Találatok a következő kifejezésre: A párom jön haza külföldi melobol, (1 db)

A párom most jön haza külföldi melobol, 5 honapja nem láttuk egymást! Mivel lephetném meg?

Legjobb válasz: Hát egy otthoni romatikus vacsi, te szexi fehérnemûben vagy iylesmi...:) Bor vagy pezsgõ, kis romantikázás meg nagy beszélgetés. 5 hónap után mindketten jól éreznétek magatokat. Bár jó lenne tudni hány évesek vagytok, meg te a lány vagy e avgy a fiú?:)

Hát egy otthoni romatikus vacsi, te szexi fehérnemûben vagy iylesmi...:) Bor vagy pezsgõ, kis romantikázás meg nagy beszélgetés. 5 hónap után mindketten jól éreznétek magatokat. Bár jó lenne tudni hány évesek vagytok, meg te a lány vagy e avgy a fiú?:)
Szerintem semmi extrára nincs szükség. Egy vacsi jó ötlet, de ne ess túlzásba. Nagyon fog örülni annak, hogy végre láthat, és hozzád bújhat...
Én azt csináltam, hogy vettem 1pár szexi dolgot de errõl késõbb. Fõztem neki fincsi vacsit a kedvencét nem kell hogy 5 fogás legyen meg olyan különleges csak szeresse, szóval hazajött elég fáradtan félhomályban elhúzott függönyökkel, gyertyákkal vártam. Nagyon izgultam de igyekezem nem görcsölni és elengedtem magam. Ruháról annyit hogy egy rövidebb vékony kis szoknya volt rajtam egy szexis vékony felsõ de nem lógott ki azért mindenem :) csak látszódott benne az alakom... :) és egy magasabb sarkú cipellõ, kicsi smink nem durva, kibontott haj. Az extra annyi volt hogy vettem szexi harisnyakötöt és az volt rajtam. Odasétáltam mikor belépett a lakásba és nagyon-nagyon gyengéd voltam vele... Ölelés puszi, Elmeséltettem vele milyen volt stb, de õ nem nagyon akarta mondani inkább velem volt elfoglalva...:) mert mikor átölelt és megsimogatott észrevette hogy nincs rajtam bugyi, tetszett neki de én nem hagytam. Mondtam jöjjön vacsizni biztos éhes, elkezdtünk enni közben beszélgettünk hogy nagyon hiányzott és minden hogyan aztán ahogy ott tetem-vettem "véletlenül" leesett valami lehajoltam érte és már biztos lehetett benne hogy nincs rajtam bugyi és a harisnyakötõt is látta. Utána az ölébe ültem simogattam puszilgattam de nem engettem neki semmi olyat, csak én.. nagyon hiányzott már!! gyorsan megette még a kaját utána kihívtam az erkélyre már sötét volt átölelt meg minden picit romantikáztunk, nagyon hiányztunk egymásnak, de nem engedtem meg hogy oda lentre nyújon csak puszi+ ölelés :) Tök édes volt nagyon odavolt... :) halkan sóhajtoztam nyögtem picit simogattam a nyakam, a mellkasát ilyesmik, utána csókolóztunk, én elkezdtem vetkõzni, már nagyon hiányzott az érintése mondtam is neki, bementünk a hálószobába, lefektettem vetköztetés, simi stb a többi sethetõ.... ; P Megvolt õrülve rem hogy olyan gyegéd voltam és nagyon húztam, szuper volt!! Remélem tudam segíteni, ügyesen! :) Aztán várjuk az élménybeszámolót, tessék mesélni... :)
A kérdező hozzászólása: Én vagyok a lány, de már nem vagyunk tinik!28-30évesek vagyunk!Köszi a válaszokat!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hibáimat hogy változtathatnám meg?

Hisztisség

9

Beteges féltékenység vagy valós? Joggal vagyok az? Fiúk is írjanak!

A barátom a lánybarátjával nem találkozott nem beszélt hónapokig ráírt valamelyik nap a lány beszéltek pár sort a lány sokkal szebb nálam ilyen tucatlány kb.. és kiakadtam, hogy találkozgatni fognak megint mint régen.. ebből az lett, hogy ő ezt nem mondta, ma meg ott tartunk, hogy néha-néha találkozgatna vele attól függetlenül, hogy nem beszéltek mostanában, mert a barátja. Mikor régen találkozgattak hazudott, hogy hova megy miközben vele volt.. utána hónapok múlva derült ki elszólásból, hogy találkoztak.... és senkivel nem csinálta ezt csak vele titkolózott, de hogy ez kegyes hazugság, hogy ne legyen balhé.. más lány barátjánál nem titkolózott sose.. és csodálkozik, hogy zavar.. joggal vagyok?

5

Beteges hazudozó a párom?

Nagyon rossz a kapcsolatunk kb fél éve. Olyan dolgokban hazudott, hogy inkább hagyjuk..
2 hete kiderült egy újabb hazugsága, ami nekem szörnyen rosszul esett.. Megmondtam, hogy ezentúl mindent mondjon el, meg is ígérte..
Erre ma szintén hazudozott.. Tudtam, hogy x dolgot csinál x emberekkel, kb 10 percig kellett KÖNYÖRÖGNÖM, hogy vallja be, hogy igen azt, azokkal...

Mit tegyek? Tudom, hogy dobnom kéne, de mostanában úgy érzem, senkit sem találnék... Barátaim nincsenek, halálra unnám magam..

16

Szerintetek megváltozhat ez a helyzet?

Van egy párom 1,5 hónapja, és szeretjük egymást nagyon.
Viszont kezdem érezni, hogy jobb lenne, ha több időt töltenénk együtt, de ő ezt nem úgy veszem észre, hogy hasonlóan gondolná.
Pedig szeret, le sem tagadhatná, a viselkedése, a beszéde mind azt sugallja, de neki egyelőre elég ennyi.
Egy munkahelyen dolgozunk, de nem egy részlegen, de a szüneteinket együtt töltjük, az kb. 1 óra naponta.
Csak mivel messze lakunk egymástól, csak hétvégén tudunk találkozni kettesben, de most 2 hétvégén nem tudunk találkozni, mert szombat munka, jövőhétvégén meg dolga van.
Ma kicsit sírdogáltam is, mert ez rosszul esik kicsit.
Szeretem őt, nem akarom elveszíteni őt holmi kicsinyes női hiszti miatt, meg még nagyon az elején vagyunk amúgyis a kapcsolatnak, csak jobb lenne többet együtt lenni...
A legelején amúgy nekem is elég volt vele pár perc, nem is éreztem szükségét többnek, viszont most már ez a napi 1óra is kevés.
Kialakulhat benne ez majd fokozatosan, hogy több időt együtt, vagy mindig ilyen marad?
Vagy mégsem volnék olyan fontos neki, mint ahogy mondja?
Õ idősebb nálam 10 évvel.
26/N

3

Vannak itt olyan srácok, akik életük egy szakaszában lúzerek voltak a csajoknál, de rájöttek hogy mi a hiba és sikeres csajozókká váltak?

Ha igen, akkor mi jelentette az áttörést nektek?

9

Vannak e itt Hungarista leányzók, csajok mi a véleményetek a Hungarista srácokról?

Csak úgy kíváncsiságból. :)

133

Hogyan lesz egy szájra adott csókból nyelves/francia csók?

kezdő vagyok és elég béna.lehetőleg normális válaszokat kérnék.előre is köszönöm!

4

Miért érzem úgy, hogy valaki más helyett szeretem?

Imádom a párom, de semmi közös nincs bennünk. Nem tudunk együtt táncolni, nincs közös témánk, a párkapcsolatunkon, és a szokásos mindennapi apróságokon kívül, nem jó vele a szex... Akármit mondok neki, nem hallgat rám, gyerekként kezel, mert fiatalabb vagyok nála, nem tisztel engem.
Mostanában folyton úgy érzem, hogy elhamarkodottan döntöttem, hogy valaki másnak vagyok rendelve, akit nem találtam meg, mert mást szerettem helyette, és nem kerestem. Muszáj léteznie valakinek... aki.. aki nem ilyen. Aki hozzám való.

8

Nem vagyok képes párkapcsolatot kialakítani. Hogyan változtassak ezen?

Kicsi koromban túlsúlyos és beszédhibás voltam. Az osztályaimban állandóan csúfoltak, kirekesztettek és emiatt senki nem mert velem barátkozni (az egyik alsós tanárom még "buzdította" is őket erre).
Gimnáziumban már jobb volt a helyzet (nem csúfoltak, csak néha), de nehezemre esett bárkivel kapcsolatot kialakítanom (akár barátit is). Talán mivel régebben a fiúk csúfoltak elsősorban velük nem igazán ismerkedtem, hanem inkább lány barátokat szereztem (megismerkedtem a legjobb barátnőmmel).
Most egyetemre járok, lefogytam (a beszédhibám egy idő után senkinek sem tűnik fel) és elkezdtek érdeklődni a fiúk utánam... De akárhányszor randira hívnának én lekoptatom őket és elmenekülök, mert bennem van az, hogy én úgyse vagyok elég jó senkinek és a végén ők is csak megszégyenítenének. Mit tegyek most??? 19 éves lány vagyok, soha nem volt még pasim, még csak nem is csókolóztam senkivel sem. Ez egyszerűen szánalmas :-(

5

A barátomnak nemsokára szülinapja lessz és megszeretném lepni valami különlegessel de semmi ötletem sincs tudnátok segiteni?

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!