Találatok a következő kifejezésre: A páromat egy hónapja (468 db)

Szerintetek miért nem akar velem sexelni a párom? Egy hónapban max.3-szor ha együtt vagyunk. Azt mondja szeret meg kíván de miért nem?

Legjobb válasz: Lehet, hogy ennyire van igénye. AZ egy nagyon elterjedt téveszme, hogy feltétlen naponta kell szexelni egymással. A szex nem szabad, hogy "kötelesség, illetve teljesitmény" legyen, mert akkor rövid idö alatt megutálja az, akinek ennél kevesebbre lenne igénye. Ez kb ugyanaz, mintha a kedvenc ételedböl minden nap pukkadásig kellene magadat enni, akár jól esik, akár nem. Beszéljétek meg egymással, mert attól, hogy szzeret, még nem kell, hogy álladóan szexere is legyen kedve.

Lehet, hogy ennyire van igénye. AZ egy nagyon elterjedt téveszme, hogy feltétlen naponta kell szexelni egymással. A szex nem szabad, hogy "kötelesség, illetve teljesitmény" legyen, mert akkor rövid idö alatt megutálja az, akinek ennél kevesebbre lenne igénye. Ez kb ugyanaz, mintha a kedvenc ételedböl minden nap pukkadásig kellene magadat enni, akár jól esik, akár nem. Beszéljétek meg egymással, mert attól, hogy szzeret, még nem kell, hogy álladóan szexere is legyen kedve.
Mert érzi, hogy sokszor nem õt kívánod, csak az igényeidet akarod vele kielégíteni.
A kérdező hozzászólása: Már próbáltam beszélni vele errõl, de azt a választ kapom, hogy fáradt, nem ér rá meg ilyen dolgok.Nekem azt ne mondja senki, hogy egy héten 2-szer ne legyen rám x ideje.Szerintetek nagy igényem van a heti 2 alkalomra?Amúgy meg nem arra megyek, hogy a vágyaim legyenek kielégítve, hanem szeretem és szeretném szeretgetni!Nõ vagyok 35 éves, a párom 25.Amúgy köszönöm a válaszotok.:)
"Nekem azt ne mondja senki, hogy egy héten 2-szer ne legyen rám x ideje.Szerintetek nagy igényem van a heti 2 alkalomra?" NE haragudj, de szerinted a párodnak az a dolga/kötelessége/munkája, hogy hetente kétszer lefeködjön veled? Ha fáradt, akkor nem hiszem, hogy NEKI jó lenne, és csak muszájból szexelni a legrosszabb dolog a világon.
A kérdező hozzászólása: Ezt a mondatot amit idéztél, nem konkrétan gondoltam, hogy heti 2 alkalom "kötelezõ".De ahhoz képest, hogy mikor nem költöztünk össze akkor hétvégén volt minimum!!2 alkalom, most már együtt lakunk, most meg havi 2 alkalom.Nem tudom érted-e, hogy mire célzok?Persze, hogy nem akarom, hogy kötelesség legyen, a volt házasságomból ismerõs ez a szitu.De mindig fáradt azt nem hiszem.
Bocs, akkor félreértettem. De egyrészt amikor még csak együttjárás van, akkor az újdonság miatt kicsit más a helyzet, most meg már kicsit megszokottabb, hogy ott vagy. Az meg, hogy mindig fáradt: lehet, hogy tényleg kifárad (nemcsak fizikailag lehet valaki fáradt), lehet esetleg beteg (vitaminhánytól kezdve egy csomó más bajig), de az is lehet, hogy csak sok a stressz valamiért, és ez meriti ki. Vagy egyszerüen neki csak ennyire van igénye - az nem igaz, hogy egy férfinak mindig ezen jár az esze, meg mindig van kedve. Próbáld neki elmondani, hogy mi a bajod, vagy még jobb, ha leirod, és azt adod oda - igy pontosabban meg tudod fogalmazni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, megfogadom!:) És az tényleg nem igaz, hogy minden pasinak azon jár az esze!!
markold nemiszerven és közöld vele hogy kívánlak cicuka :DDD

A párommal egy hónap után szakítottunk. Érdemes még "erőltetnem"?

A párommal egy hónap után szakítottunk. Azt mondta, jelen állapotában nem tud engem annyira szeretni, mint én ?t, és nem akar ezzel „kínozni”. Elmondta hogy lelkileg sérült, magányos, és komoly problémái vannak, melyeket orvosi segítséggel sem sikerült megoldania. Segítséget nem fogad el senkit?l, maga szeretné ?ket megoldani, és önerejéb?l megtalálni önmagát. Ezeket velem a kapcsolatunk idején nem osztotta meg, elmondása szerint nagyon kevés emberben tud maradéktalanul megbízni. Felajánlotta a barátságát, de ezt én fenntartásokkal kezel(t)em. Mennyire alapulna ez a barátság ?szinte érzelmeken? A barátság alapja a bizalom, és ha egy párkapcsolatban nem tudott bennem megbízni (pedig semmit nem tettem, amivel erre „rászolgáltam” volna, ezt ? is tudja, de mégis…), miért lenne más egy baráti viszonyban? Kész vagyok a kompromisszumokra, de semmi értelmét nem látom egy látszatkapcsolatnak. Ennek ellenére én hajlok a barátságra, titkon remélve, hogy egyszer megtalálja önmagát. Szeretnék ott lenni mellette és segíteni neki, hátha egyszer tisztába jön a saját érzéseivel, és ott folytatjuk, ahol most abbamaradt a kapcsolat… Volt már közületek valaki ilyen helyzetben? Hálás lennék minden véleményért, és köszönöm, hogy elolvastátok! Kiegészítésként még annyit, hogy mind a ketten a 20-as éveink elején járunk.

Legjobb válasz: Szia:) Nem valszínû,hogy azt a választ írom,amit hallani akarsz... Szerintem Te is tudod a választ,csak megerõsítésre vágysz tudat alatt.Mert ugye mindíg ott a kérdés,hogy -mi lett volna,ha...- Bocsi a nyers õszínteségért,de ez a fiú r

Szia:) Nem valszínû, hogy azt a választ írom, amit hallani akarsz... Szerintem Te is tudod a választ, csak megerõsítésre vágysz tudat alatt.Mert ugye mindíg ott a kérdés, hogy -mi lett volna, ha...- Bocsi a nyers õszínteségért, de ez a fiú r
bocsi....tehát: ez a fiú részérõl, egy nagyon szánalmas hülye kifogás....a "Hattyú halálát"eljátszva szeretne szakítani!Ráadásul úgy, hogy elhiteti Veled, hogy õ nem rossz ember, csak szegény áldozat!!!Hagyd a francba, mert ebbõl barátság sem lesz.A bizalom pedig a legfontosabb, mindenféle kapcsolatban.Párkapcsolat, vagy barátság....tök mindegy! Szval lépj tovább...és ne szomorkodj.
1.hozzászóló! Azért szeintem ez egy elég durva és értelmetlen hazugság lenne szakítás gyanánt! Jó persze lehet én vagyok Aliz Csodaországban, mert senkiben se a rosszat keresem, de azért ekkora blamát levágni, tök értelmetlenség lenne, szóval biztos hogy van valóságalapja a dolognak! Abban viszont egyetértek, hogy erre neked semmi szükséged nincs. Lehet lelketlenség, sok ember viszontagságban nõ fel, éri épp elég trauma akár 18 éves korára is, de ha ezeket már ilyen fiatalon se tudja feldolgozni, ráadásul segítséget se képes kérni, vagy elfogadni annak ez csak tetézõdni fog az élete során! Ha nem akar ezekrõl beszélni veled, akkor nincs sok esélyed! A kérdés az, hogy Te mennyire vagy erõs és mennyire akarsz ebbe az egészbe belefolyni!Mert ha melléállsz, Õ elfogadja és megpróbálod partrahúzni és közben bedobod a törölközõt, akkor inkább jobb ha neki se állsz, mert többet ártassz, mint használsz!
Nekem most van 1 ilyen fiú az életemben én is nagyon szeretem .Azt lehetne mondani 4 éves párkapcsolatomat adtam fel miata és mi lett a vége ö nem akkar párkapcsolatot.Elvileg barátok maradtun szoktun "össze járni" alkalom adtán , de neki is vannak lelki sérülései...Ismerösei azt mondják csak dugni akkar de nem érdekel.Én személyszerint nem vagyok az 1 éjszakás kalandokért óda, de vele bele megyekÉs a pasik nagyon büszkék semmilyen segitséget nem akkarnak el fogadni!De ha van benne 1 kis szinpátia akkor ha jól tudtsz , gyorsan reagálni akkor és ha persze ö is félig hajlik rá akkor el fogadja tanácsod.Ha szereted akkor probálkoz én azt teszem:) Eddig fél siker nekem.Remélem neked is össze jönn vagy velle vagy vki mással.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm az eddigi véleményét! Egy kicsit félreértettétek, a helyzet az, hogy én vagyok a fiú (23), és õ a lány (22) :-)

Dermyc kapszulát irt fel a nőgyógyászom egy hónap mire elfogy. Teherbe szeretnék esni akkor 1 hónapig ne próbálkozzunk a párommal? Egyébként mit árt a babának?

Legjobb válasz: Dermyc 1 hónapra??? Kaptam már én is ilyen kapszulát, mikor hüvelyi fertõzésem volt, de abban 1 szem volt. Te mennyit kaptál? Vagy miért kell ezt a kezelést 1 hónapig csinálni? Biztos, hogy nem értettél valamit félre vagy nem írták félre? Amúgy meg hüvelyi fertõzés kezelése alatt egyáltalán nem ajánlott, bizonyos készítményeknél pedig egyenesen tilos nemi életet élni!

Dermyc 1 hónapra??? Kaptam már én is ilyen kapszulát, mikor hüvelyi fertõzésem volt, de abban 1 szem volt. Te mennyit kaptál? Vagy miért kell ezt a kezelést 1 hónapig csinálni? Biztos, hogy nem értettél valamit félre vagy nem írták félre? Amúgy meg hüvelyi fertõzés kezelése alatt egyáltalán nem ajánlott, bizonyos készítményeknél pedig egyenesen tilos nemi életet élni!
A kérdező hozzászólása: 4 szemet kaptam, minden héten 1-et kell bevenni, tuti nem értettem félre, hüvelygombára irta fel.
Ja, hogy 4 szem 1 hónapig. Az lehetséges úgy. Amúgy ez idõ alatt nem hogy babával nem kell próbálkozni, igazából a nemi életet is maximum óvszerrel.
A kérdező hozzászólása: Nimfapapagájt is elfogad párnak?
Nem fogadja el a nimfát!! Ez olyan mintha téged bezárnànak egy szobába egy kisállattal.. Jól megvagy vele de azért kell rendes társaság is!! Vegyél mellé ellenkezõ nemû hullámost, ha nem akarsz fiokákat ne tegyél fel odut. Nézd meg hogy jönnek ki egymással ha megvannak együtt akkor ok ha bántják egymást tedd külön kalitba az újat vagy vidd vissza a kereskedédbe/add el
az elsõnek igaza van, viszont szinte 100%, hogy elfogadják majd egymást

2 hónapja voltam együtt a párommal. 1 hónapja késik. Jelek: hízás, mellem megnőtt és fáj, a hasam alja fáj, és mintha egy picit nőtt volna a pocim. néha álmos vagyok nagyon. Reggel csináltam egy tesztet és negatív lett. Terhes lehetek?

Legjobb válasz: Ennyi idõ után ki kellett volna mutatnia a tesztnek. Szerintem csinálj még egyet és ha negatív, menj orvoshoz, nézze meg, hátha csak alacsony a hormonszint és mégis van baba. Mástól is kimaradhat a menzesz, pl ciszta. Sajnos. Drukkolok, bármit is szeretnél!

Ennyi idõ után ki kellett volna mutatnia a tesztnek. Szerintem csinálj még egyet és ha negatív, menj orvoshoz, nézze meg, hátha csak alacsony a hormonszint és mégis van baba. Mástól is kimaradhat a menzesz, pl ciszta. Sajnos. Drukkolok, bármit is szeretnél!
Nem értem, miért kell várni eddig? Lehet éppúgy baba, mint más is. Sürgõsen menj orvoshoz!!
Azonnal menj orvoshoz, ez már nem sima késés!! Ha amúgy normális a ciklusod, akkor lehet, hogy cisztád van, amit jobb minél elõbb eltávolítani. Ne aggódj, a ciszta jó indulatú csomó, csak nem mindegy mekkora területen terjeszkedik el idõvel, ezért minél elõbb lásson a doki!!

Hagytad már ott a párodat egy hirtelen fellángolás miatt, ami ráadásul néhány hét/hónap alatt elmúlt?

Mit csináltál utána? Tudatosult benned mit vesztettél?

Legjobb válasz: Igen és azóta is nagyon bánom!

Igen és azóta is nagyon bánom!
A kérdező hozzászólása: Kifejtenéd bõvebben? :)
Egyszer összejöttem egy sráccal ilyen hirtelen jött dolog volt (de nem szerettem, meg nem is volt úgy semmi amiben hasonlítottunk volna) pár napra rá találkoztam egy másik sráccal és elsõ látásra beleszerettem aztán õ is érdeklõdött én otthagytam az elõzõt érte. Azóta is együtt vagyunk ennek már majdnem másfél éve.
én nem, õ engem akart, végül akkor nem lett belõle semmi, viszont késõbb megint jött egy lány aki szintén többet jelentett neki mint barátság, és onnantól kezdve csak gyûltek a problémák...végül 1 éve betelt a pohár és vége lett... furi vagy nem, de mostanában jutottam túl az egészen.
Igen, nem is olyan régen. Bár elõtte kb 3 hónapig nem léptem semmit, de bárhogy is próbáltam leküzdeni ezt az érzést, nem ment. Már elsõ találkozásunknál kialakult köztünk valami, ilyet még sose éreztem. És végül annyira erõs volt ez az érzés, hogy tudtam, hogy semmi más nem számít. És végiggondoltam, hogyha csak egy hétig tart, akkor is megéri. Több éves kapcsolatból léptem ki. De tudtam, hogy ha õ lett volna az igazi, akkor nem lennék képes más iránt ilyesmit érezni, szóval mindenképp jó döntésnek gondolom. lehet, hogy nem ez a másik srác lesz az igazi, de lényegtelen is, mert az elõzõ barátom biztos, hogy nem volt az. Lehet, hogy az új srácnak annyi a szerepe az életemben, hogy megadta a kezdõ lökést, hogy képes legyek kilépni egy régóta rosszul mûködõ kapcsolatból. :) Bár a kérdés nem teljesen rám vonatkozik, mert nem múlt el az érzés, sõt, még sose volt ilyen jó idõszaka az életemnek, bármeddig is tart, megér bármit!

Párommal egy honapba egyszer talizunk, elég fájdalmas a szex, lehet azért mert ritkán van?

Legjobb válasz: nem azért!rosszul csináljátok!adjak leckét?:P

nem azért!rosszul csináljátok!adjak leckét?:P
A kérdező hozzászólása: de amig állandoan volt addig nem fájt, miota csak igy vagyunk együtt azota van
Ha a párod túl nagy akkor elképzelhetõ. Próbáljatok kicsit több idõt fordítani az elõjátékra.
A kérdező hozzászólása: ezt hogy érted, h tul nagy?van elöjáték is, ezért nem értem, h mért lehet
A "túl nagy" alatt gondolom a farkát érti..
Valóban a farkára értettem.
A kérdező hozzászólása: 21körül, de eddig nem fájt, csak miota igy vagyunk
Kérdezõ, valami fertõzésed van, ami gyulladást okoz, azért fáj. Doki egyszerûen megoldja.
A kérdező hozzászólása: olyan érzés mikor a szüzeségemet vesztetem el.hallottam olyanrol, h aki rég szexelt, annak fáj, mert össze szükül vagy, ez hülyeség?

Normális ez? Lenne egy nagy problémám, ami csöppet megijesztett.A párommal 2 hónapja vagyunk együtt, még nem feküdtünk le de már petting volt meg ilyesmi.

A napok folyamán észre vettem hogy újjazás után ilyen barnás folyásom van/volt.Nem tudtam eldönteni hogy ez valami fert?zés lehet-e vagy esteleg az egy kis vér és odabent megsértett valamit véletlen.Ez viszont általában pár nap után helyre áll.Én talán annyita tudnék elképzelni hogy pár nappal el?tte múlt el a menzeszem és talán attól ,de ilyenr?l még nem hallottam,hogy ilyen lehetséges lenne......Valyon mit?l lehet ez, van okom aggódni?Légyszi segítsetek!(18 éves lány)

Legjobb válasz: Kérdésedre probálok reális magyarázattal szolgálni de csak tapasztalatról beszélhetek. A páromnak is volt már ilyen problémája ez leggyakrabban a menszesz után fordul elõ ahogy írtad is de elõtte is lehet. 1-2 napig tart amíg a hûvelyed hátsó részébõl teljes egészében kiürül ez a váladék. (nõgyõgyász monta nekünk) ill. okozhatja kisabb felfázás is. Nem vagy beteg meg semmi szerinte ez normális. Bár én csak pasi vagyok de miután végigjáccotuk ezt mi is gondoltam megírom a tapasztalatokat.

Kérdésedre probálok reális magyarázattal szolgálni de csak tapasztalatról beszélhetek. A páromnak is volt már ilyen problémája ez leggyakrabban a menszesz után fordul elõ ahogy írtad is de elõtte is lehet. 1-2 napig tart amíg a hûvelyed hátsó részébõl teljes egészében kiürül ez a váladék. (nõgyõgyász monta nekünk) ill. okozhatja kisabb felfázás is. Nem vagy beteg meg semmi szerinte ez normális. Bár én csak pasi vagyok de miután végigjáccotuk ezt mi is gondoltam megírom a tapasztalatokat.
Szia! Ha menzes után történt az ujjazás, szerintem akkor az még a menzes utója. Nekem pl 1 hétig szokott a vérzés után barnázni. De ha szeretnél biztos lenni bennem javaslom, hogy menj el orvoshoz, õ tudni fogja mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Oké.Köszönöm szépen a seghítséget!
Hát persze hogy NEM!
nem az, kivéve talán ha a haverjaival se találkozott már nagyon rég óta de még úgy se igazán
Van neki biztos másik nõje ott ahol dolgozik.
Kapott puncit a munkahelyén
Na milyen ''rendesek '', jól ideírtak neked.De mégis, mik a körülmények ?
A kérdező hozzászólása: hazajön, azt hittem várja hogy együtt legyünk, találkozzunk, de õ inkább a haverjaival elmegy bulizni.
#4-es vagyok bocsi a komolytalan válaszért :/ Ha én ennyi ideig nem találkoznék veled biztosan nem a buli lenne az elsõ a hülye haverjaimmal :) )) És nem normális dolog :S
Szerintem is fura.Te nem mégy vele?
A kérdező hozzászólása: én nem mehetek vele persze..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!