Találatok a következő kifejezésre: A párom után 4 napig (35 db)

A mens. után 4 nappal voltunk együtt a párommal (a menzi első napja után 10 napra), akkor éreztem szurkálást a hasamban (talán pé), majd rá 1 hétre 5 napig volt barnás néha véres valami (ami eddig soha). Lehet baba?

Nem annyi mint menzinél de nem is pár csepp olyan mint a menzi utolsó napjain, most meg néha érzem a hasamat alul.

Legjobb válasz: Én azt hallottam, hogy a beágyazódásnál lehet valakinek köztes vérzése. De hogy az mennyire erõs, azt nem tudom...

Én azt hallottam, hogy a beágyazódásnál lehet valakinek köztes vérzése. De hogy az mennyire erõs, azt nem tudom...
A kérdező hozzászólása: Jó lenne ha a beágyazódás lett volna. Nem tudom számít-e de akkor olyan fáradság volt rajtam, mint aki álomkóros lenne, egy pár méteres sétától már kifáradtam.
A kérdező hozzászólása: Ja és 20-21-én (nem)kéne megjönnie, azaz most vasárnap vagy jövõhét hétfõn.
kITARTÁS, NEKEM 2 NAPIG VOLT BARNÁZÁS, DE MIÉRT NE LEHETNE NEKED AZ AMI 5 NAPOS VOLT, NEM VAGYUNK EGYFORMÁK, LÉGY TÜRELMES, ÉS TESZTELJ!

A menszeszem utan 4 nappal voltam együtt a párommal, megszakitásos módszert alkalmaztunk (mindig igy védekeztünk, 2 éve vagyunk együtt), a peteérésem az aktustól 5 napra kelett volna legyen, ahogy számoltam, mennyi az esélye a teherbe esésnek?

Kérlek irjatok.Köszönöm.

Legjobb válasz: Én már láttam olyan görbét akinek 5 napot vártak a kiskatonák. Ha egy is elszabadult és te olyan fogékony vagy akár össze is jöhetett!

Én már láttam olyan görbét akinek 5 napot vártak a kiskatonák. Ha egy is elszabadult és te olyan fogékony vagy akár össze is jöhetett!
Nekem ez a negyedik hónap, hogy megszakításos módszerrel védekezünk és még nem jött össze a baba. (bár én már szeretnék) Szerintem nem vagy terhes.
2 éve "védekezünk" így, és nem lettem terhes. Persze ez nem jelenti azt 100%-ra hogy te sem leszel az.

Szerintetek? Számított pé-m napján és előtte 3 nap együtt voltunk a párommal, kisbabát szeretnénk. Pé-m után 4 napig nagyon fájt az alhasam, mintha meg akarna jönni.

Néha mintha le akart volna szakadni. Normális volt ez? Korábban sosem volt ilyen pém.Azóta bőséges krémes folyás, fájás elmúlt.Nem várom 24-ére, még 1hét

Legjobb válasz: PÉ után 4 napig érzett fájdalom nem jelent semmit ebbõl a szempontból. A beágyazódás késõbb van. De persze ettõl még lehetsz babás.

PÉ után 4 napig érzett fájdalom nem jelent semmit ebbõl a szempontból. A beágyazódás késõbb van. De persze ettõl még lehetsz babás.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Tudom, hogy a beágyazódás késõbb van. csak megijedtem hátha valami más bajom van. reménykedünk, hogy sikerült:)
Szerintem késõbb volt a peteérésed. Nekem akkor szokott fájni a hasam, ha peteérésem van, és nem utána. Mivel nézted meg? Vagy csak számolás alapján?
A kérdező hozzászólása: ciklus.hu, hõmérõzés, nyák-ezeket néztem. De ez nem olyan kis fájdalom volt, mint amit írnak, hogy pé-kor érezhetõ kis rövid fájdalom. Ma estére már a mellem is ég....remélem...:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a kommenteket!
Utolsó válaszoló vagyok. Nekem egész úgy szokott fájni, mint mikor megjön. Csak nem középen, hanem kicsit kétoldalt. :) Szorítok, hogy ne ez legyen, hanem beágyazódás! :D

Lehet babóca ha a menzim elmúlása után 4 nappal szeretkeztünk a párommal és egy picit van hasszurkálásom olyan mint a pé-kor?

Legjobb válasz: mennyi idõsek a ciklusaid? mert a mensi után a 4. nap még nem a középidõ, de hallottunk már csodákról.

mennyi idõsek a ciklusaid? mert a mensi után a 4. nap még nem a középidõ, de hallottunk már csodákról.
És szerintem: Jöhecc mehecc, ojan raj mint a kérdezõ sosem lehecc. Itt van 16évesen gyerek. Már bocs..
Mekkora barom vagy!18 évesen el sem tudod tartani, érzelmileg sem vagy olyan érett hogy anya legyél.A gyerek csak szenvedni fog, ti meg úgy is el fogtok válni, mekkora naiv paraszt vagy hogy azt hiszed örökre melletted marad a srác:D Na mindegy, hajrá csak fosd világra a gyereked és majd meglátod hogy igazam lesz.
Hú hallod, el kellett volna menni 72 órásért, mert elég nagy az esélyed arra, hogy terhes legyél....Menzesz alatt is teherbe lehet esni, menzesz után is. Fõleg ha beléd is élvez....
felsõoktatársa nem akarsz menni eszpesölli?
A kérdező hozzászólása: 17:54 köszönöm hogy kiálltál mellettem sokat jelent hogy nem mindenki úgy reagál mint 12:55:(
A kérdező hozzászólása: 12:55 te mekkor alpári paraszt vagy ezért tök fölkös volt irnod:(
nanana... azért nem kell lebarmozni, mert ilyen idõsen egy kicsit több anyai ösztön szorult belé, mint meléd. honnan tudod, hogy hogy élnek? milyen az egzisztenciális háttér, hogy mentálisan mennyire rátermettek? én se szülnék ilyen idõsen, de cak mert még tanulni, szórakozni akarok. lehet, hogy õk kevésbé önzõbbek, mint pl.: én vagy ti, és ezeket hajlandóak lennének eldobni. nem kell egybõl vagdalózni. egyébként is, nekem a dokim mondta, hogy a szexuális érettség ott kezdõdik, ha már nem vetetnéd el a babát. 19/L
utolsó, azt hittem, h csak nekem nem normalis ennyi évesen tervezni a gyereket. :) az 1 dolog, ha becsuszik, de basszus, tervezni.. :)
nem tom, te milyen körülmények között nõttél fel, de a 18 éves kor még nem a gyerektervezésre való idõ. meg nekem fontosabb a suli.
A kérdező hozzászólása: Hát gratulálok, és gondolom hogy te is feltudod nevelni... Nem tudom miért meglepõ 18 évesen babát tervezni :(
A kérdező hozzászólása: Van akinke már 16 évesen gyereke van(pl: oszitársamnak). nem mintha az õ példáját szeretném követni mert itt nem véletlen lenne a baba de én már igen is szeretnék és a párom is!A sulit már kijártam, és 18 at is töltöttem senkinek sincs beleszólása és a körülmények sem rosszak!
18 évesen ne már attól parázz, h nem esel teherbe!! az én anyukám elájult volna, ha megtudta volna, 18 évesen, h nem védekezünk!!
Ja, oké...A vérzés nem tudom, hogy mitõl lehetett. Menj el dokihoz, az a biztos! Elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: Ezzel nincs is probléma mert úgyis akarunk babát! De mitõl lehet az a kis vérzés? Ez jobban aggaszt:S
Szia:) Ne törõdj a többiekkel:) Én nagyon szép dolognak tartom, ha valaki gyereket szeretne:) Én 19 éves vagyok és már nem védekezünk:) A párommal, aki szintén 19 gyereket szeretnénk! És komolyan gondoljuk és kitartunk egymás mellett!! Amúgy ha vki 25 évesen tervez gyereket, akkor pont ugyanúgy leléphet a pasi, mint most..Ez nem a kortól függ, hanem hogy milyen az ember..

Mi van, ha a TB-t pár (3-4) nappal a határidő után fizetem?

Előzmény: nem volt fizetve a TB-m 4 hónapig, bejelentettem,mondták,hogy majd küldenek értesítőt(azóta se küldtek) meg adtak 3 csekket,amin a pótdíjat befizethetem. A bejelentő lapomra ráírták, mennyi pótdíjat fizessek. Kifizettem.+ a februárit is. A márciusit viszont nem tudom,mivel nem küldtek csekket,meg nem tudom,h meg kellett volna várnom az értesítőt és csak utána kellett volna fizetnem a pótdíjat+ a februárit?Mi van,ha a márciusit késve fizetem be?

Legjobb válasz: Évente egyszer kiküldik az éves elszámolást és ekkor kell majd a késedelmi díjakat kifizetni... Napra ki fogják számolni, mikor mennyi késedelmi díjad volt az évben... :-[[

Évente egyszer kiküldik az éves elszámolást és ekkor kell majd a késedelmi díjakat kifizetni... Napra ki fogják számolni, mikor mennyi késedelmi díjad volt az évben... :-[[
2012. január 1-tõl ebben is változott a jogszabály. Az adózás rendjérõl szóló törvény szerint: "145. § (1)701 Az adóigazgatási eljárásban végrehajtható okirat: f) az egészségügyi szolgáltatási járulék kötelezettséget tartalmazó bejelentés. (2) Az okirat végrehajthatóságához külön intézkedésre (záradékolás, végrehajtási lap kiállítása stb.) nincs szükség. (3) Az adótartozás után felszámított pótlék, kamat az adótartozásra vonatkozó végrehajtható okirat alapján hajtható végre." Azaz. A NAVnak 2012-tõl az eü.szolg.járulék fizetési kötelezettség bejelentésre nem kell határozatot hozni az eü.szolg.jár. fizetési kötelezettségrõl, hanem azt az adózó által benyújtott adatlapon közölt adatoknak megfelelõen automatikusan az adózó folyószámláján kell elõírni. Magyarul: beadtad a bejelentkezési lapot, már nem küldenek semmilyen értesítõt, hanem elõírják a fizetési kötelezettséged az adófolyószámládon. (tavaly még küldtek határozatot az esedékességi dátumokkal és összegekkel) A bejelentõ lapodra nem a pótdíj összegét írták rá, hanem az elmaradt járulék fizetési kötelezettség összegét. Csekket már tavaly is csak külön kérelemre küldtek. Ha késve fizeted be az esedékes összegeket, akkor minden évben nyár végén megterhelik az adófolyószámlád az elõzõ évi késedelmi kamat összegével. Idén a 2011. évi esedékességû, késedelmesen befizetett összegek kamatát fogják elszámolni. Amiket idén fizetsz be késedelmesen, azokat majd 2013 nyarán számolják ki és terhelik meg vele az adófolyószámlád. Amit tudsz tenni: Nyitsz egy ügyfélkaput az okmányirodában, vagy a kormányablaknál. Ezzel meg tudod nézni hogy milyen esedékességi dátummal milyen fizetési kötelezettséged van (ebev-szolgáltatás, adófolyószámla lekérdezés) A nav honlapjáról letöltöd a csekk igénylõ nyomtatványt, azon igényelheted a megfelelõ csekket (124-es kódú Egészségbiztosítási alapot jelölöd és beírod a kért darabszámot, pl: 10) Ha már van ügyfélkapud, akkor azon keresztül is beküldheted, ha nincs, akkor kinyomtatod és beküldöd postán. Vagy bemégy a NAVhoz személyesen és kérsz csekkeket. Amelyik változat kényelmesebb a számodra.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!

A párom menstruációja után 4 napig nem szedte a fogamzásgátló tablettát. Ezalatt többször szeretkeztünk. Már 2 éve szedi a tablettát. Lehet terhes?

Legjobb válasz: Nem az számít, hogy 2 éve szedi, hanem az, hogy minden nap beszedi-e? Én annó 1 szemet hagytam ki és terhes lettem:(

Nem az számít, hogy 2 éve szedi, hanem az, hogy minden nap beszedi-e? Én annó 1 szemet hagytam ki és terhes lettem:(
Igen, mert beindult a peteérés...
21 gyógyszer után jön 7 gyógyszermentes nap, amibõl kb a 3-4. nap megjön a menses. A 28. napon kell elkezdeni szedni a gyógyszert megint. A mensen után 4 nap elég tág fogalom. ha több mint 7 gyógyszermentes nap volt, elvileg lehet terhes, bár az esély kicsi. Figylejetek oda, ne maradjon el a bogyó!
Igen terhes lehet, mert már nem védett!

A párommal lassan három hete feküdtem le, nem használtunk gumit, de vettem be az akció után 4 napra esemény utánit (EllaOne). Azonban egy hete késik a menstruációm. Lehetek terhes? Vagy mért késik, mi a baj?

Legjobb válasz: Én is pont így jártam, és ugyanezt a gyógyszert írták fel. Ugye nem lettél terhes? másoknak: ez már új generációs gyógyszer, 120 órán belül kell bevenni, a hatásfoka nem változik ez idõ alatt, a nõgyógyászom mondta, hogy akár az 5. napon is beszedhetem ugyanolyan hatásos. A beágyazódást akadályozza meg elvileg, az pedig a fogantatástól kezdve legkorábban kb a 6.naptól kezdõdik...

Én is pont így jártam, és ugyanezt a gyógyszert írták fel. Ugye nem lettél terhes? másoknak: ez már új generációs gyógyszer, 120 órán belül kell bevenni, a hatásfoka nem változik ez idõ alatt, a nõgyógyászom mondta, hogy akár az 5. napon is beszedhetem ugyanolyan hatásos. A beágyazódást akadályozza meg elvileg, az pedig a fogantatástól kezdve legkorábban kb a 6.naptól kezdõdik...
igen, lehetsz, szóval tesztelj de lehet, hogy a tabletta miatt késik ha nem vagy terhes, és 3 hónapon belül nem rendezõdik, fordulj orvoshoz
72órás van tudtommal csak. szal már késõn vetted be.
Minek ir ide olyan, aki azt se tudja, mi ez a gyogyszer??? Amugy 72 oraban meg hatasos, es hiaba 5 napos tabletta, az utolso 2 napban nem nagyon hat, mivel a beagyazodas 3 nap. Szerintem elkestel, de csak magadra vess... Amugy 1 het keses meg belefer, de mindenkepp tesztelj!!
Minél késõbb veszed be a tablettát, annál kisebb az esélye, hogy hat. Minek húztad a dolgot 4 napig??? Ha késik, akkor tesztelj, lehetsz terhes ugyanis.

Mennyi az esélye a teherbe esésnek ha ovu után 4 nappal voltunk együtt a párommal?

Legjobb válasz: 0% A petesejt átlagélettartama 12-24 óra, egyes nõknél ez csak 6-18 óra.

0% A petesejt átlagélettartama 12-24 óra, egyes nõknél ez csak 6-18 óra.
Nem sok. Max ha késõbb van ovud, mint ahogy számolod...
Ha biztos az ovu ideje, akkor gyakorlatilag 0.
ha jó az ovu idõpontja és nem volt egy másik peteérésed, akkor semmi

A mastodynon par nap hasznalt utan is kepes elore hozni az ovut 4 nappal?

Meg 1 hete sem szedem , de tegnap volt ovum szombat helyett.Eddig rendszeres 30 napos ciklusom volt.Kepes ilyen gyorsan valtozasokat hozni? 2*30 cseppet szedek

Legjobb válasz: Szia! Nem tudom az ovura milyen hatással van, de nekem 31 napról, 28napra rövidítette a ciklusom, úgy hogy kb. 3-4 nap ittam, 2*30 cseppet. Másra nem tudok gondolni, évek óta 31-33 napos a ciklusom, életembe nem jött még meg 28 napra, pedig ettem már barátcserjét, teákat, mindent hogy normalizálódjon... Mi újság veled azóta?

Szia! Nem tudom az ovura milyen hatással van, de nekem 31 napról, 28napra rövidítette a ciklusom, úgy hogy kb. 3-4 nap ittam, 2*30 cseppet. Másra nem tudok gondolni, évek óta 31-33 napos a ciklusom, életembe nem jött még meg 28 napra, pedig ettem már barátcserjét, teákat, mindent hogy normalizálódjon... Mi újság veled azóta?
A kérdező hozzászólása: szia koszonom a valaszod.Egyenlore meg varom, hogy mikor jon meg(vagy inkabb mikor nem ) :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!