Találatok a következő kifejezésre: A párom nem (10175 db)

Miért van az hogy a párom nem féltékeny?

Én ezt nem értem akármit csinálok sehogy nem tudom féltékennyé tenni!!!Irkodnak nekem a fiúk szerelmes üziket és aszt mondja nyugodtan irjak vissza!Ja es ha én nem mondom neki,hogy szeretlek akkor ? neki ez eszébe se jutna hogy 1x magától mondja!!!!Ez vajon miért van??????

Legjobb válasz: AZ en parom sem feltekeny egyaltalan,tudja,hogy nincs oka,ha pedig egy masik srac bokol nekem,csak buszke arra,hogy en az ove vagyok:) Az elejen en is furcsalottam,de aztan belegondoltam,hogy mennyire jo es ritka az ilyen ember.Sok embernek az eletet mennyire megkeseriti az,hogy a parja betegesen feltekeny.Sztem orulj neki,hogy benned is ennyire megbizik a parod,es meg mielott olyanokra gondolnal,hogy biztos nem szeret azert nem feltekeny,ez butasag,attol meg o szeret teged es felt,csak nem a zoldszemu kis szornyeteg iranyitja:) sok boldogsagot:)

Amennyiben a furcsa viselkedes alatt azt erted, hogy nem feltekeny mar az nem hinnem, hogy rosszat jelent.Ha kozben kimaradozik, lemondja a kozos talalkatokat, hazugsagokon kapod rajta akkor elgondolkozhatsz, de most meg nincs okod az aggodalomra velemenyem szerint:)
Lehet az ido folyaman azert mult el a feltekenyseg , mert elkezdett bizni benned es latja, hogy nincs oka onmagat enni, mert nem kavarsz mas sracokkal( gondolom ez igy van).Sztem nem kell mindig a legrosszabbra gondolni:) nyugi:)
AZ en parom sem feltekeny egyaltalan, tudja, hogy nincs oka, ha pedig egy masik srac bokol nekem, csak buszke arra, hogy en az ove vagyok:) Az elejen en is furcsalottam, de aztan belegondoltam, hogy mennyire jo es ritka az ilyen ember.Sok embernek az eletet mennyire megkeseriti az, hogy a parja betegesen feltekeny.Sztem orulj neki, hogy benned is ennyire megbizik a parod, es meg mielott olyanokra gondolnal, hogy biztos nem szeret azert nem feltekeny, ez butasag, attol meg o szeret teged es felt, csak nem a zoldszemu kis szornyeteg iranyitja:) sok boldogsagot:)
viszont, ha furcsa is akkor az mar lehet rossz jel, de onmagaban az, hogy nem feltekeny az csak szerencse:D- te ismered a parod es tudod, hogy sosem votl feltekeny vagy csak egy ideje nem erdekli.hogy mi van veled-utolso voltam:)
Gondolkodj el és ha kell lépj..... Aszem ez a kihûlés felé tart illetve az elõtt van, egy pasi ha nem féltékeny ilyenekre nem szeret igazán.... Mondani nem kell elég ha csak kimutatná, de azt hiszem ezt sem teszi meg 28/f
hát nem akarlak elkeseríteni de a kapcsolatottok szmára nem olyan fontos, mint neked... (szerintem)
A kérdező hozzászólása: Viszont erre én is rájöttem, hogy több mint valószinû nekem fontosabb a kapcsolatunk!!Én még most is épp olyan szerelmes vagyok mint 4és fél évvel ezelõtt...!!!!!
Én adnék neked 1 hetet, hogy leépítsd a 'szerelmes üziket', aztán lapát... Bocs, ha nyers voltam, én a féltékeny típusba tartozom.:) És nem kizárt, hogy õ is, csak próbálgatja, meddig mész el, ha nem reagálja le a dolgokat, szóval óvatosan!
vagy mert nem is érez semmit, vagy mert magából indul ki, hogy soha nem csalna meg, így benned is megbízik.
Van oka rá hogy féltékeny legyen? ha nincs mé lenne féltékeny?
Ha nem féltékeny, az rossz. Ha nem mutatja, hogy féltékeny, az jó. Mindenki féltékeny valamelyest, aki szeret. De az a srác, akit mindig csak "próbálgatnak", hogy vajon féltékeny lesz-e, az elõbb utóbb kiábrándul. És csakazért se lesz féltékeny, mert nem kell neki egy olyan barátnõ, aki a mástól kapott szerelmes üzeneteket folyton az orra alá dugdossa, hogy megtudja, vajon féltékeny lesz-e. Ez enyhén szólva kiábrándító. Nem kell ezt próbálgatni.- Addig örülj, míg nem minden kérdése az lesz, hogy "Má' megint kivel beszéltél, kire néztél rá?!?!" A szerelmes üziket meg le kell csapni, húzzanak a vérbe, neked kapcsolatod van.
sok lány álma ez ;) szerencsére hasonló cipõben járunk, tavaly félévben egy fiúval kellett egy szobában laknom a koliban mert nem volt máshol hely :S az egészet nagyon jól viselte, soha egy félreérthetõ vagy bántó megjegyzése sem volt. egyszerûen ismer engem h nem tudnám megcsalni és azt mondja, ha drámázna, akkor is megvan rá az esély h beleszeretek másba, és akkor úgyse tud ellene semmit se tenni. úgyhogy jobb a féltékenységmentes, bizalomteljes kapcsolat :)
miért akarod mindenáron féltékennyé tenni? örülj neki h szeret, és ennyi :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket!!Amúgy nem szokott kimaradozni, meg nem szokta lemondani a talikat!!!Mindig szokta mondani, hogy nem kell félnem semmitõl mert attol hogy még nem számlálgassa, hogy mennyire szeret, õ attól még szeret...!!!!!!Nem szeretném elveszteni a bizalmamat mert imádom.....!!!!
A kérdező hozzászólása: Amúgy ugyanúgy bújik meg minden csak nem tudom egy ideje nagyon furcsa!! 20/L
A kérdező hozzászólása: amugy azt mondta mikor kérdeztem, hogy mikor meg lesz rá az ok hogy az legyen majd akkor az lesz!!!!Szerintetek????
A kérdező hozzászólása: De régen féltékeny volt nagyon......:(((
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!!!
van
mi az a mondót?
van..de csak azért nem mondom el, mert én se biztos, hogy ki akarom próbálni ha egyszer úgy érzem majd, hogy biztos szeretném, akkor majd megbeszélem vele

Segitség! A párom nem akar babát! Mit tegyek?

Hogyan vegyem rá a páromat, a babára? Valahogy megoldani, hogy ő is akarjon babát. Teljesen elvagyok keseredve. :( én nagyon szeretném...

Legjobb válasz: 4. vagyok. Hát 31 évesen mondjuk már ideje lenne... De ha nem akar, akkor sem lehet mit csinálni. Mióta vagytok együtt? Én párom 25, nála még megértem, hogy 2-3 évig nem akar, addig én sem, de 31 évesen már ezt nem nagyon tudnám elfogadni... (Én is 22 vagyok.)

4. vagyok. Hát 31 évesen mondjuk már ideje lenne... De ha nem akar, akkor sem lehet mit csinálni. Mióta vagytok együtt? Én párom 25, nála még megértem, hogy 2-3 évig nem akar, addig én sem, de 31 évesen már ezt nem nagyon tudnám elfogadni... (Én is 22 vagyok.)
ráeröltetni senkire nem lehet. Az ilyet épp ezért a kapcsolat elején kéne tisztázni. Én hagytam ott ilyen miatt nagy szerelmet.
Nekem sem halkan beszélt, megértelek, együttérzek...tudom mirõl beszélsz, viszont valóban 31 évesen már komolyabb is lehetne, a férjem amikor nem akarta 26 éves volt...azért talán az érthetõbb.Remélem alakul a helyzet és ha boldog vagy vele és szereted akkor légy türelemmel, hála az égnek fiatal vagy és van idõd! Nagyon sok boldogságot kívánok! :)
Ugyanennyi idösek vagyunk mi ti!És nálunk õ nagyon akarja rajta is vagyunk a témán:) jah és albiban lakunk 1 fizubol:)
A kérdező hozzászólása: Vele nem lehet beszélni. Kiejtem a baba szót, és lekiabálja a fejem :( belefáradtam :( feladom.. Valahogy majd, csak túl lépek a baba akaráson
Nagyon ismerõs a szituáció!Most 33 éves vagyok és 3 éve kinlódunk hogy legyen...mindig volt kifogás, persze nem haragszom érte, mert szép életünk van és volt.Egy nap arra állitott haza hogy legyen babánk, és akkor én voltam a legboldogabb a világon.Csak az élet úgy gondolta hogy megtréfál minket, úgyhogy 3 év 5 hónap telt el azóta.Próbálj vele errõl szépen beszélni, én nem tettem, talán majd átgondolja õ is.
nem egyáltalán nem. 30 körül azért alegtöbb pasiban már felmerül a családalapitás gondolata. Én 29 vagyok, sok hasonló korú barátunk van, egy-kettõ van aki bulizós a többi már kinötte. Pedig régen heti 3-4 napot buliztak a legtöbben.Mindnehol a családalapitás már a téma. Manapság már csak átmegyünk egymáshoz vagy beülünk egy étterembe stb.
A kérdező hozzászólása: Ö a mindenem, de ugy érzem, hogy hamarosan lépek..nem ilyen emberrel akarom leélni az életem, aki 31 évesen bulizni akar a haverokkal. Idáig azt hittem, hogy korához képest viselkedik
egy ilyen embernek egyenlõre ne is akarj szülni. szerencsére van még pár éved. Ha 35 körül sem érik meg benne az apaság gondolata ne várj tovább mert akkor nem is fog.
Miért vagy vele?Dönts, mi a fontosabb, és ne pazarold a fiatalkorod.....Késõbb meg fogod bánni...:) Tapasztalat...
A kérdező hozzászólása: Augusztusban lesz 5 éve. Tudom, hogy nagyon szeret, a mai napig is, a tenyerén hordoz, stb.. De errõl hallani sem akar! :( egymás után veszi a drága motorokat, kifogása mégis az anyagiak. Meg az, hogy haverok buli... Mint egy tini :( és ez elszomorít
A kérdező hozzászólása: Nem akarom ráeröltetni! Eszem ágában sincs. A párom 31 én 22. Arra hivatkozik, hogy õ még élni akar stb stb, nah meg persze az anyagiak. Az anyagiakkal probléma nem lenne.
Ha erõlteted, annak nem lesz jó vége. Hány évesek vagytok?
Hány évesek vagytok? Ha õ magától nem akarja, nem hinném hogy egészséges lenne rábeszélni.
Nézzetek filmeket ahol kisbaba születik. Beszéljetek róla. Kérdezd meg miért nem szeretne, ha elmondja mi riasztja el biztos megtudjátok beszélni. :)
az én párom is 31, én 28, és egyikünk sem akar babát. 22 évesen fõleg nem akarnék, bár ez biztos az én hülyeségem. Na nem a bulizás miatt, abból már kinõttem. Egyszerûen nem érzem, hogy attól lennék teljes ember, ha lenne egy gyerekem. Amíg lehet, élvezze az ember a párjával CSAK kettesben töltött idõt - szerintem. 31 évesen egyébként manapság a férfiak még "fiatalnak" számítanak. A párom jól keres, építi a karrierjét, hétvégén velem és a barátaival nyugalomban pihen. Valószínûleg a te párodnak sem hiányzik még az, hogy gyökerestül felforgassa az életét egy baba. Rávenni meg nem tudod, ha nem akarja, felesleges erõltetni, mert mint írtad, kiabálni fog, és elõbb-utóbb õ teszi ki a te szûrödet. Vagy fogadd el, vagy hagyd el, de én mondjuk ennyi idõsen mint te, nem rohannék ennyire elõre.

A párom külföldi munkahelyén kérnek egy igazolást h élettársak vagyunk. A párom nem hozzám van bejelentve, egyedülállóként kapom a családi pótlékot. Nem szeretném ha ez változna. Anélkül is adnak róla vmi papírt h nem lennénk hivatalosan bejegyezve?

Legjobb válasz: Szerintem nem. (Feltételezem, nem a párod családi állapotára kíváncsiak, hanem valamilyen elõnnyel jár, ha élettársa van. Döntsd el, melyik elõnyösebb, az emelt csp vagy amit a párod kapna.)

Szerintem nem. (Feltételezem, nem a párod családi állapotára kíváncsiak, hanem valamilyen elõnnyel jár, ha élettársa van. Döntsd el, melyik elõnyösebb, az emelt csp vagy amit a párod kapna.)
párod javára soha ne mondj le semmidrõl!! én így szívtam meg menyasszonyként!!! lemondtam arról, hogy kimenjek dolgozni, mert õ azt mondta, dolgozzam bejelentve itthon, nem baj ha keveset keresek, de ha családunk lesz így lesz gyedem, meg hasonlók õ kiment, hogy tudjunk családra alapozni, erre kocsira akarja költeni, és én vagyok a számító anyagias most a szemében! és megkérte a kezem, a legnagyobb szerelem, meg minden, bizalom, magasfokon, meg sorolhatnám, ami jellemzett minket! a pénz nem játék. soha ne légy kitéve egy férfinek, rászorulva egy férfire!
A kérdező hozzászólása: értem, köszi:)

Elítéltek azért, mert ha a párommal nem találkozok pár napot, akkor pornót nézve masztizok?

Ez a kérdés azért jött, mert sokan írják, hogy ez milyen dolog, gondolatban megcsal stb. 24 éves lány vagyok, és még én is szoktam csinálni. Én nem látok benne rosszat.

Legjobb válasz: Nem,szerintem ez normális.

Nem, szerintem ez normális.
Ha neked jó ez így, akkor miért számít, hogy vadidegen emberek elítélnek-e ezért?
semmi baj, ez természetes.:)
Én is csinálok ilyet. Nincs ebben semmi rossz. Ez miért számítana megcsalásnak?
Szerintem sem. Mások is szoktak ilyet csinálni, nincs benne semmi rossz. És ez nem megcsalás-.-
nem
Szerintem is normális. Csak vannak néhányan, akik minden szarságért féltékenykednek. Én nem sértõdnék meg, ha a barátom maszturbálna. Hadd tegye, amíg nem másokkal kufircol, nem érdekel mit csinál ilyen téren. 20/L
én még akkoris csinálom ha aznap még a pasimmal is szexelek...bár igaz majd mindennap szexelünk...:Dmármér lenne gáz? ha jól esik csináld...
Szerintem sem gond. Ez természetes. 33/f (küldj videót, mert énis szoktam!) :D
Bocs, de ki ítéli el? Vagy te minden jött-ment ismerõsöddel közlöd, hogy pornót néztél? Amúgy nem, nem elítélendõ.
hetente találkozunk, én is és a barátom is szoktunk. nem tudom, mi ebben a pláne.
Szerintem nincs bent semmi rossz:D
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy nem jól tettem fel a kérdést:) A lényege, hogy elítélítek e az ilyen embereket. Szerintem is baromság ezért, csak egypár kérdezõ miatt tettem fel.
Teljesen rendben van. Még ha nem is rá gondolsz közben, az se zárja ki hogy szereted, bár utóbbi a magánügyed =)

Mit csináljak a párom nem szeret?

mit lehet olyan apával kezdeni aki nem dolgozik egész nap le sem sz..r minket fizetést nem hoz... csak dirigál a szüleit többe nézi mint minket kártyázik reggelt?l estig ha nyer nekünk nincs közünk a pénzhez stb..és mindemellett neki áll feljebb és állítja hogy ö szeret minket2 honapja vissza kellett költözzünk a szüleinkhez mert elvesztette a munkáját az övékhez mentem el?szór de nem bírtam kikészültem úgy döntöttem haza költ9z9m anyuék mióta itt vagyunk mintha ne, is szeretne eddig is megvoltak a kis szemét dolgai de mióta hozzánk költöztünk durvább lett sokkal mivel ne, dolgozik csak az én gyedemb?l élünk nehezen és alig várjuk hogy találjon munkát de neki nem kell csak a tökéletes munka már a válásra is gondoltam de a gyerek miatt nem akarok na meg szeretem is.. mit tegyek?:?

Legjobb válasz: hogy te mit teszel, azt te tudod... amit én tennék: elhajtanám jó messzire... és nem lenne pardon.

hogy te mit teszel, azt te tudod... amit én tennék: elhajtanám jó messzire... és nem lenne pardon.
[email protected]ám , mint macskát [email protected] !
Seprûvel kergetném el magam mellõl az ilyen semmirekellõ férjet, aki úgy sem fog megváltozni!!
figyi, gyedbõl nem tudsz a gyerek mellett még egy felnõttet is eltartani...én nagyon válás-ellenes vagyok, mert az én szüleim elváltak nagyon kicsi koromban, a mostohaanyám meg fiatalon meghalt, tudom, milyen rossz egy csonka család...Neked viszont ebben az esetben azt tanácsolom, hogy ultimátum: 2 hónapja van rendbehozni a dolgait, ha nem, fel is út, le is út...ne is haragudj, de az alapján, amit írtál, a férjed egy link tróger. szabadulj meg tõle, ha nem változik gyökeresen, mielõtt magával ránt titeket is...
A kérdező hozzászólása: úgy gondolom hogy nehéz lesz kitennem de ha nem változik a helyzet muszáj lesz már 1 szer elhagytam sikerülni fog másodjára is most ott a gyerekem ö minden vigaszom érte élek
Van rá egy fogadásom, hogy nem fogod ki rakni. Eddig se tetted és nem is fogod már. Kipanaszkodtad itt magad és változatlanul folyik tovább életed. Idõnként panaszkodsz egyet, de változtatni nem fogsz.
Pakold össze egy zsákba a cuccát, és tedd ki a lábtörlõre, ha ezt sem érti, akkor kérj meg egy barátot, hogy kísérje ki a házból.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat..ma jött nyalizni mint mindig küld9m hogy menjen haza az anyjáékhoz nem megy..jön mellém bújna ölelgetne egyszerûen nem fogja fel hogy komolyan azt akarom menjen el.
Szia Én is szakítanék vele...tudom ez nagyon nehéz döntés, de a gyerekedért és magadért meg kell tenned, ha boldog szeretnél lenni. Egy ilyen férj mellett nem lehettek boldogok:-( Légy erõs és tedd meg amit meg kell tenned! Én szorítok neked!
csak a gyerek miatt nem érdemes vele maradni. sõt! pont a gyerek miatt kellene elhajtanod! ne így nõljön fel az a baba, hogy nem tudja mi az a szeretet anya és apa között, csak a vita és veszekedés.
Én is elküldeném a fenébe, nem hogy hálás lenne, amiért õt is eltartod a gyerekkel együtt, még neki áll feljebb? De gondolom ezt te is tudod, különben nem adtál volna neki ultimátumot. Erõsebbnek kell lenned, mert ha nem rakod ki, te fogod végül megszívni, mert azt fogja gondolni, bármit megtehet, te úgyis visszafogadod, csak nyaliznia kell. És mi lesz, ha nõ a gyerek, csomó minden kell neki, és nem lesz elég a gyed a párod eltartására? Akkor a gyerektõl fogod megvonni a szükséges dolgokat, hogy a semmirekellõ, ingyenélõ pasid boldog legyen? Ugye nem. Pedig õt nem fogja érdekelni, mire van szüksége a gyereknek, nyilvánvaló, hogy õ maga az elsõ, és nem a családja! Szerintem ne várd meg, amíg eldurvul a helyzet, hanem a kicsi érdekében is legyél erõs, és tedd ki. Mondd meg neki, hogy visszajöhet, ha bizonyít, addig nem. De ne elõbb ígérgessen, hogy maradhasson, hanem rakd ki! És ha utólag bizonyít, akkor gondolkozz el rajta, hogy legyen-e tovább!
azért az kicsit durva, h nem kellett volna szegénynek szülnie szerintem. de küld el, csak ezt tudom javasolni továbbra is. a babádnak 1 normális apára van szüksége, neked meg 1 normális párra. ha hagyod, h továbbra is mellettetek linkeskedjen, akkor esélyed sincs megtalálni azt az embert, akivel boldogok lehettek. (1.)
Na most öszintén. Kutyából nem lesz szalonna és ez visszafele is igaz a múltba. Õ már régen ilyen volt és legalább csirájában megvolt benne ez a mentalitás. Nem kellet volna gyereket szülni és/vagy hozzámenni. Ezt vélasztotad és megnyerted magadnak!
Szerintem olvasd el a kérdésed.Próbáld kívülállóként olvasni és rögtön meglesz a válasz.Tapasztalat!Tettem(ill.csak akartam)fel egyszer egy kérdést...átolvastam egyszer, kétszer és ki sem írtam a végén, mert rájöttem mindenki azt fogja írni amit egyébként is tudok!
akkor küld el! Te már nem csak magadért felelsz, hanem a gyerekedért is, hogy fogsz ilyen férj mellett normális körülményeket biztosítani neki? én tuti elküldeném...egyel kevesebbet kell etetned, ennyi...bocs, de ezt most racionálisan kell nézned.
Na ez az!Már kapott ultimátumot és mégis ott tartotok, ahol.Ezt csak te döntheted el, hogy válsz vagy sem.Viszont ha még neki áll feljebb ha szólsz valamiért, akkor talán nem kéne megvárni azt a pillanatot mikor újból megemlítessz valamit, hogy esetleg meg is üssön.Nem ismerem a férjed, de általában ez szokott a következö lenni:(
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy már kapott ultimátumot sokat és mindig mindene elõröl kezdõdik semmi változás és azt hiszi vagy tudja hogy úgy sem küldöm el mert sajna mindig hiszek neki mikor nyalizik és ígéretekkel tömi a fejem
érte tedd meg. most még van a gyes, de elfogy, utána mész dolgozni és eltartod a gyereked és pasit is? na ne már. csomagold össze a cuccait és mondd meg neki, hpgy eredjen és akkor ha már letett az asztalra (szóval dolgozik rendesen egyebek) , akkor majd újratárgyaljátok a dolgot. mond meg, hogy szereted, de ez így nem mehet tovább. sok sikert

Normális dolog, hogy anyukám annyira lelkes, hogy mindenhova ő akar jönni velem? A páromat nem hagyja érvényesülni. A ti anyukátok is ilyen lelkes?

Múltkor is, velem voltak a kórházban, a párom és anyukám, az egyikük bejöhetett uh-ra, anyu egyb?l ugrott, a páromat meg se kérdezte, akar-e, pedig biztos szeretett volna. Igazából engem nem nagyon zavar, csak nem tudom a páromat nem zavarja-e. Már kérdeztem, persze hogy azt mondta, hogy nem, de lehet hogy csak rámondta.

Legjobb válasz: Persze, a leendo nagyik nagyon lelekesek, de ne engedd tulzasba vinni! Szerintem ez nem jo dolog, az arany kozeputat talaljatok meg! Annyira megfogja szokni, hogy hidd el, hogy a parodnak elobb utobb nyug lesz! Ezt nyilvan te is erzed, hiszem mar most feltetted a kerdest, kepzeld majd amikor meglesz a picibaba! De remelem a szuloszobara nem o megy be veled, azert mert gyorsabban ugrik, mint a parod! Mondd meg neki, hogy mikor hova menjen veled, mondjuk amikor a parod nem tud veled menni, akkor menjen anyukad, de amikor a parod raer, akkor inkabb vele menjel!

Persze, a leendo nagyik nagyon lelekesek, de ne engedd tulzasba vinni! Szerintem ez nem jo dolog, az arany kozeputat talaljatok meg! Annyira megfogja szokni, hogy hidd el, hogy a parodnak elobb utobb nyug lesz! Ezt nyilvan te is erzed, hiszem mar most feltetted a kerdest, kepzeld majd amikor meglesz a picibaba! De remelem a szuloszobara nem o megy be veled, azert mert gyorsabban ugrik, mint a parod! Mondd meg neki, hogy mikor hova menjen veled, mondjuk amikor a parod nem tud veled menni, akkor menjen anyukad, de amikor a parod raer, akkor inkabb vele menjel!
ari anyukád van. nagyon finomnak kell lenned vele, de ha ilyen van akkor legközelebb válaszd anyukádat, probáld fele fele arányra vinni a helyzetet.
Menjetek el 4D-re mindketten bemehetnek.:)

Lassan szeretnék már szülni imádom a babákat, de sajnos eddig még nem találtam meg ehhez a párom. Nem akarok megint több évig ismerkedni. Neten van esetleg jó oldal ahol megtalálhatom a párom?

Legjobb válasz: Habostorta, más néven randivonal. Én ott ismerkedtem meg a párommal, immár 6 éve, és 17 hónapos kisfiunk van. :) Leveleztünk, aztán telefonálgattunk, és mire személyesen találkoztunk, már mindent tudtunk egymásról. Pénteki napon találkoztunk elõször, vasárnap óta meg együtt élünk. A járás valahogy kimaradt. Igaz, akkor én már 29 éves voltam, párom pedig 32. Egyébként az exemet meg a pasizas.hu oldalon ismertem meg, vele 2 évig voltam együtt. Nekem bejött a netes ismerkedés, bár tudom, hogy vannak szkeptikusok ezzel kapcsolatban - tény, hogy én is találkoztam elég sok hülyével.

Habostorta, más néven randivonal. Én ott ismerkedtem meg a párommal, immár 6 éve, és 17 hónapos kisfiunk van. :) Leveleztünk, aztán telefonálgattunk, és mire személyesen találkoztunk, már mindent tudtunk egymásról. Pénteki napon találkoztunk elõször, vasárnap óta meg együtt élünk. A járás valahogy kimaradt. Igaz, akkor én már 29 éves voltam, párom pedig 32. Egyébként az exemet meg a pasizas.hu oldalon ismertem meg, vele 2 évig voltam együtt. Nekem bejött a netes ismerkedés, bár tudom, hogy vannak szkeptikusok ezzel kapcsolatban - tény, hogy én is találkoztam elég sok hülyével.
Love.hu - n ismertem meg a férjem! Most lesz 1 éves a kislányunk! Én is találkoztam sok hülyével, de vannak normálisak is, akik valóban társat, és családot akarnak! Csak meg kell találni õket! :) Vagyis Õt ! Sok sikert! :)
szia, igaz mi nem a neten ismerkedtünk meg, de nem is hosszú évek után vállaltunk babát. 8 hónap után költöztünk össze, 1 év után lánykérés, 1, 5 év után elsõ próbálkozásra sikeres pozitív teszt :) amikor megismertem pár hét után éreztem, hogy Õ lesz életem párja és Neki szeretnék gyermeket szülni :) Ági
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)

Szerintetek normális dolog az, ha valakit a párja nem védi meg a rokonaival szemben?

Mikor összejöttünk és összeházasodtunk, nem tudtam, hogy ilyen. A férjem apjának van egy felesége, aki a szemembe vigyorog arcátlanul de hangoztatja, hogy ö milyen nagyon öszinte. Aztán a hátam mögött olyan undorító dolgokat terjeszt rólam, amik nem is igazak. Én ezt marhára sérelmezem, hogy a férjem ezek után úgy beszél ezzel a k*rvával mintha a legjobb barátnöje lenne. Mikor meg hallgatja a mocskolódásokat, meg nem szólalna egy percig sem, hogy álljanak le vagy hasonlók. Azt mondja kerüli a konfliktust. Istenem de gyülölöm az ilyen típusú embereket! Ha ezt tudom hozzá sem megyek! Ráadásul az a k*rva itt lakik egy házzal odébb és már az egész lakótelep azt hiszi olyan vagyok, mint amilyennek beállít. Ez normális dolog hogy valakit ennyire nem érdekel mit érez a párja? Rokonokkal szemben nem kell egymást megvédeni? Mert ha ez így van, akkor a büdös életbe többet senkit nem engedek magamhoz...

Legjobb válasz: Teljesen megértelek. Nem tartom igazán jó embernek, ha valaki nem védi meg a másikat(fõleg aki az élete párja), pedig tudja az igazságot. Én nem tudnám eltûrni, ha a páromat valaki alaptalan vádakkal illetné, biztosan megvédeném. Ezt elvárom tõle is. Mondjuk ez nem is elvárás, hanem alap dolog kellene hogy legyen.

Teljesen megértelek. Nem tartom igazán jó embernek, ha valaki nem védi meg a másikat(fõleg aki az élete párja), pedig tudja az igazságot. Én nem tudnám eltûrni, ha a páromat valaki alaptalan vádakkal illetné, biztosan megvédeném. Ezt elvárom tõle is. Mondjuk ez nem is elvárás, hanem alap dolog kellene hogy legyen.
Nyilván nem ismerem a helyzeted, annyit viszont mondhatok hogy ha választani kéne pl tesóm vagy a párom között , alap h tesóm mellé állnék. Nem egy olyan esetet ismerek amiben a kiállhatatlan "menyecske" bekerült egy családba és szétzúzta azt, mert a párja inkább mellé állt akkor is ha nem volt igaza, inkább lett haragba mindenki mással. Persze lehet h te nem ilyen vagy csak gondoltam írok h tud sajnos ilyen is van.

A párom exe nézegeti a képeit, és nem hagyja békén pedig szépen és csúnyán is kértem tőle! A párom nem szól neki semmit, azt mondja h szóljak én neki vagy azt csinálok amit akarok. Mit tegyek v ne tegyek?

Legjobb válasz: A "párod" neked nem párod ahogy olvasom. Úgy tûnik, hogy neki tetszik ez a helyzet. Beszélgess el vele komolyan. Ha nem ért a szóból akkor értsen a tettekbõl. Én megértem, hogy ez téged zavar, engem is zavarna.

A "párod" neked nem párod ahogy olvasom. Úgy tûnik, hogy neki tetszik ez a helyzet. Beszélgess el vele komolyan. Ha nem ért a szóból akkor értsen a tettekbõl. Én megértem, hogy ez téged zavar, engem is zavarna.
most mi a baj, hogy az ex nezegeti a parod kepeit? mi kozod neked ahhoz? vagy honnan tudod, hogy nezegeti, nem mindegy neked? mar meg kpeket se lehet nezni?bakker, vagy mi a problemad?
A kérdező hozzászólása: 1 válaszhoz!Nem tom neked h tetszene ha a párod képeit nézegetné az exe és nem szállna le róla!?Remélem egyszer te is megtudod h mennyire rosz is ez!!
A kérdező hozzászólása: Ja és hogy mi közöm van hozzá talán az hogy az élettársam! Egyébként õ mondta el nekem!
megint elso vagyok, en azt nem ertem, hogy honnan tudod, hogy nezegeti a kepeit. A csaj otthon azt csinal, amit akar. A kerdesben pedig csak annyit irtal, hogy nezegeti a kepeit, mit csinalj, nem irtad, hogy nem szall le rola. Ez egyebkent miben is nyilvanul meg? Az ex-es ugyeket pedig nem neked kell megoldanod, hanem a parodnak, ha te elmondod neki, hogy zavar teged, akkor o merlegelheti, hogy mi a fontosabb, ha szeret, akkor megteszi amit akar, de az is lehet, hogy baratkent meg akarja tartani a csajt. ha pedig vaami kialakul megint koztuk, az ellen ugysen tehetsz semmit.
ja, bocs, most olvasom, hogy irtad, hogy nem hagyja beken.
A kérdező hozzászólása: Egy oldalon nézegeti és a párom szólt nekem.Az engem nem érdekel h mit csinál otthon csak szálljon le a páromról!Írogatott neki msn en, telon, és most a képeit és a közös képeinket nézegeti.Minden okot kitalál h tudjon vele beszélni v is a párommal.Azt hittem h már abbahagyta de most megint elkezdte!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!