Találatok a következő kifejezésre: A páromat és (10405 db)

Van itt olyan, aki fiatalon ismerkedett meg a Párjával és évek óta együtt vannak? Esetleg elsõ szerelem?

Elmesélnétek, hogy ismerkedtetek meg, mik voltak a nehézségek és mindent? :)

Legjobb válasz: 15 éves voltam , egy karate dojoba járunk :D Több mint 2 éve vagyunk együtt, õ volt az elsõ igazi szerelem :) de nem az elsõ párom , sok tekintetben azonban az elsõ ! Nehézségek igazából csak mostanság vannak és leginkább másik családja és gonosz kapcsolatrombolók miatt vannak valamint mert ha ennyi ideje együtt vagy valakivel sok dologhoz hozzászoksz és rengeteg idegesit ! :D Mire vagy még kiváncsi :D ?

15 éves voltam , egy karate dojoba járunk :D Több mint 2 éve vagyunk együtt, õ volt az elsõ igazi szerelem :) de nem az elsõ párom , sok tekintetben azonban az elsõ ! Nehézségek igazából csak mostanság vannak és leginkább másik családja és gonosz kapcsolatrombolók miatt vannak valamint mert ha ennyi ideje együtt vagy valakivel sok dologhoz hozzászoksz és rengeteg idegesit ! :D Mire vagy még kiváncsi :D ?
Képzeld, létezik olyan perverzió is, hogy 50 éve ugyanazzal......
Szia!:) Nekem a páromnak (1 éve és egy hónapja vagyunk együtt) a szülei még gimis korukban ismerték meg egymást. Elsõk voltak a másiknak mindenben és azóta is boldog házasok! Nem csalták meg egymást meg ilyenek és nagyon aranyosak is. :) Létezik ilyen!
igen, és hadd szabaduljon tõled gyorsan!
17# Neked vmi bajod van 3 éves a kérdés... elötted lévõ 2 valaszoló se normális.
Ha szereted, ha nem, akkor is bûntudatod kellene legyen. Ha nincs bûntudatod, akkor nincs lelked sem. Hol van a te lelkiismereted? Mondd el neki és szakítsatok. Így nincs értelme együtt lennetek. Szakítás után gondolkodj el a tetteden. Ideje lenne igazzá válnod. És ne csalj többé!
Ha nõnek születél volna rib.an.c letél volna xd
Mond el neki..utána úgyis kirakja a szûröd de legalább nem te szakítasz vele, úgy h õ majd magát okolja évekig..szóval mond el és szakítsatok..nem minõsítelek mert gondolom majd mástól megkapod, az élet úgyis visszaadja..szóval légy korrekt legalább most h ez megtörtént..
mennyi idõsek vagytok?
ja és még valami!remélem hogy veled is kifog valaki tolni és majd megtudod milyen érzés!!szánalmas vagy!!
Õszintén akkor miért csaltad meg??elõbb gondolkozz aztán cselekedj!gondolj csak bele hogy esne ez neked forditott esetben!Eléggé lenézõ és megalázó dolog!!De hidd el nem a csajnak hanem neked!!mert egy normális fiú talán ilyet nem tesz vagy elõbb pontot tesz a kapcsolat végére!Szegény lány!!hogy tudott kifogni egy ilyen lúzert!!gondolkozz el kicsit!!
A kérdező hozzászólása: El akartam mondani neki én is de nem tudom hogyan mert nem akarom megbántani. Mert nem olyan lány aki ezt érdemli csak ez így történt.Ezen már nem lehet változtatni .
7-es, ha eddig nem legalább ennyivel.
Remélem a karácsonyi ajándékod egy igazi erõbõl jövõ pofán csapás lesz.kellemes ünepeket!
lehet, hogy megkönnyebbülsz, viszont a barátod/barátnõd is nagyon megbántod. inkább találj ki valamilyen indokot, és szakíts. akár azt is mondhatod, hogy beleszerettél másba, vagy, hogy úgy érzed, mostanában már nem kívánod, vagy bármit.
Hogy mondhatsz ilyet neki, hogy tiszteld a párod? Ha tisztelné, meg se tette volna.
Gratulálok! Ön megnyerte a decemberi hónap legnagyobb büdös ri.anca címet! taps taps taps...
Nem számít h utána nincs bûntudatod! Megcsaltad ennyi. Ha van gerinced akkor szépen elhagyod.
Tiszteld párod, mondd meg neki, ha már nem is szereted és vállald a félrelépésed következményeit.
Légy õszinte hozzá, megkönnyebbülsz majd.
elobb-utobb ra fog kerdezni es rajon, mi tortent. szerintem tisztabb, ha te mondod el neki es vallalod a kovetkezmenyeket.
Ennyi álszent f, , , kalap! Vagy csak impotens?

Tudtok olyan tánciskolát ahol be lehet menni és Salsa-t tanulni most szombaton? Szeretnénk megtanulni Salsázni a párom és én, most szombaton van olyan hely, ami jó és ahol egy pár lépést el is tudnánk sajátítani?

Itt most nem ilyen kurzus szintjén gondolom ezt a dolgot...csak úgy bemenni,megmutatják,utána pedig mi magunktól táncolnánk tovább..vagy ilyen nem létezik?

Legjobb válasz: Ilyen esetben privát oktatót kell keresni, személy szerint én is az vagyok.

Ilyen esetben privát oktatót kell keresni, személy szerint én is az vagyok.
:D Szádvári Zoliékat Nektek találták ki! Bár nem tudom, mennyire aktuális még, itt van a honlapjuk, azon belül, hogy mikor hol tanítanak. Van ott telefonszám, email cím, minden! http://reggaetondance.hu/orarend.html

Mit változtatnál a párodon és magadon?

Egy küls? és egy bels? tulajdonságot írjatok mindkett?tökhöz. Én a páromon: -bels?: ne idegeskedjen annyit -küls?: talán néhány plusz kilót tennék rá Magamon: -bels?: önbizalomhiány TÁVOZZ... -küls?: tökéletes fogsor (szabálytalanok is, rosszak is, hiányosak is... sajnos öröklött gyenge fogazatú vagyok, szabályzóra eddig még nem telt, de azon vagyok) 25/N

Legjobb válasz: Párom: belsõ - lehetne rendszeretõbb külsõ - sajnos a cukorbetegsége miatt elvesztette néhány fogát :( Én: belsõ - lehetnék türelmesebb külsõ - én meg leadnék pár kilót :)

Párom: belsõ - lehetne rendszeretõbb külsõ - sajnos a cukorbetegsége miatt elvesztette néhány fogát :( Én: belsõ - lehetnék türelmesebb külsõ - én meg leadnék pár kilót :)
Páromon -külsõ: semmi ;) -belsõ: talán azt, hogy legyen egy kicsit motiváltabb Magamon: -külsõ: kisebb orr :D -belsõ: gyors hangulatváltozás megszûnhetne
Páromon - külsõ: hízzon egy kicsit - belsõ: legyen figyelmesebb magamon - külsõ: kicsit fogyni (átadnám a páromnak azt a 3-4 kg-t) - belsõ: legyek türelmesebb Vicces, az eddigiek alapján mi nõk fõként a türelemre "gyúrúnk"
Magamon: -10kg -kezelni a konfliktushelyzeteket Páromon: semmit :) imádom még így 15év és 3 gyerek után is :)
Magamon: Belsõ: Szintén önbizalomhiány Külsõ: A plusz súlytól szabadulnék meg a bõröm szépségét megõrizve. Párom pedig jelenleg nincs.
Én a páromon: - külsõ: alapvetõen semmit (tudom, közhely) de ha már mondani kell vmit akkor leadhatna 1-2 kg-t - belsõ: ne legyen ennyire makacs Magamon: - külsõ: fogaimat szeretném rendebe hozni, csak úgy mint az elsõ hozzászóló:) - belsõ: bárcsak ne lennék ennyire sértõdékeny...
Páromon -belsõ: ne legyen bosszúálló /még ha jogosnak is tûnik/ -külsõ: javítson a tartásán, húzza ki magát Magamon -belsõ: több türelmességet -külsõ: csilli-villi mosoly kéne
Páromon kulso:hízzon még egy kicsit belso:lehetne romantikusabb én kulso:2-3 kiló minusz belso:sokkal turelmesebb
Férjem belsõ: úgy szeretem, ahogy van Külsõ: elmehetne most már fodrászhoz Én: külsõ, hát öregszem, de mit tegyek Belsõ: lehetnék türelmesebb. Hát ennyi, békéljetek meg magatokkal, és a párotokkal. Olyannak fogadd el, amilyen, megváltoztatni úgysem tudod.
Fogadjátok el egymást.Az adottságokon nem lehet változtatni.Nekem is vámpírfogaim vannak és a párom nem zavarja.
Párom Belsõ: szokjon le a cigirõl Külsõ: szegény úgy szeretne hízni egy kicsit, adnék rá jó 10 kilót Én Belsõ: makacs vagyok, és azt akarom, hogy mindig enyém legyen az utolsó szó. Errõl lemondanék Külsõ: azt a 10 kilót, amit a barátomra adnék, az lemehetne rólam^^ Vagy erõsebb körmök.
Szia! Én a [email protected]ól levágatnék kb 20 centimétert, mert nagyon zavar...

Vajon normális, hogy 22 éves létemre, csak havonta egyszer fekszek le a párommal? És nem azért mert ő nem akar, hanem azért, mert én nem igénylem többször! Olyan rosszul érzem magam e miatt! Ez beteges?

Legjobb válasz: Nem beteges, csak nekem kicsit fura... És a párod nem is szeretné többször? 5 éve vagyunk együtt a párommal és már akkor elvonási tüneteink vannak, ha két napig nincs szex... 23/L

Nem beteges, csak nekem kicsit fura... És a párod nem is szeretné többször? 5 éve vagyunk együtt a párommal és már akkor elvonási tüneteink vannak, ha két napig nincs szex... 23/L
Gondolom fiú vagy, igaz? Hidd el, sok lány örülne egy olyan srácnak, akinek nem folyton a szexen jár az esze. De hát sokan vagyunk sokfélék, amint kiderült az 1. válaszolónál is. :)
Akkor szerintem valami drasztikus megoldás kell. Nem tudom, a párod meddig bírná ki szex nélkül, de lehet, hogy egy hosszabb szünetet kellene tartanotok, hogy benned újra feléledjen a vágy... nem? Amúgy meg tényleg meglepõ, hogy lány vagy... :D de akkor már értem is, mert a nõknek szerintem alapból kevesebb az igényük. Nem? Csak mert én is lány vagyok. :D
ismerõs:-) 4 éve vagyok együtt a võlegényemmel, az elején nem tudott levakarni magáról, folyton akartam, a napi 5 sem volt ritka akkoriban, most olyan 3-4 naponta van igényem rá, ö pedig most akarja igazán:-)
Ugyanebben a szituációban vagyok én is. Lány vagyok, 23 éves, és nem igénylem a szexet. Nálunk már odáig fajult a helyzet, hogy esténként párom megiszik 3-4 sört + 2-3 felest a haverjaival, hogy nem kívánja õ se. Így azt mondja nem áll fel neki. És hidd el nem jó így. Nem akar megcsalni, de szerintem elõbb utóbb az sem kerülhetõ el. Nálunk nehezíti a dolgot az is, hogy babát szeretnénk.
A kérdező hozzászólása: DE!! õ akarja mindig, bármikor lehetne vele, készen áll mindig :D az a legnaygobb gond, hogy én ·szexõrült· voltam még pár évvel ezelõtt, és nem értem mi az oka annak, hogy nem kívánom a szexet....
A kérdező hozzászólása: Háááttt hoppá lány vagyok!!!!!
ha tényleg "szexõrült" voltál , és ki is élted magad, akkor kicsit szerintem kiégétél szexuális téren...
A kérdező hozzászólása: Úgy voltam szexõrült, hogy naponta többször, sokáig, nem ugy hogy össze vissza mindenkivel, hanem a barátommal. már három éve együtt vagyunk, és félek, hogy ellaposodik emiatt a kapcsolatunk.

Miért van az, ha együtt vagyok a párommal és csiklói orgazmusom van (G-pontos ingerléssel), nem tudok még egyszer elmenni? Más is így van ezzel?

A 2. menetnél már jelentkezik a pisilési inger is (pedig szex el?tt mindig elmegyek WC-re) és nem tudom/merem elengedni magam, pedig tudom, hogy nem pisilnék be. Mégis annyira zavaró ez az inger, hogy képtelen vagyok még 1x elmenni.

Legjobb válasz: Hát van itt pár keveredés: Van csikló orgazmus, hüvelyi orgazmus és g-pontos orgazmus. Az utóbbi kettõ között van némi hasonlóság, de amit te írsz, hogy csiklói orgazmus g-pontos ingerléssel, na olyan nincs. :) Elválasztva mindentõl: a g-pont ingerlése pisilési ingert vált ki, ez normális. Nem fogsz bepisilni, de lehet, hogy ejakulálsz, vagyis kifolyik belõled egy kevés folyadék. Ez azonban nem pisi. Ez egy természetes folyamat, semmi más megoldás nincs rá, minthogy elengeded magad és próbálod élvezni. Beszéld ezt meg a pároddal. Legyetek bátrak, csináljátok tovább. Elõfordulhat, hogy csorog belõled pár csepp, de ezen nincs semmi szégyelni való. A hüvely izomzat szorítása szex közben normális és ne akarj vele semmit se kezdeni. A férfinak kifejezetten örömforrás, ha a partnere szûk, erõs hüvellyel rendelkezik. Ha kidörzsölõdik, akkor használjatok jó sok sikosítót.

Hát van itt pár keveredés: Van csikló orgazmus, hüvelyi orgazmus és g-pontos orgazmus. Az utóbbi kettõ között van némi hasonlóság, de amit te írsz, hogy csiklói orgazmus g-pontos ingerléssel, na olyan nincs. :) Elválasztva mindentõl: a g-pont ingerlése pisilési ingert vált ki, ez normális. Nem fogsz bepisilni, de lehet, hogy ejakulálsz, vagyis kifolyik belõled egy kevés folyadék. Ez azonban nem pisi. Ez egy természetes folyamat, semmi más megoldás nincs rá, minthogy elengeded magad és próbálod élvezni. Beszéld ezt meg a pároddal. Legyetek bátrak, csináljátok tovább. Elõfordulhat, hogy csorog belõled pár csepp, de ezen nincs semmi szégyelni való. A hüvely izomzat szorítása szex közben normális és ne akarj vele semmit se kezdeni. A férfinak kifejezetten örömforrás, ha a partnere szûk, erõs hüvellyel rendelkezik. Ha kidörzsölõdik, akkor használjatok jó sok sikosítót.

Mikor biztos az ha védekezés nélkül lefekszem a párommal és nem esek teherbe?

Legjobb válasz: védekezés nélkül? béármikor teherbe eshetsz! van olyan tévhit h menses elött és után pár nappal nem de akkoris megvan az eséje... védekezzetek! rengeteg megoldás van! ovszer tabletta kup bármi!

védekezés nélkül? béármikor teherbe eshetsz! van olyan tévhit h menses elött és után pár nappal nem de akkoris megvan az eséje... védekezzetek! rengeteg megoldás van! ovszer tabletta kup bármi!
Semmikor. Védekezés nélkül bármikor teherbe eshetsz, de menzeszkor a legkevesebb az esélye.
Ha nem védekezel, akkor bármikor teherbeeshetsz! A naptár módszer sem megbízható!
Bármikor lehet spontán tüszõrepedés. Védekezés nélkül bármikor teherbeeshetsz.

Véleményt szeretnék kérni az én történetemhez: 5 évig voltam együtt a párommal. Es elhagyott egy 20 eves lány miatt. En 26 vagyok, a pasi 36. Lesz még hogy kapar utánam?

Legjobb válasz: A sztori: Sziasztok! Véleményt szeretnék kérni az én történetemhez: 5 évig voltam együtt a párommal. Voltak kisebb nagyon veszekedések, de azok mi voltunk, mi így szerettük egymást. Olyanok voltunk mint egymásnak a drog, nem tudtunk élni a másik nélkül. A probléma ott kezdõdött amikor még az elején a volt barátnõje nem tudott eltûnni, és nekem elegem lett belõle, elhagytam a párom, majd összejöttem egy másik fiúval. Az a kapcsolat 2 hónapig tartott, mert közben a párom rájött, hogy valóban tennie kell hogy mellette maradjak, visszahódított. Majd késõbb megtudta hogy volt valakim, és megcsalásnak számított neki… Utána ismét voltak problémák. Pl az eljegyzés elõtt egy nappal, mint utóbb megláttam, egy lánynak írta hogy õ élete szerelme.. vele csak levelezett, semmi több.. akkor, utána kiderült, hogy szeret nõnek öltözni, sminkelni magát, voltak a lakásában parókák, internetes oldalakon is fent volt, és olyan leveleket is találtam, amikben férfiakkal levelezett mindenfélérõl, amit inkább le sem írnék. Mindegy, elfogadtam, szerelmes voltam, és túlságosan is tõle tettem függõvé magam. Voltak persze nézeteltérések, nem mehettem szinte sehova, nem mehettem a barátnõimmel semerre, mert mindig eljátszotta, hogy vagy rosszul van, vagy balesete volt, ezért is el akartam hagyni, úgy gondoltam az már régen rossz ha korlátoznak, ekkor képes volt eljátszani, hogy neki a szívével baj van, vagy már nem is emlékszem, a lényeg hogy a szülei bevitték a pszichiátriára :-s, és onnantól kezdve a szülei tiltották tõlem. De mi persze attól még együtt voltunk utána.

A kérdező hozzászólása: A sztori: Sziasztok! Véleményt szeretnék kérni az én történetemhez: 5 évig voltam együtt a párommal. Voltak kisebb nagyon veszekedések, de azok mi voltunk, mi így szerettük egymást. Olyanok voltunk mint egymásnak a drog, nem tudtunk élni a másik nélkül. A probléma ott kezdõdött amikor még az elején a volt barátnõje nem tudott eltûnni, és nekem elegem lett belõle, elhagytam a párom, majd összejöttem egy másik fiúval. Az a kapcsolat 2 hónapig tartott, mert közben a párom rájött, hogy valóban tennie kell hogy mellette maradjak, visszahódított. Majd késõbb megtudta hogy volt valakim, és megcsalásnak számított neki… Utána ismét voltak problémák. Pl az eljegyzés elõtt egy nappal, mint utóbb megláttam, egy lánynak írta hogy õ élete szerelme.. vele csak levelezett, semmi több.. akkor, utána kiderült, hogy szeret nõnek öltözni, sminkelni magát, voltak a lakásában parókák, internetes oldalakon is fent volt, és olyan leveleket is találtam, amikben férfiakkal levelezett mindenfélérõl, amit inkább le sem írnék. Mindegy, elfogadtam, szerelmes voltam, és túlságosan is tõle tettem függõvé magam. Voltak persze nézeteltérések, nem mehettem szinte sehova, nem mehettem a barátnõimmel semerre, mert mindig eljátszotta, hogy vagy rosszul van, vagy balesete volt, ezért is el akartam hagyni, úgy gondoltam az már régen rossz ha korlátoznak, ekkor képes volt eljátszani, hogy neki a szívével baj van, vagy már nem is emlékszem, a lényeg hogy a szülei bevitték a pszichiátriára :-s, és onnantól kezdve a szülei tiltották tõlem. De mi persze attól még együtt voltunk utána.
A kérdező hozzászólása: A lezárás lényegesen gyors tempóban történik a lelkemben egyébként. Nem nehéz, hiszen nagyon sokat bántott, nagyon sokat sírtam és szenvedtem miatta. Õ mindig attól érezte jól magát ha engem bánthat, azzal akarta magát emelni, hogy engem elnyomott, lealacsonyított.. tipikus nárcisztikus. Eleinte beetetett mindennel, tudta hogy én mindennél jobban vágyom a biztonságra, és õ belémmagyarázta hogy megadja, hogy nekem vele milyen jó. Ez volt az elején. De mindig bántott… mindig… sokszor elhangzott az, hogy „Kincsem, te nem tehetsz arról, hogy nem tudod milyen és hogy kell viselkedni egy normális családban, hiszen te degenerált családból származol, de nem tehetsz róla, te ilyen vagy!” … csak mert a nagymamámmal nõttem fel… És bennem egyedül az a kérdés, hogy vajon lehet e boldog tényleg sokáig azzal a 20 éves lánnyal, vajon õt is fogja e bántani, vajon kibukik e valamikor hogy a lány fiatal, komolyan gondolják-e hogy jövõre gyerekük lesz, és egyáltalán, most felhagytam mindenféle utánakérdezõsködéssel is, már ezt sem hallja hogy érdeklõdök felõle, és feltûnik e neki hogy eltûntem, nem tud rólam semmit, fog e azon agyalni, kiakadni, vagy bármi, hogy kivel lehetek, miért nem jelentkezem, érdeklõdöm, stb… mert szerintem addig volt érdekes nekik amíg a srác engem bánthatott (nárcisztikus, tehát õ akkor érezte jól magát ha engem elnyom vagy tudja hogy szenvedek), és amíg a leányzónak kihívás elszeretni a pasit. Most azt hallom hogy nagyon boldogok, és a srác megtalálta az igazit, stb… stb… annyira ezt hangoztatja… és beköltöztek valami luxuslakásba, és ott éldegélnek. ………..3 hete még engem hívott sírva hogy szeret… és ha én boldog vagyok, akkor nem hangoztatom ennyire, hogy de boldog vagyok…és annyira sem érdekelne az exem hogy beszéljek róla… õ viszont úgy hallom ki van akadva, hogy én xy-nal voltam koncerten, mert milyen gáz, hogy rögtön rohanok hozzá, és ha én komolyan vissza akartam volna õt kapni, akkor ezt nem lépem meg… :-S tehát foglalkoztatja a dolog… mondom, addig érzi szerintem jól magát, amíg tudja, hogy én kivagyok talán borulva, vagy talán nekem rossz… elképzelhetõ hogy azzal a lánnyal másként lesz? Mire szamitsak?
Ennek igazság szerint semmi értelmét nem látom. Ha a srác szeretne, akkor nem lenne neki másik nõ soha! Tényleg próbálj meg másokkal ismerkedni és valami normális pasival összejönni, nem egy ilyen eszementtel. Amellett, hogy beteges, még csajozik is. Kizárt hogy én ilyennel együtt maradnék. Én 10 hónapos kapcsolatot hagytam végleg el amiatt hogy az exem 1 éjszakás kalandba keveredett egy másik csajjal. Igaz, nem ez volt az egyetlen ok, mert utána mikor szakítani akartam fel is pofozott, így ezért szakítottam véglegesen miután visszaütöttem. De ha az a pofon nem lett volna akkor is elhagyom, mivel másik csajjal volt együtt, és innentõl ki van zárva hogy bármit akarjak tõle. Amúgy voltak persze elõzmények is (beteges féltékenykedés stb...) de mindig visszakönyörögte magát:( de ez csak az elsõ lépcsõ volt a szakítás felé. A vége az lett amit leírtam ugye. Nehéz volt de elhagytam. Most 7 évvel a szakításunk után én vagyok az, aki boldog. 3, 5 éve vagyok a férjemmel. Õ pedig egyedül van, magányos. 3 csaja volt utánam de fél évnél többet egyik se bírt ki vele. Pár hónapja még engem is megkeresett, hogy hogy mertem férjhez menni, alig talált meg, kezdjük újra, és majd titokban randizunk amíg válok:D hát hogyne:) mondanom se kell, hogy elküldtem a francba. Szóval én rövidebb ideig voltam ilyen se veled se nélküled kapcsolatban, de tudom milyen szar, és nehéz kijönni belõle. Viszont ha lezárod, akkor utána te is fellélegzel és boldog leszel. Amúgy nekem anno 2 évig tartott megemészteni ezt az egészet az exxel, addig senkim se volt. Nem is ismerkedtem. Ha lezárod, utána könnyebb lesz:) 27/N
Én kívülállóként általában azt látom az ilyen hosszabb kapcsolatoknál, fõleg hogyha ilyen szenvedélyes mint a tiétek, akkor a kapcsolatot elég nehezen zárják le. Szakítanak, összejönnek mással pár hétre, majd megint kibékülnek, egy hónap múlva megint szakítanak stb és mehet ez így évekig. Tudom hogy ez most nagyon nehéz, de hosszútávra ne tervezz vele. Ha ki is békültök még egy párszor, ebbõl nagycsalád meg közös békés élet szerintem nem lesz, de ez csak az én véleményem.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is beteg. És mindenki azt mondja hogy örüljek hogy megszabadultam tõle, de mégis bánt a gondolat, hogy azt hittem végre megtaláltam a biztosat az életemben. És én magam is elhittem mert annyira akartam. Képtelen vagyok megérteni, hogy hogy tudott ilyen gyorsan össze is költözni egy 20 éves lánnyal, és egyfolytában arra a kérdésre keresem a választ, hogy meddig fog ez közöttük tartani? Elõjönnek e ott is majd a problémák abból kifolyólag, hogy a pasi milyen, és hogy a leány fiatal? Mikor múlik el az újdonság varázsa, ami után leesik neki, hogy talán nem kellett volna elveszítenie engem? Le fog ez neki egyáltalán esni? Akar majd még visszajönni hozzám? Fog még jelentkezni, keresni? Vagy most már végképp átlendült, ahogy hangoztatja, és ennyi, ne is várjam hogy elõkerül majd? Magamból kiindulva, ha engem annyira nem érdekel valaki, és boldog kapcsolatban élek, amit én választottam megfontoltan, akkor el sem olvasom, amit az exem ír, nem is mondom a barátomnak, hogy mennyire kiakaszt, hogy ezzel vagy azzal van, egyáltalán nem is foglalkozom ezzel, és ha annyira boldog vagyok, akkor azt sem hangoztatom ennyire, nem kiabálom szét. Nem értem. A kérdést is azért írtam ki, hogy hátha a válaszokból juthatok valamire, hogy most mi fog történni, mire számítsak… zûrzavar van a fejemben…
A kérdező hozzászólása: Amikor én megismertem õt, 22 voltam. Nekem elég nehéz gyerekkorom volt, nagymamámmal és nagynénémmel nevelkedtem, nagymamám 14 éves koromban elment, nagynéném megházasodott, és egymagam maradtam, 15 évesen, egyedül álltam talpra, csináltam meg az egyetemet, nyelvvizsgáztam, és dolgoztam hogy meg tudjak élni. Ez a srác mindig azt hajtogatta, hogy õ biztonságot teremt majd nekem, és én annyira kötõdtem hozzá, hogy ezért nézhettem el neki mindig mindent. Nagyon tõle tettem függõvé mindent, én azt hittem, végre biztonságban leszek, végre egy biztos pont az életemben. És mindig azt hittem hogy majd megváltozik, és nem lesz több. De én 26 éves fejjel nem tudom megérteni, hogy engem elhagy azért, mert õszerinte nem vagyok biztos pont, mert én nem tudok neki nyugalmat biztosítani, mert azzal hogy elmegyek valahova a barátaimmal azt bizonyítom neki hogy nem lennék jó családanya, ezt mondta. És azt nem értem, hogy egy 20 éves lánytól mit vár? Hogy otthon ül majd neki? Az a lány soha nem dolgozott, az egyetemet sem fejezi be mert sminkes akar lenni… annyira szeretném, ha egyszer ráébredne, hogy mit csinált, és vissza akarna jönni, és talán én akkor tudnám lezárni, amikor ott elküldhetném. De õ most boldog, és állítja hogy az a lány tökéletes, õ nem olyan, hogy eljárogat, mindenben tökéletes, stb… és nekem nem a korkülönbséggel van a bajom, mert a pasi 50 lenne a lány meg 35 pl, még oké, de 20 éves a lány… nem hiszem hogy 21 22 évesen gyereket szülne neki… már közöttünk is problémákat okozott a korkülönbség.. annyira nem értem… fog még jelentkezni felém? Fog még akarni, le fog neki esni, hogy én lehet tényleg biztos családot adtam volna neki? Le fog esni neki hogy az a lány tényleg fiatal? Elõbb utóbb elmúlik az újdonság varázsa, elõbb utóbb kiesik a csontváz a szekrénybõl. És szerintem vele is meg fogja csinálni azokat mint velem, ugyan úgy szüksége lesz más lányok csöpögésére, ugyan úgy elõ fognak jönni a hajlamai, ugyan úgy nem fogja elengedni õt sem ha el akar menni a barátaival… szerintem. Mert 36 évesen már nem változik annyira az ember. És szerintem a lány is csak azt élvezi hogy viszi ide oda, fizet mindent, és ezért persze hogy azt játssza amit a pasi látni akar. De együtt lakva ez már más, mint amikor még csak találkozgattak. És az sem véletlen hogy annyiszor visszajött hozzám a pasi, ha annyira tökéletes lenne a lány, akkor nem jött volna mindig vissza hogy szeret engem.. annyira szeretném hogy leessen neki, és jöjjön még, akarjon még engem…
"Lesz még hogy kapar utánam?" 50%, vagy igen, vagy nem. Addig is keress jobbat, hátha találsz õ sem csinál most mást, gondolom a 20-aska ropogósabb, mint te és/vagy többet bevállal mint te.
Fruu.. ez egy beteg ember. Nõi paróka..nárcisztikus../hányadék/ [link] Zárkózz el tõle, mert csak nagyon nagy szenvedés vár itt rád!! Tedd alkalmassá magad, hogy nyitott lehess egy új és szép és jó kapcsolatra.
Mivel mindkettõtök elég kevés intelligenciával rendelkezõ ösztönlény, bármi lehetséges a jövõben, akár még újra össze is jöhettek.
egyikõtök sem normális bármi lehetséges!
36 éves és most egy 16 évvel fiatalabb lánnyal kezd? Hát azt hiszem igazi példája annak hogy ha nem is a pénz akkor a friss hús nyer. Tipikus majd 50 évesen is 20 éves kellene neki csak akkor már nem megy :)
Fruu... most biztos nagyon fáj a szíved, és nem lesz vigasztaló, de elég hamar ráébredsz: jó, hogy megszabadultál tõle.. Gyógyulást kívánok ebbõl a sebet okozó kapcsolatból, és utána gyógyultan várd a tiszta, szép szerelmet!
A kérdező hozzászólása: A sztori folytatása: Volt nagyon sok nagyon jó idõszakunk és sok rossz is, amik azért voltak, mert ha én el akartam hagyni, akkor mindig visszasírta magát, ha pedig õ akart elmenni, akkor én könyörögtem vissza magam. Ezek a viták általában abból származtak, hogy mindig volt valami nõ ami kiderült. Ezek a nõk igazából arra kellettek neki, hogy kielégítse önimádatát. Amikor én megismertem õt, még egy egyszerû egyetemi tanársegéd volt, viszont ekkor már jóval magasabb pozícióban volt, és rengeteget keresett, rengeteg pénze volt már, BMW, bármit megtehetett. És õ tõlem is azt várta el hogy minden reggel elájuljak hogy õ milyen jól néz ki, hogy kb istenítsem, hogy õ a legjobb és legszebb és legesleges… Az utóbbi kb 2 évben 4 nõ volt, akirõl tudok. Ezekkel csak találkozgatott, levelezgetett, elvitte strandra, kajálni, hasonlók. És közben mindig az volt, hogy õ befejezte velem. Új életet kezd, stb. Aztán mikor kiderült, hogy nekem van valakim, persze mindig vissza akart jönni. Idén májusban is kiderült egy lány. Neki az edzéseire járt, meg volt állítólag nála kézimeccset nézni. Mikor ez kiderült, elõször még elvoltam ezzel a tudattal, de júniusban elhagytam, mondván hogy ez már túl sok nekem.. akkor sírt, hogy ne hagyjam el, de elhagytam. És késõbb összejöttem egy sráccal, akivel együtt voltam kb 5-6 hetet, amikor a volt párommal összefutottunk. Megvolt a nagy egymásra borulás, és hogy õ az én karjaimban érzi igazán otthon magát (mert hogy õ valahonnan összeszedett egy lányt, akivel járkált a nyáron erre arra, de semmi komoly..), és hogy hagyjam ott akivel összejöttem közben, és legyek vele, õ eljegyez, magához költöztet, stb.. Én mondtam neki, hogy nem, de aztán rá egy héttel csak összejöttem vele újra. Ez volt augusztusban. Itt volt kb egy két hét ami nagyon jó volt, utána elõjött hogy én nem adtam be neki rögtön a derekam, nem választottam rögtön õt, és persze utána elõjött ismét a lány is, és majd két hónap telt el azzal, hogy azt sem tudta mit akar, hol el akart hagyni, akkor én írtam neki nap mint nap egy halom emailt, hogy mi összetartozunk, stb, és amikor abbahagytam a levélrohamot és a meggyõzõ rohamot, akkor mindig jött õ, hogy szeret, és próbáljuk meg, aztán megint elõjött a lány, én megint minden erõmmel bizonyítottam, hogy márpedig én vagyok neki a tökéletes. Aztán az egyik csütörtöki napon eldöntöttem hogy énbelõlem nem fog hülyét csinálni, megírtam neki hogy feladom. Másnap sírva hívott fel hogy szeret és miért csináljuk ezt egymással, és addig nem utazik haza hétvégére míg nem látott, stb.. nem találkoztam vele. Szombaton felhívott, kérdezte, hogy mit fogok csinálni este. Mondtam neki hogy bemegyek a városba, kérdezte hogy megyek e bulizni, mondtam neki, hogy nem tudom, lehet. Erre úgy kiakadt, hogy én ezzel akarom neki bizonyítani hogy milyen jó családanya lennék, hogy nekem ez az életem, stb… (megjegyzem, ebben az évben 3szor ha voltam..), és lecsapta a telefont, ki is kapcsolta, én újra emaileket írogattam neki, vasárnap került elõ. Felhívott, hogy õ elutazott szombat délután a lánnyal, és most is épp odaért hozzá, hagyjam õket most már békén.. lerakta, kikapcsolta. Én írtam neki ismét egy emailt, hogy oké, legyen így. 10 perc múlva ott volt nálam. Nagyon ideges volt, de nem tudta megmondani miért jött, azt mondta, hogy azért jött, mert nem érti miért kell ilyen csúnyán elválnunk, (mert írtam neki, hogy ne higgye hogy el vagyok veszve, ezek után szépen visszaírok azoknak a fiúknak akik írnak nekem), hogy én hogy merészelem hogy miközben neki bizonyítok, másokkal csetelek (mellesleg õ a lánnyal találkozgatott…), és hogy ne higyjem hogy õ azért jött mert bármit is akar tõlem, és hülye vagyok ha nem tudom miért jött. És hogy én beérem egy hajléktalannal akkor õ ennek örül, stb, majd elviharzott. Rákövetkezõ szerdán még felhívtam hogy amiket a lakásban összeszedtem visszaadnám neki, a reakció: égessem el, dobjam ki, hagyjam õt békén, tud ám arról hogy én mikor kivel kavartam, hogy képzeltem, k…va vagyok, neki komoly kapcsolata van, stb.. mondom jó. Persze barátaimmal beszéltem sokat, nehéz volt mindez nekem. Azt is tudom hogy azon a hétvégén otthon volt a szüleivel. Majd hétfõn, ír nekem egy lány a fb on, hogy hívjam már fel. Azt mondta, hogy írt a srácnak pénteken hogy boldog névnapot, és akkor reggel (hétfõn) írt neki vissza, hogy ne haragudjon hogy eddig nem válaszolt, de egy gyönyörû wellnesshétvégén volt a barátnõjével, és nem mellesleg õ annyira boldog hogy még aznap össze is költöznek… Mondom mi? Persze elkezdtem minden közös ismerõst felhívni, hogy mi ez, és egyáltalán miért ír annak a csajnak akivel fél éve nem beszélt, elõször azt hittem azért, mert tudja hogy visszamondja nekem, és ezzel elérheti hogy újra kaparjak utána. De mint kiderült, tényleg valami összeköltözés volt (rá 10 napra hogy engem hívott sírva, hogy szeret…), és az a lány ráadásul az, aki miatt még májusban otthagytam… és mint kiderült, ez a dolog mindig is volt, nyáron is ez a lány volt, és szépen átvert mindkettõnket. Nagyon fontos még ehhez az egészhez, hogy a pasi akirõl írtam 36 éves, és az új lány pedig 20. És én azért lettem pattintva elméletileg, mert én nem vagyok túl hiteles, és õ már családra és nyugodt légkörre, gyerekre vágyik. És most õ boldog, az a lány tökéletes, és most õ úgy érzi megtalálta… de mindeközben persze a közös ismerõsünknél érdeklõdik, és ki van akadva hogy pl találkoztam azzal a sráccal akivel még az elején összejöttem, és hogy én hazuttolom meg magam… és õ most boldog, és tojik rám, átlendült, stb…stb… de most komolyan… 20 éves a lány. De még ha olyan lenne, amilyennek beállította, mert azt mondta, hogy az a lány mennyire egyszerû és szolíd, és õ nem olyan hogy bulizni jár, és hívõ, és jövõre már gyereket szülne neki… aha.. akárkit kérdeztem errõl a lányról, egy sem mondta hogy igen okos, vagy igen, kedves, mindenki azt mondta, hogy öntelt, nagyra van magától, és zakkant, és mindig az kellett neki ami a másé, és ne higyjem hogy hosszú életû lesz ez közöttük. A lánynak szõke póthaja van, és a fb profilja is egyértelmûen arról szól, hogy kivan magától. Nyilván azért kell neki, mert a volt párom pénzes, nem gondolom hogy maga az ember miatt kellene neki. Nem tudom mit gondoljak. Meddig fog ez tartani, fog e még a volt párom akarni visszajönni, rá fog e jönni, hogy mit veszített velem, mit gondoljak, mi fog történni szerintetek?
Szerintem ne akard, hogy kaparjon utánad!!! Inkább lépj tovább! Szerintem nem teljesen normális.
Fruu! Ez borzasztó - jó hogy megszabadultál ettõl az alaktól! Megmondom, miért van a 20 évessel: mert az a lány még nem jött rá, ez egy beteg torz ember, és a jónak látszó külsõségek elvették az eszét. Szegény lány, õt is sajnálom. Lealázó, ahogy a családodról, múltadról beszél. Megszabadultál egy életed nyomorító alaktól. Nyugodj meg. Higgadj le. Foglalkozz olyasmivel, amit szeretsz. Milyen zenét szeretsz? azt hallgasd. Ne akarj most semmit sem megoldani. Pár nap múlva észhez térsz: magad is látni fogod, hogy jobb így. Fiatal vagy, fogsz találkozni olyannal pár hónap múlva, akivel szeretitek egymást!

Hányas lába van a párodnak és neked (nem megjelölésével)?

Statisztikát tanulok, sokat segítesz a válasszal, köszi!!

Legjobb válasz: összesen 80, párom lány, én fiú.

összesen 80, párom lány, én fiú.
N 41, 5 F 40
48-48, 5 az enyém, 41-42 a páromé. Gyátmánytól függ
N 40 F 46 :)
N:39 F:40-41
A kérdező hozzászólása: Na jó, hát elvileg elõfordulhat.
Csaxólok, hogy 44es lábú nõ már vszeg kenguru...
A kérdező hozzászólása: Mondjuk a nõknél várok nagyobb szórást, hiszen felnõtt nõ lába 35-tõl akár 44-is terjedhet, férfiaknál meg nem ilyen szélsõségesek az értékek, max. 39-46-ot tippelek.
A kérdező hozzászólása: Hát egyelõre nem :)
Úgy látom, nem lesz túl nagy a szórás. :) N39, F44 De tudok még egyet a baráti körömbõl: N36, F45
A kérdező hozzászólása: Persze-persze statisztika, v csak egy lábfetisiszta... A kettõ hol zárja ki egymást? Nincs megadva, mirõl készítsek felmérést.
37, 5 44 a nemet szerintem kitalálod
Persze-persze statisztika, v csak egy lábfetisiszta... N39 F43 Tisztelettel: Al Bundy
39 N 44 F
N:36 F:41

Hogyan lehet kezelni a kéttűz között helyzeteket a párom és az anyukám között?

A kapcsolatom már fél éve anyu miatt szenved,az anyuval való kapcsolatom pedig megromlott a kapcsolatom miatt.Ez egy nagyon hosszú történet,csak az olvassa el,aki tényleg nem akar beszólni nekem és türelmesen végigolvassa: 2éve vagyunk együtt a párommal,de elég messze lakunk egymástol ezért néha sokat elszenvedünk azért hogy láthassuk egymást egy kis időre,de nagyon szeretjük egymást és nem akarom elvesziteni,DE itt most nem a távolságrol van szó,mert jól birjuk és kitartunk egymás mellett,de ott van az az ici-pici probléma:ANYA.Anyu mostanában annyira meg van kergülve,és a párom is ha anyura terelődik a téma.Ez a nyáron kezdődött.A szerelmem lejött velem és a családdal egy pár napra ilyen kicsit lerobbantabb nyaralószerűségbe,amit anyu imád(ne kérdezzétek miért)és a szerelmem nem érezte jol magát,mert elkezdtünk takaritani és anyu kicsit mást igért,igazábol a familiából senki sem számitott arra h lemegy 3napra gazolni és kertészkedni a szemétbe.Ott volt 4 felfujhatós ágy,1 anyunak és apunak egy a mamának papának,a nagynéném a kocsiban aludt,volt még egy ágy a 2hugomnak és az utolsót pedig a mamám nekem és a páromnak szánta.Nos azt tudnotok kell hogy anyu a túl konzervatív anyák közé tartozik és ő egyértelműen rávágta a mamának h NEM és ő kapott egy matracot én meg a felfújhatós ágyat.Másnap elmentünk kicsit strandolni és persze természetesen mi egymással foglalkoztunk...aznap este már bőgtem hogy miért nem alhatunk együtt és mind a ketten szenvedtünk emiatt,ő felidegesedett és telefonált az anyjának hogy haza akar menni,én pedig csak zokogtam a végén pedig anyu is elkezdett vagdalózni hogy mégis mire vélje ezt a viselkedést..mint pl.hogy elvonulgatunk,meg összebújunk.Közben meg tisztában van vele hogy neki adtam a szüzességemet is és vigyáz rám és boldogok vagyunk együtt,igy ahogy vagyunk.Na mind1..aztán az egyik ismerősöm délebben lakik és ott töltöttem náluk pár napot aztán pedig lehivtam a páromat is,anyu tudta nélkül és 5napot kettesben tudtunk tölteni,elmélyitettük a kapcsolatunkat,együtt aludtunk,együtt fürödtünk,elvitt fagyizni és kellemesen eltelt az a pár nap.Miután azok a napok elszálltak mind a ketten(Anyu és a párom) olyan ocsmányul szidják egymást ,hogy az hihetetlen.Most pedig elkezdődött a suli és mind a ketten elkezdtünk hajtani.Nekem sokkal több feladatom lett,mert anyu is rám pakolt,hogy már csak azért is kevesebbet beszélgessek a kis szivemmel..:S ő pedig úgy látja h én nem foglalkozom vele és hogy kevés időt szánok rá,hogy ő ugrik a szavaimra én pedig az övére annyira nem.Sajnos a kéréseit nem mindig tudom megvalósitani mert sokan tesznek az ellen hogy mi ne beszéljünk többes számban h ne beszéljünk meg mindent..tehát igy ez van és most a végére már olyan meggyötört a párom,már nem alszik enni se akar mert azt hiszi egyre jobban távolodunk el egymástol.Meg ez..ez senkinek sem jó,anyu csak akkor aranyos velem ha nincs a képben a másik felem ő pedig csak akkor higgadt ha anyu nincs ott.Annyira szeretem őt,sőt mind kettejüket és mind ketten ugyanazzal jönnek mindig hozzám:Miért nem foglalkozol velem ? Mit ártottam neked? Miért hanyagolsz? Miért nem figyelsz oda rám?Miért?Miért? ...nekem ez egyre nehezebb és nem tudok mit csinálni,anyu azt mondja h ő nem illik hozzám és nem hagyja h engem bántsanak mert szerinte ő engem manipulál,viszont a párom meg ugy látja h anyu az aki szeret mindenkit manipulálni,(ahogyan apuval is teszi,mert őt már nem szereti vagy...nem tudom :( ) és szeret másokat irányitani.Nekem fontos,most gondoljatok bele..mikor már a jövődet tervezgeted azzal akit a világon a legjobban szeretsz és az anyukád,aki ellenez mindent ha én döntök..sajnos az igen..sokszor előfordul :( mindig rám szól h végre mondjak véleményt ha meg mondok akkor meg az a baj.Igazából egészségügyileg sem érzem olyan jol magam mert sokszor fáj a szivem és ha idegesebb,feldúltabb vagyok rögtön nehezebben veszek levegőt.Sok a veszekedés,sok a stressz és olyan gyengének érzem magam,a párom türelme véges és már nem birja hogy itt ő a "papucs"..én nem igy látom,de ő nagyon igy van vele.Én mindig egyenlő feleknek tekintettem magunkat,de ő mostanában nagyon azt érzi h elfajultak a dolgok..és én egyre érzéketlenebb leszek.Amugy néha nem is érzem már igazán h önmagam lennék,már-már egy széttépett zombi lett belőlem aki már senki óhaját nem akarja teljesiteni,mert belefáradtam :( Én mindig törődtem mindenkivel és már szeretnék egy kicsit magamra is odafigyelni.18leszek októberben és szomorú hogy egyszer sem volt magamra időm,mert másokat mindig előrébb helyeztem meg..egyik rossz dologbol ki a másikba rögtön be haladtam..egész eddigi életemben.Gyenge vagyok és most még érzékenyebb mint elötte. Kérlek mondjatok erre valami értelmeset.Mit tanácsoltok?Mi a véleményetek? Olyan mintha az amit eddig erősen tartottam volna elgyengült,elhatalmasodott rajtam és nem tudom mi legyen.Én csak békét szeretnék és boldogságot,semmi mást.

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ Szerencsére nem azért ilyen hosszu ez a történet mert olyan komplikált hanem azért, mert bõ lére ereszteted a mondandódat. :) Ez nem gond de így kétszer elolvasva magam elött látom a problémát. Anyukád részérõl érthetõ az aggodalma, mert az anyák nagyon féltik a lányukat, föleg ha egy van belöle vagy õk a legkisebbek. Egyszer ezt te is megtapasztalod. Logikus, hogy aggodik érted, mert fiatal vagy és bizonyosan csinos ezért akar búra alá rakni téged, hogy a szél se árthasson. De viszont ott hibázik, hogy elfelejtette milyen volt gyereknek lenni és azt is hogy az élet minden pofonjától nem fog tudni megóvni. Õ most egy nagy családi nyaralást akart és azért nem örült hogy elment a párod, mert igaza lett: elvonultál pároddal és csak vele foglalkoztál. Ez baj, meg kell tanulnod neked is és párodnak is, hogy egy családi nyaralás alatt maximum este lehettek kettesben. A többiek nem nézik jó szemmel fõleg ilyen korban. A te gondod is érthetõ, mert amugy is keveset vagyto kegyütt és végre több idõt is kettesben tölhettetek volna, de rosz ötlet votl pont a családi nyaralással összehozni ezt. Fentebb említettem ,hogy nem szeretik ezt. A két felet csak akkor tudod kibékíteni, ha össze tudod õket hozni, hogy megismerjékegymást, és ha erre egyiköjük nem hajlandó, hogy leüljenek és megbesézljék a Te érdekedben akkor Te annak a félnek nem is vagy fontos. Ezt jegyezd meg. Fiatalok vagytok és majdnem biztos vagyok abban, hogy nem õ lesz az utolsó pasi az életedben. Ez tanulúpénznek jó volt és legközelebb már okosabb leszel. A szülõk aggódnak a pasik meg nem szeretik ha nem az történik amit õk akarnak. Ez egy örökös áthidalhatatlan szakadék lesz a võ és az anyós között, amirõl ugyebár sok a sztereotipia. Ebbõl a harapofogóbol esetleg mgé ugy szabadulhatsz ha elköltözöl otthonról... de gondolo mez még nem megvalósítható. De gondolkodj ezen ha anyukád tényleg ennyire beleszól az életedbe.

Kedves kérdezõ Szerencsére nem azért ilyen hosszu ez a történet mert olyan komplikált hanem azért, mert bõ lére ereszteted a mondandódat. :) Ez nem gond de így kétszer elolvasva magam elött látom a problémát. Anyukád részérõl érthetõ az aggodalma, mert az anyák nagyon féltik a lányukat, föleg ha egy van belöle vagy õk a legkisebbek. Egyszer ezt te is megtapasztalod. Logikus, hogy aggodik érted, mert fiatal vagy és bizonyosan csinos ezért akar búra alá rakni téged, hogy a szél se árthasson. De viszont ott hibázik, hogy elfelejtette milyen volt gyereknek lenni és azt is hogy az élet minden pofonjától nem fog tudni megóvni. Õ most egy nagy családi nyaralást akart és azért nem örült hogy elment a párod, mert igaza lett: elvonultál pároddal és csak vele foglalkoztál. Ez baj, meg kell tanulnod neked is és párodnak is, hogy egy családi nyaralás alatt maximum este lehettek kettesben. A többiek nem nézik jó szemmel fõleg ilyen korban. A te gondod is érthetõ, mert amugy is keveset vagyto kegyütt és végre több idõt is kettesben tölhettetek volna, de rosz ötlet votl pont a családi nyaralással összehozni ezt. Fentebb említettem , hogy nem szeretik ezt. A két felet csak akkor tudod kibékíteni, ha össze tudod õket hozni, hogy megismerjékegymást, és ha erre egyiköjük nem hajlandó, hogy leüljenek és megbesézljék a Te érdekedben akkor Te annak a félnek nem is vagy fontos. Ezt jegyezd meg. Fiatalok vagytok és majdnem biztos vagyok abban, hogy nem õ lesz az utolsó pasi az életedben. Ez tanulúpénznek jó volt és legközelebb már okosabb leszel. A szülõk aggódnak a pasik meg nem szeretik ha nem az történik amit õk akarnak. Ez egy örökös áthidalhatatlan szakadék lesz a võ és az anyós között, amirõl ugyebár sok a sztereotipia. Ebbõl a harapofogóbol esetleg mgé ugy szabadulhatsz ha elköltözöl otthonról... de gondolo mez még nem megvalósítható. De gondolkodj ezen ha anyukád tényleg ennyire beleszól az életedbe.
A kérdező hozzászólása: Igen ebben van valami, anyu mindig is szerette ha másokat irányít ugyhogy ez már nem meglepõ, de ez most olyan más dolog.Ez olyan amibe tényleg nem kéne beleszólnia, aggódni aggódhat, de akkor is.. :/ Amugy nem is mondtam, de külföldön lakom és a párom ki akar jönni hozzám, ami ugy 2éven belül teljesülne.Azután már én is fejezem a sulit és el tudnék otthonról is költözni.Jelenleg viszont elég nehéz és addig az is lesz, amig õ ki nem jön hozzám és én meg be nem fejezem a sulit.Köszönöm hogy válaszoltál nekem és okos dolgokat mondtál.Igazából már próbáltam õket összehozni, de az a szomorú hogy egyik sem akarja.Ezek szerint egyik sem szeret engem igazán?Igazából mind a kettõben látom a hibákat és azt is látom hogy én hol rontom el mindíg, de nagyon szeretem õket :( anyu ilyen irányitásmániás meg egy kicsit hiperaktiv mint a nagymamám a párom meg sokszor nagyon bunkó és lekezelõ tud lenni, ha valamit jogosnak érez.Elõször ugy kezdõdött, ahogyan igy belegondolok ..nyár elött kint volt nálunk, akkor sem volt az együtt alvás megengedve de nem bántuk mert tényleg jó volt a hangulat, jobban megismerték egymást..stb :) de aztán mikor anyunak el lett mondva h addóságaik vannak a párom családjában és hogy sok a családi vita, anyunak teljesen megváltozott a viselkedése és mikro a párom megkérdezte anyut h elmehetek e a 20adik szülinapjára egy pár napra, anyu azonnal nemmel válaszolt és mondta h a részeges apja miatt meg hogy otthon biztos éheznek meg ilyenek, csak kicsit durvább szavakkal, meg a páromnak kezdte el szidni a családját és a páromat olyan szinten megbántotta meg a párom anyukáját, hogy azóta nagyon utálják anyut :/ aztán emg már lent abba a nyaralóba a párom végig hûvös és flegma volt mert nem értette hogy miért kell másokat leírni és megbántani, ezért elkezdte anyut sértegetni és mondta neki h majd azt én el tudom dönteni, hogy hova szeretnék menni és hogy azt majd én eltudom dönteni hogy nyomor és éhezés van e náluk vagy sem...hát igen, én már többször is voltam nálluk, az anyukája még fõzött is nekem és nagyon aranyos volt minden alkalommal, tele volt a hûtõjük is, akármikor mentem.Az apja se bunkó, rossz szokása hogy iszik és emiatt van mindig perpatvar, de egy rossz szavuk enm volt rám és meg szerettek volna engem hivni vacsorára, ehelyett sok bosszúság és egy tönkretett nyár lett belõle.Alig engedett anyu a páromékhoz.A párom annya pedig ugy vélekedett erröl, hogy az lenne a legjobb ha megmutatnám az irányt anyunak, mert hogy nekem kéne megmutatnom hogyan viszonyuljon hozzám.Hát én nem tudom..bonyolult dolog ez.Persze a nyaralói viselkedés után már anyuban sem volt köszönet és elkezdõdött egy tûzharc rajtam keresztül :( Egyik sem akar békét, anyu azért nem mert ugy viselkedett a nyaralóban a párom meg azért mert anyu szidta a családját és nem enged nekünk anyu semmit.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!