Találatok a következő kifejezésre: A párom jó (1607 db)

Addig rágjátok a témát, amíg konszenzusra juttok.
Megbeszélés, kompromisszum. Mi az, amiért õ nem szeretne? Oka van rá, vagy csak így érzi? Ráerõltetni semmiképp nem szabad, sajnos el kell fogadni, ha nem változik a véleménye.
Hát mondd meg neki hogy kéne a kicsinek egy testvér hogy legyen kivel játszania De miért nem akar több gyereket?Az országban lévõ kilátástalan helyzet miatt?
Elõre kellett volna megbeszélni, hány gyereket akartok... Ha fontosabb neked a még egy gyerek, mint a házasság, akkor inkább válj el (te nagyobb eséllyel találsz új párt, mint õ, mert jóval fiatalabb vagy).
Azért 2 gyereket fel lehet nevelni ma is. Azt sejtem inkább, hogy neki már van 1-2. Ilyenkor tényleg nem valószínû, hogy belefér a keretbe egy 3., netán 4. is, iskolázni kell, lakáshoz jutásban is segíteni, netán felnõttként, ha munkanélküli és megszorul... 2-nél több gyereket nem vállalnék én sem, de ha 2., azt ti látjátok, belefér-e.
#5 Itt magyarországon azért meggondolandó
A kérdező hozzászólása: Megrágtuk. Hamarosan belekezdünk a projektbe.BOLDOG vagyok!
ha nektek jó, csináljátok
Ha mindketten akarjátok, csináljátok.
egyet ertek az elottem szolokkal!a gyerekeket pedig kuldjetek el vasarolni stb.
dehogy káros! a szex egészséges!:)
Küldjétek el a gyerekeket magyartanárhoz, hogy legalább nekik jó legyen a helyesírásuk, és csináljátok, ha bírjátok és kívánjátok. Elég ha a gyerekek lefoglalják magukat, biztonságban vannak, ti pedig bezárkóztok. Persze ha baj történik - ne történjen -, akkor ne legyenek a gyerekek magukra hagyva emiatt, tudjanak szólni, halljátok meg ha kopognak.
Ha véletlenül meglátja a gyerek, nem kell úgy viselkedni, mintha valami szégyenteljes dolgot tettetek volna, nehogy gátlásokat fejlesszen ki a szexualitással kapcsolatban. Magyarázzátok el, hogy ez magánügy, de õ is ebbõl lett. :) Szerintem semmi káros hatása nincs, ha napi többször vagytok együtt.
Nézd mi is többször is csináljuk, és szupi!nekünk volt úgy tkaró alatt nappal gyerek meg tv-zett! Meg lehet találni a módját! Nyugodtan csináljátok ha jól esik ne folytsátok el az a nem jó
A kérdező hozzászólása: de meg picikek, meg több is van.deez nem karos ha egy nap többször is csináljuk?

Szerelemlakat a páromnak! Jó ötlet?

Novemberbe leszünk fél éve együtt a barátommal. Szerintetek jó ötlet lenne ha csináltatnék egy "szerelemlakatot" és elhelyeznénk valahol? Mit illik ilyenkor gravíroztatni a lakatra? Vili & Magdi? Egyéb ötlet?

Legjobb válasz: 1.giccses ötletnek tartom 2. ha már lakatot vennék akkor 1 év után vagy 2 év után.Fél év még nem jelent semmit.

1.giccses ötletnek tartom 2. ha már lakatot vennék akkor 1 év után vagy 2 év után.Fél év még nem jelent semmit.
szerintem is várjatok még legalább fél évet, és igen a neveteket kell beleirni :)
Én tavaly valentin napra csináltattam egy ilyen lakatot. (azóta már szakítottunk egyébként) Igen, azt gravíroztasd rá, hogy Vili + Magdi. Legalábbis nekem így volt megcsinálva. Az ötlet nekem is tetszik, de lehet még ezzel kicsit várni kellene. :)
Nekem teszik, ez aranyos. Nem tudom milyen lehetõségeitek vannak utazásra, meg hány évesek vagytok(hogy elutazhattok e már kettesben)de szerintem az lenne a legszupibb, ha rákeresnél google-n hol van az országban legközelebb ilyen kapu/fal/szökõkút amikre szokták rátenni.Nekem mintha Pécs vagy Sopron rémlene, de szerintem máshol is lehet hagyománya ilyesminek és elutaznátok egy nap oda.Az még külön romantika.Vagy ott aludnátok egy napra. Ilyenkor egyébként el kell dobni a kulcsot vagy hogy kell?
Én lakatot minimum 1 év után tennék bárhová, az már jelent valamit.
Szerintem gyerekes, giccses.
Gyõrben is van.
Nekem tetszik, de nem féléves 'évfordulóra'.
Pécsen van a lakatfal, 2 is van, és mind tele. Itt kezdõdött ez az egész. :) Nagyon romantikus ajándék, de lakatot minimum 1 év után csináltatnék. Amúgy neveket + évszámot szoktak belegravíroztatni.
Mi Tatán a lakatfalra raktuk, és szerintem nagyon romantikus :) Nekünk név és dátum van rajta :)
Békéscsabán a Plázánál is van, és Badacsonytomjban.
Miskolcon is van.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :) Hozzám legközelebb Tata van, de hozzá közelebb pedig Békéscsaba. :) Kicsit messze lakunk egymástól, de mindkettõ megoldható, hogy elhelyezzünk lakatot.

Már hónapok óta nincs orgazmusom. A párommal jó a kapcsolatunk, ő szegeny mindent megtesz, hogy nekem jó legyen mégis mindig hoppon maradok. Ez mitől van?

Legjobb válasz: lehet hogy nem vonzódsz hozzá szexuálisan csak erröl nem tudsz.. próbáld meg h másra gondolsz miközben csináljátok, egy olyan személyre, aki nagyon tetszik, és ha akkor sikerül meg is kapod a választ szerintem..

lehet hogy nem vonzódsz hozzá szexuálisan csak erröl nem tudsz.. próbáld meg h másra gondolsz miközben csináljátok, egy olyan személyre, aki nagyon tetszik, és ha akkor sikerül meg is kapod a választ szerintem..
A kérdező hozzászólása: Jaj, nagyon is szeretem. Imadom!!!es a sex is jo koztunk, csak az orgazmus marad el..:(A stressztol lehet??vagy lehet valami betegsegem??
Szereted még ? ezt a kérdést kell letisztáznod magadban. Sajnos velünk is ez van :S

Lehetséges, hogy valaki az miatt nem élvezi a szexet, mert nem hangolodik rá és még rá is görcsöl, hogy a párjának jo legyen?

Legjobb válasz: Persze, nagyon is lehet... Ha nem hangolódsz rá és nem izgulsz fel rendesen, szinte lehetetlen, hopgy élvezd... Kérd meg a párod, hogy legyen hosszabb az elõjáték, izgasson fel. Ingereljen sokáig azzal, hogy simogat, csókolgat a combodon, és a puncid környékén de oda nem nyúl. Utána már te fogsz rá vágyni, hogy érintse emg végre. Ettõl bizttosan egyszerûbb lesz rá hangolódni.

Persze, nagyon is lehet... Ha nem hangolódsz rá és nem izgulsz fel rendesen, szinte lehetetlen, hopgy élvezd... Kérd meg a párod, hogy legyen hosszabb az elõjáték, izgasson fel. Ingereljen sokáig azzal, hogy simogat, csókolgat a combodon, és a puncid környékén de oda nem nyúl. Utána már te fogsz rá vágyni, hogy érintse emg végre. Ettõl bizttosan egyszerûbb lesz rá hangolódni.
lehet hát, csak nem tudom hogy minek kell görcsölni!
Nagyon is. Várjatok az aktussal addig, amíg kellõképpen fel nem izgultok mindketten.

Pé-m után egy héttel 37.1-ről ma reggel lejjebb ment a hőm 36.95-37-re. Ez baj? Hisz még van egy hetem a nem vártig. A párommal jókor voltunk együtt, így remélem hogy sikerül a baba.

Remélem azért holnap visszaugrik a h?m. Volt már ilyen tapasztalat?

Legjobb válasz: De jó lenne!!! Nagyon aranyos vagy! :) Bárcsak úgy lenne. Elvileg 1 hete volt pé-m és akkor együtt is voltunk párszor. Így esély van rá. Neked is szurkolok ha akartok babát! :D

A kérdező hozzászólása: Szerintem egy nappal késõbb volt pé-m mint berajzolta. Nem?
A kérdező hozzászólása: De jó lenne!!! Nagyon aranyos vagy! :) Bárcsak úgy lenne. Elvileg 1 hete volt pé-m és akkor együtt is voltunk párszor. Így esély van rá. Neked is szurkolok ha akartok babát! :D
Ha még a coverline fölött vagy, akkor nem számít leesésnek. Szorítok!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a linket a hõdrõl, megnéztem, és GRATULÁLOK! :) Akkor az enyém is bíztató lehet? http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a85dddb5c0a5b0dd7202db..
Gratulálok az utolsó válaszolónak!
Szia! Hogy igazoljam az elõttem szólót, belinkelem az én görbémet. Nekem a pé utáni 6. napon esett le a hõ, aztán szép lassan araszolt vissza. A pé-t nem jól jelölte be vmiért, dec 31-én volt. Drukkolok!!! http://www.ciklus.hu/images/diagramok/570ddac124673295cf864d..
Köszi... Mi akarunk, csak õ nem akar jönni, már rég. De már kezelem magam, folsavval meg E-vitaminnal, és a véremet is már analizálják, lehet jövõ héten már egyéb gyógyszereket is szednem kell. Neked viszont nagyon szorítok!!! :-)
Újra én: sajnos saját tapasztalat híján, csak információim szerint mondom: akár jó jel is lehet, azt mondják, beágyazódáskoor is leesik a hõ. És ha valóban babás vagy, és AKKOR jött össze, amikor kellett, akkor pont most vagy beágyazódásnál. Kb. egy hét múlva tesztelhetsz! És remélem, nem jön meg! :-)))
A kérdező hozzászólása: Még jóval felette vagyok, a coverline 36.6-ra van húzva. Köszi a drukkot, reménykedem én is.
A ciklus össze-vissza rajzol, ne vedd komolyan :-))) a lényeg hogy legyen egy diagrammod, Te úgyis tudod, mikor volt ovulációd. Én egyébként a fertilityfriend-et használom. Nagyon pontos.

Több mint másfél éve vagyunk együtt a párommal, jó vele az ágyban, viszont van egy problémám. Az elején még jó viszont később olyan mintha nyomna, utána fáj. Miért lehet ez? Mi ez a kellemetlen érzés?

Egyszer olvastam egy cikket, hogy mivel a hüvely 7-12cm így a hímvessz? végig éri és vannak olyan n?k akiknek ez kellemetlen.. lehet ez a problémám?

Legjobb válasz: Szia! Nálunk is ez a baj egyes pózokban van ilyen kellemetlen érzésem és ha még jobban beljebb nyomja már fáj..:S:S Amúgy ez nem probléma lehet hogy a fiúd pénisze a nagy vagy a te hüvelyed a kicsi. Próbáljátok ki más pózba lehet elmúlik ez az érzés...:) pixpix

Szia! Nálunk is ez a baj egyes pózokban van ilyen kellemetlen érzésem és ha még jobban beljebb nyomja már fáj..:S:S Amúgy ez nem probléma lehet hogy a fiúd pénisze a nagy vagy a te hüvelyed a kicsi. Próbáljátok ki más pózba lehet elmúlik ez az érzés...:) pixpix
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!

Alkohollal kapcsolatos tapasztalatokat kérek: változhat-e így a párunk jó irányba?

Még viszonylag a kapcsolat kezdeti szakaszában derül az ki, hogy nem veti meg az alkoholt az illet?. A haveri összejöveteleknek mindig velejárója az ivás, egészen a részegségig, akár a hányásig men? részegségig. (24-25 éves férfiakról van szó ebben a haveri körben). Nyaranta, ha van rá alkalom, akár minden hétvégén ez történik. Megesik nyaralás, sátorozás alkalmával is, vagy akár a strandon, hogy egészen a részegségig iszik az illet?. Egy hónapban egyszer biztosan van ilyen, akkor 2 napi, szombaton és vasárnap is. Érdemes ilyen emberrel kezdeni (ha mi magunk nem vagyunk a részegségig men? ivás pártján)? Szerintetek ez a fiatal életkor velejárója, és elmúlik néhány év múlva, ha ritkulnak a haveri összejövetelek? Vagy lehet az ilyenb?l alkoholizmus? Segítsetek, légy szíves, értelmes válaszokat, tapasztlatokat várok! Köszönöm el?re is: L/23

Legjobb válasz: annyi idõsen már nem lehet fiatalkori nagyivásnak nevezni, még nem alkoholizmus, de kõkemény alkohol abúzus. ha te nem vagy ilyen partyarc, akkor nem igazán illetek össze, mert õ a büdös életben nem fog változni. :)

annyi idõsen már nem lehet fiatalkori nagyivásnak nevezni, még nem alkoholizmus, de kõkemény alkohol abúzus. ha te nem vagy ilyen partyarc, akkor nem igazán illetek össze, mert õ a büdös életben nem fog változni. :)
Nem, 25 éves korra azért már illik ebbõl kinõni, vagy kulturált mértékre csökkenteni. Elég éretlen a tag, vagy apuci atomgazdag és nincs más gondja az életben.
Nem mondjátok komolyan, hogy egy 25éves embernek már temetnie kell az ifjúkorát! Az még bõven a legszebb évek, szerintem havonta 1 berúgás bõven belefér. Nem foghatom fel, hogy egyesek miért tekintenek az alkoholra úgy, mint valami sátáni dologra. Én egyetemista vagyok, és egy héten 3-4 alkalommal tartunk a helyi klubban összejöveteleket, ahol bizony le is részegedünk. És SENKI nem alkoholista, mert ez nem errõl szól, csak egyszerûen a baráti kör sajátos kultúrája. Szerintem ne aggódj. Biztos neked is vannak ártatlan hülyeségeid. Maximum nem mész vele, és nem nézed, hogy részeg, ha ennyire zavar. Amíg nem hülyül meg (megcsalás stb) tõle addig nincs gond ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen választ, éppen azért érdekelne, hogy változik-e az ilyesmi, vagy hogy normálisnak nevezhetõ-e, mert én nem vagyok ennek a pártján, és nincs is sok tapasztalatom az alkohollal kapcsolatban. Egyébként ezek az ivászatok nem is szórakozóhelyen történnek, hanem pl. egy-egy közösen, otthon eltöltött délután.
Hogy is szokták mondani??? A nõk azért mennek férjhez mert abban reménykednek, hogy a férjük meg fog változni de közben ugyanolyan marad... A férfiak azért nõsülnek meg, mert azt hiszik, hogy a feleségük ugyanolyan marad de közbe meg fog változni... Szerintem ez félig-meddig vicc...de minden viccnek fele komoly...és fele igaz... Tehát szerintem nem fog megváltozni csak úgy egyiknapról a másikra...lehet hogy a helyzet csak romlani fog fõként ha már évek óta mindig iszik amennyi belefér... azonkivül még a sok alkohol még drága is...
Értem a problémát. Én is kifejezetten bulizós vagyok, egyetemi összejövetelek nekem is megvoltak, most sem vagyok egy otthonülõ, csendes, visszahúzódó típus, hétvégenként én is iszom, de attól még normális maradok. Taszítanak viszont az értelmi fogyatékos szintjére lerészegedõ férfiak. Több kapcsolatomban volt ebbõl problámám. Azért is esett rosszul, mert én is szeretem a bulizást, lehet is velem, de ha valakinek ott van az igénye, hogy addig iszik, amíg már nem normális, akko rhamar kiábrándulok, nem bírom a bamba tekintetét stb. és a házisárkány szerepében sem szívesen tetszelgek. Ha egy ilyen típusú férfi szerelmes lesz, a barátnõje kedvéért esetleg visszafogja magát egy darabig, de az igényszintje valószínûleg nem fog változni...
Valószínû kinövi, de látszik, h neked viszont nincs túl sok élettapasztalatod, 23 éves korodra sem.
lehiggadtatok :)
A kérdező hozzászólása: Az lehet. Anno volt 3-4 menet, és akkor mondtuk, hogy ma már nincs több. Fél óra leteltével egymásra néztünk és akkor "ezt te se gondoltad komolyan..." bár régen nekem sose tudta összehozni az orgazmust, lehet ezért kívántam sûrûn. azóta már az esetek 90%ban én is elmegyek, úgy hogy erre is gondoltam már. de nem tudom :) Manapság annyira már nem hiányzik a szex.
3-4 éves kapcsolatnál a heti 2-3x-i alkalom szerintem normális, fõleg ha együtt éltek. 24F
Ugye azért szex közben a Nõk Lapját nem olvasod? Xd
A kérdező hozzászólása: nem oly rég volt egy éve. :) nem élünk még együtt.
Ha nem tévedek elkezdtél fogamzásgátlót szedni? Az szokott ilyet okozni.
igen
kor? súly? magasság? lábméret?

A párommal jó a kapcsolatom, csak az a baj, hogy babonás és 13 fóbiája van. Hogy lehet rászoktatni, hogy tolerálja?

Úgy értem például, hogy nincs 13 pár cip?je, ha a h?t?ben 15 db tojás van és akar magának készíteni 2 tojásból valamit, akkor inkább csinál 3-ból mintsem hogy 13 maradjon. Ez miért van így, lehet hogy valami korábbi rossz élményével kapcsolatos?

Legjobb válasz: Szerintem ez nem olyan súlyos.csak egy apróság.Amúgy mondd meg neki,hogy a 13 igazából szerencsés szám.

Az õ baja, nem a tied. (ha te 13 tojást hagsz a hûtõben, õ majd "kijavítja") Bár nem értem hogy élte túl a 13. életévet? É mit csinál 13-dikán? És ha a gyerek lesz 13 éves? Abban az évben nem mehet sehová? Biztos nem korábbi rossz élményével kapcsolatos, hanem elhatalmasodott rajta. Nem ártana még az idén kezelni. Jövõre 2013 lesz......
Szerintem ez nem olyan súlyos.csak egy apróság.Amúgy mondd meg neki, hogy a 13 igazából szerencsés szám.
Megszöksz vagy megszoksz. Ezek nem olyan dolgok, amiket meg kellene/lehetne változtatni. A kérdést inkább magadnak kellene feltenned: Miért zavar ez engem?
ha õt is zavarja, akkor lehet gondolkodni valamifle leszoktatáson (pl. béka fóbia kezelésérõl egyszer láttam filmet). de amíg õ ezt nem érzi problémának, nagyon nem tehetsz semmit. vagy meglepheted minden 13-án valamivel, aminek örül :)
Ezzel én is így vagyok, Ha veszek pl. egy kiló krumplit, vagy 14-et veszek vagy 12-t, de soha sem 13-at. Errõl ezt olvastam: "Már az ókori rómaiak is úgy vélték, hogy a tizenhármas szám halált és pusztulást hoz maga után. Ma is a legtöbben a szerencsétlenséggel kötik össze a számot; sõt, vannak olyanok, akiknél konkrét betegséget váltott ki a számtól való rettegés. A kór neve triszkaidekafóbia, a benne szenvedõk pedig olyannyira félnek a 13-as szám minden megjelenési formájától, akárcsak a klausztrofóbiások a szûk és zárt terektõl. Már csak üzleti szempontokból is érdemes figyelembe venni a triszkeidekafóbiások félelmeit, hiszen a betegségben szenvedõk képesek olyannyira rettegni ettõl a baljós számtól, hogy nem költöznek be 13-as számú hotelszobába, kórházi kórterembe, nem szállnak be egy repülõre a 13-as beszálló kapun, és végképp nem foglalnak repülõ- vagy buszjegyet a 13-as ülésre. Számos szálloda, kaszinó vagy irodaház az egész 13. emeletet kiiktatta a mûködésbõl, oly módon, hogy a számozásban a 12-t közvetlenül a 12/a vagy éppen a 14. szint követi, vagy pedig a 13. emeletet lakhatatlanná teszik, azon csupán technikai helyiségeket helyeznek el." Én is dolgoztam egy panzióban, ahol a 12. sz. szoba után mindjárt a 14. sz. szoba következett. Pontosan ebbõl a meggondolásból, hogy sokan nem szeretnek a 13. számmal közelebbi kapcsolatba kerülni. De hogy ez egy betegség, mint a klausztrofóbia, ezt eddig nem tudtam. Nem kell vele törõdni. Ezzel senkinek nem árt, saját magát pedig megnyugtatja.
Miért kellene megváltoztatni?Amíg nem veszélyeztet senkit a viselkedésével, addig szerintem ez a fajta fóbia bõven tolerálható.
ma 12:25 Jah de nem azért buktál meg majdnem mert 13.-ik voltál hanem mert csesztél (eleget) tanulni:D
és mit csinál akkor péntek 13-án?:O szerintem közös megállapodással ha õ is le akar szokni róla, legyen 13 pár cipõje, 13 darab tojás és egy nap múlva meg kérdezed tõle, hogy "most mennyivel volt másabb, mint amikor 12 pár cipõd volt és 12 tojás volt a hûtõben?" és akkor mondhatod hogy ez a babona eléggé elenyészõ dolog, és szépen lassan le fog róla szokni, én ezt csinálnám.
@ 11:49 lehet, de a fóbia nem elmebetegség. és a fóbiás igenis szenved a fóbiájától sok esetben (pl. nem akar megenni igazából 2 tojást már, de muszáj, vagy meg kell várnia, amíg eltelik 13.-a stb).
és mit csinált akkor, amikor 13 éves volt?kérdezd már meg tõle XD
Így van ha szereted akkor elviseled neki ez nem olyan nagy dolog. Monk a flúgos nyomozó ez csak egy példa na és ha megnéztél akár 1 részt is megtudod mi a rémes dolog.
Pedig van ilyen "betegség", triszkaidekafóbiának hívják :) Ha csak ilyen apróságokban van jelen, akkor szerintem ez nem lehet akkora probléma, el kell fogadni, hogy õ ilyen. Nekem is van pár babonás marhaságom, de a mindennapi életemet nem igazán befolyásolja (pl. nem ülök az asztal sarkához, nem sétálok át létra alatt), ezen maximum röhögni szokott mindenki :)
Én magyar szóbelin pont a 13-ik voltam és majdnem megbuktam, nagyon rosszul sikerült.Úgyhogy vigyázni kell ezzel.
Lekûzdeni tényleg elég para lehet, és ha sikerül is, akkor is átlag valami más kényszer jön helyébe ( cigit felváltja a kávé ). ->amíg csak ilyeneket csinál, addig nyugodtan, békében és szeretetben élj vele!
Én nem vagyok annyira babonás, de amikor mûszaki vizsga után az egyik matricán, amit a rendszámra ragasztanak, a 13 - as szám volt, akkor még indulás elõtt lekapartam. Csak a számot, messzirõl észre sem lehet venni. Nem akartam, hogy 13 - as szám legyen az autón. Udvariasságból persze fent hagytam volna, de a rossz érzés megmaradt volna. Ami nem túl jó. Szóval inkább küzdjön a 13 ellen, mert különben elég rosszul is érezheti magát. Egyébként egy kényszerbetegséghez hasonló valamirõl lehet szó, amit nehéz leküzdeni.
"de amíg õ ezt nem érzi problémának, " Az elmebeteg ember nem érzi magát abnormálisnak ez a baj!A fóbia pont egy nem létezõ problémába való túlzott kapaszkodás
A kérdező hozzászólása: triszkaidekafóbia utánanéztem neten és a párom nehogy meglássa mert rájön hogy neki van igaza, katasztrofális hogy egy háznak nincs 13. emelete.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!