Találatok a következő kifejezésre: A párom nem akarja (869 db)

A párom nem akar gyereket, mert nincs meg mindenünk. Hogy értessem meg vele, hogy az emberek java részének 50 évesen sincs meg mindene, én meg nem akarok addig várni?

az a nincs meg mindenünk: a közös ház. mert neki van lakása, nekem meg egy önkormányzati albérletem. van kocsija 200 ezreket keres, én minimálbért mások két gyerek mellet vettek hitelb?l lakást ugyanilyen feltételekkel! hogyan értessem meg vele, hogyha mindig arra várunk, hogy meglegyen mindenünk, mi bele fogunk ?szülni. és hogy gyerek/ek mellett is lehet fejl?dni valahova mert már elmondtam a fentebb említett példát is, felfogta de még mindig aggódik, jaj nehogy gyerek legyen!

Legjobb válasz: A párodnak van igaza! A racionalitást nem lehet figyelmen kívül hagyni,ha a gyereket nem akarod nyomorban nevelni! Egy gyerek, akár tetszik-akár nem sok pénzbe kerül! Ha a mai divat szerint tápszerezni akarod,bébiételeket stb.venni neki, akkor 40 ezer símán elmehet CSAK a pici kajájára,gyósgszerekre stb,de inkább több,mint kevesebb. Valamivel olcsóbb,ha anyáink módszerével természetes ételeket adsz neki,de akkor is legalább 30.000.- Ft/hó. A gyesed még ennyi sem lesz. Azt sem értem,ha van a párodnak saját lakása,akkor te miért élsz albérletben? Ha még nem is éltek együtt,akkor még nagyobb felelõtlenség a gyerekvállalás. Hol akarod nevelni? Egyszer az egyik lakásban,másszor a másikban? És mibõl akarsz közös lakást venni? A hiteleket fizetni kell, a rezsirõl nem is beszélve. A párod 200.000.- Ft-ja erre és a megélhetésre szûkösen lenne elég. A Csp és a gyes pedig a gyerek kiadásait sem biztos,hogy fedezné. Egy kisbaba aranyos,kedves, de nem él meg levegõbõl! Nem elég áhítozni egy gyereker,hanem a felneveléséhez szükséges feltételeket is biztosítani kell. És ne azokhoz hasonlítsd magad,akik a semmire,meg a segélyekre szülik a gyerekeket.

Cigányok 0 pénzbõl nevelik a gyereket! Akkor mirõl beszélünk?:D
Nem értem miért hordja le mindenki a kérdezõt. Még ha azt írta volna, hogy a szülei tartják el õt is és a párját is, mellette egyetemre jár vagy vmi, akkor megérteném. De van lakás, van fizetés... Mi itt a gond? Egy gyereknek szeretet kell, nem nike cipõ. Persze nem azt mondom, hogy nyomorba szüljön vki gyereket, de amit a kérdezõ írt, az teljesen átlagos normális anyagi helyzet. Lehet nem a legdrágább babacipõt meg babaruhát tudja majd megvenni, csak a középkategóriásat, de és? Azért attól még lehet abból a gyerekbõl ember. Nem tudom mit tudnál tenni. Nem lehet, hogy inkább fél az apaságtól, és ezzel leplezi? Mondd meg neki, amiket ide leírtál. Mást nem nagyon tudsz csinálni..:/
A párodnak van igaza! A racionalitást nem lehet figyelmen kívül hagyni, ha a gyereket nem akarod nyomorban nevelni! Egy gyerek, akár tetszik-akár nem sok pénzbe kerül! Ha a mai divat szerint tápszerezni akarod, bébiételeket stb.venni neki, akkor 40 ezer símán elmehet CSAK a pici kajájára, gyósgszerekre stb, de inkább több, mint kevesebb. Valamivel olcsóbb, ha anyáink módszerével természetes ételeket adsz neki, de akkor is legalább 30.000.- Ft/hó. A gyesed még ennyi sem lesz. Azt sem értem, ha van a párodnak saját lakása, akkor te miért élsz albérletben? Ha még nem is éltek együtt, akkor még nagyobb felelõtlenség a gyerekvállalás. Hol akarod nevelni? Egyszer az egyik lakásban, másszor a másikban? És mibõl akarsz közös lakást venni? A hiteleket fizetni kell, a rezsirõl nem is beszélve. A párod 200.000.- Ft-ja erre és a megélhetésre szûkösen lenne elég. A Csp és a gyes pedig a gyerek kiadásait sem biztos, hogy fedezné. Egy kisbaba aranyos, kedves, de nem él meg levegõbõl! Nem elég áhítozni egy gyereker, hanem a felneveléséhez szükséges feltételeket is biztosítani kell. És ne azokhoz hasonlítsd magad, akik a semmire, meg a segélyekre szülik a gyerekeket.
komolyan át kellene gondolni, hogy érdemes e folytatni vele akinek meg 200 e kevés a gyerekre...
200ezer + minimálbér a mai világban semmi. igazat adok a párodnak, ilyen feltételekkel énsem vállalnék gyereket
Beszélj szerintem vele, mert 30+ évesen sokkal több az esély arra, hogy beteg lesz a baba, és ha hajthatatlan, hát akkor... :S Nõvéremék ennél valamivel gyengébb anyagikörülmények közt vállalták be a babát. És egész jól elvannak. Remélem sikerül meggyõzni! Sok sikert! Drukkolok!
Nem szeretném az ördögöt a falra festeni, de lehet teljesen más okok állnak a dolog mögött. Lehet, hogy õ valójában egyáltalán nem szeretne gyereket, nem szeretné feladni a mostani kényelmes életét, van egy saját lakása, ahová bármikor elvonulhat, van egy anyukája, aki még mindig ellátja, és vagy te aki szereti és akivel jól érezheti magát a mindennapokban. Na most ezt kellene felcserélni egy sokkal aktívabb életre, és õ meg lehet pont ezt nem akarja.
Akkor kérdezd meg tõle, hogy szeretne-e majd inkább egy beteg gyereket több pénzbõl nevelni? 30-35 éves kor fölött eléggé megnõ az esélye annak, hogy beteg gyereket szülsz. 29 évesen már nem vagy csitri. Gondolom fel tudod mérni, hogy lenne-e pénz normálisan eltartani a gyereket.
Hát a dolog igazán egyszerû, magának kell egy jobban fizetõ állást találnia. Valamilyen felszolgáló, titkárnõ vagy recepciós például, mind 100k felett keres.
ti sokkal de sokkal jobb anyagi helyzetben vagytok mint sokan mások (akik nem mellesleg mégis fel tudják nevelni a gyerekeiket) ! kettõtökre jut most ennyi pénz, jó esetben majd hármotokra, vannak akik 4en vagy még többen élnek ennyi pénzbõl és megélnek, enm nyomorban, én is ismerek ilyen családokat:) és a gyerek értékét mint már valaki írta tényleg nem az határozza meg hoyg miylen márkás cuccokban jár pici korától fogva vagy milyen divatkajákat eszik. szerintem a korotok is pont most ideális hozzá:) sok sikert:) L19
A kérdező hozzászólása: szóval szeretnék gyereket, de nem szabad mindjárt könnyesedek elegem van!!!
A kérdező hozzászólása: nem mintha ezért szeretnék gyereket, lehet kicsit kivagyok..
Ne 1-et akarjatok, legalább egybõl 6-ot. Jobban kifizetõdõ. Nézzed csak: http://imagerz.com/QEJGWEtvAwJRU1hORQVR
A kérdező hozzászólása: meg más úgy meghalni, hogy hú de nagy kérót hagyok hátra és más úgy, hogy mennyi gyermekem van hátra
A kérdező hozzászólása: 29 õ 32
Amúgy hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: ok raconalitás a pénz. és a kor nem számít racionalitásnak? hogy nyugdíjasan legyen kamasz, drogos gyerekem, akinek protkóval magyarázzam, hogy nem szabad füvezni?
A kérdező hozzászólása: a párom 100 ezreket rak magának félre... mivel csak a rezsi az, amit fizetnie kell. kaját anyuka hozza a munkahelyérõl. összeköltözés azért nincs, mert nem közös a lakása velem, és ne érezzem magam úgy, hogy tõle függök. de minden nap együtt alszunk, hol itt, hol ott. teljesen tanácstalan vagyok gyermek ügyben , mert ok lenne, ha legalább látnám, hogy pl két év múlva lehet.. de ezt sem látom. kérdeztem a párom is hogy negyvenévesen jó lesz? hu. annyit nem akar váni.és ennyi.megoldás sehol.
A kérdező hozzászólása: és csak attól félek, ha várok jó pár évet és kínok kínjával meglesz a közös ház, akkor meg lecserél valami fiatalabbra és õ szül oda gyermeket én meg elpazaroltam az éveimet, ahelyett, hogy kimentem volna külföldre nem tudom hogy oldjam meg ezt a helyzetet, mert szeretem a párom
A kérdező hozzászólása: de egy gyerek, hogy lehet ennyire pénz kérdése? hát egy férfiban nincs meg az a vágy? csak a racionalitás? és tényleg nagyon sokan rosszabb körülmények között alapítanak családot!!! és még kérdezik, miért hajtanak a nõk a pénzes pasikra.... mert nekik lehet szülni...van hova...
A kérdező hozzászólása: próbálok jobb állást találni lehet igazság abban, hogy el van kényelmesedve a párom ha nem a pénz miatt, akkor jó lenne tudni mikor miért akar apa lenni egy férfi vagy mindenhol a nõ kezdeményezi a gyerekvállalást? úgy kell könyörögni egy pasinak pár centiliterért? :)

Segitség! A párom nem akar babát! Mit tegyek?

Hogyan vegyem rá a páromat, a babára? Valahogy megoldani, hogy ő is akarjon babát. Teljesen elvagyok keseredve. :( én nagyon szeretném...

Legjobb válasz: 4. vagyok. Hát 31 évesen mondjuk már ideje lenne... De ha nem akar, akkor sem lehet mit csinálni. Mióta vagytok együtt? Én párom 25, nála még megértem, hogy 2-3 évig nem akar, addig én sem, de 31 évesen már ezt nem nagyon tudnám elfogadni... (Én is 22 vagyok.)

4. vagyok. Hát 31 évesen mondjuk már ideje lenne... De ha nem akar, akkor sem lehet mit csinálni. Mióta vagytok együtt? Én párom 25, nála még megértem, hogy 2-3 évig nem akar, addig én sem, de 31 évesen már ezt nem nagyon tudnám elfogadni... (Én is 22 vagyok.)
ráeröltetni senkire nem lehet. Az ilyet épp ezért a kapcsolat elején kéne tisztázni. Én hagytam ott ilyen miatt nagy szerelmet.
Nekem sem halkan beszélt, megértelek, együttérzek...tudom mirõl beszélsz, viszont valóban 31 évesen már komolyabb is lehetne, a férjem amikor nem akarta 26 éves volt...azért talán az érthetõbb.Remélem alakul a helyzet és ha boldog vagy vele és szereted akkor légy türelemmel, hála az égnek fiatal vagy és van idõd! Nagyon sok boldogságot kívánok! :)
Ugyanennyi idösek vagyunk mi ti!És nálunk õ nagyon akarja rajta is vagyunk a témán:) jah és albiban lakunk 1 fizubol:)
A kérdező hozzászólása: Vele nem lehet beszélni. Kiejtem a baba szót, és lekiabálja a fejem :( belefáradtam :( feladom.. Valahogy majd, csak túl lépek a baba akaráson
Nagyon ismerõs a szituáció!Most 33 éves vagyok és 3 éve kinlódunk hogy legyen...mindig volt kifogás, persze nem haragszom érte, mert szép életünk van és volt.Egy nap arra állitott haza hogy legyen babánk, és akkor én voltam a legboldogabb a világon.Csak az élet úgy gondolta hogy megtréfál minket, úgyhogy 3 év 5 hónap telt el azóta.Próbálj vele errõl szépen beszélni, én nem tettem, talán majd átgondolja õ is.
nem egyáltalán nem. 30 körül azért alegtöbb pasiban már felmerül a családalapitás gondolata. Én 29 vagyok, sok hasonló korú barátunk van, egy-kettõ van aki bulizós a többi már kinötte. Pedig régen heti 3-4 napot buliztak a legtöbben.Mindnehol a családalapitás már a téma. Manapság már csak átmegyünk egymáshoz vagy beülünk egy étterembe stb.
A kérdező hozzászólása: Ö a mindenem, de ugy érzem, hogy hamarosan lépek..nem ilyen emberrel akarom leélni az életem, aki 31 évesen bulizni akar a haverokkal. Idáig azt hittem, hogy korához képest viselkedik
egy ilyen embernek egyenlõre ne is akarj szülni. szerencsére van még pár éved. Ha 35 körül sem érik meg benne az apaság gondolata ne várj tovább mert akkor nem is fog.
Miért vagy vele?Dönts, mi a fontosabb, és ne pazarold a fiatalkorod.....Késõbb meg fogod bánni...:) Tapasztalat...
A kérdező hozzászólása: Augusztusban lesz 5 éve. Tudom, hogy nagyon szeret, a mai napig is, a tenyerén hordoz, stb.. De errõl hallani sem akar! :( egymás után veszi a drága motorokat, kifogása mégis az anyagiak. Meg az, hogy haverok buli... Mint egy tini :( és ez elszomorít
A kérdező hozzászólása: Nem akarom ráeröltetni! Eszem ágában sincs. A párom 31 én 22. Arra hivatkozik, hogy õ még élni akar stb stb, nah meg persze az anyagiak. Az anyagiakkal probléma nem lenne.
Ha erõlteted, annak nem lesz jó vége. Hány évesek vagytok?
Hány évesek vagytok? Ha õ magától nem akarja, nem hinném hogy egészséges lenne rábeszélni.
Nézzetek filmeket ahol kisbaba születik. Beszéljetek róla. Kérdezd meg miért nem szeretne, ha elmondja mi riasztja el biztos megtudjátok beszélni. :)
az én párom is 31, én 28, és egyikünk sem akar babát. 22 évesen fõleg nem akarnék, bár ez biztos az én hülyeségem. Na nem a bulizás miatt, abból már kinõttem. Egyszerûen nem érzem, hogy attól lennék teljes ember, ha lenne egy gyerekem. Amíg lehet, élvezze az ember a párjával CSAK kettesben töltött idõt - szerintem. 31 évesen egyébként manapság a férfiak még "fiatalnak" számítanak. A párom jól keres, építi a karrierjét, hétvégén velem és a barátaival nyugalomban pihen. Valószínûleg a te párodnak sem hiányzik még az, hogy gyökerestül felforgassa az életét egy baba. Rávenni meg nem tudod, ha nem akarja, felesleges erõltetni, mert mint írtad, kiabálni fog, és elõbb-utóbb õ teszi ki a te szûrödet. Vagy fogadd el, vagy hagyd el, de én mondjuk ennyi idõsen mint te, nem rohannék ennyire elõre.

Szeretnék 3-ban szexelni! De a párom nem akarja, hogyan tudnám rávenni?

Nekem mindegy mi a felàllàs,de extrèm dolgot szeretnèk!Szerinte ez megcsalàs lenne!21L

Legjobb válasz: Ha õ nem akarja, akkor ne akard rávenni. Max belemegy kényszerbõl, de nem fogja élvezni, akkor annak mi értelme? 29/n

Ha õ nem akarja, akkor ne akard rávenni. Max belemegy kényszerbõl, de nem fogja élvezni, akkor annak mi értelme? 29/n
Rávenni? Sehogy. Ezt valaki vagy akarja, vagy nem.
Neked mindegy? szóval Te simán elfogod viselni a másik csaj szopná a párod, õ cserébe kinyalná a csajt, sõt meg is dugja na ezt a felállást kapcsolaton kívül el tudom képzelni ezek szerint Te nem vagy szerelmes a párodba, õ igen ez a különbség kettõtök között, szóval el kellene gondolkozni ezen N
kutya?
Szerintem helyesen látja hogy megcsalás lenne, az ilyen hûséges férfiakból több kéne :)
A kérdező hozzászólása: Igaz, nem eröltethetö dolog!Èn azt hittem ezt szeretnè csak nekem sem meri bevallani!De hàt tènyleg ami nem megy azt nem kell eröltetni!
A kérdezõ is szeretheti ettõl még..., csak más-más az igények, azaz nem illenek össze. Ne gondolkozz hosszútávú kapcsolatban a pároddal!
Mi az hogy béna fazon? Becsülendõ inkább, hogy létezik ilyen. Aki szereti a párját, az nem akarja mással megosztani. Ne erõltesd amúgy rá.
vazze, ilyen egy béna fazont! ha engem kérnél, hogy vegyünk be valakit, nem tiltakoznék!
"Persze lehet fèltèkeny lennèk, de addig kell kiprobàlni ilyeneket mig fiatalok vagyunk!" Mert késõbb elvisznek érte a sintérek?
A kérdező hozzászólása: Persze lehet fèltèkeny lennèk, de addig kell kiprobàlni ilyeneket mig fiatalok vagyunk!De tènyleg nem lehet ràeröltetni ezt, mert ha benne lenne kènyszerböl nem èlveznè a dolgot!Köszi a vàlaszokat
Lehet a kérdezõ két fiúval akarja, nem egy másik lánnyal :D Hát így én se lennék benne... vagy nem tudom talán. 21F
Négyesre probáltad már rávenni?
hogyhogy nem akar 2 nõvel lenni?
lehet csak azért nem akarja azt mondani hogy igen, mert azt hiszi hogy csak tesztelni akarod, és nem is komolyan kérdezed. Így azt mondja amit szerinte hallani akarsz.

Vannak itt olyanok akik nem akartak gyereket vagy a párjuk nem akart?

18 éves fiú vagyok és nagyon makacs - az élet több területén is, ezt beismerem. Úgy látom, hogy nem feltétlenül az az emberi élet célja, hogy családalapítás, gyermekvállalás történjen, szerintem gyerekek nélkül is lehet boldog az ember, akár a halála napjáig is. A szüléstől különösen undorodom, szerintem nem tudnék a páromra többé "úgy" nézni mint azelőtt. Valamint az is eszembe jutott, hogy mi lenne ha emiatt haragudnék a saját gyerekemre és esetleg nem tudnám úgy szeretni ahogyan kéne... Olyanok válaszát várom akik nem akartak semmiképpen gyereket vagy olyanokét akik akartak de a párjuk nem. Persze a kapcsolatok további sorsa is érdekel. Én például megmondtam a barátnőmnek, hogy én nem tervezem (ő azt mondja akar majd), szóval ha mondjuk 10 év múlva is együtt leszünk akkor inkább pár éven belül döntsön hogy velem marad vagy inkább szakít ezen ok miatt.

Legjobb válasz: Ne haragudj meg, de nagyon-nagyon fiatal vagy még. :) Párom sem akart gyereket, teljesen kiborult még a gondolatától is, hogy gyerek... Aztán kitartottam mellette és teltek az évek. Terhes lettem, még akkor is ki volt borulva, azt akarta vetessük el. 32 éves volt már akkor. Végül kiderült, hogy kislány. teljesen átfordult benne minden. Alig várta, hogy megszülessen. 2 éves a kislányunk, imádja és szeretnénk neki kistesót is. Jól vagyunk, megvagyunk, szeretjük a közös gyerekünket. :)

Ne haragudj meg, de nagyon-nagyon fiatal vagy még. :) Párom sem akart gyereket, teljesen kiborult még a gondolatától is, hogy gyerek... Aztán kitartottam mellette és teltek az évek. Terhes lettem, még akkor is ki volt borulva, azt akarta vetessük el. 32 éves volt már akkor. Végül kiderült, hogy kislány. teljesen átfordult benne minden. Alig várta, hogy megszülessen. 2 éves a kislányunk, imádja és szeretnénk neki kistesót is. Jól vagyunk, megvagyunk, szeretjük a közös gyerekünket. :)
Azt azért tudnod kell, hogy a tájékoztató jellegû korod igencsak súlyos a gyerekvállalás kérdésében... Ne viccelj már, 18 évesen azt hittem én vagyok a világ legfelnõttebben gondolkodó embere, aki soha nem fog szülni, és amúgy is visítani tudtam volna a gyerekektõl. Aztán eltelik 10-20 év és láss csodát, az agyad is alakul. Úgyhogy most írhatom, hogy elméletben találhatsz magadnak egy párt, aki szintén nem akar gyereket, és boldogan éltek majd, amíg rátok nem savanyodik az élet. De mi a fenéket beszéljünk elméletekrõl, amikor sem a tested, sem a lelked nem mûködik csak elméletek alapján. Érzelmek, befolyások érnek majd, alakulsz te is, a világ is. S merem állítani, hogy hülye az a fiatal fiú, aki szerint a szülés a világ legszebb dolga, és premier plán szeretné nézni. Nekem ez lenne a beteges, de a jelenlegi felfogásod normális. S ne haragudj, de engedd meg, hogy azt mondjam, hogy ha majd felnõttél, még láthatsz majd mindent másképp. Ha meg nem, hát akkor legyen szerencséd egy hasonló gondolkodású csajhoz. De addig add meg a barátnõdnek azt a lehetõséged, hogy merje remélni, hogy talán másképp látsz majd idõvel.
Én nem akartam gyereket. Nem is szerettem a gyerekeket igazán. Undorodtam a szüléstõl is. A párom viszont mindig akart gyereket. Egyszer meg is kérdezte tõlem, hogy egyszer azért ugye te is szeretnél? Imádja a gyerekeket, s gyönyörûen bánik velük. Aztán 30 évesen megfordult velem a világ. Szerettem volna kisbabát. Azonnal terhes is lettem. Most már van 2 pici porontyom. Imádom õket. Azóta minden gyerekes filmen elbõgöm magam, olyat nézni sem tudok, ahol szenvednek, a férjem se. Más szülõk gyermekei is szeretnek engem, el tudok velük beszélgetni, s már én is szeretem õket, sõt. Nem leszek rosszul, ha odajön hozzám egy idegen kicsi, s beszélgetni akar velem, hanem elbeszélgetek vele. Van egy dolog, ami viszont nem változott. A szüléstõl továbbra is kiráz a hideg. Szerintem ezért nem is tudtam normálisan szülni, csak császárral. Úgy gondolom, számít a kor. Rajtam kívül másik két anyukát is ismerek, akik hasonlóan jártak mint én. S õk is 30 év felett szültek. 35/N
A kérdező hozzászólása: Kikérem magamnak! :P Szeretek olvasni, csak 1. sokszor idõszakosan törnek rám az olvasási "rohamok" 2. Stephen King fan vagyok, az olvasottak minimum fele a mûvei közül került ki eddig (az utóbbi kb. 2 évben). Egyébként pedig a film után elterveztem, hogy el kell olvasnom a könyvet egyszer. :D
Na itt jött elõ a generációs szakadék! :D A Galaxis útikalaúz a világ egyik legjobb könyve (sorozata), a film eltörpül mellette. Hihetetlen Douglas Adams humora, ha teheted, olvasd el, zseniális!
A kérdező hozzászólása: # 15/15 Akinek nem inge, ne vegye magára, azt hiszem ez evidens. :) A személyeskedõk azok akik a koromra célozgattak, szóval nem rád értettem szerintem. Egyébként úgy vagyok vele, hogy inkább ne legyen gyerekem, ha nem érzem úgy, hogy képes lennék rendesen szeretni és gondozni. Ja és örülök hogy te is láttad a filmet. :D
A kérdező hozzászólása: # 11/13 Nincs bajom az esetleges undorító dolgokkal, a szülés az egyetlen kivétel. Jó adag szívtelenség is van bennem, de tudok rendesen szeretni. # 12/13 Persze, mindenki változik és változhat, de mellõzzük már a személyeskedést, ezt a kérdést egy "felnõttesebb" ember is feltehette volna és unalmas azt olvasgatni, hogy "majd változhatsz", nem kell mindenkinek magából kiindulnia. # 13/13 Én úgy értettem azt, hogy "nem akartak", hogy nem akartak és nem is lett gyerekük, vagy megváltozott a véleményük vagy becsúszott és lett. Tehát a kérdésem ugyanúgy érvényes mindkét tábornak szerintem. Ennek ellenére lehet kiírom másképpen megfogalmazva...
Hogy miért nem hisszük el, hogy valaki nem változik? Mert valamennyit még a legmakacsabb tini is változik, azért.
A kérdező hozzászólása: "De addig add meg a barátnõdnek azt a lehetõséged, hogy merje remélni, hogy talán másképp látsz majd idõvel." Ha megadom neki a lehetõséget akkor hitegetem, áltatom... nekem így jött le a dolog értelme, de akkor biztosan rosszul értettem, elnézést. Persze, gondolhatja azt is hogy majd változok, de nem akarok neki csalódást okozni, ha tényleg komolyra fordulna a dolog egyszer... mivel nagyon szeretem. Miért kéne emiatt elhagynom egyébként?
A kérdező hozzászólása: 6. válaszadó, mit kéne itt megerõsíteni? Miért nem lehet szimplán elhinni azt, hogy egyesek nem változnak? Kérdésemhez azt írtam hogy "Olyanok válaszát várom akik nem akartak semmiképpen gyereket vagy olyanokét akik akartak de a párjuk nem. Persze a kapcsolatok további sorsa is érdekel. ", tehát nem kértem személyes kitérõket. Persze a válaszokat köszönöm (csak sajnos egyetlen férfi sem írta még meg a tapasztalatait... jó lenne abból a szemszögbõl is).
A kérdező hozzászólása: Én elsõsorban konkrét tapasztalatokra vágytam, nem olyan jellegû tanácsokra hogy "majd ha felnõttél" meg ilyenek. És kedves 4. minek hitegessem a barátnõmet? Nem könnyebb az egyenes vélemény?
A kérdező hozzászólása: A szabad véleménynyílvánítás joga mindenkinek kijár, de direkt nem akartam hogy idekeveredjen a korom... Csupán tájékoztatásnak írtam ki. Az én példám lehetõleg legyen úgy értelmezve, hogy nem fog változni a véleményem.
Pedig akar akarod akar nem, a korod a hibas egyenlore ezert a gondolkodasmodert. Majd valtozol. Tul fiatal vagy meg ahhoz, hogy barmirol is felelossevteljes velemenyed legyen. Most csak tanulj, alapozd meg a jovodet, bulizz, csajozz, a csaladalapitas meg raer meg.

Esett már úgy valaki teherbe, hogy tudta, a párja nem akar gyereket?

Barátn?mnél véletlenül becsúszott, és teljesen kétségbe van esve, hogy mondja el a párjának. Egyébként 9 éve együtt vannak, jegyesek.

Legjobb válasz: Jól értem,hogy 9 éve együtt vannak, jegyesek és a pasas még nem akar gyereket? Szerintem ez hülyeség, mert ha valaki el akar venni valakit feleségül, akkor elõbb-utóbb gyereket is akar. Hát most elõbb. Szerintem nem kell ezen pánikolni, biztos szereti nagyon a menyasszonyát és örülni fog a kis jövevénynek. Attól, hogy nem számít rá, nem azt jelenti, hogy nem akarja, vagy nem fog örülni neki. Úgyhogy HAJRÁÁ!!! Boldog pocakosodást a Barátnõdnek!

Jól értem, hogy 9 éve együtt vannak, jegyesek és a pasas még nem akar gyereket? Szerintem ez hülyeség, mert ha valaki el akar venni valakit feleségül, akkor elõbb-utóbb gyereket is akar. Hát most elõbb. Szerintem nem kell ezen pánikolni, biztos szereti nagyon a menyasszonyát és örülni fog a kis jövevénynek. Attól, hogy nem számít rá, nem azt jelenti, hogy nem akarja, vagy nem fog örülni neki. Úgyhogy HAJRÁÁ!!! Boldog pocakosodást a Barátnõdnek!
Szerintem , nyugodtan mondja el a párjának. Mégha az elsõ reakció nem is önfeledt öröm lesz, tuti megváltozik hamar a véleménye (meglátja az elsõ uh-os fotókat stb...). Szóval, ne féljen, végülis, nem egy pár hetes kapcsolatról van szó, akkor még meg is érteném:-))
Szia! Nálam pont így történt, a barátom nem akart gyereket, de becsúszott. Én meg megmondtam neki, nem vetetem el. Éljen õ olyan tudattal, hogy megölt egy babát. Nekünk nõknek ez nagyon szörnyû érzés, és életünk végéig elkísér. Megtartottam, azóta 20. hónapos, és az apja nagyon imádja. Szerintem a pasik többsége fél az apaságtól. Én mindenképp azt javaslom a barátnõdnek, hogy tartsa meg, mert az anyaság szavakkal el nem mondható csoda. És ha meg a pasi azt akarná vetesse el, mint az én férjem, hogy fogja megbocsátani neki, meg a pasi hogy számol el a lelkiismeretével, ha a nõnek nem lehet soha többé gyermeke.
Utolsó hozzászóló vagyok. Ráadásul a gyereket közösen csinálták meg, vállalja is a felelõsséget. Az én terhességem igaz szörnyû volt, mert egy ultrahangra sem jött el a férjem, szülésig olyan volt, mintha csak egyedül kellene majd felnevelnem, de amikor megszületett és a barátnõm szó szerint a kezébe nyomta, hogy fogd meg a gyereked, minden megváltozott. Azóta örül neki, hogy én így döntöttem.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy már évek óta mondogatja, hogy nem akar.Én már nem tudok mit mondani. Én is hasonlókkal biztattam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, én is ezen a véleményen vagyok.
Ez igénytelenség !!!!
Te jó isten ezt el se hiszem amit írsz. Fürdeni se kell, meg mosni se:Dez beteges:D
Mondd neki ha ezt akarja kipróbálni, költözzön be az erdõbe vagy menjen civilizációtól távoli helyre, ugyanis soha nem fog a haja öntisztulni, ahányszor kimegy az utcára máris tapad a szmog és légköri por a hajára, még ha nem is tudja ezt Én is próbáltam 3hónapig, azt értem el vele hogy kisebesedett a fejem, lett rajta egy vakolatnyi elhalt hám réteg, és nem gyõztem utána mosni minden 2.nap hogy jöjjön helyre Szóval bele se kell kezdeni mert ráb*szás, nem nekünk való ez 20/F
Mi egy barátnõmmel kipróbáltuk 16 évesen egy nyári szünetben. 6 hétig bírtuk. És nem volt jó érzés... Mondd a párodnak mossa meg és vegyen fel sapkát, akkor fix, h nem fázik meg.
Ez azért téged is minõaít, hogy ilyen párod van. Munkanélküliek és hajléktalanok vagytok?
Talan meg elhittuk volna hogy igazi a kerdes, de most mar lebuktattad magad mekkora kamu a hulyesegeiddel... Kajak ennyire unatkozol???
Így akar beteg emberekhez érni és még pénzt is vár érte???? KAMU!!! Amúgy ez eléggé veszélyes a betegekre nézve, a kórházból csak feltûnne valakinek és elzavarná zuhanyozni.
Igaza van, öntisztul. Valahol egy mezõ közepén álló házban élõ emberné, aki a közelébe sem megy a városnak, a pornak, a szmognak, stb. De gondolom nem ott éltek, így ebben az esetben ez nem áll.
Itt valaki tényleg elhitte, hogy diplomások? ))) Egy diplomás így ír?? ))) Talán a kínai piacon vették azt a diplomát... ))
Beszéld le, vagy ha akarja akkor csinálja de te ne menj bele. Az egészségedre is káros lehet ha nem tisztálkodsz. Próbáld ki csak azt hogy 2 hétig nem mosol hajat, szerintem az utcára nem mennél ki olyan igénytelen, zsíros fejjel. Az meg, hogy havi 1x mostok azt hogy érti? Hogy mondjuk 2 hétig jársz egy pólóban? Még ha nem is vagy olyan izzadós akkor is lekoszolódik. Nem is értem hogy gondolta ezt. A rezsivel lehet úgy is spórolni mint öreganyámék csinálták régen. Engedsz lavorba vizet, beleállsz és átmosod magad. Nem kell tele kádba fürödni meg órákig tusolni.
mikor a diplomádat megszerezted, még nem volt kritérium a helyesírás? ráadásul a rendszer aláhúzza a hibát!! :D igénytelenek is vagytok, meg hálapénzbõl akartok élni? Remélem mikor nektek lesz orvosra szükségetek el kell adnotok a nagy házatok, hogy hálapénzt adjatok a kezelésért. Ja és ha egyszer ne adj Isten mûteni kell téged vagy a barbár férjed, nyúlkáljon olyan doki bennetek, aki szintén nem fürdik!!!
"Mit tegyk ha a parom nem akar hajat mosni a hideg miatt? Mert nem akar, egfázni" Hallottatok már a hajszárító nevû találmányról? Használat: hajmosás után törölközõvel átdörzsölitek a hajatokat, a hajszárítónak a dugóját bedugjátok a konnektorba, a megfelelõ kapcsolóval bekapcsoljátok (használati utasításban meg lehet nézni melyik az a bizonyos kapcsoló) és a meleg levegõt, amit kifúj, a hajatokra irányítjátok. Körbe-körbe, hogy mindenhová menjen. Ha már száraz a haj, a kapcsolót visszaállítjátok alaphelyzetbe és a dugót kihúzzátok a konnektorból. És száraz a haj. Így télen érdemes lefekvés elõtt használni és egy kicsit befûteni otthon, akkor a megfázás és korpásodás is elkerülhetõ.
*Õsszel, bocsi :)
A kérdező hozzászólása: Hajszarito káros a hajra. Sose hasznaltunk.
A tetvek is.
Akkor borotváljátok kopaszra, mert még az is szebb mint a koszos, zsíros, tetves haj. Bár nyilván kamu kérdés, egy diplomás orvos ember nem ennyire hülye, mellesleg nem is teheti meg, hogy ne fürödjön vagy ne mosson hajat, mert a munkahely ezeket megköveteli. Te meg inkább írni tanulj meg, ne undorító sztorikkal húzzad a népet.
Hát én ultimátumot adnék, hogy vagy fürdik, tisztálkodik, hajat mos, mint minden civilizált ember, vagy mehet a levesbe...hihetetlen, hogy egyeseknek nem alap a rendszeres hajmosás, fürdés, mosás....
A kérdező hozzászólása: A helyesíras meg a telórol való hanyag íras n ugyanaz nem fogok ekezeteket meg mindent keresgelni igy is ertheto mit irok
lol, ha egy hónapja nem mossa, akkor mostmár nem tökmindegy? :D
Ha a haj öntisztul, akkor a hajléktalanoknak miért nincs olyan csillogó hajuk, mint a Pantene reklámban?
Szerintem te itt 2 dologgal is szítod az indulatokat. 1. Mr. és Mrs. Igénytelenség címre törekedsz a diplomás orvos férjeddel. 2. HÁLAPÉNZBÕL MEGÉLNI! Mégis mennyi hálapénzt kap a drága férjed??? Neked nincs fizetésed? Hallod, ritka gusztustalan vagy. Más embernek a havi megélhetése problémát jelent, te meg a hálapénzbõl éldegélsz vígan. A drága orvos férjed kap pénzt a munkájáért. Jó nagy tetü, hogy elfogadja a hálapénzt. Ha nem tévedek, arra esküdött fel, hogy segít az embereken, minden erejével és tudásával. Ezért kapja a fizetését. Ha lenne benne gerincesség, akkor nem fogadná el, ugyanis annak a családnak, aki adja, valószínûleg nagyobb szüksége van rá. Hogy miért adja akkor? Mert azt hiszi, hogy így az orvos jobban odafigyel a rokonára. TISZTELET A KIVÉTELNEK! Lehet lepontozni.
Elég szomorú hogy hálapénzbõl akartok élni!!!Úgylátszik a mai orvosok pénzéhesek plussz még igénytelenek is!!Egyébként meg egy nagy baromság az egész.Szerinted melyik kórház vagy rendelõ fogja tolerálni neki hogy nem mos hajat, nem fürdik meg a ruhái is büdösek koszosak???Elég szomorú hogy diplomás emberek létére ennyire igénytelenek vagytok...de a párod tuti hogy az remélem neked azért lesz annyi eszed hogy nem követed õt a hülye szokásaiban.Bocs de ez csak az én véleményem volt..
Persze egy idõ után nem marad benne már több kosz. Ha te és a környezete bírja, akkor nincs gond.
A kérdező hozzászólása: De igaz lehet az hogy tényleg öntisztul és szebb lesz tõle a baj? Va Ami régi fridi müsort emleget. Csak az a baj õ az egész csaldot erre akarja szoktatni. Meg azt is mondja legalabb a vizzel igy sporolunk es fürdeni se kell csak ha nagyon muszaly havi 1 x eleg ha a ruhaimk mossuk
A kérdező hozzászólása: Eddig nem latni a hajon semmit kb mintha 1 hetes lenne
A kérdező hozzászólása: Csodálkoznal egy nagy hazban lakunk diplomasok vagyunk parom orvos ráadásul ezért gondolom hogy van benne valami csak nem allit hülyeséget de furcsa is nem?
Állatorvos?
"Csodálkoznal egy nagy hazban lakunk diplomasok vagyunk parom orvos ráadásul ezért gondolom hogy van benne valami csak nem allit hülyeséget de furcsa is nem?" Ezen most nagyon jót röhögtem, köszönöm! ))) Egy analfabéta diplomás... )) De jó!
Ilyen szarul megy az orvosoknak, hogy a vízen kell spórolni? Enni se egyetek ennyi erõvel, mert akkor nem [email protected], azzal is kevesebb bíz fogy na meg kajára se kell annyit költeni. Anyám remélem ilyen orvoshoz nem kerülök. Oké, hogy természetes életmód, meg az én orvosom is ajánlotta, hogy a fogkrém, meg tusfürdõ helyett mást használjak, de hogy ne fürödjek csak havonta...Fincsi lehet a szex is 1 hét nem fürdés után :D:D
Na jó. Ez legyen kamu. Európai ember ne legyen már ennyire igénytelen. Mert még ha az alpokban a hegyen, vagy a tengeren akar ritkábban hajat mosni. Ott ok tiszta a levegõ, nem éri annyi mocsok a fejét. De fürdeni, mosni?? 3 nap után vegyi fegyver.
A kérdező hozzászólása: Azert nemi szervet mos.lega Ábbis azt mondja de tiszta ugyhogy gondolom igen. Amigy nem panaszkodom anyagilag de az a cél hogy asz összzes fizut félretesszük és a hálapénzbõl éljünk meg az nem olyan sok hogy számlák kaja ruha mozizás szórakozás mindenre jusson. Enni szeretünk a reszin spórolnánk inkább.
A kérdező hozzászólása: Nem kamu amugy de én is tudom hogy fura pont ezért tettem fel a kérdést. Én is a rezsin spórolnák de nem tudom ez a legjobb módja e. De mondom itt nem csak a pénzrõl van szó ha nem elég a há Apénz nem halunk bele de õ tényleg így gondolja hogy ez lenne az egészséges legalábbis probaljuk ki
De akkor jó lenne, ha dzsuvásan nem nagyon mennétek emberek közé. Büdösödjetek otthon.
Abban igaza van, hogy öntisztul a haj. Na de ki bírja ki eddig?
Én is hallottam errõl, hogy nem kellene hajat mosni, mert öntisztuló (talán az Antal Valis oldalon volt errõl szó?)... De 3 hónap kellene hozzá, hogy beváljon és addig nem tudom, hogy lehet kibírni hisz viszket, szaga van, összetapad stb... De ezek akik erre esküsznek, mosnak hajat, csak sima vízzel, vagyis leöblítik idõnként. És fürödnek is, de csak tiszta vízzel, szappan tusfürdõ nélkül. Szerintem a rasztások se mosnak hajat samponnal, csak vízzel. Én inkább maradok annál, hogy 100% természetes összetevõjû szereket használok.
tényleg érthetõ mit akarsz. ne fürödjetek!! maradjatok ilyen igénytelen állatok és ha szerencsénk van te meg az idióta férjed majd belefulladtok a mocsokba! elég [email protected] egy család lehettek!! még hogy ti diplomások vagytok?? meg hálapénzbõl élni? ha tényleg így gondoljátok, akkor dögöljetek éhen!!!!!!

Mit csinaljak ha a parom nem akarja a babat?

Egyutt terveztuk el,hogy osszehozzuk,most pedig ,hogy a tunetek alapjan ugy nez ki lehet terhes vagyok,mar teljesen masabb lett velem.Tesztet valamelyk nap csinalok.Kivarom a megfelelo napot.Az a helyzet,hogy o kimegy kulfoldre az apjahoz dolgozni.1000euro havonta.Szerintem abbol fenn lehet tartani egy babat.Tervezzuk,hogy mielott elmegy lepolgarizunk.Meg szerettem volna a babat.Mivel nem lennek legalabb egyedul.De viszont o mar jon a szovegekkel,hogy nem akarja ,hogy nelkulozzon,igy jobb lenne ha nem tartanank meg.De en kitarto vagyok.Meg is mondtam neki,hogy ha arrol van szo,akkor o megy amerre akar,en vissza a szuleimhez,es felnevelem majd en a babat,de akkor o biztos nem fogja latni soha.Ilyenkor ugy tunik,hogy nem szeret.Vagy nem velem akar lenni?En nem ertem.De a lenyeg,hogy ha baba lesz en felnevelem.Hogyha kell akkor egyedul.

Legjobb válasz: En ezzel nem megfogni akarom.Szerintem te a sajat duhodet haritnad ram is.Ez nagyon erdekes.Mitol kivagy a masik K..va miatt az nem azt jelenti ,hogy en is most pont arra keszulok.Ez olyan abszurd.Sajnalom,hogy ilyen elmenyben kellett reszesulj,es sajnalatos,hogy vannak olyan nok,akik az eszuket nem hasznalva,kihasznaljak a masikat.A masik dolog pedig,hogy en megmondtam,hogy ha arrol lenne szo egyedul is felnevelnem,segitseg nelkul.A masik pedig ,hogy azert menne ki ,hogy minnel elobb tudjunk venni egy sajat hazat.Csak en nem bizom benne,mivel az apja nozik ott kinn ezerrel ,igy felhoztam neki,hogy ha kimegy otthagyom,mert lehet az apja meg neki is ajanlana valakiket.Hidd el ismerem milyen aposom.Primitiv,embereket es erzeseiket nem tisztelve.A parom meg mindig nem biztos ,hogy el tudnank e tartani a babat.Es o szeretne neki mindent megadni es nem nelkulozni.Ezert nem akarna a babat meg.Nehogy nelkuloznie kelljen.Megertem ot is.Es igazat is adok neki.De egy eletet ,amit az elet adott ,azt nem szabad elvenni.Plane ugy,hogy egy egesz eleten at bannank mindd a ketten a dolgot,ha nem tartanank meg.

Az utolsó véleményéhez fûznék hozzá egy aprócska véleményt. Már bocsi, de szerintem állatira balek pasid van. Ha tudta miféle az exe, az kellett volna lennie az elsõnek, hogy apasági tesztet csináltattat. Ha az övé, akkor kell fizetnie, ha nem, akkor le lett volna tudva örökre a dolog. Ha az övé a baba, akkor sem lett volna kötelessége törõdni vele. MEnnyivel másabb az a helyzet, ahol mind2en akarják a gyereket, és amikor a gyerek 2-3 éves, akkor elválnak? Szerinte nem mindegy a gyereknek, hogy 2-3 éves korától nincs vele az apja, vagy már a születésénél sem?
A kérdező hozzászólása: En ezzel nem megfogni akarom.Szerintem te a sajat duhodet haritnad ram is.Ez nagyon erdekes.Mitol kivagy a masik K..va miatt az nem azt jelenti , hogy en is most pont arra keszulok.Ez olyan abszurd.Sajnalom, hogy ilyen elmenyben kellett reszesulj, es sajnalatos, hogy vannak olyan nok, akik az eszuket nem hasznalva, kihasznaljak a masikat.A masik dolog pedig, hogy en megmondtam, hogy ha arrol lenne szo egyedul is felnevelnem, segitseg nelkul.A masik pedig , hogy azert menne ki , hogy minnel elobb tudjunk venni egy sajat hazat.Csak en nem bizom benne, mivel az apja nozik ott kinn ezerrel , igy felhoztam neki, hogy ha kimegy otthagyom, mert lehet az apja meg neki is ajanlana valakiket.Hidd el ismerem milyen aposom.Primitiv, embereket es erzeseiket nem tisztelve.A parom meg mindig nem biztos , hogy el tudnank e tartani a babat.Es o szeretne neki mindent megadni es nem nelkulozni.Ezert nem akarna a babat meg.Nehogy nelkuloznie kelljen.Megertem ot is.Es igazat is adok neki.De egy eletet , amit az elet adott , azt nem szabad elvenni.Plane ugy, hogy egy egesz eleten at bannank mindd a ketten a dolgot, ha nem tartanank meg.
Szerintem is tarts ki a baba mellett. Ha ilyen a párod, akkor nem érdemel meg téged! Hiszen õ is benne volt a dologban, akkor miért lett ilyen? Én amúgy egy ilyen kapcsolatba biztos nem lennék benne, hogy a párom külföldön dolgozik és nem jön haza jó sokáig. Azért a pénz sem ér ennyit, akkor mit ér az egész kapcsolat... Meg minek megy pénzt keresni, ha babát meg nem akar, mi értelme így az egész életnek? Csak dolgozunk, pénzt keresünk távol a családtól azt annyi. Család? Hát még azt se akar...
Igazad van utolsó! Még annyit, hogy itt a párja is akarta, csak mikor tényleg baba lett, akkor visszakozott, hát ez csunya dolog! Mi van veled kérdezõ?? Jól vagy? Tesztet csináltál?
Lényeg a lényeg, ha terhes vagy onnantól már a baba az elsõ és érte mindenre képes leszel!!!!!
A kérdező hozzászólása: Szeretjuk egymast, csak sok embernek nem tetszik, hogy mi egyutt vagyunk.Amugy a lepolgarizast.Azert irtam, mivel ne a lagzikor legyen minden a nyakunkon egyszerre, hanem mielott elmenne januarba lepolgariznank, nyaron pedig rendes eskuvo.Amugy o sok mindent csinalt, minek kovetkezteben normalis ember mar otthagyta volna, de en mindig kitartottam mellette joban es rosszban.Es amugy nekem is lett volna lehetosegem kimenni kulfoldre, de felaldoztam a jovomet a kapcsolatunkert, mert szeretem nagyon.Es talan tenyleg ido kell neki.Amugy majd megirom a teszt eredmenyet.mondjuk kicsit orulnek ha nem lenne pozitiv.Ilyen esetben, ahogy most vagyunk.De ha lesz baba az sem problema szamomra.
Szia! VAlahol értem a problémádat, s eze gy valóban súlyos helyzet, DE! Még nem tudod, hogy VALÓBAN terhes vagy-e. Addig az egésznek nem sok értelme van. HOgy hergeled MAgad (ami nem tesz jót, ha mégis baba van), meg a párodat-fölöslegesen, ha mégsincs baba. Amúhy nekem az is furcs, ahogy fogalmazol: "leporgárizunk"... Hm. Hát az esküvõk errõl azért többrõl szokak szólni. Szerintem. Igazából Te szereted õt? Vagy csak jó ráfogni, hogy milyen szemét, mert cserbenhagyott, s "jól el lehet most hagyni"? Nem bántani akarlak, csak minden éremnek MINDIG 2 oldala van. Meg nyilván köztetek történt valami, ha a párod már nem akar (TÕLED) gyereket... Azért remélem, megoldjátok. Sok sikert.
Ha te így érzel akkor el ne menj abortuszra. Hidd el fel fogod tudni nevelni egyedül is. Viszont szerintem adj még idõt a párodnak. Lehet, hogy neki is fel kell dolgozni, hogy hamarosan apa lesz. Semmiképp ne kényszerítsd rá, csak idõt adj neki, hátha megváltoznak a dolgok és egy nagyon boldog család leszetek. Egy próbát talán megér. Én szorítok!!!!
Elsõ vagyok. Az a lényeg, hogy tarts ki amellett, amit te szeretnél és ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon a döntéseidben!!! Ne foglalkozz azzal, ki mit gondol, hanem az legyen a fontos, te hogy gondolod!!! És emellett tarts ki határozottan! Ha meg valakinek nem tetszik, akkor ne tetszedjen! Az meg hogy a párod nélküled kimegy külföldre, holott te is nyugodtan mehetnél vele, de nem engedik, hát én azon nyomban otthagynám õt akkor, persze jelezném neki, hogy ha el mer menni nélküled, akkor készüljön rá fel, hogy téged már nem talál otthon! Na és ha netán terhes vagy, akkoris! Mert akkor inkább egyedül, mint egy ilyen férfival! Sokan pénz szûkében is megoldják a dolgokat boldogok, mint mások keresik a sok pénzt közben meg folyton nézeteltérések vannak és feszültség! Na melyik a jobb? Apukát lehet még találni bõven, nem kell ahhoz ragaszkodni, aki nem akar téged és a kisbabádat! Errõl ez a véleményem!
Hát nem bántásból, de nagyon ellentmondásos az, amit írsz.A párod kimegy külföldre, eleinte akartatok közösen babát, most meg már nem.Akkor minek tervezte, hogy kimegy külföldre?Meg te is akartál és nem mehettél vele?Akkor ilyen körülmények között miért nem védekeztetek?Te is tudhatnád, hogy ez nem megfelelõ körülmény egy új élet fogadásához.Igaz most már mindegy.Szóval a babát én is megtartanám és jó, hogy így döntöttél, viszont olyat ne mondj a párodnak, hogy nem láthatja a gyermekét, ha nem téged választ, mert ez nem tisztességes!Természetesen megértelek, mert kétségbe estél.Kívánok Neked minden jót és azt, hogy a barátod álljon ki mellettetek, csak az a baj, hogy ha mindez kényszerbõl történik, akkor megette a fene az egészet és ezt most tapasztalatból mondom.
A kérdező hozzászólása: Mindig csak panaszkodni tud.Eleinte beszeltuk , hogy kimennek en is.De az apja jott szovegekkel , hogy ugy nem jo , meg ilyenek.Pedig rokonom jott haza, aki szinten velem egy idos, es megis a parjaval fel tudtak tartani magukat, raadasul ott volt az alberlet.Amugy en is sokaig azt hajtogattam, hogy ha kimegy akkor en ott hagyom.De viszont ha itt a baba akkor nem tudom mit kene csinaljak.Akkor fogom ott hagyni, hogyha ram akarna eroltetni az abortuszt.En nem tudnam ugy leelni az eletem, hogy kozben azon ennem magam, hogy ki tudja mekkora es milyen lenne az en gyerekem ha megtartottam volna.Az ilyenbe bele is lehet bolondulni.Ha pedig nem jo neki , akkor otthagyom...es tenylegesen egyedul fogom nevelni a babam.A szuleim sem allnak fenyesen a penzzel, de biztos vagyok benne , hogy ilyen esetben tamogatna az egesz csalad.Es tudom elore , hogy a baratom reszerol senki sem orulne a babanak.Az egesz rokonsaga lenezne, ahogy eddig tette.:(
A kérdező hozzászólása: Barnáztam, azután pedig estére megjött.:(

A párom nem akar orálisan izgatni miért (én a lány vagyok)?

2 éve vagyunk együtt,az elején az együttlétünknek ez teljesen természetes része volt.Azátán egyre ritkábban izgatott így,és már hónapok óta egyáltalán nem.Ha szex közben kérem rá,elengedi a füle mellett,ha szexen kívül,akkor azt mondja legközelebb,és persze elsumákolja.Pedig én nem változtam semmit,nem volt semmiféle(pl büdös folyással járó)nemi betegségem ami miatt megundorodhaott volna t?lem esetleg.Én ?t rendszeresen izgatom orálisan,szeretem is neki csinálni,szóva azzal se lehet gond,hogy így akarja "megbosszulni",hogy én nem csinálom neki.Nem értem az egészet,és nagyon rosszul esik...

Legjobb válasz: C'est la vie Szabad országban egy szabad ember, akkor nyal puncit, amikor akar. Ha nem akar, akkor nem nyal. Megszoksz vagy megszöksz

C'est la vie Szabad országban egy szabad ember, akkor nyal puncit, amikor akar. Ha nem akar, akkor nem nyal. Megszoksz vagy megszöksz
Ezt mond el így neki. Meg kell beszélned Vele, nem velünk -mert az nem segít. Nem bántásból mondom, hidd el hogy mûködik.
Szerintem a párod dinka! A legjobb dolog nyalni. ;-)
Én sem értem az egészet.Lehet hogy csak simán bunkó, és azt gondolja neked így is jól van. Vagy valaki befolyásolta (pl:haverok), és a nyalást negatív elemként beszélték belé. Bárhogy is, ahhoz hogy megváltozzon a helyzet kénytelen leszel vele beszélni.Ha nem félsz tõle, akkor célozz rá hogy nincs feltétlen joga a fellációhoz, csak akkor ha az orális szex kölcsönös.Finoman megfenyegeted, hogy vegye észre már magát, talán beválik.
Az én párom sem csinálja de csak egyszerûen mert lusta. Valami nagyon jót kell neki süssek, hogy hálás legyen :D Jelenleg az az én kicsinyes bosszúm, hogy régen mindig én akartam alul lenni, most pedig csak felül élvezem. Egy ideje szeretne õ irányítani, de nem hagyom :) Bosszantja ez van.
Mert van barátnõje, akiét kinyalja a tudtod nélkül és finomabb mint te...Csak sumákol.
A kérdező hozzászólása: Érdekes egy világ van még mindíg.Ha egy csaj nem akar "furulyázni", akkor a pasik jól felháborodnak, és senki nem szörnyülködik azon, ha emiatt megcsalják/elhagyják az asszonyt, még igazat is adnak neki(Más kérdés, hogy ezek utánn ami velem történik valahol megértem, én is gondolkodtam néha, kerítek valakit aki jól kinyal), de ha egy lány panszkodik, hogy nem nyal a pasija, akkor "Cest'la vie"és kész, nem kötelezõ neki.Megbeszélni próbátam mint mondtam, semmi értelmes választ nem kaptam.Tuti nem csal meg, egy melóhelyen dolgozunk, nem tud mikor.
Akkor már csak a drasztikus megoldás van hátra:abbahagyod az orális szexet. Nyílt zsarolás, ha nem nyal nincs szopás.Lehet hogy észheztér, lehet hogy nem. Elmérgesedhet köztetek a viszony, vagy más nõnél fogja pótolni.Attól függ, hogy mennyire szeret.

A párom nem akarja, hogy bekenjük tejszínhabbal egymást és lenyalogassuk egymásról. Mi a véleményetek erről? Hogy tudnám rávenni?

Legjobb válasz: Ha nem akarja nem akarja. Neki nem jön be, kész. Mindenkinek mások az igényei és elvárásai. Gondolom nálad is van olyan dolog, amit nem szeretsz, ilyen egyszerû. Válasszatok olyat, ami mindkettõtöknek belefér.

Ha nem akarja nem akarja. Neki nem jön be, kész. Mindenkinek mások az igényei és elvárásai. Gondolom nálad is van olyan dolog, amit nem szeretsz, ilyen egyszerû. Válasszatok olyat, ami mindkettõtöknek belefér.
:D
A tejszínhabot az én párom sem szereti (mármint magunkra kenni), szerinte az túlságosan szétfolyik és minden ragad tõle... Ha nem akarja, ne erõltesd, keressetek olyasmit, ami mindkettõtöknek tetszik ;) Pl. nálunk ha nutellát kenek bizonyos helyekre, azt már szívesen lenyalogatja rólam a barátom, és azt is szereti, ha én kenem vele össze egy- két helyen... :) Szerintem Te is próbálkozz meg vele ;) Vagy olvasztott csokival, vagy bármi mással, amiben benne van ;) Biztos közös nevezõre tudtok jutni ;) 19/L
Te örülnél, ha olyanra próbálna rávenni, amit nem akarsz? Talán próbáld meg felfogni, hogy nem jön be neki a dolog, és hagyd békén ezzel a hülyeséggel.
Eleinte én sem akartam, de a párom rávett. Isteni volt:P:P:P
Amikor alszik ked be a farkat tejszonhabbal es szopogasd le nezd meg h be indul en mar probaltam:)
Franc tudja, én is több helyen olvastam már ezt, de valahogy nem hoz lázba egyáltalán, nem vágyom rá. Igaz, nem is undorodom tõle. Ha a te párod is így van esetleg, akkor ajánld fel neki, hogy nem kell semmit csinálnia, elõször csak te kened be õt, és te nyalogatod le, aztán kiderül, hogy tetszik-e neki a gyakorlatban, vagy sem. ;)
Én a tejszínhabbal nem vagyok kibékülve, nagyon meghajt.. Lehet, hogy a párod is ezért nem akarja, csak nem meri elmondani. :) Próbáljátok Nesquik csokiöntettel, az aztán fincsi:P vagy nutella, olvasztott csoki, stb. :)
A kérdező hozzászólása: hát....végül tetszett neki, bár tényleg folyt a hab és egy hosszú szexbe torkollott

Szexelni akarok! Van még valaki így rajtam kívűl? A párom nem akar már velem.

Pár hónapja azt hittem,hogy terhes vagyok,volt is nagy feszültség,de inkább a párom részr?l,és most,hogy kiderült,nem vagyok,azt mondta,hogy egy életre elege van a szexb?l,és nem is akarja mostanában...szerintem ez csak egy kibúvó neki,eddig sem szerette,azt mondta,hogy csak miattam csinálja.:( De nekem szükségem van rá...ez immáron 3 hónapja,azóta sem feküdt le velem.Nem fogom megcsalni.De akkor mi legyen?

Legjobb válasz: szerintem már nem szeret vagy b*zi lett..

szerintem már nem szeret vagy b*zi lett..
3 hónap az nagyon sok! Ez tényleg csak egy jó ürügy neki, és valami egészen más oka van, hogy nem akar veled szexelni. Szerintem jobb, ha nem is tudod... vagy buxi lett, vagy más nõje van. Nem kell megcsalni. Ki kell dobni elõször és aztán keresni mást, aki szexelni is akar veled! Így mégsem élhetsz, gondolom, még fiatal vagy???
25/L szia! hát szo szo elég szar helyzet! Pedig tudod hogy azt szokták mondani hogy egyszer élünk és ki kell használni ezt az életet!!!! Nem tudom mit tegyél igazából nincs is jogom megmondani. De ha nem akarod megcsalni, akkor próbáld ezeket a feszültségeket feloldani benne, szerintem attól fél hogy esetleg teherbe ejt és ez jár a fejében. De sex nélkül nem lehet élni, énis most ilyen helyzetben vagyok, csak kicsit más a szitu. Minálunk az van hogy sokat dolgoztam 3-4 hónapig és nagyon eltávolodtunk egymástól. Ezért felmondtam mert õ nekem az igazi és nem akartam hogy rámenjen a kapcsolatunk. Most az van hogy még mindig feszült, nem dugunk, nincs orális sex, meg semmi. Mindig csak én adok neki meg mindent ezen a téren. Szerintem vidd el romantika felé a kapcsolatot, gyertyafény, masszázsolaj, szexi cuccos... meg ilyenek és elötte beszélj vele arról hogy nem tudsz sex nélkül élni próbáld ki és írj hogy mi volt??!!!!!
a legbiztosabb, hogy ha leülsz vele beszélni.Anélkül ezt nem lehet megoldani, na szval, mondd el neki, hogy ha tényleg a múltkori miatt nem akar le feküdni veled, akkor nem kell aggódnia, mert ebbõl mindketten tanultatok és jobban fogtok figyelni ezután.Ha meg más miatt, akkor meg mondja el, mert ez téged zavar, és te vágsz rá, hogy lefeküdjetek.:) Talán kiderül mi is az igazi ok. Sok sikert!
Ez vagy homokos vagy levágták a farkát!! Hagyd ott!!
Igen, én is így vagyok, én is szeretnék szexelni már! :) Bocs, nem hagyhattam ki, de itt nagy gondok vannak és ez a pasi nem lesz neked megfelelõ hosszú távon, meg már most sem az.
Lehet hogy van olyan hogy ritkán kívánja a nõt, de ez akkorsem normális hogy alig szexel a nõivel! Azért azt nem hiszem hogy egy normális férfi egy új kapcsolatban pl. nem kívánná a nõt és vele a szexet! Szerintem meleg a pasi!! CSak magának sem meri bevallani hogy pasival kéne élnie!!
Ha nem izgatod fel ezekkel a dolgokkal, amit az elõbb írtál, akkor reménytelen.. és még pofozkodik is.. dobd ki!!! Ennek így semmi értelme! Vannak olyan pasik, akik ritkán kívánják a nõt, de én személy szerint nem tudnék egy ilyennel élni, még ha nagyon szeretném sem.. Te döntesz, de valószínû te sem fogod sokáig bírni, még kitartasz mellette, de ez csak idõ kérdése.. Szállj ki amíg lehet. Az elõzõ bnõjével miért szakítottak? Ott is a szex volt a probléma forrása? Fiatal vagy, mindig tedd amit jónak látsz! :)
A kérdező hozzászólása: Azt mondta, az elõzõ barátnõivel sem szexelt, vagy alig-alig, ha ráeröltették.Anno, amikor errõl beszéltünk, "[email protected]ásnak" nevezte azt, hogy megpróbáltam felkelteni a figyelmét, felizgatni.(Szexi fehérnemû, illatok, romantikázás, vagy lehajoltam elõtte bugyi nélkül, ilyesmik...)Minden napunk veszekedéssel telik el, nem tudok már mit csinálni.Valamelyik nap meg is ütött, pedig akkor még nem is veszekedtünk.Nem akarom otthagyni, én nagyon szeretem Õt.
Figyelj sztem mivel fiu és nem akar szexelni akkor vmi gondja lehet vagy az a probláma hogy nem szeret..
16:09 es vagyok ez lemaradt 22/L
De itt nem csak a teherbeesés a probléma mivel írta a kérdezõ hogy elötte sem akarta a szexet a párja! Amit én speciel nem tudok elképzelni! Nállunk is vannak ilyen gondok de részemrõl, valószínû mi is kicsit eltávolodtunk egymástól, de a párom minden nap kívánja velem a szexet. Sajnos nem tudom mit lehet ilyenkor tenni. Egyálltalán nem is kívánja, vagy esetleg veled nem akarja a szexet?
Egyet értek az elsõ válaszolóval.Hagyd a fenébe, ennyi ideig "üresen"hagy?Én kétszer nem kapok, sõt magyarázatot se, megyek oda ahol kapok.Persze nem úgy hogy ha én szexelni akarok, de meg van rá az ok hogy miért, akkor oké.De ha csak az a válasz a miértre hogy csak... Akkor inóc-kanóc. 50/f
Szia. remélem segítek neked. Én teljesen ebben a helyzetben voltam. A párommal defektes volt minden létezõ beszélgetésünk, sehogy nem jutottam egyrõl a kettõre vele, de nem tudtam azt elképzelni, hogy szétmenjünk, õ az életem. Együtt voltam egy másik férfival, akihez semennyit nem kötõdtem, utálom, aljadék volt, de szexuálisan nem bírtam neki ellenállni. Hónapokig tartott a viszonyunk. Aztán megelégeltem, és otthon kenyértörésre vittem a dolgot, és megmondtam, hogy ha megcsalom akkor ezért javarészt õ lesz a hibás. Ekkor láttam elõször rajta, hogy hajlandó tenni a javulás érdekében, én a köztes kapcsolatomat lezártam, teljesen helyrejött az életünk a párommal.Mindenképpen kérdezz rá nyíltan, hogy ugye nem akarja, hogy megcsald, egy kapcsolat nem mûködik szex nélkül. Ha õ nem hajlik rá, akkor szexuálisan nem illetek össze és akkor slussz annyi, szét kell menni.
A kérdezõhöz szólnék! Én is akarok, beszéljünk meg egy idõpontot és találkozzunk!! 22/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!