Találatok a következő kifejezésre: A párom vajon (230 db)

Szombaton lesz, h 4 éve együtt vagyunk a párommal, vajon mivel lephetném meg, semmi ötletem nincs, de nem vlmi elcsépelt dolgot szeretnék? ! Köszi a segítséget

Legjobb válasz: Szereti a párod az ékszereket, vagy kimondottan van valami kedvence? Mindenképpen olyat, hogy kettõtökre emlézetesse, és az eltöltött idõkre. Egy fotó, egy emléktárgy, stb.

Szereti a párod az ékszereket, vagy kimondottan van valami kedvence? Mindenképpen olyat, hogy kettõtökre emlézetesse, és az eltöltött idõkre. Egy fotó, egy emléktárgy, stb.
vidám park és utána egy vacsora
A kérdező hozzászólása: én 20/L, ö 21/F
Album, beragasztva a képeitekkel, amiket a négy év alatt készítettetek, és minden kép melletti oldalra írj valami szépet, találót, esetleg idõzz fel egy emléket. Díszítsd fel a szobád, gyertyák, stb, zene... Készíts egy fincsi vacsit, vagy elég egy desszert is, utána jöhet a díszített szoba, ahol az ágyon ott várja majd az emlékekkel teli album :)
A kérdező hozzászólása: köszi az ötleteket

Ezt a videót küldte ma el a párom. Vajon mit akarhat sugallni? Komolyan hármas szexet akarna?

http://www.redtube.com/63138

Legjobb válasz: Szerinted? mi másra sugallna ezzel? :) 23/F

Szerinted? mi másra sugallna ezzel? :) 23/F
Azt, hogy sajnálja, hogy neki nem ekkora a farka.
Lehet véletlenül küldte. Kérdezd meg tõle szerintem.
Kérdezd meg , ha nem véletlenül küldte ( elõfordulhat), akkor lehet hogy tényleg azért küldte mert szeretné kipróbálni. És így próbálja kipuhatolózni, hogy mit szólsz az ilyenhez. Én megkérdeztem barátnõmet, és azt mondta, hogy nem osztozik rajtam senkivel. Megértettem és ennyi. :D
Lehet a másik lánynak akarta küldeni... :D :D
azt, hogy két ilyen jó nõvel fog kurni!
sunázná Rachel Starrt, mondjuk ki nem.
Igen, azt!

Nem kivanom a szexet, a paromat, vajon mitol lehet?

2 eve vagyunk egyutt, eddig minden okes volt, heti 3 kb. alkalommal volt szex is. DE ez kb.egy honapja hirtelen megvaltozott nalam, egyszeruen nem kivanom sem a szexet,sem a paromat, igy lecsokkent heti 1 alkalomra,amit meg is sinylett a kapcsolatom,a pasim kiborult.Es bevallom, jogosan.

Legjobb válasz: Fogamzásgátló?

Fogamzásgátló?
A kérdező hozzászólása: nem szedek fogamzasgatlot..
Õ egy nagyon aranyos barát státuszba került át nálad. Hamarosan be fog toppanni életed pasija, akiért majd meg fogsz zavarodni , annyira fogod kívánni vele a szexet. Ez a kedves "öregfiú" pedig le lesz építve. Ez így szokott lenni. Akit már teljes értékûen nem lehet partnernek nézni, azoknak ez a sorsuk. Ha bevallod magadnak, ha nem, ezek a dolgok így mûködnek. Szexuális vágyakat pedig nem elnyomni, megélni kell. Egész hátralévõ életben ezeket elnyomni csak azért hogy hálából együttlegyek valakivel, akit már nem kívánok, az elég különös lenne nekem például. Én így vagyok ezzel a témával.
Próbáljatok kirándulni, nem otthon aludni. Környezetváltozás hozhat újat, ha szereted.

A Péterfiben hány perces a 4d-s felvétel? Csütörtökön megyünk a párommal vajon milyen lesz már nagyon izgulunk.

Legjobb válasz: Hany hetes vagy?Kb.fel orat tart,nekem megmondtak 100%-ra hogy kislany,viszont annyira mocorgott hogy egy rendes felvetelt nem tudtak rola kesziteni.

Hany hetes vagy?Kb.fel orat tart, nekem megmondtak 100%-ra hogy kislany, viszont annyira mocorgott hogy egy rendes felvetelt nem tudtak rola kesziteni.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ 26hetes leszek csütörtökön.Mindent lemértek a súlyát is meg tudják mondani?
Mindent, suly hossz stb, szivmukodes, vese, maj nagyon profi!

Naponta látok Debrecenben nagyon sok szép lányt mindnenhonnan, mégsem találom közülük a párom, vajon miért?

Már a legtöbbre elég ránézni és látszik, hogy egy buta, beképzelt, egoista, másokat kigúnyolós ribike, így valahgoy már kedvem sincs leszólítani õket, ami még érthetõ is, de emiatt sok rendes lány is kimarad az életembõl. Mert idõnként egész jófej lányokat is leszólítottam már a városban, fõleg a buszmegállókban vannak rendesek, igaz mindnek volt pasija meg egyszer a fórumban volt egy lány, õ is tök kedves volt és cuki, de õ meg nem akart pasit, mivel nem rég lett vége a kapcsolatának. Persze lehet ez is lekoptatás volt, de azért õ is a rendes típusnak tûnt, lehetett vele normálisan beszélgetni és nem éreztette azt mint a legtöbb lány, akikkel bajon van, hogy én egy kis senki vagyok õ meg egy királylány és örülnöm kéne, hogy egyáltalán szóba állt velem...

Legjobb válasz: 3: Ez nekem elég undorító, féreg viselkedés. Ha ilyen a világ, és tényleg ezt látom hogy ilyen, meg a te tapasztalatod is ezt támasztja alá, akkor maradjon magának az összes nõ, aki erre vágyik! A leírásod alapján egyik nem sem jobb a másiknál, úgy mondva mind a kettõ bûn rossz. Legalább jó, hogy én kivétel vagyok, és a jóra törekedem, ha ez miatt egyedül maradok, hát legyen! Nálam az alap egy ismerkedésnél, hogy mind a két fél alapvetõen jó szándékkal ismerkedjen meg, és semmi taktika ne legyen ebben. Nem téged ítéllek el, te legalább leírtad a valóságot, a világ mûködését/társadalom viselkedését ítélem el!

3: Ez nekem elég undorító, féreg viselkedés. Ha ilyen a világ, és tényleg ezt látom hogy ilyen, meg a te tapasztalatod is ezt támasztja alá, akkor maradjon magának az összes nõ, aki erre vágyik! A leírásod alapján egyik nem sem jobb a másiknál, úgy mondva mind a kettõ bûn rossz. Legalább jó, hogy én kivétel vagyok, és a jóra törekedem, ha ez miatt egyedül maradok, hát legyen! Nálam az alap egy ismerkedésnél, hogy mind a két fél alapvetõen jó szándékkal ismerkedjen meg, és semmi taktika ne legyen ebben. Nem téged ítéllek el, te legalább leírtad a valóságot, a világ mûködését/társadalom viselkedését ítélem el!
Nem vagy néger.
Tudsz angolul: ez a videó neked szól: http://www.youtube.com/watch?v=I1L9-YALU6s Nem tudsz angolul? Küldök egy privátot, ami nekem picit segített...
Nos értem mire célzol csak egy elég érthetetlen kérdést tettél fel, ezt nem mintha meglehetne válaszolni mert elõbb utóbb csak megtalálod és ez tõled függ és nem mástól, nekem körülbelül 17 éves koromig tartott a szerelmes hozzá állásom a nõkhöz, aztán rájöttem hogy azért jössz össze egy lánnyal hogy megszeresd és mikor a legjobban szereted összetörje a szíved, majd 17-18 éves koromban kezdtem diszkoba járni és nem telt sok idõbe míg kialakult a dumám és rájöttem hogy elég könnyû a nõk nyelve, tudni kell mit akarnak és tudni kell jól hazudni hogy el is higgyék hogy megérted, megadhatod, te is így vagy vele. Kell egy kis vér a lábad közé hogy olyan dolgokat mondj amiket szeretnek hallani a nõk, csak a férfiak többsége megse meri szólítani a lányokat mert attól félnek hogy beégnek (elég gáz de legalább kevesebb a konkurencia).
Nem tudom... milyen szöveggel mész oda valakihez az utcán? Nem lenne egyszerûbb ismerõsi körbõl keresgélni?
hozzám még nem jöttél oda :)
Ja és F/29. Ez lemaradt.

Vajon a barátnõm rámozdult a páromra? - Vagy ez csak barátság? ! - Leszbikus nõk között mi9 fér bele egy barátságba?

Van egy pár, akikkel kb fél éve lettünk jóban. - Eleinte sokat lógtunk együtt, összejártunk társasozni, beszélgetni, segítettünk ahol tudtunk, ha bajban voltak. - Õk végül tõlünk függetlenül szét mentek.

Legjobb válasz: Most mi van?? Szóval ti egy leszbikus pár vagytok és a másik pár is leszbikus pár volt amíg szét nem mentek? Így maradt egy szingli leszbi, aki nem hagy titeket nyugton élni? Ha így van,akkor tuti,h ráment a barátnõdre! Én azért a páromra is gyanakodnék! Tök véletlenül összefutnak a buszon mindig,mi? Persze...

Most mi van?? Szóval ti egy leszbikus pár vagytok és a másik pár is leszbikus pár volt amíg szét nem mentek? Így maradt egy szingli leszbi, aki nem hagy titeket nyugton élni? Ha így van, akkor tuti, h ráment a barátnõdre! Én azért a páromra is gyanakodnék! Tök véletlenül összefutnak a buszon mindig, mi? Persze...
Igen én is az elsõ válaszoló véleményét osztom... Ez szerintem már így nem egy "normális" helyzet. De amúgy hány évesek vagytok? Vagy milyen korosztály?
Én is leszbikus vagyok és szerintem is rámozdult a lány a párodra. Nekem vannak szintén leszbikus barátnõim akik csak barátok, szóval szerintem lehet barátság két leszbikus között.
hát ez elég gyanús....exemnek is volt egy ilyen "barátsága", sokáig gyanakodtam rá, gyilkoltuk egymást kegyetlenül, aztán bevallott egy smárolást azóta se hiszem hogy csak ennyi volt, és akkor szakítottunk is... járj utána ennek a dolognak azért...én túl sokáig hitegettem magam, hogy ez "ártatlan" dolog
A kérdező hozzászólása: Igen, jól értitek. - Két leszbikus párról van szó, - illetve az egyik pár már csak ex. - A párom 33 a többiek 35 évesek vagyunk. Köszönöm a véleményeket, és hogy megerõsítettetek benne, jól érzem, hogy ez így nem "kóser". Továbbra is köszönet minden jótanácsért!:)
ha kihagyva érzed magad, akkor rányomult.
Nem kóser. De az nem igaz, hogy nincs heteró barátság. Az sem igaz, hogy ha két meleg/leszbikus összekerül, akkor egybõl egymásra másznak. Igenis létezik ilyen barátság. Vagy csak nekem vannak különleges barátaim..
Utolsó, maximálisan egyetértek! :)

Megfogom találni vajon még a páromat?

Még szűz vagyok és ez sokszor meg is látszik rajtam, még félénkebb vagyok meg amugy sem egy nagydumás lány. lehet külsőre "hidegnek" is tűnhet ez, mert nem vagyok az az ölelgetős , sipitozós lány,de szeretek jó témákról beszélni. Szeretek " filozofálni" az élet nagyobb kérdéseiről. Mondjátok,már esélytelen lennék? Van olyan fiú akinek ez tetszik ? Vallásos is vagyok,de persze nem a térítő tipusból.. :) 20/L

Legjobb válasz: Szerintem nincs olyan, hogy pár, csak valaki akit elviselsz annak.

Szerintem nincs olyan, hogy pár, csak valaki akit elviselsz annak.
A kérdező hozzászólása: Ide nem raknék ki képet , de azért nemhiszem, hogy annyira csúnya lennék (:, nem a vallás miatt vagyok szûz. Lett volna rá lehetõségem, hogy elveszítsem, de nem volt meg a megfelelõ ember..úgy éreztem.
"Vallásos is vagyok" Ezért vagy szûz? Vagy azért mert nem tetszel senkinek? Képet!
A kérdező hozzászólása: Egyre inkább arra hajlok, hogy ne legyen. Így, hogy látom mi megy a környezetembe, hogyan szakadnak meg a dolgok pedig minden " klappolt" két ember között.Jobb ha várok egy olyan emberre aki majd tényleg megérti ezt a döntésemet. :)
Házasság elõtt szex? Hogy állsz ehhez a kérdéshez?
A kérdező hozzászólása: Miért, mi a gondod vele ?
Addig okés volt, míg nem olvastam a vallásosságot..
Nekem ezek alapján szimpatikusnak tûnsz, de minden bizonnyal neked is vannak negatív tulajdonságaid, amiket itt nem soroltál fel... Mondjuk fiatal vagyok hozzád.
Szoktál ismerkedni párkeresés céljából? Valamiféle nyitottságot neked is mutatni kell. A fiúk, ha nem látják rajtad, hogy nyitott lennél akár egy kicsit is, akkor nem fognak feléd közelíteni, mert attól tartanak, hogy elhajtod õket. Tehát neked is muszáj tenni érte. És persze nem vagy reménytelen eset. :)
Ja, bocsi... akkor az elsõ igen... de sanszos, hogy a második is :S Ez már eléggé szar helyzet! Azért próbálj meg ismerkedni, meg nyitott lenni mindenre! ;)

Eleg sokszor nagyon nedves vagyok . Vajon ez jo a paromnak?

mar van amikor ugy erzem h pocsoja van alattam,olyan nedves vagyok

Legjobb válasz: Jo neki,hidd el!Az en parom imadja.

Szerintem jó. Konkréten kimondottan kellemetlen, ha alig nedvesedik egy nõ. Ha meg nagyon, az meg egy pozitív visszajelzés, hogy határozottan elvezi amit csinálunk.
Teljesen jó! Akkor kellene aggódni, ha nem így volna. 99, 9% hogy a párod ezt BAROMIRA ÉLVEZI. ;) 23/F
Jo neki, hidd el!Az en parom imadja.
Hát neked nem jó érzés, mikor érzed, hogy annyira rád van kattanva, hogy áll a dákó? :D
Szerintem jó!Az én barátom mindig még szóvá is teszi hogy"Valaki nagyon élveziii"egy édes mosoly kiséretében!olyan jó tudni hogy ilyenkor büszke magára hogy ö fel tud izgatni szexuálisan...xD
Persze hogy jó neki. :) Nekem is nagyon jó ha látom hogy mennyire benedvesedett a párom és hogy mennyire élvezi. :D F/18
persze h jó neki :P
Kérdezz rá. Nekem volt egy barátom akit zavart. Nem tudni miért. Õ se tudta megmagyarázni. Nem is volt tartós a kapcsolatunk. Szerencsére a mostani párommal minden rendben.
ha lány vagy, akkor tuti. Ha fickó vagy, akkor gáz...
Naná, hogy jó. :) Engem semmi nem izgat jobban, mint amikor azt látom, hogy a párom ennyire fel van izgulva. :) )) 30/F

Pár napja mult el a mensesem. Egyszer menses vége fele is le fekudtunk a párommal (de akkor még mrg volt egy kicsit) es menses után pár nappal is le fekudtunk . Mind kétszer belém élvezett . Vajon lehetek terhes?

Mellékesen jegyzem meg nem bánnám ha terhes lennék mert ha már így alakult szeretnénk a babát.

Legjobb válasz: Ahh, szóval akkor ez egy elõre betervezett "hopsz becsúszott" baba lesz... :) Amúgy az esély megvan rá... De menjetek biztosra, mint a nyulak...:D

Ahh, szóval akkor ez egy elõre betervezett "hopsz becsúszott" baba lesz... :) Amúgy az esély megvan rá... De menjetek biztosra, mint a nyulak...:D
A kérdező hozzászólása: Nem beszéltük meg...csak hopp ahogy mondod. :)
Van rá esély, de nem annyi mint a peteérés idején, de én hallottam több nöröl aki mensi alatt esett teherbe, . Pedig akkor elvileg elég abszurd és mégis!
Én pont a mensi után 1-2 nappal estem teherbe.
Van rá esély igen, ha igen gratulálok! :)
A kérdező hozzászólása: Hát ez majd kiderul pár nap múlva. ..Úgy is meg érzi azt az ember.:) és köszönöm:)
A legtöbb nö egyáltalán nem érez semmit! Aktus után 2 héttel kimutatja a teszt!
A kérdező hozzászólása: Akkor én nem vagyok benne abba a legtöbb nõbe.. voltam már terhes úgy h tudom :)

Vajon normális, hogy 22 éves létemre, csak havonta egyszer fekszek le a párommal? És nem azért mert ő nem akar, hanem azért, mert én nem igénylem többször! Olyan rosszul érzem magam e miatt! Ez beteges?

Legjobb válasz: Nem beteges, csak nekem kicsit fura... És a párod nem is szeretné többször? 5 éve vagyunk együtt a párommal és már akkor elvonási tüneteink vannak, ha két napig nincs szex... 23/L

Nem beteges, csak nekem kicsit fura... És a párod nem is szeretné többször? 5 éve vagyunk együtt a párommal és már akkor elvonási tüneteink vannak, ha két napig nincs szex... 23/L
Gondolom fiú vagy, igaz? Hidd el, sok lány örülne egy olyan srácnak, akinek nem folyton a szexen jár az esze. De hát sokan vagyunk sokfélék, amint kiderült az 1. válaszolónál is. :)
Akkor szerintem valami drasztikus megoldás kell. Nem tudom, a párod meddig bírná ki szex nélkül, de lehet, hogy egy hosszabb szünetet kellene tartanotok, hogy benned újra feléledjen a vágy... nem? Amúgy meg tényleg meglepõ, hogy lány vagy... :D de akkor már értem is, mert a nõknek szerintem alapból kevesebb az igényük. Nem? Csak mert én is lány vagyok. :D
ismerõs:-) 4 éve vagyok együtt a võlegényemmel, az elején nem tudott levakarni magáról, folyton akartam, a napi 5 sem volt ritka akkoriban, most olyan 3-4 naponta van igényem rá, ö pedig most akarja igazán:-)
Ugyanebben a szituációban vagyok én is. Lány vagyok, 23 éves, és nem igénylem a szexet. Nálunk már odáig fajult a helyzet, hogy esténként párom megiszik 3-4 sört + 2-3 felest a haverjaival, hogy nem kívánja õ se. Így azt mondja nem áll fel neki. És hidd el nem jó így. Nem akar megcsalni, de szerintem elõbb utóbb az sem kerülhetõ el. Nálunk nehezíti a dolgot az is, hogy babát szeretnénk.
A kérdező hozzászólása: DE!! õ akarja mindig, bármikor lehetne vele, készen áll mindig :D az a legnaygobb gond, hogy én ·szexõrült· voltam még pár évvel ezelõtt, és nem értem mi az oka annak, hogy nem kívánom a szexet....
A kérdező hozzászólása: Háááttt hoppá lány vagyok!!!!!
ha tényleg "szexõrült" voltál , és ki is élted magad, akkor kicsit szerintem kiégétél szexuális téren...
A kérdező hozzászólása: Úgy voltam szexõrült, hogy naponta többször, sokáig, nem ugy hogy össze vissza mindenkivel, hanem a barátommal. már három éve együtt vagyunk, és félek, hogy ellaposodik emiatt a kapcsolatunk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!