Találatok a következő kifejezésre: A párom vajon szeret (12 db)

Hogy szeret-e azt nem tudhatom, de hogy sz*rik az érzéseidre és nem érdekli, hogy ezzel megbánt az biztos.
A kérdező hozzászólása: Néha elgondolkodom rajta, hogy mi lenne, ha találkozhatna azzal a taggag? Lecserélne rá, vagy sem? 23/F és 20/L
Tedd ki a szûrét. Álmodozni csak a kislányok szoktak. Tökmindegy, hogy szeret-e, vagy sem, éretlen még nagyon...
Szerintem ezt tisztázd vele. Miért nem vagy neki elég?
Egyértelmû..tedd ki a szûrét.
Nekem is van férfiideálom, akire mondjuk hasonlít egy híres modell. Tetszik és ennyi. Ettõl még a páromat szeretem. 23N
én biztos nem nyúlnék többet hozzá.
20 évesen bmeg pff 15 éves tinik csinálnak ilyeneket
Istenem hány férfi csinálja ugyanezt..hmm..vannak ilyen emberek de ettõl még szeret..legalábbis ezt szokták mondani az ilyen srácok, lányok..

Vajon szeret még a párom?

Három éve vagyunk egy pár.Lassan 8honapja élünk együtt.De olyan 4-5-honapja eltávolodtunk.Már csak ugy èrzem ,hogy teher vagyok neki.Nem ölelget,nem csokolgat,ha én nem kezdeményezek akor szex sincs.Már beszéltem vele,de azt mondta,hogy a sok munka miatt ilyen,velem semi gond,igyekezni fog.De semi nem változik!!!Vajon mire gondoljak???

Legjobb válasz: Adj neki határidõt, 3 èv alatt ismerheted annyira hogy igazat mond e , hogy a munkától ilyen e. De èn azt is megmondanám, hogy otthon nem a munkahelyen van ha magától nem tudja ès mivel te is õszinte vagy elvárod ezt visszafelè is. Mi 6 ève vagyunk együtt a PÁROMMAL (elsõnek szólt) de egyrèszt a munka az ajtó elõtt marad másrèszt ha van valami azt azonnal beszèljük, nem sumákolva ès halogatva. Máskèpp nem is megy semmilyen kapcsolat.

ma 01:02-es: ismered a szerelmesPÁR, jegyesPÁR, házasPÁR, szülöPÁR foglmakat?!?!?!?! Mert egyik sem cipöre vagy zoknira vonatkozik!!!!!!
Adj neki határidõt, 3 èv alatt ismerheted annyira hogy igazat mond e , hogy a munkától ilyen e. De èn azt is megmondanám, hogy otthon nem a munkahelyen van ha magától nem tudja ès mivel te is õszinte vagy elvárod ezt visszafelè is. Mi 6 ève vagyunk együtt a PÁROMMAL (elsõnek szólt) de egyrèszt a munka az ajtó elõtt marad másrèszt ha van valami azt azonnal beszèljük, nem sumákolva ès halogatva. Máskèpp nem is megy semmilyen kapcsolat.
Ez a különbség az együttJÁRÁS és az együttÉLÉS között. Amig csak néha talákoztok, addig minden alkalom ÜNNEP, ha együttéltek, akkor meg mindennap HÉTKÖZNAP van. Ezt egyrészt meg kellene beszélnetek, hogy kinek mire lenne igénye a mindennapokban, és hogy ki mit hajlandó ezért tenni. Ha sikerül megegyezni és meg is teszi mindenki, amiröl szó volt, akkor lehet csak belöle jó és tartós kapcsolat.
Tovább vele maradni idõpocsékolás, keress mást, aki örömmel van veled. Ne várj éveket, hogy majd akkor gyere rá, hogy elõbb kellett volna lépned!
ha szeretnéd hanem ez ennyi volt majd szeretsz mást elszállt a varázs feleslegesen stoppolja az idõdet te meg az övét..lépj tovább
nálam a 3 év a vízválasztó. ennél tovább még nem volt kapcsolatom. szóval ha ezen túl vagytok, akkor mindenen túl lesztek. ezen át kell menni.
17-es, ez nem túl biztató. Tehát csak azért ölelgeted, mert tudod, hogy neki jó? Miért nem azért, mert neked is jó, mert neki is jó, azaz kettõtöknek jó? Sose értettem ezt, hogy "nem szeretem, fáradt vagyok, nehezemre esik, de a másik miatt megcsinálom". Mint ha ez rabszolgamunka lenne.
Kérdezõ, õ ilyen. Nem mindenki puszilgatós, ölelgetõs. Csak amíg érdekesnek találja a másikat, aztán kész. Könnyen lehet, hogy nem szeret téged. Persze nincs baja veled (aki nem tud negatív érzelmeket érezni a másik iránt, az szeretni sem tudja).
A kérdező hozzászólása: Én is igy gondolom, de akor mért nem mondja a szemembe.Én mindent meg teszek, és ezt mindenre értem.De semi, nem szerném ha vége lenne.Nagyon szeretem
"Ezért is fordultam olyan emberekhez akik kivüröl látják a dolgokat." Tudod itt rém okos mindenki.Mindenki jobban ismeri a kapcsolatotokat, mint te. A "kívülrõl látás" nem azt jelenti, hogy egy online közösség jobban látja, ez azt jelenti, hogy a környezetedben lévõk, akik ismernek titeket és látják a mindennapjaitokat, na õk ESETLEG jobban átláthatják, de nem ismeretlenek. "Megbeszéltük már.Azt mondta, hogy velem minden rendbe van, ö megprobál igekezni.De semi változás." A másik. Ha a párod mond valamit, azt miért nem lehet elhinni? Tudom ezt sugallja minden nõi magazin, hogy ha a férfi mondd valamit, akkor mit kell ez alatt érteni (burkoltan benne van ezekben, hogy nem az igazat mondja) Miért kell minden mögött valami mást érteni? Az nem is jöhet szóba, hogy õszinte? És a másik fontos dolog. Ma már kicsit többet lehet tudni a szerelemrõl, szeretetrõl, hogy úgy mondjam ideje lenne elfelejteni a túlmisztifikált szerelmet. Mint minden érzelem ez is az agyban lévõ folyamatok eredménye, még ha ezt nem is merik bevallani az emberek, mert szertefoszlana a kis álmuk, a régóta dédelgetett eszményképük errõl. El kell fogadni, hogy alapesetben a szerelemhez hozzászokik az agy és pár év múlva már senki sem fog szeretni ugyanúgy, mint az elején. Persze idõnként "fellángolhat" valami, de az nem lesz tartós. Mindezek fényében senki se várja el, hogy 3-4-5 év múlva ugyanúgy puszilgasság és ölelgesség, mint az elsõ hónapokban. Én ezt kerek perec megmondtam a barátnõmnek, hála az égnek fogékony a tudományos dolgokra és rájött õ is, hogy hogyan mûködnek az emberi kapcsolatok.
A 37 %-ossal ne foglalkozzatok. Csak csalódott mert fèlrenyomtak mellette( nem is csodálnám) vagy èpp a legocsmányabb kutyának se kell a Földön. Hát van ilyen, van akinek csõdnek is kell lennie a világon, ìgy marad meg az egyensúly.
az együtt élés kemény. fõleg ha túl nagyok az elvárásaid. mivel minden nap együtt vagytok nyilvánvaló h nem olyan lesz mint amikor hetente 2 napot. ezt tudomásul kell venned. fáradtk vagytok, nincs külön lét, ahol kipihenheti magát -és a másikat :) - az ember. ez nem szeret-nem szeret kérdése. az együtt élés ilyen. tudjátok fûszerezni ha pl heti 1 nap máshol vagytok nem együtt. legyen külön program stb. el is utazhattok szülõkhöz, vagy bárhová néha külön h a másik addig szusszanjon. sztem semmi rosszra ne gondolj :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Szeretném helyre hozni a kapcsolatunkat, mert õ a mindenem.Tudom hogy be fásult minden, szeretnék tenni a kapcsolatunkért.Arra gondoltam én is hogy csinálni kell valamit.Szervezek egy közös kirucanást, kettõnknek.Remélem ez sikerülni fog, és ujra közelebb kerüljünk egymáshoz
19-es MIvel én nem vagyok az az ölelgetõs fajta, ezért igen, nagyrészt azért csinálom, mert a páromnak jól esik. nem értem mi ezzel a baj. Nyilván én is igénylem néha, de jóval ritkábban, mint a párom. De mivel szeretem, ezért megteszem érte. meg nyilván olyankor nekem is jó, de magamtól nem mindig tenném meg. Azért az érdekes, hogy egyszer az a baj, hogy nem vesszük figyelembe a másik igényeit, másszor meg az a baj, ha figyelembe vesszük.
Elhiszem hogy fáradt, még a szex részét is elhiszem, hogy emiatt nincs hozzá kedve sokszor, de az ölelgetés meg az ilyen fajta kedveskedések nem lenne szabad, hogy a fáradság miatt elmaradjanak. Megunt, ellaposodott a kapcsolat, ennyi. Én nem vagyok az az érzelgõs, bújós férfi, de az asszony miatt még fáradtan megteszem ezeket. Mert tudom, hogy neki sokat jelent.
" magától adjon puszit néha egy ölelés, szerintem ha valaki szeret valakit ez nem fáradság" Van, akinek magától jön, de van, aki nem ilyen spotán puszi/ölelgetés tipusú - és neki igenis fáradtság, mert nem "jön" hanem eröltetnie kell.
Ha elhagynád észbekapna de én sose tudtam értékelni és sose volt kedvem ujrainditani azokat a kapcsolataimat amikben ez kellett ahhoz hogy észheztérjenek. Másfelõl lehet valami gondja van és nyomasztja. Nem volna fer ha emiatt elhagynád de az se fer hogy nem mondja el ha van egy plusz ok. Ha van ilyen ok s tudnál róla megértenéd. De igy csak szenvedsz.
A kérdező hozzászólása: Már megbeszèltük, ö azt mondja hogy velem semi gond, ö meg igyekezni fog.De semi változás.Szerintem ha valaki szeret akor nem kell hatvanszor elmondani, hogy figyeljen a párjára.Nekem természetes hogy átöleljem megcsokoljam.A szexel is gond van, "hamar zavarjuk le", sajna igy mûködik
fel kell dobni ezt a kapcsolatot valami ujjal.
A kérdező hozzászólása: Megbeszéltük már.Azt mondta, hogy velem minden rendbe van, ö megprobál igekezni.De semi változás.Én elhiszem, hogy fáradt, mert sokat dolgozik.De nem azt kértem, hogy ugráljon körbe, hanem magától adjon puszit néha egy ölelés, szerintem ha valaki szeret valakit ez nem fáradság, hanem alapbol jön.De nálunk mindig én megyek oda, sõt a szexet is mindig én kezdeményezem és ott is bajok vannak.Peddig régen örült éjjeleket éltünk meg
Szóval akkor én se számítsak arra, hogy valaki egész éltében velem akar lenni, mert rámun 3 év után? :'(
A kérdező hozzászólása: Ismerem a kapcsolat fogalmait, de tanácstalan vagyok.Ezért is fordultam olyan emberekhez akik kivüröl látják a dolgokat.Mert nem tudom hol rontotam el, mindent megteszek érte, számomra ö a nagy õ.Soha egy vita nem volt köztünk.Csak azt érzem, hogy vele vagyok vele élek, de mindta egy idegennel lenék.Valami hiányzik.Mikor 120-kmre aktunk egymástol, és csak hétvégén találkoztunk, sokkal boldogabbak voltunk.De ahogy össze költöztunk kezdet minden megváltozni, mára már ugy élünk mint akik már 30- éve házasok.
Fúha elsõ! Ez rendkívül bíztató kis szöveg volt:)
sztem meg elõször egy külön programot adj neki-és magadnak, ne közöset, pont h kicsit külön kéne lennetek.és ne nyaggasd! annál rosszabb lesz. hidd el, az csak használna. 8 éve vagyok házas, tudom milyen ez :) imádom a férjem és õ is engem ne néha kell egyedül is lenni

Vajon jó ötlet e összejönni újra a párommal, aki szakítás után 4 hónappal közölte hogy még szeret?

Elég érdekes témakör, mert nagyon hosszú és szép kapcsolatunk volt azel?tt, és úgy lett vége hogy békésen megbeszéltük hogy már nem jó együtt. Persze nekünk is voltak problémáink mint mindenkinek, de a többségét megoldottuk és azt amit nem tudtunk megoldani, az már nem jöhet el? újra.

Legjobb válasz: ez esetben szerintem megér egy próbát. sok sikert nektek! :)

ez esetben szerintem megér egy próbát. sok sikert nektek! :)
A kérdező hozzászólása: Látom hogy nagyon sokat válaszolgatsz mindenféle kérdésekre itt és köszönöm. Megkérdezhetem hogy hány éves vagy?
még csak 17, de sajnos/szerencsére tapasztaltam már ezt-azt
A kérdező hozzászólása: Én is így vagyok vele, tapasztaltam ezt azt, de még soha nem jöttem újra exemmel. Mondjuk soha nem is volt ilyen fontos lány az életemben...
nekem nem jött be az újrakezdés, de a te helyzeted más. nem veszthetsz vele.
Hát, nem vagyok híve az újrakezdésnek, de az alapján, amit leírtál, egy próbát tényleg megér.

Vajon szeret a párom, vagy csak felejteni akarja az exét?

3 évig volt egy lánnyal, ahol a lány egyszer otthagyta, de az exem visszakönyörögte magát úgymond. Ezután még egy évig együtt voltak, de a végén szétmentek. Én ismertem ?t már 2 éve, láttamr ajta, hogy nagyon ki van borulva, sírt is a lányért az els? 1-2 hétben, majd egy hónap után összejöttünk. Vajon csak felejteni akar? Vagy valóban megtetszettem neki?

Legjobb válasz: ja és egy hónapja agyunk együtt, ezt nem írtam

A kérdező hozzászólása: ja és egy hónapja agyunk együtt, ezt nem írtam
hüm... Hát felejteni szerintem volt ideje... De szerintem érezni fogod majd idõ után, hogy mi a szándéka... :)
A kérdező hozzászólása: Igen ez igaz, de egy hónap alatt lehet felejteni, úgy hogy elõtte 2 héttel még sírt meg levert volt? Mindenestre nem élem bele magam teljesen, hagyom hogy kialakuljanak a dolgok:)
Én ugyan lány vagyok, de én is hasonló helyzetbe kerültem. Két évig együtt voltam egy fiúval, nagyon szerettem, de sajnos nem volt jó a kapcsolat. Szakítottam vele. Rá pár hétre összejöttem egy másik fiúval. Az új fiú valóban tetszik, valóban szimpatikus és valóban kapcsolatot szeretnék vele, tehát nem csak felejteni kell. De az igazat megvallva az új kapcsolat arra IS jó, hogy az ember felejtsen. Az elõzõ barátomat még szeretem egy kicsit, néha elszomorodok még miatta. Ennek ellenére komolyan gondolom az új sráccal. Szóval szerintem ne csinálj belõle problémát, mert attól, hogy nem heverte ki teljesen az elõzõ párját, attól még ebbõl lehet jó kapcsolat. Az elõzõt meg elõbb utóbb elfelejti. Légy türelemmel és ki fog derülni.
Lehet nem véletlenül jött veled össze, hanem mert akar is veled lenni.
2-3 hónap múlva kiderül. ha sokat vinnyog az exe miatt, akkor nem szeret.

A párom miért van velem, ha nem is szeret vajon?

nincs egy jó szava, egy ölelés, de elvárásai annál több, próbáltam nemegyszer szakítani, de olyankor lehozza a csillagokat, ami csak a békülésig tart. amit nem értek: hogy minek akar velem lenni így? ötlet?

Legjobb válasz: Mert játszmában vagytok. A játszmák meg addig tartanak, amíg az egyik fél ki nem lép belõle. :D

Mert játszmában vagytok. A játszmák meg addig tartanak, amíg az egyik fél ki nem lép belõle. :D
Mert addig is van naki egy házicselédje meg egy ingyen lyuka, amíg nem jön egy számára jobb. Bocs...:S
És te minek akarsz vele lenni, ha ilyen?
Veled biztosítja be magát. Addig, amíg nem jön egy jobb, ami biztos, addig jó vagy te is.
A párod valószínûleg azért van veled így is, mert neki ebben a helyzetben van valami a mi kézzel foghatóan jó. (Te szereted õt, megvakarod a háta közepét, fõzöl-mosol rá, stb.) A jó kérdés talán az is lehetne itt, hogy TE miért maradsz vele, ha így látod a helyzetet? Nem?
*mulattatja
skera van, neked is meg a 21L-nek is. Miért vagytok még vele? Élvezitek hogy megaláznak, vagy mi a fene? Persze tanulj, de nem gondolod ha most a a fejedhez vágja a diplomádat akkor 10 év múlva mi lesz? CSak nem féltékeny, hogy te viszed valamire? Kérdezõ! Légy következetes! ha egyszer szakítasz akkor olyan ne legyen, hogy újrakezdjük, mert azzal megint csak magadat alázod meg! Ja és a kérdésre a válasz: csak az idõt multaja veled. Amint talál egy szebbet vagy jobbat azonnal lelép mellõled, hacsaknem aláz tovább és csal meg az illetõvel téged!
Hasonló helyzetben vagyok én is. Az én páromnak is sok elvárása van. H*lyeségnek tartja azt hogy minek tanultam 3 évet (most fejezem be a diplomázást juniusban) és mindig azt mondja, hogy ahelyett hogy dolgozni mentem volna és már 3 év keresetét megspórolhattam volna, tanulok. Pedig 21 éves vagyok, mikor ha nem most? õt is állandóan maszírozni kell meg gondját viselni mint egy gyereknek. Viszont én meg semmi szeretetet nem kapok cserébe. Meg tudlak érteni. Ötletem nincs :(
Van kivel szexelni.
-lehet, h szeret? -lehet, h csak kiakar használni? -lehet, h jó, h csak vagy neki? -lehet, h nem te vagy csak neki? -lehet, h tényleg szeret? -vagy csak nemmutatja ki az érzéseit?
A kérdező hozzászólása: én azért vagyok vele, mert a kapcsolat elején azt hittem õ a nagy õ, és valahogy ez bennem "ragadt" igen, lehet ez a kényelmes neki én vagyok a "hátvakarója" vagy az is elég hogy van egy állandó szexpartnere és ennyi hallottam olyat, hogy valakit szex után kértek meg feleségül, a csajnak nem írtam, de nekem simán levágós, hogy mi zajlott le a pasiban. jó volt a szex, nem is kell ennél jobb, elveszem. az utolsó válaszoló korrektül összefoglalta ami foglalkoztat

A párommal csak egy héten egyezer találkozunk mert nincs rám ideje. Sose keres ha én nem keresem Miért csinálja eszt velem? Én nagyon szeretem Ö szeret vajon? Mit tegyek mit csináljak de nem tudnál nélküle élni

Fontosabb neki a munka mint én de mért csinálja eszt velem

Legjobb válasz: Minél elõbb hagyd el. Vagy beleeshetsz abba a hibába, mint én, hogy beleszeretsz, utána meg szenvedhetsz jóideig, mert nem szakítottál idõben!

Minél elõbb hagyd el. Vagy beleeshetsz abba a hibába, mint én, hogy beleszeretsz, utána meg szenvedhetsz jóideig, mert nem szakítottál idõben!
arra nem gondoltal, hogy talan te vagy neki a masodik ..... akar harmadik.....
Dobjad, tudom, hogy könnyen mondom de az ilyen nem érdemel meg téged!
Velem ugyanez a helyzet volt..Azt szûrtem le, hogy nem érdeklem és "sokad rangú" vagyok az életében, dobtam! Meg se kottyant neki, hogy miatta van az egész mert azt hiszi magáról, hogy tökéletes... 15/L Keressen egy másik balekot!
a munka ne legyen kifogás, ugyan már, hányan élnek kapcsolatban, szeretik egymást. azért mert dolgozni kell, még nem szarják le a másikat...
Ha van munka az a baj, ha nincs az a baj. De nyugi akiknek van azoknak sem kell már sokáig eljárni.
elöször is:Ezt nem Eszt. Másodszor:hát nagyon nem akar téged.Szakitsatok.neki nem vagy olyan fontos mint neked ö.
Én is nagyon szerettem, de velem ne csinálja ezt senki... Olyannal nem maradok, aki semmibevesz. Viszont még mindig szeretem, egy év után is, szóval szívtam...
Azért mert nem szeret, csak jó, hogy vagy neki... Tudom jól, mert velem is ezt csinálták. Mondta, hogy szeret de nekem elegem lett illetve leesett a tantusz, hogy tulajdonképp hülyét csinál belõlem...
A kérdező hozzászólása: Már késõ nagyon bele szeretem és nem tudnák nélküle élni nagyon fáj amit csinál nagyon
A kérdező hozzászólása: És sosem hív föl magától ha én nem keresem és mikor föl hívom mindig talál valami ki fogást hogy nem tud velem beszélni most fáradt most alszik stb Miért csinálja eszt ha ö aszt mondja hogy szeret
Ez bõven lehet... én dobnám a helyedben, mint a forró krumplit, és keresnék egy olyan pasit, aki megbecsül. Miért veszel készpénznek minden hazugságot ? Ez nem szerelem részérõl, csak megdug, ha nincs más dolga.

A párom meg vajon szeret?

A párom 10ho vagyunk-voltunk együtt.Ö most külföldre ment dolgozni,és ez miatt pihentetjük a kapcsolatot!De azt monta,hogy szeret és tartjuk a kapcsolatot,meg fog látogatni ha hazza jön.Ö nem akar ellökni magátol nem is fog de most jo ájánlatot kapott és ezt ki szeretné használni!

Legjobb válasz: Amíg tartja veled a kapcsolatot, addig kötõdik hozzád. És ha megígéri, hogy meg fog látogatni, akkor még szeretné a kapcsolatot. Ha már egyáltalán nem keres, vagy megmondja, hogy ne várj rá, akkor kell aggódnod.

Amíg tartja veled a kapcsolatot, addig kötõdik hozzád. És ha megígéri, hogy meg fog látogatni, akkor még szeretné a kapcsolatot. Ha már egyáltalán nem keres, vagy megmondja, hogy ne várj rá, akkor kell aggódnod.
sziua!szerintem még szeret emiatt nem kell aggódnod de gondolom a karrierjét is építeni akarja...nyugi van még szeret és sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.Egy szoval sem monta h keressek mást!
A kérdező hozzászólása: Ja és még attol félek hogy csajozni fog végül is férfi!
Ajj, az én párom is megy õsszel külföldre... :( Szerintem ha azt mondta, hogy szeret és tartjátok a kapcsolatot, tényleg keres és minden oké, akkor semmi gond nincsen. :) A férfi pedig nem csajozik, ha tényleg szeret! :)
A kérdező hozzászólása: Szeretném ha irnátok erre is!Köszönöm!

Terhes lettem, a párom szakított velem. Vajon fogok olyan társat találni aki a babával együtt szeret engem? 5 hetes kismama.17/L

Legjobb válasz: Ha 17 évesen van már eszed szexelni, akkor ahhoz is lehetett volna, hogy védekezz! Ugyanis TE vagy a nõ! Mit vártál a pasidtól, hogy majd örök hûséget fogad neked és leélitek együtt az életeteket? Tudom, hogy kioktatásnak tûnik, de sajnos már megtörtént. Elvetetni már nem tudod? A szüleid mit szólnak? 27L

5 hetes korban még el lehet vetetni nem?? Ha nem akarod elvetetni akkor biztos fogsz találni de nem lesz könnyû... Szerintem ha lehet vetesd el..
Ha 17 évesen van már eszed szexelni, akkor ahhoz is lehetett volna, hogy védekezz! Ugyanis TE vagy a nõ! Mit vártál a pasidtól, hogy majd örök hûséget fogad neked és leélitek együtt az életeteket? Tudom, hogy kioktatásnak tûnik, de sajnos már megtörtént. Elvetetni már nem tudod? A szüleid mit szólnak? 27L
Még van 7 heted gondolkodni.
5 hetesen meg donthetsz, hogy megtartod-e a gyermekedet, avagy nem. Menj el egy tiniambulanciara es kerd ki egy szakember velemenyet is. Talalhatsz tarsat igy is, de okosabbnak gondolnam a terhesseg megszakitasat.
Et öröm, et bódottá!
Én csak a gyerekedet sajnálom, hogy ilyen anyja van.
Szegénykém ..butaságot csináltál de még fiatal vagy. Vetesd el és kezdj új életet
Szerintem lehet találni olyan srácot aki gyermekkel együt szeret, csak add lejjebb az igényeidet, mármint ne az izmos fulljópasikra hajts, hanem egy átlagos srácra, van pár ilyen ismerõsöm akit nem zavar a gyermek, szerintem biztos a re ismerõsi körödben is van ilyen, csak nyisd ki a szemed.
A kérdező hozzászólása: Igaz apa nem velünk él de egy városba lakunk, elég jó a kapcsolatunk és öis tudna támogatni, még anyagilag is
A kérdező hozzászólása: Anya azt mondta hogy ö melletem áll és támogat, mostmár azon jár az esze hogy nagymama lessz. nem akarja hogy elvetessem a kicsit.
Ezért nem lenne szabad ilyen fiatalon huzamosan szexuális életet élni. Nincs itt semmi baj, más is került már hasonló helyzetbe. Ismerek valakit aki ugyanígy járt 17évesen, Egyetemre gyerek mellett járt, és azóta is ügyvéd. Szüleiddel beszéld meg a dolgot, meg hogy tudnak-e támogatni. A lényeg, hogy a gyereket ne hanyagold el. Simán találhatsz még társat, csak ne a nagyszájúakat keresd, hanem a visszahúzódóak közül válassz.
A kérdező hozzászólása: De miért érdemeltem meh? és miért pont én kerültem ebbe a helyzetbe? én ezt nem birom, egyfolytaba vsak sirok, nem akarok ezen a világon maradni! :'(
bocsi, megérdemelted.
avgyagy=avagy :)
Persze most itt probalunk jo tanacsot adni a jelenlegi resztvevoknek es az adott helyzetre (sok no szul mar ebben a korban) ... viszont ne feledkezzunk meg az erkezo uj jovevenyrol. Az egeszseges fejlodeserol es az ehhez szukseges korulmenyekrol. Gyermek neveleshez apa is kell, otthon is kell, rendszeres jovedelem is kell. Valoszinuleg ezek mindegyike hianyzik ebbol a kapcsolatbol. Lehet meg mas partnered, hiszen a gyermek semmirol nem tehet es ezert nem is indokolt ugy feltuntetni a dolgokat, mint ha az uj tarstalalas lenne a fo problema. Szoval, ha nem idealisak avgyagy csoppet sem optimalisak a korulmenyeid, akkor inkabb most meg a terhessegmegszakitas melletti ervek a bolcs gondolatok: szuleid tartananak el gyerekkel egyutt, naluk is laknal, a sulit be kellene fejezned, megfelelo iskolai vegzettsegek nelkul csak a szar melok johetnek szoba ... szaz szonak is egy a vege: vetesd el.
A fogamzásgátló tabletták elég jól védenek ha nem ostoba a hölgy aki szedi. A kérdezõ fiatal, az orvos gondolom alacsony hormontartalmút írt fel, aminél baromira fontos, hogy hogyan szeded. Gyakorlatilag minden nap azonos idõben kell beszedni különben nem hat. Feltéve ha elhisszük, hogy a kérdezõ nem hazudik, és tényleg védekeztek. Ami a leányanyákat illeti, kellene a francnak egy ilyen csaj. Én nem nevelném más kölykét, a teherbeesés ténye pedig a nõt minõsíti. Felelõtlen és ostoba.
http://ask.fm/Biajanka õ az a lány aki bevállalta a babát, 16 évesen!! szakított vele a barátja.. de most megint együtt vannak!! beszélgess vele, megéri, nagyon aranyos lány :)
vetesd el, nem ugrálnak a fiúk a leányanyákért..
Na, az f.asza, hogy anyukád lelkileg befolyásol, ráadásul rossz irányba. Akkor ennyi, már elmondtuk, mi lenne a helyes, ebben a korban és szituban, végül is még van kb öt-hat heted, de jó lenne, ha minél hamarabb döntenél, mer minél tovább vársz, annál rosszabb.
Nem szeretnélek befolyásolni, mindhárom megoldás mellett fel lehet sorolni érveket és ellenérveket, mindre van pozitív és negatív példa is. Én azt gondolom, hogy ha nem tudnál feldolgozni egy abortuszt, akkor inkább tartsd meg, fõleg ha megvan a háttér. Az elsõ dolog viszont a tanulásod, a továbbképzésed kell, hogy legyen a baba mellett, azt kell mérlegelned, hogy az menne-e. Kemény meló lenne gyerek mellett, át kell gondolnod.
hát én elitélem az ilyen pasikat!mondjuk neked is több eszed lehetett volna.szedted a gyogyszert meg megszakitással is teherbe estél?melettem ha nem szednél gyogyszert és megszakitással csinálnánk minden nap, akkor se esnél teherbe.valamit nagyon elrontottatok.a fiu csak csinálta de nem figyelt eléggé.én szeretnék gyereket, és én olyan pasi vagyok aki fel válalna gyerekkel is.ha gondolod irj. [email protected]
Megírnád, hogy döntöttél?
Nos. 17 évesen, feltételezem, még iskolába jársz. Elõször magadat készítsd fel az életre és utána készíts fel mást. Gyereket csinálni a hülye is tud. A felneveléshez érettség kell. Egy gyerek igen hosszú idõre "leköti" majd az idõdet. A helyedben feltenném a kérdést magamnak, hogy én felkészültem e már egyáltalán? Én elvetetném a helyedben. Elõször a saját életedet tedd egyenesbe (biztos munka vagy továbbtanulás), ráérsz még a családalapításra. De persze Te döntesz, Te dönts. És ne édesanyád.
Én is azt gondolom, hogy az örökbe adás egy jó megoldás. De ha tudod, neveld fel te. (A gyerek apja is igazán bevállalhatná. Nem tehet róla egyikõtök sem, így alakult, "ezt dobta a gép". De ha már ez van, senkinek nem szép dolog elszaladnia.) Azok, akik azt mondják, hogy az abortusz azért nem gyilkosság, mert magától is elmehet a gyerek, azért tévednek, mert a születése után is bármikor meghalhat bárki, mégsem szabad megölni senkit. A születés csak annyi, hogy onnantól máshonnan kapja a kaját és az oxigént, és máshová ürít. Én onnantól tekintek embernek egy élõlényt, hogy benne rendelkezésre áll az ember "legyártásához" szükséges teljes információmennyiség, és a technológia is, és ez mûködik, tehát ha hagyják, emberformájú és nagy valószínûséggel embermûködésû ember lesz belõle. Igazából ezen lehet egyedül vitatkozni, sokan vannak, akik máshová húzzák az embernek tekintés határvonalát. (Érdekes módon azt viszont senki nem meri megtenni, hogy mondjuk magas fokú elvonatkoztatási és logikai készségek meglétéhez köti. Ebben az esetben ugyanis a megszületett, felnõtt, és jelenleg embernek tekintett egyedek 80..90%-a szabadon megölhetõ lenne. Csak tudnám, mit keres a fajunk nevében a két sapiens...)
Hogy hogy lehet pár ember ennyire bunkó, mintha ilyen dolog megtörtént volna már velük. Ne hallgass azokra, akik piszkálnak emiatt.Megtörtént, rengeteg emberrel elõfordul ez, ettõl még nem lettél hirtelen rossz ember. A döntés végülis a tiéd, ha a srác elhagyott, akkor szerintem hagyd a francba, ilyen apa is lenne belõle, aki inkább elmenekül a problémák elõl, minthogy szembenézzen velük. Én megtartanám a babát, persze nehéz lenne vele, fõleg ilyen fiatalon, de egy percig sem gondolkoznék az abortuszon. Nem hiszem, hogy tönkretenné az életedet, végülis ahogy felfogja az ember. Szerintem semmi olyanból nem maradnál ki, amire késõbb ne lenne lehetõséged. És 100% -persze nem biztos, hogy azonnal-, hogy találsz magad mellé olyan társat, aki elfogad titeket. Persze ez csak az én véleményem :) Minden esetre szurkolok. 18/L
Mármint a baba és a párod is rossz hatással lenne rád. A szakítás meg ugye megtörtént, végleg szakíts meg vele mindent. Nem is szeretett igazán, ha ilyen miatt szakított...
Szerintem vetesd el, és szakíts a sráccal. Mindegyik rossz hatással lenne rád!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm utolsó válaszoló! :)
Szerintem jobb ha megtartod, késõbb ugyanis ha meg amikor már kellene és nem jön akkor baromira rossz lesz a dolog. Az apának kéne felérnie ésszel, hogy igenis az õ gyereke is és ne meneküljön el. Nem annyira nehéz összeegyeztetni az anyaságot a továbbtanulással és a fiatalsággal. Csak el kell kezdeni és utána természetes lesz a dolog. Fõleg úgy, hogy van segítséged bõven. Kihívásnak venném, végre valami izgalmas fordulat az életben. Hajrá, én támogatlak. Ha elveteted egyrészt magadat is tönkreteszed, és hiába éled tovább az életed semmi nem lesz már ugyanolyan.
Nem az, hogy megérdemelted, vagy nem, de aki szexel, az vállalja a felelõsséget, ha terhes lesz, és ha már így alakult, akkor ne egy oldalon kérdezgessen, hanem saját maga döntse el, h mit akar.
Ha ennyire támogat a családod, még meg is tarthatod, bár nehéz lesz, és nincsen olyan, hogy lepasszolod a gyereket, mert te el akarsz menni bulizni....mint amit a sógornõm csinált. Mert megcsinálta ezt, 20 évesen...az anyja meg hagyta....-.-az a szomorú, hogy még így is lett másik pasija, hogy gyereke volt. Bár nem érdemelte meg. Ma már 3 éve házasok, de folyton marják egymást, és megcsalják egymást. A csaj szerelem nélkül ment hozzá, és sikerült a pasiból is kiölnie a szerelmet. Egyébként ha bármikor ez a kis féreg vissza akarná könyörögni magát, eszedbe ne jusson szóba állni vele. Egyébként egyik régi osztálytársam is így járt. 17 évesen teherbe esett, bár õk nem védekeztek. Megtartották. Ma már 10 éve együtt vannak, 6 éve házasok, és van 3 gyerekük:) Amúgy meg ne hallgass a sok parasztra itt, te mindent megtettél amit lehetett, hogy ne legyél terhes. Nem hibáztál. Talán csak abban, hogy még nem ismered eléggé a férfiakat, és nem ismerted ki elég jól a pasidat. De ehhez fiatal is vagy. 27/N
Szép kis párod van, nagyon szerethet, ha van egy kis felelõsség, baj, mindjárt egyedül hagy.
Ha el akarod vetetni , most tedd meg, mert meg csak egy kicsi pötty az egesz, viszont, mar 10hetesen teljesen emberi formaja van. Szoval ne halaszd.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: miért lenne kamu? sajnos NEM az!! bárcsak az lenne! nemtudom nektek hogy esne ha így járnátok!!
Persze találhatsz, de nem lesz egyszerû. Fõleg egy bizonyos korig a fiúk szerintem nagy ívben kerülni fognak, vagy közlik veled, hogy maximum szexkapcsolat lehet. Fiatal korban még nem akar senki ekkora felelõsséget, fõleg más gyerekét nem. Mindentõl függetlenül a védekezés két emberen múlik, annak ellenére is, hogy leginkább a te érdeked a teherbeesés elkerülése, a barátod pedig gerinctelen. Ha nem akarod elvetetni, örökbe is adhatod ha mégsem szeretnéd nevelni.
Kamu szerintem is.
A kérdező hozzászólása: tudom hogy nagyon fiatal vagyok még egy gyerekhez, de nekem egyszerüen nincs szivem megöletni.. nemtudom mit tegyek :/ nsgyon kétségbe vagyok esve .
Kamu!
Már ne is haragudj, de mit gondoltál, hogy mit fog tenni a gondolom szintén hasonló korú barátod? Nem értem, miért nem lehet gondolni a fogamzásgátlásra, ha a szexre igen.
Van 7 heted gondolkozni hogy megtartod-e.. Szerintem vetesd el mert fiatal vagy még 1 gyerekhez... 17/F
Az biztos, hogy a sikeresebb fiatal férfiaknál gyerekkel sokkal kevesebb esélyed lesz, párválasztáskor gyerekkel sokkal nagyobb kompromisszumokra kényszerülsz (pl. bénább fiatal férfi v. normális férfibõl idõsebb). Kérdés, hogy egy 5 hetes magzat injekcióval történõ elhajtása okoz-e nagyobb lelki traumát v. az hogy késõbb már a sikeresebb fiatal férfiak nem számolnak veled komolyan.
gratulálok, nem hal ki a magyar nép
Te örökre egyedül maradsz.Vagy 40 egynéhány éves korodban már amikor felnõtt a gyerek akkor már lehet esélyed. Kérdésem. Megint anyucipénzére megy majd a gyerek felnevelés?
Gyerekkel nehezebb párt találni, pláne a te korodban. Nagyobb a felelõsség. A szüleid mit szólnak ehhez?
add örökbe
hogy esne? nem tudom de azért egy picit több eszem van nálad ha te addig se jutsz el, hogy védekezés.
Szüleiddel megbeszélted már? Leginkább õk tudnának tanácsot adni, õk jobban átlátják a saját helyzeteteket.
Egy fogamzásgátló sem biztosít 100%-os védelmet. Így eshettél teherbe. Én is az abortuszt ajánlanám a legjobb megoldásnak és nem azért mert nem találnál párt magadnak (biztosan találnál elõbb-utóbb egyébként), hanem azért mert egy kisbaba sok pénzzel, kötöttséggel és felelõsséggel jár, nem gondolom, hogy 17 évesen készen állsz erre.
A kérdező hozzászólása: A párom azt mondta hogy ö nagyon szeret és mindig velem akar lenni, de ö még nem akar gyereket csak 3-4 év múlva, de azt mondta döntsem el én hogy mit akarok a gyerekkel.. magyarul vagy öt választom vagy a babát. már nagyon depresszios vagyok emiatt, egyfolytába csak sírok.
Mosmár tök mindegy, ne ezen problémázz. Menjél el anyukáddal a nõgyógyászhoz, kérjetek idõpontot abortuszra, és kész. Utána pedig egy másik gyógyszert kell felíratni, illetve védekezzetek gumival, ha majd lesz kivel. Nem fogjuk tudni neked itt megmondani neked pontosan miért lettél terhes, nem látunk bele a szervezetedbe, hogy hogyan alakultak éppen akkor a hormonális dolgaid.
Most mar ne azon gogyizz, hogy miert tortenhetett meg ... azon tord a fejed, hogyan oldod meg (egyedul) es ne huzd sokaig az idot ... minel kisebb meg a magzat, annal egyszerubb a beavatkozas ... ja es azert a fiut tokonrugnam nekifutasbol.
Egy almamag méretû csíra az 5 hetes magzat, ezért kár elszúrnod az életed. http://babafalva.hu/terhesseg-hetrol-hetre-5-het/
A kérdező hozzászólása: De hogyan eshettem teherbe? mikor gyogyszert is szedtem + megszakitást is alkalmaztunk.mellette!??
Nagyon lerontja az esélyeidet. Persze nem lehetetlen, de keress vissza hasonló kérdéseket, meglátod mit szóltak hozzá a többiek. Sehogy se lesz tökéletes: ha abortusz, akkor (valószínûleg) bûntudat; ha örökbeadás, akkor azért lesznek kétségeid; ha felneveled akkor öröm a gyerekben, viszont hátrány más területeken. Nem csak a párválasztás, hanem oktatás, munkahely, ilyenek. Mérlegelned/mérlegelnetek kell (17 évesen, keresõképtelenül és pénztartalék nélkül bizony nem biztos hogy ez egyedül a te döntésed) és elhatározni mi legyen. Nem terelnélek semelyik irányba, de ha véletlenül a terhességmegszakítás mellett döntenél, akkor még szép hogy a fiú vagy a szülei is hozzájárulnak, ha nem is teljes egészében.
Aha, én a helyedben elvetetném. Utólag nem fogod megbánni és ha majd lesz normális párkapcsolatod, kb 8-10 év múlva, már lesz munkahelyed is, lehet szó családalapításról. Ez a szitu így senkinek nem jó.
Az abortusz nem gyilkossag (valojaban magadtol is elvetelhetsz barmikor es fejlodesi rendellenesseg eseten is megszuntetik a terhesseget), tehat nem kell tullihegni a dolgot. A noknek nagyon sok hanyadanak van ilyen beavatkozasa fiatalon, aki tagadja, az hazudik. Itt inkabb a baratod viselkedese az, amit ki lehetne vesezni. Legkozelebb azert valogathatnal egy kicsit mielott odaadod magad, mert az olyan fiu aki csak megcsinalja a bajt es utana lelep, nem a megfelelo parvalasztasrol tanuskodik. Alap esetben en megkeresnem a fiu szuleit es kifizettetnem veluk a beavatkozast!
A kérdező hozzászólása: védekeztünk !! rendszeresen szedtem a fogamzásgátlót, + még megszakításos védekezés is volt a gyógyszer mellet!! nem értem hogy b*szhat ki így velem a sors!
A kérdező hozzászólása: Normális válaszokat kérek!! ugyanis nem csak én egyedül csináltam azt a babát!! nem kell egyböl le offolni!!!

Vajon szeret még igazán a párom?

Élettársammal már 4 éve együtt vagyunk (28 éves nő vagyok), mostanában biztos unalmas vagyok számára, szinte eltelik úgy nap,h egy puszit, ölelést sem kapok. Ha már nem bírom, én szoktam kezdeményezni. Ma meg is kérdeztem miért van ez így. Azt mondta, neki ez nem hiányzik. Persze a szexet szereti. Más dologban figyelmes, pl. főz teát ha beteg vok, segít a házimunkában, stb. Lépjek le, vagy éljek tovább ilyen unalmasan? Vélemények?

Legjobb válasz: A kapcsolat elején még ég a tûz, a hónapok, évek elteltével szeretetté szelídül az egész. Ti ezt tényleg nem tudjátok? Persze, hagyd el, aztán a következõ pasidat is, amikor már nincs szerelem, csak szeretet. Istenem.

A kapcsolat elején még ég a tûz, a hónapok, évek elteltével szeretetté szelídül az egész. Ti ezt tényleg nem tudjátok? Persze, hagyd el, aztán a következõ pasidat is, amikor már nincs szerelem, csak szeretet. Istenem.
Abban igaza van az elsõnek hogy a szerelem lassan szeretetté alakul, de az hogy még egy jóreggelt puszit sem kap monjduk egész nap, szerintem nem jó. Nem azt mondom hogy halmozzon el téged, de kicsit mintha túl természetesnek venné hogy ott van veled.
az élet már csak ilyen...a lányregényekben persze minden rózsaszín..de annak ne dõlj be... én pasi vagyok, ezért ajánlom figyelmedbe: gondolkozz, milyen volt, amikor megismerted? most milyen? ha lompos, nem mos fogat, szõrös(borostás nem csrél gatyát, nem használja a bidét, nem fürdik, szürcsöl, piszkálja az orrát, meccsre jár verekedni, horkol, ha részeg, böfög, ..ha csak teát fõz, azt is azért mert beteg vagy, vagy mosogat...hááát...nem tudom.. a szex az tényleg fontos, de kérdés mennyire jó az ágyban? csak Te hiszed, vagy tényleg aranyos..? van min töprengeni..ha nem kapod be a legyet mostanában, akkor nincs baj..egy-két évet várj...kirándulás, billiárd, sport, bicikli, autó, kert...ez talán egy picit közelebb hoz(na) szerencsét...
18:09 Teljesen egyet értek!
Ritka az a pasi, aki hosszútávon figyelmes, becsüld meg.
Szerintem az a legjobb, ha megpróbálod megbeszélni vele, hogy neked mi hiányzik, ha szeret, valamennyit változhat, de azt ne várd, hogy teljesen, ha alapvetõen nem ilyen. Mindenkinek más a szeretet nyelve, az hogy neki ezek a dolgok nem hiányoznak, még nem azt jelenti hogy nem szeret. Ha fontos neked, és minden más jól megy köztetek, szerintem emiatt ne hagyd el, bár nehéz megítélni, mert abból, hogy azt írtad, unalmas a kapcsolatotok arra következtetek hogy nem csak az a probléma, hogy nem puszil vagy ölel meg gyakrabban. Szerintem ha szereted, próbáld meg felrázni egy kicsit, csináljatok együtt dolgokat, légy kreatív! Persze, ha egy kapcsolat rossz, azt kár erõltetni, inkább még az elején lépjen az ember , mint 1-2 gyerekkel, viszont mi nõk hajlamosak vagyunk kicsit túldramatizálni a dolgokat... szerintem ne hamarkodd el a dolgot!
Figyelmes pasit elhagyni vétek lenne. A több tucat várakozó hamar lecsapna rá!
Egyszerûen magyarázd el neki, hogy az ölelés fontos! Tovább életben tartja a kapcsolatot, a szerelmet, meg úgy alapba mindent. Volt is az újságba, hogy napi 2 ölelés (reggel mikor elváltok meg este mikor elalusztok) annyi kell egy kapcsolatnak).

A párommal nagyon szeretnénk babát. Nekem 26 án múlt el és azóta napi szinten 2 szer 3 szor együtt vagyunk hogy minél hamarabb sikerüljön. De tegnap este óta fáj a hasam és olyan érzés mint amikor meg akarna jönni. Vajon terhes vagyok?

Legjobb válasz: A neten van egy csomó kalkulátor, amivel ki lehet számítani, hogy mikor van peteérésed, ha akkor néhány napig együtt vagytok minden nap, az is elég. (Persze a baba szempontjából, nem a tiétekbõl.) A hasfájás szerintem nem a terhesség jele. Nekem a mellem kezdett iszonyatban feszülni, ez volt az elsõ és egyetlen tünetem. Sem hányinger, sem semmi más. Tesztet csinálhatsz amikor legközelebb meg kéne jönnie és mégsem jön. Remélem mihamarabb sikerül!!!

A neten van egy csomó kalkulátor, amivel ki lehet számítani, hogy mikor van peteérésed, ha akkor néhány napig együtt vagytok minden nap, az is elég. (Persze a baba szempontjából, nem a tiétekbõl.) A hasfájás szerintem nem a terhesség jele. Nekem a mellem kezdett iszonyatban feszülni, ez volt az elsõ és egyetlen tünetem. Sem hányinger, sem semmi más. Tesztet csinálhatsz amikor legközelebb meg kéne jönnie és mégsem jön. Remélem mihamarabb sikerül!!!
lehetséges, de ehhez kicsit több tünet kell!pl:nagyon fájó, feszülö mellek, alhasi görcsök..stb!mi ugyanigy probálkoztunk, de nekünk7honap kellet mire megfogant a kisfiam!
Ha a 26-án múlt el, akkor normál hosszúságú mensesszel számolva 21-én jött meg, az volt a ciklusod elsõ napja. Vagyis épp' a napokban lehet az ovulációd. Talán ezért fáj a hasad. Ekkor érdemes együtt lennetek, a többi napon a baba szempontjából felesleges. Érdemes venni ovulációs tesztet, az segít betájolni a peteérés napját. A pete csak kb 24 órát életképes, a spermiumok viszont akár 72 órát is. Így az ovuláció elõtt két nappal, aznap vagy utána egy nappal a legesélyesebb. Amúgy elõször mi is a "mindent bele" módszerrel próbálkoztunk, és amikor megjött, nagyon csalódottak voltunk. Erre mondta az orvosom, hogy "Anyukám, ondóváladéktól nem lehet teherbe esni!" Vagyis érdemes 2- 3 naponta együtt lenni, ennyi idõ elég a spermiumok újratermelõdéséhez. A következõ ciklusban eszerint tettünk, és szombaton már a 9. hétbe lépünk :-) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: nagyon fáj a hasam. erõs fájdalom. remélem ez a terhességre utaló jelek.
Ha a ciklusod közepén vagy, nem lehetsz még terhes. De reménykedj, az olyan örömteli :-)
Mi két naponta voltunk együtt a férjemmel. Annyi idõ kell a spermiumok újratermelõdéséhez. Felesleges egy nap többször is együtt lenni (a baba miatt). Nekem amúgy semmi tünetem nem volt amikor teszteltem. Sok sikert! 24 hetes mami

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!