Találatok a következő kifejezésre: A párom van tőle (125 db)

Mi honnan tudhatnánk, hogy elhidegült-e vagy nem? Ezt neked kell érezni!
Kérdezõ: ezen változtatni már nem tudsz, megtörtént. Vagy el tudod fogadni és feldolgozod, vagy bele fogsz bolondulni.
Egy idõ után el fog apadni.Nem lesz vele gond.
Lehet belül mégis fáj neki, hogy nem tartották meg a babát. Oké. hogy ez volt a helyzetetekben a legjobb megoldás, de a szíve mélyén biztos gondol arra, hogy milyen lenne a kis csöppséggel.
Kinek a döntése volt az abortusz? Õ is így akarta?
Nekem is volt, de én nem maradtam együtt az illetõvel, mert amúgy is volt 1-2gond, és ha ránéztem volna, biztos sokszor eszembe jutott volna.Nála lehet hogy tudat alatt dolgozik ez.Attól függ hogy ez mennyire volt közös döntés, õ akarta volna-e.
Nekem az ismerõseim körében ahol abortusza volt a feleségnek/barátnõnek, 1-2 évre rá válás lett a vége. Egyetlen kivételt tudok ez alól említeni, de ott sem tökéletes a kapcsolat és valószínüleg a meglévõ közös gyerekek + hitelek tartják össze a házasságot. Itt anyagiak miatt nem vállalták a babát, pedig minden álmuk 1 kislány lett volna a 2 fiúk mellé.
Ez szörnyû.. :S Mármint az hogy te tanulsz, a párod dolgozik, ez még annyira nem is kizáró ok. Akár még meg is tarthattátok volna, ha nagyon szeretnétek, de az hogy ezt mondták az egészségérõl. :S Én emiatt félek a terhességtõl.. Van egy nemi betegségem, ami állítólag évente 3* 4* kijön, és a terhességnél pedig sokkal többször és annyira félek, hogy nehogy valami baja legyen ettõl a babának.. Ha nekem folyton antibiotikumokat kell szednem. Szerencsére amióta elõjött nálam ez, csak egyszer újult ki, így bizakodom, hogy késõbb sem lesz baj, de ez a legrosszabb mikor a baba egészségére nem tudnak semmi biztosat mondani..
Mindenképp menj vissza az orvoshoz, ha lehet, még ma! Elsõsorban a vérzésed miatt, és õ tud választ adni a másik kérdésedre is. Az abortusznak sok szövõdménye lehet. Statisztika: a párkapcsolatok abortusz után 75%-ban tönkremennek, nem maradnak együtt. Az abortusz ugyanúgy kihat a férfiakra is, mint a nõkre. Õ is ugyanúgy szülõ, mint a nõ. Kívánom, hogy rendezõdjön a kapcsolatotok! Az abortusz utáni szindrómára van segítség. Itt egy link: http://www.valsagterhesseg.hu/infokp01.html ahol egy csomó info van róla. Olvassátok át együtt.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: Éppen ezaz hogy én érzem is de Õ nem ad rá választ.. Nemtudom mért jelentkeztek nála ezek a jelek az abortusz miatt ? pedig õ is tudta hogy nem volt más választás sajnos ! és még egy kérdés rengeteg tejszerû folyik a mellembõl és nem tudom mi lehet ez hallotatok már ienrõl ?
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :) ) a segítséget :)
A kérdező hozzászólása: lehetséges.. eddig alig véreztem most nagyon görcsölök és újra nagyon vérzik mi ez ?
Szia, ha nem volt tervezett a baba, akkor az is elképzelhetõ, hogy fél, hogy újra teherbe esel.Ez csak egy lehetséges indok, természetesen más is lehet.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: Igen ezért hát ezt találtuk a leghelyesebb döntésnek és nagyon sajnáltuk... de nekem 2és fél hónap alatt 3-szor újult ki ez a fertõzés pár napja volt az abortuszom megmondták az orvosok is h így valószínûleg a baba fertõzött engem és jobb volt elvetetni .. :(( és nem tartom magam gyilkosnak !!!!!!
A kérdező hozzászólása: inkább nekem volt nehezebb ez az abortusz :( õ neki is nehéz volt de õ volt az aki az elejétõl mondta h nem szabad ezért nem értem ezt az egészet :S úgy érzem lassan rámegy a kapcsolatunk . ÉS nem tudjátok h ez a tejszer izé ami a mellembõl folyik meddig fog folyni vagy mitõl van mert nagyon nagy mennyiségben folyik ? :/
Tudom, hogy már késõn írok, de hátha még olvasod. Nekem is volt egy abortuszom. Akkor 4 hónapja voltunk együtt barátommal, azóta eltelt 2 év, és még mindig együtt vagyunk, minden rendben van, hála Istennek. Szerintem ez rajtatok is múlik.. Elhiszem, hogy nagyon rossz, nekem is meg páromnak is nehéz volt feldolgozni, sokszor elképzeltük, hogy milyen lenne ha megszületett volna.. De EGYÜTT túljutottunk a dolgon. Ma se felejtettük el, beszélgetünk róla..

Arról van szó, hogy a párom megkérdezte tőlem h ugye én már szeretnék kisbabát? Kicsit azért megdöbbentem amikor ezt kérdezte tőlem. Ezt ö most miért kérdezte?

Arról van szó,hogy a párom megkérdezte t?lem h ugye én már szeretnék kisbabát? Hirtelen azt se tudtam mit mondjak(már régóta szeretnék t?le,csak nem szoktam neki ilyenekr?l beszélni,mert attól tartottam,hogy úgyérzni majd hogy magamhoz akarom láncolni meg nemtudom...Úgyhogy inkább nem is hoztam fel hasonló témákat se csak élveztem az letet vele:)Végülis igent válaszoltam.Bár féltem az ö reagálásától,de aztmondta h ö is szeretne :)Nem tudom h ezt a kérdését akkor most h is értelmezzem,komolyan gondolhatja?

Legjobb válasz: Biztos komolyan gondolja. Lehet, hogy régóta látta már rajtad, hogy valami nyomaszt, vagy hogy mennyire szeretnél egy kisbabát (pl mindig elérzékenyülsz, ha meglátsz egyet, hát még ha a kezedben tarthatsz, ezt én nem tudhatom), és sokat gondolkodott rajta õ is, végül döntésre jutott. :) Miért ne gondolhatná komolyan? Kezdjetek el dolgozni az "ügyön"! :)

Biztos komolyan gondolja. Lehet, hogy régóta látta már rajtad, hogy valami nyomaszt, vagy hogy mennyire szeretnél egy kisbabát (pl mindig elérzékenyülsz, ha meglátsz egyet, hát még ha a kezedben tarthatsz, ezt én nem tudhatom), és sokat gondolkodott rajta õ is, végül döntésre jutott. :) Miért ne gondolhatná komolyan? Kezdjetek el dolgozni az "ügyön"! :)
Gratulálok az elhatározáshoz, sok sikert a megvalósításhoz!
Szerinted mit akarhat vele? Nyilván nem azért mondta, hogy hozz neki egy sört a hûtõbõl.
Szia, Sok sikert, örülök, hogy ilyen a párod, és õ kérdezte, szeretnél e. /Picit szomorúan gratulálok egy ilyen pasihoz, mert aki nekem ilyen volt az megölette a babánk, mikor terhes lettem. Mondván, bocsi õ mégsem. De addig õ is komolyan gondolta, rajta is voltunk az ügyön./ Sok sikert és sok boldogságot:D
A kérdező hozzászólása: Igen mostanában sokat avgyunk kisgyerekekkel is, együtt játszunk velük stb, csak hát konkrétan ez soha nem került szóba..:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat:)

Ajánlanátok valamit, hogy hova mehetnénk hétvégére a párommal Bp-től max 100 km-re, ahol strand, de legfőképpen tó van és nagyon olcsó a szállás?

A szállásra 5000 Ft-ra gondoltam 2 f?re egy éjszakára. Van egyáltalán ilyen? Én Mátrafüreden találtam egy ilyen olcsó szállást, de ott ha jól tudom nincs tó, ahol fürödni lehet.

Legjobb válasz: Bánki tó 50 km oda, Luppa-sziget (OMSZK-i tótól nem messze)-Budapest határától 1 falu Budakalász. Szálláshellyel együtt nem tudok semmit se. Magánházak olcsók ha csak szobát vesztek ki. GOOGLE-on keres rá kulcsszavakkal.

Bánki tó 50 km oda, Luppa-sziget (OMSZK-i tótól nem messze)-Budapest határától 1 falu Budakalász. Szálláshellyel együtt nem tudok semmit se. Magánházak olcsók ha csak szobát vesztek ki. GOOGLE-on keres rá kulcsszavakkal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.
beszéld meg velük. Kérdezz rá a párodnál is meg a gyerekeknél is.
Az meg a másik, hogy anyuka besavanyodott és féltékeny rád, de párod is szólhatna, hogy ez így nem állapot, a gyerekeknek nem kell téged utálni, sõt lehetne egy kulturált viszony köztetek. Miért nem szól semmit?
Sosem fogom megérteni egy anya, hogy zsarolhatja a gyerekeivel az apát undorító. Ilyen nincs, láthatást nem korlátozhatja, mert feljelenthetitek érte.
Szinte minden második hétvégét? Az lenne a normális, ha legalább minden 2. hétvégét velük tölt. Godnolom nem azóta lettek a gyerekei, hogy együtt vagytok. Így ismerted meg, így fogadtad el. A gyerekei pedig gondolom azért nem kedvelnek, mert érzik hogy az apjukat próbálod lebeszélni a velük való találkozásról.
Amúgy nem tilthatja meg, hogy elvigye a gyerekeket az apának
A kérdező hozzászólása: A volt feleség kikötötte, hogy csak akkor viheti a párom a gyerekeket valahova ha én nem megyek. Persze a párom nem állt ki mellettem.
Ezt sok elhagyott nõ megpróbálja eljátszani, de nincs jogalapja. Ha nincs bírósági döntés az elhelyezésrõl és felügyeletrõl, akkor azért, ha van akkor azért. Az elszántabbak ilyenkor a gyámügyet szokták az új partner nyakára küldözgetni, de ha nem kuplerájba oltott droglabor van ott, akkor koppannak. Mondjuk szerintem is cinkes, hogy a pasid ezt benyeli az extõl, vagy nagyon ostoba vagy õ sem akarja, hogy találkozz a gyerekekkel.
Szerintem azért elég beszédes, hogy a pasi nem áll ki érted.
Szakits ha nem tudod elviselni mert a gyerekek sose fognak eltüni ha jóban is lesztek akkor is ott lesznek a hétvégén, átmennek a haverokkal és te leszel az aki majd takarit utánuk, az is kérdés hogy a 3 gyerek mellé vajon akar e töled még mondjuk 2-t.
Beszélj errõl a pároddal, ha neked nem hisz, akkor tényleg menjen ügyvédhez, de ez így nagyon nem állapot
A kérdező hozzászólása: Én ezt egyre nehezebben viselem és már a szakításon gondolkodom.
Van törvényes gyerekelhelyezés? Ha igen akkor nem korlátozhat az ég világon semmit az anya, ha nincs akkor meg irány a bíróság. Ne hagyja magát zsarolni, jó nagy papucs lehetett.
Akkor beszéljen egy ügyvéddel, hogy ilyen nincs, hogy anyuka bekattan és akkor nem láthatja a gyerekeit.
A kérdező hozzászólása: Gondolom fél, hogy akkor nem láthatja a gyerekeit.
A kérdező hozzászólása: Igen de csak akkor ha én nem vagyok otthon. Ne tudjátok meg mit mond a gyerekeknek rólam. És a párom ezt hadja....
Ezt nem értem, hogy az új barátnõnek/barátnak stb. fáj, hogy a másik a gyerekeivel van, az élete részei, nehogy már eldobja miattad õket. Te szervezel velük közös programot? Próbálkozol?
A kérdező hozzászólása: Egy éve vagyunk együtt. A gyerekek: 16, 14, 13 évesek. Állitólag azért ilyen a nõ mert azóta mióta elváltak nincs senkije.
Mióta vagytok együtt? Mennyi idõsek a gyerekek? A korábbi barátnõi esetében is tiltitta a felesége?
Sajnos ezen változtatni nagyon nehéz. Az utálva lenni kérdést az idõ talán megoldja (10-20 év, míg a gyerek is beszerzi a saját tapasztalatait, és talán máshogy fogja látni a helyzetet), de addig valóban türelem kell. Ekkora gyerekeket is lehet sajnos annyira befolyásolni, hogy nem egyetlen mondatot, egy köszönést is csak elmormogva kapj, te hiába is teszel meg bármit. Közös program, ugyan már... Nem akarhatnak ilyet, hiszen anya akkor otthon szomorú lesz és sírni fog, ha úgy mentek együtt mint egy "család". Ez itt a lelki terror észrevétlen része a gyerek számára, amit sajnos a magyar jog nem büntet a gyakorlatban. Két lehetõséged is van: az egyik a feltétel nélküli elfogadás, ahol nem akarsz megváltoztatni senkit és semmit, vagy ha ez nem megy azonnal állj odébb.

A párom az utóbbi időben állandóan szex masszást kér tőlem, van egy másik nő az életünkben talán ezt tőle tanulta? 70 év felett?

Mi a szex masszás? Hogyan kell csinálni?

Legjobb válasz: Én értem ... xDDD Attól, hogy szexmasszást kér, nem feltétlenül csal meg ...! És nem más csajtól tanulta ...xDD Csak kíváncsi és ki szeretné próbálni ;) 19/L

Én értem ... xDDD Attól, hogy szexmasszást kér, nem feltétlenül csal meg ...! És nem más csajtól tanulta ...xDD Csak kíváncsi és ki szeretné próbálni ;) 19/L
Én nem értem a kérdést.
A kérdező hozzászólása: Igen, azt kérdezem, mi szex masszás, és 70 év felett, hogyan kell ezt csinálni.
A kérdező hozzászólása: Nem figyeltetek oda , azt is kérdeztem mi a szex masszás 70 év felett.
prosztatamasszázsra gondol szerintem..keress rá..
Tényleg nem világos... És ne azt írd le, hogy leírtad világosan, hanem a kérdést bõvebben, hátha akkor mi, értetlenek is megértjük. :D
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mit nem értetek ? Én mindent világosan leírtam
Függetlenül attól, hogy ki az a " másik nõ " az életetekben, ha információt akarsz a szexmasszázsról akkor keress rá az interneten.
de az a másik nõ az életetekben egy 3. szexpartner?
Kifejtenéd bõvebben?Mert ezt tényleg nem érteni!
ahaaaa.. ja.. nem.. en sem ertem
Hát jólvan...igen, vagyis nem
ezt én se
Ugyanúgy, mint hetven év alatt. Max ha tovább akartok menni viagrára is szükség lesz. Szexmasszázs: lehet erotikus masszázs, közben csók, nemiszervek, intim testrészek simogatása, vagy kézzel kielégítés, vagy prosztatamasszázs.

Miért van szüksége a páromnak maszturbálásra, amikor Tőlem mindent megkap?

Más férfi örülne,ha ilyen n?t kapna maga mellé,Õ mégsem kezdeményez a szexben soha! Miért?

Legjobb válasz: Minden férfi maszturbál, ha van párja ha nincs. Ezt fogadd el. Ennyi idõsen meg had nézhessen már leszbi pornot.

Minden férfi maszturbál, ha van párja ha nincs. Ezt fogadd el. Ennyi idõsen meg had nézhessen már leszbi pornot.
Mert önzõ. Egyszerûbb neki kiverni, mint hogy veled is foglalkozzon. Nincs veled macera.
Mert nem vagy elég vonzó számára.
Elég fura. Mármint nekem szokatlan. Én is 35 éves vagyok a feleségem pedig 23. Köztünk is elég nagy a korkül. de minden oké. Nagyon rá vagyok izgulva, baromi kívánatos. Ennek ellenére van, h megnézek egy két pornófilmet kíváncsiságból, de ha már választhatok, akkor a maszti helyett inkább a szex a párommal. 1 éve vagyunk házasok, 4 éve vagyunk együtt. Elõtte volt néhány b.nõm. Az egyikkel ugyan ez volt a szitu. Nem nagyon kezdeményeztem nála. Ez azért volt, mert nem kívántam, viszont per pill nem volt nála jobb. Végül elég csúfosan szakítottunk. Tudom, egy roadék vagyok(voltam) de ez az igazság. Ma már szerencsére minden más. Megismertem álmaim nõjét...Nem véletlen, h ezt a lány vettem el feleségül. :) 35/F
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem minden a külsõ. Nem várom el, hogy minden nap akarjon, de legalább egy héten háromszor.
A kérdező hozzászólása: Örülök a sikerednek és köszönöm a kommenteket! :) Megpróbálok még vele utóljára errõl a témáról beszélni. Hátha van valami jó magyarázata. Mégegyszer köszönöm mindenkinek!
Azt hiszed minden a külsõ... :) ki nem állhatom az ilyen nõket mint te, de az ilyen faszikat is mint a pasid :P
Talán mert tõled mégse kap meg minden. Lehet hogy beválallós vagy és el lehet dicsekedni a haveroknak... de ettõl még nem te kellesz neki, korából ítélve akár egy korai kapuzárási pánik is lehetsz, vagy bármi. Nem akarlak elkeseríteni, de sztem inkább próbálkozz egy fiatalnál, azok között több van, aki az életben is kipróbálná a pornósokat vagy legalább a feelinget, meg több bennük a potencia.
A kérdező hozzászólása: Két éve vagyunk együtt, majdnem szakítás is volt ebbõl az elhanyagolás dologból, amikor megfogadta, hogy abba hagyja. Több, kevesebb sikerrel.
A másik magyarázat az, hogy öregszik. Ha jól számolok 38 éves körül van. Nem sokára 40 lesz. Akár hogy is nézed már õ sem 20 éves, hogy napi 3-szor csinálja. Az meg már más kérdés, hogy ilyen idõs korára az embereknek legalább 2 gyerekük van. 22:10-es voltam.
A kérdező hozzászólása: Hm..erre eddig nem is gondoltam. Igazad van. Hogyan tudnék ezen segíteni? Amikor én délután dolgozom, ki tudja miket csinál!!
"Ha nem rád kíváncsi minek tatod? Vegyél 1 kutyát!" by AntiFaces XD Vagy akkor "intézd el" te is magad. De a viccet félretéve: Üljetek le és beszéljétek meg ezt a dolgot egymással. Mit akartok, mi hiányzik, miért nem megy a dolog. Ha ezután sem juttok semmire, akkor nem õ az igazi. Tedd lapátra, de gyorsan, és keress mást. PS.: Mióta vagytok együtt?
A kérdező hozzászólása: Együtt is szoktunk leszbi pornót nézni, sõt már volt amikor egy másik lány is beszállt a játékba. Csak azzal van problémám, hogy miért nem kezdeményezi a szexet magától? Nem zavar, hogy pornót néz, csak magát "elintézi" nekem meg egy hétig semmi.
23-15 = 8 name :D 23+15 = 38 WTF :D Nem ismerlek , de nekem , csak az izarosdbol az jon le , hogy picit egoista vagy. Ezt a paroddal kellene megbeszelni
A kérdező hozzászólása: Õ az idõsebb és folyton leszbi pornót néz. Már mindent megtettem érte, amire csak vágyott, pedig nem Õ kérte. Köszönöm az eddigi kommentet. :)
Ha ö a fiatalabb akkor egyértelmü, ha viszont ö az idösebb akkor pedig vezesd rá izgasd fel és hidd el fog ö még kezdeményezni...:P Nálunk 14 év a korkülömbség és itt is van ezzel probléma de mindig sikerül megoldani mielött elfajulna..:)
A kérdező hozzászólása: Általa is és mindenki más által szép és csinos vagyok. Ismét kiemelném: mindenki szerint. Viszont 15 év korkülömbség van köztünk. Én 23 vagyok.
A kérdező hozzászólása: Talán igazatok van. Köszönöm mindenkinek!

Párom reggel óta nem jött haza, gondolom ez összefüggésben van azzal, hogy az ismerősünknek 16000 forintal tartozik. A tartozást most tőlem kérik. Mit tegyek, fizessem ki? A párom miatt is aggódom.

Legjobb válasz: a.) párod = pasid, szeretõd, ne fizess b.) pasid = férjed = fizess (vagyonközösség vagytok) Bár nekem semmilyen esetben sem kellene egy olyan pasi, aki adósságba keveredik, aztán eltûnik, és engem kever bajba.

Akkor meg mit nyavalyogsz, ha tudod, hogy mit teszel?
Akkor ne fizesd ki! Kérem a következõt!
a.) párod = pasid, szeretõd, ne fizess b.) pasid = férjed = fizess (vagyonközösség vagytok) Bár nekem semmilyen esetben sem kellene egy olyan pasi, aki adósságba keveredik, aztán eltûnik, és engem kever bajba.
A kérdésben azt kérdezed, hogy fizesd-e ki, #5-ben meg hõbörögsz, hogy mi az, hogy te fizesd ki höbhöbhöb!!! Szedd be a kedélyjavítódat és dõlj le egy fél órára.
Magadat hazudtolod be kérdezõ! Írod, hogy fizesd-e ki, utána meg írod, hogy hülye lennél kifizetni... akkor mi itt a kérdés??
Ha tényleg tartozik, akkor ki kéne fizetni.
A maffia az ! Menekülj
A kérdező hozzászólása: Én fizessem ki a párom tartozását? Így is alig tudok megélni, majd ha elõkerül kifizeti.
A kérdező hozzászólása: Nem akarom kifizetni. Minek adtak neki hitelbe? Most meg én vagyok a szemét...
Nem kell mindjárt rosszra gondolni, lehet csak DOLGOZIK, hogy kifizesse azt, amivel tartozik.
Akkor minek a kérdés??!
Nem te vetted fel ne fizess. Add meg a munkahelye elérhetõségét. Ha erõltetik hívj rendõrt.
Kifizetném, de amikor elõkerül megmondanám neki, hogy nem akarok egy olyan emberrel lenni, aki nemhogy elmenekül, még rám is hagyja a problémáját. Lehet ez apróságnak tûnik de sokat elárul a jellemérõl, szerintem ne várd meg, amíg ugyan ezt nagyban játssza el.

A párom nem hiszi el, hogy tőle van a baba?

A történet a következ?: a ciklusom 10. napján együtt voltam a barátommal, megszakítással. Legközelebb csak 11 nap múlva a 21. napon, de akkor nem védekeztünk. A ciklusaim 31-38 naposak. A 12 hetes ultrahang a két együttlét közé tette a fogantatást, amikor is én pont külföldön voltam. (a ciklusom 17. napjára). Ezért nem hisz nekem a barátom. Pedig mindketten örülünk a babának. Szerintetek ez hogy lehet?

Legjobb válasz: Egy: az U.H sem tökéletes... kettõ: fogant már meg ugy baba hogy nem pont a ciklus közepén! Mond meg a párodnak hogy szereted és nem csaltad meg, higyjen neked! Felesleges ennyire belemenni mikor van peteérés.. Én amugy meddõ voltam, januárig... Most már 29 hetesek vagyunk:)! A természet csodája. Szeressen téged a párod és ne kételkedjen!!

Egy: az U.H sem tökéletes... kettõ: fogant már meg ugy baba hogy nem pont a ciklus közepén! Mond meg a párodnak hogy szereted és nem csaltad meg, higyjen neked! Felesleges ennyire belemenni mikor van peteérés.. Én amugy meddõ voltam, januárig... Most már 29 hetesek vagyunk:) ! A természet csodája. Szeressen téged a párod és ne kételkedjen!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Együtt elmegyünk az orvoshoz, és beszélgethet vele.
ezt mutasdd meg a párodnak: 1)menhejn el és kérdezze meg a dokit arrol amit én msot le fogok irni 2)én mértem a hõmet. tisztán látszott mikor volt péém. babás is vagyok.. csakhogy.. 1 héttel kevesebbet mutat az uh ami lehetetlen mert tudom mikor volt. hazsnáltam LH tesztet is éreztem is a hõmis akkorra ment fel és a nyákom is akkor volt-. én tudom hogy AAKOR volt péém. uh szt nem. 3) amit msot tudtam meg.. hogy ez mindne uh-n változik. uh becsül. méret alapján. csak egy gép. de kérjetek majd apaságit. és akkor majd bánhatja h nem tett boldoggá a 9 hónapban hanem gyötörte a lelked, ami amugy neked tiszta. jó babavárást.
Szia! Erdekes, mert nekem pont hogy beleirtak a kiskonyvembe, hogy fogantatas napja dec.25.+- 5 nap. En meg biztosan tudom, hogy 26.-an estem teherbe. Nem lehet Uh-al sem 100%-ra mondani a fogamtatas napjat. Legkozelebb vidd el a baratodat a dokidhoz es kerd meg, hogy ezt magyarazza el neki.
Egy ferfinak azt hallani egy dokitol hogy a felesege akkor lett terhes amikor eppen itthon sem volt eleg ok az aggodalomra, de akkor es ott meg kellett volna mondjad hogy nem lehet mert akkor nem voltatok egyutt es akkor a doki elmagyarazhatta volna a parodnak hogy az uh nem tudja 100szazalekra megmondani mikor tortent es akkor megnyugtattad volna a parodat is de ez meg nem keso vigyed a kov uh ra es mond el a dokinak mi a szitu hogy akkor nem voltal egyutt es majd neki hinni fog ha neked nem, azert meg szeret es imad es ne csuggedj:)
Én 31 napos ciklusokkal 100%-os biztonsággal tudom, hogy a 21. napon történt együttlétbõl estem teherbe. A párod kicsit bizalmatlan veled szemben.
Szia! Igazából soha nem értettem, hogy honnan tudják (vagy inkább vélik tudni) sokan, pontosan mikor fogant a baba. Pl. 8+2 hetes, 25+6 hetes, stb... A párom a mobilján egy termékenységi naptáron nézte, mikor vagyok a legtermékenyebb, és azokban a napokban kicsit többet voltunk együtt. De lehet, hogy csak az utána lévõ héten találtak egymásra a sejtjeink. Ki tudja? Ki tudhatja? A babuci! Õt meg sajna nem tudjuk megkérdezni. ;) Szóval a dokik egy körülbelüli idõt tudnak mondani, és ÕK alapos tanulmányokat végeztek ezekrõl a dolgokról. Akkor MI honnan tudnánk pontosan? Persze, nekem is van kb 3 fajta naptáram hozzá, de.. A bizalom fontos dolog 1 kapcsolatban, és remélem a párod is megnyugtatható. Kicsit olvasson utána a megtermékenyülés folyamatának és mikéntjének esetleg! ;) Ha még mindig kételkedik, akkor vidd el magaddal a dokidhoz, és ciki nem ciki (párodnak az lesz!) kérdezzetek rá a dokinál. Azért remélem, addig sikerül megnyugodnia magától is! ;) Neked meg nyugi, mert TE biztos vagy a dologban, a babó is akkor érzi magát jobban, ha minden rendben. Ne idegelj rajta. Boldog babavárást! :)
Az uh nem TÉVED vagy NEM TÉVED, hanem egyszerûen csak BECSÜL, statisztikai adatok alapján van beállítva. A petesejt a petevezetékben bármikor megtermékenyülhet, a spermiumok pedig akár 10 (!!!!!) napig is életben maradnak, a fiú spermák fürgébbek és hamarabb elpusztulnak, a lány spermák lassabbak és tovább kóvályognak a petesejt körül. A megszakításos módszer alatt is jut be annyi sperma hogy egy jó idõben-jó helyen lévõ érett petesejtet megtermékenyítsen, tehát akár a 10. napi akcióból is célba érhetett egy, akár a 17. napon is, de az uh tényleg csak egy becsült napot ad, az egységes számolás érdekében. Kérdezze meg az orvostól a barátod, de tényleg elég negatív képet fest a közös jövõtökrõl hogy már most kételkedik az apaságban.....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kedves válaszokat! Meg fogom mutatni a barátomnak. Valószínû hogy a 21. napon lettem terhes, csak az ultrahang téved.
az uh megközelítõ adatokat ad, az az igazság hogy igazából senki nem tudja melyik pillanatban fogan az a baba!! például én 9.hét 5.napján voltam uh-on(persze az elsõadatok után számolva), de az uh 9hét 1napos terhességet mutatott...az uh az alapján számolja mekkora a baba, méretei szerint számolja a heteket napokat, és a szülés várható napját...de ezt ha a dokitól megkérdezed, hogy most miért így adja a gép, elfogja magyarázni, ha kell vidd be a párod, és minden rendben lesz!!! Boldog Babavárást, és ne stresszeljetek ilyen napokon...:)
http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html a terhesseget az utolso menstruacio elso napjatol szamoljak, tehat ha neked utoljara julius 1en jott meg, akkor "hivatalosan" julius 1-tol vagy babas :) ).Ez mindenkeppen furcsa de azert szamitjak igy, mert senki nem tudja pontosan megmondani azt, hogy mikor is fogant a baba, meg te sem, mert lehetett a 21-ik napon, de lehetett kesobb is, ugyanis a spermiumok meg 2-3 napig eleldegelnek odabennt.En januarban estem teherbe, januar 4en volt az utolso menzim elso napja, a doki onnan szamolja a terhesseget, viszont szedrintem csak 20-24 kozott fogant meg.Ezek ilyen erdekes dolgok.Nyugtasd meg a parodat, mindenki kulonbozo, teherbe lehet esni a menstruacio elotti es utani napokban is, ezt sokan nem hiszik, es epp akkor nem vedekeznek, es sokan meg is jartak ezzel :) )ismeroseim. Kellemes babavarast :) ))
bocs: nem fog kételkedni benned.
Persze, hogy tévedhetett az uh! Az uh nem mindenható! Nekem sem pont azt a napot mutatta, amikor együtt voltunk. Mondjuk a férjemnek eszébe sem jutott, hogy mással lettem volna, mert azzal õ is tisztában volt, hogy az uh csak egy gép. Meg eleve ott a bizalom is.. Az elsõ jó pár hétben a vizsgálatokon mindig más eredmény jött ki azt illetõen, hogy pontosan hány hetes és napos vagyok. Kérd meg a párod, hogy böngésszen a neten a peteérésrõl, és a fogantatásról, hátha egy kicsit belelát majd a dologba, és nem fog kételkedik benned.
Bocsi, de furcsának tûnik a kapcsolatotok...
A kérdező hozzászólása: Gratulálok neked!!! Az a baj, hogy a 17. napon sehogy sem jöhetett össze.. a 7 nappal azelõtti megszakításos együttlétbõl nem lehet. Tévedhetett 4 napot az ultrahang? A peteérésem 17-22 nap között szokott lenni (legalábbis mikor figyeltem, akkor volt.)
Okos dontes es a doki valasza majd megnyugtatja:) es jo babavarast nektek;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!