Találatok a következő kifejezésre: A párom szereti a (1630 db)

A párodat szereted a legjobban a világon?

Legjobb válasz: A párom és a családom a legfontosabbak az életemben. Nem akarok ilyen szempontból dönteni a párom és a szüleim közt. Sõt, ha lesz gyerekünk, valószínû a párom és a gyerekünk közt sem tudok majd választani, hogy kit szeretek jobban. Máshogy szeretem a páromat, máshogy a családomat. A legközelebb azért mégiscsak a férjem áll hozzám, vele tudok mindent megosztani, nem véletlenül õt választottam, hogy végig kísérje az életem. De mind a családom, mind a férjem mindig mellettem álltak és tudom, hogy mellettem is fognak, mert azért már egy s máson túl vagyunk.

A párom és a családom a legfontosabbak az életemben. Nem akarok ilyen szempontból dönteni a párom és a szüleim közt. Sõt, ha lesz gyerekünk, valószínû a párom és a gyerekünk közt sem tudok majd választani, hogy kit szeretek jobban. Máshogy szeretem a páromat, máshogy a családomat. A legközelebb azért mégiscsak a férjem áll hozzám, vele tudok mindent megosztani, nem véletlenül õt választottam, hogy végig kísérje az életem. De mind a családom, mind a férjem mindig mellettem álltak és tudom, hogy mellettem is fognak, mert azért már egy s máson túl vagyunk.
Nem tudnék dönteni a párom a gyerekeim és anyám között.Ezen fölösleges gondolkodni.
Nem, a macskáimat. :D
Én anyámat szeretem a legjobban, mert felnevelt és mindig mellettem áll... Ezt egyetlen Barátnõ sem tudja felülmúlni. Mert a lányok jönnek mennek, de anyámbol csak egy lesz amig élek :)
Inkább a szüleimet, õk örökre mellettem lesznek, a párom pedig nem biztos..:)
Igen
Õ és a testvérem a legfontosabbak a számomra.
Én is anyát, tesómat, és utána van a párom. De nehéz ez így, legszívesebben nem választanék.:)
Igen, pedig normális szüleim meg tesóim vannak, õket is szeretem nagyon, de nekem a párom jelenti a világot, és mellette vagyok a legboldogabb :) Ha csak egyetlen embert választhatnék a világon, bár nehéz döntés lenne, de a páromat választanám.

Elég ha a párod szereti a gyerekedet, nem pedig sajátjaként szereti?

Játszana vele, nevelné, szeretne vele együtt id?t tölteni, szeretné a programokat hármasban, de ha rákérdeznél, azt mondaná, hogy szereti, de sajátjaként nem tudja.

Legjobb válasz: Ha a páromnak lenne az elõzõ kapcsolatából gyereke, én sem tudnám a sajátomként szeretni, bármennyire is szeretném õ(ke)t. Akkor hogy várjam el ugyanezt a páromtól?

Ha a páromnak lenne az elõzõ kapcsolatából gyereke, én sem tudnám a sajátomként szeretni, bármennyire is szeretném õ(ke)t. Akkor hogy várjam el ugyanezt a páromtól?
pont elég ha szereti. Ennél többet nem lehet, nem is szabad kívánni.
Szerintem inkább szerencsés az az ember, akinek az új barátja szeretne közös pogramokat a barátnõje gyerekével.Nem minden pasas viseli jól ha a szerelmének a gyermeke miatt örökké az ex is jelen van a kapcsolatban.Az én párom haverja kifejezetten megkérte annak idején a volt barátnõjét, hogy akkor találkozzanak amikor a gyerek az apjánál van.Nem is maradtak sokáig együtt.A nyaralásokat is külön töltötték, mert a srác nem akart együtt lenni a nõje kislányával.Szerinte borzalmas neveletlen volt az a kislány és mivel õ nem az apja, nincs joga beleszólni a nevelésbe.Az jó dolog, hogy a te párod elfogadja a te gyermekedet, de ne is akard , hogy sajátjaként szeresse.A gyereked sem szereti gondolom apjaként õt.És ez így van rendjén.Örüljetek egymásnak, és ha lesz közös gyermeketek, akkor sem lesz gond szerintem.A párodnak biztos szívéhez közelebb áll majd a saját gyermeke, de a lényeg , hogy nem szabad éreztetnie a fogadott gyermekével ezt.De ezt megbeszélitek majd együtt úgy is.Õ egy intelligens ember lehet, és nem hinném, hogy meg akarná bántani a kicsikédet.:)
Ezt nem várhatód el, és soha senki nem is fogja úgy szeretni mintha a sajátja lenne max azt hazudja neked. Nem csinálta végig veled a 9. hónapot, nem volt ott amikor született, ez teljesen normális.
Szerintem ez nem várható el senkitõl. Úgy, ahogy a gyerektõl sem várható el, hogy apának szólítsa.
Azt várnám el, hogy kölcsönösen tiszteljék egymást. A szeretet plusz dolog. Elvárni nem lehet. Azt pedig pláne nem, hogy a sajátjaként szeresse.
A közös gyereket sem fogja jobban csak máshogy szeretni. Senki sem szereti ugyan úgy minden gyerekét.
Nekem ez elég lenne, de szerintem közös gyereket ne vállalj be, mert akkor kiütközhetnek a különbségek, amit a gyerek fog megsínyleni.
Alapból nem tudnám egy kapcsolatban más gyerekét elfogadni ha közös gyerekünk nem lenne.
"normális az ha nem nem tervez vele közös gyereket? " Nem. mert ez azt jelenti, hogy nem akarja(tudja) elfogadni tudat alatt a másik embert. Lehet attól fél, hogy a meglévõ gyerek rosszul érezné magát, hogy a mostohaszülõje a testvérét jobban szeretgetné? Nem, semmi köze a gyerekhez. A kérdezõnek: Olyan tudja a sajátjaként szeretni a gyermeket, akinek nincs gyermeke, és az érzelmi EQ-ja az egeket veri.Az átlag ember erre képtelen. Akinek van, az nem tudja.
Egy gyerek sokkal jobban elfogadja, hogy ha a nevelõszülõje a közös gyereket jobban szeretgeti mint ha vér szerinti szülõk kivételeznek egyik gyerekükkel a másik rovására. Mert az egy normális magyarázat, hogy a sajátja, persze hogy jobban szeretgeti, de hogy édes anya, v. apa miért szereti jobban a tesót, az feldolgozhatatlan egy kisgyereknek, magában kezdi keresni a hibát, és ez aztán mindenféle önértékelési problémákhoz vezet. Az én fiam és a párom közt afféle igazi férfibarátság van, kölcsönösen szeretik és tisztelik egymást. Amikor megszületett a közös gyerek, õ kislány és a fiamnak teljesen természetes volt, hogy a mostani férjem sokat puszilgatja, ölelgeti, vele pedig nem teszi ezt. Sõt, szerintem igencsak fura lenne. A fiam egyébként sem szokott puszit adni a családban sem férfinek, csak kezet fog. Szóval nálunk ez sosem volt gond. Teljesen jó a kapcsolatuk.
A kérdező hozzászólása: Csak mert nem sajátjaként szereti, nem puszilgatja, de szépen viselkedik vele, az igényeit számon tartja, normális az ha nem nem tervez vele közös gyereket? Lehet attól fél, hogy a meglévõ gyerek rosszul érezné magát, hogy a mostohaszülõje a testvérét jobban szeretgetné?
a saját gyerekét tudja csak az ember sajátjaként szeretni. ez így normális sztem. sok nõnek már az is nagy szó, ha a párja csak simán szereti az elõzõ házasságból született csemetét, és normálisan bánik vele. mert sajnos sok a rossz példa. az én nevelõapám rendes ember, megadjuk egymásnak a tiszteletet, segítünk a másiknak, ha kéri, de nem ajnározzuk egymást. ameddig anyámat szereti, és rendes vele, addig nincs gond.
Elég. Miért kéne elvárni, hogy úgy szeresse, mint a sajátját, amikor nem a sajátja? Már a kérdés is butaság. Az én férjem imádja a kislányomat, és viszont, a gyerek lassan jobban ragaszkodik hozzá, mint hozzám mégis azt mondom, hogy ha lesz közös baba, az övét máshogy fogja szeretni, de legalább ugyanúgy. Ha a saját kapcsolatodról írsz, adj hálát az égnek, hogy ilyen a párod.
Teljesen elég ha szeretet van, sõt tökéletes. Sajnos sok helyen nincs is ez meg, még sokszor az elfogadás sem. Nálam ezek lennének kizáró okok. Tökéletesen elég, hogy a férjem szereti a fiam és viszont. Ahogy én is az õ fiát. Nagyon jó fej kissrác, imádom. Jobban mint bármilyen más gyereket. A fiam leszámítva. Még nincs közös gyerekünk, lehet nem is lesz, de nem emiatt nem vállalunk ha nem. Együtt lakunk mint a négyen, mivel a férjem elsõ felesége meghalt, illetve az én fiam is nálunk van legtöbbet. Ez még speciálisabbá teszi a helyzetet. Nekem sokkal bensõségesebb a viszonyom az õ fiával, mivel az én fiamnak ott az apja, akit imád és viszont. Míg ebben az esetben pótló is vagyok. Nem teszünk közöttük különbséget, ugyanúgy megkapnak mindent, ugyanolyan szigorúak vagyunk stb. De a szeretet nem lehet kierõszakolni. Tényleg imádom, de egyszerûen képtelen vagyok ugyanúgy, mint a fiamat. Emiatt nincs lelkiismeret furdalásom, mert egyébként tényleg mindent megteszek érte, és nincs különbség téve, ugyanúgy megkapja az esti puszit, tanulok vele.. de a szeretet akkor sem ugyanaz.
"A maga gyereke és az én gyerekem veri a mi gyerekünket" - híres idézet és normális családi életkép abból a korból, amikor a házaspárok még magázták egymást:) * Szerintem ilyen szitukban a különbözõ gyerekeket az ember nem "jobban" vagy "kevésbé" szereti, hanem legfeljebb másként. * A "maga gyereke" (Dr) Böhm Aranka elsõ házasságából származó fia, Kertész Tamás, az "én gyerekem" Karinthy elsõ házasságából származó fia Karinthy Gábor a skizofrén költõ, a "mi gyerekünk" meg a közös fiuk a nem túl rég elhunyt Karinthy Ferenc író.
16/16 Akkor ne kezdj gyerekes emberrel.

A párodat szereted a világon a legjobban?

Legjobb válasz: Igen, Õt szeretem a legjobban. Rajta kívül már senkim sincs. A szüleim meghaltak fiatalon.

Igen, Õt szeretem a legjobban. Rajta kívül már senkim sincs. A szüleim meghaltak fiatalon.
A szüleim után igen. Hisz még mindig õk az egyetlenek akik örökké velem fognak maradni ha a párom nem is.
igen
Igen. Folyamatos nézeteltéréseim voltak nekem is a szüleimmel, ha õ nem lett volna, nem tudom hogy vészeltem volna át ezt az idõszakot.
Én a Páromat és a szüleimet szeretem a világon a legjobban. Persze másféle szeretettel, de ugyanúgy. Nem tudnék választani, ha kellene.. Mindegyikõjük feltétel nélkül szeret engem, támogat és számíthatok rájuk bármilyen helyzetben, ahogy õk is rám.
tisztelem szeretem és becsülöm a szüleimet és a páromat, de a most 1 éves babám a világon a mindenem.
nem
nem, ugyanannyira, mint a szüleimet, csak másképpen
Nem.
Az alkoholt.
Én a sört jobban szeretem.
Igen. A szüleimmel sose volt jó a kapcsolatom. Én voltam mindig a rossz. Mindig lenézõen bántak velem. Apám szerint nem is vagyok emberi lény. Anyukámmal kicsit jobb a kapcsolatom, de nem sokkal. Nem igazán beszélünk. ha igen, akkor is elmond minden szennynek. Kritizál stb... nekem ez nem kell. Inkább elkerülöm. Igen, a férjemet szeretem a legjobban. Õ az aki feltétel nélkül, úgy szeret engem ahogy vagyok, meglátja bennem a jót is. 27/N
Nem!
Igen, mindenkinél jobban szeretem õt. Ha az embernek férje van, akkor már õ az elsõ szerintem a szülõk elõtt is. És meg is érdemli, hogy mindennél jobban szeressem, hiszen õ az egyetlen, akinek tényleg én vagyok a legfontosabb, aki mindig az én érdekeimet nézi.
Igen.
Szerintem ha valaki szülõ lesz akkor a gyerekét jobban fogja szeretni, mint a párját.
A kutyámat meg a tesómat :d
nem leszek álszent nem
Kutyámat, anyámat, tesómat. Mindenki mást utálok :)
IGEN!!! :)
Nem tudom eldönteni, hogy a férjemet vagy a kisfiunkat szeretem -e jobban.
Mindenkit máshogy szeretek a páromat, és a szüleimet is! Mindegyikõjüket imádom, nem tudok köztük választani! :)
A kislányomat a párom csak utánna következik

Hogyan mondjam meg a páromnak, hogy a jövő héten pár napot szeretnék nála aludni? (Családi okok miatt. )

Legjobb válasz: drágám pár napot szeretnék nálad aludni mert otthon gondok adódtak..

drágám pár napot szeretnék nálad aludni mert otthon gondok adódtak..
Nem tudom hány évesek vagytok és mióta vagytok együtt, de egy normális kapcsolatban szerintem ez nem probléma.
Ha õszinte a kapcsolat, akkor egyszerûen mondd el neki, mi a helyzet.
Figyelj, nem lenne gond, míg Bözsi néni vendégeskedik a szobámban itt aludnék Nálad?
Figyelj drágám/életem/akármim, jövõ héten ez és ez a családi esemény lesz nálunk, és emiatt és emiatt nem szeretnék ilyenkor otthon lenni. Aludhatnék nálad pár napig?
Milyen kapcsolat ez, hogy nem mersz ilyet megkérdezni?!
A kérdező hozzászólása: Tudja, hogy mi történt itthon. De nem merem elõhozni, hogy napokra oda akarok pofátlankodni hozzá. Máshova meg nincs hova mennem. :(
Hány éves vagy?
inkább az itt a nagy kérdés miért érzed " odapofátlankodás"-nak Így, hogy írtad amúgy. Jövõhéten a történtek miatt aludhatok egy pár napot nálad? Csodálom, hogy ha ismeri a történteket, akkor nem õ ajánlotta fel.. hány évesek vagytok?
Szerintem a minimum az, hogyha a párom gondban van, akkor bármikor jöhet, akár szó nélkül is. Így is lógunk egymásnál olykor napokat, ez sem lenne semmiben sem más. Alap, hogy számíthat rám az, akit szeretek. Ha jó a kapcsolatotok még is miért ne mernél elõhozakodni a témával?
A kérdező hozzászólása: 19 és 24 évesek vagyunk. Másfél éve vagyunk együtt. Eddig szerintem azért nem ajánlotta fel, mert õ elmegy dolgozni, addig egyedül egy szobában unatkoznék. Majd este elõhozom neki. Köszönöm a válaszokat.
wtf? Elég idõs vagy hogy legyen párod de a lövöldözõshöz nem? Ez hülyeség
Van egy par jo jatek. Olyan, hogy szopni kell nagy faszokat, es anuszt kell kurni jo erosen. Utana a szadba verni. Es anyad szereti a ha jol megkrjak
Stratégiai játékok (Age of empires 2, Heroes of might and magic 5 vagy 6).
A kérdező hozzászólása: és ezek ügye nem ilyen gyilkolásosdis? :) mert anyu azt nem szereti
játszanál lövöldözõs játékokkal? mert akkor anyukádnak mond meg hogy szeretnél kipróbálni párat semmi nagy dolog nincs benne és élvezetesebb a többinél én l4d2-ztem úgy hogy anyám bent kötött. ha szólsz neki megérti és elég idõs vagy hozzá (gondolom) egyébként ott a cod4, l4d2, Wow. utolsó nem lövöldözõs de függõséget okoz, de igen élvezetes. a l4d2 zombis, a cod4 meg lövöldözõs.
Metin 2 online játék, elõfordul, hogy harcolni kell, de lehet békésen horgászni, bányászni benne, a karakterek házasodhatnak is egymással. http://www.metin2.hu /biztos van más is, én ezt ismerem/

A párodat vagy a szeretődet szereted igazán?

Olyan FÉRFIAK válaszait várom akiknek szeret?jük van már régóta!Nem az egy éjszakásokra gondolok természetesen,hanem mondjuk ha pl. valakinek már 2 éve ugyan az a szeret?je!A hölgyek válasza azért nem érdekel, mert nagyon nagy százalékban szerelmesek a szeret?ikbe!Szóval náluk tudom a választ!Gyertek szeret?tartó férfiak mondjátok el!

Legjobb válasz: 16:34 Igazad van! Ha szeretünk valakit, azt tiszteljük is. Ha valakinek szeretõje van a felesége mellett, akkor nem tiszteli és nem szereti.

16:34 Igazad van! Ha szeretünk valakit, azt tiszteljük is. Ha valakinek szeretõje van a felesége mellett, akkor nem tiszteli és nem szereti.
a feleségemet.
Azért nincs igazatok, mert a férfiak sokszor nem azért csalnak meg valakit mert már nem szeretik/tisztelik, hanem mert kell nekik a vadászösztön, és kell az érzés, hogy még férfiak. ;D
A szeretõjét, mert ha a feleségét szeretné egy pasi, akkor nem lenne szüksége szeretõre. Kamu, ha bárki azt mondja hogy van szeretõje, de a feleségét szereti, mert akkor miért hazudna, csalná évekig azt, akit állítólag szeret.
a felesegemet mert NINCS szeretom
És igen, nõ vagyok, de a feleség szempontjait nézem. Joga van tudni róla.
Ha külsõ szemlélõ vagy, mondd el a feleségnek, bármennyire fáj neki, tudnia kell az igazságot, hogy a férje mással kefél. Ez undorító, akárhogy is nézem. Neked, hogy esne, ha a párod mellé kefélne? Akár nõ vagy akár férfi. Ha nem megy egy kapcsolat és más kell, akkor nem kettõt kell tartani ezt az esetet az én fejem nem veszi be, nem vagyok képes elfogadni. Akkor válassza a szeretõt. Jobb mint 2-õt dugni.
Az õ helyzetük, nem külsõ tanács kell, hanem beszélgetni egymással a párnak. Amúgy a legtöbb férfi azzal indokolja, hogy a feleség nem elég jó (szexben, öltözködésben, bármiben), éép ezért kell a szeretõ, így menti fel magát, hogy hiszen nem õ a hibás, a nõ nem volt elég jó.
A kérdező hozzászólása: Tévedés!Sajna belecsöppentem, mint külsõ szemlélõ egy ilyen esetbe!És tanácsot kéne adnom, vagy vállat, nem is tudom, de nem értem a helyzetet, és gondoltam majd itt segítséget kapok!Köszönöm!
Gondolom, kérdezõ, neked is van, és önigazolást keresel.Inkább engedd el az asszonyt, hadd keressen magához méltó társat, mert te nem vagy az.
Még vmi, nõ vagyok, boldog párkapcsolatban élek, de még nekem is megfordult a fejemben, hogy milyen lenne vkivel ágyba bújni, aki mondjuk sokkal jobb a szexben. De nem ösztönlények vagyunk, ebben különbözünk az állatoktól. És biztos, hogy lenne a páromnál jobb, mint mondjuk ha nézünk egy feleséget, aki nem extrém a szexben, szemben egy ribanccal, aki bármit megtenni neki, mert nagyon ért hozzá. De a tisztelet és a szeretet sokkal erõsebb, mint az ösztönök.
És igenis, egy normális nõ nem megy bele szexkapcsolatba. Ezért hívják õket k.urvának, jogosan.
A szeretõ biztos sokkal izgalmasabb, nem ismerd a rigolyáit, nem élsz vele együtt, de ha közelebbrõl megismernéd, kiderülne, hogy neki is vannak, ki tudja, talán sokkal több, pont ezért választja inkább a szeretõi szerepet, mert nem maradt meg eddig mellette más férfi, csak a szexre használják.
És kinek kéne tanácsot, vagy vállat adni?A nõnek?Mutasd meg a válaszokat neki, különös tekintettel az " a feleségemet szeretem, a szeretõ csak szexre kell" kezdetût.De ha szerelmes, akár meg is mutathatod neki a pasit, amint szerelmet vall a feleségének, az se segít.
A kérdező hozzászólása: Mindenkit ismerek a szerelmi háromszögbõl!És semmit nem értek!Szerettem volna ha segítetek megérteni és akkor már tudnék mit mondani!Sajna látom mindhármójuk hibáit....ezért nem tudom a pasi vajon kit szeret igazán!A pasi azt mondja , szereti a nejét, viszont rengeteg panasza van rá!Nem törõdik a feleség semmivel!Leginkább a férjét hanyagolja el, és pont nem szexrõl van szó!Õ egy szõke cicababa!A szertõ meg egy szupermodell!Na ezt kapjátok ki!Egy playmate típusú nõ és egy szupermodell áll egymással szemben!Nem tudom mit mondjak és a férjnek kéne segítenem!Nem tudom, hogy merjek olyat tanácsolni, hogy pl. váljon el....
Szerintem senkinek ne adj tanácsot, mert benne maradsz?Ugye érted?Azt akarom mondani, hogy mindegy, milyen jóindilatú tanácsot adsz, úgyis te leszel a hibás. Az már csak magánvélemény, hogy a barátod nem feltétlenül tartozik a gerincesek fajához. A nõk tudnak egymásról?
lehet, hogy a nõk bombázók, de nem csak a külsõ számit.
Azt tanácsold, hogy válasszon a kettõ közül, a szeretõ gondolom tud a feleségrõl, egy ilyen nõ nem lehet jó feleség alapból, ha a feleség meg elhanyagolja, akkor beszélje meg vele a dolgokat, ha nincs megoldás, lépjen ki a kapcsolatból, de ha nagyon szereti, akkor mindent meg kéne tenni a kapcsolatért, nem egy másik nõvel fetrengeni.
A kérdező hozzászólása: Érdekes, hogy mennyien leegyszerûsítitek a dolgokat!A 3. egy krva!A pasi szemét!A feleség meg mos, fõz takarít! Tessék ezen elgondolkodni! Biztos így van ez????
Miért kell szeretõ, a feleség nem elég jó az ágyban? Mert a szeretõvel csak dugni szokás. Miért nem újítotok inkább be vmit otthon, lehet, hogy a feleség is örülne az új ötleteknek, annyi dolog van, amit ki lehet próbálni, miért kell ezért k.urvázni...nem értem, amelett meg nagy szemétség is becsapni azt, aki fõz, most, takarít rád. remélem a sorstól megkapod, ami jár neked.
18:22 És mit szólnál, ha a feleséged ugyanezt csinálná?Amúgy jó nagy hazug vagy, mert aki szereti a feleségét, az nem alázza meg.Igen, 30/N
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy írtál, és örülök, hogy vannak még hû férfiak!Várom a válaszokat!!
A kérdező hozzászólása: 16:23akkor miért van szeretõd?És csak szex van köztetek, vagy beszélgettek is egy csomót?
A kérdező hozzászólása: 16:34Te ugye nõ vagy?!
A kérdező hozzászólása: Kort is írjatok kérlek!
elso valaszolo vagyok 25 ferfi
Ha mellettem tartana szeretõt, le is vágnám neki, vadászösztön ide vagy oda. L/24
Egyiket sem szereti, mindkettõtõl elveszi azt, ami szerinte neki jár. Ha bármelyiket szeretné, akkor nem lenne mellette a másik.
Igen, nõ vagyok. Remélem nem baj. Írtad, hogy nõk véleménye nem érdekel, de engem meg ez nem érdekelt:)
A vadászösztön duma itt azért nem állja meg a helyét, mert a kérdésben hosszn tartó, több éves szeretõi viszonyról van szó..ebben ugyan mi a vadászat? Amúgy meg igazán egyiket sem szereti lefogadom, akárki akármit mond. A feleségét azért "szereti" mert fõz, mos, takarit rá, a szeretõjét meg azért mert valami ócska ribanc akit egy kimeritõ nap után meglehe pakolni.
Az utolsó megfogalmazta a dolog lényegét :)
1 éve van szeretõm a feleségem mellett. és a feleségemet szeretem! a szeretõt csak a szex miatt tartom! 34/F
Szégyelld magad!
Én a vadászösztönt egy sörétessel "díjaznám", ha mellettem járna félre. Nesze neked, vadászösztön!
mi van akkor ha egy nõnek(feleségnek) teljesen hiányzik a házasságából a szex, intimitás, romantika, de amúgy jól megvannak...barátok a férjével, de vágyik valami tûzre????akkor is krva?

A párodat vagy a testvéredet szereted jobban? Vagy mindkettőt ugyanúgy de másképp?

Legjobb válasz: Mindkettõt nagyon szeretem, de persze másképp :) Hiszen a tesó, az tesó, a párom meg a szerelmem.

Egyetértek veled, szerintem is felesleges a rivalizálás. De azt azért tudni kell, hogy a párunkkal tervezzük általában leélni az életünket, nem a testvérünkkel. Ezt csak azért mondom, mert például itt is megjelent olyan kérdés, hogy az illetõ a nõvérével beszélte meg inkább a dolgait, semmint a párjával. Valahogy mindig elõnyt élvezett a nõvére. De az ilyen párkapcsolatot nem érdemes erõltetni, ha kérésre sem változik semmi, igazából itt sincs értelme a rivalizálásnak.
Mindkettõt nagyon szeretem, de persze másképp :) Hiszen a tesó, az tesó, a párom meg a szerelmem.
Nekem nincs testvérem, de hogy a párom jobban szeret, mint bármelyik testvérét, az biztos. Elég csúnyán viselkedtek vele. De hogyha normális a párkapcsolat is, meg a testvérek közti viszony is, én úgy képzelem, hogy a kettõ nem egyforma szeretet lehet. Mint ahogy a szüleit is másképp szereti az ember, mit a párját, gondolom, a testvéreit is.
A paromat. A testveremmel nagyon rossz a kapcsolatunk, nem beszeltunk mar vagy fel eve.
A páromat. A testvéreimmel haveri a kapcsolatom: családi alkalmakkor találkozunk, egy évben 4-5x. De ha örömöm vagy bánatom van, nem õket hívom.
Ez egy elég értelmetlen kérdés mert más a testvéri szeretet és más a szerelem. Semmi közös nincs bennük. Olyan viszont lehet, hogy a testvéreddel nem értesz egyet vagy szemét módon viselkedik és nem szereted vagy nem szívesen vagy a társaságában. De ha nincs gond se a pasival se a tesóval akkor nem lehet megállapítani, kit szeret az ember jobban.
A páromba szerelmes vagyok, a testvéremet pedig szeretem.
Nagyon jó kapcsolatom van a párommal (ha nem így lenne, nem is lennék vele:D) és a tesóimmal egyaránt. Egyébként már gondolkoztam ezen a kérdésen. Szerintem ugyanannyira szeretem a húgaimat meg a barátomat, csak másképp:)
Egyertelmuen a paromat. Vele osztom meg a gondomat, egyedul ora szamithatok az eletben. Vele megyek keresztul az eleten.
Pont az a két ember akiket a világon a legjobban szeretek. (Két tesóm van, ebbõl a nagyobbik.) Teljesen másfajta a két szeretet, szerintem nem lehet összehasonlítani. Esetleg az talán megnyugtathatná a párod, hogy az életed vele éled, nem a tesóddal, de ettõl még a testvéred a testvéred marad.
Kérdezd meg a párodat, hogy mibõl gondolja úgy, hogy jobban szereted a testvéredet, mint õt. Valamit csak fog rá válaszolni. De nyugodtan mondd meg neki, hogy a szerelem és a testvéri szeretet összehasonlíthatatlan.
Szerintem ez a szeretet nem hasonlítható össze. Ugyanúgy mint ahogy párunk és a gyerekünk iránt érzett szeretet sem. Annyira más mind. Ha nagyon mondani kell valamit akkor a páromat mondom. De a testvéremet is imádom, egyébként õ az az a páromon kívül aki tudom hogy tûzbe menne értem.
A kérdező hozzászólása: Ezt értem, és megértem. Viszont mi van azzal a verzióval ha párunk féltékeny, mert azt hiszi a tesót jobban szeretjük?
Remélem, érthetõ lesz, amit írok, és senki nem érti félre. Én értem a féltékenykedést, és épp a másfajta szeretetnek van hozzá köze. Ugyanúgy, mint az anyós-meny féltékenységnél. A szexhez van köze. Ne úgy értsétek, hogy egy anya vagy egy tesó szexelni akar a gyerekével/tesójával, hanem hogy az egy másfajta kapcsolat. A szextõl egy kapcsolat intimebb és szorosabb lesz, és ez ugye testvérek, szülõ-gyerek közt soha nem lesz meg. Erre a féltékenység egyfajta reakció.
A kérdező hozzászólása: Akkor felesleges a rivalizálás a pár és a testvér között. Nem is értem miért kell féltékenykedni. szerintem sem egyforma szeretetrõl van szó.
Fordított esetben valószínûleg a közös múltra féltékeny, és az elszakíthatatlan kötelékre. Gondolom, jóban vagy a tesóddal, ezért féltékeny. Lehet, hogy úgy érzi, õt bármikor dobhatod, de a tesód örökké a tesód marad. Ismer minden viccet, minden sztorit, ismeri az elõtte lévõ barátaidat/barátnõidet, és ismerni fogja az utána lévõket is.

Nekem az Eujobinforól van pár kérdésem, valós cég-e? Vannak-e velük pózitiv, negatív tapasztalatok? A párommal szeretnék pl:. Ausztriába szezonmunkára kimenni. Ha valakí tudna nekünk segíteni a szezonmunka válalásban azt nagyon megköszönnénk!

Legjobb válasz: Szia, mi párommal fejenként 15 ezer forintot fizettünk be nekik fél éve! semmi munkát nem kaptunk! Mikor felhivtuk öket csak azt mondták hogy ök arra vállaltak garanciát hogy 30 helyre pályáztatnak minket, nempedig arra hogy biztos lesz munkánk!!

Szia, mi párommal fejenként 15 ezer forintot fizettünk be nekik fél éve! semmi munkát nem kaptunk! Mikor felhivtuk öket csak azt mondták hogy ök arra vállaltak garanciát hogy 30 helyre pályáztatnak minket, nempedig arra hogy biztos lesz munkánk!!

18 éves lány vagyok és 3 éve van párkapcsolatom. A párom 19 éves. és mikor összejöttünk rá ő pár nappal már mondta hogy kicsim vagy akármit. én 3 év alatt nem mondtam neki semmit. Egyszerűen nem jön ki pedig nagyon szeretem a páromat. Mit csináljak?

smsben és msnen mindig írom neki hogy picim vagy szivem vagy kicsim, de szavakban nem jön ki. egyszer?en nemértem miért kb mindennap bennem van h szeretném neki mondani de olyankor elpirulok és elkezd verni a víz.. nemértem miért van.. a párom azt mondta ?t nem zavarja, mert ilyen vagyok elfogad így. de ? kb minden második mondatában becéz valahogy 3 éve folyamatosan. és soha nem szolít a rendes nevemen. Renáta.. de még annyit se mondd soha hogy Reni.. mindig csak vmi aranyos becézés.. mit kéne csinálnom hogy elmúljon ez a rossz érzés és végre olyan könnyen vegyem, mint akárki más és úgy szólítsam ahogy épp szeretném.. ? mert mikor hülyeségeket beszélek akkori csak annyit mondd hogy kicsim vagy akármi semmi többet szal rám szól.. és fordított esetben én inkább elkezdek belemerülni a témába ahelyett hogy énis csak ennyit mondanék mer akkor egyb?l tudná hogy hülyeséget beszél :S

Legjobb válasz: én sem becéztem soha a férjemet,pedig nem lenne rossz de valahogy nem jön a számra,sztem ne problémázz ezen,vagyunk ezzel igy páran,a telómban kiscicámnak van elmentve de amugy nem mondom neki:)

én sem becéztem soha a férjemet, pedig nem lenne rossz de valahogy nem jön a számra, sztem ne problémázz ezen, vagyunk ezzel igy páran, a telómban kiscicámnak van elmentve de amugy nem mondom neki:)
én is ccsak annyit tudok mondani h Nyuszó, vagy Nyuszkó ! :S nem tudom miért, egyszerüen nem tudom kimondani h Szivem, vagy valami! :) )
A kérdező hozzászólása: köszi :) így máris jobb kicsivel :) azért éreztem furin magam mer semelyik ismerõsõmnek nincs ilyen baja :S és egyszerûen azt hittem nekem van valami bajom :S de ezekszerint nem csak én vagyok így vele :) :S
én csak szivizek..de az ugy jön hogy akárkinek mondom. a páromra soha egyetlen becécést sem mondtam.maximum a nevét cifráztam. bence pl: bencusskám. de semmi nyuszi kicsim picim életem:)
mikor mondta hogy szeretlek, alig bírtam kifacsarni a fogaimm közül egy halovány "énis"-et, attól függetlenül, hogy fülig szerelmes voltam belé. Becézés? Jézus sohasem ment! A nevén se szólítani. Max. Édes. Az is csak msn-en. Mi ilyenek vagyunk, elég zárkózottak ebben a témában, szerintem nincs mit tenni. Egy 14 éves lány
Mindenki más....én 1 év utàn mondtam elõször páromnak hogy:"bírlak":) 4 éve eggyütt vagyunk és van egy kislányunk is....nekem sem megy ez az érzelgõsdi!!!ha barátodat nem zavarja akkor ezen ne problémázz!
A humor a megoldás. Elõször találj ki valami szokatlant. Pl: Édesdrágabocimackóm, az ilyenek vagy ehez hasonlók eveszik a dolog élét és ezáltal átmenetet képeznek a kétfajta hozzá-állás között. Ha ez megvan képes leszel kimondani, hogy szivem. Gyakorlati elõnyökkel is jár, egy szexi becézéssel eléggé fel lehet izgatni egy fiut vagy rá tudod venni dolgokra. 16/f

Ha a párom szeretet már jobban mást? És volt szerelmes belém is lehet az szerethewt majd engem jobban mint a régit? El hihetem, hogy el felejtete és nem szereti már? Már rég volt 1-2 év biztos

Nekem aki az els? volt és akkit azt hittem a legjobban szeretem tévedtem!A mostanit jobban szeretem!

Legjobb válasz: A régi kapcsolatait az ember nem felejti el. Ebbõl tanulhat, a hibáiból. Attól, hogy mást is szeretett, attól még téged is szerethet. Ha igazán szeretitek egymást, akkor idõvel csak jobb lesz.

A régi kapcsolatait az ember nem felejti el. Ebbõl tanulhat, a hibáiból. Attól, hogy mást is szeretett, attól még téged is szerethet. Ha igazán szeretitek egymást, akkor idõvel csak jobb lesz.
szia! Én 30 éves pasi vagyok!19 évesen megnõsültem, nagyon szerettem a feleségemet!De megcsalt!8 évembe telt mig újra megtaláltam a boldogságomat, nem felejtettem el a volt feleségem, jó tanulópénz volt, viszont hidegen hagy!A mostani páromat viszont mindennél jobban szeretem!
persze, hogy már nem szereti. 1-2 év alatt bõven elmúlik a szerelem.
Én is nagyon elkeseredtem, amikor egyszer megkérdeztem a barátomat a kapcsolatunk elején, hogy jobban szeret-e mint az eddigi barátnõit? Akkor azt mondta hogy nem, az elsõ kapcsolat (neki 1, 5 év volt) szerinte mindig a legnagyobb szerelem. Aztán rá fél évre megint megkérdeztem, és azt mondta, hogy jobban szeret, mint eddig bárkit, az idõ múlásával egyre fontosabb lettem. Szóval ne arágd magad rajta, hanem próbálj te lenni neki a tökéletes :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) Azóta történtek dolgok! Az egyik barátjának a b.nõje azt mondta , hogy beszélgettek a párjával és mondta neki a srác , hogy nem látta még így a párom és , hogy látszik rajta , hogy szerelmes!Utána az egyik haverja kezdet el velem beszélgetni és mondta , hogy a párom mondta neki , hogy én más vok mint a többi és , hogy engem meg becsül mert meg érdemlem tisztességes vagyok meg ilyenek!Aztán egy beszélgetés során a párom is el szólta magát , hogy belém szeretet mikor vissza kérdeztem , hogy mit mondott nevetve kis édesen meg fogalmazta máshogy és mikor mondtam , hogy elõbb nem ezt mondtad terelte a szót szóval most már tudom és biztos vagyok benne nem kell sok idõ és én leszek a mindene!Amit én meg fogok becsülni:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!