Találatok a következő kifejezésre: A párom után 4 (93 db)

Ha abortusz után sexuálisan együtt vagyok a párommal, és ö bennem megy el, persze a mütét után 4-héttel! Lehetek-e töle terhes?

Legjobb válasz: Igen lehetsz. Sõt, szép kis fertõzést is összeszedhetsz. Nem véletlenül mondják a 6-8 hét várakozási idõt. És azt sem véletlen mondják, hogy védekezz. OFF: De ha neked 1.ilyen sok pénzed van abortuszra 2.nem ráz meg, hogy életeket ölsz meg 3.és esetleg késõbb ha gyereket szeretnél, majd nem lehet, akkor csináld ahogy akarod.

Nem akarlak lehurrogni, nincs szándékomban, megtették elõttem és még fognak is, de ez egy ilyen kérdéssel vele jár! Csak le szeretném írni az én esetem, mert azt gondolom, hogy úgy érzed 4 héttel utána már a következõ mensid esedékes és kicsi a teherbeesés valószínûsége. Csak tudnod kell hogy egy ilyen mûtét eléggé felboríthatja a ciklust! Nekem missed-ab om volt, elhalt baba miatt, csak 1 mensit kellett várnunk, de a mensi után rögtön peteérésem lett, pedig nekem elõtte mindig félidõben volt!!!! Meg is fogant a babánk elsõre, aminek nagyon örülünk. Valószínû az is közrejátszott, hogy állítólag az ilyen mûtétek után sokkal könnyebb teherbe esni!!!! Tehát ezek alapján simán teherbe eshettél, de remélem nem így lesz, és tanultok belõle!
Látod: válaszoltunk. Mellé jár a kioktatás, mert akkor nem érzõ emberi lények lennénk, ha egy ilyen dolog nem háborítana fel minket. Mellesleg nem ártana a helyesírásodon csiszolni. Második válaszoló vagyok, és még mindig azt mondom, hogy lehetsz.
Igen lehetsz. Sõt, szép kis fertõzést is összeszedhetsz. Nem véletlenül mondják a 6-8 hét várakozási idõt. És azt sem véletlen mondják, hogy védekezz. OFF: De ha neked 1.ilyen sok pénzed van abortuszra 2.nem ráz meg, hogy életeket ölsz meg 3.és esetleg késõbb ha gyereket szeretnél, majd nem lehet, akkor csináld ahogy akarod.
ÚÚÚÚÚÚRISTEN!!!! Képes vagy egy abortusz után még védekezés nélkül szexelni??? Nem vagy normális. Meg is érdemelnéd hogy terhes legyél újra. És igen!! ha nem védekeztetek és beléd megy több az esélye mint ha kihúzta volna mielött elmegy..
Persze ez csak egy kérdés volt mi?! Akkor miért úgy írod , hogy ha "mûtét után együtt voltam a párommal" Legalább most vállald már a kérdésedet ha már egyszer feltetted, te szerencsétlen!!!
szia! Ahogy az elozo vàlaszolo is irta, igen, akàr egy héttel az abortusz utàn is teherbe eshetsz. Nyugi, nem akarom leorditani a fejed , de valoban gondolhatnàl a védekezésre legkozelebb!! ( bàr azt irtad nem tortént semmi a mutét ota)Ezt a mutét utàn az orvos nem mondta el? Szulés utàn is ez az egyik legfontosabb dolog amirol a dokink beszél, a fogamzàsgàtlàs. Nem hinném, hogy a boldogsàgtol repesnél, ha esetleg ujboli terhességet akarnàl megszakitani, arrol nem beszélve, igen komoly egészségugyi kovetkezményei lehetnek, ha valaki kéthavonta jàr abortuszra.. Szoval csak okosan legkozelebb ui: ne haragudj meg, de marhajot nevettem ezen a " szexuàlisan egyutt vagyok a pàrommal" kifejezésen!!!:D:D
Ilyent meg sem kérdeznék!!!!!! 1 nap után is lehetsz!!!! Csak azt nem értem miért szexeltek 4 hét után(ennyire nem bírsz magaddal?)!!!!Te még a szexhez is felelõtlen vagy! NEm is értem miért szexelsz! Ja amúgy Miért volt abortuszod? Gondolom azért mert nem akartatok gyereket! Akkor mi a francért nem védekeztek? Szeretnél még egy életet kioltni?!!!! Végülis jó hogy egyes felelõtlen emberek csak így játszadozhatnak a kis emberi életekkel!!!!! Más meg éveket próbálkozik babával! Gusztustalan ember vagy
Az elsõ válaszolónak üzenem: nem érdemli meg hogy terhes legyen, hogy még egy gyereket megöljön. Igen, lehetsz, és remélem valakinek több gyomra lesz, hogy ezt jobban kifejtse. Gusztustalan vagy.
Ez nem etikai kódex, hanem lelkiismeret kérdése te szerencsétlen...
A kérdező hozzászólása: szerintem nézzetek utána az etikai kodexben a gyilkos szó után meg fogtok lepõdni.attól meg elnézést kérek akit megbántottam.
MA elküldtek nem tudom hány viszgálatra, mert én nem tudok teherbe esni, és erre egy hülye liba veteti el a magzatokat sorra és van pofája megkérdezni, hogy maradhat-e terhes. Ekkora ökröket keresni kell, komolyan. TUdod mit kérdezõ? hülye liba vagy. (he helyesírási hibák vannak, ne haragudjatok, csorognak a könnyeim...)
Teljesen igazad van utolsó hozzászóló! De majd te is le leszel hurrogva ahogy én is! Én egy primitív buta IQ bajnok vagyok mert leírtam a véleményemet ahogy ez a "kedves" leányzó írta! (D)
remélem h ha majd gyereket akarsz nem fog össze jönni!ez tök igazságtalan h aki mindent megtesz h babája legyen annak nem sikerül, neked meg egyböl összejön!te meg csak úgy eldobod mint egy rongyot????ha kefélni megtanultál akkor tanulj meg védekezni is!ilyen kérdést fel sem tettem volna a helyedben!undorító vagy!remélem megver érte az isten!!!!
Persze, az tény, hogy nem õ tehet róla, ha másnak nem jön össze. De arról õ tehet, hogy egyszerûen gyilkos- és mégcsak nem is érdekli. Szeretném tudni, hogyan vélekedne minderrõl, mielõtt õt tépné miszlikbe egy vákum, vagy a küretkanál..:_S Szánalom virága a kérdezõ, érzõ emberek vagyunk, véleményünk lehet... Oké, õ "csak" kérdezett, de MIT? Ha egy tömeggyilkos (õ is az) a legjobb kivégzési módszerekrõl érdeklõdne itt, akkor is érzelemmentesen válaszolnunk kellene neki? mert "õ csak kérdezett"? Mert ez ugyanaz. Tényleg kár szaporítani kérdezõt...
Teljesen egyetertek az utolso hozzaszoloval! 3 honapos kisfiu anyukaja
Ne haragudj meg de gusztustalan és felelõtlen vagy és nem hiszem, hogy neked kellene még háborogni!Ha nincs annyi eszed, hogy ha nem akarsz gyereket akkor védekezz, pedig a mai világban annyi módszere van a védekezésnek, akkor igen is felelõtlen vagy!!!! Más tényleg annyit küzködik és imátkozik, hogy végre sikerûljön neki a baba és tessék az ilyennek mint neked meg sikerûl!Ezt tartom az élettõl igaszságtalannak!Az ilyen embernek mint te minek egyszer gyerek? Elszomorító vagy!!!!!!
Szerintem akkor sincs semmi kozotok hozza mit csinal az eletevel!!!Gyilkos???!!!Hogy jottok ti ahhoz hogy ilyet mondjatok egy masik emberrol?Szerintem a Jo Isten titeket fog buntetni ezert..., gondolkozzatok!!!Egy kisse duhos vagyok, mert mint elozoleg leirtam NEM a ti dolgotok az ITELKEZES!!!O, csak egy valaszt vart, es hidjetek el ISTEN BUNTETESET senki nem keruli el, BARMIT is csinal!!!Ha igazsagtalannak tartjatok az ELETET, kerjetek szamon az Istentol, NE ezt a szemelyt hibaztassatok!DE, ha vkinek nem tetszik amit kerdezett, es nem tud normalis valaszt adni, CSAK VADOLNI, DUHONGENI, ATKOZODNI, szerintem az jobb ha ezt a kerdest el sem olvassa, nemhogy meg valaszol is ra! Sajnos, idaig fajultak a dolgok, pedig ezen az oldalon mindenkinek joga van azt kerdezni amit akar:akar jo, akar felhaborito!Igen, tudom, valaszt is olyat adtok amit akartok, csak nem art egy kicsit gondolkozni! Egy kisfiu anyukaja.
Itt fekszem kényelmesen, lassan majd megnövök, s ha mindenem rendesen kifejlõdik és erõs leszek, akkor majd édes Mama, hozzád kimegyek. De mi volt ez? Mama! Én félek. Most megint újra! Hát mit akarnak? Mama, édes Mama! Segíts kérlek, itt vagyok! Most minden elcsendesedett... talán nem bántanak többé...! De most, most megint! Mi ez? Miért bántanak ismét? Hiszen olyan kicsi, védtelen vagyok. Mama, nem látod? Mama, nem hallod? Mondd mire készülnek! Hová meneküljek? Talán, talán... szorosan idebújok ehhez a burokhoz. De ó jajj! Most eltûnt, ami eddig védelmet nyújtott. Egyedül vagyok. Mama! Mama! Én kicsi, gyenge, védtelen vagyok, de élni, élni akarok! Jajj a lábam! Ó mit tettetek velem! Mama! - hát Te nem akarod? Nem szeretsz engem? Most már érzi kicsi szívem, nem akarod. Már csak egy pillanat, s nem vagyok. De kedves Mama! Megbocsájtok! S hazamegyek az angyalokkal ahhoz a fehér ruhás bácsihoz, akit Jézusnak hívnak, s szeret engem nagyon.
Szia! Igen nagyon könnyen lehetsz terhes!Viszont azok akik ilyen durván válszoltak többsége nem tudja átérezni a te gondodat mivel szerintem velük nem esett meg ez a dolog!én most majdnem ilyen helyzetbe vagyok, csak mi két hétnél tartunk de nem feküdtünk még le egymással, de már alig bírjuk! Nekem amugy az orvosom abortusz után két hetet mondott annyit várjunk!Fogamzás gátlót nem szedek és a gumit se akarjuk majd kiszáll idöbe!Mi akartuk a babát csak sajnos 6 hetesen elhalt de majd dolgozunk rajta ha letelik a 3 hónap! Ha közbe még is terhes leszek azt pedig a sors akarja ugy!
én is gondoltam már rá! mármint hogy provokatív a kérdés! De akkor is felháborító!
*illetve provokativ kommentekkel. elozo voltam
Csak en latom ugy, hogy ez egy provokativ kerdes, provokativ valaszokkal es a Kedves Kerdezo menet kozben halalra rohogi magat azon, hogy hogy kiakadt mindenki? Ha nem igy van bocsi, de nekem eros a gyanum...:)
Kérdezõ: te KOMOLYAN kérdezted az utolsó kommentedben, hogy bajunk van az élettel?! te hülye vagy! NEKÜNK van szerinted bajunk az élettel?! Te akarod elvetetni a gyereked életét, és már egyet elvettél...
Kedves utolsó hozzászóló! Ha végig olvasod a legelejétõl akkor tudnád hogy nem kell sajnálni ezt a ...nem is mondom ki! Olvasd végig az összes hozzászólást és az összes választ amikre válaszolt ez a cafat! Azt írta hogy" gyilkos vagyok na és hehehe! Szerinted az ilyet megviselte az abortusz? vagy szerinted normális az ilyen? És kedves kérdezõ: ha már undorító dolgot kérdezel fogadd el a válaszokat és a támadásokat is te szerencsétlen!!!
Egyszer én is feltettem egy ilyen kérdést. Nekem is volt egy abortuszom, iszonyú fájdalmaim voltak, hogy mitõl azt egy doki sem tudta megmondani, kisérleteztek mindennel, vesekõ, vakbél stb....semmire sem jutottak, én meg egyre gyengébb lettem és egyre nagyobbak lettek a fájdalmak. Ugyanazt kellett végigjárnom mint másnak aki abortuszt kér (családsegítõ 3 nap várakozás, aztán ismét 3 nap...) Mire felkerültem a mûtõbe már menni sem tudtam, a dokim elõre vett, akkor már az orvosok is azt mondták itt valami nincs rendben. Túlvészeltem, helyrejöttem, lelkileg így is iszonyúan megviselt. Ezek után felmertem tenni egy kérdést hogy vajon lehet-e még babám. Hát ami válaszokat kaptam, én is gyilkos voltam, totál kikészültem a válaszoktól, 2 napig sírtam... Persze sokan megértettek, de az a pár válasz, nagyon rosszul esett, pedig csak szerettem volna megtudni, hogy más hogy vészeli át az ilyen dolgot. Ez most lehet nem is a kérdéshez tartozik, csak most eszembe jutott ami velem történt. Persze azt én is felelõtlenségnek tartom, ha valaki egy nemkívánt baba után sem védekezik, de higgyéttek el nem nekünk kell itélkezni. Én is megkaptam a magamét. Pár hónapja, babás lettem, én voltam a legboldogabb a földön és teljesen máshogy alakult az egész, de a 7. héten elhalt a babánk:( Nagyon megviselt, de tudom hogy ezzel fizettem a bûnömért.
A kérdező hozzászólása: komolyan nektek valami problémátok van az életel vagy mi én kérdeztem sokan válaszoltak ennyi. de ti változatlanul még mindig lehurogtok komolyan valami bajotok van hihetetlen hogy mennyire ráértek baszogatni az embert.na jol van sziasztok
Nezzetek!Addig amig nem tudjatok az okot, hogy miert vetette el a babat, nincs jogotok elitelni senkit!!!DE egyebkent sincs embernek joga elitelni a masikat barmit is csinal, az itelkezes ISTEN dolga!!!O csak egy kerdest tett fel, amire normalis valaszt var!Az hogy masnak nem lehet babaja, NEM Ez a lany tehet rola!Gondolkozzatok kicsit, mielott a fajdalmatokat, az elet-igazsagtalansagat masra haritjatok!Az elet nem mindig igazsagos!Es ennek a lanynak kell a lelkiismeretevel egyutt elni, nem nektek.Sajnalom es megertem azokat az anyukakat akinek nem lehet baba, de senkit nem szabad elitelni azert amit csinal a sajat eletevel!En sem helyeslem az abortuszt, de vannak helyzetek amikor csak ez az egy megoldas letezik. Valasz:Igen, lehetsz terhes, barmikor!!! Es kerunk szepen, probalj vmilyen vedekezesi modszert talalni, mert a sajat egeszsegedet is tonkreteheted!Marpedig mindenkinek csak egy elete van!!! 7eves kisfiu anyukaja.
Te megérdemelnéd, a gyereked nem. Más éveken keresztül kínlódik, hogy összejöjjön neki, és te csak úgy futószalagon veteted el õket. Felelõtlen liba vagy, és õszintén azt sem hiszem hogy VALÓJÁBAN tudod mi az, hogy szex (szeretkezésõl nem is teszek említést), csak dugsz mert másképp nem bírod megtartani a pasidat. Sajnálatraméltó vagy. Tudod mit? Össze kéne varrni neked, de tényleg.
A kérdező hozzászólása: Ja, bocs hogy ezzen az oldalon kérdezem mert mintha ez lenne az oldal neve nem hogy gyakori kérdések de ugy láttom az iqdnál már csak a szád nagy én azért kérdezek itt mert szeretném tudni és nem mindgyárt gusztustalannak titulálni de majd ha te leszel ilyen helyzetben akkor majd gondolj a válaszaidra te agyon skolázott....
De igenis gusztustalan vagy, és felelötlen! De ahogy az elõbb írtam ha már feltetted a kérdésedet akkor vállald a válaszokat is! Nekem is missed abom volt, (már ha tudod mi az) és nem tudom elfogadni azt, hogy kis felelõtlen "csitrik" döntenek emberi életekrõl, míg más azt sem tudja hova járkáljon dokihoz hogy mi lehet a baj hogy nem jön össze a baba!!!!! Te meg még azért sem teszel hogy nehogy mégegyszer úgy járj ahogy jártál!!!
Persze lehetsz terhes én is voltam ilyen helyzetben nekem is volt abortuszom és én most annak iszom a levét sajna. Minnél hamarabb találjatok ki valami védekezési formát(gyógyszer v gumi). Meg kell várni a kiírt idõt mert nagy a fertõzés veszély! Remélem megfogadod a tanácsainkat!
Ja azelõbbi vagyok! Majd elfelejtettem! 1: Én mindig is védekezetem amikor nem akartam teherbe esni!!! 2: Én nem leszek ilyen helyzetben mert ÉN SZERETNÉK KISBABÁT!!!!!! 3: Ha már felelõtlen lettem volna, akkor is megtartottam volna!!! 4: Remélem ha majd te is felnõsz arra hogy gyereket akarsz, akkor majd neked is olyan nehezen fog összejöni mint azoknak akik évekig próbálkoznak!
A kérdező hozzászólása: Itt nem a helyesírásról van szó, hanem arról hogy miért kel az emberel igy beszélni nem is, ismersz, és gusztustalanak nevezel, lehet magadból, indultál ki! De nem haragszom rád biztos te is végig jártad ezt az utat ezért vagy ilyen mindent tudó. Nem?
A kérdező hozzászólása: Itt nem a helyesírásról van szó, hanem arról hogy miért kel az emberel igy beszélni nem is, ismersz, és gusztustalanak nevezel, lehet magadból, indultál ki! De nem haragszom rád biztos te is végig jártad ezt az utat ezért vagy ilyen mindent tudó.Nem?
ÉN VAGYOK AZ ELÕZÕ HOZZÁSZÓLÓ!!!! ÉN ÍRTAM HOGY SZERETNÉK BABÁT!!!! És igenis elítéllek. AZ igaz hogy nem ismerlek de nem is szeretnélek!!! Felelõtlen Gyilkos vagy és ezen az sem változtatna ha ismernélek!!!!
A kérdező hozzászólása: :D az vagyok és?
Látod ! Pont ezért vagy gusztustalan mert még nem is bánt a dolog egy cseppet sem!!!!!csak a kefélésen jár az a tyúk eszed!!Te ostoba!!!!!!
Azt még nem írtad meg, kedves kérdezõ, hogy miért történt az az abortusz? Egyszerûen csak nem akartátok a babát, vagy beteg volt, esetleg elhalt? Nem mindegy! Ha szabad akaratból nem vállaltátok, akkor tényleg felelõtlen és igenis 'gyilkos', sõt 'sorozatgyilkos' a titulusod, ez az én véleményem is. Ha már kérdeztél, ne bíráld a válszokat, hisz te kérted õket!!
A kérdező hozzászólása: Te meg primitív vagy ennyi én befejeztem a veled való társalgást, mert buta! Vagy én csak kérdeztem olyanról, amit tudni szeretem, volna. És akitõl normális választ kaptam köszönöm és megfogadom a tanácsod köszi.
lemerem fogadni hogy az a punci/p*cs lehetsz aki tegnap írta ki azt a kérdését hogy hogyan szerezze meg magának azt a pasit akinek most született gyereke. Írtál olyan válaszokat hogy nem érdekel téged a gyerkõc, látom itt sem érdekel/érdekelt. Biztos vagyok benne hogy csak egy elmebeteg p*ncipöcöktetõ vagy :P:D
Kedves 20:10 -es hozzászóló. Én vagyok az a nagyhangú "iq bajnok" akit elnevezett ez a kedves leányzó! Ha meghalt volna a babája vagy beteg lett volna nem írta volna vissza hogy " igen gyilkos vagyok és akkor mi van"? Egy ostoba buta kislány!!! Aztán majd csodálkozik ha nem lehet majd babája ha szeretne!
Igazad van elõzõ hozzászóló! Ha már magát is büszkén gyilkosnak nevezi a kérdezõ és minket meg leprimitívezhet és iqtlaníthat, akkor joggal kívánom neki: Ne legyen saját gyereke ebben az életben, kár szaporítani az ilyet!!
20.10-es és 18-as voltam.
Így van 20:18 as! Teljesen igazad van! Elõzõ voltam (D)
Szia! Többen írták elõttem már, hogy igenis, lehetsz babás. De. Nekem 2000-ben volt egy abortuszom, én nem tudom ki hogy van, volt vele, de nekem a mai napig lelkiismeretfurdalásom van miatta, arról nem is beszélve, mi lett a következménye: közel két évig nem jött meg, tele lettem cisztákkal, és csak most novemberben tudtam világra hozni a kislányomat.A Te dolgod mit teszel, nem tudom hány éves vagy, de kérlek, gondolj bele abba, hogy egy életre tönkreteheted magadat.
A kérdező hozzászólása: Ez csak egy kérdés volt, nem tettem meg csak megkérdeztem!

A mens. után 4 nappal voltunk együtt a párommal (a menzi első napja után 10 napra), akkor éreztem szurkálást a hasamban (talán pé), majd rá 1 hétre 5 napig volt barnás néha véres valami (ami eddig soha). Lehet baba?

Nem annyi mint menzinél de nem is pár csepp olyan mint a menzi utolsó napjain, most meg néha érzem a hasamat alul.

Legjobb válasz: Én azt hallottam, hogy a beágyazódásnál lehet valakinek köztes vérzése. De hogy az mennyire erõs, azt nem tudom...

Én azt hallottam, hogy a beágyazódásnál lehet valakinek köztes vérzése. De hogy az mennyire erõs, azt nem tudom...
A kérdező hozzászólása: Jó lenne ha a beágyazódás lett volna. Nem tudom számít-e de akkor olyan fáradság volt rajtam, mint aki álomkóros lenne, egy pár méteres sétától már kifáradtam.
A kérdező hozzászólása: Ja és 20-21-én (nem)kéne megjönnie, azaz most vasárnap vagy jövõhét hétfõn.
kITARTÁS, NEKEM 2 NAPIG VOLT BARNÁZÁS, DE MIÉRT NE LEHETNE NEKED AZ AMI 5 NAPOS VOLT, NEM VAGYUNK EGYFORMÁK, LÉGY TÜRELMES, ÉS TESZTELJ!

Mit tegyek, hogy újra szerelmes legyek a páromba így 4 év után?

Legjobb válasz: szerintem sem tudod ezt kihozni magadbol.bár lehet, hogy még szerelmes vagy, csak épp hiányzik valami a kapcsolatotokbol. Probáljatok sok kozos programot szervezni, elmenni olyan helyekre csak kettesben ahol még nem jártatok.. De viszont ha tényleg elmult a szerelem akkor nem érdemes eroltetni, mert az tényleg leves!

szerintem sem tudod ezt kihozni magadbol.bár lehet, hogy még szerelmes vagy, csak épp hiányzik valami a kapcsolatotokbol. Probáljatok sok kozos programot szervezni, elmenni olyan helyekre csak kettesben ahol még nem jártatok.. De viszont ha tényleg elmult a szerelem akkor nem érdemes eroltetni, mert az tényleg leves!
sehogy. 5 év együtlét 1 év házaság = válás (nekem) mikor nincs szerelem de más semmi sem már, se csodálat, se nem tudsz büszke lenni rá, akkor az már leves.
Nem tudunk részleteket. Mi romlott meg? Minden rendben, csak épp szerelmes nem vagy?... Mi hiányzik a kapcsolatotokból? Amúgy, szerintem ha egyszer beleszerettél vkibe, és van miért tisztelned, csodálnod, akkor ezt ki tudod újra hozni magadból! Meg kell benne látnod megint azt a pasit, akibe beleszerettél.. Idézzetek fel emlékeket, menjetek el egy szenvedélyes útra, ... A lényeg, h közös élmény legyen, és mindenképpen vmi új. Sok sikert!
Mi is a negyedik evunknel tartunk es jol mukodik. Imadom, szeretem, hogy okos, o buszke ram azert amiert... Nekem minden evben megvannak a magam kis szerelmei. Ez pusztan platoi es elerhetetlen. Ezt el is mondom Kedvesnek o meg ugy van vele:....jol van te kis....csak logjon a kezed a bilibe... Miutan elmulik az apro, mas irant taplalt miniatur szerelem (ami csupan napok kerdese) akkor mindig rajovok, mekkora mazlista vagyok, hogy o van nekem! - nem mintha ezzel maskor nem lennek tisztaban.... Kell, hogy az ember tisztelje a parjat es jol erezze vele magat mert a szerelem az egy tuno dolog az esetek 85%-ban. Az aplitudo mint olyan, egyszer fenn, egyszer lenn...de a tisztelet es szeretet megmarad. Mindig. Tedd fel magadnak a kerdest: szereted? nem szerelemmel vagy inkabb ragaszkodsz? Tiszteled vagy csak nem akarod megbantani?
A kérdező hozzászólása: Szeretem, mást el se tudnék képzelni, ragaszkodom is hozzá. De nem vagyok már szerelmes egy ideje. Remélem, h ez még vissza fog térni. Csak nagyon rossz, hogy ez ez érzés elmúlt. Depis vagyok e miatt és rossz kedvû.
Ne kombinálj! a szerelem természete nem csak a lángolásból áll. Késõbb megváltozik: ha jó ha együtt vagytok, szereted mint embert is, kívánod õt, boldog vagy vele, és emberileg passszoltok 30 év után is, akkor az ugyanúgy szerelem, mint egy gyerekcipõben járó valami. Sõt, megkockáztatom hogy még inkább az.
Vannak elmenyek amiket egyutt eltek meg? Vagy unalmas lett az egesz? Normalis, hogy elmult a szerelem!!! Semmi sem tart orokke. De attol meg boldog lehetnel vele. Olyan, hogy orok szerelem nagyon keveseknek adatik meg. Nem szabdna hagynod, hogy a depi lehuzzon!!! Menjetek el turazni, vagy pecazni vagy koncertre orjongeni! Rendezvenyre, versenyre, ami izgalmas es egymast kell segiteni, hogy nyerjetek. Ping-pongozi, tollasozni, kosarlabdazni..... Valamit ahol egyutt vagytok es esemeny tortenik....De ne moziba meg vacsorazni!!! Mert az kicsit elragott es unalmas is vagyis tortenes mentes...az a frissen probalkozoknak valo szerintem.
Hát...nekem 3 év után sikerült...hogy hogyan azt nem tudom még magam is meglepõdtem ezen...újra nagyon szerelmes lettem egy szakítás után (egy napig tartott XD)de nemtudom miért...

A menszeszem utan 4 nappal voltam együtt a párommal, megszakitásos módszert alkalmaztunk (mindig igy védekeztünk, 2 éve vagyunk együtt), a peteérésem az aktustól 5 napra kelett volna legyen, ahogy számoltam, mennyi az esélye a teherbe esésnek?

Kérlek irjatok.Köszönöm.

Legjobb válasz: Én már láttam olyan görbét akinek 5 napot vártak a kiskatonák. Ha egy is elszabadult és te olyan fogékony vagy akár össze is jöhetett!

Én már láttam olyan görbét akinek 5 napot vártak a kiskatonák. Ha egy is elszabadult és te olyan fogékony vagy akár össze is jöhetett!
Nekem ez a negyedik hónap, hogy megszakításos módszerrel védekezünk és még nem jött össze a baba. (bár én már szeretnék) Szerintem nem vagy terhes.
2 éve "védekezünk" így, és nem lettem terhes. Persze ez nem jelenti azt 100%-ra hogy te sem leszel az.

4 hónapja fogamzásgátlót szedek (belara), és a 3. levél beszedése után több alkalommal is óvszer nélkül voltam együtt a párommal. Kb. 1 hete esténként hányingerem van. Terhes vagyok?

Legjobb válasz: 4 hónap után már védettséget ad a gyógyszer.Ha rendesen szedted,és nem hánytál,vagy nem volt hasmenésed a gyógyszer bevétele után 5-6 órával,akkor elvileg nagyon csekély az esélye,hogy teherbe estél.Lehet más oka van a hányingernek,el kell menni dokihoz!Én 13 évig szedtem fogamzásgátlót,és egyszer sem volt baj.Szurkolok,hogy nálad se legyen!!

4 hónap után már védettséget ad a gyógyszer.Ha rendesen szedted, és nem hánytál, vagy nem volt hasmenésed a gyógyszer bevétele után 5-6 órával, akkor elvileg nagyon csekély az esélye, hogy teherbe estél.Lehet más oka van a hányingernek, el kell menni dokihoz!Én 13 évig szedtem fogamzásgátlót, és egyszer sem volt baj.Szurkolok, hogy nálad se legyen!!
Szia.Elöfordul, hogy teherbe esnek tabi mellett.Barátnöm is így lett terhes kétszer is.Az elsöt elvetette, és utánna 4 hónapra rá, ismet teherbe esett, e´s a kicsi ma´r 3 éves.Szóval menj dokihoz, mert lehet, hogy nálad is ez a hejzet.De nem kel mindíg rosszra gondolni.Nem írtad, hogy kimaradt-e a menzeszed??A hányinger lehet mástól is.De ha cinálsz egy tesztet, megtudod.
Nem artad, hogy hol jár a ciklusod.Ha rendesen megjött a leutolsó mensid, és nem csak 1-2 nap ippeghogy valami barnázgatás volt, nem hiszem, h babás vagy.Statisztika szerint 10ezer nõbõl 2-3 esik teherbe a tabi remdes szedése mellett is.De ha a fönti dolgok nem igazak rád, akkor nem hiszem, h az.Hogy megnyugodj csinlj egy tesztet, mert ha má hányingered van, akkor kell lennie annyi HCGnek a szervezetedben, h kimutassa.

4 éve vagyunk együtt a párommal, eljegyzést szeretnénk, négy év után nem korai ügye?

Legjobb válasz: van aki négy hónap után, van aki 11 év után.... ez csak rajtatok múlik, hogy hogyan érzitek.. Más nem lát bele..

van aki négy hónap után, van aki 11 év után.... ez csak rajtatok múlik, hogy hogyan érzitek.. Más nem lát bele..
Attól függ, hány évesek vagytok, és érettségében hol tart a kapcsolat. Ha érettek vagytok rá, és el tudjátok kezdeni a készülõdést a közös életre és persze az esküvõre, akkor abszolút nem korai.
A kérdező hozzászólása: Csak azért kérdeztem meg mert kíváncsi vagyok mások véleményére és nem azért mert bizonytalan vagyok!És amúgy már megtörtént az eljegyzés!:) És ha mindjárt a kérdéshez kiírtam volna hogy 18 éves vagyok akkor mindenkinek más lett volna a véleménye, mert akkor mindenki jött volna azzal a szöveggel hogy fiatal vagy, még nem éltél......De ami a legfontosabb hogy BOLDOG vagyok!!!:)
Ha ennyire magabiztos vagy, akkor nem értem mire fel ez a kérdés. Ez olyan oldal, hogy ha valamit nem tudsz, nem vagy biztos benne, akkor megkérdezed. És elgondolkodsz a válaszon, vagy nem... Mindenki a saját véleményét és tudásának megfelelõt írja le, Én is csak ezt tettem, ne haragudj ha megbántottalak, nem akartam. De, ha egy emberben felmerül egy olyan kérdés amit be is pötyög a gépbe, tehát nem csak felvillant egy pár pillanatra... Akkor annak oka van. De elnézésedet kérem még egyszer, nem akartalak megbántani. Egyébként: Nem lenne korai ennyi idõ után, ha úgy érzitek. :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Már bocs de azért mert feltettem egy kérdést az nem azt jelenti hogy aggályaim vannak...Nem értem hogy miért nem lehet feltenni csak úgy egy kérdést!!!A mások véleményére voltam csak kíváncsi.És ha tudni szeretnéd mindennél jobban szeretném az eljegyzést!!!!Mert szeretjük egymást a párommal!
Ha felteszed ezt a kérdést, akkor Te nem vagy még érett rá. Már bocsi, de ez komoly. Csak gondolj bele... Még csak tervezitek de már aggályaid vannak.
Szerintem nem korai. 4 év az már elég hosszú idõ, fõleg ha már 2 éve külön vagytok. Most már bele lehet vágni... :)
azt hittem az elõzõ kérdéseket parodizálod :P mindenki azt kérdezgeti, hogy 2-3 hónap után ugye nem korai az eljegyzés? :D egyébként szerintem pont optimális. mások egy év után már házasodnak.
Teljesen érthetõ, hogy a kérdésedre szeretnél választ kapni. Viszont ezek a dolgok nem függetlenek, nincs olyan általános szabály, hogy 4 év minden esetben elég. Tehát ha azt akarod, hogy elvonatkoztassunk a körülményektõl, akkor nem tudunk értelmes választ adni, mert nem lehet. De semmi baj, mert a úgyis Neked kell döntened.
Ti érzitek, szerintem egyébként meg minden oké, tény te elég fiatal vagy, de, ha ezt szeretnéd teljesen oké az a 4 év, fõleg, hogy együtt is éltetek már.
A kérdező hozzászólása: Én lány 19 a párom 28!Nem vagyok kíváncsi arra hogy nagy a különbség, mert nem ezért tettem fel a kérdést!Albérletbe lakunk és csak ketten, teljesen külön a szülõktõl!:)
Hány évesek vagytok? A "szülõktõl külön" egyaránt jelenthet kollégiumot és saját lakást is...
A kérdező hozzászólása: A 4 évbõl már 2 éve együtt élünk külön a szülõktõl...Köszönöm a válaszokat :D
Ez nagyon sok mindentõl függ! A korotoktól, a kapcsolatotokon, hogy mennyire erõs, és persze, hogy ti fel vagytok-e készülve egy eljegyzésre, esküvõre szóval a továbblépésre, ez nagyon átgondolandó de persze én ezzel nem rosszat akarok ám mondani.Ha igazán szeretnétek mind a ketten akkor nem kérdés!!4év után egyáltalán nem korai :-)) Nálunk pontosan 4év 2hónap után volt az eljegyzés(most 4év 6hónaposak vagyunk), igaz elötte már 2éve együtt is éltünk és most is csak már jegyesként és nemsokára már férj és feleség leszünk :-) Én azt mondom nem korai, de persze ezt csak ti tudjátok, sok boldogságot nektek bárhogy is alakul a dolog :-) 22/L
Korai??Dehogyis, szurkolok! :-)

Szerintetek? Számított pé-m napján és előtte 3 nap együtt voltunk a párommal, kisbabát szeretnénk. Pé-m után 4 napig nagyon fájt az alhasam, mintha meg akarna jönni.

Néha mintha le akart volna szakadni. Normális volt ez? Korábban sosem volt ilyen pém.Azóta bőséges krémes folyás, fájás elmúlt.Nem várom 24-ére, még 1hét

Legjobb válasz: PÉ után 4 napig érzett fájdalom nem jelent semmit ebbõl a szempontból. A beágyazódás késõbb van. De persze ettõl még lehetsz babás.

PÉ után 4 napig érzett fájdalom nem jelent semmit ebbõl a szempontból. A beágyazódás késõbb van. De persze ettõl még lehetsz babás.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Tudom, hogy a beágyazódás késõbb van. csak megijedtem hátha valami más bajom van. reménykedünk, hogy sikerült:)
Szerintem késõbb volt a peteérésed. Nekem akkor szokott fájni a hasam, ha peteérésem van, és nem utána. Mivel nézted meg? Vagy csak számolás alapján?
A kérdező hozzászólása: ciklus.hu, hõmérõzés, nyák-ezeket néztem. De ez nem olyan kis fájdalom volt, mint amit írnak, hogy pé-kor érezhetõ kis rövid fájdalom. Ma estére már a mellem is ég....remélem...:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a kommenteket!
Utolsó válaszoló vagyok. Nekem egész úgy szokott fájni, mint mikor megjön. Csak nem középen, hanem kicsit kétoldalt. :) Szorítok, hogy ne ez legyen, hanem beágyazódás! :D

4-hónapos babám pár perc szopi után néz rám és nevet engem meg a guta üt meg, hogy kevés ideig eszik de a szent égnek nem akarja utána már bekapni hiába eröltetem?

Legjobb válasz: Egy 4 hónapos baba már elég jó technikával szopik ahhoz, hogy viszonylag rövid idõ alatt is ki tudjon szívni meglepõen nagy mennyiséget. Tehát nem az a fontos, hogy mennyi ideig szopik, hanem az, hogy jóllakjon. Hidd el, ha még éhes lenne, tovább cicizne, elfogadná, amikor kínálod. Õk nagyon jól tudják, hogy mennyi tejre van szükségük, tehát ne nyugtalankodj emiatt!

Egy 4 hónapos baba már elég jó technikával szopik ahhoz, hogy viszonylag rövid idõ alatt is ki tudjon szívni meglepõen nagy mennyiséget. Tehát nem az a fontos, hogy mennyi ideig szopik, hanem az, hogy jóllakjon. Hidd el, ha még éhes lenne, tovább cicizne, elfogadná, amikor kínálod. Õk nagyon jól tudják, hogy mennyi tejre van szükségük, tehát ne nyugtalankodj emiatt!
Igaza van az elõttem szólónak. Szinte egyik napról a másikra lecsökkenhet a szopik idõtartama 3-4 hónapos kor körül. Ne aggódj, ha közben folyamatosan nyel, elég neki annyi. Az sem baj, ha megáll a súlygyarapodása, az nem azért van, mert kevés lenne a tej. Ilyenkor szoktak sokan tápszerhez nyúlni, mert azt hiszik, nincs elég tejük, pedig ez nagy hiba, mert attól tényleg lecsökken a tej. Most kezdi felfedezni a babád a világot és nem ér rá hosszan szopizni. Ne aggódj, lesz még, hogy többet kér.

Hogy is van ez? Sikertelen 4 hónap után úgy döntöttünk a párommal elmegyünk orvoshoz? Mit néznek meg először és mit írnak fel először?

Tudom a 4 hónap még semmi az évekhez képest, de 2 éve volt egy missed-em.A picik nem fejl?dtek ki!Ezek után félünk, hogy baj van!Ezért megyünk el!Lehet lehurrogni, hogy ilyen hamar nem kellene, de mi így döntöttünk és ha tudtok ebben segíteni légyszíves írjatok!

Legjobb válasz: Én 6 hónap után mentem el dokihoz. Sajmos 4 doki elhajtott azzal, hogy majd 1 év után menjek vissza, amit én nem akartam elfogadni. Majd az 5. orvos csinált egy hormonvizsgálatot vérbõl, 3x a ciklus során. Tehát 3 vérvételre mentem. Alacsony volt kicsit a prolaktinom ezért nem jött össze a baba... kaptam gyógyszert és 2 hónap múlva megérkezett a + teszt is :)) Tehát, egyáltalán nem gond, hogy elmentél orvoshoz. Mondjuk én mértem a hõmet is a kezdetektõl kezdve, ami neked sem árt, ha eddig még nem tetted. Nagyon sok minden kiderül a hõgõrbébõl.!! Nekem a gyógyszerszedés alatt is kellett mérnem, hogy tudja a doki hogyan reagál a szervezetem... Sok sikert neked!

Én 6 hónap után mentem el dokihoz. Sajmos 4 doki elhajtott azzal, hogy majd 1 év után menjek vissza, amit én nem akartam elfogadni. Majd az 5. orvos csinált egy hormonvizsgálatot vérbõl, 3x a ciklus során. Tehát 3 vérvételre mentem. Alacsony volt kicsit a prolaktinom ezért nem jött össze a baba... kaptam gyógyszert és 2 hónap múlva megérkezett a + teszt is :) ) Tehát, egyáltalán nem gond, hogy elmentél orvoshoz. Mondjuk én mértem a hõmet is a kezdetektõl kezdve, ami neked sem árt, ha eddig még nem tetted. Nagyon sok minden kiderül a hõgõrbébõl.!! Nekem a gyógyszerszedés alatt is kellett mérnem, hogy tudja a doki hogyan reagál a szervezetem... Sok sikert neked!
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszönöm szépen a gyors és kimerítõ válaszodat!Nagyon sokat segítettél!Úgy gondoljuk, mert úgy még soha nem volt ilyen, hogy a nõgyógyászomhoz megyek el, nézze meg nincs e ciszta, meg ilyesmi!Tudod, annak idején mikor volt a missed-em neki köszönhetem, hogy van méhem, mert ahol lakom, ott nem figyeltek rám.Szóval lényeg, hogy 2 hónapomba került míg rendbe jöttem s ennek a dokinak köszönhetem!Igaz ehhez úgy 60-70 km kell utaznom!De 2 éve csak hozzá járok!Gondolom, õ is tud vizsgálatokat kérni, s elvégezni, illetve tud szakembert ajánlani aki segíthet nekünk!
A kérdező hozzászólása: Szal õ is tud segíteni, hogy konkrétan merre induljunk el vagy kit keressünk vagy talán már õ is el tud küldeni vizsgálatokra?
A kérdező hozzászólása: 19:53-as a múlt hónapban mértem, ebben nem!Most beszélgettünk a párommal és mondtam, neki, hogy most megint elkezdem mérni, hogy lássa a doki is!Az elõzõ havi ha belinkelem te abból látsz valamit?Hogy esetleg vmivel gond lehet?
A kérdező hozzászólása: Jah és gratulálok a babóhoz!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!