Találatok a következő kifejezésre: A párom jön haza külföldi melobol, (1 db)

A párom most jön haza külföldi melobol, 5 honapja nem láttuk egymást! Mivel lephetném meg?

Legjobb válasz: Hát egy otthoni romatikus vacsi, te szexi fehérnemûben vagy iylesmi...:) Bor vagy pezsgõ, kis romantikázás meg nagy beszélgetés. 5 hónap után mindketten jól éreznétek magatokat. Bár jó lenne tudni hány évesek vagytok, meg te a lány vagy e avgy a fiú?:)

Hát egy otthoni romatikus vacsi, te szexi fehérnemûben vagy iylesmi...:) Bor vagy pezsgõ, kis romantikázás meg nagy beszélgetés. 5 hónap után mindketten jól éreznétek magatokat. Bár jó lenne tudni hány évesek vagytok, meg te a lány vagy e avgy a fiú?:)
Szerintem semmi extrára nincs szükség. Egy vacsi jó ötlet, de ne ess túlzásba. Nagyon fog örülni annak, hogy végre láthat, és hozzád bújhat...
Én azt csináltam, hogy vettem 1pár szexi dolgot de errõl késõbb. Fõztem neki fincsi vacsit a kedvencét nem kell hogy 5 fogás legyen meg olyan különleges csak szeresse, szóval hazajött elég fáradtan félhomályban elhúzott függönyökkel, gyertyákkal vártam. Nagyon izgultam de igyekezem nem görcsölni és elengedtem magam. Ruháról annyit hogy egy rövidebb vékony kis szoknya volt rajtam egy szexis vékony felsõ de nem lógott ki azért mindenem :) csak látszódott benne az alakom... :) és egy magasabb sarkú cipellõ, kicsi smink nem durva, kibontott haj. Az extra annyi volt hogy vettem szexi harisnyakötöt és az volt rajtam. Odasétáltam mikor belépett a lakásba és nagyon-nagyon gyengéd voltam vele... Ölelés puszi, Elmeséltettem vele milyen volt stb, de õ nem nagyon akarta mondani inkább velem volt elfoglalva...:) mert mikor átölelt és megsimogatott észrevette hogy nincs rajtam bugyi, tetszett neki de én nem hagytam. Mondtam jöjjön vacsizni biztos éhes, elkezdtünk enni közben beszélgettünk hogy nagyon hiányzott és minden hogyan aztán ahogy ott tetem-vettem "véletlenül" leesett valami lehajoltam érte és már biztos lehetett benne hogy nincs rajtam bugyi és a harisnyakötõt is látta. Utána az ölébe ültem simogattam puszilgattam de nem engettem neki semmi olyat, csak én.. nagyon hiányzott már!! gyorsan megette még a kaját utána kihívtam az erkélyre már sötét volt átölelt meg minden picit romantikáztunk, nagyon hiányztunk egymásnak, de nem engedtem meg hogy oda lentre nyújon csak puszi+ ölelés :) Tök édes volt nagyon odavolt... :) halkan sóhajtoztam nyögtem picit simogattam a nyakam, a mellkasát ilyesmik, utána csókolóztunk, én elkezdtem vetkõzni, már nagyon hiányzott az érintése mondtam is neki, bementünk a hálószobába, lefektettem vetköztetés, simi stb a többi sethetõ.... ; P Megvolt õrülve rem hogy olyan gyegéd voltam és nagyon húztam, szuper volt!! Remélem tudam segíteni, ügyesen! :) Aztán várjuk az élménybeszámolót, tessék mesélni... :)
A kérdező hozzászólása: Én vagyok a lány, de már nem vagyunk tinik!28-30évesek vagyunk!Köszi a válaszokat!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit mondjak neki?

van egy fiú, akinek elvileg tetszem, elhívott hétfőre találkozni, de nem beszéltük meg hogy mikor hol találkozunk. gondoltam akkor most majd én szervezkedem (mert eddig mindig ő hívott meg, akkor most én jövök), ráírtam interneten, de nem válaszolt még, nem is nézte meg, azóta nem volt fenn fbookon. előtte végig online volt, de nem írt rám. egy kicsit idegesít hogy így semmibe vesz. mit mondhatnék, amiről úgy gondolja hogy ezt most elszúrta és helyre kell hoznia?

2

Egy nyomi kinézetű, vagyis nem férfias magasság, tömegű, arcú, hanem inkáb kisfiús adottságú fiatalember tényleg enynire taszító a lányok számára?

Mert nem sok tapasztalatom van a lányokkal, neveztek már lányok rondának, de épp ellenkezőleg helyesnek, cukinak is. Eddig csak 5-6 lánnyal volt testi kapcsoalatom is, csók volt legalább mindegyikkel, meg közülük eggyel a szex is összejött, de ez a lány, pont az a típus, aki egyáltalán nem is vonzott, csak a lelke jött be nekem, sajnos, így valahogy semmi önbizalmam, pedig a lányok között volt egy, aki viszont nagyon szép volt, őt tényleg kívántam, jó is volt vele smárolni, ölelni, simogatni stb. De mostanság újra úgy érzem, hogy semmi értelme próbálkoznom a lányoknál, valahogy nincs erőm, leszólítani egy lányt vagy épp csak úgy fb-n ráírni egy ismeretlen lányra, annyira sokan mondják, hogy egy fiúnak magasnak meg férfias tömegűnek kell lenni, különben semmi esélye. Teljesen össze vagyok már zavarodva, most ott tartok, hogy még a szép lánynál is bemeséltem már magamnak, hogy biztos csak azért smárolt velem, mert velem akarta elfelejteni az exét vagy egyszerűen szeretethiánya volt és egy magamfajta ronda, nyomi srác épp kézél volt akkor. :(

4

Ha két ember között erős a vonzalom és jól el vannak együtt, kialakulhat a szerelem később is? Mit gondoltok erről?

Egy nőről és egy férfiről van szó, ezt tisztázzuk az elején.

A vonzalom nagy közöttük, ez akkor is látszik, ha társaságban vannak, jókat tudnak beszélgetni, megértik egymást. De első látásra nem volt szerelem.

Mit gondoltok? Kialakulhat ebből még szerelem? Mit érdemes ilyenkor tenni?

10

Szerintetek? H. E. L. P.

Nos...van barátom és még nem feküdtünk le...
De én kivertem neki és elfelejtettem kezet mosni és ugy mentem wc-re meg minden..és ő is többször igy megujazott...tudom nem lehet igy teherbe esni de:
Hànyingerem van,fejem fáj,émelygek néha,szédülök...most 1 hete meg a szagoktol is rosszul leszek...néha megkivanok vmit es eszek de vmikor hirtelen elmegy az etvagyam...a kave szagtol fullra hanyingert kapok es az erosebb illatoktol,folyton almos vok :(( ilyenkor mi van???? Nem lehetek terhes ugye??

10

Van jövője a dolognak?

A barátom 3 hete szakított velem mert Õ már nem érzett úgy ahogy egy kapcsolatot meg szeretne élni. Azóta jó viszonyban maradtunk és sokkal jobban kijövünk, valahogy jobban egymásra tudunk hangolódni és azt látom, hogy megint elindult valami... Bár ami azt illeti nem is igazán szakítottunk, hiszen ugyanúgy napi kapcsolatban voltunk mint előtte(távkapcsolat), csak találkozás és így szex sem volt. Szerintetek lehet, hogy újra nekikezdjünk vagy folytassuk? Úgy gondoltam, hogy hagyom hadd menjenek a dolgok maguktól és majd alakul.

3

Egyesek miért olyan tiszteletlenek a párjuk felé, hogy beleturkálnak a privát szférájukba?

Levelezés telefon stb..Utána meg ezen problémáznak.
Miért ilyenek?

9

Ez igaz lehet, amit a haverom mondott?

A haverom a minap azt mondta, hogy manapság úgy lehet csak barátnőt találni, ha a pasi lekever egy-két jó nagy pofont a csajnak, mert az olyan férfias a lányok szemében, amelyik pasi meg rendes, rózsát visz a lánynak, kedveskedik, az mehet a levesbe. Lehet ebben igazság? Amúgy nekem is az a szomorú tapasztalatom, hogy rendes srácként egy lánynak sem kellek...

14

Azok a párok, akik már több ideje (1-2 éve) együtt vannak egymással, milyen gyakran találkoznak? És amelyik nap nem találkoznak, mennyit beszélnek egymással?

3

Szerintetek mit kellene csinálnom?

A suli legszebb fiúja mostanában érdeklődik utánnam. Nekem is bejön :) Alkalmanként elhív engem magához, és filmezünk, csókolózunk, és hát... Múltkor sétáltam a parkban, és észrevettem, hogy átöleli az ex-barátnőjét. Amikor ezt megláttam, majdnem elkezdtem sírni... Fogalmam sincs mit csináljak. Már eltelt egy hét, azóta hív a fiú magéhoz, de mindig valami ürüggyel nem megyek el... Segítség!

3

Miért jön mindenki az apakomplexussal, ha egy fiatalabb lány egy idősebb férfit szeret?

Például 20 éves lány és 34 éves férfi

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!