Találatok a következő kifejezésre: A párom normális dolgot (10 db)

A párom furcsa dolgokat kér tőlem és ha nem kapja meg tőlem, elmegy máshoz; ez szerintetek normális? Mit kellene tennem?

Két dolgot szeretne. Az egyik, hogy az orál menjen végig és mehessen a számba. A másik az anális. Nekem viszont nincs kedvem ezekhez. Két éve élünk együtt és azt mondta, ha egyszer sem engedem, elmegy máshoz, csak kipróbálni ezeket. Mit kellene most tennem? állítólag szeret és engem akar, csak ezeket is akarja. + mondta a 2 nőt is, de azt nem mondta, hogyha nem tőlem kapja meg, akkor majd másnál... Ha egyszer engedem, akkor mindig jönnek majd ilyen újabb ötletek?

Legjobb válasz: nézd ha szeret akkor nem erõltet olyat amit te nem akarsz és zsarol érzelmileg ,hogy majd elmegy máshoz

nézd ha szeret akkor nem erõltet olyat amit te nem akarsz és zsarol érzelmileg , hogy majd elmegy máshoz
Én amúgy az ilyesmit már a kapcsolat elején le szoktam tisztázni, mert na nagyon eltérõek a vágyaink, akkor nem is érdemes belekezdeni a kapcsolatba, mert valaki rosszul jár. (Pl. mivel én nem TUDOK anált bevállalni (aranyér miatt), ezért ha egy pasinál ez alap, akkor nem is jövök vele össze. De sok pasinál nem szükséglet.) Én velem azonos szexuális igényû partnert keresek, és akkor nincsenek csalódások.
Ne haragudj, de elég szemét dolog tõle ez amit mondott, (és nem is normális egy kapcsolatban) hogy elmegy máshoz. Én két és fél éve vagyok együtt a barátommal, én sem engedem a számba és az anált sem, pedig õ is szívesen kipróbálná (az anált nem mondogatja, de azt, hogy mehessen a számba azt többször is kérte már), de nem mondott még soha ilyet, hogy elmegy máshoz. :/ Csak akkor engedd, ha úgy érzed, hogy nem okozna neked "kárt" az önbecsülésedben (vagy hogy írjam). Nagyon sok új ötlete nem lehet, valószínûleg akkor már említette volna, csak sajnos a mai világban már a szájba élvezés és az anál is "átlagos" szexnek mondható.
Nos: én nõként évekig mondtam le az orális kényeztetésrõl úgy, hogy vágytam rá, de a párom nem volt hajlandó (a kapcsolatunk elején igen, ha nem így lett volna, nem jövök vele össze). Nem mentem máshoz, de NEM éreztem jól magam tõle... Aztán szakítottunk, lett új kapcsolatom, és vertem a fejem a falba, hogy miért mondtam én le eddig errõl. Nem azt mondom, hogy mindent be kell vállalni, de akkor tudomásul kell venni, hogy nem illenek össze a felek szexuálisan, akkor keressen mindenki másik partnert, akivel teljesen összeillenek, azonos dolgokra vágynak! Vagy, akkor igenis férjen bele, hogy kipróbálja mással, ha amúgy minden más rendben van!
Aki szeret, az nem köt ki ilyen feltételeket...
Most az orált ki lehet bírni végig. Azt miért nem csinálod neki ? Az anált én se vállalnám. Mond meg neki hogy d.ugjon fel a se.ggébe egy jól megtermett kígyóuborkát aztán kérjen ilyet tõled. Elég kö.csög, hagyd ott. 18/L
vagyis megzsarolt? A szex két ember közti intim kapcsolat, mindkét fél örömére, vagyis egyiknek sem kell a másikra semmit ráerõltetni, kivéve, ha valakinek pont ez az igénye, hogy megalázzák, vagy kínozzák, de itt ugye nem errõl van szó. Nálunk ez úgy mûködik, hogy megkérdem, õ szeretné-e, ha igen, és nem jó, akkor felejtõs, de ha eleve nem akarja, nem szabad erõltetni, sõt, még ha bele is egyezik, fontos tudni, hogy tényleg élvezi-e, vagy csak megengedi, de valójában kellemetlen neki, hiszen akkor már nem kölcsönös örömszerzés, pedig ez a lényeg. Nem tudom mi a jó megoldás, esetleg te is találj ki neki valami számára kellemetlent, de ezzel te is lesüllyedsz az õ szintjére, ha meg ez miatt elmegy máshoz, szerintem maradjon is,
Ha igazán szeretne elfogadna ilyennek és nem zsarolgatna, elnyomná a vágyait, mert el lehet, aki azt mondja nem az hazudik. E nélkül is lehet jó egy kapcsolat. De az nagyon jó, hogy beszél róla és megpróbál õszinte lenni. Sztem ne engedj ha nem akarod ezeket megcsinálni neki.
Háááát, ez nehéz kérdés, mert a pasik többsége vágyik ezekre a dolgokra, és ha nem is mondja meg nyíltan, van rá esély, hogy kipróbálja máshol Õ is lehetne toleránsabb, te is lehetnél nyitottabb. Mondjuk felajánlanád, hogy legalább megpróbálod... pl. az orált én sem szeretem végig, de azért picit erõltetem, mert tudom, hogy egy pasinak ez nagy dolog. Az anált is próbáltam már (most már nem tenném, egészségügyi problémák miatt, de ha az nem lenne, akkor megfelelõ elõkészítéssel kipróbálnám). A teljes elzárkózás sose jó. Alapvetõen mondhatnám, hogy a pasid bunkó, hogy nem tolerálja, de közben meg azt is gondolom, hogy legalább õszinte, és elsõdlegesen veled szeretné ezeket átélni. Hidd el, más már rég elment volna titokban prostihoz...
Te is büszke lehetsz magadra hogy ilyen marhával jársz.Ilyet egy normális pasi sose tenne, dehát kinek is kellene normális srác?Jó vicc
Ha ennyire nem vagy képes a barátodért, akkor nem is szereted õt. A barátod is tapló, de ilyen felfogással mint a tied, kár is rabolnotok egymás idejét, talán a legjobb lenne ha szakítanátok, és egy keresnél hozzád hasonlóan prûd férfit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a sok választ. A kissé cinikusabbakat is értettem és azoknak is örülök. Azon nagyon sokat gondolkodtam, hogy miért is mondok nemet. Azt kértem, hogy legyen türelmes és kipróbáljuk a mostani hétvégén az anált és a orált végig, a számba. Kissé idegenkedem tõle, de ennyit megteszek. Legalább egyszer. Azt mondogatja, hogy fordított esetben õ is megtenné értem. Akkor ennyit megérdemel, hogy egy próba... Lehet, hogy ez a jó megoldás.
azt mondja õ is kipróbálna dolgokat a te kedvedért? szerezz be egy hasonló méretû mûbránert, mint az övé, és dugd fel neki, hátha még élvezné is, bár ezt kétlem. én férfiként bevallom, csak azért kipróbáltam, milyen, ha feldugom, egy, két, három ujjamat, hogy megtudjam, ha esetleg csinálnánk, mire figyeljek, nem rossz érzés-e hát kettõ még csak-csak, de három, az már kicsit fájdalmas, pedig az még a pénisznél is vékonyabb. azóta nem hozom szóba az anált, csak egy ujjal csinálok dolgokat, amirõl tudom, hogy még kellemes.
"Azon nagyon sokat gondolkodtam, hogy miért is mondok nemet." Ez a lényeg. Maximálisan egyetértek a döntéseddel, ha nincs semmilyen KONKRÉT akadálya, akkor érdemes egyszer kipróbálni, esetleg megpróbálni élvezni.
úgy értem, a páromnak csinálok dolgokat :) õ nekem nem akar semmi ilyet, mármint, hogy õ az ujjával, így ezt sem erõltetem. az orált is, ha csinálja magától az tök jó, ha megkérem, és van kedve hozzá, vagy csak oda tartom neki :) és látom, hogy akarja, és fordítva is, ennek így kell szerintem mûködni.
szerintem ha két ember szereti egymást akkor nincs akadálya semminek.nemtudom mitõl viszolyog a nõk többsége a végig orális szextõl?mikór semmi rossz nincs benne, sõt többsége úgy mondja hogy nem szereti hogy ki sem próbálta, pedig ha két szerelmes franciázik akkór végig csinálja és egymás szájába élveznek ami nagyon finom.
12-es válaszoló, aki az enyémre válaszolt. Lehet, hogy a kérdezõ párja õszinte, de az enyém hûséges.
Én is férfiból vagyok, nagyon szívesen kipróbálnám, néha alig bírok magammal, de van olyan lány akiért megéri ezektõl eltekinteni. :) A barátnõm sem szeretné egyiket sem, de ha ezen kívül jó a szex akkor el tudok tekinteni tõle. Lehet hogy álatok ez is gond.
Az örök kérdés, melyik igaz. 1. Ha igazán szeretne, nem kérne ilyet... 2. Ha igazán szeretne, megtenné nekem... Ebben soha senki nem fog igazságot tenni. Én azt gondolom, hogy MINDKÉT félnek toleránsnak kell lenni a másikkal szemben. Aki nem akarja, annak legalább próbálkozni, és nem elzárkózni, a másiknak meg értékelni már a próbálkozást is és ha tényleg nem megy, akkor elfogadni azt.
Ez az ember nem szeret, ezt hidd el nekem!! Én is szeretem ezeket a dolgokat, de soba az életben egyik barátnõmre sem erõltettem rá, ezeket a dolgokat!! Ez patkány dolog, fõleg ha még fennyeget is!! Genyó dolog, hogy tudja mennyire szereted, és ezzel akar visszaélni!! Én ùgy kivágnám, hogy sosem érne földet!! És mondom ezt egy 27-éves férfi létemre mondom!! Ez nem SZERELEM a részérõl, ezt hidd el!!
Az engem is érdekelne, hogy miért zárkózol el ennyire... A végig szájba megoldható pl. zuhany alatt, ott észrevétlenül kiengeded a felesleget, mégis a szádba is megy. Próbáld ki, és a pasid értékelni fogja! És szerintem az anált is ki lehet próbálni, max. ha nem jön be, nem csináljátok többször! De kipróbálás nélkül semmitõl nem kéne elzárkózni. Még az is lehet, hogy élveznéd, ha elég nyitott lennél. :) Sok nõ élvezi az anált!
"de nem mondott még soha ilyet, hogy elmegy máshoz. :/ " Kevesen mondják, általában csak megteszik. Én ismerek olyan pasit, aki RENDSZERESEN prostihoz jár az anál miatt. (Az asszony persze nem tud róla.) A kérdezõ párja legalább õszinte!
A lényeg kimaradt: neked miért nincs kedved ezekhez?
21 "azt mondja õ is kipróbálna dolgokat a te kedvedért? szerezz be egy hasonló méretû mûbránert" cinikus vagy, de hidd el ha valaki bevállalós és nem prûd akkor fiú létére belemegy. én pl. szeretem a prosztatamasszázst és egyszer volt szerepcserére (felcsatolhatós a lányon) is lehetõségem ami nagy élmény volt. nem minden férfi utasítja el zsigerbõl. persze ezt is ésszel kell csinálni, mint látszik nem olvastál utána, elõször kicsit tágítani kell, meg nagyon fontos az ellazulás, utána már jó lesz. (persze megértem akinek nincs türelme az ilyesmihez, és mindig csak rossz élménye volt, de ez is egy olyna dolog amit lehet jól is meg rosszul csinálni) 22/F

A párom elvált több min 3 éve. És nem először fordul elő, hogy bemennek a munkahelyemre, (ez egy műszaki bolt), mert arra van dolga az exének. Miért nem az új paliját rángatja ide oda? Ez normális szerintetek?

Legjobb válasz: Együtt vásárolnak? nem lehet, hogy a párod jobban ért a mûszaki dolgokhoz, mint az új párja? Például az egyik ismerõsöm mûszaki eladó volt és mindig Õt kérem meg ha akarok venni valamit hogy jöjjön el velem és segítsen választani.

Együtt vásárolnak? nem lehet, hogy a párod jobban ért a mûszaki dolgokhoz, mint az új párja? Például az egyik ismerõsöm mûszaki eladó volt és mindig Õt kérem meg ha akarok venni valamit hogy jöjjön el velem és segítsen választani.
Az én férjem is segít az exének. Kulturembereknél ez normális szerintem.
A kérdező hozzászólása: Ami még nem fért bele az elõbb.... Az ex dobta ki anno a páromat.Bepasizott. Már együtt él az új pasival több mint egy éve. Ha anno nem kellett a rosszban, akkor most miért használja ki még mindig a régi férjét?Erre azért jó még?
A kérdező hozzászólása: Nem, oda csak úgy bementek, nem akartak ott semmit venni.A t-Mobilnál volt dolga az exének.
A kérdező hozzászólása: De a munkahelyem nem volt semmi dolguk.Oda csak bementek.A kollégáim is csak néztek, hogy ezek minek vannak itt.

Más is szereti, ha fáj a szex? Normális az, ha imádom mikor a párom túl nagy dolgokat dug fel nekem és elfenekel, hogy utána fájjon a puncim?

Szeretem, ha ilyeneket csinál, mazochista lennék vagy hogy hívják ezt? Azt is szeretem, mikor keményen dug és elkezd fájni, meg mikor megpofoz és szembeköp, meg mikor szopatás közben tépi a hajam.(természetesen a beleegyezésemmel) Venni akarok egy bilincset is magamnak. Milyen kínzóeszközöket tudtok még? Szerintetek mi lehet az oka eme perverziómnak? Mit gondoltok épeszű vagyok?

Legjobb válasz: Szerintem ez tejesen normális. Én is ilyen vagyok, és engem is izgat ha megpofoz mondjuk, vagy tépi hajam. Próbáld ki hogy kiköt. Nekem tetszett :)

Szerintem ez tejesen normális. Én is ilyen vagyok, és engem is izgat ha megpofoz mondjuk, vagy tépi hajam. Próbáld ki hogy kiköt. Nekem tetszett :)
6? Jézusom, ez nagyon durva!
A kérdező hozzászólása: Mindenesetre ráveszem a páromat, hogy felkeressünk egy szexológust, bár nem hiszem, hogy a gyermekkori bántalmazás áll a háttérben. Mondjuk nagyon sok lelki betegséget a gyermekkori nemi erõszak okoz, de én erre már rég nem emlékszem és ráadásul nem is foglalkoztat. 14 év után vallottam be a szüleimnek, de közbe bennem volt az is, hogy miért kellene ennyi idõ után már megtudniuk? Végül csak azért mondtam meg, mert az a családtagom megint nagyon rám volt szállva. De azt nem mondtam, hogy nem csak ez történt. Volt az óvodába is, hogy a fiúk úgymond molesztáltak, lefogtak.
Az óvoda azért még nem ugyanaz, ott inkább a kíváncsiság mozgatja a feleket, nem valós nemi vágy. Óvodában én is láttam pár puncit, de önszántukból mutatták meg. :)
Hát azért, ha oviba se magától csinálta, hanem kényszerítették és mindenhol ezt tapasztalta, de az is kihatással van szerintem...
Igen, ez mondjuk igaz. Nem akartam sértõ lenni, elnézést!
A kérdező hozzászólása: A priviseknek válasz: 21 éves vagyok. Hogy hogy viszonyulok az anyasághoz? Nem akarok gyereket. Nem, a párom még nem tudja, hogy szexológushoz fogunk menni, de majd ma elmondom neki.
[email protected] eshetett, ezért próbáltál valami kellemes képzetet hozzárakni, ez szokott lenni a "diagnózis" olyanoknál, akiket megerõszakoltak/zaklattak, és utána rákaptak a durvaságokra. Az, hogy mi számít normálisnak, relatív. Ha megjelenne a nagyvárosi úttesten egy ágyékkötõs szalonnalábú afrikai, sokan csodálkoznának. :-D Ember az úttesten? De hát ez fekete. Ruha sincs rajta! Kb. ez a helyzet a szexszel is. Mindenkinek más a normális, valaki csak akkor tudja élvezni, ha szétkenik rajta a hígfost, de vannak olyanok, akik bõgnek egy sort a Titanicon, azt' az felér nekik egy orgazmussal. Embere válogatja.
A kérdező hozzászólása: WorfHadnagy, köszi a választ, jó a dumád, szakadtam rajta!!! xD
"[email protected] eshetett, ezért próbáltál valami kellemes képzetet hozzárakni, ez szokott lenni a "diagnózis" olyanoknál, akiket megerõszakoltak/zaklattak, és utána rákaptak a durvaságokra." Sajnos ebben igaza van..
igy már értem, miért gerjedsz erre, azért mert megerõszakoltak. épeszü vagy csak ez a gyermekkorodi trauma megmaradt benned. mert mások nem szeretik úgy a szexet, ha fáj nekik. ráadásul, hogy ráköpnek az arcára, az rettentõ megalázó. lehet, hogy azért jó úgy neked, ha fáj, mert amikor megerõszakoltak, akkor is fájt, csak te erre már nem emlékszel.
Én már csak arra vagyok kíváncsi, hogy az ilyen vágyakat hogy lehet ebben a helyzetben legyõzni..nem tudom ki mit gondol errõl..
Itt volt olyan hozzászóló, aki hasonló helyzetben van mint Te. Õ azt írta, hogy a párja nem teszi meg neki, hogy erõszakos szeretkezzenek. A Te esetedben, Te kérted vagy inkább követelted a durvaságot, vagy a párod alapból így kezdeményezett?
A kérdező hozzászólása: Párválasztásban is talán volt szerepe, ugyanis a legtöbb férfi aki eddig tetszett mind olyan vagy szexmániás vagy hímsoviniszta vagy perverz, tehát a párom is ilyen. Hát igen, nem minden férfi tesz meg ilyeneket, nem minden pasinak tetszik ez, ha nem lenne ilyen, hanem mondjuk pont az ellentéte lenne (valami feminista vagy pap)akkor lehet õ sem lenne képes rá. A szexuális életünk elején minden szokványos volt és azóta durvult be. Pornóba láttam durva dolgokat és elmondtam neki mi tetszik, azután megtette nekem.
Mit szólt a párod az ötlethez?
Velem is ugyan ez van, de én most keresek egy pszichológust, bár lehet ehhez inkább szexológus kéne, még nem tudom. Szerintem te is tegyél így, mert tényleg nem normális és több, mint valószínû, hogy nem tetted túl magad rajta.
A kérdező hozzászólása: Persze, 6 éves voltam.
Rendben. Azt megkérdezhetem, hogy ez az eset hány éves korodban történt?
Szereted a megalázós szexet, ez még nem mazochizmus, ott sokkal durvább dolgok vannak:D
Normálisnak nem nevezhetõ, de sokan vannak szerintem azért ilyenek. Igen, ezt mazochizmusnak hívják. Amennyiben a párod ebben benne van, mindketten élvezitek és nem megy át a beleegyezésed nélküli kínzásba, akkor ez a ti magánügyetek.
Nekem egy FONTOS kérdésem lenne ezzel kapcsolatban. Volt már, hogy erõszakoskodtak vagy bántalmaztak? (úgy hogy nem akartad)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Utolsónak üzenem, hogy gyerekkoromban volt ilyenben részem, nem akartam és megerõszakoltak. Úgymond megrontottak, mert utána nagyon sokat fantáziáltam arról, hogy valaki megerõszakol, akár több férfi is. Akik privátban kérdezõsködtek, azoknak itt válaszolok. A kaki-pisi szexet nem szeretem, undorítónak találom. Páromon kívül még senkivel nem szexeltem, úgyhogy, nem, nem vett még rá, hogy mással dugjak. Nincsenek eszközeink, a mellbimbómra nem csatolok semmit, dugott már fel uborkát, nagy körfésût és majdnem az öklét is.
És mivel éritek el, hogy fájjon a puncid?
A kérdező hozzászólása: Vagy csapdossa, harapdálja, vagy durván dugja fel a ujjait.
De hogy voltál képes túllépni ezen, sõt, még azon fantáziálni, hogy megint megtegyék?! Férfiként kérdezem, mert amiket eddig olvastam, azok alapján ezekkel a nõkkel rettenetesen nehéz volt a késõbbi barátjuknak, tengernyi türelemmel lehetett csak megszerettetni velük a szexet.
#8: nekem is rögtön ez jutott eszembe:)
Mennyire élvezed, ha fáj a puncid? Ilyenkor már teljesen piros vagy vörös a puncid? Mennyire érzékeny a csiklód? Ilyenkor mennyi pihenõ kell neked, hogy kész legyél egy újabb menetre?
A kérdező hozzászólása: Az, hogy mennyire élvezem, szerintem hülye kérdés, nagyon. Piros a puncim utána ja. Nem kell semennyi idõ, csinálhatjuk egész nap, tegnap egész nap volt. A 8-asnak pedig: Érdekes dolog, hogy a prostituáltak több, mint 80%-át kiskorában megerõszakolták, molesztálták. Nos mikor annak idején megtörtént én is szégyelltem és akkor nem is mertem elmondani senkinek. Magamban tartottam kb. 14 éven keresztül. Bezárkóztam magamba a történtek után és a mai napig félénk vagyok.
Köszi, hogy válaszoltál! Sajnálom, ami történt veled!:( És nem! Egyáltalán nem normális!:( Eltorzították a szexuális képedet és a saját magadról alkotott képet. Szerintem próbáld rendbe hozni. Azért kérdeztem meg ezt tõled, mert ugyan ez van velem is. Szexuálisan bántottak és arra vágyom, hogy újra megtegyék... A párom nem halandó így bánni velem és látja is, hogy lelkileg tönkretesz ezzel viszont én megõrülök tõle, hogy nem teszi.=/ Az a baj, hogy a gyengéd szeretetteljes kényeztetés nekem nem megy csak, ha bántanak és megaláznak. Valószínûleg te is azt érzed, amit én. Úgy gondolod ezt érdemled és ezt megtehetik veled, esetleg kényszeresen azt érzed, hogy bármit megtehetnek veled.. Ha nem így van szólj én magamból indultam ki. Ne hagyd, hogy így legyen kérj szakszerû segítséget! Értékes vagy és te se ezt érdemelnéd és biztosan jobb lehet, ha az emberhez nem így közelednek csak, akik ilyet élnek át nem tudják elképzelni szerintem, hogy az milyen..
Félénk vagy, de eközben imádod a barátoddal a durva dolgokat? Huhh... Sokszor van olyan érzésem, hogy soha nem fogom megérteni a nõi lelket.
A kérdező hozzászólása: Értem. Hát igen, már a szüzességem elvesztésekor is utáltam a nyálas dolgokat. Nem szeretem a romantikát...nõ létemre, mindig furcsálltam ezt a tulajdonságom.
A kérdező hozzászólása: Hát persze, félénk vagyok, de a barátommal és az ismerõseimmel nem. Akit ismerek, azok elõtt megnyílok és csak idegenek elõtt vagyok nagyrészt félénk. Sokan nem is képzelnék, hogy igazából milyen is vagyok én.
A kérdező hozzászólása: Benne van, együtt megyünk, de lehet még majd késõbb.

A párom egy ismerősével kétértelmű dolgokat írogat, ez normális?

Facen, publikusban olyanokat ír, mint amit én max a szeretőmnek írnék. Amikor régebben rákérdeztem, azt mondta, hogy régi osztálytárs, és csak viccből húzzák egymást időnként. Nem tudom, nekem akkor sem esik jól, mert mindig olyan érzésem van, hogy van köztük még valami. Pedig lehet, hogy tényleg nincs. De az én rendes, jó ember párom, miért csinál ilyet? El vagyok keseredve.

Legjobb válasz: Teljesen.

Teljesen.
A kérdező hozzászólása: 15-ös, úgy szeretnék hinni neked. én is ezt gondoltam, hogy ez annyira ordítóan a nyilvánosság elõtt van, hogy tényleg csak vicc lehet :( de mindenesetre engem akkor is undorít, mert a közös ismerõseink esetleg nem értik a viccet, és egyébként is, miért van erre szükség? arra nem gonodlnak, hogy ez nekem hogy eshet?
mások is viccelõdnek ezzel. szerintem megnyugodhatsz..ha komolyan gondolnák amiket egymásnak írnak akkor titokban üzenetben küldenének egymásnak ilyeneket...nem írnák ki publikusan.. itt is látszik hogy a dolog teljesen komolytalan, és hogy csak vicc. Mint mondtam:szerintem ha komolyan gondolnák akkor titkolnák elõtted, és a többi ismerõseik elõtt.
A kérdező hozzászólása: :( ez nehéz. sok éve együtt vagyunk, gyerekek is vannak. igazából mindig is eléggé "flörtölõs" volt, de túlléptem rajta, mert szeret minket
nem, én kivágnám a helyedben!
A kérdező hozzászólása: jaj, elkeserítetek.... akkor nem csak én vagyok a túl érzékeny, ugye?
Hát én ezt tuti nem tûrném! :S
árányom, téged vagy már megcsaltak, vagy még csak most fognak. de a büszkeségem se engedné, hogy a párom célozgasson jobbra-balra. tegye meg, holnaptól lehet egyedülálló a státusza.
A kérdező hozzászólása: 6-os, akkor vagy olvasd el, vagy .... :P
A kérdező hozzászólása: ja, meg a gyerekek is
A kérdező hozzászólása: 4-es, remélem csak vicc, és nem komolyan azt gondolod, hogy megcsal :....( a kalapács jó ötlet, de úgy szeretem ezt a disznót :)
Megindokolnám, ha elolvastam volna a kérdés szövegét.
A kérdező hozzászólása: 3-as, pl, hogy nála maradt az a bugyi, amit a csaj nem talál, meg hogy ha magányos, õneki van ötlete, hogyan lehetne izgalmasabbá tenni az életét...
megcsal és még nemis titkolja.ejnye szegény asszony tippek: -mérgezd meg az urad (tuti nem csinál többet ilyet) -verd agyon kalapácscsal -szaggasd meg azt a qurvát -véletlen lépj be az urad faszbukjába és tilcsd le a ribit :D és mond hogy jaaaaj bocsi véletlen volt ;)
konkrétan mit ír?mondj egy példát, hogy el tudjuk dönteni
A kérdező hozzászólása: 1-es, miért? :( Megindokolnád? hogy megnyugodjak.
15ös vagyok :D Esetleg mond meg neki hogy ez neked rosszul esik.Remélhetõleg abbahagyják.
Én 39 éve nem kapok használható ajándékot. Már csak adni szeretek, kapni nem.
Ez érdekes, most elbizonytalanodtam, hogy én jó ajándékokat vettem-e..:D De mit értesz az alatt, hogy használhatatlanok számodra?
Tõlem nem kapnál semmit. Hálátlan némber.
Például miket vesz?
A kérdező hozzászólása: Igen Énis így vagyok vele :) Mindennél fontosabb, hogy a családomat mindig meg tudjam lepni valamivel! De azért mégis fúrja az oldalam, hogy nem ismer eléggé! Például van már rengetem fülbevalóm és azok közül egy kettõt hordok és ezt tudja, hogy nincs szükségem többre de azért mégis azt kaptam Tõle valentin napra! Vagy vett nekem rózsaszín táskát amikor nem szeretem azt a színt :)
Mondd meg neki, mit szeretnél kapni.
Hát igen, ez felettébb idegesítõ, velem és a párommal is ez van! Utálom a pinket, de szülinapomra pink felsõt kaptam tõle..De örültem neki, csak nem hordom. Azóta szíveket farag fából..nagyon romantikus és kedves dolog tõle! Amúgy nem tudom mit tegyél, én is meg lennék lõve..:( bevallani nem mered, hogy nem tetszik.. Amúgy szerintem nem kell haragudni rájuk, egyszerûen csak ötlettelenek, velem is meg esik. Talán a helyedben megpróbálnám, hogy készítesz egy ajándékot neki, saját kezûleg. Hátha neki is eszébe jut valami hasonlót alkotni..

A párom (24/L), megkért, hogy Három hétig legyünk külön, előtte Velem élt. Nektek van pozitív tapasztalatotok azzal, hogy ilyenkor átlehet normálisan gondolni a dolgot és újult erővel mehet tovább minden?

Számomra sosem megoldás egy olyan dolgot külön megoldani, amit szerintem együtt kellene.

Legjobb válasz: ne számíts sok jóra.. ha már idõ kell egy kapcsolatnak nem túl jó..

ne számíts sok jóra.. ha már idõ kell egy kapcsolatnak nem túl jó..
szerintem sem jó jel. én hagynám. én is voltam már ebben a cipöben, csak nekem kellett idö, és tudom milyen érzések vannak mögötte. gondolom már egy ideje együtt vagytok, bizonytalan, valami baja van már egy ideje, nem tud elengedni, de szenved. az ilyen se veled se nélküled érzésböl adodó ideiglenes kényszermegoldások, vagy kapálódzásoknak nálam sosem lett jó vége. az eseteimre visszatekintve, az lett volna mind2önknek a legjobb, ha már az elsö ilyen esetnél befejezzük, és nem kínozzuk tovább egymást. sajnálom, h ezt kell írnom, tudom milyen szar szitu... 30f

A párom nem normális dolgot tett, ez a szemályiségére jellemző lehet vagy fiatalkori tévedés lehetett?

3 éve vagyunk együtt, bizalmat adott, elmondott egy 18 éves korában történt dolgot és nem tudok mit kezdeni vele. Orálisan kielégített egy férfit (mentségére részeg volt) és ezt most nem bírom feldolgozni, ti mit szólnátok?Egyébként most minden rendben köztünk...

Legjobb válasz: Szerintem a részegség nem mentség semmire!!! De ha te úgy látod hogy minden rendben van, akkor teljesen mindegy, hogy mi mit mondunk! Ebben a helyzetben én sem tudom mit csinálnék, valószínûleg feldolgoznám a történteket.

Szerintem a részegség nem mentség semmire!!! De ha te úgy látod hogy minden rendben van, akkor teljesen mindegy, hogy mi mit mondunk! Ebben a helyzetben én sem tudom mit csinálnék, valószínûleg feldolgoznám a történteket.
A kérdező hozzászólása: Elnézést, most õ 27 és már felnõtt a kicsapongó életbõl.
Ugyan már... Én örülnék, ha a barátnõm azt mesélné, hogy kielégített egy lányt. Meg na és, én is voltam már férfival, férfi létemre. Ezen nem kell rágódni.
Szerintem jó ez így ahogy van, legalább tudja magáról hogy nem homokos! Rosszabb az ha 40 évesen 2gyerek és 1feleség mellett találja ki valaki hogy huu én télleg homár vagyok...van ilyen is!
Ki mondta hogy annak az embernek mentegetõzni kell? Kipróbálta a másik oldalt és legalább tudja magáról tutira hogy nem homokos...igazi homokosokra ráerõltetik a házasságot és csak 30-40-50 évesen ismerik be hogy homokosok és kénytelenek szétverni egy házasságot, ahol 1-2 gyerek meg a feleség issza a levét annak hogy ráerõltettek valakire valamit, amit nem is akart... Ez nehéz téma, és nem lehet megítélni az alapján amit tett 18 évesen, mert az ember állandóan változik... ki mekkorát és miben ''botlik'' az változó, megítélni valakit ezek alapján nem lehet...
hát nekem nem kéne ezek után.jó hogy megbízik benned de ez nagyon gáz!részeg volt, és ?más is volt már aztán mégse 1 másik pasit pampizgatott!de ha már ez van legalább lett volna annyi esze, hogy ne mondja el ezzel úgy se ér el semmi jót - látod rajta hogy õszinte, de nem tudsz mit kezdeni azzal amit mondott.neked kell eldöntened, hogy ez mennyire gáz neked vagy annál jobban szereted.
A részegség tényleg nem mentség. A részeg ember általában azt teszi, amit józanon valamiért nem mer megtenni, legalábbis nálam így mûködik. Ha valamit józanon nem akarok megtenni, azt részegen se fogom, mert ha megteszem, az azt jelenti, hogy már amúgy is akartam, de talán magamnak se vallottam be. Mellesleg engem nem zavarna, ha a barátom biszex lenne, sõt... :P
Én is azt mondom, hogy ez nem olyan súlyos probléma, ahogy te megéled. Együtt vagytok, szeretitek egymást, õ TÉGED szeret, és nem mást... Ezt pedig vagy azért tette, mert nagyon szeret téged, és ennyire a bizalmába avatott - vagy pedig nem bírta tovább a titkolódzást. A lelkén könnyített ezzel a vallomással...
Szerintem is, ha a fiúk iránt vonzódna, akkor az már kiderült volna, és nem lenne valad. Ráadásul ha elmondta, akkor titkolni sem akarja, ez is egy jó pont, de te tudod, hogy képes leszel-e magbartákozni a múltjával. Amúgy vannak ilyen fura fazonok, nekem volt egy pasim, aki idõnként más fiúkkal csókolózott...
Nem kell annyira pánikolni szerintem! Ittasan nagyon kifordul az ember magából! Ha nagyon bejött volna neki, akkor most is egy pasival lenne :D
Huh, nem irigyellek. Én tutti nagyon sokáig filóznék rajta. El se hinném. Talán azzal nyugtatnám magam, ugy tudnám feldolgozni hogy lassan 10 éve volt, 3éve vtok együtt, minden oké köztetek... Érdekes dolog, de mivel gondolom szereted, és mivel jól megvagytok, idõvel lenyugszik a dolog, és már gondolni se fogtok rá. Hát kitartás, de biztos idõvel megoldódik, mármint hogy idõvel megnyugszik a "lelked".
Nehéz lehet elfogadni, de biztosan szeret téged, mert ha ezt elmondta az nagy bizalomra utal.
Ez igy undoritónak hangzik, de nem ismerem a párodat, ha szereted, meg minden ok köztetek, akkor fogadd el ezt a hibáját, én is elmondtam a péromnak egy nagy tévedésemet és teljesen elfogadta. Én sem tudnám egykönnyen feldolgozni, de ezt neked kell eldöntened, ha azt mondta, bánja, meg soha nem tenné mégeszer, az lenne a gáz, ha nyiltan felvállalná, hogy szokott ilyeneket csinlni.
Az út iratlan szabályai.

11 hónapos múlt a kisfiam és pár napja azt vettem észre hogy ideges. Csapkodja a játékait, idegből kiabál, a kezeivel villámgyorsan ütögeti az éppen előtte lévő dolgot. Normális ez?

Legjobb válasz: Szia. Nem tudom hogy normális e,de az én lányom is ezeket csinálja. Õ 10,5 hónapos és tényleg néha tiszta "ideg". Ráadásul õ verekszik is. Szerintem ez már hiszti!

Szia. Nem tudom hogy normális e, de az én lányom is ezeket csinálja. Õ 10, 5 hónapos és tényleg néha tiszta "ideg". Ráadásul õ verekszik is. Szerintem ez már hiszti!
Szia. Nekem 1 éves kisfiam is ezt csinálja és õ is verekszik. Szerintem is hiszti :D
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy vannak mások így ezzel... már kezdtem azt hinni, hogy valami nem oké... Más anyukáktól csak a szépet, a jót hallom, milyen okos, ügyes, szófogadó a gyerekük... Ezért nem értettem a dolgot... hogy csak nálunk lenne ez?? De akkor nem... Hogy kezelitek? Pl a verekedést? Mert nálunk is van, fõleg öltözésnél.
Ez nem hiszti! Majd pár hónap múlva megtudjátok mit jelent a hiszti:) Amúgy ez van nálunk is, 13 hós a kisebbik. Ha nekiáll csapkodni, akkor hamar megfogom a karját és lelassítom, hogy pápá, vagy simisimi, vagy bármi, amihez a kar felemelése kell elõször. Idõbe telik, a nagyobbiknál is pár hétbe beletelt, mire leszokott a csapkodásról, dobálózásról.
ha hisztizik a lányom, akkor beviszem a szobájába, leültetem a szõnyegre és otthagyom. általában bejön a dolog, mert gyorsan abbahagyja. az öltözésnél nincsenek ilyen problémák még, de azért néha nehezen tûri, hogy ruhákat rángatok rá. igazából nem veszek tudomást róla, ha ilyenkor nyafog, végül is fel kell öltözni. a verekedést egyáltalán nem viselném el, néha-néha ütögette a fejem, közben kacarászott, de szigorúan ránéztem, hogy ezt nem szabad. jelenleg úgymond dühkitörései nincsenek, remélem ezt megússzuk:-) most 1 éves a lányom

Párom 1, 5 hétig itthon lesz szabadságon! Már most ideges vagyok miatta! Mit fogunk csinálni? Normális ez hogy ilyen dolgok fordulnak meg a fejembe?

Legjobb válasz: Szerintem sem jó, ha ilyenek olyan szinten megfordulnak a fejedben, hogy errõl kérdést írsz ki. Mióta vagytok együtt?

Szerintem sem jó, ha ilyenek olyan szinten megfordulnak a fejedben, hogy errõl kérdést írsz ki. Mióta vagytok együtt?
Hány évesek vagytok? Hány éve vagytok együtt? Milyen a párod természete? Mitõl félsz konkrétan?
én nem is értem, hát ha szereted, szeretsz vele lenni és ha végre kicsit szabin lesz, több ideje lesz, akkor élvezzétek ki, munka mellett biztos rég volt, hogy sokáig lustiztatok az ágyban, elmentek sétálni, egy jó filmet megnéztek együtt... no meg biztos van a ház vagy lakás körül is teendõ... esetleg elõre is kitalálhatjátok mitõl félsz? már nem szeretsz vele lenni, nem jöttök ki jól? akkor viszont el kéne beszélgetni, hogy mért van ez, s ahogy akkor mi is legyen... mert húzni az idõt sokáig nincs értelme
De miért vagy ideges? Én kifejezetten örülök, ha itthon van. annyi mindent lehet csinálni. Miért hétvégén nem szoktatok menni sehova? Vagy akkor is dolgozik?
Ez nekem is fura. én repesnék az örömtõl, ha másfél hetet a szerelmemmel tölthetnék egyhuzamban, bármit is csinálunk.
Nem. Szereted?
A kérdező hozzászólása: szeretnék erre rájönni!De lehet ostoba vagyok de nem tudom eldönteni!Szerintem a szerelemnél erõssebb a megszokás!

Normális az, ha valaki inkább megvárja míg a másik hazaér, minhogy sajátmagának főzzön egy pár virslit? Vagy hogy egész délután nincs semmi dolga, de mégis azt ugráltatja aki nagyon is elfoglalt?

Egész délután tanulok, apám meg már 3 kor lelép a munkahelyér?l és csak ül a Tv el?tt, semmit nem képes magának megcsinálni. Én persze egész délután tanulok de inkább engem zvaar midnen 2 perces hülyeséggel minthogy fel kelljen állnia.

Legjobb válasz: Hát kérlek, az én apám is pont ilyen volt. Mindenért ugrasztott, mikor már felnõtt nõ voltam akkor is. Mikor férjhez mentem akkor a férjemet ugráltatta. AZóta van nyugutnk mióta külön vagyunk. Sajnos szerintem nálad is ez lesz a helyzet. Tudom milyen ez, ha nemet mondasz áll a bál, inkább megcsinálod. Igaz?

Hát kérlek, az én apám is pont ilyen volt. Mindenért ugrasztott, mikor már felnõtt nõ voltam akkor is. Mikor férjhez mentem akkor a férjemet ugráltatta. AZóta van nyugutnk mióta külön vagyunk. Sajnos szerintem nálad is ez lesz a helyzet. Tudom milyen ez, ha nemet mondasz áll a bál, inkább megcsinálod. Igaz?
Nem... Ez egyáltalán nem normális! Mi lenne, ha késõbb mennél haza (este 8-9 tájban), addog várna kopogó szemekkel???... 8-o Mutasd meg apádnak, hol a hûtõ, hol a kislábas, hol találja a vízcsapot, hogyan kell meggyújtani a gázt, hogyan fõzze meg a rühes virslijét... Tanítsd meg : hogyan kell 1 szelet kenyeret levágni! Lehet, az a baj, nem tudja hogy kell csinálni???... :]
A kérdező hozzászólása: Így igaz. Van barátom, komoly kapcsolat, és már most ugráltatja õt is. Ha épp inni van kedve akkor a barátomat sofõrnek használja... Szegénykém meg csak azért nem bánja, mert szereti vezetni a kocsinkat. De azért elég gáz...
Én még fizetési felszóltásokat, hivatalos leveleket küldök, gépre viszem az adatokat, számlákat írok. Ugrok, hogy a tv "nagygombját" megnyomjam, egymás után 3 pohár akármit bevigyek, stb... és csesztet, ha becsúszik egy-két 4-es. A 3-asról ne is beszéljünk... 14/L
Szegénykéim jól kihasználnak titeket. Már elmúlt az a kor, hogy a nõk semmit nem érnek csak lessék a férfiak akaratát.
Jaaj, ezen a "rühes virslin" úgy röhögtem XD ez nem normlis, mondd meg, hogy így nem tudsz tanulni, vagy egyszerûen el kell költözni, pl.koliba, ha másik városban tanulsz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!