Találatok a következő kifejezésre: A párom keveset (242 db)

A párom kevés időt fordít rám, leginkább csak a hétvégén vagyunk együtt, nem tudok változtatni az a baj, anyámék utálják, mit tegyek?

Mindketten tanulunk egy középiskolában.

Legjobb válasz: Azért én elgondolkoznék rajta, hogy nincs-e oka annak, hogy õ a "rossz fiú" a faluban, és ennyien utálják, megvetik. De ha tényleg nincs vele probléma, csak mások jogtalanul ítélik el, akkor megpróbálnám ezt a szüleimnek is bebizonyítani, meghívnám pl. családi ebédre, hogy lássák, okos, rendes srác a barátod. Amúgy szerintem elég az, ha hétvégén "egész nap együtt lógtok", az 2 (szinte) teljes nap a 7-bõl, hidd el, nem kevés az. Mi egyetemisták vagyunk a barátommal, s bár egy városban tanulunk, csak úgy tudunk találkozni heti 2-szer, hogy ezek nem teljes napok, csak este holtfáradtan találkozunk, reggel meg már megy is mindenki a maga dolgára (én hétvégén dolgozom, õ hétközben általában 7-ig van suliban).

Azért én elgondolkoznék rajta, hogy nincs-e oka annak, hogy õ a "rossz fiú" a faluban, és ennyien utálják, megvetik. De ha tényleg nincs vele probléma, csak mások jogtalanul ítélik el, akkor megpróbálnám ezt a szüleimnek is bebizonyítani, meghívnám pl. családi ebédre, hogy lássák, okos, rendes srác a barátod. Amúgy szerintem elég az, ha hétvégén "egész nap együtt lógtok", az 2 (szinte) teljes nap a 7-bõl, hidd el, nem kevés az. Mi egyetemisták vagyunk a barátommal, s bár egy városban tanulunk, csak úgy tudunk találkozni heti 2-szer, hogy ezek nem teljes napok, csak este holtfáradtan találkozunk, reggel meg már megy is mindenki a maga dolgára (én hétvégén dolgozom, õ hétközben általában 7-ig van suliban).

Miért van, hogy a párom kevésbé talál vonzónak barna hajjal?

Sz?ke hosszú hajam volt,amikor megismerkedtünk a barátommal. 2 hónapja barna vagyok és vállig ér?re levágattam.Így mintha kevésbé tetszenék neki.Mondogatja is,hogy "más voltál,amikor megismerkedtünk...nekem úgy tetszettél". Szeretni szeret.Csak zavarnak ezek a megjegyzései. (szerintem jól áll a barna szín is,bár sok ismer?söm szerint a sz?ke sokkal jobb volt)

Legjobb válasz: szõkén tetszettél meg neki,így valószinû hogy egy kicsit "idegennek"érez.

szõkén tetszettél meg neki, így valószinû hogy egy kicsit "idegennek"érez.
A férjem szõke hajjal ismert meg, egyszer átfestettem barnásra, és kérte legyek ismét szõke. Nem bántott érte, de kereste bennem azt a nõt, akit megismert, a haja színével együtt.
Szerintem nagyon egyszerû a válasz, így ismert meg és így szeretett beléd, ennek része volt a hajad is. Egyszerûen neki szõke hajjal tetszettél. Képzeld most el ezt fordítva, neked nem lenne picit fura, ha megnövesztené/levágatná olyanra a haját, ami neked nem tetszik? Nekem barátnõm barna hajú és egyszer befestette szõkére, nem azt mondom, h kevésbé szerettem emiatt, de egyszerûen jobban tetszett az eredeti hajszíne.
hát nem tudom. nekem a barátom pl eléggé hajcentrikus.. szóval most barna hajam van szõke melírral.. azt mondja ez jó, tetszik neki. csak hogy én régen merészebb voltam (piros-kék-fehér hajam is volt) most is szerettem volna szinesebbet, de a kedvéért meghagyom kb ilyenre :) viszont attól még úgy nézz ki, ahogy magadnak tetszel, de azért néha "kedveskedj" neki ;)
Biztos vagyok abban, hogy elõbb utóbb megszokja a barna hajadat! ha, meg ezen morog heteken át...érdemes átgondolni
Szerintem erre nem lehet adni ésszerû magyarázatot. Ezt tõle kell megkérdezned. Bocsi.
Sajnos, ha a szõke hajjal tetszettél meg neki, akkor az a legjobb, ha visszafesteted magad. Persze a belsõ tulajdonságok is számítanak. De ha belegondolsz, neked sem biztos, hogy a párod tetszene harcsabajusszal vagy kopaszon vagy piros keretes szemüveggel. A külsõség nem minden, de azért számít, hogy a másik vonzónak tartson. A kölcsönös vonzalom fontos.
szõke meliros hosszu hajjal ismert meg engem is, amibõl egx veszekedés után rövid fekete lett... kb 1 évig, amig visszanött normálisra, meg feketébõl fekete-szõke melirral lett, addig olyan szomoru szemmel tudta bámulni a hajam, hogy el se hittem, hogy ennyire ragaszkodhat a hosszu hajamhoz:D
nekem is a szõke a gyengém.. nézhet ki valaki nagyon jól barna hajjal, de ha a barátnõm be akarná festetni a haját barnára, mindenképp lebeszélném róla.. :) ez olyan mintha õ kopasz lenne, vagy ilyenek.. nemtudom átment e a lényeg. :)
Ezzel én is így vagyok. A párom szõkésbarna volt, és tetszett is. Amikor fekete lett az is tetszett. De amikor szõke, hát akkor nem annyira. Szerettem úgy is, de nekem a sötétebb haj jön be alapból, szóval nem tehetek róla, hogy nekem úgy már nem tetszett annyira. Nem bukom a szõkékre. Lehet, hogy a barátod a szõkéket találja vonzónak és a barnákat annyira nem. Errõl nem tehet, egyszerûen ilyen. De örülj, hogy nem hagyott el mert akkor legalább magadért szeret. Személyfüggõ, hogy megbarátkozik-e a dologgal vagy megunja és váltani akar.
A kérdező hozzászólása: 21:30 Elfogadta vagy visszafestetted? A színére és a hosszára is érzékeny.Az elõbbit tudtam, mert minden hajvágás (1-2 centi mínusz) után "minek vágatni? a hosszú a jó"( jah, inkább járkáljak töredezett hajjal...a lényeg, hogy hosszú legyen:) )
Az én barátom jóformán sírt amikor hajszínt akartam váltani. Úgy látszik ez náluk érzékeny téma, megoldást rá nem tudok sajnos.
A kérdező hozzászólása: Szerintetek elõbb-utóbb beletörõdik és most csak 'morog'?
nem azt mondja h jobban tetszettél szõke hajjal mikor meg ismerkedtünk és hogy máshogy nézel ki mint mikor meg ismerkedtünk tehát nem biztos h azokat csak a külsõdre mondja hanem a belsõdre is értheti.semmi nem utal arra, h csak a külsõdre érti. amúgy majd meg szokja és lekopik errõl a témáról. nekem is hosszú barna hajam van és be festettem feketésre.barátomnak nem tetszik és durcis is miatta de már nem szekál vele.

Korai klimaxom van, a páromnak kevés a mozgó spermája. A Kaáliba megyünk. Tudnak ott segíteni nekünk?

Legjobb válasz: Anyuméknak nem tudtak.Intézetes vagyok..9 hónaposan kerültem ide.

Anyuméknak nem tudtak.Intézetes vagyok..9 hónaposan kerültem ide.
off elnézést megkérdezhetem, hogy mit értesz korai klimax alatt? mennyi idõsen kezdõdött? köszönöm!
szia én is korai klimaxos voltam, a Schöpf-Mereibe jártunk. A doki most a Ceres-intézetben dolgozik. Az õ segítségével született a fiunk. Aztán amikor a szoptatást abbahagytam, második mensi után jelentkezett a kislánykánk, a doki talán jobban meglepõdött mint mi. A férjem egészséges. Az elsõ szülés után 9 hónappal volt elõször mensim, persze nem is számítottunk már rá. Aztán pár hét alatt rendezõdött. Ezért eshettem teherbe. Második szülés után is rendben vannak a ciklusaim. Az orvos szerint ez nagyon-nagyon ritka. A fiunk 3és fél éves, a lányunk 15 hónapos. 36 vagyok, 28 évesen állapították meg a korai klimaxot. A férjem egészséges.
A kérdező hozzászólása: második 38 éves vagyok és a hormon eredmény mutatta ki.egyébként steril2 vagyok mivel van már gyerekem.

A legtöbb lány, nõ azt szeretné (sok itteni kérdésbõl kiderült számomra), hogy a párja kevés munkával keressen legalább átlagosan (150-170 nettó) és hétvégén sosem dolgozzon, mert a nõk kirándulni, szórakozni akarnak menni mindig?

Volt már itt több kérdés, hogy ha a férj viszonylag jobban keres itthon (200 nettó felett), de ha ez azzal társul, hogy pl a szombati napja is rámegy a munkára, akkor nem nagyon akarnak ilyen párt. Inkább olyat, aki kevesebbet keres, de a péntek egész napja, vagy délutánja és az egész hétvége szabad. Melyik a fontosabb? Sok munka és több bér, vagy kevesebb munka, átlagos bér (kevés bért direkt nem írtam, mert azt a nõk rühellik, kevés munka és sok bért sem írtam, mert az 100 ból 1 eset, nem a realitás). Melyik kell?

Legjobb válasz: Átlagot azért írtam 150-155 körülit, mert az a hivatalos átlag itthon. Nem írhattam 200 felettit, mert azt kb minden 5. ha megkeresi, nem mindenki bankár, mérnök, orvos, fõiskolai tanár stb.

A kérdező hozzászólása: Átlagot azért írtam 150-155 körülit, mert az a hivatalos átlag itthon. Nem írhattam 200 felettit, mert azt kb minden 5. ha megkeresi, nem mindenki bankár, mérnök, orvos, fõiskolai tanár stb.
Azért ugye tudjátok, hogy az ilyesmi nem túl jellemzõ? É jobbára inkább "munkagépekrõl" hallottam.
Párom egy nagy cégnél vezérigazgatóként dolgozik.. Jóval többet keresel, mint amennyit te itt leírtál. És képzeld, hogy a héten csak 2 napot dolgozik, akkor is 7 órát. Hétvégén mindig megyünk valahova. Nekem ilyen pasi kellett, szereztem is. Nem kell robotoló pasi, akinek nem jut rám ideje.
37 évesen a bankszektorban az nem egy nagy fizetés. én ismerek olyan nõt aki -igaz, kiemelkedõen tehetséges- szintén a bankszektorban keres nettó 7-800 körül, 35 évesen.
A kérdező hozzászólása: Én csak azt tudom, hogy 265 öt kap 37 éves bankárként egyik rokonom, de ezért hétfõtõl péntekig napi 11-12 órát kell az amcsi cégnél dolgoznia Pesten, reggel 6 kor indul, mert 7 kor kezd. Este 6-7 kor végez és 8 ra ér haza autóval, mert messze lakik a belvárostól. Romokban vannak a hétköznapjai, csak aludni jár haza. Hétvégén is a szombat délelõtt papírozással megy el neki a következõ hétre. Tehát csak másfél napja szabad. Még így is örül, hogy egész jó állása van (jó ha minden 10. magyarnak van ilyen)és nem nélkülözik. Mondjuk a felesége egy másik cégnél 357 et keres, de õ tizenkét órázik ezért és szombat délelõtt is bent csücsül.
A kérdező hozzászólása: Én 28 évesen diplomával keresek 144 et kézbe, igaz ebbõl elég , , sokat, , 90 et minden hónapban félreteszek, mert albérletben ketten vagyunk és felezünk a haverommal. Enni alig eszünk, keveset fõzünk, munkahelyen havi 5 ezerért szinte bármennyit ehetünk. Még erre az összegre egyetlen lány sem panaszkodott, igaz eddig csak max 200 nettót keresõ lánnyal jöttem össze, így nem tudom mi van akkor, ha egy csaj, akivel járnék netán 250 ezret kap. Akkor lehet komplexusom lenne pár év után, hogy 100 al többet keres. Szerencsére azt mondom, ha már a nõ is annyit keres, mint én, akkor az közel 300 ezer, abból két fõ egész jól ki tud jönni, nem kell nélkülözni, persze csak ha nincs lakáshitel. Azt mondjuk nem szeretnék soha felvenni, ráérek 50 évesen saját lakást venni, addig jó az albérlet vagy a panel. 1 gyereknél többet úgysem szeretnék, meg 10 bõl 7 magyar nõ manapság nem is akar 1 gyereknél többet vállalni. A másik 3, az meg sokszor roma, az potyogtat úgyis magából 5 öt is.
szerintem a nettó 150-170-el még bõven keveset mondtál! az egy tizenéves vagy a húszas évei legelején járó lánynak még oké, de egy budapesti 25-26 éves nõnek már az kevés. oda már 200 kell plusz az, hogy 4-5 év múlva duplázd az összeget, persze ezt úgy hogy szabad legyen a hétvégéd és hétköznap is napi 8 órát dolgozz, csakhogy ez paradoxon, mert ahogy írtad nagyon-nagyon ritka. a konklúzió az, hogy a nõknek semmi sem lehet elég jó!
Nem. 1. Még egyetemisták vagyunk, szóval nem dolgozik sem õ, sem én. Nem is hiányzik a pénze. 2. A jövõben azt várom el, hogy dolgozzon, és ne legyen léhûtõ, az nekem kb. mindegy, hogy mennyit. Nem vagyok egy elveszett liba, akinek más fizetésére kell majd utalni magát. A megélhetés egy kapcsolatban közös felelõsség, szóval saját magammal, és a saját leendõ keresetemmel szemben vannak némi elvárásaim, nem csak más farkával akarom verni a csalánt,
nem akarom leírni hogy hol lakok, mert sajnos akkor minõsítené ezt a szép környéket. de azt tudom mondani, ha egy fém kétszázast eldobsz itt egy téren, verekedés tör ki, hogy ki szedje fel. ilyet az ország nyugati részén nem fogsz látni, de itt durva dolgok vannak.ezért nem is értem, hogy milyen fizetésekrõl írtál te, itt ha valaki közmunkás az az átlag, ha már fölötte keresel, jól élsz.
az én barátom szaros 100 nettóért dolgozik, még sokszor hétvégén is. és nem azért akarom, hogy itthon legyen hétvégén, mert buliba akarok menni, meg rucit sopizni, hanem hogy együtt legyünk. 100 nettóért meg még hétvégén is dolgozni? nevetséges, de sajnos itt tartunk, hogy ennek is örülnünk kell.
A kérdező hozzászólása: Biztos Kelet-Mo. Ot tényleg örül, aki dolgozik manapság. Csak ugye errõl nem nagyon szól a híradó, hogy az emberek kb 15%-ának nincs munkája, annak a java pedig Borsodban, Szabolcsban él.
Te merre laksz, 50 %?
ember milyen pénzekrõl beszélsz te, ezen a környéken ahol élek, jó ha 60-70ezret megkeres valaki, ha már van itt munkád, akkor menõ vagy, mert telik simsonra meg esetleg 2es golfra. nem tudom élsz de itt felénk, a lányok annak örülnek, ha valaki egyáltalán dolgozik.
Na ez az amit a fene se tud. Ahhoz h mindened meglegyen amit szeretnel ahhoz ugye penz kell. De ismerek olyat aki azert hagyta ott a parjat m rengeteget dolgozott h mindene meglegyen a csaladnak (asszony+gyerek) es igy nagyon keves idot toltottek egyutt. De fogadni mernek hogyha meg love nem lett vna akkor meg az lett vna a baj. Szoval.... En inkabb a kevesebb lovera voksolok es legyen tobb "egyuttlet". Mondjuk nekem mar van egy gyermekem szoval inkabb abbol a szempontbol h egyutt legyen a csalad. Nem azert h szorakozni jarjunk
rosszul derült ki. a pénzt plusz szabadidõt mindenki szeretné.
Üdv! Érdekesnek találom a kérdést, és a válaszok is elgondolkodtattak. Most leírom én is a véleményem. Én 21 éves férfi vagyok és Ausztriában dolgozom CNC-forgácsolóként. Napi nyolc óra munkám van, heti öt nap, három hetenként szombaton is dolgozom, akkor 12 órát. Néha nem is annyira fárasztó. A keresetem havi nettó 450.000 Ft fölött van átszámolva, ebbõl elrakok 380.000 Ft-ot, jelenleg gyûjtögetek egy autóra. Egy egyszerû munkás vagyok. Az én véleményem az, hogy egyensúlyban kéne lennie a szükséges betevõ megkeresésére fordított energiának és a szeretteinkkel töltött idõnek. Sok munkatársamat látom bent maradni hétvégére dolgozni akiknek családja van, és nem értem õket. Hiszen ha elég pénzt keresek, hogy a családom jól megéljen belõle, akkor legalább a hétvégét velük tölteném, ha tudnám. Ha már van gyûjtögetett vagyona a családnak, akkor a mérleg átbillenne a családdal töltött idõ felé, ez lenne a fontosabb. Én jelenleg egyedül élek, nekem még nincs ilyen "gondom". De ez csak az én nézõpontom, mindannyian különbözõen élünk. Szép napot/reggelt mindenkinek!

Babát szeretnénk és a páromnak kevés a spermaszáma amit doki orvosol egyenlőre. Én elmenjek-e kivizsgáltatni magam?

A kórházi n?gyógyászom nem akar kivizsgálni mondván a párommal van a baj.Én azért biztosra szeretnék menni.33 vagyok.Mit tegyek?

Legjobb válasz: Hallottam lehet olyan síkosítót kapni a patikában ami segíti a spermiumok mozgását.Én kipróbálnám a helyedben. De attól kivizsgáltathatod magad, de ha a dokid nem hajlandó segíteni....

Hallottam lehet olyan síkosítót kapni a patikában ami segíti a spermiumok mozgását.Én kipróbálnám a helyedben. De attól kivizsgáltathatod magad, de ha a dokid nem hajlandó segíteni....
A nõgyógyászod azért elõbb a férjedet vizsgáltatná ki, mert az õ vizsgálata teljesen fájdalmatlan, ezzel ellentétben a nõi vizsgálatok lehetnek fájdalmasak, de mindenképpen jóval kellemetlenebbek... Sajnos, manapság egyre gyakoribb, hogy a férfiak alacsony spermaszáma miatt terméketlen a házasság. Ezt egy egyszerû spermavizsgálattal meg tudják állapítani, utána vitamin-kúrával lehet próbálkozni. Ha megállapították a párodnál az alacsony spermaszámot, a felírt gyógyszereken kívül javaslom a MACA kapszulát, amit nagyon sokan használnak hasonló esetekben és nagyon jó eredményekkel!!! Ez a MACA kapszula a maca növény gyökerébõl készült kivonatot tartalmaz, itt olvashatsz róla bõvebben : http://naturalbeauty-shop.com/maca800-kapszula-doboz-p-165.h.. Figyeljetek a hatóanyag mennyiségére, mert többféle MACA kapszula van forgalomban, nyilván az a hatékonyabb, amiben a legmagasabb a maca-hatóanyag. Ez a kapszula annyira hatásos, hogy sokszor az orvosok is ezt javasolják a pároknak! (Kb. 3-6 havi szedés után várható eredmény.) 33 évesen még nem késtél le semmirõl, ne izgulj, mert gyakran az is gátolja a teherbeesést, ha görcsösen erre koncentráltok! LAZÍTS! :D Menjetek el nyaralni, szórakozni, élvezzétek az együtt (kettesben) töltött idõt, mert késõbb a kisbaba mellett erre sokáig nem lesz lehetõségetek.
Ha az anyagi helyzeted megengedi keress fel vagy egy maszek nôdokit vagy meddôsègi központot pl: Kaàli Intèzet.
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ. Nem vagyok rágörcsölve csak nem szeretem ha az idõ feleslegesen telik a fejem fölött.A MACA hatását ismerem csak várunk a kontrollra még.Mivel a párom dolga sínen van ezért gondoltam hogy mások elmennének-e kivizsgálásokra a helyemben?

30. án kellett volna megjönnie, de 26. án szexeltünk a párommal óvszer nélkül ( keveset, és kivette mielőtt elment volna) Lehetek így terhes amikor pár nappal azelőtt szexeltünk mielőtt meg kellett volna jönnie?

Legjobb válasz: az elõváladékban is van spermium, így nem kell elmennie benned ahhoz, h teherbe ess, de csak nagyon kevés, ezért kicsi az esélye h valóban terhes vagy. máskor nem szokott késni? 2 nap még nem olyan sok.

az elõváladékban is van spermium, így nem kell elmennie benned ahhoz, h teherbe ess, de csak nagyon kevés, ezért kicsi az esélye h valóban terhes vagy. máskor nem szokott késni? 2 nap még nem olyan sok.
Persze, hogy lehetsz. A megszakítás nem védekezés. A nevében is benne van, hogy megszakításos közösülés és nem védekezés. Amúgy meg a nõk nem gépek, akiknek mindig minden hónapban minden pontosan a nagy könyvben elõírtak szerint történik. Elõfordul, hogy van egy extra peteérés vagy eltolódik a peteérés és máris összejön a jókor jó idõben dolog! De persze nyilván sokkal kevesebb az esélye, minta beléd élvezett volna és nem pont vérzés elõtt lettél volna. De attól még nagyobb az esélye a terhességnek, mintha normálisan védekeztetek volna. Amúgy lehet hogy csak valami miatt késik. De az aktustól számított 2 hét múlva egy érzékeny teszt már kimutatja a terhességet.
nem vagy az
terhes vagy!
nem lehetsz a peteérésen már rég túl vagy.....
csajomnak mindig bevan pánikolva amikor nem 28.jön azt mondja h késik már 3-4-+blabla napja közbe mindig 33-35kor jönmeg .. 28tol számitja h késik 1 hetet , vettunk teszt is 2-t , azt nem volt terhes , arra jo volt h engem feligesitsen de akkor is tagadja h nem 33-35 hanem 28.án jön én is számon tartom me akkor nincs sex fel kell készülni nagyából lelkileg , nem értem a nõket ...
4-5: lehet spontán peteérése stb. Nagyon kicsi az esély, hogy terhes legyen, de teljesen biztosan kijelenteni, hogy nem lehet sem jogos.

Szerintetek 40+4 szuletett babanak a2590 gr, 49cm az nem keves? A par atlagos (170 es 180cm. )

Legjobb válasz: Hát szerintem kevés, persze nem kell 4 kilóval születni 1 gyereknek, de a 2 és fél kiló egy 41. hétre születettnek nem természetes. Csak gondoljunk bele hogy, ha pár dekával kevesebbel születik, koraszülöttnek számít, hiába 41.-hétre jött......

Lehet akkor is, ha eszik valaki, csak mondjuk öreg a méhlepény, nem táplál eléggé, stb. Ez nem a kajáláson múlik. Járj ennek is utána, hátha ilyentõl volt. Emúgy egyetértek mert ha nincs ilyen gond tényleg elég kicsi 40 héten túl. Nekem a lányom 38 hétre lett 2800 gr, de én 160 cm vagyok, 47 cm volt. Fiaim 1 hónappal elõbb születtek, 2 és 2, 5 kg voltak, 44 és 46 cm-k. Fittneszõrület engem is kiborít.
A 49 cm nem olyan kevés, na de a 2590gr.??? Nekem most, a 37.héten mondtak 3520gr.-ot... Nem lehet, hogy elszámolták neki a szülés idõpontját? Ha nagyon vékony, meg nem eszik rendesen, akkor lehet rendszertelen volt a menstruációja is.
Igen, az utolsóval egyetértek. Sajnos fitneszõrület van néhány gülüszemû médiabohóc miatt, és születnek idõre a koraszülött súlyú babák, mert anyukának szülés után 2 nappal már úgy kell kinézni mint az szûz és 17 éves. Nem csak az ilyen anyukák hibája, de károsítják a magzatukat önzõ érdekbõl. Inkább járjon edzésekre és ne szüljön gyereket ha neki az fontosabb.
Hát szerintem kevés, persze nem kell 4 kilóval születni 1 gyereknek, de a 2 és fél kiló egy 41. hétre születettnek nem természetes. Csak gondoljunk bele hogy, ha pár dekával kevesebbel születik, koraszülöttnek számít, hiába 41.-hétre jött......
akkor kap tápszert és végre megnõ :( most neves fitness edzõnk jutott eszembe, hasonló paraméterû babájával, de állítja, hogy õ márpedig nem koplalt. de ebbe nem kezdek bele, mert más irányt venne a kérdésed. egyre gyakoribb az ilyen. valahogy próbálj beszélni a barátnõddel, hátha tudsz rá hatni
nem. van egy nagyon jó ismerösöm 1, 5 hónappal elöbb szült és a baba 3500gramm volt.
A kérdező hozzászólása: ja, en is erre gondoltam, h 90gr... es koraszulottnek szamitott volna..... na meg h fog igy szzoptatni, mert eves nelkul nem lehet....
ja! és tegnap nem írtam, de én magam 36. hétre 2800 gramm 52 cm-el születtem. õ meg öt héttel késõbb is kisebb. valóban lehet ezer más oka, de ha a csaj nagyon hangoztatta, hogy vigyáz az alakjára és amúgy semmi komplikáció nem volt, akkor elég valószínû, hogy ezért. és tényleg nem kell zabálni, meg kettõ helyett evés néven 2* annyit enni, de azért a ló túloldalára se kéne átesni
Szerintem igen. Volt oka?
de , kevés. 2500-tól ún. kis súlyú újszülöttrõl beszélünk, ált. koraszülöttek közt van ilyen, de pl. ha nem megfelelõ a lepényi ellátottság, akkor is elõfordulhat, túlhordás esetén is. a 49 nem gáz, de a 2590 az igen.
A kérdező hozzászólása: Koszonom lanyok a valaszokat, szoval ti is keveslitek picit... Valoban nem kell 4-5kg babakat szulni, de szerintem ebben az esetben a nem evese az ok(kevesebbet eszik mint a rosszul evo 2 eves fiam). Szoptatashoz meg vagy enni kell, vagy legalabb is nem art ha van nemi folosleg az anyan, mas kulonben nincs mibol. Mind1!Csak elgondolkoztaott a tema, mivel az enyemek is sokkal nagyobnak szulettek es korabban is... Sok boldogsagot es egeszseget mindenkinek :-)
Hát, ha azt veszem alapul, hogy az én fiam 35. héten 2600 grammal, és 53 centivel született, akkor igen, kevés. Pedig mi is átlagosan vagyunk, magasság kb azonos, én kb 60 kilóval kezdtem a terhességet, a párom 75-80 kg körül mocorog. No de a mi fiunk egy hónappal elõbb született... Szóval, igen, kevesellem én is, és tényleg nem kell mindenkinek 4-5 kg-os gyereket szülni, de azért legalább a 3 kg-ot elérhette volna.
Nem valami nagy baba, de sok baba születik ilyen súllyal. Szerintem még a normális kategóriába van. Amúgy hogy érted az anyuka koplalását? Csak mert a baba mindent elvesz magának, akár az anya kárára is, szóval attól, hogy nem eszik össze-vissza mindent, még a baba el van. Esetleg az is lehet, hogy már nem volt megfelelõ a méhlepény állapota. De végül is az a lényeg, hogy egészséges, igaz?
A babával nincs gond, majd behozza azt a pici lemaradást. Az anyuka fejét viszont nem ártana megnézetni:) Mellesleg, ha ennyire fontos a teste, nem biztos, hogy akar-e egyáltalán szoptatni. Mindenesetre, ha nem eszik, nem fog.
Nem. Teljesen jó. Nem születhet mindenki 4 kg-val, nagykönyv szerint.
A kérdező hozzászólása: hozzátenném még h a lány nem evett nehogy meghizzon...
picike, de majd behozza. el tudom képzelni, hogy van összefüggés :( de kis szívósak õk
37+4 hetesen 2950g, 54cm-rel szültem a pici lányom. Szóval 3, 5 héttel késõbb 360g-mal kevesebb az nagyon pici.

Nagyon kívánom a párom? ! Most vagy én kívánom sokszor vagy neki kevés rá az igénye?

Huszonéves vagyok 4. hónapja vagyok együtt a barátommal, távkapcsolatban élünk.

Legjobb válasz: a heti 1 alkalom szerintem is keves. lehet h te tul soksozr kivanod, de o meg tul keveset. kossetek idoben kompromisszumot es szokjatok meg h neha engedjetek mert ha nem hosszu tavon gondotok lesz.

a heti 1 alkalom szerintem is keves. lehet h te tul soksozr kivanod, de o meg tul keveset. kossetek idoben kompromisszumot es szokjatok meg h neha engedjetek mert ha nem hosszu tavon gondotok lesz.
remélem nagyon megbízható párod van az ilyen távkapcsolatokról sokszor kiderül hogy az egyi félnek van még valakije akivel kiéli magát.Ezt nem elkeserítésként mondom de elég sokszor elõfordul sz ilyen
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat... Most az mondom, 100%-ig bízom és benne és tudom, hogy nincs senkije.. Lehet normalizálódna a helyzet, ha a szexuális életünk nem a 7végékre korlátozódna és én nem akarnám egy nap bepótolni az egész heti adagot... Visszafogom magam, dehát most vagyok fiatal... mikor szexeljek, ha nem most... :(
szerintem is kevés heti egyszer találkozni. és a leírtak alapján én inkább úgy látom, h neki szokatlanul kicsi az igénye az együttlétre. végülis a 4 hónap az még nem olyan nagy idõ, az kizárható hogy esetleg már unalmas lenne neki a kapcsolat, pláne ha csak ilyen ritkán találkoztok. szerintem próbáljátok valahogyan megoldani a gyakoribb találkozásokat, több együtt töltött idõt.
De figyelj lehet hogy a pasival nincs baj, persze veled sincs, a pasik többsége egy szeretkezés után legszívesebben elaludna a kettõ az már jó nálluk ha három alkalom egy éjszaka az meg már szokatlan, ellentétben a nõkkel, azok természetesen akár egész éjszaka csinálnák, nyugi , , , a legtöbb pasi nem bírja olyan sokszor...
Szerintem neki van rá kevesebb igénye. Mi is kb. ilyen rendszerességgel tudunk szeretkezni a barátommal, távolkapcsolat miatt... De ha együtt vagyunk akkor nincs megállás! :) És ez így jó! :) Úgy gondolom te vagy a normális, vagyis normális, hogy ennyire kívánod ennyi idõ után.

A párommal együtt voltam, utána elmentem wc-re és kevés barnás vérzésszerű dolog jött ki belőlem. Elmenjek dokihoz? Lehet, hogy kinyílt a méhszáj?

Fáj, picit szurkál a hasam.Figyelem magam,ha nem lesz több ilyen pecsételés, akkor nem kell aggónom, vagy igen?

Legjobb válasz: A hugom pont így volt 10 hetesen,bement az ambulanciára és bennt is tartották pár napra.Kapott gyógyszert, megfigyelésen volt, hála istennek minden rendben van nála.Szerintem azért menj be megnézetni, minden rendben van-e.Azzal kevésbé ártasz, ha megnéz egy doki.

A hugom pont így volt 10 hetesen, bement az ambulanciára és bennt is tartották pár napra.Kapott gyógyszert, megfigyelésen volt, hála istennek minden rendben van nála.Szerintem azért menj be megnézetni, minden rendben van-e.Azzal kevésbé ártasz, ha megnéz egy doki.
Barinõm is így járt, azóta óvatosabbak a sexnél és táppénzre küldte a dr.
Én egybõl ügyeletre mentem, és az volt a probléma hogy a méhszáj mellett huzodott a méhlepény kérdés volt , hogy eléri e.Pihennem kellett és no szex.Végül nem érte el.Menj dokihoz, nehogy hasonlo problémád legyen.
A kérdező hozzászólása: Voltam dokinál és jól van a baba, mocorog, ficánkol :) Az orvosomhoz nem tudtam menni, így egy idegen Uh-ozott meg, aki kissé bunkó volt.Miután megcsinálta az alhasi és hüvelyi Uh-t, begörcsöltem és összegörnyedtem.Kérdeztem, hogy biztos-e hogy minden rendben.Válasza:hát látta a monitoron. Még mindig fáj, nyilal, jobban mint vizsgálat elõtt, de ha azt mondta, hogy nincs baj, õ az orvos! Köszi a válaszokat!

Ha egy pár keveset jár el közös programokra, és inkább folyton csak összebújnak a szobában, akkor elmúlhat a szerelem?

? is jobban akarta az összebújást/szexet, minthogy csináljunk valami programot pl mozi vagy hasonló, úgyhogy mindig filmeztünk és közben összebújtunk

Legjobb válasz: Én nem gondolom, hogy ezen múlna. A közös élményeket alapvetõnek tartom, de a szeretkezés, filmnézés is az. Attól függ, kinek mire van igénye. Én inkább arra tippelnék - bár kevés infót adtál - , hogy a párod otthonülõbb, zárkózottabb típus, és így arra juthatott, hogy a párkapcsolat nem neki való, már túl közeli a viszony.

Én nem gondolom, hogy ezen múlna. A közös élményeket alapvetõnek tartom, de a szeretkezés, filmnézés is az. Attól függ, kinek mire van igénye. Én inkább arra tippelnék - bár kevés infót adtál - , hogy a párod otthonülõbb, zárkózottabb típus, és így arra juthatott, hogy a párkapcsolat nem neki való, már túl közeli a viszony.
na igen mi is ugyanígy voltunk, és vége is lett :( kellenek a más programok is, ha állandóan csak összebújunk, filmezünk, akkor egy idõ után már téma sem lesz, amirõl beszélgetni tudnánk. az elején még jó volt, de aztán ellaposodott, unalmassá vált.
mióta vagytok együtt?
szerintem nem, ez marhaság. nem inkább amiatt lett vége, mert az egyik nem érezte a másik fél szerelmét?
szerintem ezen nem múlik...mi 5 éve vagyunk együtt, és a szabad idõnk 80-85%-t pont az ilyen "proogramok" teszik ki: összebújás, filmezés, pihenés stb...:) a maradék 15-20% meg egyéb elfoglaltság: évente párszor buli, mozi, vagy a páromnak plussz munka vagy nekem tanulás... és a mai napig tökéletesen jól megvagyunk és nem romlott egy hangyányit sem a kapcsolatunk :) inkább kérdezd meg tõle hogy mi lehetett a baj. N22
Szerintem egyértelmû, hogy ettõl elmúlhat, ami nem fejlõdik, az visszafejlõdik. Nem csak a közös programok fontosak az otthon összebújáson felül, hanem az adott esetben egymásért vállalt kényelmetlenségek, önfeláldozás, ötletek a kapcsolat változatossá tételére. A szerelem egy idõ után mindenképpen elmúlik (kb másfél év alatt), vagy minimum lenyugszik, de ha ügyes a pár, akkor közben erõs kötelékeket tudnak kiépíteni egymás közt, és ehhez "sajnos" nem elég a szexualitás és a filmnézés. Az izgalom is fel tudja dobni a kapcsolatot, de ha hosszú távra terveztek akkor nem lehet csak az adrenalinra meg az endorfinra építeni :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!