Találatok a következő kifejezésre: A páromat és utána (387 db)

A menstruációm megjövetele előtt sexeltünk a párommal és utána 1 nap után megjött de csak 1 napig aztán utána olyan érdekes volt. Erről mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Miért ilyen buták a mai lányok és pasik ? Millió védekezés van már.. miért nem lehet felhúzni azt a nyomorék gumit ? Vagy ha már idõsebb vagy akkor miért szedsz gyógyszert? És miért tõlünk várod a választ ? Nem vagyunk orvosok nem látunk beléd.... :/ menj el nõgyógyászhoz az a legtisztább... ha már szexelsz akkor úgy is kell menned minimum évente egy kenet vételre... hogy minden rendben van e nálad.. hány éves vagy egyébként ?

Miért ilyen buták a mai lányok és pasik ? Millió védekezés van már.. miért nem lehet felhúzni azt a nyomorék gumit ? Vagy ha már idõsebb vagy akkor miért szedsz gyógyszert? És miért tõlünk várod a választ ? Nem vagyunk orvosok nem látunk beléd.... :/ menj el nõgyógyászhoz az a legtisztább... ha már szexelsz akkor úgy is kell menned minimum évente egy kenet vételre... hogy minden rendben van e nálad.. hány éves vagy egyébként ?
Terhes lettél, mint a twilightban az a sunci.
A kérdező hozzászólása: hát mondjuk úgy hogy nem voltam beszámítható állapotban ..
mindenki ezzel takarózik hogy ivott :/ szánalmas.... ez nem kifogás... hány éves vagy ? mert azért azt sem mindegy.... válaszolnál ha szépen megkérlek ?
A kérdező hozzászólása: azé nem kell bunkóskodni ! 20
20 éves akkor már lehetne magadhoz való eszed... menj el nõgyógyászhoz... ha 20 éves vagy én inni tudsz olyan sokat hogy úgy kiüsd magad hogy még védekezni is elfelejtesz akkor tudhatnád hogy akármikor teherbe eshetsz.. függetlenül attól hogy mikor szexeltetek... lehet kisebb az esélye de akkor is megvan.. irány a doki és megtudod, de azért neki ne nagyon mond hogy ilyen felelõtlen voltál.. inkább mond azt hogy kiszakadt a gumi... -_-
A kérdező hozzászólása: kösz

Mennyi együttlét után házasodtál össze a pároddal? És utána mennyi időre lett gyereketek? (Ha lett)

Legjobb válasz: 15 éves voltam amikor járni kezdtünk 18éves koromban oda költöztem,majd 20éves koromban hozzá mentem:)

4 hónap ismeretség után összeköltöztünk, 1, 5 éve voltunk együtt, amikor összeházasodtunk, és rá kb. 2 évre született a gyerek.
ma 17:39 vagyok!!!!! 19 évesen szültem, 21 évesen, és most vagyok várandós a harmadik babával:) 27N
15 éves voltam amikor járni kezdtünk 18éves koromban oda költöztem, majd 20éves koromban hozzá mentem:)
5 hónap együttjárás után volt eljegyzés és összeköltözés, rá 1, 5 évre esküvõ. A babára sokat vártunk, 6, 5 évi házasság után tavaly decemberben érkezett :) ).
9 hónapnyi együtt járás után házasodtunk, de akkor már 15 hetes babás voltam.Úgyhogy pont ma van a házassági évfordulónk, és van egy 6 hónapos kislányom, aki tervezett volt.
15 évesen kezdtünk járni, 17 évesen terhes lettem, összeházasodtunk szülõi engedéllyel, a fiunk ma már 18 éves:) ))Azóta is imádjuk egymást! 35/N 37/F
5 évig voltunk együtt és ebböl 2-t együtt éltünk, majd 1 év után elváltunk.
8 év után házasság (elõtte 5 évig ingáztunk, majd 3 év együttélés következett) és rá 2 és fél évre estem teherbe. Most már 13 és fél éve vagyunk együtt, és most várjuk a 2. babánkat.
6 évig jártunk, egy év házasság után majdnem elváltunk.Eggyütt maradtunk, 3év múlva jött a baba , aki most egy éves.B)
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm :)
Másfél év után házasodtunk össze, és mire megszületik a kisbababánk, addigra 3 éve lesz, hogy együtt vagyunk.
5év utána házasodtunk, rá egy évre lett gyermekünk:)
És Te Kedves kérdezõ?
4 év után házasodtunk össze utána 2 év múlva megszületett a lányunk Most 16 éve vagyunk házasok 3 gyerekkel
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Sok boldog évfordulót akinek ma van :) És mindenkinek sok boldogságot és szerencsét! :)
en maskepp ertelmeztem ezt a kerdest mert az egyutletet maskepp is lehet ertelmezni Mi 5 eve vagyunk egyutt, 3 evig udvarolt 2 eve osszekoltoztunk jovoben hazasodunk
Mi nem házasodtunk össze, de nagyon szeretjük egymást. Fél éve jártunk már, amikor kiderült babás vagyok, azóta már másfél éves a gyerkõc, két és fél éve vagyunk együtt. Nem hiszem hogy bizonyos idõnek kell eltelnie házasságkötésig, ha két fél tökéletesen megérti egymást, akkor nincs gond.

Mitől lehetett? 14. -én kellene megjönnie, ma együtt voltunk a párommal és utána egy pici barna folyásom volt. Picit fáj a hasam, de nem vészes. Ebben a hónapban kezdtem el szedni a barátcserjét, lehet hozzá köze?

Legjobb válasz: A pici barna folyás azt jelenti, hogy szex közben picikét felsértettétek a hüvelyed nyálkahártyáját vagy a méhszájadat, és pár csepp vér kiszabadult, ami a hüvely savas közegében kicsapódott és barnára színezte a váladékot. Március 14-e még nagyon messze van, addig semmire nem lehet következtetni. Ne is keress babára utaló jeleket magadon.

A pici barna folyás azt jelenti, hogy szex közben picikét felsértettétek a hüvelyed nyálkahártyáját vagy a méhszájadat, és pár csepp vér kiszabadult, ami a hüvely savas közegében kicsapódott és barnára színezte a váladékot. Március 14-e még nagyon messze van, addig semmire nem lehet következtetni. Ne is keress babára utaló jeleket magadon.
nem baj
Miért lenne baj, ha nem tusolsz utána közvetlenül? Majd tusolsz másnap, nem probléma.
Nem baj, de higiéniai okokból nem árt...Ha belédment a barátod, nem biztos, hogy mindent ki tudsz nyomni magadból, és hát nem túl egészséges, hogy benned marad 1 napig a spermája...
Ez marhaság. Én sem szoktam utána a legtöbbször. Általában beteszek egy betétet, hogy ne a bugyimba follyon ki és annyi.
Nem baj és nem kell tusolni. Ha a fiúnak nincs nemi betegsége, a sperma kifejezetten elõnyös hatással van a hüvely nyálkahártyájára.
Szerintem ez természetes.Én is véreztem szülés után 3-4 alkalommal.
Ugyanúgy vagyok mint te, nekem sem fáj semmi, mégis vérzek, én is 7 hete.Ti kivártátok a hat hetet?

Szerintetek? Tegnapra nem vártam. A hőm 37. Tegnap és tegnapelőtt is együtt voltunk a párommal és utána göcsölt az alhasam mindkét alkalommal.

Ezenkívül meg csak a mellem fáj, de az mindig szokott mensi el?tt. Tesztelni nem merek, félek a csalódástól, már másfél éve próbálkozunk.

Legjobb válasz: A hõd alapján lehetsz babás, de ezt sajnos csak a teszt tudja biztosra mondani. Én a helyedben össze szedném a bátorságomat és holnap elsõbõl ellõnék egy tesztet. Tudom milyen rossz csalódni én 6 éve várok egy pozi tesztre. Szorítok neked hogy babás legyél! Ha tesztelsz megírod az eredményt?

A hõd alapján lehetsz babás, de ezt sajnos csak a teszt tudja biztosra mondani. Én a helyedben össze szedném a bátorságomat és holnap elsõbõl ellõnék egy tesztet. Tudom milyen rossz csalódni én 6 éve várok egy pozi tesztre. Szorítok neked hogy babás legyél! Ha tesztelsz megírod az eredményt?
A kérdező hozzászólása: Hát azt hiszem megpróbálom holnap reggel, majd írom az eredményt! Nagyon sajnálom, hogy neked sem jött még össze, 6 év elég hosszú idõ. Kösz a bíztatást, örültem neki!
A kérdező hozzászólása: Hát negatív a teszt, tegnap óta barna, rózsaszínes folyás, viszont a hõm ma már 37, 1. Van egy olyan megérzésem hogy ma megjön, bár ennek ellenére valamiért még mindig nem vagyok letörve. Érdekes!!!
Sajnálom, hogy negatív lett a teszted. De amíg nem jön meg és nem esik le a hõd addig még van remény! Ha meg mégis megjön akkor is fel a fejjel, új hónap, új esélyek! Nem szabad feladni!
A kérdező hozzászólása: Köszi, ma megjött!!! Talán majd egyszer nekünk is sikerül, sok sikert kívánok neked a jövõben!!!

23hetes terhes vagyok. Együtt voltam tegnap a párommal és utána sötét rózsaszínü folyásom volt. Ma reggel meg barna. Valami gond lehet?

Már rég voltunk együtt és nem volt semmi durva sem.Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Nem feltétlenül, a méhszájad érzékenyebb most, nekem Rutascorbint ajánlott a doki, elmúlt tõle. Persze nem árt szólni a dokinak, õ megnézi hogy nem belülrõl jön-e a vérzés.

Nem feltétlenül, a méhszájad érzékenyebb most, nekem Rutascorbint ajánlott a doki, elmúlt tõle. Persze nem árt szólni a dokinak, õ megnézi hogy nem belülrõl jön-e a vérzés.
Valaki nem bírja a szexet sajnos. Lehet kicsit intim, de ha kufircoltok, akkor ne engedd, hogy tövig benyomja a szerét. Én a lábammal megfelelõ távolságban tartom a férjemet, így tudja intenzíven csinálni, de nem tud nagyon behatolni, és így nem kellemetlen. Viszont síkosítót használunk azóta, mert sokkal szárazabb a hüvelyem, és az is pecsételhet ilyenkor. Menjél el aktus után dokihoz, és nézesd meg mi a helyzet, mert ha nem a hüvelyed vérezget, hanem a méhed, akkor baj van, és letiltanak a szexrõl tuti.
Szerintem nézesd meg magadat a dokival, hogy mindenképpen megnyugodj. Én arra tippelek, hogy megpattant egy hajszálér az együttlét során, és amiatt jött sötétebb folyásod. Mivel terhesség során az alhasban sokkal nagyobb a vérbõség, így könnyen megpattanhat egy hajszálér, ha kicsit jobban megerõlteted magadat. Ha viszont nem múlik (esetleg görcseid is vannak) irány a doki. Remélem minden rendben lesz! 28.hkm
igen lehetett. de vajon miért nem pótoltad, miért utólag kérdezed ezt??
miért nem pótoltad?????? IGEN lehet gond!!!!!
Tudsz olvasni??? PÓTOLNI KELL! Hajrá felelõsség...Ne csodálkozz, ha babás lennél...

Terhes lehetek? A mensim elötti nap voltam együtt a párommal és utána a mensim 1 napig tartott?

máskor pedig 4 akár 5napig tart??

Legjobb válasz: Ha terhes vagy,valószínû egy másik alkalommal estél teherbe.Persze az sem lehetetlen,hogy a mensi elõtt,csak arra kevés az esély.Vegyél tesztet ha nyugtalan vagy. Mensizavar sokmindentõl lehet nem csak terhesség miatt. Amúgy védekeztek?Vagy babát szeretnétek?

Ha terhes vagy, valószínû egy másik alkalommal estél teherbe.Persze az sem lehetetlen, hogy a mensi elõtt, csak arra kevés az esély.Vegyél tesztet ha nyugtalan vagy. Mensizavar sokmindentõl lehet nem csak terhesség miatt. Amúgy védekeztek?Vagy babát szeretnétek?
A kérdező hozzászólása: én szedek gyógyszert de melett másik fájdalom csillapitot szedtem és az ugye befolyásolja a fog.gátló tabit!Szoval a tbim elfogyott és utána mensi elött voltunk együtt!Mindenképp veszek egy tesztet akkor!Köszi
A kérdező hozzászólása: most még nem szeretnénk de ha jönne annak mind a ketten örülnénk!!:) :)

26 hetes vagyok, tegnap szeretkeztünk a párommal és utána bekeményedett a hasam. Lehet baj?

Eddig is keményedett már de ez most más. Tovább volt kemény a hasam és görcsös fájdalmam is volt. Nem erös, hanem olyan tompa. Egész este kemény vol a hasam. Most reggel is érzem hogy valami más. De a baboka mozog rendesen. Holnap megyek nödokihoz.

Legjobb válasz: Az orgazmus okoz méhösszehúzódást, nincs baj, hacsak a doki nem lát más elváltozást is belül. Majd megmondja, kell-e tartózkodni bármitõl is a jövõben.

Az orgazmus okoz méhösszehúzódást, nincs baj, hacsak a doki nem lát más elváltozást is belül. Majd megmondja, kell-e tartózkodni bármitõl is a jövõben.
Említsd meg a dokinak, biztos nincs baj, igaz az orgazmus okozta méhöasszehúzódásnak is hamar el kell múlnia, lehet több magnéziumot fog felírni, majd meglátod mit mond.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!