Találatok a következő kifejezésre: A párom után 4 napig nem (7 db)

A párom menstruációja után 4 napig nem szedte a fogamzásgátló tablettát. Ezalatt többször szeretkeztünk. Már 2 éve szedi a tablettát. Lehet terhes?

Legjobb válasz: Nem az számít, hogy 2 éve szedi, hanem az, hogy minden nap beszedi-e? Én annó 1 szemet hagytam ki és terhes lettem:(

Nem az számít, hogy 2 éve szedi, hanem az, hogy minden nap beszedi-e? Én annó 1 szemet hagytam ki és terhes lettem:(
Igen, mert beindult a peteérés...
21 gyógyszer után jön 7 gyógyszermentes nap, amibõl kb a 3-4. nap megjön a menses. A 28. napon kell elkezdeni szedni a gyógyszert megint. A mensen után 4 nap elég tág fogalom. ha több mint 7 gyógyszermentes nap volt, elvileg lehet terhes, bár az esély kicsi. Figylejetek oda, ne maradjon el a bogyó!
Igen terhes lehet, mert már nem védett!
És szerintem: Jöhecc mehecc, ojan raj mint a kérdezõ sosem lehecc. Itt van 16évesen gyerek. Már bocs..
Mekkora barom vagy!18 évesen el sem tudod tartani, érzelmileg sem vagy olyan érett hogy anya legyél.A gyerek csak szenvedni fog, ti meg úgy is el fogtok válni, mekkora naiv paraszt vagy hogy azt hiszed örökre melletted marad a srác:D Na mindegy, hajrá csak fosd világra a gyereked és majd meglátod hogy igazam lesz.
Hú hallod, el kellett volna menni 72 órásért, mert elég nagy az esélyed arra, hogy terhes legyél....Menzesz alatt is teherbe lehet esni, menzesz után is. Fõleg ha beléd is élvez....
felsõoktatársa nem akarsz menni eszpesölli?
A kérdező hozzászólása: 17:54 köszönöm hogy kiálltál mellettem sokat jelent hogy nem mindenki úgy reagál mint 12:55:(
A kérdező hozzászólása: 12:55 te mekkor alpári paraszt vagy ezért tök fölkös volt irnod:(
nanana... azért nem kell lebarmozni, mert ilyen idõsen egy kicsit több anyai ösztön szorult belé, mint meléd. honnan tudod, hogy hogy élnek? milyen az egzisztenciális háttér, hogy mentálisan mennyire rátermettek? én se szülnék ilyen idõsen, de cak mert még tanulni, szórakozni akarok. lehet, hogy õk kevésbé önzõbbek, mint pl.: én vagy ti, és ezeket hajlandóak lennének eldobni. nem kell egybõl vagdalózni. egyébként is, nekem a dokim mondta, hogy a szexuális érettség ott kezdõdik, ha már nem vetetnéd el a babát. 19/L
utolsó, azt hittem, h csak nekem nem normalis ennyi évesen tervezni a gyereket. :) az 1 dolog, ha becsuszik, de basszus, tervezni.. :)
nem tom, te milyen körülmények között nõttél fel, de a 18 éves kor még nem a gyerektervezésre való idõ. meg nekem fontosabb a suli.
A kérdező hozzászólása: Hát gratulálok, és gondolom hogy te is feltudod nevelni... Nem tudom miért meglepõ 18 évesen babát tervezni :(
A kérdező hozzászólása: Van akinke már 16 évesen gyereke van(pl: oszitársamnak). nem mintha az õ példáját szeretném követni mert itt nem véletlen lenne a baba de én már igen is szeretnék és a párom is!A sulit már kijártam, és 18 at is töltöttem senkinek sincs beleszólása és a körülmények sem rosszak!
18 évesen ne már attól parázz, h nem esel teherbe!! az én anyukám elájult volna, ha megtudta volna, 18 évesen, h nem védekezünk!!
Ja, oké...A vérzés nem tudom, hogy mitõl lehetett. Menj el dokihoz, az a biztos! Elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: Ezzel nincs is probléma mert úgyis akarunk babát! De mitõl lehet az a kis vérzés? Ez jobban aggaszt:S
Szia:) Ne törõdj a többiekkel:) Én nagyon szép dolognak tartom, ha valaki gyereket szeretne:) Én 19 éves vagyok és már nem védekezünk:) A párommal, aki szintén 19 gyereket szeretnénk! És komolyan gondoljuk és kitartunk egymás mellett!! Amúgy ha vki 25 évesen tervez gyereket, akkor pont ugyanúgy leléphet a pasi, mint most..Ez nem a kortól függ, hanem hogy milyen az ember..

A párommal lassan három hete feküdtem le, nem használtunk gumit, de vettem be az akció után 4 napra esemény utánit (EllaOne). Azonban egy hete késik a menstruációm. Lehetek terhes? Vagy mért késik, mi a baj?

Legjobb válasz: Én is pont így jártam, és ugyanezt a gyógyszert írták fel. Ugye nem lettél terhes? másoknak: ez már új generációs gyógyszer, 120 órán belül kell bevenni, a hatásfoka nem változik ez idõ alatt, a nõgyógyászom mondta, hogy akár az 5. napon is beszedhetem ugyanolyan hatásos. A beágyazódást akadályozza meg elvileg, az pedig a fogantatástól kezdve legkorábban kb a 6.naptól kezdõdik...

Én is pont így jártam, és ugyanezt a gyógyszert írták fel. Ugye nem lettél terhes? másoknak: ez már új generációs gyógyszer, 120 órán belül kell bevenni, a hatásfoka nem változik ez idõ alatt, a nõgyógyászom mondta, hogy akár az 5. napon is beszedhetem ugyanolyan hatásos. A beágyazódást akadályozza meg elvileg, az pedig a fogantatástól kezdve legkorábban kb a 6.naptól kezdõdik...
igen, lehetsz, szóval tesztelj de lehet, hogy a tabletta miatt késik ha nem vagy terhes, és 3 hónapon belül nem rendezõdik, fordulj orvoshoz
72órás van tudtommal csak. szal már késõn vetted be.
Minek ir ide olyan, aki azt se tudja, mi ez a gyogyszer??? Amugy 72 oraban meg hatasos, es hiaba 5 napos tabletta, az utolso 2 napban nem nagyon hat, mivel a beagyazodas 3 nap. Szerintem elkestel, de csak magadra vess... Amugy 1 het keses meg belefer, de mindenkepp tesztelj!!
Minél késõbb veszed be a tablettát, annál kisebb az esélye, hogy hat. Minek húztad a dolgot 4 napig??? Ha késik, akkor tesztelj, lehetsz terhes ugyanis.

Terhes vagyok? Peteérésem közben és utána együtt voltunk a párommal kb.12-14 alkalommal, védekezés nélkül. Peteérés után 2-3 nappal 4 napig enyhe barnás-rózsasznes folyásom volt, de nem egyfolytában, a nap különböző szakaszaiban.

A harmadik "folyásos" napon egyetlen egy csepp világos vérfolt is látható volt a fehérnem?mön, a negyedik barnázós nap óta semmi. Október 12-én reggel jött meg utoljára, 28 napos szokott lenni a ciklusom. Tegnap este teszteltem, nem mutatott semmit, legalábbis akkor még nem láttam. Kb. fél óra múlva ki akartam dobni a tesztet, azonban egy nagyon halvány rózsaszínes-piros csík volt látható rajta. Tehát hamis eredményt is mutathatott, hiszen a halvány csík a hatóid? letelte után jelent meg. Ha hétf?ig nem jön meg, kedden újra tesztelek, mindenképpen reggel (tegnap a kíváncsiság hajtott).

Legjobb válasz: 2 hete még valami hasmenés féle is van, 1-2 naponta. Gondolom lehet feszültségtõl vagy valami emésztési zavar. Tegnap is futottam hazafelé munka után, azt hittem nem érek haza idõben. :( :D Amit tudtam, leírtam, nagyon kiváncsi vagyok, mit hoz a kedd reggel. Remélem pocilakót. :)

A kérdező hozzászólása: 2 hete még valami hasmenés féle is van, 1-2 naponta. Gondolom lehet feszültségtõl vagy valami emésztési zavar. Tegnap is futottam hazafelé munka után, azt hittem nem érek haza idõben. :( :D Amit tudtam, leírtam, nagyon kiváncsi vagyok, mit hoz a kedd reggel. Remélem pocilakót. :)
A kérdező hozzászólása: A doki azt mondja, hogy nem látott semmit UH-on, se baba, se ciszta, se olyan pete, ami félúton elakadt, semmi. Ma van 3 hete, hogy nem jött meg. Még mindig várok, hogy jöjjön... A nõgyógyászhoz dec. 1-én vagy 2-án tudok visszamenni, ott derül ki, hogy mi lesz a folytatás. Mondjuk furcsa, hogy párommal együttlétkor átlátszó zselés-kocsonyás anyag jött ki belõlem a hétvégén, három együttlét során is. Nem sok, összesen talán egy fél mokkáskanálnyi, de furcsa. Ilyen még soha nem jelentkezett nálam, együttlétnél sem. Nem tudom, hogy van-e ennek jelentõsége, minden esetre majd tájékoztatom a nõgyógyászt. Tanácstalan vagyok, fogalmam nincs, miért nem jött meg még mindig, és semmilyen jele nincs annak, hogy meg akarna jönni Az elmaradás elsõ hetében még görcsök is szurkálás is volt, most már az sincs. Nem tudom, hogy most mi van velem...
Megvan rá az esélyed! A barátnõmnek a nemvárt napjához egy hétre látszódott csak a csík, addig nagyon halovány volt. Én ilyenkor azt éreztem, hogy érzékeny a mellem, és én is érzékenyebb voltam. Meg talán sûrûbben jártam wc-re. Ha érzékeny a melled, akkor nagy esélyed van rá!
Esélyes vagy.Szerintem a hétfõi teszted egyértelmû + lesz:) én ezt kívánom. Én hétvégére nem várom.
A kérdező hozzászólása: Ettõl függetlenül addig is ha valaki tud tanácsot adni vagy tapasztalatát meg tudja osztani, azt örömmel fogadom. :)
A kérdező hozzászólása: Nem bírtam várni keddig, ma csináltam egy tesztet reggeli vizeletbõl, mely a beágyazódás után 3 nappal kimutatja, ha baba van. Az eredmény negatív. Most akkor mi van? :(
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem jött meg. Enyhe tejeskávés barnázás, két csepp vér, és szurkál mindenhol. Holnap UH. Majd kiderül mi az oka.
Na mi lett a fejlemény?

Szülés császár után 4 héttel elmúlt a folyásom de pár napja holnap leszünk 6 hetesek újra vérzek! Előfordulhat hogy megjött, vagy nem tisztultam ki rendesen? Ez normális?

Legjobb válasz: Van aki már a 6. hét táján újra menstruál,ebben sem vagyunk egyformák, de a biztonság érdekében ,én beszélnék az orvosommal.Csak megnyugtatásként.

Van aki már a 6. hét táján újra menstruál, ebben sem vagyunk egyformák, de a biztonság érdekében , én beszélnék az orvosommal.Csak megnyugtatásként.
Szia! Én ugyanígy voltam, és a doki azt mondta ez természetes még tart a tisztulási folyamat, és nem menzesz.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mindkettõtöknek a választ, megnyugodtam legalább erre a két napra!Kedden megyek dokihoz a 6 hetes kontrollra.

Párom 4 év együttlét után szakított velem. Indokoknak azt hozta fel, hogy ő már nem úgy szeret, hogy más a világnézetünk, és zenét hallgatunk. A 4 évből másfél évet gyakorlatilag éjjel nappal együtt töltöttünk. Lehetséges, hogy levegőre van szüksége?

Mint minden kapcsolatban, természetesen itt is voltak viták, veszekedések, de azokat még aznap megbeszéltük, és túltettük rajta magunkat. Kérlek segítsetek megoldást találni, mert nagyon szeretem és vissza szeretném kapni Õt!

Legjobb válasz: még annyit szeretnék hozzáfûzni: nem másik fiú az oka, ezt biztosan tudom. Õ azt mondta, hogy õ változott meg, és ezért nem szeret, nem az én hibám... Lehetséges ez? Ennyire megváltozni, hogy a 4 évet kidobja az ablakon, mintha 4 nap lett volna? Valaki légyszi mondja meg, hogy hogyan tudom visszahódítani!

A kérdező hozzászólása: még annyit szeretnék hozzáfûzni: nem másik fiú az oka, ezt biztosan tudom. Õ azt mondta, hogy õ változott meg, és ezért nem szeret, nem az én hibám... Lehetséges ez? Ennyire megváltozni, hogy a 4 évet kidobja az ablakon, mintha 4 nap lett volna? Valaki légyszi mondja meg, hogy hogyan tudom visszahódítani!
Én azt mondom, hogy van esély, de nem most..... Ha menni akar menni fog! De (velem is ez a helyzet), ha úgy akaródik, akkor vissza fog találni hozzád... Nekem az a tapasztalatom, hogy a nõkre azt mondják, hogy hamarabb érnek meg, ez lehet igaz, de késõbb jönnek rá igazán arra, hogy mire is vágynak. A férfiak szerintem hamarabb rájönnek, hogy kire is vágynak igazán... Velünk is ez volt. 3-szor jártunk (15, 18, 23 évesen), õ keresett mindig, nem mondom, hogy én nem gondoltam rá soha, de sosem fordult meg a fejemben, h megkeressem. Miután vége lett a legutóbbi kapcsolatomban, megkeresett... találkozgattunk, majd május 1-én összejöttünk (azóta is együtt vagyunk) és én most, 23 évesen jöttem rá, hogy Nekem ilyen férfira, fiúra van szükségem mint õ, ott volt végig a szemem elõtt és nem vettem észre... boldogabb vagyok mint valaha... és külsõben is teljesen az ideálom. :) Neki meg mindig is az volt a célja, hogy visszakapjon! (persze voltak más barátnõi, de mindenkiben engem keresett) Visszakapott... de most már örökre! Lehet Veled is megtörténik, de most hagyd elmenni... ha tényleg Te vagy az igazi vissza fog sodródni hozzád! Fel a fejjel!
Amúgy szerintem nem azért mondunk le dolgokról, hogy együtt maradhassunk, hanem hogy boldogok lehessünk. Õ is sok mindenrõl lemondott?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a biztatást, remélem mi is egymásra találunk ismét... amúgy ma és holnap találkoznom kell vele. ma azért mert a kutyánkat kell oltásra vinni, holnap meg költözik... :( hogyan viselkedjek, mirõl beszéljünk, mert sztem ma is, és holnap is elég sokat leszünk együtt...
A kérdező hozzászólása: hát azt hiszem nem sok mindenrõl. neki voltak ismerõsei, akiket én nem bírtam, és velük nem beszélt. de õk csak ismerõsök voltak, nem barátok.
A kérdező hozzászólása: igaz, de ahhoz, hogy boldogok lehessünk, ahhoz együtt kell maradni.
Miért, õ boldog veled?
A kérdező hozzászólása: hát két hete még az volt. a 4 év alatt végig az volt. úgyhogy nem tudom, hogy most mi van. tényleg csak arra tudok gondolni, hogy kicsit besokallt, mert az utóbbi idõben majdnem a nap 24 órájában együtt voltunk...
A kérdező hozzászólása: én csak az esélyt szeretném, hogy megint boldoggá tehessem, ha esetleg most nem az.
Figyelj, vedd fel a kapcsolatot a régi barátaiddal, találkozz velük, menjetek el ide-oda. Találj új hobbit, társasági dolgokat. És hagyd békén a csajt. Õ hagy el téged. Õ tudja miért. ha netán késõbb meggondolja magát, megtalál. Ha akart tõled valamit, majd felhív. Felesleges erölködnöd. ettõl csak szánalmasnak tûnsz. Egyébként nem az elmúlt két hét a baja. valószínû már jó ideje szakítani akar, csak nem volt biztos benne, és nem tudta hogy tegye.
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom... két hete még boldog volt. aztán egy reggel már morcosan kelt föl... azóta semmi sem stimmel....
Ez úgy szokott történni, hogy az ember már boldogtalan egy éve a kapcsolatában, de gyõzködi magát, hogy minden a legnagyobb rendben, és kifelé is jót mutat. Csak belül érzi, hogy semmi sincs rendben, de szakítani nem akar vagy nem tud. Aztán egyszer csak kiborul a bili, a másik (aki most te vagy) meg csak azt veszi észre, hogy "jééé, 2 hete még boldog volt... most akkor mi van???"
A kérdező hozzászólása: uhhh... :S lehet h ez volt, de akkor jól hazudott. mondjuk két hete szerinte is minden ok volt... hogy gondolod? ha hagyok neki egy kis idõt, akkor talán rájön, h hiányzom neki?
A kérdező hozzászólása: mert nem tudom elengedni... szerintem õ is szeret, csak elfojtja magában, hogy ne fájjon neki annyira...
Velem így volt: Összejöttem egy lánnyal, eredetileg nem is akartam, de engem is "meggyõzött". Utána volt, hogy egész boldognak éreztem magam vele, de folyton ott volt a kérdés, hogy jó-e ez nekem, de mindig meggyõztem magam, hogy igen, nekem jó ez a meleg, de unalmas biztonság, amit a kapcsolatunkban érzek, és végtére is igen, szerelmes is vagyok, mert tudok érte lelkesedni, tudok rá mosolyogni, odafigyelni, szeretkezünk, beszélgetünk... hol itt a baj? Közös hobbink nem nagyon volt és óriási szellemi szakadék tátongott köztünk (mert egy nagyon buta, de könnyen szerethetõ lány volt), ami egy ideig érdekesnek hatott, késõbb már visszahúzott, de fõleg elõször úgy éreztem, most aztán igazán megtaláltam a "másik felem", azt, ami eddig hiányzott belõlem. Nagyon bizalmasak voltunk lelkileg, ezért ezt meg tudtuk beszélni, de simán megtehettem volna, hogy nem mondok semmit, nem nagyon tûnt volna fel. Eltelt egy év, még egy év, és mások szemében teljesen ideális pár voltunk, várták az eljegyzést is már néhányan, a lány is komolyabban kezdett gondolkodni. Mindent bele adtam ebbe a kapcsolatba, amit akkori fejjel tudtam: lelki társ voltam, megértõ voltam, nem szívattam semmiért, nem éreztettem vele az elmaradottságát, nem vártam el tõle semmit, kb. úgy vigyáztam rá, mint egy gyerekre - kellett is, mert ezen a szinten volt õ. Bennem viszont egyre nõttek a kérdések, hogy jó-e ez, kell-e ez nekem. Aztán egy szép pénteken, amikor utaztunk haza a vonaton a kollégiumból (egy koliban laktunk), teljesen úgy éreztem, hogy megbénít azzal a mérhetetlen passzivitással (tettekben, gondolkodásban, tervekben), amit tanúsít, és amit én szemrebbenés nélkül tûrök, õ pedig normálisnak tart, ezért nem tûnik fel neki semmi. Hétfõn találkoztunk újra, de akkor már közöltem, hogy szakítunk. Teljesen meglepetésként érte, de elfogadta, sõt, látszólag hamar túltette magát a dolgon (jóval hamarabb, mint én, aki szinte belebetegedtem, mert egyedül maradtam, mert én is lemondtam mindenki másról miatta). Utána nekem (aki szakított) annyira [email protected] volt, hogy még egyszer megkerestem, igaz, azt is mondtam, nem tudnám ugyanolyan formában elviselni, ahogy elõtte. Ez csak egy példa volt, nálatok biztosan nem minden pont így történik, csak azért írtam, hogy némi "ötletet" merítsd arról, mi húzódhat a háttérben, amit esetleg nem látsz.
Nézd itt már mindenki leírta: engedd el... Én 23 éves lány vagyok, nemrég léptem ki egy 3 éves kapcsolatból (ebbõl 1, 5 év együttéléssel), és a pasi egy darabig, ugyanígy nyomult meg könyörgött és azóta látni sem bírom... Minden érzést kiölt bennem, ami még megmaradt, és maradhatott volna. És ne akard megmondani neki, hogy õ mit érez, annál idegesítõbb a világon nincs. Biztos szeret még persze, 4 év nem múlik el egyik napról a másikra. De szakított veled, és neked ezt el kell fogadnod. Sajnálom... Kitartás!
Igen, de ez nem tökéletes megfelelést jelent. Csak ha már tudjuk, hogy milyenek vagyunk mi magunk, és tudjuk, mirõl mondhatunk le és mirõl nem. És a párunk is tudja mindezt. 17 évesen... hát... aligha. Egyes nõk nagyon jól el tudják ám érni, hogy szerelmessé váljon a célszemély. :)
A kérdező hozzászólása: igen, tényleg érdekes, ahhoz képest, hogy úgy indultam neki hogy FÚJ... de azt hiszem, hogy ez a szerelem :) lehet hogy hülyeség, de sztem egy kapcsolat arról szól, hogy valamilyen szinten a másiknak megfeleljünk, formálódjunk hozzá, hogy együtt maradhassunk. én ezt az elvet követtem.
Persze, nem mondtam én, hogy tudatosan hagytad ott a barátaidat. De szerintem egy jó kapcsolatban a barátságok ha gyengülnek is (mivel kevesebb idõ jut rájuk), de megmaradnak. Érdekes, hogy a lány kezdeményezett, aztán a végén már te akarsz neki megfelelni és te könyörögsz, hogy maradjon...
Szerintem sosem szeretett igazán, a szerelem így egycsapásra nem múlik el. Én tudom magamról, hogy 3 évig voltam együtt egy sráccal de sosem szerettem igazán, mégis vele voltam, egyéb okok miatt. De mikor elhagyott nagyon megkönnyebültem. Szóval nem szeret téged, miért akarod visszakapni? Ez nem fog változni. Felejtsd el lépj túl. Ne szomorkodj, biztos így kellett lenni. Találsz majd jobbat.
Nem értek együtt azzal, hogy nem szeretett. Én is együtt voltam 2, 5 évig egy sráccal (együtt is laktunk végig), nagyon szerettem, szerintem fõleg a kapcsolatunk közepén. Viszont a végefelé kezdtem rájönni, hogy miért is vagyunk együtt? Mi a közös bennünk? Megismertem másokat (nem történt semmi), míg vele voltam, olyanokat, akiknek tetszettem, és rájöttem, hogy már rég nem olyan a kapcsolatunk. Sosem udvarolt nekem, egy romantikus esténk sem volt... közös zenénk sem volt, hobbik és rájöttem, hogy nekem ez nem kell! 2, 5 után megmondtam neki, hogy legyen vége, és hogy úgy érzem, h nem tett semmit azért, h jobban mûködjön a kapcsolat, majd lezárta annyival, hogy nem találkozott a kereslet és a kínálat... most már tudom, hogy igaza volt, de azt is tudom, h szeretett. Csak neki sem rám volt szüksége, meg nekem sem rá... Én abban hiszek, hogy ha Te vagy neki az igazi, akkor vissza fog találni hozzád... én is visszataláltam egy másik volt páromhoz. Lassan egy éve vagyunk együtt, és most jöttem rá, hogy nekem mindig is õ volt az igazi, csak én nem tudtam. (õ mindig is tudta).
Szerintem is szeretett, de a kapcsolatotok utolsó idõszakában már nem szerelembõl, hanem megszokásból/sajnálatból/félelembõl volt melletted. Most megelégelte. Teljesen normális, hogy ennyi idõ alatt megváltozott. És az is, ha több szabadságot szeretne. Inkább engedd el, ha akar, majd keres.
Én sem értek egyet azzal, hogy nem szeretett. Egy viszont biztos: ha õ úgy döntött, hogy nem akar tovább veled lenni, tiszteletben tartod. Nem levegõre van szüksége, hanem másra, nem rád. Ha tényleg szereted, elengeded, hogy mással legyen boldog. Te sem lennél boldog, ha minden percben tudnád, hogy szánalomból van veled, nem azért, mert szeret. Keress olyan lányt (természetesen nem azonnal, hanem ha ezt már kiheverted), aki szeret.
Az én helyzetem is nagyon hasonló!VOLT!Nálunk 3 és fél év után.Párom azt mondta, megváltozott valami, de nem velem van baj, ne aggódjak.Nem gondoltam, hogy másikszereplõ is lehet köztünk, tûzbe tettem volna érte a kezem.Õ is az mondta, isten ments, nincs neki senkije, nem kell ilyenre gondolni.Igyekeztem a kedvébe járni, hagytam neki szanadidõt, mikor külön voltunk két napot, arra gondoltam, biztos szegénykém kalitkában érezte már magát, sokat voltunk együtt, stb, és biztos most emészti magát, hogy így alakult.Hát, két hónap így eltelt, és kiderült, hogy pont ennyi ideje másba lett szerelmes.Nem merte elmondani.Lebukott!mikor éppen szaladtam hozzá, hogy nem jó ez így, hogy két napja nem láttam, nem volt egyedül.Igaz, nagyon lelkiismeretfurdalása volt, és van is azóta.Szóval, légy résen, nagyon jól elhitetik, hogy nincs harmadik!!De elõbb utóbb észereveszed.
A legjobb indulattal is csak annyit tudok neked mondani h ez a hajo mar elment!!Hasonlo cipobe leptem en is csak nekem annyi volt h a lany szakitott velem dettora ugyanezek miatt 5 ev utan:S!!!Ja es hozzateszem h akkor mentunk ki 6 honapra kulfoldre es mikor kiertunk 1 honapra ra vege volt!5 honapot kellett szenvednem mellette mire haza birtam jonni elment mindentol a kedvem a hangulatom a beka segge alatt volt!De tul kell tenned magad rajta es elore nezni!Ja es ne ess bele ugyanabba a cipobe mint en h probalkoztam en visszaszerezni de ugyse fog osszejonni ha mar egy kapcsolatban az egyik fel azt mondja h mar nem szereti a masikat akkor az visszafordithatattlan!!!sajnalllak teged mert te vagy az aldozat de hidd el nem eri meg meg utanna futni probalj meg tarsosagba menni es valaki massal kezdeni egy ujat!!!!En is ezt teszem ahogy hazamegyek Februarban!!!Sok sikert
A kérdező hozzászólása: igen, nincs kizárva hogy az utolsó hetekben tényleg csak megszokásból volt velem. ahogy õ mondta: szobatársként. :( de nekem nagyon-nagyon sokat jelentett ez a 4 év, és szerintem neki is... azt sem értem, hogy miért nem ad még egy esélyt... miért nem mondja meg, hogy min változtassak? ma találkozom vele, de félek h megint könyörögni fogok neki... amúgy holnap akar költözni, és félek, hogyha megteszi, akkor nem egyhamar találunk vissza egymáshoz. gondolkodtam az öngyilkosságon is, de hülyeség, mert több kárt okozok vele, mint hasznot. egyszerûen nem tudom, és nem is akarom elengedni...
hány éves vagy???
A kérdező hozzászólása: mindketten 21 évesek vagyunk
Természetes, hogy sokat jelentett a 4 év, de tovább kell lépned, mert így alakult. A gyerekszobája is mindenkinek sokat jelentett, de egyszer ki kell belõle lépni. Megjegyzem, sokkal jobb, hogy így alakult, mintha kegyelembõl melletted maradt volna és pl. 10 év múlva válnátok, amikor már van gyerek is... Mert hogy õ boldog legyen azért te már semmit nem tudsz tenni. Ha olyannak nem vagy jó, amilyen vagy, akkor tökmindegy. Az, hogy egy kapcsolat elmúlik, azt is jelentheti, hogy legalább az egyik fél fejlõdött, kinõtt belelõ. Ez valószínûleg most õ volt, viszont ez azt jelzi számodra, hogy neked is kellene fejlõdnöd. Ehhez pedig jó alkalom egy szakítás, ami után valamennyire új életet kezdhetsz. Szerintem teljesen normális, hogy egy 17 évesen megkezdett kapcsolat nem tart örökké. Olyan korban vagytok, amikor még sokat változtok, és nem vagytok semmirõl lemaradva. Azt is mondhatnám: idõben szakítottatok. Szóval, fel a fejjel, engedd el!
Ó, nagyon fiatalok vagytok, leszel te még sokszor szerelmes, hidd el, akkor is ha ezt most nem tudod elképzelni. és a legnagyobb hiba amit ilyenkor tehetsz az az, ha könyörögsz. Gondolj bele, õ meghozott egy döntést, biztos sokat gondolkodott rajta, úgy érzi, hogy nem szerelmes beléd, nem akar téged, erre te folyton bizonyítgatod, hogy szereted meg könyörögsz, ez nagyon idegesítõ, gondolj arra, ha most egy volt párod akit már nem szeretsz elkezdene könyörögni neked, hogy szeresd...menne? sztem egy idõ után idegesítene, és a szánalmasság amúgy sem egy vonzó tulajdonség a másikban, szóval ha nem akarod, hogy ezt lássa bened, legyél büszke, magabiztos, és viselkedj vele közömbösen (de azért kedvesen) ha találkoztok, ne keresd, ne hívd, csak akkor lehet rá esély, hogy elkezdesz neki hiányozni, különben csak mégjobban kiábrándul. Hidd el, tapasztalat! :) 27 N
A kérdező hozzászólása: igazad van mindenben! csak nem olyan egyszerû ez, h kezdjek új életet, stb. miatta az összes barátommal felégettem a kapcsolatomat, mert nem szerette õket. mindent megtettem, hogy megfeleljek neki, bár sok mindent sajnos nem... de azt hiszem, hogy összességében nem ezt érdemlem. azt gondolom, hogyha nem a külsõmbõl van elege, (nem állítom h jól nézek ki, csak azt h szerinte még mindig jóképû vagyok, stb) akkor tudnék változtatni dolgokon, hogy újból szerelmes legyen belém... szerintem. csak egyelõre még esély sincs rá.
A kérdező hozzászólása: ez is igaz, csak marha nehéz megállni, mert sajnos én az érzelmek embere vagyok, és nem mindig tudom megjátszani magam... de hasznos tanács :)
Ezek szerint már nem is jól indult a kapcsolatotok, ha te mindenben meg akartál neki felelni (olyannak nem szeretett, amilyen vagy magadtól?), és még a barátaidat is elhanyagoltad miatta... Pont jó, hogy szakítotok, tanulj belõle sokat!
A kérdező hozzászólása: úgy indult az egész, h õ kezdeményezett. eleinte nem igazán érdekelt, viszont 1-2 hónap alatt nagyon belezúgtam. ez azóta erõsödött. szerintem a tudat alatt akartam neki megfelelni, mert nem azért romlott meg a barátaimmal a kapcsolat, mert elhatároztam, hogy "nem beszélek velük, mert nem jó arcok". hanem talán az a legjobb szó ere, hogy a lány mellett nem igényeltem a barátaim társaságát. tény, hogy nem is nagyon hagyta volna, h barátkozzam velük.
A kérdező hozzászólása: de hogyha megfogadom a tanácsodat, akkor van még arra esély, hogy rádöbbenjen hogy mégis hiányzom neki?

4 és fél hónapos babám pár napja néha nem kéri a cicit még 5 óra hossza után sem! Mi lehet az oka?

2-3 napja elöfordul hogy már 4-5 óra hossza is eltelt és csak anyatejes kisfiam,visszautasítja a cicit!Kicsit furcsállom,nem lenne éhes? Mit gondoltok? Csak anyatejes,néha iszik milupa teát,azt nagyon szereti.

Legjobb válasz: Az enyém 3 hós és pont ezt akartam kérdezni. Már 1 órája ennie kellett volna de nem kéri. Talán az idõjárás? Tegnap meg nagyon nyûgös is volt, magától el szokott aludni most meg 2 órán át altattuk mert csak nyöszörgött meg sírdogált.

Az enyém 3 hós és pont ezt akartam kérdezni. Már 1 órája ennie kellett volna de nem kéri. Talán az idõjárás? Tegnap meg nagyon nyûgös is volt, magától el szokott aludni most meg 2 órán át altattuk mert csak nyöszörgött meg sírdogált.
Ha csak egy-egy alkalommal nem kéri, akkor nyilván nem éhes még, ilyen szokott lenni a babáknál, az idõjárás is befolyásolja a piciket.
A kérdező hozzászólása: èrdekes, most 5 óra hossza után szívott egy kicsit, de nagyon hisztizik, és elaludt, arra gyanakszom hogy jön a foga....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!