Találatok a következő kifejezésre: A párom után (2039 db)

hát én pont így vagyok :(
A kérdező hozzászólása: Elvileg barátnõm is, de én tiszta hülyeségnek tartom
Hát elvileg tényleg az is(mármint hülyeség). Mivel mindkettõ fertõzés(az afta vírusos, bakteriális és gombás is lehet), a herpes vírusos, közvetlen testi érintkezéssel(csók), ugyanúgy fertõz, mintha innál valaki után.
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszod

Mit tegyek, hogy két éves fiam ne sírjon a párom után mikor elmegy itthonról? Szinte kimered a gyerek annyira sír. Van valami megoldás?

Legjobb válasz: Anyáról vagy apáról van szó? Mennyi idõre megy el néhány órára, egész napra, hónapokra?

Anyáról vagy apáról van szó? Mennyi idõre megy el néhány órára, egész napra, hónapokra?
A kérdező hozzászólása: A nevelõapja, mindig sír ha elmegy akár fél órára is. Mit tegyek?
Tenni nem nagyon tudsz semmit. Majd kinövi. 19 hósom is mindig sír ha elmegy apa, akár csak wcre és emiatt nem játszik vele tovább :-) Ilyenkor próbálom elterelni a figyelmét, bevonni valami játékba, sokszor elmondom hogy apa mindjárt visszajön stb. AMikor reggelente munkába megy akkor is sokszor elmondom hogy apa délután jön haza stb., apa is mondja neki. Ez egy ilyen korszak sajnos, még nem értik meg teljesen hogy mikor jön vissza valaki ha elmegy.
Az én lányom is így volt, néha még van is , pedig már 3 éves múlt. Én mindig azt mondtam neki, hogy apának menni kell dolgozni, hogy legyen sajt (akkor az volt a nagy kedvenc) most a rudit szoktam mondani.

Egy hónapja összeköltöztem a párommal, uton van a születendő gyerekünk, sajnos nem vok a főzés híve, sokat kell még tanulnom, receptről szoktam ételeket készíteni?

Jön a husvét dehogy ne legyen tul sokba, írnátok vmi recepteket vagyhogy ti milyen menüt szoktatok husvétkor késziteni????

Legjobb válasz: Mi húsvétkor kocsonyát szoktunk készíteni. Vagy ha épp van rá keret, veszek egy kisebb füstölt-fõtt sonkát, ahhoz fõzök tojást, csinálok egy egyszerû salátát vagy karikázok fel hagymát, 1 friss ropogós kenyeret veszek még.

Mi húsvétkor kocsonyát szoktunk készíteni. Vagy ha épp van rá keret, veszek egy kisebb füstölt-fõtt sonkát, ahhoz fõzök tojást, csinálok egy egyszerû salátát vagy karikázok fel hagymát, 1 friss ropogós kenyeret veszek még.
Mi nem visszük túlzásba a húsvétot. Veszünk egy darab füstölt sonkát, fõzök tojást, csinálok majd egy kukoricasalátát vagy valami más salit és sütök egy húsvéti fonott kalácsot. Kenyér meg mindig van itthon, ha esetleg szendvicseket kellene gyártani. Amúgy én is mindent receptbõl meg internetrõl fõzök, pedig egy jó pár éve fõzõcskézek már :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a vàlaszokat! Ên gondolkodtam pld hogy csin rántott hust huslevessel, csinálok szenvicseket veszek kolbászt piros aranyat sajtot. Sonkát kisütöm tojast megfõzöm.. Stb ..rz igs jo?
A sonkát ne süsd meg, hanem vegyél egy darab jobb minõségût (füstölt, nem gyorsérlelésût) inkább piacon, termelõtõl. azt fõzd meg, a súlyának megfelelõ idõ alatt, majd hagyd a saját levében kihûlni. Ilyesmi legyen a húsvéti sonkátok. E mellé mehet a fõtt tojás, a retek, az újhagyma, akár majonézes saláták is. a levét se öntsd ki, lefagyasztva mûa.flakonban késõbb nagyon finom lesz egy krumpli, vagy bableves felöntõlevének. (súlyának megfelelelõ idõ pl ha másfél kilós a darab, akkor másfél óra-két óra.)lassan fõzve, akár a húslevest.


A házassági szerződésbe ki lehet kötni, hogy a leendő sógorom semmilyen körülmények között ne örökölhessen a párom után a közös vagyonunkból?

Gondolom, így az anyósomat is ki kell valahogy zárni, hiszen az ? egyik örököse a leend? sógorom. Ez megoldható úgy, hogy kés?bb ne lehessen megtámadni a szerz?dést? Vagy ez inkább a végrendeletbe való?

Legjobb válasz: Igen. De a közjegyzõt eszedbe ne jusson kihagyni..

Igen. De a közjegyzõt eszedbe ne jusson kihagyni..
5 Segíteni fog a közjegyzõ neked ebben. De nélküle egy lépést se tegyél.
Kettes: Ha nem lesz más leszármazott a kérdezõ férjének, csak a felesége és a testvére, akkor a testvér is örököl. Legalábbis gondolom erre gondol.
Ha meg lesz/van gyereketek, a sógorod nem tud alóluk kiszedni semmit, hiszen õk az örökösök. Meg ugyan miért akarná az unokaöccse/húga alól kihúzni az örökségüket? Nem vagy kissé paranoiás?
Eleve nem értem, hogy a férjed testvére miért örökölne tõletek?
olléééé ... még össze sem házasodtatok, de már golyóznád ki a családot az örökségbõl (amikor a férjedtõl õk örökölnének, akkor már te nem élsz, és ha lesznek gyerekeitek akkor õk az örökösök ... ha nincsenek és te sem élsz akkor lépnek be egyéb családtagok)
Persze!
Ez mindig is így volt.
A kérdező hozzászólása: 15: Ez 100%?
Ehhez nem kell szerzõdés, mert ezeket úgysem kapja meg.
A kérdező hozzászólása: Igazából én csak azt szeretném, hogy ha bármi történik, a leendõ sógor ne tehesse rá a mancsát arra, amit csak én hozok a házasságba, illetve, arra se, amit együtt szereztünk a párommal az esküvõ után. Nem akarom kiforgatni, csak annyit akarok, hogy hagyjon békén minket.
Csak az a gond, hogy a kérdezõ a házasságkötés elõtti vagyonra is igényt tart- így értelmezi a közöset.
Biztos, hogy megvan az oka rá. Az én sógornõm évente 3-4× keresi fel a férjemet, hogy adjon neki pénzt, mert adóssága van vagy épp nincs neki. 26 éves, sosem dolgozott még. 24 éves koráig a szüleik tartották el a sógornõmet. Utána meg egyszerûen megunták, hogy semmittevõ és még otthon sem segít. Számtalan helyre betuszkoltuk volna. Fizikai munkától kezdve a titkárnõs körömreszelõs munkáig.. semmi nem volt neki jó. Mostanáig tenget-lenget a világban. Jelenleg 3 hónapja nem kunyerál, mert elköltözött Angliába, hogy majd ott dolgozik. Elméletileg takarít, legalábbis 1, 5 hónapja még ezt a hírt mondta anyósom. Hogy most mit csinál, nem tudjuk. Engem nem is érdekel. Azért vicces, hogy anyósom nem rágja le a körmeit.. bár megértem. Csupán fél milliót vitt el a háztól a lányuk.. bár ez az õ hibájuk is.. õk pénzelték teljesen feleslegesen.
A közös vagyonotokból nem fog kapni semmit, ha elpatkol a férjed, az csak a tiéd lesz. A házasság elõtti vagyonából viszont lehet, hogy kap valamit halála esetén az anyja, vagy ha már õ sem lesz életben, a testvére, mert tavaly változtattak valamit az örökléssel kapcsolatban. De akkor is csak a házasság elõtti vagyonát érinti a változás, nem a közöst, amit a házasság alatt raktatok össze. Az csak a tiéd lesz ill. a gyerekeiteké.
A kérdező hozzászólása: Tehát ha lesznek gyerekeink, akkor a sógor semmiképp nem lehet örökös? (nemáááá: jó okom van rá, hogy távol akarjam tartani)
A kérdező hozzászólása: Igen, és a gyerekeinket is meg akarom védeni tõle, hogy eszébe se jusson bármit elszedni tõlük, vagy legalább jogilag ne tudja.
A kérdező hozzászólása: Jogilag õ a párom örököse, úgy tudom...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válazokat!!!

Megérné nyomozni a párom után? Interneten, más nevébe írni neki? ellenőrizni, hogy tényleg csak én érdeklem? Vagy flörtölne mással is? Szeretném tesztelni, de nem merem megcsinálni mer félek a csalódástól.

Legjobb válasz: ne nyomozz utána, Te sem örülnél ha õ akarna a belefeküdni az életedbe.. ha nem bízol meg benne, inkább hagyd ott, de ne akard birtokolni, a pasik semmit nem gyûlölnek ennél jobban!

ne nyomozz utána, Te sem örülnél ha õ akarna a belefeküdni az életedbe.. ha nem bízol meg benne, inkább hagyd ott, de ne akard birtokolni, a pasik semmit nem gyûlölnek ennél jobban!
Ha ennyire nem bízol benne, akkor inkább a kapcsolatotokon gondolkozz el!Egy párkapcsolat bizalom nélkül nem ér semmit.
Ne csinálj szerintem semmit!Elõbb utóbb úgyis kiderül minden!

Szakítasz a pároddal, egy idő után találsz mást és végül rájössz, hogy az előző párod nélkül nincs értelme semminek, volt már ilyen?

Legjobb válasz: Én még nem szakítottam úgy, hogy egy idõ után azt megbántam volna. De lehet, hogy lesz ilyen, nem lehet tudni. 22/l

Velem ez még nem történt meg, de Húgommal igen. 14 hónapot volt együtt a Párjával, de a fiú otthagyta (egy másikért). Húgomnak persze nagyon rossz volt, elsõ nagy szerelem... De túlélte, közben volt 1-2 randija, meg egy rövidebb kapcsolata. Eltelt kb. 1 év, és a fiút megcsalta össze-vissza az új barátnõje... Szakítottak, visszajött a Húgomhoz. Abban az 1 évben is tartották a kapcsolatot, néha telefonáltak, SMS-eztek... Most pedig már kb. 15 hónapja együtt vannak :)
Volt már, h elhagytak igen.Aztán eltelt x idõ és vissza akart jönni.Nem békültem ki minek.Ha fontos lettem volna nem így történik.Nem leszek senki bohóca.
Én még nem szakítottam úgy, hogy egy idõ után azt megbántam volna. De lehet, hogy lesz ilyen, nem lehet tudni. 22/l
Férfi büszkeség is van, ha már talált mást te már nem biztos , hogy kellesz neki. Egy próbát megér de többet ne. Beszélj vele vagy írj neki levelet elõbb, próbáld meg visszahódítani.
Igen. persze az ex nem hajlandó békülni. El kell felejtenem :(
Milyen rég történt ez? Saját történetet ugyan nem, de egy ismerõs párét leírom. Együtt voltak elég rég óta. A lány szakított a fiúval, kaland kellett neki, egy kicsit élni. Összejött egy másik fiúval. Rájött, hogy ez így nem megy, nem akar a másik nélkül lenni. Visszament. Több éve együtt vannak. Viszont ott van a másik oldal is, a saját tapasztalat. Együtt voltam egy fiúval. Szakítottam vele. Eletelt fél év, nekem több futó kapcsolat, neki senki. Hiányzott. Visszamentem hozzá. Aztán nagyon boldog hónapok jöttek, együtt voltunk fél évig. Ismét szakítottam vele. Ez után egy év telt el. Nekem ismét futó kalandok, de egyik sem ért semmit. vele voltam csak boldog, és azt az érzést senki sem tudta pótolni. Neki még mindig semmi. Visszamentem újból. Most sem mûáködött. Szakítottunk. Azóta eltelt megint egy év. Baráti viszonyban vagyunk, és én sokszor gondolok rá újra, hogy hiányzik, visszamennék, milyen szép volt vele. De nem kezdem újra, nem akarom újra összetörni. Részemrõl ez egy se vele, se nélküle kapcsolat.
mittomén, de azt viszont tudom hogy... RÉ[email protected]Ú BAGOLY
A kérdező hozzászólása: nekem így majdnem fél év után már könnyebb :) ..bár mostanában egyre többször jut eszembe, de mióta hazaköltöztem nem beszéltünk, és nem is láttuk egymást.Nem tartjuk a kapcsolatot, õ talált mást a szakítás után 1-1.5 hónap múlva.Hát ez van. Majd egyszer eljön az idõ, amikor újra le tudunk ülni egymással szembe, és újra emberként beszélgetni...
3 hete ment el... nekem õ az igazi. Nem csak úgy írom, tényleg. De ez van... reménykedek, tartjuk a kapcsolatot, de talán így még rosszabb. Nekem az a legjobb ha itthon vagyok. Még mindig csak bõgök, szörnyen nézek ki. Elmentem társágba, plázába, moziba. Mindenrõl õ jut eszembe, néha alig bírom vissza tartani a sírást amikor látom a párokat. Az a legrosszabb, hogy hiába próbálok nem gondolni rá.. nem megy. :((
Mi 2 évig éltünk együtt, majd elköltözött. Az oka: nem tud ebben a városban élni. Visszament az anyjához. 280 km a távolság közöttünk. Azt mondja, hogy hiányzok, de nem tud itt élni. Távkapcsolatot akar? Szerintetek?
A kérdező hozzászólása: És nem akarom zaklatni, mert azzal csak épp az ellenkezõjét érném el, és szerintem az olyan szánalmas, mikor valaki nem ért a nembõl.
A kérdező hozzászólása: De aranyos vagy, köszi :) )! A baj az, hogy 260 kilométerre lakunk egymástól :(.Még mindig nincsen munkám, pedig most tényleg neki fogtam keresni, már fél éve semmi.Amikor együtt voltunk felszaladt rám 10 kiló és õt ez nagyon zavarta, most már lement majdnem 11 is..mindig azt mondta, hogy olyan szép voltam, mikor megismerkedtünk, most megint ugyan olyan vagyok, de sajnos mosolyogni még mindig nem tudok. :( Anyukájával és tesójával szoktam beszélgetni, de megkértem õket, hogy ne említsék neki ezt, mert nem szeretném magam elásni(hogy esetleg rajtuk keresztül akarok visszamenni), de õket nagyon szeretem, és nem tudok velük nem levelezni, vagy sms-ezni. És ha az a másik lány az igazi? És ha tényleg most szerelmes, nem akkor volt? Nem tudok róla semmit, nem tudom mit érez most..és nem is merek semmit tenni..
Na akor kezd bele!Mutasd meg, hogy mit tudsz! Keress munkát! sportolj valamit!változtass frizurát! mutasd meg, hogy nem egy lébecolós csajszi vagy akinek semmi életcélja csak a szeretett csávó visszahódítása. Természetesen próbálj meg a közelébe maradni valamilyen szinten, hogy észre vegyen téged és a változásokat. Ha nem veszi hívd fel a figyelmét rá!!Ha szereted akkor semmi és senki nem állíthat meg abban, hogy ne próbáld újra vele, és tedd félre a büszkeségedet, hogy "Õ"mondta ki és akkor mi van???? Semmi majd Õ látja be, hogy tévedett.
A kérdező hozzászólása: Két hónapja történt..úgy váltunk el, hogy neki még ez nem megy, találjam meg magam , a céljaimat az életemet és kezdjük újra, ha az élet megint összesodor minket, csak kell 1-2 év, hogy õ is összeszedje magát (anyagilag) meg én is.Én most jöttem ki a suliból, most munka nélküli vagyok. Nem hívom fel, nem kezdeményezek már semmit.Õ mondta ki a nemet, én csak szeretném, ha majd tényleg visszajönne, ahogy ígérte :( Nagyon nagyon szerettem és õ is azt mondta, hogy már nem szeretne mást, csak ha én lennék a végleges... De most talált valakit..talán mert így könnyebb neki..talán mert tévedett velem kapcsolatban..már nem tudom...
az ilyen történetek adnak nekem is reményt!! Talán végre egyszer velem is csoda történik, hisz békében váltunk el, néha telozunk, de neki már van bnõje.DE tartjuk a kapcsolatot, aranyos velem nem bunkó, és még szeret is. csak most igy döntöt.Én meg várok.mert nekem Õ az igazi. 30/N
A kérdező hozzászólása: Köszi, leírnátok a történeteteket? (a másodiknak ez nem szól) Annyira kíváncsi vagyok rá, velem is most nemrég szakítottak, és én annyira szeretem a volt páromat, de neki már van valaki más..és csak az ad erõt, hogy majd egyszer..talán megint.. És ne is írjátok, hogy majd lesz nekem is más, mert még rosszabbul érzem magam tõle :(
A kérdező hozzászólása: Én is találtam valakit lassan két hónapja :D és nagyon jól érzem magam VELE :D. Mondjuk sûrûn eszembe jut a volt párom is, például az, hogy ma lettünk volna két éve együtt... Mindegy már, õ még mindig azzal a lánnyal van együtt, és ahogy látom rajta nagyon szereti. Furcsa érzés még ennyi idõ után is rá gondolni...

5és fél év után(van egy 1 éves lányunk)a párom összejött valakivel Azt mondta hogy szeret de nem szerelmes.És hogy nem érezte rajtam hogy szerettem.Ezek után még lehet normális életet élni? Sikerülhet?

Én azt mondtam hogy tegye rendbe az érzéseit és döntsön ha mellettem dönt én képes vagyok elfelejteni a dolgot és tiszta lappal indulni

Legjobb válasz: Lényegében Te határozottnak tûnsz, már döntöttél, hogy adott esetben megbocsátasz. CSak ehhez az kell, hogy a párod is úgy érezze, bocsánatot kell kérnie - és úgy is gondolja! Ugyanakkor a párod hozzállása nem túl bíztató: "nem szerelmes", - épp a "legjobb" idõben jött erre rá :S; meg Téged hibáztat: "nem érezte, hogy szeretted" - utóbbi lehet üres duma a saját mentegetésére, amiért nem túl sok erkölcsi tartása van. Mi az, hogy "összejött valakivel"??? Kaland? Vagy szerelmes is? Elég szemétség azért kisgyerekkel otthagyni valakit egy másik nõ miatt. De egy barátnõmmel is ez történt, és talált új párt magának. Csak abba bele ne menj, hogy visszafogadod, és az egyedülmaradástól való félelembõl, vagy szerelembõl szemet hunysz a további kikacsintgatásai felett. Ne vállald fel azt a szerepet.

Lényegében Te határozottnak tûnsz, már döntöttél, hogy adott esetben megbocsátasz. CSak ehhez az kell, hogy a párod is úgy érezze, bocsánatot kell kérnie - és úgy is gondolja! Ugyanakkor a párod hozzállása nem túl bíztató: "nem szerelmes", - épp a "legjobb" idõben jött erre rá :S; meg Téged hibáztat: "nem érezte, hogy szeretted" - utóbbi lehet üres duma a saját mentegetésére, amiért nem túl sok erkölcsi tartása van. Mi az, hogy "összejött valakivel"??? Kaland? Vagy szerelmes is? Elég szemétség azért kisgyerekkel otthagyni valakit egy másik nõ miatt. De egy barátnõmmel is ez történt, és talált új párt magának. Csak abba bele ne menj, hogy visszafogadod, és az egyedülmaradástól való félelembõl, vagy szerelembõl szemet hunysz a további kikacsintgatásai felett. Ne vállald fel azt a szerepet.
Húúú elég nehéz helyzet. Szerintem egy ilyen dolgot nem lehet elfelejteni, minden veszekedés alkalmával újra és újra elõ fog jönni ez a dolog. Valójában a párod akkor fog rájönni, hogy mit is érez irántad, ha már nem leszel mellette. Ha tényleg meg tudnál neki bocsátani, hagyj neki idõt, hogy rendesen át tudja gondolni, mit is jelentesz neki. Bár én személy szerint nem fogadnám vissza - de tudom, nem rólam van szó. Gondold át mennyire tudnád ezzel az érzéssel, gondolattal, tudattal élni a mindennapokat, hogy megcsalt. Ha egyszer megtette, valószínû, hogy máskor sem fog nehezére esni, hogy félre lépjen. Minden esetre mérlegeld a helyzetet, melyik a jobb: ha megy vagy ha marad. Kívánom, hogy rendezõdjenek a dolgaid, és minden rendben legyen! "Angel"
Ejha ez nehéz ügy. Szerintem nem lehet, hogyha netán mégis rengeteg erõ kell hozzá. Biztos, hogy jól átgondoltad? Ha képes viszonyt kezdeni melletted és egy 5 éves kislány mellet, akkor õ nem férfi, pláne nem szerethetõ férfi. Legalábbis számomra. És te mit érzel, szereted még vagy, csak a kislány miatt? Ne legyél megalkuvó!!! Gyerekkel nehéz párt találni, de még így is ezerszer jobb, mint éveket leélni egy olyan ember mellett akinél sose lehet tudni, mikor megy félre vagy hagy el, hisz tudod ha elsõre sikerül, másodszor se lesz nehéz... Sok sikert neked, kitartást!
Utolsó vagyok: bocsánat az 5 és fél évet és a kislányt összevontam.
En ferfi vagyok es van egy masfel eves lanyom. A paromnak a szules utan sokaig nem volt kedve (es nemcsak a szexhez), persze ez nem volt konnyu, de en nem csalnam meg semmi okbol. Ja, es o is tullendult ezen a dolgon. De ezt nagyon gondold at mivel lehet, hogy csak tenyleg nem erezte, hogy szereted mivel az anyat altalaban lekoti a gyerek es az apa a masodik helyre kerul. Mivel a gyerek azert eleg rendesen lefoglal gondolom es ki is farszt. Es ezt valahogy fel kell dolgozni. Szoval szerintem probalj meg beszelgetni vele. Ha o is benne van es megtudjatok beszelni akkor sok sikert a tovabbiakhoz, ha elutasito akkor viszont szerintem ki akar lepni, tehat nem biztos, hogy erdemes raaldozni az eleted...

Kapja a párom az adókedvezményt a gyerek után?

5 éve húzódik a válóperem,most élettársi viszonyban vagyok de a közös gyerek a "férjem " nevére került automatikusan.

Legjobb válasz: Igen, kapja. Az én párom is kapja, sõt még az én gyerekeim után is, s a közös után is. De sajnos még a "férjem" nevén van. Nekem is 4 éve húzódik.

Igen, kapja. Az én párom is kapja, sõt még az én gyerekeim után is, s a közös után is. De sajnos még a "férjem" nevén van. Nekem is 4 éve húzódik.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! :) Remélem minden megoldódik nálatok is, sok boldogságot nektek! :)
nincs mit:) Nektek is sok boldogságot és sok örömet a gyermekben
A kérdező hozzászólása: Köszi, de sajna ma derült k, hogy még sem kapja :(
Ez érdekes, s miért nem kapja?

Tegnap mikor lefekudtem a parommal, es elelvezett bennem! Azutan egy par perc utan kegyetlenul elkezdett fajni lent a hasam. Marmint a mehem, es 1, 5h. Utan mult csak el a fajdalom! Mitol lehet ez?

Legjobb válasz: lehet,hogy túl mélyen volt benned a párod és megsértette a méhed.esetleg gyulladásod van.mindenképp nézesd meg magad orvossal.

lehet, hogy túl mélyen volt benned a párod és megsértette a méhed.esetleg gyulladásod van.mindenképp nézesd meg magad orvossal.
Lehet, hogy elérte a méhszájadat. Keress fel egy orvost, hogy nézze meg, mert a méhszájseb elég veszélyes és kezelni kell.
A spermiumok átfúrtak :D

Miért van az, hogy pár évnyi járás után már nem kívánják egymást annyira a párok, mint kapcsolatuk elején?

Nekem el?ször van barátom, fél éve járunk, szóval nincs túl nagy tapasztalatom e téren. Viszont mindenhol azt olvasni, hogy pár év múlva már elég heti 1-2 szex, nem kell annyi gyengédség....

Legjobb válasz: Én 16 voltam mikor összejöttem a mostani párommal.Õ volt nekem az elsõ. 7 év után vett feleségül, most nyáron lesz 13 éve hogy együtt vagyunk. Van egy gyerekünk és szeretnénk mégegyet. Hát sok mindent átéltünk.Egyrészt a fiatal korom miatt, a kiváncsiság nagy úr.Akkor is ha 29 vagy. És házas, csak már ésszel gondolkodsz.Elõbb utóbb a szerelembõl szeretet lesz és ez minden kapcsolattal így van. Csak figyelni kell hogy fenntartsátok az érdeklõdést és törõdjetek egymással. nagyon hullámzó a szex dolog. Volt hogy 1 hónapig se értünk egymáshoz és volt sokkal jobb idõszak is.

Én 16 voltam mikor összejöttem a mostani párommal.Õ volt nekem az elsõ. 7 év után vett feleségül, most nyáron lesz 13 éve hogy együtt vagyunk. Van egy gyerekünk és szeretnénk mégegyet. Hát sok mindent átéltünk.Egyrészt a fiatal korom miatt, a kiváncsiság nagy úr.Akkor is ha 29 vagy. És házas, csak már ésszel gondolkodsz.Elõbb utóbb a szerelembõl szeretet lesz és ez minden kapcsolattal így van. Csak figyelni kell hogy fenntartsátok az érdeklõdést és törõdjetek egymással. nagyon hullámzó a szex dolog. Volt hogy 1 hónapig se értünk egymáshoz és volt sokkal jobb idõszak is.
nekem már 18 hónapja van barátom és amikor nincs meg akkor mindennap napi 2x van szex :) viszont ha már dolgozni fogsz és fáradtan a munkából hazaérsz nem biztos hogy mindennap lesz energiád az együttlétekre !! szóval szerintem már a nagybetûs életbe már nem hiszem hogy nálunk is mindennaposak lesznek a szeretkezések :) de hát ez csak kettõtökön múlik :D:D (és nem 14 évesvagyok) 18 éves vagyok csak még mielõtt valaki mondaná :D:D
5 éve vagyunk együtt a párommal, fél éve költöztünk össze. Mi ugyanúgy kívánjuk egymást, mint eddig, talán még jobban, mert végre nem kell arra figyelni, hogy a szülõk a másik szobában vannak és esetleg hallanak bizonyos hangokat! Mindketten dolgozunk, párom nyáron sokszor napi 10-12 órát kemény fizikai munkával, el sem várnám tõle, mikor hulla fáradtan hazajön, hogy még a szexhez is legyen kedve. Megértem és szerintem ettõl is mûködik olyan jól a kapcsolatunk! Nálunk kb. heti 3 szeretkezés van, ami szerintem ideális!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!