Találatok a következő kifejezésre: A páromat egy övvel (9 db)

Ti mennyit szántok egy övre? Pár 1000 ft -osat vesztek vagy a drágábbak közül?

Nemet és kort is lécci, köszi :)

Legjobb válasz: Én (huszonéves nõ) ezrest adok érte kb,mert nagyjából minden nadrágomhoz van övem. Egy drágább bõr övem van,azt kaptam. Párom (férfi,30) 5ezer körüli bõröveket hord,de neki 2-3 darab van csak.

Én (huszonéves nõ) ezrest adok érte kb, mert nagyjából minden nadrágomhoz van övem. Egy drágább bõr övem van, azt kaptam. Párom (férfi, 30) 5ezer körüli bõröveket hord, de neki 2-3 darab van csak.
párszáz ft-os öveket veszek, vagy vaterán, vagy cosmosban, vagy invázióban. 18/L
Maximum 1500 Ft, többet sajnálok rá.
Ja és 19/L
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
500 ftnál többet nem adok ki rá
Miért zavar? Fáj az neked ha a férjednek esetlegesen barátnõje van?
A kérdező hozzászólása: mert most nem errol van szó. de ha kell a holgyemény, akkor hajrá =D
Ezaz. Hajrá. Attól mert nõje van még a te férjed.
"Férjem szereti , ha tetszik a nõknek" Gondolom kérdezõ te meg utálod, ha tetszel a férfiaknak! Itt úgy is csak azt szajkózzák hogy megcsal. Tudod ha õk nem kellettek, másnak se legyen jobb! Vagy ha úgy jobban tetszik: dögöljön meg a szomszéd tehene is!
A kérdező hozzászólása: én szeretem, ha neki tetszem... de én nem szoktam adni alájuk a lovat és flortolni a férfiakkal...csak ennyi a kulonbség
Eddig ezt nem említetted. Így már más a helyzet. Ez esetben Neked van bizony igazad. Tisztázd a helyzeted a férjeddel.
Tedd a szivedre a kezed. Te hányszor csaltad meg õt?
A kérdező hozzászólása: még egyszer sem!
Az egyszer sem, és a MÉG egyszer sem, között nagyon nagy a különbség.
A kérdező hozzászólása: a MÉG-nek nincs jelentosége... soha meg sem fordult a fejemben, hogy más férfire nézzek, mint a párom
csak vicc volt:D
Én is csak poénkodtam. Nem akartam hogy teljesen magadba fordulj. Nem jelent semmit ha a csaj kommentel. Kérdezz rá a férjedre, és ha hebeg-habog, akkor kezdj csak gyanakodni.
Téged valójában nem a nõ viselkedése zavar, hanem az, hogy a párodnak ez imponál. Nem bízol meg benne. Ne a nõt okold, ha esetleg jó helyen keresgél!
A kérdező hozzászólása: nem, nem venném be harmadiknak
A kérdező hozzászólása: a párom tudja, hogy tetszik a holgyeménynek. az zavart, hogy a kozos képeket nem. a kollégájáról sem, csak az ovét. nem nagyon vagyok féltékeny típus, de o kifejzetten zavar.. a párom meg az a típus, aki szereti, ha tetszik a noknek. nem akartam neki felhozni, de ezt talán mégis megemlítem neki.
Szerintem semmi okod feltekenykenynek lenned. Biztos csak neha beszelnek, gondolom munkarol, nem hiszem, hogy barmi komolyra kellene gondolnod, hogy kedveli a kepeit, lehet csak szimplan udvariassagbol. Ne aggodj emiatt.
Persze, kerdezz ra, ki ez a nö, miert kedvelei, kommentalja a kepeit, lehet semmi komoly, es te is megnyugszol.
Az a hölgyemény erõsen nyomul rá. Ha ez zavar, tedd szóvá a férjednek.
Nem mindegy, hogy a róla vagy az általa készített képeket kommentálj a nõ. Egyébként nyugodtan kérdezd meg ki ez a nõ és mit gondol, miért ír mindenhez.
Kommentáld te is az összes képét, végülis te vagy a párja. Csak leesik a nõnek, hogy a férfinek van párja, méghozzá te.
De ki a hölgyemény?
En nem szolnek. Minek is? Facebook nem privat, hanem internet. Lajkolja aki akarja. Ha titok lennenek a kepek, akkor parod nem rakna ki. Nincs eleg problema egy kapcsolatban, meg ez a nyavaja facebookon is agyaljon az ember? Vedd ugy mint egy hobbit.
Nem lehet az, hogy az anyuka az egyik ovisnak az anyukája, és tulajdonképpen nem is férjedet lájkolja hanem a gyerekét?
A kérdező hozzászólása: a párom mesélt már a holgyeményrol, hogy munka miatt 2szer találkoztak.. o tanárno... a kolégájával vannak bejelolve képeken, s csak azokat kedveli, amit a holgyemény...csak 2en likeoltuk a képeket... nem saját képek, azokat rittkán tesz fel a párom...fiatal, nincs párja. múlt héten találkoztak másodszor, munkaugyben, de mondta a párom, hogy elbeszélgettek. nem tudom, hogy kezeljem.
Istenem, facebook! Be kéne tiltani!!! Nem vagyunk még felnõve hozzá!
Én is szoktam lájkolni olyanok képét, akit munkából ismerek, még magán képet is. És õk is az enyémet. Nem gondoltam sose olyanra, hogy ez bármit is jelentene, amin kombinálni kéne. Gondold végig, hogy ha egy férfi kolléga lájkolta volna, akkor is zavarna?
Arra gondoltál-e hogy a lányt bevegyétek harmadiknak?
Kanesten krémet nem találtál a táskájába? Mert minap olvastam itt hogy az a legbiztosabb jel a megcsalásra?
A kérdező hozzászólása: koszonom szépen a válaszokat =)

Mire gondolnál ha a párod gépen találnál egy olyan msn címet, amiről tudod hogy nem az övé?

Megegyezett a kód is , az általa használtakkal.

Legjobb válasz: Szia! Egyet értek a 2. válaszolóval. Én is nagyon sajnálom:(( Az elsõ tanácsa már sztem így nem olyan jó, h rákérdeztél nála és azt mondta nem az õ msn-je. Így már biztos szólt annak az ellenkezõ nemûnek, h ne írjon már oda és ne válaszoljon, ha ír vki, mert az már nem õ, mivel lebukott:S úgyh már nem tudsz a nevében beszélni az ellenkezõ nemûvel sztem, mert már szólt neki, h bukta van. Ha nem lenne neki fontos az az ellenkezõ nemû akk nem egyedül szerepelne 1 másik msn címen, szal tuti, h a szeretõje vagy az utódod:((

Elõször is: részvétem. :( Másodszor: én a párommal beszélgetnék el. :S Nem csak az msn-es hibája, hogy ez történt, a párod sunyi módon külön erre a célra újra regisztrált, és ráadásul hogy tagadja is... :S Persze, ha megtalálod az egyszem partnerét, akkor mindenképpen jól hordjad le, de ezt csak az után, miután jól megfontoltad, hogy érdemes-e olyan emberrel maradnod, aki a hátad mögött ilyen szemétségeket mûvel.
Szia! Egyet értek a 2. válaszolóval. Én is nagyon sajnálom:(( Az elsõ tanácsa már sztem így nem olyan jó, h rákérdeztél nála és azt mondta nem az õ msn-je. Így már biztos szólt annak az ellenkezõ nemûnek, h ne írjon már oda és ne válaszoljon, ha ír vki, mert az már nem õ, mivel lebukott:S úgyh már nem tudsz a nevében beszélni az ellenkezõ nemûvel sztem, mert már szólt neki, h bukta van. Ha nem lenne neki fontos az az ellenkezõ nemû akk nem egyedül szerepelne 1 másik msn címen, szal tuti, h a szeretõje vagy az utódod:((
Ha ezen a címén csak 1 másik nemû van fent, akkor õ vagy az utódod, vagy a másik, aki fontos az életében melletted. Ha érted, mire gondolok. Sajnálom.
Nyomoznék..msn címet googléba..felmennék iwiwre az összes nõ isméjének megnézném az adatlapját..akinek a nevébe, becenevébe, mail címébe találnék hasonlót mint ami az msnbe van azonnal gyanús lenne..
Leginkább arra gondolnék, hogy:"ez a szemét megpróbál átverni, de meglátja, én elõbb átverem és jól elbánok vele!Majd elbeszélgetek én azzal a cafkával az ellenkezõ nembõl!"
Én vagy rákérdeznék, hogy ez mi, és ha hazudik, szevasz+egy pofon, vagy elbeszélgetnék azzal a v.kivel MSN-en. Érdekes dolog is kisülhet ebbõl. Ha ezt választod, akkor nézz utána, ha van naplózott beszélgetés, hogy milyen stílusban beszélgetnek. Te is abban beszélgess ezzel a v.kivel.
Ha õ mondta, hogy lépj be, akkor nincs semmi olyan rajta, amit rejtegetni kell. Ha egy pasinak van valami titkolnivalója, annyi esze azért lenne, hogy mielõtt leülteti a barátnõjét a gépe elé, elõtte letörli vagy eltünteti a gyanús dolgokat. Ha igazán szereted, akkor megbízol benne és nem kezdesz el nyomozgatni utána.
Én elbeszélgetnék az ellenkezõ nemûvel a nevében.
"/
Van olyan program, ami rögzíti az msn beszélgetéseket. Szerintem inkább használd azt, és akkor ha van miért elmenni úgyis kiderül, ha meg nincs miért, akkor meg nem duzzogsz feleslegesen.
A kérdező hozzászólása: Kutakodni nem fogok! Még egyszer rákérdezek, megkérem mondja el az igazat, nem lesz baj. Ha megint hazudik akkor pakolok és elmegyek itthonról. Mert ha képes hazudni akkor már nincs mirõl beszélnünk.
A kérdező hozzászólása: ui.nem kutakodtam, õ mondta hogy lépjek fel az õ gépérõl nyugodtan msnre.
És ha van másik msn címe? Fent van neki 1! db pasi. És? Lehet, h az unokatestvére, régi osztálytárs, haver, akármi. Miért kell rögtön rosszra gondolni? És ha ennyire zavar, miért nem kérdezed meg tõle, h ki az?
Sztem, ha unokatesó lenne vagy régi osztálytárs vagy haver akkor nem csinálna csak külön neki 1 másik msn címet, hanem a rendes címén beszélne velük. Külön 1 embernek csak abban az esteben csinálnak sztem, ha van köztük vmi:S így azzal a címmel csak akkor lép be, ha nincs otthon a férje, mert ha a másikra venné fel a szeretõjét akkor lehet pont akkor írna rá a szeretõ, amikor a férj is otthon van. Sztem ésszerûbb a szeretõnek 1 külön cím. De ez csak az én véleményem:) Az egyik korábbi válaszoló:)
kapcsold be annak az msn nek a beállításaiban a bezsélgetés mentést, és kreálj egy mappát valahol elrejtve nagyon (szval de a dokumentumokba :) ), és akkor kiderül.
A kérdező hozzászólása: De ha unokatestvér, expasi, akárki akkor miért hazudott? Mondhatta volna, hogy szoktam vele beszélgetni, de a rendes msnen nem szeretnék. Akármit. Amilyen hülye vagyok bármit elhittem volna neki. De hogy "nem az én címem".ez nálam nem elég.
De így, hogy egy külön címet csinált, csak ennek az egy pasinak, sokkal feltünõbb, mintha az eredeti címén felvesz +1 fõt, a sok közé. Nem? Nem értem, de, ha kiderül valami írd meg. Remélem nem az amire godoltok. :(
Szervusz! Egy nagy beszélgetés fog segíteni nektek. Ha ideges, zavart, akkor van titok. Ha lazán válaszol, akkor pedig korrekt veled. Sajnálom, hogy így alakult. :( 29/N
A kérdező hozzászólása: A rendes msnjén is vannak férfi barátai, soha nem nézegettem mit beszél vagy kivel és mirõl. De miért csinált másikat és csak 1 embert vett fel rá? Egyetlen férfit. Ez az ami furcsa. Mindig elfogadtam a férfi barátait, nem volt oka titkolózni. És miért hazudott, hogy nem az övé a cím?:S
Nezd meg az msn logokat? Vagy kapcsold be a logolast, varj par napot es nezd meg oket..
Elõzõ vagyok, közben most látom, te vagy a pasi... Hát mindegy, akkor értsd jól, amit ítam :D
Ha gyakorlatilag nem találkoztok, hiába törõdsz vele a pénzeddel.
Ja, hogy van gyerek... Nos, akkor van egy harmadik lehetõség, de nem nagyon fog tetszeni, vagy ki tudja. Lehet, hogy MSN-en, fizikai kontaktus nélkül éli ki a vadászösztönét, kalandvágyát. Én is szoktam ezt csinálni. Büntetlenül, kockázat nélkül flörtölni valakivel, önkielégíteni, miközben õ a mellét/egyebét mutogatja. Ez a verzió is igen valószínû. Én azért így, mert nagy gáz van, de félre nem kúrnék, mert túl fontos a kapcsolat. Vélemény?
A kérdező hozzászólása: A sajátomba mondta hogy lépjek fel nyugodtan a gépérõl, mert az enyém épp telepítettem. Lehet, hogy elfelejtette, hogy jegyezve van az email cím. Én bíznék benne de ami furcsa az furcsa. A múltkor este 10kor kapott smst , kérdeztem ki az, erre mondta hogy senki, elkapta a telefont az asztalról és kiment.:(
A kérdező hozzászólása: Fizikailag megcsal nem hiszem , hogy tudna, azért csak nem hív ide senkit, a gyerekkel sem hiszem, hogy felmenne egy férfihoz, hacsak nem az anyjánál hagyja a picit. Minden idõm velük töltöm, nem járok el a barátaimmal sem, mint rég, segítek a gyereknél, nem csak a pénzemmel "kényeztetem".
en ezt nem ertem... marmint az en latopomat hsznaljak neha a haverjaim, van aki veletlenul elmentette a jelszavat is automatikus megjegyzessel.emailben is, ha belepnel, legordit egy csomo nevet, akik hasznaltak. vagy ugy erted, hogy a parod krealt egy masik msn cimet, titokban, amin egyedul egy ember van a partner listaban?
A kérdező hozzászólása: Jó, ezt tudom kedves utolsó! DE az õ gépéhez senki sem nyúl, soha, csak Õ. Év mióta megvan , ez volt az elsõ alkalom. A kód nem tárolva volt, hanem én ütöttem be, mert furcsa volt, hisz az nem az általam ismert msn címe volt.
remélem h van más magyarázat de több mint gyanús :(
De az miert baj, ha valakinek tobb cime van? Ez meg nem donto ok, ha egyebkent nem adja megcsalas jelet. Nem lehet, hogy szorakozik, mert unatkozik a gyerek mellett? Nekem is van kisbabam es mivel az ember ilyenkor nem tud elmenni sehova, csak a net van es lehet, hogy o unatkozott, megcsinalta az MSN cimet, hogy beszeljen masokkal. Ettol meg nem biztos, hogy megcsal vagy ha mas ferfihez szol, az sem azt jelenti, hogy megcsal.
Ha megcsalna, szerintem nem lenne olyan buta, hogy elmentse, és felajánlja neked a gépét... Nem hiszem, hogy elfelejtette, mert ha tényleg szeretõ, akkor tuti nem felejtené el =)


Nagyon dühös vagyok a páromra! Minek hozza el hozzánk a volt barátnõje egy éves kislányát aki nem is az övé?

A párom ma szeretné elhozni hozzánk a kicsit. Szerintem nem jó ötlet mivel van egy három éves fiam és félek, hogy valamit elkap tõle. (rossz körülmények között élnek, lehet tetvesek is) De a párom ragaszkodik hozzá. Nem is az övé a gyerek, a nõvel csak két hónapot voltak együtt, akkor minek törõdik a gyerekkel? Ha az övé lenne megérteném, de így... Így is nehezen élünk hát még ha ez a gyerek is itt lesz ma, azt sem tudom az anyja mit szól majd hozzá.

Legjobb válasz: rólad kellene lebeszélni.

Egyetértek az utolsóval, a kérdezõ attól fél hogy a pasi lelép az ex hez.
Igen, lehet, hogy kamukérdés. :) De ha mégsem az, és a pasasé a lakás, akkor nincs mit tenni. Ha az enyém lenne, nem hozhatná ide a kölyköt.
* elbit = albit
Az unatkozó tini 4.-ik feldobott kamu-témája: 1. Tegnap eltûnt az uram, szólja a rendõrségnek? 2. Hogyan mondjam meg anyóséknak, hogy nem fizetem tovább az elbit+rezsit, ha lemondanak a most kapott örökségrõl 3. Odaköltöztünk, odaköltözünk (még nincs eldöntve hogy múlt idõ vagy jövõ idõ) a barátnõmét nagyijához, hogyan mondjuk meg neki, hogy nagyon ciki a ház, át kellene alakítani, és ciki a benne levõ búrok, és világítás stb. 4. No és akkor most itt van ez a kérdés is, van nem tisztázott részlet-kérdés ebben is jónéhány! Élénk fanázia, de azért jó, mert különben eléggé unalmas lenne nélkülük. :) )))
Mielõtt pontoztok itt össze-vissza, mindenki gondoljon bele mit tenne a kérdezõ helyébe!Van annak a gyereknek anyja, apja.Ha anyira babázni akar akkor csináljon egy sajátot.Jól néznék ki ha én is haza hoznám a volt pasiaim gyerekiét.Egy óvodát kéne ki bérelnem!!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); " (rossz körülmények között élnek, lehet tetvesek is) " "Így is nehezen élünk hát még ha ez a gyerek is itt lesz ma, " A logikád alapján, akkor ti is tetvesek vagytok, hisz szerinted, aki nem él jól az tetves "Így is nehezen élünk hát még ha ez a gyerek is itt lesz ma, " ja, mert egy 1éves gyerek ki fog enni a vagyonotokból "Nem is az övé a gyerek, a nõvel csak két hónapot voltak együtt, akkor minek törõdik a gyerekkel? " "Most nyáron laktak együtt." "Nincs közös gyerekünk! A fiam nem a párom gyereke." Ezek szerint veled is csak pár hónapja van együtt, ugye? A te fiaddal törõdik? hogy merészeli, hisz nem az övé!?... most komolyan, a párod együtt élt azzal a gyerekkel 2 hónapig, nyilván törõdött vele, most veled meg a te gyerekeddel él együtt, nyilván azzal is törõdik...mennyi idõ együttélés után nem [email protected]á a csõrödet, hogy a nevelt gyerekével törõdne? 5 hónap, 1 év, 10 év?
Szerintem azért viszi, hogy a 2 kis gyermek játszanak együtt.Te fiad sem az övé, mégis törõdik vele. Azért nem kellene ennyire a szegényeket lenézned, hogy mindenki tetves.Vagy a tied az volt?
Még nyáron azzal a nõvel volt? Hamar megvígasztalódott veled... Mondjuk érdekes, hogy a következõ választása is egy gyerekkel rendelkezõ nõ! Netán vágyik egy sajátra? Szerintem a párod szimplán gáz!
Ne fossá! Majd újévkó elviszi a te fijadat, aki szintén nem az üvé, viszontlátogatásra a zexéhõ! Az hogy fog rikácsolni!
ja és attól h rossz körülmények között élnek mért kell egybõl arra következtetni hogy tetves vagy ilyenek.. kicsit leszállhatnál a magas lóról. amugy meg sztem az õvé a gyerek ck nem meri neked megmondani... amit meg is értek..
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Na pont ez akartam én is is mint a 30-as válaszoló. Gondolkozzatok már egy kicsit.Bezzeg ha a ti párotoknak jutna ez eszébe ti is itt háborognátok.Nekem van egy exem akinek a fiaival iszonyatos jó viszonyban voltam de nem hordom ide most õket a férjem nyakára.Minek?Mondjátok már meg!Anyuka meg apuka akarta azt a gyereket.Miért nem az apja foglalkozik vele?Nekik kellene a jobb körülményt biztosítani nem a kérdezõnek.Most komolyan.Ha a kérdezõ párjáé lenne a gyerek akkor oké.Egyértelmû de így minek? Ezzel az erõvel mindenki menjen most és kerítsen egy rossz körülmények között élõ gyereket és vigye haza csakis azért, hogy egy napja jobb legyen.Gyerünk induljatok meg akkor. Nagyon sok ilyen gyerek van a Világban de sajnos nem lehet mindet megmenteni.Inkább a szülõknek kellene gondolkodni mikor csinálnak gyereket.Amúgy meg a gyerek anyjának nagyon sok esze lehet, hogy így elpasszolgassa mindenhova a kicsijét. Olyan primitívek vagytok, de ha egy csövest láttok az utcán abba meg belerúgtok mi? Szánalmas egy brigád vagytok ti. Én se engedném, hogy a férjem exének a gyereke ide jöjjön, csak ha a sajátja.
A kérdező hozzászólása: Albérletben lakunk, a páromnak vannak gyerekei így hát nem azért hozza el a kicsit mert sajátra vágyik.
Meglehet, hogy rájött, azzal az exével még mindig jobb volt az élete, mint melletted. Ezért most próbál vissza-evickélni hozzá! "Imádom a gyerekedet" hozzá-állás ehhez nagyon is jó kezdet!
háát tényleg nem kéne idegen gyereket áthoznia, de a tetû elméleted nevetséges :D Az öcsém az oviban kapta el a tetût egy milliomos szülõk gyerekétõl:D ugyanis a tetvek a tiszta fejbõrt jobban szeretik.
Ahogy olvasom, akkor én egy nagyon sz4r alak vagyok, mert nem érdekel más kölyke. Engem nem érdekelnek olyan emberek, akiket nem is ismerek, akik számomra idegenek ... Oldják meg maguk ...
9-es vagyok . Be akar vágódni a exnõnél ezért huzkodja szegény kislányt magával. Ehhez nem kell Nobel-díj hogy kisakkozd.
Hogy mik vannak?
A kérdező hozzászólása: 27. A párom nem húsz éves már, nem lakhat egy 16 éves lánnyal. Mint már írtam van két saját gyereke, nem hiszem, hogy vágyna még többre.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom, mert a nõ elég rosszúl bánt a párommal és végül elzavarta egy másik pasi miatt.
Akkor meg a nõt akarja visszasuerezni! És ehhez legjobb eszköz a gyerek!
Nekem is ki lenne a hajam a pasimra, ha az exe kölykét hurcolná hozzám, akihez elvileg semmi nem köti. A másik, hogy igen csak elkezdene kattogni az agyam, hogy miért kötõdik ennyire az exhez, ha velem van párkapcsolatban.
nem mindegy hogy a volt barátnõjének a gyereke? a lényeg h jól érezze magát a pici ... önzõ vagy...
A kérdező hozzászólása: Tetûre és ilyesmire gondolok, amúgy most téliszünet van az oviban is.
Miért menne hozzátok veszekedni a nõ? A tudta nélkül vinné hozzátok a gyereket a párod? Kedves, hogy foglalkozna a gyerekkel, de nincs köze hozzá. Mostantól minden ünnepre viszi? Vagy hogy képzeli?
Igen, kedves kilences, valószínûleg még halálosan szerelmes az exébe, mikor van új párja, akitõl gyermeke is született.
Szerintem szereti még az exét, kötõdik emiatt a kicsihez is.
Mert vágyik egy saját kislányra, akit szeretgethet.
Mondjuk én a fejébe húznék valamit.Sajnálatos rossz körülmények között van az a kislány.De van annak apja vigye az.Nem is értem ez a párodnak hogy jutott eszébe.A párod a saját gyerekével törödjön
A kérdező hozzászólása: Azt mondja, hogy csak úgy... Mi lesz, ha az anyja idejön és veszekedik? Vagy a fiam elkap valamit a gyerektõl? Nekünk sem volt jó a Karácsony.
Úristen! A gyermekednek megedzõdhet az immunrendszere! Jajj, neee! Ez szörnyû...
Nah foglaljuk csak össze! A párod a volt nõje gyerekét vinné oda, akinek az apja NEM a párod? Jogosan nem tetszik neked! Az a mult, meg egy idegen gyerek. Viszont ha olyan az élete, a párod és te adhatok neki egy szép napot. Szal, most ok, legyen, de kérd meg hogy ne legyen rendszeres.
Mit mond a párod? Miért szeretné vinni hozzátok?
Az a gyerek mirõl tehet? Ahogy leírtad elég borzalmas lehetett számára a karácsony, legyen már jó neki is picit. Csak azt nézd hogy egy gyerek..
A kérdező hozzászólása: Nincs közös gyerekünk! A fiam nem a párom gyereke.
Honnan tudod biztosra, hogy nem az övé?
Azt mondod elkaphat valamit a gyereked:akkor nem viszed boltba sem, játszótérre, sem oviba sem???
A kérdező hozzászólása: Te pedig egy kötekedõ dög vagy!
Jaj, de hisztis valaki!
A kérdező hozzászólása: Biztos, hogy nem a páromé a gyerek! De lehetõleg a kérdésre válaszoljatok!
Abban a többieknek valóban igazuk van, h ahhoz nem kell együtt élni senkivel, h gyereket csináljon...
A kérdező hozzászólása: Most nyáron laktak együtt.
Idoben pontosan mikor laktak egyutt?
Jaj, de kis naiv vagy:D
A kérdező hozzászólása: A gyerek valamivel több mint egy éves, a párom pedig csak két hónapig lakott a nõvel. Akkor, hogy lenne az övé?
rólad kellene lebeszélni.

A páromat szeretném egy övvel meglepni. Diesel, vagy Armani?

Legjobb válasz: mindkettõ van nekem,és ezek jó márkák,versace is jó de a minõségnek ára van,már csak a neve miatt is,vegyél neki armanit mer az vagányabb:) amugy az olasz divat verhetetlen

mindkettõ van nekem, és ezek jó márkák, versace is jó de a minõségnek ára van, már csak a neve miatt is, vegyél neki armanit mer az vagányabb:) amugy az olasz divat verhetetlen
Diesel övet vett tesóm 7000Ft ért, és hát nem nagy szám, inkább csak a felirat jó rajta.
armani...azzalé tényleg bárhol megjelenhet.Mindenki megfogja nézni.az armani nagy név és minõségben is jó.De én a golce gabbanat is ajánlom.
elöször is te ismered gondolj bele hogy mit szeretne. mi tetszene neki . de szerintem armani , ez tényleg nagy név . és büszkén viselni akárhol . ( De szerintem mind1 mert szeretetböl veszed neki és akkro ö bármi legyen az nagyon örül neki . és büszke lesz rá . )

Az ovitól lehet? A kis keresztfiam 3 éves két hónapos. Egy hónapja jár oviba, adaptációs délelőttök majd rendes oviba járás után pár nap reggeli sírás után úgy tűnik, egész megszokta az ovit és tetszik is neki, szóval büszke ovis fiú lett.

Kb. egy hónapja viszont, lényegében amióta az oviba jár, szinte állandóan folyik az orra, attó, hogy tele van az orrocskája, köhécsel is, most pl. be is lázasodott. Tudok róla, hogy a friss óvodások az els? hónapokban produkálnak hasonló pszichoszomatikus tüneteket. Leírnátok, hogy Nektek van-e ilyen vagy hasonló tapasztalatotok? Köszönöm.

Legjobb válasz: Pszichoszomatikus? Nem csak egy kis nátha? Én annak mondanám igy elsõre :-D Elkapják a közösségben egymástól, meg amúgyis fura idõjárás-változások vannak mostanában...

Pszichoszomatikus? Nem csak egy kis nátha? Én annak mondanám igy elsõre :-D Elkapják a közösségben egymástól, meg amúgyis fura idõjárás-változások vannak mostanában...
A kérdező hozzászólása: Egy hónapja lenne náthás?
Szeritnem se pszichoszomatikus, hanem valódi nátha. Folyamatosan oda-vissza fertõzik egymást, úgyhogy igen, lehet, hogy egy hónapja folamatosan náthás szegény. Pláne, ha elõtte nem járt közösségbe (pl. bölcsi) és most találkozik elõször a bacikkal.
Elsõ vagyok. Igen, lehet egy hónapja náthás szegényke, amikor én ovis voltam annak idején, szinte mindig náthás voltam...

Párommal közös számlaszámunk van de külön készítek negyedéves 1258 as bevallást az eb -nyb mindig külön küldöm be de nem jól könyvelték le! Hol az egyiken van többlet és az én eb-et rakják az ővére hol az övét az én nyb-re! Mi a teendő?

Legjobb válasz: Gondolom a befizetést nem könyvelik jól, mert akkor nem emelted volna ki a kérdésben a közös számlaszámot. Valószínûleg utaláskor a közlemény rovatba nem írod bele a megfelelõ adószámot, a NAV ugyanis az alapján tudja beazonosítani a befizetéseket.

Gondolom a befizetést nem könyvelik jól, mert akkor nem emelted volna ki a kérdésben a közös számlaszámot. Valószínûleg utaláskor a közlemény rovatba nem írod bele a megfelelõ adószámot, a NAV ugyanis az alapján tudja beazonosítani a befizetéseket.
És még valami: nem tudom, egyéni vállalkozók, vagy õstermelõk vagytok-e, de lehet közös számlaszámotok? Egyéni vállalkozóként biztos nem.
A kérdező hozzászólása: igen õstermelõk vagyunk! utalni szoktam netrõl csak ott nem anygon lehet beirni az adószámot
A kérdező hozzászólása: és ilyenkor mi a teendõ vezessem át vagy elég ha kevesebbet vagy többet küldök?
Kell lennie közlemény rovatnak még netes utaláskor is. Oda mindig írd be az adószámot, és jó helyre fogják könyvelni az utalásokat. Amit nem jó helyre könyveltek, átvezetheted a 17-es nyomtatványon, hogy ne ketyegjen késedelmi kamat ott, ahol tartozás van.
A kérdező hozzászólása: huuu csúcsszupi! köszi szépen rendi vagy!
Ne haragudj, hülyeséget írtam a 17-es nyomtatvánnyal kapcsolatban, mert az egy személyen belül mûködik, és itt nem az a probléma, hogy egy személynek van egyik adónemen többlete, a másikon tartozása. Csak azt tudod csinálni, hogy ahol tartozás van oda befizetsz (adószám feltüntetésével), ahol többlet van, oda pedig nem fizetsz addig, amíg ki nem fut.

Ha a tabom rootolt, akkor lehet valahogy illesztő programot tenni rá? Mert van egy usb-ethernet átalakíttóm, amit nem támogat, de a haveromét támogatja, de olyat már nem kapni szinte sehol amilyen az övé. + volna még pár ilyen cucc

Legjobb válasz: amennyiben ajto kitámasztót és leveélnehezéket vagy polsc diszre hajazol akkor igen. bele lehet injekciózni. de én nem feszegetném. inkább a gyártó oldalán néz frissitést. ha nincs akkor nem irták bele. (nem véletlen) vagy nem egy ár kategoria a 2)

amennyiben ajto kitámasztót és leveélnehezéket vagy polsc diszre hajazol akkor igen. bele lehet injekciózni. de én nem feszegetném. inkább a gyártó oldalán néz frissitést. ha nincs akkor nem irták bele. (nem véletlen) vagy nem egy ár kategoria a 2)
A kérdező hozzászólása: A legfrisebb hivatalos fw van rajta, és ennél jelent meg az ethernet funkció,

Orokoltem a testvéremmel egyutt egy lakást (fele ové fele enyém). Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem?

én nem lakom magyarorszàgon a hàz ures,O odaszeretne koltozni.Ehhez kell az èn beleegyezèsem vagy szabadon odakoltozhet? Ha odakoltozott kèrhetem vamailyen uton hogy fizesse ki az èn rèszemet vagy adott esetben addig èl ott amig akar,anèlkul hogy bàrmit is tehetnèk? Valamint ha vèletlenul kozuzemi tartozàsai lennènek akkor azt rajtam(mint màsik tulajdonoson aki viszont nem èl ott)is szàmonkèrheto? Valamint megterhelheti hitellel a beleegyezèsem nèlkul a lakàst? Koszi!

Legjobb válasz: Kényszer értékesítést kérhetsz a bíróságon a lakásra. De inkább próbáljatok megegyezni.

Kényszer értékesítést kérhetsz a bíróságon a lakásra. De inkább próbáljatok megegyezni.
A kérdező hozzászólása: Koszi.és azt megtehetem hogy az ajàndèkozàst visszautasithatom e?(jelenleg negyed-negyed rèszunk van amihez kapni fogunk mèg egy negyedet fejenkènt)Ezt visszautasithatom?
Persze de miért mondasz le róla?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!