Találatok a következő kifejezésre: A párom jó ideje (29 db)

Mi a jó ...-nek akarsz még ezek után vele találkozni? Egyszerû, ha találkoznál vele: Menj az any..ba.
Szerintem erre nem lehet felkészülni. Fõleg hogy te szereted még. Jelenleg hasonló helyzetben vagyok :-(
Váláshoz találkozni sem kell.Postán elküldöd a papírokat, aláírja és visszaküldi postán.
Micsoda kapcsolat lehet ha "keféltek" :)
Nem mindenkire egyformán hat. A libidócsökkenés gyakori mellékhatás. Örülj neki, hogy neked nincs.
Nekem az elején volt libidó csökkenés, már nincs jó ideje. Néha elõfordul, de általában nem.
Vmitõl megcsúnyultál.
Mosakodj meg!
Sztem az nem rossz ha barátot látnak benned, általában nekem is annak indul, az a legjobb ha elõször így ismered meg a csajt. ha van egy csaj aki tetszik és még csak a "barátod", hívd el olyan helyre, ahol rájöhet, hogy többet akarsz. de ne nyomulj, az kiábrándító 21/L:)
A kérdező hozzászólása: na jó de már lassan több nõ "barátom" van mint...sõõõt..egy had legyen már 1 kicsit több...:) )
Tetszene mi? Nem tudsz máshogy egy numerát összehozni?
26 évesen ez elég gáz szerintem. :D

27 éves srác vagyok, és egy jó ideje izgat, hogy egy fiatalabb párhoz 3. félként beszálljak. De nem tudom, hol lehetne olyan párokkal megismerkedni, akiket érdekelne ez a dolog. Tudnátok adni tippet?

Legjobb válasz: Akár még itt is találhatsz. 2 hete állandóan harmadik felet keresett 2 vagy 3 pár. De, ha jól nézel ki akkor a swinger klubbok a legjobb esélyed.

Akár még itt is találhatsz. 2 hete állandóan harmadik felet keresett 2 vagy 3 pár. De, ha jól nézel ki akkor a swinger klubbok a legjobb esélyed.
Igen, erre én is emlékszem, h volt itt egy pár, 17L/18F felállásban, aki harmadikat keresett, keress vissza.
:) Mi is keresünk lányt és srácot is harmadiknak a párommal. Viszont a srác már megvan. Amúgy a goldengate.hu oldalon lehet szerintem simán találni jelentkezõket, mi is ott vagyunk fent és ingyenes is! 27L

Miért kell lenézni azt a fiatal nőt akinek már jó ideje nincs párja?

Na szóval: 24 éves n? vagyok, nincs különösebb bajom magammal, az életemmel, viszont 2 éve nincs senkim. Ez még annyira nem is ráz meg (persze jó lenne, de nem vagyok depis miatta), hanem inkább az bánt, hogy a munkahelyemen és a rokonok körében újból és újból felhangzik felém a kérdés, hogy van-e már valakim? De, nem ilyen szokványosan kérdezik, hanem látom a szemükben a gúnyt, a lenézést, kissé szúrós megjegyzésekkel és ez már egyre jobban idegesít.

Legjobb válasz: Sz.rd le azokat akik ezt mondják. Mi közük hozzá, hogy mikor lesz párod? Majd ha lesz valaki aki érdekel téged, úygis észre fogják venni. Ne törõdj velük!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenki válaszát, aranyosak vagytok. :)
*Többet megélt már mint Te! Szerintem ez nem a te lehúzásod volt, hanem a kiscsajé. Nekem is 24 évesen 2 éve nem volt pasim. 31 évesen 9 éve. Akkor találkoztam a férjemmel. :) 33N
Én 33 éves vagyok és állandóan azt kérdezik, hol van már a barátnõ, mikor nõsülsz már?? ÁÁÁÁÁÁ!!!
Én ugyan 20 éves vagyok, én 1 évig voltam egyedülálló. Tõlem is kérdezgették, mikor lesz már valakim, és értetlenkedtek, miért hagy hidegen sok udvarló. Sokszor mondták, hogy ne válogassak már ennyire, mert egyedül maradok... stb. De én sem akartam egy rossz kapcsolatban lenni csak azért, hogy legyen valakim. Sõt, engem össze is akartak hozni mindenféle fiúval. Azóta megtaláltam a mostani barátom, és boldog vagyok, leszálltak rólam, de ez tényleg nagyon idegesítõ, én néha már ezért gyûlöltem a családi összejöveteleket..
Tõlem ezt leginkább a ritkán látott ismerõsök kérdezgetik, méghozzá elég számonkérõ hangnemben. Tehát nem szimpla érdeklõdésbõl, hanem mintha valami kötelességemet halogatnám azzal, hogy nincs párom. Én ezt sose értettem, a huszonévesek nagy része úgy csinál, mintha muszáj lenne állandó jelleggel kapcsolatban lenni. Én ilyenkor meg is szoktam mondani, hogy nem a pasikeresésbe fektetem most az energiámat, van fontosabb dolgom is. Akivel ennek ellenére összehoz a sors, annak megadom az esélyt, aztán majd úgyis alakul valahogy az élet. Amúgy már csak azért is érdekes a dolog, mert az egyetemen volt egy csoporttársam, aki olyan szinten szégyellte azt, hogy egyedülálló, hogy fél éven át azt hazudta, hogy van pasija, aztán egyszer becsípve elmondta, hogy nincs is, csak milyen égés, hogy 20 évesen nincs senkije már egy éve. Másik csoporttársammal szakított a pasija, a lány egy napig sírt a fiú után, másnap már azon kesergett, hogy most mi lesz vele pasi nélkül, harmadnap összeszedett valami srácot, mert hát "valakivel KELL járni". Szerintem ez sokkal rosszabb, mint két éven át egyedülállónak lenni.
Ismerõs. Engem is folyton csesztetett a család és rokonság anno, hogy nekem miért nincs még barátnõm. Erre én mindig azt szoktam felelni, hogy csak azért nem fogok senkivel összejönni, hogy elmondhassam mindenhol, hogy van valakim, illetve, hogy kiírhassam a közösségi oldalakra, hogy kapcsolatban. 22 évesen ismerkedtem meg a jelenlegi barátnõmmel és azóta is jól megvagyunk. 26/F
Tény, hogy senkinek semmi köze hozzá, miért vagy egyedülálló. Tény, hogy fájni tud, ha igazságtalanul bántanak.Viszont ezt szokd meg, és próbálj meg szóban visszavágni. Mondom mindezt úgy, hogy engem folyamatosan azért bántanak, mert fiatalon elköteleztem magamat, és ezért én milyen idióta vagyok, nem úgy, mint mások, akik , , legalább tudnak élni".Látod, ez sem jobb, de nem megyek a vitriolos megjegyzésekért én sem a szomszédba.Már bebizonyítottam, hogy nem vagyok olyan gyámoltalan, mint amilyennek sokan hisznek.Tedd Te is ezt.A rokonság meg általában idióta, én például örülnék, ha a párom egyke lenne, de ez van.
Egyszerûen negligáld õket. Hidd el az lesz nekik a legnagyobb büntetés.Velem a barátaim viselkednek ehhez hasonlóan-kérdezgetik, hogy , , Na, mi újság a nõkkel, mikor lesz már csajod" és mindig érzem a gúnyt a hangjukban...én erre azt szoktam válaszolni, hogy jelenleg a munkám, és a családom támogatása fontosabb...nõ meg majd lesz.
"Sajnálom, hogy nem vagyok kapcsolatfüggõ."
Szia! Nem nekik/ az õ tetszésük szerint kéne élned az életedet. A Te életed a tiéd. Örülj neki, és légy büszke magadra, hogy képes vagy egyedül is megállni a helyed. Sokan társfüggõek, beparáznak, ha egyedül maradnak - nyilván ebben "segítenek" a "kedves" ismerõsök, rokonok, akik szerint csak az a "normális", ha van valakid. Ha Te jól érzed magad így is, semmi gond. :)
A lenézés sajnos általános emberi viselkedés. Addig sem a saját szennyesükkel kell foglalkozniuk. Tölts minél kevesebb idõt ilyen emberek társaságában, akkor is, ha a családod.
Vannak bunkó, tapintatlan emberek. Ezek, ha férjhez mész, a hasadra fognak elõször pillanatani. Ha szülés után aggasztanak a kilók, azt fogják mondani: jól nézel ki-amiért persze téged a frász környékez. Ha lefogytál, azt mondják, hogy szarul nézel ki. Mint mondta most a barátnõm/?/ Nem kell velük foglalkozni. Nem miattuk pasizol be, hanem akkor, ha arra érdemes pasit találsz.
Ne törõdj vele.Inkább egyedül légy mint egy rossz kapcsolatban ami késõbb még több rosszat okozhat. Inkább becsülendõ, h nem ugrálsz ide-oda felelõtlenül.
Te leszel buta, ha hülyékkel foglalkozol. Senkit nem kell lenézni, még azt sem aki egész életében szûz marad. Csak ostoba emberek szeretnek ilyeneken ítélkezni.
Ne is foglalkozz velük.Miért lenne neked kötelezõen valakivel lenni.Inkább egyedül mint például egy rossz kapcsolatban.Bár nekem van párom , sosem szólnám le azokat akiknek nincs.Ehhez senkinek semmi köze.Az ismerõsödnek meg mond meg ha 15évesen többet élt mint te akkor "büszke" lehet a lányára.
Sok a k*cs*g a családodban, ne is foglalkozz velük. Egyszerûen nincs miért meghallanod ezeket a megjegyzéseket, majd úgyis találsz egy szeretõ párt magadnak.
Sz.rd le azokat akik ezt mondják. Mi közük hozzá, hogy mikor lesz párod? Majd ha lesz valaki aki érdekel téged, úygis észre fogják venni. Ne törõdj velük!
Felnõtt nõ vagy nem kell az efféle dolgokkal foglalkozni.

Hogyan vegyem rá a páromat, akivel már jó ideje együtt vagyunk, hogy amikor menstruál, akkor orálisan elégítsen ki, csinálja végig?

Tudom, hogy beszélni kell, szoktam neki mondani, utalni rá (az még így nem mondtam, hogy "sz*pjál le"), de elég egyértelmű utalásokat tettem.

Legjobb válasz: 6/6 ha nálad ez alap, akkor azzal semmi gond nincs, de ha a kérdezõ párjának is alap lenne, akkor csinálná, és nem kellene rá utalgatni. Vannak akik nem szívesen csinálják/csinálnák, és ezzel sincs semmi baj.

6/6 ha nálad ez alap, akkor azzal semmi gond nincs, de ha a kérdezõ párjának is alap lenne, akkor csinálná, és nem kellene rá utalgatni. Vannak akik nem szívesen csinálják/csinálnák, és ezzel sincs semmi baj.
Nem értem a felháborodást a válaszolók részérõl. Miért lenne ez önzõség? Nálam ez teljesen alap dolog, pedig nõ vagyok. Kérni sem kell. Kérdezõ: ne csak utalgass, hanem legyél konkrét. szerintem teljesen jogos az elvárásod, nincs ezen mit szégyellni.
Óó, ha egy nõ menstruál, akkor ne akard ilyenekkel zaklatni.Meg ha nem kölcsönös a kielégítés akkor bújj már el ezzel a sz_rsággal.
mondd meg, hogy szeretnél a szájába élvezni. hogy utána mit csinál vele, az már az õ dolga
Mond meg neki, hogyha nem akkor mész máshoz.
A kérdező hozzászólása: azt azért nem, hogy szájába, mert az tudom, hogy nem szereti, de legalább mégis...
Szerintem ha nem akarja, akkor ne akard rávenni sehogy!!!! Ha mégis megpróbálod akkor nagyon önzõ vagy!!! Én sem szoktam csinálni, soha, nem hiszem el, hogy nem birod ki azt a néhány napot, egy hónapban, ha mégse akkor verd ki, de ne utalgass, ha akarja csinálja magától is.
Mindkettõ gáz. Ilyen helyzetben pont addig lenne a párom, amíg tudomásomra nem jut bármelyik.
Igen, tévedsz. Ennek a kapcsolatnak már gyerek mellett sincs semmi érrelme, minden további perc csak idõhúzás.
Naná, tegyük tönkre a gyerek életét: "én és apád csak miattad vagyunk még együtt, úgyhogy tûrd a veszekedéseinket, meg azt, hogy rajtad vezetjük le a dühünket". Ha van gyerek, akkor talán még egyértelmûbb a dolog. Én sosem akarnám, hogy egy ilyen apa mellett nõjön fel a gyerekem, hogy egy ilyen ember legyen a példaképe. Ha más igen, ahhoz csak gratulálni tudok.
Mindkettõ gusztustalan. Ha valami gondja van a szexszel akkor nyissa ki a száját, ha már nem szeret akkor menjen!
Naná, hogy a második, ott ugyanis nem az állati ösztön jön ki belõle, hogy csak dugni akar, de azt nagyon, hanem normális érzéseket él át. Ha csak simán mást szeret, még felfoghatom úgy, hogy mi mégsem illünk össze és talán békével el is válhatunk, de ha "csak" félrekefélt, még neki is megyek és véresre ütöm. De az tuti. És persze a válás itt is alap, csak még mellé ki is csinálom. Most nézem csak, csak már nem akartam kitörölni az eddigi irományomat, hogy még telefonálnak is, szóval nem csak álmodozik... Akkor ugyanúgy képentörölném. Tulajdonképpen nem értem, miért olyan nehéz egyeseknek még megcsalás, meg telefonálgatás elõtt azt mondani, hogy bocs, már nem látom értelmét a kapcsolatunknak, blablabla, szakítani akarok. Ennyi, nem nehéz és akkor megkíméljük magunkat is és a másikat rengeteg rossz dologtól.
Hát nekem semmiféleképpen sem egyértelmû, hogy a második verzió a jobb. De lehet nem értettem a kérdést?!?!
Második, egyértelmûen.
A második egyértelmûen veszélyesebb az együttélésre. Ha csak szex van valahol, az nem nagy veszély, de a komoly érzelem már fenyegetõbb.
Na, akkor a Kérdezõ ezzel meg is válaszolta magának a kérdést. Õt az zavarja, hogy szereti a másikat. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Igen, igazatok van. Csak kiváncsi voltam a véleményetekre, még mielõtt meglépem amit meg kell... Kb. ma meg is fog történni. Köszi a segítséget
Mindkettõ ugyanolyan rossz, hisz ha megcsal, valószínûleg már nem szeret, nem tisztel, nem érdekled. Ha annyira szeretne, eszébe sem jutna megcsalni, legyen akár nõ, vagy férfi.
Kérdezõ, sajnálom:( De gondolhattam volna, hogy az anyuka jár félre, mert általában a nõk nem csak szexelnek, õk már érzéseket is táplálnak a másik ffi iránt! Vannak kivételek, de ritka!Amúgy egyik verzió sem jó. Ha én tudnék róla, h a férjem félrelép mindenképpen nézném a további sorsomat!Nem maradnék mellette, tuti!Azt a megaláztatást én már nem birnám ki!!!!!!
Szerintem is mindkettõ gusztustalan, de engem mégis az zavar jobban, ha érzelmeket táplál más iránt! Sajnos csaltak már meg, egy botláson könnyebben túl tettem volna magam, de azon, hogy mellettem, miközben szerelmes vagyok belé, õ más iránt kezd el hasonlóakat érezni, nagyon fájó pont! Persze mi esetünkben nem volt gyerek, tények elé állítottam, hogy mit akar ? És miért lett ez? Nem változtatott, mint idõközben kiderül, így leléptem, bármennyire is megszakadt a szívem! Szerintem te is tedd ezt! A gyerek érzi, ha a szülei õrlõdnek! Õ akkor boldog, ha ti azok vagytok, akár együtt, akár külön! Ha együtt nem tudtok, akkor marad a külön!
az a kisebbik baj, ha csak szex szintjén csal meg. ha konkrét érzelmeket táplál egy másik nõ iránt......az a legocsmányabb.....
Szerintem mindkettõ borzalmas, nem tudnám elviselni hogy mást szeressen, de azt sem hogy csak simán kef.lje. Repíteném, érzelmek ide vagy oda.
Igen, kérdezõ. Ezért írtam korábban, hogy az a nagyobb veszély. Meg is kaptam a magamét.
A kérdező hozzászólása: Ez nem igaz. nem az a gond ha masra néz, kiván, vagy félre is jaár vele... A gond az, ha szereti azt az illetõt
Nehezen eldönthetõ, melyik a rosszabb. Igazából egyikbõl sincs visszaút...
Egyik sem jó. Ha csak pár éves kapcsolatról van szó, még nincs gyerek, akkor a hûtlen félt érdemes kidobni, akkor ha ez a döntés anyagilag nem tesz tönkre téged. Ha vannak gyerekek is, a férj otthon jó családapaként viselkedik, akkor racionálisabb döntés lehet a férj melletti kitartás. Sokkal veszélyesebb ha a férfi érzelmileg máshoz vonzódik, mintha csak szexuális változatosságot keres. Pl. biológiailag teljesen racionális választás az, hogy egy 60 év körüli átlagnál kicsit jobban szituált férfi hetente párszor egy-egy tízezresért 20 év körüli csinos csajokat vásárol magának 1 órára, olcsóbb és kellemesebb szórakozás lehet neki, mint Ferrarit bérelni, és ebben a korban már erõsen bent van a pakliban, hogy pár év múlva megszûnik a léte.
Az teljesen mindegy, megcsalás az megcsalás.
A kérdező hozzászólása: Még annyi a tudnivaló, hogy nem az apa a ludas...Az anyka kacsintgat félre...
A kérdező hozzászólása: Amúgy én is a szakítást, válást látom az egyetlen megoldásnak...
A kérdező hozzászólása: Csak ha már van egy gyerek, ez azért nem olyan egyértelmû... Tévedek?
A második érthetõbb. Az érzelmeinek senki nem tud parancsolni, a farkának/pinájának igen, legalábbis ha kultúrember.

Jo az Elevit gyogyszer ahoz hogy sikeruljön teherbe esnem? Egy jo ideje probálkozzunk a párommal de sajnos még nem sikerult. Elég hozzá az Elvit vagy kell mellé még más is?

Legjobb válasz: Az Elevit nem arra való, hogy valaki teherbe essen. Az egy komplex vitaminkészítmény, ettõl még senki nem esett elõbb teherbe. Ez arra jó, ha valaki alapvetõen vitaminhiányosabb, akkor ezzel feltöltheti vitaminokkal és ásványi anyagokkal a szervezetét, illetve terhesség alatt is azért szokták ajánlani, mert akkor pedig az anyai szervezetbõl a baba szervezete számára "állítja elõ" úgymond a tápanyagot a szervezet, ezért lehet szükség vitaminok bevitelére ilyen módon. Illetve bizonyos betegségek kialakulásának a kockázatát csökkenti. De a terhesvitamin arra, amitõl éppenséggel nem jön össze a baba, mert mondjuk szervi, nõgyógyászati okai vannak annak, amiért nem jön össze, azt nem fogja rendbe tenni a terhesvitamin.

Az Elevit nem arra való, hogy valaki teherbe essen. Az egy komplex vitaminkészítmény, ettõl még senki nem esett elõbb teherbe. Ez arra jó, ha valaki alapvetõen vitaminhiányosabb, akkor ezzel feltöltheti vitaminokkal és ásványi anyagokkal a szervezetét, illetve terhesség alatt is azért szokták ajánlani, mert akkor pedig az anyai szervezetbõl a baba szervezete számára "állítja elõ" úgymond a tápanyagot a szervezet, ezért lehet szükség vitaminok bevitelére ilyen módon. Illetve bizonyos betegségek kialakulásának a kockázatát csökkenti. De a terhesvitamin arra, amitõl éppenséggel nem jön össze a baba, mert mondjuk szervi, nõgyógyászati okai vannak annak, amiért nem jön össze, azt nem fogja rendbe tenni a terhesvitamin.
Èn is szedtem ezerrel az Elevitet elötte hónapokig. Abbahagytam. Utàna 1 hónappal teherbe estem.
Az elevit amíg nem vagy terhes kb. multivitaminnak felel meg, amiben van folsav, - ami arra jó, h ha esetleg mégis terhes leszel, akkor tök jó, mert terhesség elõtti folsavszedés meggátolja az idegcsõzáródást...blabla. Szóval amit mondhatok: ismerõsömék Németországban többezer eurót költöttek beültetésre, de sikertelenül. Eltelt egy kis idõ, elmentek egyet nyaralni és spontán összejött a baba, és azóta már meg is szülte. mi a férjemmel fél évig nem jutottunk semmire, aztán volt 2 hét szabadságunk, és egybõl összejött... (úgy, h nekem csak 1 petefészkem van tavaly óta) nõvéremék már 3 éve próbálkoznak, -bocsánat h igy fogok fogalmazni, de- szarrá dolgozzák magukat, egymásra alig van idejük, ... leginkább már csak gyors meneteket zavarnak le, hátha összejön a baba. És hiába szeretik egymást, hulla fáradtak állandóan, hétvégén se pihennek. Az orvosok már csak homeopátiás cuccokat ajánlanak nekik, mert egyébként minden rendben mindkettõjükkel. Szóval nem kell rágörcsölni, sokat kell pihenni, egészségesen enni/inni, és szerelmeskedni kell, nem gyereket csinálni :) meg amugy lehet ilyen okosságokat olvasni, h aktus után vigyázni kell, h ne follyon ki 20 percig az izé ... :) és számolgatni kell a peteérést, .. meg másfélnaponta kell szeretkezni abban az idõszakban mikor összejöhet. Én azért próbáltam ezekre figyelni, és összejött. remélem nektek is nemsokára!! :)
gyógyszert ne szedj, csak akkor, ha orvos kivizsgál, és megállapítja, hogy kell, és hogy mire kell. Bárki bármit ajánl, orvos nélkül be ne szedd! mennyi ideje próbálkoztok? orvosnál voltál? tõle kérdezted?
mióta próbálkoztok?
Az Elevit nem gyógyszer, egyszerû multivitamin, olyan speciális összetétellel, ami a terhesség, illetve szoptatás igényeinek felel meg. Nyilván lehet elõre szedni, semmi bajod nem lesz, de konkrét segítséget ne várj tõle, mert nagyjából annyira hatásos, mint pl. a Supradin. A legjobb, ha a nõgyógyászoddal beszélsz, aki esetleg elküld vérvételre (vagy a háziorvosoddal), és akkor direkt, személyre szabott tanácsot kapsz, mire van a szervezetednek szüksége.
A kérdező hozzászólása: érttem.akkor már nem tudom milyen gyogyszert tudnék rá szedni ...:/ Valami tipp esetleg?
ettõl nem fogsz elõbb teherbe esni. a terhesség tervezése elõtt el lehet kezdeni szedni, hogy feltöltõdj vitaminokkal.
A kérdező hozzászólása: Értem csak nekem ezt javasolták mert hogy lehet hogy még nem állok készen (szervezetem ) egy gyermek meg foganásához.. Azt mondták probáljam szedni ezt az Elevit gyogyszert hogy helyre hozzon és akkor nagyobb esély van rá hogy elöbb teherbe tudok esni
Méhpempõ és barátcserje nagyon jó hatással vannak, mindkettõt javasolják a fogantatás elõsegítésére. Én méhpempõt szedtem, sikerült!

Mar egy jo ideje jatszok a Killing Floorar par dolgot nemertek?

1. ) pl eggyes jatekosoknal van olyan irva hogy prestige ez mit jelent? 2. ) Ha a jatekos elerte a legnagyobb szintet a neve melle meg irhat valamit? A legnagyobb szinten levo jatekosoknal lattam a neve felett meg valamit irva. Sotet pirossal.3. ) Ha letorlom a jatekot (eredeti steamos) eltunnek a szintjeim? 4.) miert nem teljesitodik egy steam teljesitmeny, amikor pl cirkuszban olom a szornyeket mi miatt nem mukodnek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!