Találatok a következő kifejezésre: A párom jön haza külföldi melobol, (1 db)

A párom most jön haza külföldi melobol, 5 honapja nem láttuk egymást! Mivel lephetném meg?

Legjobb válasz: Hát egy otthoni romatikus vacsi, te szexi fehérnemûben vagy iylesmi...:) Bor vagy pezsgõ, kis romantikázás meg nagy beszélgetés. 5 hónap után mindketten jól éreznétek magatokat. Bár jó lenne tudni hány évesek vagytok, meg te a lány vagy e avgy a fiú?:)

Hát egy otthoni romatikus vacsi, te szexi fehérnemûben vagy iylesmi...:) Bor vagy pezsgõ, kis romantikázás meg nagy beszélgetés. 5 hónap után mindketten jól éreznétek magatokat. Bár jó lenne tudni hány évesek vagytok, meg te a lány vagy e avgy a fiú?:)
Szerintem semmi extrára nincs szükség. Egy vacsi jó ötlet, de ne ess túlzásba. Nagyon fog örülni annak, hogy végre láthat, és hozzád bújhat...
Én azt csináltam, hogy vettem 1pár szexi dolgot de errõl késõbb. Fõztem neki fincsi vacsit a kedvencét nem kell hogy 5 fogás legyen meg olyan különleges csak szeresse, szóval hazajött elég fáradtan félhomályban elhúzott függönyökkel, gyertyákkal vártam. Nagyon izgultam de igyekezem nem görcsölni és elengedtem magam. Ruháról annyit hogy egy rövidebb vékony kis szoknya volt rajtam egy szexis vékony felsõ de nem lógott ki azért mindenem :) csak látszódott benne az alakom... :) és egy magasabb sarkú cipellõ, kicsi smink nem durva, kibontott haj. Az extra annyi volt hogy vettem szexi harisnyakötöt és az volt rajtam. Odasétáltam mikor belépett a lakásba és nagyon-nagyon gyengéd voltam vele... Ölelés puszi, Elmeséltettem vele milyen volt stb, de õ nem nagyon akarta mondani inkább velem volt elfoglalva...:) mert mikor átölelt és megsimogatott észrevette hogy nincs rajtam bugyi, tetszett neki de én nem hagytam. Mondtam jöjjön vacsizni biztos éhes, elkezdtünk enni közben beszélgettünk hogy nagyon hiányzott és minden hogyan aztán ahogy ott tetem-vettem "véletlenül" leesett valami lehajoltam érte és már biztos lehetett benne hogy nincs rajtam bugyi és a harisnyakötõt is látta. Utána az ölébe ültem simogattam puszilgattam de nem engettem neki semmi olyat, csak én.. nagyon hiányzott már!! gyorsan megette még a kaját utána kihívtam az erkélyre már sötét volt átölelt meg minden picit romantikáztunk, nagyon hiányztunk egymásnak, de nem engedtem meg hogy oda lentre nyújon csak puszi+ ölelés :) Tök édes volt nagyon odavolt... :) halkan sóhajtoztam nyögtem picit simogattam a nyakam, a mellkasát ilyesmik, utána csókolóztunk, én elkezdtem vetkõzni, már nagyon hiányzott az érintése mondtam is neki, bementünk a hálószobába, lefektettem vetköztetés, simi stb a többi sethetõ.... ; P Megvolt õrülve rem hogy olyan gyegéd voltam és nagyon húztam, szuper volt!! Remélem tudam segíteni, ügyesen! :) Aztán várjuk az élménybeszámolót, tessék mesélni... :)
A kérdező hozzászólása: Én vagyok a lány, de már nem vagyunk tinik!28-30évesek vagyunk!Köszi a válaszokat!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Vannak még nôk, akik hisznek a nagy ô-ben, mint pici gyerek a mikulásban?

31

Miért ilyen nehéz egy nekem tetsző lányt találni?

24 éves vagyok, és csak olyan lányokkal voltam együtt, akik igazából nem is voltak az eseteim.
Nem kezdeném el sorolni az érdemeimet, mert az meglátásom szerint ezen az oldalon nem vezet jóra, szóval csak így általánosságban kérdezem: átlagos kinézetű srácként örülnöm kéne, ha egy átlagos lány összejön?

10

A feleségem mást szeret mit tegyek?

Van két kisfiunk 2-5 évesek a feleségemmel 10 éve vagyunk együtt 6.éve házasok most megismert valakit azt mondja szerelmes engem már nem tud ugy szeretni elmúlt neki azt mondta nagyon szeret mint embert soha nem bántana nem is engedné senkinek mert nem érdemelném meg azt mondja nagyon jo ember vagyok a 10 évből egyetlen percet nem bánt meg. honapok ota huzodik ez a dolog ő nagyon válni akar én nagyon szertem őt. talán korán kötötte le magát igy hozta akkor az élet. én32 éves vagyok ö pedig 24 úgy érzem az életem cafatokra szakadt és nincs miért tovább persze a gyerekek de nagyon nehéz minden nap.

11

Mire számíthatunk így? Valakinek tapasztalata?

A barátommal most még nagyon jól megvagyunk, amíg semmi komoly döntést nem kell hozni. De ahogy beszéltünk, teljesen mások az elképzeléseink a jövőnket illetően. Messze áll még a megvalósítástól, de teljesen másképp képzelünk el mindent: esküvőt, jövendő házat, mindent. Alig vannak közös pontok. Ami most még nem gond, mert nagyon szeretjük egymást, és bár vannak súrlódások (hol nincsenek?), azért még minden rendben van. Persze, mindezek a témák csak elméleti beszélgetések, ki mit gondol, hogy majd a távoli, egyelőre beláthatatlan jövőben mit szeretne, de azért aggasztóak a különbségek. Jellemre nagyon jól összeillünk, csak hát a többi...
Elég a szerelem és a lelki összhang, hogy a későbbi akadályokat biztonsággal megoldhassuk? Olyan dolgokban különbözünk, amiben még kompromisszumot is nehéz kötni, főleg úgy, hogy- egyetlen megegyező tulajdonság- mindketten makacsok vagyunk és ragaszkodunk a saját elképzeléseinkhez.
Valaki volt már hasonló helyzetben? Átélte már hosszabb távon is a dolgot? Mik a tapasztalatok? Mire számíthatunk, ez hosszabb távon működhet?
Még nem vagyunk együtt túl régóta, nemsokára leszünk 1 éve. 20 és 21 évesek vagyunk.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2

Kinél működik még az örökkön örökké?

Tekintsünk el attól egy kicsit, hogy életetek végégi működik a kapcsolat, fent marad a szerelem. Ez ugye ritka, meg hát előre nem is lehet tudni, így nyilván senki nem tudna válaszolni rá.

Inkább az érdekelne, hogy mennyire maradsz az életében annak a személynek, aki régen nagyon fontos volt. Komoly kapcsolatra és nagy szerelemre gondolok. Ha később gondja támad, számíthat rád? Figyelemmel kíséred? Vagy szakításnál ő is távozik az életedből? Melyik híve vagy?

27

Vannak olyan fiúk akiknek tetszenek a ducibb és sportos lányok? 14/L

14 vagyok ducis alkatom van. Állítólag szép arcom van pedig semmi különleges nincs az arcomon max annyi, hogy az oszályba egyedül nekem nincsenek pattanásaim. :) Személyiségre őrült vagyok általában meg nevettetem az embereket .Kinézetre sportos vagyok :D rövid barna hajam van és kék szemem. Kézilabdáztam sokáig. Mindenem a sport. Szinte mindenen tudok nevetni.

13

Miért nem hagy már, ha tudja, hogy szerelmes vagyok belé, ő pedig nem?

Folyton keres,féltékenykedik stb.Ha elküldöm is keres. De nem akar velem lenni párkapcsolatban...

1

Szexkapcsolat, barátság extrákkal. Van itt olyan akinek ez működött hosszú távon?

A kérdés adott. Van olyan akinek a kérdésben említett dolog működött hosszú távon ? Vagy ennek mindig az a vége hogy az egyik fél többet kezd el érezni és akkor vége ?

4

Megvert a csajom, mit tegyek?

Elmentem pár sört meginni a haverokkal ma. Az egyik kabátom zsebében talált egy gumit a barátnőm, és mire hazajöttem, két hatalmas sallert lenyomott és toporzékolt, hogy megcsalom stb. (Mert mi nem használunk gumit amúgy). Ekkora mondtam el neki, hogy a múltkor vett a haverom buli előtt gumit és megkérte, hogy legyen nálam rövid ideig a buliban, mert ha aktuális lesz neki odajön elkérni. Csak hát berúgott mint az albán szamár és nem csajozott, és a gumi meg nálam maradt.
Itt ülök vérző orral, meg sajog az arcom. Most mit tegyek?
A barátnőm amúgy harcművész. Huszonévesek vagyunk.

18

Mit tegyek? Ez lenne a szerelem?

Nagyon szeretem a barátnőmet, de nem azért mert szép vagy valami persze szépecske de nem a zsánerem úgymond.
De viszont az életemet adnám érte.
Ha nincs velem semminek érzem magam.
Tényleg a belső számít ?
Mert én most ebben a percben azt érzem, hogy igen.

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!