Találatok a következő kifejezésre: A párom már van egy 2 (37 db)

30 éves nő vagyok, 7 éve élek együtt a párommal és van egy 2 és fél éves kislányunk. A probléma az, hogy már nem kívánom már a szexet! Mi ilyenkor a megoldás?

Legjobb válasz: Elég sok lehetõség van. Ez az idõ kritikus mindkettõtöknek, ha nem hozzátok rendbe tönkre is mehet a kapcsolat, a gyerek, pedig elég sérülékeny korban van. Szerintem keressetek olyan dolgot, ami felkelti az érdeklõdéseteket, fõleg a tiéd. Mire indulsz be? Mit nem próbáltál még és mi mozgatja esetleg a fantáziád? Az egyhangú dolgokat meg tudja unni az ember, de azt te tudod, mire vágynál. Ha azt mondod semmire, akkor más a helyzet!

Elég sok lehetõség van. Ez az idõ kritikus mindkettõtöknek, ha nem hozzátok rendbe tönkre is mehet a kapcsolat, a gyerek, pedig elég sérülékeny korban van. Szerintem keressetek olyan dolgot, ami felkelti az érdeklõdéseteket, fõleg a tiéd. Mire indulsz be? Mit nem próbáltál még és mi mozgatja esetleg a fantáziád? Az egyhangú dolgokat meg tudja unni az ember, de azt te tudod, mire vágynál. Ha azt mondod semmire, akkor más a helyzet!
Megoldás!? Hmm...ezt neked kell tudnod, valahogy be kell indítanod magad, ha nem megy akkor az lesz, hogy a párod megcsal, te pedig beletörõdsz!
20 éves vaygok!Te biztos tapasztaltabb vagy, mint én!:) De egy ötletet adhatok:A barátommal néha megnézünk együtt egy pornófilmet és az nagyon jó hatással van mindkettõnkre!Tölts le egyet én kezdjétek el nézni, azután úgyis rámásztok egymásra!Minden férfi szereti nézni szerintem!:) Remélem nem olyan rossz ötlet!?(:
Nem a szexet nem kívánod, hanem a pároddal való szexet. Képezzétek ki magatokat szexuálisan. Talán az segít.
A probléma szerintem az, hogy elmentek egymás mellett. Annyira lefoglal titeket a munka, a gyerkõc, hogy egymásról meg is feledkeztek. Most elsõsorban nem is szexre kellene koncentrálni, hanem hogy ismét legyen közös témátok, tudjatok együtt nevetni. Fontos, hogy legyenek programok a kislányotokkal együtt és természetesen nélküli is. Talán közhelynek tûnik, de vissza kell hozni a kapcsolatotokba a romantikát. Ha mindez teljesül, ismét kívánni fogod, hidd el! Sok sikert!
Rá kell jönnöd, hogy miért nem kívánod? Fáradtság? Stressz? Megszûnt testi vonzalom? Valami oka biztos van. Ha megvan az ok, akkor megvan a megoldás. A helyzetet viszont sürgõsen meg kell oldanod, mert a házasságod is rámehet! Sajnos hasonló helyzetben vagyok én is, csak én a férj vagyok és egy kicsit idõsebb. Mi a harmincas éveink vége felé járunk. A nejemnek mindig van valami kifogása és mindig a türelmemet kéri, de ennek már legalább fél éve(!!!). Nekem a türelmem fogytán van, fõleg, hogy azt sem engedi, hogy segítsek megoldani neki ezt a helyzetet. Szeretem és soha nem tudnám megcsalni, de azt hiszem lassan választás elé kell állítanom. Vagy megoldjuk a helyzetet, vagy elválok. És ez már nem csak a szexrõl szól!
Csak a pároddal nem kívánod, vagy egyáltalán, és semmilyen formában? Ha egyáltalán, akkor vagy meghozod ezt az "áldozatot" a kapcsolatotokért, vagy nem ér annyit. Ha csak a pároddal.akkor ennyi volt.

A párom nak már van egy 2 és fél éves kisfia, szeretnénk egy közöset is. hetin két három alkalommal vagyunk együtt, mért nem maradok terhes? mit kéne tennem?

Legjobb válasz: Szia! Figyeld a peteérésed, vegyél ovu tesztet és amikor peteérésed van akkor probáljatok meg együtt lenni. Több oka is lehet, hogy nem sikerül teherbe esned. Mióta probálkoztok? Orvosnál jártál már?

Szia! Figyeld a peteérésed, vegyél ovu tesztet és amikor peteérésed van akkor probáljatok meg együtt lenni. Több oka is lehet, hogy nem sikerül teherbe esned. Mióta probálkoztok? Orvosnál jártál már?

Van egy ismerősöm akinek 3 hete nem jött meg a baja, de a párjával már több, mint 2 hónapja nem volt együtt, de amikor a barátja itthon volt akkor megvolt neki. Szerintetek terhes lehet? Vagy mástól esett teherbe?

Legjobb válasz: Ha a barátja 2hónapja volt itthon akkor és még 'csak' 3hete késik akkor ha terhes nem nagy a valószínûsége h a párjától, de ezt egy ultrahanggal elõbb ki lehetne deríteni, mert ott látnák a baba becsült korát és egybõl kiderülne h félrepislogott-e!

Ha a barátja 2hónapja volt itthon akkor és még 'csak' 3hete késik akkor ha terhes nem nagy a valószínûsége h a párjától, de ezt egy ultrahanggal elõbb ki lehetne deríteni, mert ott látnák a baba becsült korát és egybõl kiderülne h félrepislogott-e!
elõfordul extra ovuláció is, ami bármikor jöhet, azaz a ciklus elején is, ez pedig rátehet pár hetet a terhesség korára. meg van aki terhesen menstruál 1-2 hónapig, enyhe vérzés formájában.
csak az veheti fel aki házas és nincs vagyona
Nem igényelhettek, mivel már van a neveden lakás.
Tudtommal már megszületett gyerekek után, újépítésû lakásra lehet most ezt igényelni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Egyedül állóként pedig nem veheti fel a párom? Gondolom

Másfél éve megerőszakoltak, azóta "félek" a szextől. Most van egy párom már 2 hónapja, de nem érti miért vagyok ilyen szégyenlős. Elmondjam neki? Meg fogja érteni?

Azóta nem is volt párkapcsolatom mert amikor előkerült a szex gyakorlatilag elmenekültem, nem bíztam meg senkiben. 160 cm magas és 52 kg vagyok tehát nem igen van baj az alakommal ezért sem érti a párom, hogy miért szégyellem. Kiváncsi vagyok a véleményekre, de a parasztok kíméljenek!! (Nem azért eröszakoltak meg mert kihívóan öltözködtem volna, azóta még visszafogottabban válogatom a ruháim) Egy 21 éves lány

Legjobb válasz: szerintem elmondhatod neki. tuti meg fog ijedni egy kicsit, de ártani nem fog a kapcsolatotoknak.

szerintem elmondhatod neki. tuti meg fog ijedni egy kicsit, de ártani nem fog a kapcsolatotoknak.
Sajnálom, hogy ez történt veled. Mindazonáltal, ha szeret, megérti és nem erõlteti, ha pedig erõlteti, nem szeret. Szóval nyugodtan mondd el neki. A legjobbakat kívánom. 20/F
Sajnálom, ami Veled történt. Nem akarok nagy ideákat zengeni, de a legfontosabb, hogy ez nem a TE hibád! ezen nincs mit szégyellni! Ha egy sráccal már együtt vagy ennyi ideje, akkor biztos rendes, normális. Ilyen esetben szerintem nyugodtan mond el neki, 100%-ig biztos vagyok benne, hogy meg fogja érteni!
Sajnállak ezért nagyon. Mondd meg neki nyugodtan ha szeret megérti és nem menekül el. Segíteni fog, hogy jó legyen minden, sok sikert.
Szerintem mondd el neki! Meg fogja érteni, ebben szinte biztos vagyok! És talán te is jobban éreznéd magad ettõl! Remélem meg tudjátok beszélni és megértõ lesz!
ha igazán szeret, megérti, és segít neked elfeledtetni a régi szörnyûséget. Akár egy érzéki szeretkezéssel. Bízz magadban, és a barátodban :) Sok sikert ! :)
Én lesokkoltam, amikor ezt hallottam az elõzõ barátnõmtõl. Igazából hosszú ideig nem is tudtam hova tegyem, bár igaz, hogy akkor még nem voltunk együtt, csak ismerkedtünk már egy jó ideje. Meg én akkor még csak 18 voltam, szóval a mai fejjel már valszeg nem verne annyira nyakon ez a szöveg, bár kétségtelen, hogy eléggé összezavarna és nem tudnám most sem hova tenni a dolgot.
az az ijesztõ, hogy nem lehet veled mit kezdeni, nem élvezel semmit 21F
mond el neki , ha szeret akkor megért. mi lett azzal aki megerõszakolt? az ilyet szívesem megerõszakolnám egy karóval. 28f
Sajnálom, h ez történt veled! Vannak olyan lànyok akik szègyenlõsebbek amugy is, jó magam is olyan vagyok, ès több idõ kell mindenhez. Szerintem jobb lenne ha leülnél ès elmondanàd õszintèn a baràtodnak mi törtènt veled, h mièrt nem tudsz mèg vele eggyütt lenni mèg, ès h legyen türelemmel. Ha szeret megèrt ès támogatni fog, türelmes lesz, ha meg nem fog megèrteni akkor nem èrdemel meg téged. 22L
Ha nem mondod el neki és halogatod a dolgot, akkor azt fogja gondolni, hogy valami baj van. Nyilván egy ilyen traumát csak idõvel lehet feldolgozni, de ha kizárod az életedbõl a párkapcsolattal járó testi részeket, akkor nem fog megoldódni. Tudom, hogy nem leszek népszerû, de én biztos nem jönnék össze ilyen csajjal.
Meg fogja érteni szerintem, de mindenképp tanácsos lenne felkeresned egy pszichológust, hogy mihamarabb fel tudd dolgozni, mert lehet ha rá is veszed magad kellemetlen lesz és felelevenedik a rossz élmény :( Kívánom, hogy mihamarabb túltedd magad ezen és nyugodtan bízz meg a párodban, abban nincs semmi ah elmondod neki
Bocs véletlenül elküldtem. folyt köv. 16 éves korától több barátja volt, de ha szóba került a szex szakított velük. 19 évesen összejött a mostani barátjával. Neki elmondta mi a helyzet. A srác türelmes volt hozzá, megértette, semmit sem erõltetett. Most már szexuális életet élnek kb. egy éve. A lánynak ez nehezére esett, de túllépett rajta. Most már meg tudja különböztetni az erõszakot a szeretkezéstõl. Neked is idáig kell eljutni. Sok erõt és kitartást kívánok neked.
Nagyon sajnálom ami történt veled. Mondd el a barátodnak. Elõször sokkolni fogja a hír, de ha szeret melletted fog állni. Van egy barátnõm, akivel az apja csinálta meg ezt többször 12 éves korától(az édesanyja korán meghalt). 14 évesen fogadta örökbe egy család. Nagyon kevesen tudják, hogy igazából miért.
Szerintem kezd elölrõl az egészet. Mintha szûz lennél. Elsõ lépés, hogy elmondod a párodnak, hogy értse miért vannak komoly gátlásaid. Aztán csak fokozatosan. Hosszú csókok meztelenül, kerülve a nemi szerveket. Aztán orál, vagy kézzel történõ kényeztetés. Nem fontos durr bele módon mindenen átesni egy este alatt. Szerintem ha fokozatosan csinálod olyannal aki tényleg szeret és bízol benne akkor túljutsz ezen. És ami a legfontosabb: fogadd el, hogy ezen már nem tudsz változtatni, nem is a te hibád...és ha nem akarod, hogy ez kettétörje a szexuális életedet, akkor hidd el, nem is fogja.
Mondd el neki, mert ha nemtudja mi bajod és olyan dolgot kezd el csinálni, ami esetleg téged visszaemlékeztet arra, akkor nagyon hibásnak fogja magát érezni.
A kérdező hozzászólása: ez nem igaz h nem lehet velem semmit sem kezdeni és nem élvezem, csupán egy-egy dologhoz több idõ kell...nehezebben bizom meg benne mint egy átlagos lány, könnyû olyan szituációba hozni hogy sarokba szoritva érezzem magam...meg pl csak sötétben vagyok hajlandó levetközni, idõvel majd valószinûleg világosban is, de nekem jelenleg ehhez idõ kell....
A kérdező hozzászólása: kedves elsõ: hogy érted hogy megijed? illetve mitõl? mármint mi ebben számotokra (férfiak számára) az ijesztõ? kedves második: most sem erõltet semmit, csak értetlenül áll a dolog elött
Mondd el neki mindenképp. Egy kapcsolat alapja mindig az õszinteség és a bizalom. Ha tényleg rendes srác, minden meg fog tenni, hogy eljuss oda, hogy élvezd a testiséget. Ha rám hallgattok, akkor kerüljétek az olyan helyzeteket, amikor te mozdulatlanságra, tétlenségre vagy késztetve, mert akkor sebezhetõnek, kiszolgáltatottnak érzed magad. (mondjuk rádfekszik és nem tudsz megmozdulni) Az elõjátéktól kezdve egészen a szexig legyen meg a lehetõséged rá, hogy te irányíts és ha be akarod húzni a féket, megtehesd. Az elsõ együttlétkor én azt ajánlanám, hogy legyél te felül. Persze ha már eléggé meg tudsz bízni benne, csinálhatjátok másképp is. A szexet mindig az érzések és a lelki odaadás teszi széppé és élvezetessé, ez csak rajtad múlik. Ezt még egy olyan kis senkinek sem sikerülhet elvenni tõled, aki megerõszakolt. Hajrá, csak bátran és ügyesen.
a prosztata izgatóra én is kiváncsi vagyok.mennyire bevált?
én biztos nem engedném hogy valamit fenyomjanak a seggembe :S
Szerintem nyugodtan kipróbálhatjátok... Egy tanács menj be szexboltba, mert én egyszer a netrõl rendeltem, és nem mûködött, persze a pénz az ablakban...:S

Mi lehet a probléma? Van egy pár hullmámos papagályom elmultak már egy évesek az odu felrakása előtt kapták a lágyeleséget felraktam az odut de már eltelt 2 hét és semmi néha a tojó beugrik de ki is jön! Lesz ebből még költés vagy kizárva?

színűk nem tulságosan eltérő!

Legjobb válasz: Papagáj* Kolónia madarak. Más hullámos párok ösztönzik õket a szaporodásra. Egyedül tartott pár nem biztos, hogy fog költeni. Valamint azért is jó legalább 2-3 pár, mert ha az egyik fészekaljban gebasz van, a szülõk nem etetik a kicsiket pl, akkor simán át tudod õket pakolni másik hulikhoz

Papagáj* Kolónia madarak. Más hullámos párok ösztönzik õket a szaporodásra. Egyedül tartott pár nem biztos, hogy fog költeni. Valamint azért is jó legalább 2-3 pár, mert ha az egyik fészekaljban gebasz van, a szülõk nem etetik a kicsiket pl, akkor simán át tudod õket pakolni másik hulikhoz
A kérdező hozzászólása: Szeretnék még egy párt venni de kizárólag külön helyrõl mert sajnos ezekben sem vagyok biztos hogy nem rokonok!

Van egy barátnőm. van 2 éves kislány, már másfél éve nem szoptat de mégis fűrdésnél jön pár csepp tej a melléből. mitől van ez? bajt jelent? ?

Legjobb válasz: Szia! Nem gondolnám ,hogy különösebb baj lenne. Édesanyámnak is van még pár csepp teje ,pedig nem szoptat már 27 éve!! Ha nagyon zavar lehet ,hogy a nõgyógyász tud rá gyógyszert felírni.

Szia! Nem gondolnám , hogy különösebb baj lenne. Édesanyámnak is van még pár csepp teje , pedig nem szoptat már 27 éve!! Ha nagyon zavar lehet , hogy a nõgyógyász tud rá gyógyszert felírni.

Tisztelt Doktor Úr! Az lenne a kérdésem, hogy össze-vissza jön meg a mestruációm, hogy premens tablettát szedhetem-e, meg már 2 napja késik a mestruációm. Van egy 4 éves kisfiam és még szeretnék babát mellé, de sajnos már 2 éve probálkozunk a párommal és

Tisztelt Doktor Úr! Az lenne a kérdésem, hogy össze-vissza jön meg a mestruációm, hogy premens tablettát szedhetem-e, meg már 2 napja késik a mestruációm. Van egy 4 éves kisfiam és még szeretnék babát mellé, de sajnos már 2 éve probálkozunk a párommal és idáig még nem sikerült teherbe esnem. Sajnos az lehet az oka, hogy össze-vissza jön meg a mestruáciom és akkor is csak egy napig szokott meglenni. Üdvözlettel, Viki

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az Ön esetében számos bizonytalanság van, amit tisztázni kell, elsősorban egy hormonális kivizsgálással! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az Ön esetében számos bizonytalanság van, amit tisztázni kell, elsősorban egy hormonális kivizsgálással! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!