Találatok a következő kifejezésre: A párom jön haza egy (14 db)

A párom ma jön haza egy egyhetes konferenciáról, és azt kérte, lepjem meg valamivel. Szerintetek?

Már megf?ztem a kedvenc ételét. Nyilván venni nem is akartam neki semmit, azt külön kérte, saját magammal meg nem lephetem meg, mert épp megvan.

Legjobb válasz: Miért kér ilyet?

Miért kér ilyet?
Adj neki különbözõ kuponokat! Hogy majd ha nem lesz meg, mit tehet veled. Kis pajzán kártyákat.
Jó az 1. ötlete, de szerintem szegénynek az is elég meglepetés lesz, hogy nem tudtok úgy igazán összebújni egy hét távollét után.
Akkor kombináld az elsõ két hozzászóló véleményét:D Csinálj olyan kártyákat, ami kizárólag az õ örömére szolgál, szóval pl sztriptíz, orális szex stbstb. Ezekbõl válogathat, vagy akár az összes együtt, ilyesmi, ha már rendesen nem lehettek együtt, legyen ez akkor az õ napja:)
Húzasd ki a fogaid! Az lesz az igazi meglepetés! Meg van még lyuk!
Na végül mi volt a meglepetés?:)
A kérdező hozzászólása: Végül hazajött, ledobta a cókmókját, levette acipõjét, ölbekapott és fölvitt a hálószobába. Nem volt szüksége többé meglepetésre:)

A párom ma jön haza egy utazásrol és szeretnék valamivel kedveskedni neki.. Mit javasoltok? Valami édesség?

Legjobb válasz: Hogyne: csoki! Utána bújjál hozzá, és ha fáradt, fürdesd le. A többit meg bízd rá :-)

Hogyne: csoki! Utána bújjál hozzá, és ha fáradt, fürdesd le. A többit meg bízd rá :-)
A kérdező hozzászólása: köszi nem rossz tanács.:P más ötlet?
Dugd meg
A kérdező hozzászólása: kösz:D lány vagyok...de nem erre gondoltam majd utána talán ö.:D
jó az az édesség, csak rólad egye le.

A párom 21 nap után jön haza kedden, és kedveskedni szeretnék neki. Milyen egy tökéletes szeretkezés ennyi idő után egy nőnek?

12 órát repül,szóval hulla fáradt lesz,de jön hozzánk. F?zök neki el?ször is ebédet,aztán egy kávét. Megágyazok,ha le akarna feküdni utána,de a lényeg..

Legjobb válasz: Szia! Hogy te milyen kedvesen várod a párod haza! Nagyon szerelmes lehetsz! Bezzeg engem így várnának haza....na de ez már más téma! Szóval mi is volt a kérdés? Ja igen! Szerintem ha ezeket csinálod, tutira nem lesz sok! Én személy szerint nagyon örülnék neki! Bááár, nagyon sokat repült, ezért lehet hogy még fürdeni is szeretne! Esetleg, ha forró vízzel várod, ebbe tehetsz nagyon finom illatú dolgokat! Hm.... :) Sok sikert hozzá és aztán pedig részleteket várok! :)

Szia! Hogy te milyen kedvesen várod a párod haza! Nagyon szerelmes lehetsz! Bezzeg engem így várnának haza....na de ez már más téma! Szóval mi is volt a kérdés? Ja igen! Szerintem ha ezeket csinálod, tutira nem lesz sok! Én személy szerint nagyon örülnék neki! Bááár, nagyon sokat repült, ezért lehet hogy még fürdeni is szeretne! Esetleg, ha forró vízzel várod, ebbe tehetsz nagyon finom illatú dolgokat! Hm.... :) Sok sikert hozzá és aztán pedig részleteket várok! :)
"belecsempészhetnél" a menübe valami afrodiziákumot. mondjuk csokit, finom bort :)
Masszázshoz esetleg használhatnál olajat, vagy zselét. De szerintem mindezt akár egy helyen is meg lehet csinálni. Én egy hasonló alkalommal a fürdõt tettem romantikusabb hellyé 16 kis gyertyával és rózsával, rózsaszirmokkal. A párom a fürdés és együttlét után sem akart kijönni onnan:)
de ha 12 órát repül (csak nem California?:D) és ebédre ér haza, lehet annyira fáradt lesz, hogy jobb ha alszatok együtt másnap meg minden más mehet. De a fürdõ az mindenképpen jó 5let akármi is lesz. De pontosan szerintem ne tervezd el soha h milyen orgazmusa lesz meg ilyenek, mert ezt elég sokminden befolyásolja (akár a fáradtság is) és ha mégse úgy lesz, akkor te nagyon csalódott leszel. Ennyi idõ után élvezni fog minden jót, amit csinálsz vele, a fürdõ meg a masszázs meg tökéletesen elég "praktika", azután meg majd kiderül mi lesz:)
Olyan drága vay, hogy ennyire készülõdöl, és egy pasinak mi lenne a legjobb 1, 5 hónap után??
A kérdező hozzászólása: Ez a fürdõ nagyon jó ötlet, köszi :) [azt hitte, felkapottabb lesz a kérdés:(]


A párom munka után mindig elmegy a maszek munkákat csinálgatni és sokszor csak hajnal egykor jön haza. Azt mondja így van pénz, én ezt megértem de rám sosincs ideje. Mit tegyek? Szakítsak vele?

Legjobb válasz: Ha valaki nyugdíjas, lehet, hogy ideje van, de ereje már nem feltétlen... Tehát összefoglalva: a párod pluszmunkát vállal, hogy jobban éljetek, és segít az idõs apjának is. Micsoda gazember! El kéne hagynod... (Igen, irónia akar lenni)

Ha valaki nyugdíjas, lehet, hogy ideje van, de ereje már nem feltétlen... Tehát összefoglalva: a párod pluszmunkát vállal, hogy jobban éljetek, és segít az idõs apjának is. Micsoda gazember! El kéne hagynod... (Igen, irónia akar lenni)
Mit tudsz tenni? Elmész dolgozni és jobban vigyázol a párodra. És hálát adsz az Égnek, hogy ilyen felelõsségteljes pasit fogtál ki...
Azért kíváncsi lennék, azt a pluszpénzt, amit keres, hova költitek? Van egy sanda gyanúm, hogy az bezzeg jól jön neked is, és ruhaboltokba, kozmetikába és fodrászhoz vándorol... Költeni gondolom jó a pénzt, de amúgy szemét pasi, mit képzel, hogy elhanyagol... Sógornõm is alig látja a férjét, annyit dolgozik. De lehet választani: apuka többet lesz otthon, de akkor éhen hal a 3 gyerek. Mondjuk õ nem is siránkozik vagy sajnáltatja magát, mert felfogta, hogy ez így alakult, és igyekszik visszamenni dolgozni, hogy valamennyire levegye a terhet a férje válláról.
Talán akkor vállalj te is valami pluszmunkát (már ha dolgozol), és akkor nem neki kell megszakadni. Tudod, az egyenjogúság nem arról szól, hogy a férfi ugyanúgy feleljen a család anyagi biztonságának 80%-ról, a nõ meg csak elvárásokat támasszon. Vedd ki te is jobban a részed, hogy neki kelljen kínlódnia egymagának! Biztos nem jókedvébõl teszi!
Nem azért de manapság sokan kénytelenek másodállást vállalni. Megértelek téged is meg a párodat is. Én is maszekolok meló után, igaz nem minden nap, de most nyáron van hogy csak 3 kor meló után jövök haza, kajálok pihenek egy picit és megyek maszekolni majd este 10-11 körül pedig hazavergõdök. Sajnos ez van, nem lehet mit tenni. Mi is gyûjtünk arra hogy rendbe rakhassuk a házunkat, barátnõm is keményen dolgozik érte, idõnként õ is elmegy beugrani pultosnak vagy ha van lehetõség akkor túlórát vállal. Mi megbeszéltük ez mellett hogy a vasárnap megmarad nekünk szabadnak csak akkor dolgozunk ha nagyon jó pénzrõl van szó, és máskor nem megoldható. Ez van sajnos.
"Megvan a neki megfelelõ kényelme (hadd ne részletezzem...), a tiéd a számára nem számít" Hah, megvan a kényelme! Gürizik, mint az állat, aztán még õ van elkényelmesedve? Jó vicc!
Szereted ot? O szeret teged? Oszinten tisztazd ezt magadban. Ha fontosak vagytok egymasnak, akkor kevesebb penzzel is szeretitek egymast, de ha nem, akkor milliardosan sem lesztek boldogok. Ha o inkabb a penzt valasztja, akkor erdemes elgondolkodni.
Azt tedd mérlegre, hogy neked mi a fontosabb: a pénz, vagy az együtt töltött idõ. Ha csak a kondenzcsíkot látod belõle, akkor õ valójában nemigen törõdik veled. Megvan a neki megfelelõ kényelme (hadd ne részletezzem...), a tiéd a számára nem számít. Nyílván úgy gondolja, hogy pénzzel mindent lehet pótolni. Próbálj meg vele beszélni errõl, és ha nem hajlik a változásra, akkor tényleg jobb a lapát. Pénzen nem lehet szeretetet, törõdést stb. venni.
Hányszor fogod ezt még megkérdezni? Ha aratás van akkor éjjel is aratás van! Nem fog a termés várni senkire se, megérik, kiperegnek a szemek , elrohad, túlérik stb. Értsd meg! Földmûves = nyáron kint dolgozik éjjel-nappal!
Kedves Kérdezõ! Te konkrétan mennyi pénzt hozol haza? Ezen elgondolkodtál már?
Hm, nekem is úgy jön le, hogy ugyanaz a kérdezõ.
Kb 2 hetente felteszi ezt a kérdést, kicsit átfogalmazva. Lehet, azon gondolkodik napi 8 órában, hogy legközelebb hogy írja ki.
A kérdezõ tuti nem dolgozik sehol, itt ül a gép elõtt és siránkozik....
A kérdezõ? Napi nyolc órában értetlenkedik, hogy miért ennyit dolgozik a férje. Néha túlórázik is gondolom.
Kedves kérdezõ, meg fogsz lepõdni, de a földmûveléssel foglalkozók 80%-ának nincs mezõgazdasági sulija... szóval ez nem kifogás... A másik dolog pedig, hogy valószínûleg ti is élvezitek ennek a munkának a hasznát. Te mivel foglalkozol?
Miért mit csinálnak konkrétan? Répátszedni nem kell hozzá túl nagy ész
A kérdező hozzászólása: A traktorhoz jogosítvány is kell és mezõgazdasági suli a munkához. Okostojás.
Ha emiatt akarsz vele szakítani az már nem jó! Akkor ott már más problémák is vannak nem csak ez! Amúgy meg ha tudtok üljetek le KULTURÁLTAN beszélgetni, mond el neki, hogy hiányzik a vele eltöltött idõ, ritkán van otthon veled és kérd meg, hogy kevesebbet menjen segíteni az apjának mondjuk 2-3 naponta. Ha nem egy házsártos vénember akkor megfogja ezt érteni, ha normális az apósod akkor már rég mondania kellett volna a fiának, hogy legyen többet otthon a családjával, nem kell mindennap ott ülnie!
A kérdező hozzászólása: Most írtam, hogy apósomnak dolgozik. Amúgy az öreg már nyugdíjas és tudná a munkákat csinálni egésznap de hát neki segíteni kell.
A kérdező hozzászólása: Mi a plusz munka nélkül is meg tudunk élni, és nem értem, hogy apósomnak miért nem segít a másik fia is!?
Segít az öregapjának a fia? Micsoda szemét alak, azonnal szakíts vele!
Igen szakíts vele, megérdemelne egy megértõbb asszonyt.
A kérdező hozzászólása: Apósom 60 éves. Pár hónapja nyúgdíj mellett még dolgozott. Akkor most miért nem tud?
Én egyszer vergõdtem a férjemnek, hogy legyen többet velünk, ne dolgozzon annyit. A gyerekeire is gondoljon, hiszen szinte soha nem látják az apjukat. Mily kellemetlen, hogy csak én csinálok nekik családi programot. Egyedül viszem õket kirándulni, moziba, sétálni, fagyizni, ruhát venni. Megunta, és lemondta az össze maszekját. Alaposan csõdbe mentünk, és akkor értettem meg, hogy az alapfizetés milyen kevés. Ráadásul az egyik gyerek beteg, így kell vele menni kezelésre is, ami nem 2 Ft. Apa addig minderre elõteremtette, és én is hozzátettem amit tudtam, de persze mivel csak én voltam a gyerekekkel, nem kellett hozni-vinni õket, orvoshoz szaladgálni, otthon ápolni, ha beteg, az nem volt túl sok. Azóta befogom a szám. Boldog vagyok, ha van maszek. Apa meg próbál minél jobban beosztani az idejét, de ha nem megy, akkor nem megy. Nem terhelem még a hisztivel is. Próbálj te is így tenni.
De tudom sajnálni a kérdezõt. Van egy felelõségteljes pasija, aki nemcsak, hogy azért dolgozik, hogy az asszonykáját el tudja látni, hanem még az apjának is segít aki felnevelte. Erre a tisztességes pasi kap egy ilyen önzõ nõt, mert az vagy önzõ!
Menj oda és segíts te is. Ketten elõbb elkészültök, aztán több idõtök marad egymásra.
Szia. Gábor vagyok. Én jelenleg egy helyen melózom, van egy fiam és egy feleségem. Ketten dolgozunk a családban, de nincs meg az anyagi kényelem. Engem rohadtul flusztrál, hogy hó végére nincs pénz az Én zsebemben. Én is mellékest keresek mert másképp nem tudok változtatni és megadni a családomnak a szükséges dolgokat. Ha lenne maszek melóm én is éjszaka esnék haza. Persze ez is visszaüthet sokféleképpen. Rámehet az egészségre illetve a kapcsolatokra is. A hétvége legyen a családé! Én ezt vallom. Persze ez is nehéz. A párkapcsolatban nagyon fontos a tolerancia. Ha szeretitek egymást akkor keressétek meg a középutat.

Egy holnapban 2-3 alkalommal van szex, a parom mindig faradtan jon haza a melobol es keson, neki nem kell, van okom hogy feltekeny legyek? (FIU)

Legjobb válasz: Hát honnan a rossebbõl tudjuk? Ha te nem tudod megállapítani, hogy félrekúr-e a párod, akkor mi mégis honnan tudjuk?

Hát honnan a rossebbõl tudjuk? Ha te nem tudod megállapítani, hogy félrekúr-e a párod, akkor mi mégis honnan tudjuk?
Legyél ilyen vonzó! Akkor majd újra érdekelni fogod. http://www.noititkok.com/ellenallhatatlan_noi_tulajdonsagok...
Ma lesz a holnap tegnapja :D De most akkor ki a (FIU)? Tudom, a "párom" szót csak nõk használják, tehát a párod. Döntsd el, hogy dolgozik-e késõig, vagy rajta dolgoznak. Mindig ennyit akart, vagy csak mióta sok a munka? Tanácsolom, hogy ilyen fáradt estéken inkább ne is közeledj, próbáld inkább a szabadnapján egy kiadós alvás után (bizony, délelõtt!), és akkor nyújts élvezetes alakítást!
Járj te is munkába és megtudod! 25N
Örülj neki, h annyiszor van. Nálunk évente van ennyi. :S Csak sajna nem tudunk külön menni egymástól, de abban sem vagyok biztos, h ez a megoldás. 24/N

Egyedül nevelem két fiamat, a volt párom kiment az újdonsült férjével külföldre dolgozni. A kapcsolattartás korlátlan, jön haza szabadságra és két hétre el akarja vinni a fiúkat teljes költöztetéssel, amibe én nem szeretnék beleegyezni. Mit tegyek?

Konkrétan mit jelent, a korlátlan láthatás? A mindennapi találkozást, programokat nem akadályozom, de a felügyeleti jogomról nem akarok lemondani, ezenkívül a nevelési elveim sem egyeznek az exemével, nem szeretnék két hét múlva átnevelt gyerekeket visszakapni. Mi a véleményetek? Köszönöm.

Legjobb válasz: Mindenképpen meg kellene kérdezni a fiúkat. Fõleg ha már nagyobbak. Akármilyen az exed, mégis csak az anyjukról van szó. Az "átnevelés" lehetséges, ezzel vigyázz. Nekem édesanyám mesélte, hogy teljesen megváltoztam pár napra amikor láthatáson voltam az apámnál. Negatív irányban.

Mi az hogy teljes költöztetéssel? Nagyon vigyázz, mit visz magával az ex a gyerekek ott tartózkodásához. Remélem nem akarja elszakítani tõled õket. Szerintem is ügyvédet kérdezz, aki a leghamarabb tud válaszolni erre a dologra.
Mindenképpen meg kellene kérdezni a fiúkat. Fõleg ha már nagyobbak. Akármilyen az exed, mégis csak az anyjukról van szó. Az "átnevelés" lehetséges, ezzel vigyázz. Nekem édesanyám mesélte, hogy teljesen megváltoztam pár napra amikor láthatáson voltam az apámnál. Negatív irányban.
Annak mindig nyomós oka van ha a biróság a férfinak itéli a gyerekeket... túl jó anya nem lehet ha képes más országba menni, itthagyni a gyerekeit ugy hogy naponta láthatná õket...én se örülnék ha 2 hétre vele lennének
A korlátlan láthatás azt is jelenti, hogy akár hosszabb idõre is elviheti a gyerekeket. Talán kérdezd meg a bírósági panasznapon, hogy megtagadhatod-e ezt? Ami aggasztó lehet, hogy esetleg nem hozza vissza õket. Akkor viszont elég bajban lesztek. Mindenképpen érdeklõdj hivatalosan utána.
Két hét alatt azért nem nagyon lehet átnevelni a gyerekeket.Ha válaszolsz a többiek kérdéseire azért jobban tudunk segiteni...
nem vagyok jogász, de én úgy tudom, hogy a kapcsolattartás azt jelenti, hogy láthatja, látogathatja, beszélhet vele stb. ahhoz, hogy (a te akaratod ellenére) elvihesse, felügyeleti jog kell. a helyedben mindenképpen megkérdeznék errõl valaki biztosan hozzáértõt, pl. elmehetsz bírosági panasznapra, ott adnak ingyen felvilágosítást.
gyereket is megkellene kérdezni ha mar 5 év felettiek. Nekem kicsít úgy tünik hogy neked fáj hogy az exed kint van az új férjével. Amúgy én soha nem hagynám a lányomat a férjemre, tuti jönne velem.
Utolsó vagyok. Már mint úgy értem hogy nem hagynám el a gyerekemet.
mennyi idõsek fiúk? miért neked itélték õket? mennyire messze lennének a 2 hétig?
Viszont , ha megítélték neki a láthatást, úgy tudom, jár a két hét egyben, mint nyaralás. És , bizony, hiába lenne átnevelve a gyerek, oda kell adni. Nem csak a tartásdíjat kell leszedni az elvált féltõl.
Kedves Kérdezõ! Azóta mi a helyzet? A fiúkkal mit sikerült beszélned és végül mi történt? (Hány évesek is õk?) És az valóban érdekelne, hogy a bíróság mikor ill. miért nem az anyjának ítélte a két gyereket!? Nézd el kíváncsiságomat, de úgy gondolom errõl, hasznos lenne, ha megosztanád velünk, elvégre is vannak, akik hasonló cipõben járnak rajtad kívül... A fiúk anyja hol él, és hová vinné el õket nagyjából honnan? Mibõl gondolod, hogy átnevelné õket? Van köze ehhez a félelmedhez a válásotoknak?
Neked nincs is elhatározásod.
Valahogy nem értem a leveledet! Én is úgy érzem, hogy te nõ vagy, de akkor nagyon rosszul fogalmaztad meg a levelet. Egy pasi nem szokott ilyen gyámoltalan lenni.
Kérdezd meg a fiúkat, ha már nagyobbak. De mégis az anyjukról van szó. Az átneveléssel vigyázz, mert az elõfordulhat, fõleg, hogy elég sok idõre szeretné õket elvinni.
"Ha te jó szülõ vagy, soha nem fogja tudni ellened fordítani a gyermekeidet senki." Ez nagyon igaz. "Apám" megpróbálkozott, 13 éves voltam, de egy szavát se hittem, kiálltam az Anyukám mellett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, azt hiszem el fogok menni egy bírósági fogadóórára, megerõsítettetek ebben az elhatározásomban. Még egyszer köszönöm nektek!
Kedves Kérdezõ! Ha te jó szülõ vagy, soha nem fogja tudni ellened fordítani a gyermekeidet senki. A korlátlan láthatás azt jelenti az én olvasatomban, hogy akkor láthatja, amikor akarja. Ha a gyerekek elmúltak 3 évesek, akkor akár két hétre is elviheti õket. Az országból úgysem viheti ki õket. Szóval én elengedném, persze úgy, hogy tudom, hová viszi õket, szeméyli, útlevél és taj kártyan nélkül. Ha gond van, értesítsen, sürgõsségi ellátás tb kártya nélkül is megy, biztosítsa az élõ kapcsolatot. Szerintem kicsi az esély arra, hogy le akar lépni velük. A gyerekeknek pedig jót tesz, ha vele is vannak. Nem irigyellek. Tudom, milyen nehéz elengedni õket...
Elõször válaszolni akartam, de aztán annyira fölhúztam magam az egyik válaszon, hogy már nem tudom mit szerettem volna ide írni. "Nem csak a pénzt, gyerektartást kell lehúzni az elvált féltõl." Ha a kérdezõ nõ lenne, rohadtul nem írtad volna ezt ide, arra buzdítanád, hogy szedje csak a gyerektartást, és mondanád, hogy ne engedje el szerencsétlen gyerekeket. Gyûlölöm az ilyen embereket, bár le merném fogadni, hogy nõ vagy. Gusztustalan.
vigyázz nagyon

Szeretnék a párommal egy sima fürdöruhás portfólió fotósorozatot készíttetni, egy fotóssal, a Balaton környékén. Hol találok olyan fotóst aki házhoz jön, és megcsinálná ezt nekünk?

Legjobb válasz: Amit keresel az tulajdonképpen egy "love session" fotózás csak annyiban más, hogy ti ezt fürdõruhában szeretnétek. Számtalan fotográfus hirdet ilyen szolgáltatást, keress rá. Én is vállalok ilyesmit, de nem szeretnék itt reklámozni, ha érdeke írj privát üzenetet. Remélem segítettem!:)

Amit keresel az tulajdonképpen egy "love session" fotózás csak annyiban más, hogy ti ezt fürdõruhában szeretnétek. Számtalan fotográfus hirdet ilyen szolgáltatást, keress rá. Én is vállalok ilyesmit, de nem szeretnék itt reklámozni, ha érdeke írj privát üzenetet. Remélem segítettem!:)
http://www.facebook.com/ZekePhoto vérprofi... nekem is csinált képeket, 100% elégedett voltam... nagyon laza, bármit megold:) 0630 449 5 448

Beszereztem egy terráriumba egy állatkák azóta a párom hajnalban megy dolgozni és este későn jön haza, most mit tegyek?

Fura és vicces szitu egyben bosszantó is, hogy emiatt nem áll velem szóba, így esélyt sem ad megbeszélni.

Legjobb válasz: jav.: állatkát

A kérdező hozzászólása: jav.: állatkát
Hmm egy szaros kis hörcsög miatt van igy kiakadva?
A kérdező hozzászólása: rákérdeztem erre: "te is tudod"...
Pl a makimajmok is aranyosak, mégis inkább az állatkertben nézegetik az emberek. Ott a helyük.
Mit is tudsz? De most komolyan, így kerek perec közölte veled, hogy a hörcsög miatt menekül? Szerintem itt valami hatalmi harc lehet a levegõben leginkább vagy az zavarja, hogy újabban a házikedvencetekkel foglalkozol helyette. (Bár ez így elég röhejes.)
állítsd fel neki ha hazajön.
Hát, én csak ugyanolyan állatbarát férfivel lennék együtt, amilyen én is vagyok. Ez a duzzogás pedig nevetséges.
meg kell beszélni ha meg ténleg a hörcsög a baj vidd vissza
mondjuk, azért nem ártott volna egyeztetni vele állatügyben. viszont én se lennék olyannal, aki nem szereti az állatokat, s elég gyerekes ez a hozzáállás.
A kérdező hozzászólása: már fél éve rágom a fülét, hogy kell valamilyen állat és be is fogom szerezni, annyira nem érte váratlanul.
Honnan tudod, hogy a hörcsög miatt van kevesebbet otthon? Mondta?
A kérdező hozzászólása: egy hörcsögrõl van szó, aki a nappali sarkában kapott helyet, a hálóban nem tartanék állatot. Konkrétan azóta kerüli az itthonlétet... Pedig állatkereskedésbe férfi létére, "Jajj, nézd de cuki" fotózza jobbra-balra, de a 4 fal között már nem tûri és emiatt velem sem áll szóba.
:D nane milyen állatról van szó?
Most mi van?
Milyen állatkát?
Ezt vegyük át mégegyszer mert egy kukkot sem értek belöle.
Van egy terráriuma egy állattal és azóta a párja kevés idõt van otthon.
Vidd vissza az állatkát oda ahonnan kaptad akkor. Bár értelmes egy fickó lehet, aki emiatt duzzog...
nálunk is ez volt. a megoldás az, hogy NE a hálószobában tartsd, mert kibírhatatlan! egyrészt nem higiénikus, másrészt este indulnak csak be, és zajosak! ha egyszobás lakásban laktok, akkore estére költözzön a fürdõbe (ne a PÁRod, hanem az állat)
Nem látom az összefüggést. Talán direkt egy olyan állatot szereztél volna be amitõl fél? Pl. madárpók, kígyó.. Ha tényleg direkt egy olyan házikedvencet választottál amirõl tudod, hogy a párod utálja vagy fél tõle, ne csodálkozz ha duzzog.
Lehet , hogy egész éjjel ott leskelödik az állatka?:-)
vagy a Másik megoldás: ha nem a zajjal van a gond: növény kutya gyerek egy közös állat már elkötelezõdés. nekünk csajoknak lehet, hogy nem, de a pasiknak igen :S (a 7es is én vagyok)
De ha õ nem akart állatod, minek erõltetted? Együtt éltek..

Ma tudtam meg hogy babat varok! Nagyon orulok! Marc. Volt egy vetelesem es orulok hogy azok utan sikerult ujra! Este jon haza a parom! Hogy mondjam meg neki a johirt? Orulni fog es persze nagyon aggodni!

Nincsnnek boltok igazan korulottem hogy vegyek valamit ami arra utal vagy ilyesmi.

Legjobb válasz: Egy terhességi teszttel esetleg?Bárhol lehet venni,és maradandó emlék is lehet.Gratulálok!31 hetes kismami

Egy terhességi teszttel esetleg?Bárhol lehet venni, és maradandó emlék is lehet.Gratulálok!31 hetes kismami
Vicces formula? "Tálald" fel neki a terhességtesztedet. :)
Gratulálok!!Nálunk ugyanez történt, nemes egyszerûséggel az orra alá nyomtam a tesztet:)
Én a hónapfordulónk alkalmából szerettem volna meglepni vele a férjemet, csak sajnos eddig még nem jött össze :-( Ha tudsz, várj ki vele vmi "jeles napot", és az alkalomból addo oda neki a + tesztet.
Szia! Én a tesztet beletettem egy ékszeres dobozba, átkötöttem és átadtam. Hatásos volt :) ))) Mondd azt, h. egy kis figyelmesség, Drágám...
A kérdező hozzászólása: Becsomagoltam szepen egy kek csomagolo papirba es atkotottem masnival!!!!Orult neki!!!!De lattam az aggodast is a szemebe!!!Nem mintha neki kene megszulni:-)!De aggodik a penz meg minden miadt!Ami ertheto!!!Te orult!Es este es reggel is kaptam a hasamra puszit!!!
Hogy mondtad meg neki? Es mit szolt?
en is mikor a ferjem haza jott a munkabol, egyszeruen behivtam a szobaba(mert anyosomeknal voltunk akkor) es egyszeruen a tesztet a kezebe adtam:) ) de o mar sejtette mert elozo este roszul voltam:) )
Gratulálok és minden jót kívánok Neked!!! 23.hetes mami
Gratulálok a babóhoz és sok boldogságot!!!
A kérdező hozzászólása: Koszi az otleteket!!!!!
A vacsorahoz tegyel ultetesi katyat az asztalra. Az egyikre ird, hogy APA, a masikra, hogy BABA es ANYA. Vagy adj neki egy kezzel irott (szemelyesebb) meghivot vacsorara, ami majd hetvegere szol pl egy etterembe. Ird bele, hogy mikor, hol, kiknek a reszvetelevel es mi okbol. Gratulalok
Örülök, h. ezt a módját választottad, én javasoltam a dobozos díszcsomagolást. Mi pont ma két hete éltük ezt át és örömkönnyeken kívül minden volt a szemünkben. Az aggódás teljesen természetes és normális, de nem szabad túlzásba vinni. Elõször is teljen el az a bizonyos elsõ 12 kritikus hét, utána már nyugodtabban várhatjuk az új családtagot. Az anyagi részét úgyis megoldjuk, megoldjátok, bár jár némi lemondással, de hidd el (én is azt próbálom :) ) az agyunk könnyen rááll a megváltozott életritmusra, az fog a szemünk elõtt lebegni, hogy a gyermekünknek mindent adjunk meg, amit tehetünk, de legfõképpen a szeretetet és biztonságot. NAgyon boldog babavárást!

Szerintetek túlreagálom? A párommal tnap megbeszéltük, h 2ig (hajnal) dolgozik, munka után jön értem! Reggel felkelünk, megcsinálja a fodrász a hajam, hazahoz a Kedvesem, és megyünk egy esküvőre!

Erre... az történt, hogy Õ nem végzett 2kor, csak 5kor! Nekem elfelejtett szólni, h kés?n végez! S?t... hazament aludni! Az egész nap terve felborult! Én kerestem, semmi reakció! (Mert Õ otthon alszik) 10kor leléptem itthonról, fél 12kor, indulás el?tt 2perccel hívott, h megyek??!! Kicsit kiakadtam, persze nem mentem! Az egész napot végigb?gtem!

Legjobb válasz: Szerintem jogosan reagáltad túl, de végülis neki is igaza volt részben. Legyetek egymással nagyon türelmesek. Fáradt volt, nem akart zavarni. De viszont felhívhatott volna, vagy legalább egy sms. Nem tartott volna sokból, de akkor te is megnyugszol, meg õ is.

Szerintem jogosan reagáltad túl, de végülis neki is igaza volt részben. Legyetek egymással nagyon türelmesek. Fáradt volt, nem akart zavarni. De viszont felhívhatott volna, vagy legalább egy sms. Nem tartott volna sokból, de akkor te is megnyugszol, meg õ is.
igazad van, a kedves párod tapintatlanabb már nem is lehetne. én a helyedben mondjuk nem bõgtem volna, hanem elmentem volna az esküvõre, az ilyen meg a jövõben b*sszon egyedül, majd megtudja, milyen keserves az...
csakegyuser, az más, az tleg 1 idióta volt, de itt egyeztetett programról van szó, és a kérdezõ egész napja borult emiatt. nem szabad mást ilyen kínos, kellemetlen helyzetbe hozni. ha még éjjel telefonál, akkor a kérdezõ átszervezhette volna úgy a napját, hogy jó legyen, de így már nem tudott mit tenni.
Jócskán fejleszteni kéne az empátiás érzékedet!
Milyen r*hadék, hajnali 5-ig dolgozik, aztán még aludni is akar. Dobd ki, nem érdemel meg téged!
meglátszik hogy csak csajok irtak eddig, már miért a srác lenne hibás most komolyan? sajnos 5ig kellett dolgoznia hogy legyen miböl eltartani titeket, szegény embernek jo hogy pihennie kell, ha meg hivogat éjszaka akkor ö a hibás mert képes felkelteni és ez kihatott volna a napos hangulatodra, ugyhogy szvsz te reagáltad túl, és örülj neki hogy a pasid legalább dolgozik valahol és nem otthon lébecol
5-ig dolgozott!! Ha akkor hív vagy SMS-t ír, akkor õ lett volna a paraszt, hogy felkelt. Vezetnie kell, aludt vagy 5-6 órát, nem kellene pattogni szerintem. Nem értem, hogy lehetnek ennyire aberrált nõk, tegnap is volt egy, amelyik pampogott, hogy a férje híradót néz skype helyett...
Az elõzõ voltam, fiú vagyok.
Aki osztja a kérdés feltevõjét az képben van?Miért kell így hozzá állni valakihez..?Bunkók!Tehát a nehéz felfogásúaknak..A probléma nem az hogy dolgozik hanem hogy nem úgy tett ahogy megbeszélték, de még ez sem lett volna baj ha idõben közli, és másik megoldás után néznek együtt..Szerintem, jogos a felháborodásod, de ez még nem akkora probléma hogy így kiakadj miatta..Nyilván tényleg fáradt volt, de azért beszéld meg vele hogy ez így gáz..Mondjuk én azért haragudnék mert aggódós vagyok, és aggódtam volna..
Az a kérdés merült fel bennem a válaszok alapján, hogy melyik lehet a fontosabb? Az a max. pár ezer forint (nem hiszem, hogy a +3 óra munkával többet keresne, ha mégis, bocsánat), vagy a barátnõjének/élettársának a kedve, és a kapcsolatról alkotott képe. Ezzel nagyon meg lehet sérteni egy nõt, tanulni kell az esetbõl. Nem hiszem, hogy ha ír egy sms-t, hogy "bocsi drágám, késõn érek haza", az felkeltette volna a kérdezõt, ha alszik is.
ja, "belefásult" három túlórába...hogy oda ne rohanjak...nehéz lesz neki az élet, ha ennyibe "belefásul"
A kérdező hozzászólása: Sztem maradjunk a témánál! És ne napietus.blog.hu-t alázzátok! Pls!
értjük mi, biztos a jóember belefásult a munkába hajnali ötkor és lehet élni sem volt kedve abban a pillanatban, ne a csávot csesztesd ha már bent kellett maradnia 3 órával többet, nem tudom hány éves vagy de megérthetnéd õt is
29 vagyok, jó az alakom, rendben van a szexuális életem, köszönöm. és utálom a feministákat. de senki nem szereti, ha borul a programja, mert 1 idióta, akivel szerencsétlenségére együtt jár, képtelen a telefonját megemelni. ha fordítva lett volna, tehát a lány csinál ilyet, ugyanezt írom.
A kérdező hozzászólása: Nem értitek a problémámat! Meg volt beszélve, ha végez, akk hív!!! Tehát felkelek!!! De...nem hívott! Pechére magamtól is felkeltem!!! Hm??? Értitek már?
támogatom
napietus.bog.hu rád meg rádférne, hogy valaki rendesen megkúrjon, mert amilyen válaszokat írsz néha... 30 körüli elhízott úgymond "feministák" fröcsögnek ilyen stílusban.
*tartja
nem mondta, hogy õ tertje el, és igen, az ember bosszús, ha hajnalban egy telefonnal felébresztik, de 1 sms-re nem ébred fel. meg még mindig jobb. a pasi megbízhatatlan és csak magával törõdik.
A kérdező hozzászólása: Kedves "csakegyuser"! Pont ez a problémám! Hogy fent voltam, 4tõl!!! Vártam!!! És meg is kérdeztem, hogy hol van! De azért kössz a jellemzést! Meg a választ is! Nem azért, mert hasznos volt, hanem csak úgy! :)
Na, elõzõ elötti elötti. :D :D Tehát aki a végén az sms-rõl beszélt, és elõtte a munkáról és a +3 óráról.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!