Találatok a következő kifejezésre: A páromal 3 (7 db)

Bükfürdõre (Vas megye) vagy a Bükkbe (Heves, B-A-Z megye)?
Így van, nem mindegy, hány "K"-val írod, az ország két különbözõ helye!
A kérdező hozzászólása: Bük fürdõ
Sok érdekesség nincs ott helyben. Fürdõ és kész. De érdemes elmenni Nagycenkre, Sopronba és Kõszegre is. Ha a szállás Bükön van, akkor kocsival lehet átjutni Bükfürdõre. Kicsit messze van gyalog :)
A kérdező hozzászólása: a szállás a Birdland Home & Holidays apartman-ban lessz, esetleg ismeritek?
Jónak tûnik. A honlapon elég sok infó van a többi kérdésedre is. http://birdlandvillapark.com/apartmanok/apartmanok-bemutatasa/ Bár én nem rajongok az apartmanért, hiszen ugyanúgy kell kaját csinálni ott is, mint otthon. Akkor inkább már szálloda, minimum reggelivel, de ha lehet, akkor félpanzióval.
Beleolvastam, ott is lehet félpanziót rendelni, illetve van külön éttermük, tehát nem feltétlenül muszáj a vendégnek saját magára fõzni. Nagyon szép helynek néz ki.

A páromal 3 éve vagyunk együt, és nagyon jó a szex is, de van valami amit nem értek, mindig megkérdezi, hogy elmenteme egyszer azt mondtam, hogy nem és az rosszull esett, neki. Miért kérdezi meg mindig, és mit jelenthet ez a férfiknál?

amikor szexelünk

Legjobb válasz: Szerintem nagyon szemét dolog a férfiakkal szemben, amikor egy nõ rájátszik... Egy kapcsolatban nyíltan kell beszélni ebben a témában is. Együtt kell megtalálni azt a módszert, ami élvezetes mindkét félnek.

Szerintem nagyon szemét dolog a férfiakkal szemben, amikor egy nõ rájátszik... Egy kapcsolatban nyíltan kell beszélni ebben a témában is. Együtt kell megtalálni azt a módszert, ami élvezetes mindkét félnek.
23:15 Ha nem élvezi, természetesen ne színleljen orgazmust, csak mutassa ki jobban az élvezetét. Én is el tudok menni úgy, mitn egy hal, minden nyögés nélkül.
tõlem is régebben megkérdezte a párom, hogy elmentem-e, milyen volt, pedig én súgtam neki közben, h nagyon jó, stb.. és nálam látható is, hogy orgazmusom van.. illetve érezhetõ.. ha úgy maradunk még egy picit miután elmentünk, érzi, hogy párszor önkéntelenül összeránul a hüvelyem. emellett remegek, stb. amíg nem tudta értelmezn ezeket a jeleket, csak addig kérdezõsködött. mikor mondtam neki, h szerinte, mitõl van ez, akkor rájött, hogy nincs oka aggodalomra..:)
nah, akkor tanultál valamit..:) legközelebb mondhatod neki, hogy igggeen, oltári orgazmusom volt!!!:)
igen.:)
A kérdező hozzászólása: nem én csak nem értetem mert azt hittem a férfijak mondják ezt valmire
Valószínûleg nem látja rajtad, és szeretné, hogy élveznéd. Máskor mutasd ki jobban, hogy élvezd, nyögj hangosabban, kicsit rá is játszhatsz és akkor nem fog ezen agyalni.
Természetesen ez is mint minden más egy kapcsolatban a férfiak kényszeres birtoklási és teljesítménykényszerén alapul.
A kérdező hozzászólása: eszt nem értem
Azt hittem, fiatal, tinik vagytok, és még azért nem olvastatok, hallottatok dolgokat. De huszonévesen már tisztában kéne lenni mindennel.:) erre mondtam, hogy hajrá.:)
akkor hajrá azzal az ismeretterjesztéssel.:)
A kérdező hozzászólása: 22 a párom is annyi majdnem
Azért, ezt a szót mki érti, csak az elmenni az hétköznapibb, és kevésbé szakszavas, vagy nem tudom..:) de azért ismeretes szó.:) hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: mi még nem naggyon olvasttunk ilyen irányú könyveket, de majd mosmár el mondom neki az igazat
ha nem értené, akkor állati kicsi szexuális iq-val rendelkezne.. sztem érti..:)
A kérdező hozzászólása: ha ezt mondom
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítségeket, remélem értteni fogja
miért? azt gondoltad hogy akkor mész el, ha becsapod az ajtót?
A kérdező hozzászólása: akkor az elmenntem azt jelenti, hogy orgazmusunk van?
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen drukolást

A páromal már 3 hónapja együtt vagyunk, és eddig csak olyan kis apró nézet eltérések voltak. És kicsit hiányzik ugy mond egy "nagyobb" veszekedés. Normális ez?

Nagyon szeretjük egymást, és eltudjuk képzelni egymász életünk végéig, meg minden. Csak ugy mond már sok gondom van, és amikor ? is rátesz legszivesseben ugy veszekednék vele, de mindig a vége jó, pár sort a "kis veszekedés" és ez idegíst. Köszi el?re is a válaszokat:)

Legjobb válasz: :D irigylem a gondjaitokat:P :) én 7 hónapja vagyok a barátommal, és állandóan marjuk egymást valami kis hülyeségen, egyszer volt az h nagyobb dolgon vesztünk össze, a kibékülés édes, de azért jobb veszekedések nélkül...habár a nézeteltérések úgy kerülnek megoldásra...nem gond, ha nem szoktatok veszekedni, az azt jelenti h jól egyeztek:)

:D irigylem a gondjaitokat:P :) én 7 hónapja vagyok a barátommal, és állandóan marjuk egymást valami kis hülyeségen, egyszer volt az h nagyobb dolgon vesztünk össze, a kibékülés édes, de azért jobb veszekedések nélkül...habár a nézeteltérések úgy kerülnek megoldásra...nem gond, ha nem szoktatok veszekedni, az azt jelenti h jól egyeztek:)
Én 5 hónapja vagyok együtt a barátommal, és még egyáltalán nem veszekedtünk, pedig én is szeretnék egy jót veszekedni... Már többször is mondtam neki, hogy kicsit hiányzik a veszekedés meg az utána lévõ békülés, de nem került rá alkalom. Jobb is így, örülj neki, hogy ilyenjól megvagytok és minden zökkenõmentes.
Hat csatlakozom...6honapja vagyok a baratommal azota mar 1szer szakitotunk...allandoan veszekedunk...feltekenykedik..es talan az en reszemrol mar a szerelem is elmult..szal csak fel a fejjel jonnek meg a veszekedesek..addig is orulj annak ami meg most van :)
Az elsõ egy évben (!) mi nem , vagy alig veszekedtünk... de msot már hogy együtt élünk, azért gyakoribb. és tényleg úgy a legjobb ha utána nagy kibékülés van. De azért nem szeretek veszekedni...
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat! Hát..., lehet h majd idõvel elsz veszekedés de nekem most kell....XDvagy h nem tom mi van velem:S de kéne most egy kis veszekedés...

Mi tortenhet akkor ha beszedtem a 21 fogamzasgatlo tabletat es az utana kovetkezo 3 napon megtortent a dolog lefekudtem a paromal es nem vedekeztunk semmivel?

Legjobb válasz: Ha az elõirásnak megfelelõen szedted a tablettákat, akkor a 7 napos szünetben is védelmet nyújt. Úgyhogy nincs ok az aggodalomra.

Ha az elõirásnak megfelelõen szedted a tablettákat, akkor a 7 napos szünetben is védelmet nyújt. Úgyhogy nincs ok az aggodalomra.
Így van, a bogyó véd a bogyómentes-menseses napokon is. Semmi gond:-)
nyugi, a szunetben is védve vagy.
Ha sokat veszekedtek lehet jó lenne egy kis egyedüllét a kapcsolatotokban, de a gyerekeknek nem.
Vagy talán a gyerekek nélkül el kell menni valahova egy kicsit kikapcsolódni, ahol megbeszélitek a dolgokat.Menekülni mindig könnyebb, mint szembenézni a problémákkal, de hosszabb távon csak az utóbbi nyújt megoldást. 7 évet nem szabad csakúgy eldobni, harcolni kell a kapcsolatotokért!
Ez a szét kellene menni a párod szerint azt jelenti , hogy egy idõre szakitani ? Szerintem hülyeség az ilyen .Tinikorban volt , hogy tartsunk szünetet ... annak sem volt értelme .Döntsétek el , hogy vagy kõkeményen dolgoztok a kapcsolatért , nincs szétköltözés stb , ehelyett mindent átbeszéltek, változtattok dolgokban ha kell , törõdtök egymással, a gyerekeket rábizzátok a nagyszülõkre , hogy egy hétvégére el tudjatok menni a pároddal valahová . Vagy a másik véglet, hogy itt a vége fuss el véle !
Én sosem hittem ezekben a szünetekben. Mi miatt veszekedtek? Nem lehet megoldani a problémákat? Tudtok beszélgetni egymással, vagy elbeszéltek egymás mellett? Szeretitek még egymást? Ha simán szétmentek egy idõre az nem oldja meg a problémát. Az csak olyan, mintha átmenetileg szétköltöznétek, hogy utána a párod azt mondhassa, hogy neki ez így megfelel, maradjon is így, legyen végleges.
Hogy tud bármi megoldódni, ha nem találkoztok? Ez tinikorban is a szakítást jelenti, csak burkoltan, mint a maradjunk barátok szlogen. Ideje felnõttként szembenézni a gondokkal! Akartok tenni ellene vagy sem? Ha igen, akkor annak nem megoldása az, hogy nem találkoztok. A problémák maguktól nem oldódnak meg. Ha meg nem akartok vele foglalkozni, akkor ne szünetnek hívjátok, hanem válásnak.
A kérdező hozzászólása: sürü vizelési ingerem is van és néha fáj a derekam
A kérdező hozzászólása: sziasztok most 14 hetes vagyok:) bocsi h késön válaszoltam csak nem volt gépünk mert el romlott
Szia! Teszteltél?
A kérdező hozzászólása: mindenképpen megirom csak nem tudom h várjak e még a tesztel köszi a segitséget aranyos töletek
Nem, mert már 3 napja késik! Tesztelj nyugodtan, de reggeli elsõbõl! :) Majd várom hogy megírd! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat de nem korai a terhességi teszt most még?mert mult hét csütörtökön nem voltam terhes a doki szerint és 11 mmes volt a nyálkahártyám
Nem akarlak elkeseritni, de ha vesekoved van/volt, akkor a suru vizelesi inger, es a derekfajdalom inkabb amiatt van, a keses viszont bizakodasra adhat okot. Ugyhogy egy tesztet mindenkeppen meger a dolog.
Akár most is megcsinálhatod, vagy holnap elsõ vizeletbõl. Hajrá! :)
A kérdező hozzászólása: köszi persze hogy megirom csak nem tudom mikor csináljam a tesztet
Egy tesztet megér! :) Szorítok!Majd írd meg mi lett az eredmény, ha kérhetem!
A kérdező hozzászólása: Most azt várjuk hogy vajon mikor fog meg mozdulni:)
A kérdező hozzászólása: VALAKI IRJON MÁR VMIT !!! NEM BIROM MÁR CSINÁLTAM MÁR 2 TESZTET IS
A kérdező hozzászólása: Köszi:) kicsit megnyugodtam:)
A kérdező hozzászólása: JAHM ÉS NEGATIV LETT
Szia! Lehet köze a felfázáshoz is. Gumi ha nem szakadt el akkor nem valószínû, hogy terhes lennél. Idegtõl is késhet, szóval csak nygi!
Ilyen hõvel nem vagy terhes. Vannak kivételek, de átlagban 37.2-37.4 a reggeli hõje egy várandósnak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!