Találatok a következő kifejezésre: A párom mostanáig (340 db)

Szerintetek mit jelent az, ha a párom mostanában különösen sokat foglalkozik a külsejével?

A barátommal közel 4 éve vagyunk együtt. Volt pár hónapja egy kisebb szakításunk(pár hétig voltunk külön) a szakítás oka az volt, hogy nem tudta mit érez, ezért időt kért. Majd ő keresett meg azzal az indokkal hogy velem akar, én kellek neki. Viszont észrevettem,hogy sokat törődik a külsejével(ezelőtt sosem foglalkozott a külsejével) De most új ruhàkat vesz, szoláriumba jár, folyton beállitja a haját(régebben sosem zselézte..) Nem tudom mire vélni, az is eszembe jutott hogy màs lànyoknak akar tetszeni.... Szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem a kettötök kapcsolata:vége. Õ már kifelé tart belõle. Ráadásul nem akarlak elkeseríteni, de aki igy indit egy kapcsolat elején, ott boritékolható a bukás.Akár pár hónap, akár pár év is telik el, az csak veszteségnek irható le, mert aki igy kezd bele egy kapcsolatban az csak megalkuszik a másik emberrel-mert nincs más, nincs jobb)

Szerintem a kettötök kapcsolata:vége. Õ már kifelé tart belõle. Ráadásul nem akarlak elkeseríteni, de aki igy indit egy kapcsolat elején, ott boritékolható a bukás.Akár pár hónap, akár pár év is telik el, az csak veszteségnek irható le, mert aki igy kezd bele egy kapcsolatban az csak megalkuszik a másik emberrel-mert nincs más, nincs jobb)
A kérdező hozzászólása: :( megbocsátottam neki.de azóta is azon gondolkozok, jól tettem-e. Fontos nekem, hiszen majdnem 4 éve vagyunk együtt(1 hónap híján) Szóval... Nekem õ az elsõ minden téren, ezért is jelent ilyen sokat. Bárcsak megtudnék újra bízni benne 100%-osan.
Ehhez nem kell csaj! Legyen a pár külön 1 hétig, hogy ne beszéljenek, aztán eldõl, mit éreznek egymás után. Lehet egy hétig se bírják, lehet végleg szétmennek. DE nem egy nõt kell ahhoz levarrni, hogy rájöjjek, szeretem a barátnõm. Onnantól, hogy más nõre ránézek, nem tudnék a barátnõm szemébe nézni (még akkor sem, ha közben épp nem vagyunk együtt)....
A kérdező hozzászólása: Nem, félreérted! A saját érzéseivel nem volt tisztában, össze volt zavarodva, nem tudta mit érez. És az egyik haverja tanácsolta, hogy találkozzon egy csajjal és akkor hátha könnyebben tud dönteni. Szóval a haverja hozta össze azzal a csajjal. És elvileg egyszer találkoztak, búcsúzáskor elcsattant egy csók, és azóta nem is beszéltek, nem találkoztak...
Nem értem az embereket. Egy határozott, erõs ember vagyok, de ha vége egy párkapcsolatomnak, valahogy eszembe se jut egybõl más nõ után nézni, fõleg nem pár nap után! Nem esik nehezemre a "csajozás", de - lehet én gondolom rosszul - nem a legjobb ötlet szakítás után egybõl egy csajnál ki- kötni.... Mit érezhet az a srác, aki egy több éves kapcsolat után egybõl - napok kérdése - tud váltani? A kérdés költõi....
A kérdező hozzászólása: De az sem kizárt, sajnos. De már úgysem tudom meg soha. Próbáltam faggatni, de mindig terelt, nem akart beszélni rola. Elég szarul esett.
Na igen, csókolózott a lánnyal, semmi nem lett belõle. Nem lehet, hogy a csaj nem akarta folytatni, és vissza- kuncsorogta utána magát hozzád? Mert ugye mindenki úgy mesél el egy történetet, ahogy akar, önjelölt Benedek Elekekbõl meg több is van, mint elég :)
A kérdező hozzászólása: Nekem is eszembe jutott, hogy esetleg nyitni akar egy uj felé, de közben meg nehezen hiszem, mert làtom rajta hogy szeret és fontos vagyok neki(csak nehezen tudok benne megbizni, mert mialatt nem voltnk együtt talizott egy másik lánnyal akivel csókoloztak is)de nem lett semmi belõle, mert még másnap megkeresett hogy rájött engem szeret és velem akar lenni. De az esett dzarul hogy ezt sem tõle tudtam meg...õ nem is akarta elmondanu :/
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló: miért hogy indult a kettõnk kapcsolata??? Mert csak annyut irtam hogy kb 3hónappal ezelõtt volt egy szakitás.
Az írásodból, egyértelmûen megmutatkozik. Azon is csodálkozom, hogy senki neked-barátnõ/akárki mint kivûl álló-akkor mikor készültél ebbe az egészbe belekezdeni nem szólt..
Nézd. Egy pasi se hülye. Bizonytalanért elhagyni a biztos (puncit) nem szabad. Ha már a csaj megvan, akkor lehet váltani, addig meg jó vagy neki. Mindig keresd az okokat. Új ruhákat vesz, szoliba jár, biztosan NEKED akar tetszeni? Ha a válasz nem, akkor elõzõ válaszadók válaszai nyernek bizonyítást. (kivétel az idõt, mert azt benézte)
A kérdező hozzászólása: Ezt nem igazán értem, mibõl szûrtétek le az àltalatok leírt dolgokat??
Csodálkozom, hogy annak idején miért kellett neked belemenni egy ilyen kapcsolatban mikor egyértelmû volt, hogy a pasinak nem vagy oké-érzelmileg.
100% soha nem lesz! Hacsak nem vagy nagyon buta. Mindene- setre készülj fel, hogy lehet ennek hamarosan vége. Remé- lem nem vetted rossz néven a kommentjeim, nem megbántani akarlak, csak azt, hogy legyél ezesetben kicsit pesszimis- tább... könnyebb lesz. Ha pedig mégis minden szép és jó, akkor még örülni is fogsz :)

Mit tegyek? Ugy érzem a párommal mostanában nem jó a viszonyunk.

Van egy 7 hónapos babánk. A párom dolgozik 11 órát naponta és éjszaka mikor sír a kicsi, mindig lehülyézi, mindenféle csúnya dolgot mond rá, de reggel meg letegadja és mikor hazajön a melóból mindig babázik, gagyog neki. Viszont soha nem fürdeti meg, nem teszi tisztába, mondván hogy az az anyja dolga. Olyan mintha neki fájna hogy én itthon vagyok a kicsivel. "Mert te itthon vagy ugy is egész nap. " Olyan mintha nem nézné semmibe azt hogy én nevelem a fiunkat. Pedig egész nap lótok futok hogy a kicsim igényeit kielégitsem. A mi kettönk kapcsolata sem olyan fényes mostanság. Félek hogy viszonya van. Ja és ö nem az az ember akivel le lehet ülni beszélgetni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Jaj szegénykém,még olvasni is rossz volt,hogy a babátokra mit mond:-( Még,hogy nem csinálsz egész nap semmit? Te foglalkozol a babával,veled van egész nap. Azóta nem lehet vele beszélni,amióta megszületett a pici?Vagy õ alapból ilyen? Egyébként szerintem is meg kellene próbálnod mégis beszélni vele,mert teljesen meg fog romlani a kapcsolat közöttetek:-( Biztos,hogy sokszor fáradt ,hisz sokat dolgozik,ezzel szerintem mindenki párja így van,de inkább örülnie kellene,hogy szépen neveled,és rendezed a babátokat. Remélem rendezõdni fog a kapcsolatotok,de szerintem ne hagyd magad!Mond el a véleményed,akár tetszik a párodnak,akár nem!

Jaj szegénykém, még olvasni is rossz volt, hogy a babátokra mit mond:-( Még, hogy nem csinálsz egész nap semmit? Te foglalkozol a babával, veled van egész nap. Azóta nem lehet vele beszélni, amióta megszületett a pici?Vagy õ alapból ilyen? Egyébként szerintem is meg kellene próbálnod mégis beszélni vele, mert teljesen meg fog romlani a kapcsolat közöttetek:-( Biztos, hogy sokszor fáradt , hisz sokat dolgozik, ezzel szerintem mindenki párja így van, de inkább örülnie kellene, hogy szépen neveled, és rendezed a babátokat. Remélem rendezõdni fog a kapcsolatotok, de szerintem ne hagyd magad!Mond el a véleményed, akár tetszik a párodnak, akár nem!
Gondolom mit érzel amikor ilyen csúnyákat mondd a babára, meg tudom érteni ha el vagy keseredve emiatt. DE: azért 11 óra munka nem kevés ám egy munkahelyen, és ha nem alussza ki magát, valóban csak hirtelen felindulásból mondhatja. Néha mikor hirtelen ébredek a sírására, szédülök a fáradtságtól, kimerültségtõl, én is tudnék káromkodni egy pár percig, aztán magamhoz térek. A párom is. De inkább nyelünk egy nagyot. Az viszont értékelhetõ, hogy ha hazajön, akkor babázik, gondolom ilyenkor tudsz kicsit magaddal foglalkozni, mi is így csináljuk. Viszont az az igazság, hogy mi anyukák azért vagyunk otthon a babával, hogy ellássuk a babát. Azért kapjuk a gyedet, gyest, ez a fizetésünk. Apuka meg a munkájáért. Én úgy vagyok ezzel, hogy megérdemli itthon a pihenést. Ha fáradt, azt meg kell érteni, biztos hogy kevésbé kellemes neki a munkahelyen az a 11 óra, mint nekünk otthon a kisbabánkkal foglalkozni mondjuk 16 órát!
Pedig muszáj lesz, mert késõbb még rosszabb lesz a dolog. Én biztos nem állnám meg szó nélkül, ha a gyerekre olyanokat mondana. Mi az hogy lehülyézi? Szegény azért sír, mert csak így tudja kifejezni, hogy valamit akar. Teljes tévedés, hogy a gyereknevelés csak anya dolga, akkor az apa minek van? Miért érzed úgy hogy fáj neki, hogy otthon vagy? Mibõl gondolod hogy viszonya van? Mindenképp hozdd szóba a dolgot neki, mert ha elbeszéltek egymás mellett, az késõbb vissza fog ütni.
Õ is akarta a babát?
A csúnya beszédért mindenképp szólj rá minden alkalommal, még ha fáradt, kimerült, akkor sem méltó rá a gyerek, hogy ilyet mondjon rá:( Mi is nagyon sokat éjszakáztunk, volt, hogy úgy kelt fel a párom reggel, hogy alig aludt egy-két órát, és már mehetett is dolgozni, és bizony akkor a mi kedvünk sem volt rózsás, mikor hetekig kialvatlanok voltunk az éjszakázások, hasfájós hetek után... Mindent meg lehet beszélni. Amúgy az én párom sem volt soha oda a pelusozásért, 3 gyerekünk van.

A párom mostanában elkezdett inni, nem tudom, hogy mi lehet az oka. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Vallasd ki, hogy mi bántja, hogy az italba menekül!

Vallasd ki, hogy mi bántja, hogy az italba menekül!
Az biztos, hogy mi nem tudunk ezen segíteni, pláne egy egysoros kérdés után. Minimum annyit kellene tudni, hogy mi változott mostanában az életében, mit iszik, mennyit és milyen gyakran, társaságban vagy egyedül, õ problémának érzi-e vagy sem, ezek alapkérdések.

Miért van, hogy a párom, mostanába elalszik?

Kiderült kb. olyan másfél hónapja volt egy harmadik fél,akivel beszélgetett,telefonált!De amióta kiderült alig tud felkelni,és majdnem mindig elalszik munkából is?Miért van???

Legjobb válasz: Mert nyilván fáradt!!! -.-

Mert nyilván fáradt!!! -.-
nem tudom, szerintem szarnia kell. Ilyen hülye kérdést...
na ezt most nem igazan ertem.. annyit szurtem le hogy volt egy 3. fel a kapcsolatotokban, ami ki is derult es miota kiderult folyton alszik es kerul minden kapcsolatot?!

Megcsaltad a párodat mostanában?

Legjobb válasz: nem.

nem.
Igen lehet, hogy akadnak mélyhullámok , de ez még nem ok a félrelépésre ! Arra szerintem nincs kifogás és mentség ...
Szerintem mindenkinél vannak mélyhullámok
Miért te igen a barátodat/barátnõdet ??! Én sem csaltam meg meg a páromat sem most , sem régebben ... és nem is fogom !!! Nagyon szeretem hosszú évek után is !!! Az ilyen megcsalósdi mindig távol állt tõlem !!!
Soha és nem is fogom. De õ engem igen. N31
A hûtlen kutyák lapulnak.
A kérdező hozzászólása: Hogy a fac....ba van akkor ennyi válás, ha mindenki hûséges?
Nem.
nem mostanában, de soha nem tettem ilyet, N
Se mostanában se régebben
Sem mostanában, sem máskor.

Nagyon féltéken vagyok a páromra mostanában mit csináljak szeret nagyon-de nagyon?

Legjobb válasz: Hiába szeret, ha féltékeny vagy, biztos adott okot rá ... ezt kettôtök között kell letisztáznotok! :)

Hiába szeret, ha féltékeny vagy, biztos adott okot rá ... ezt kettôtök között kell letisztáznotok! :)
Próbálj küzdeni a féltékenység érzésével, mert az tönkreteheti a kapcsolatotokat. A féltés normális. Kis féltékenység is elviselhetõ, de nagyfokú nem.
Az elõzõ hozzászóló helyesen írta.Még annyit tennék hozzá, hogy szerintem a féltékenység ha mélyen magunkba nézünk az önimádatból, kapzsiságból és önzésbõl fakad.Ezzel nem azt mondom, hogy meg kell osztani másokkal a párod, csak aki féltékeny az önzõ is egy kapcsolatban.
Ezt tölünk kérdezed? :)
Gratulálok, ha igen!
bocs, de ez a terhes vicc ugrott be : A nõ elmegy az orvosához, aki közli vele a hírt: terhes. Mivel nem akartak gyereket, õ egybõl felhívja a férjét: - Terhes vagyok! A vonal túlsó végén ijedt csend, majd bátortalanul: - Úristen ez szörnyû! De kivel beszélek?
Eléggé terhességre utaló tünetek.De miért nem kérdezel rá?Vegyetek egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat ma úgyis megyünk a Dunaplázába és a üzletsoron be megyünk egy Gyógycertárba tesztért.
Fertõzés. Irány a dokihoz.
Addig ne szexelj te is elkaphatod. Lehet még nõgyógyászati rendellenesség is.
Mert nem elég nedves és kidörzsölõdik a hüvely fala? Erre tudok gondolni. Gondolom, hogy nem lehet kellemes ha vérzik, de ezt õ tudná megmondani. Nem kellemetlen az aktus? Amúgy ha a hüvely fala sérül könnyebben el lehet kapni a kórokozókat. Próbáld minél jobban felizgatni, legyen hosszú az elõjáték vagy használj sikosítót. Ha így is jelentkezik menjen nõgyógyászhoz, õ biztos meg tudja válaszolni a kérdésedet.
Ha nem nedves az a fiúnak is fáj, kidörzsölõdhet. Éreznie kell.
méhszájseb-irány a doki, csodálkozom, hogy ez a õ ennyire elhanyagolja ezt, és te férfi létedre kérdezel.

A párom mostanában folyton ideges, nincs rám tapintattal, mitől lehet ez?

Mostanában kedvetlen, folyton engem (is) szekíroz. A múltkor például webkamerán beszélgettünk (másik országban él), én mondtam neki, hogy beteg vagyok, rosszul érzem magam, ezért le is feküdtem. Viszont mikor így nem volt elég jó a netkapcsolat a routertől való távolság miatt, rámripakodott, hogy másszak ki a sarokból, és nem is ez volt az egyetlen húzása mostanában. Most vették fel egy rendkívül jó angol egyetemre, így még csak nem is annyira stresszes. Õ 20/F, én 19/L vagyok, két éve járunk.

Legjobb válasz: Hát webkamerás internetes párkapcsolatnak tökéletes. De a normális párkapcsolat NEM ILYEN.

Hát webkamerás internetes párkapcsolatnak tökéletes. De a normális párkapcsolat NEM ILYEN.
szerintem megcsalt és gyötörni a lelkiismeret.
A kérdező hozzászólása: Természetesen nem csak weben keresztül ismerem, nem is ott ismertem meg, osztálytársak voltunk évig. Haza szokott jönni, nem is olyan ritkán, és olyankor együtt vagyunk rendesen is.

A párom mostanában nem foglalkozott velem, bunkó volt, sokszor kértem váltózon legyen a régi, feleslegesen, most szakítottam, de hogyan tovább?

Én hagytam el és mégis én sírok, várom felhívjon hülye volt és gondoljam meg! Mikor elhagytam is csak annyit kaptam, hogy keressek olyat aki boldoggá tesz és miatta ne sírjak, fel a fejjel, kitartás! Pedig tudja szeretem, de ? sose volt rá tekintettel, hogy rosszul esnek dolgok.

Legjobb válasz: Akkor jól tetted, hogy szakítottál. Ne várd, hogy hívjon, mert ha jól értem õ mondta ezt (amit fent írsz). Ez esetben nem is fog hívni. Most ha fáj is, de hidd el jobb lesz így, vele hosszú távon nem lettél volna boldog!

Akkor jól tetted, hogy szakítottál. Ne várd, hogy hívjon, mert ha jól értem õ mondta ezt (amit fent írsz). Ez esetben nem is fog hívni. Most ha fáj is, de hidd el jobb lesz így, vele hosszú távon nem lettél volna boldog!
Mi a kérdés? Szarul érezted magad vele, szakítottál. Tudomásul vette, nem érdekli. Hogyan tovább? Kettõtöknek sehogy. Te is éld az életed, õ is élje a sajátját. Ennyi.
Gondolj arra, hogy találsz még sokkal jobbat mint õ.
Ne keseregj egy ilyen alak miatt! Nagyon jól tetted! Sok nõ nem olyan bátor, hogy megtegye ezt a lépést, inkább tûri a bunkó stílust.Nincs értelme siránkozni, keresni a módját a békülésnek, mert találsz ennél sokkal jobb párt. Tedd rendbe a dolgot az agyadban. Ha nem foglalkozott a boldogságoddal, akkor nem is szeretett igazán!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!