Találatok a következő kifejezésre: A párom iskolában tanít (3 db)

A párom ált. iskolában tanít és mondta, hogy vannak kiütéses gyerekek az osztályokban. Nem tudják, hogy milyen betegség. Én 16 hetes terhes vagyok, mennyi esélyem van elkapni, ha gyerekkoromban egyik himlőn sem estem át?

Legjobb válasz: van rá esélyed, ha még nem voltál himlõs akkor nincs védettséget. De pl ha a párod volt, akkor õ már nem kaphatja el. Viszont hogy a vírust hazahurcolhatja e azt nem tudom. Mindenesetre kérdezz meg egy dokit v védõnõt, hogy megnyugodj.

van rá esélyed, ha még nem voltál himlõs akkor nincs védettséget. De pl ha a párod volt, akkor õ már nem kaphatja el. Viszont hogy a vírust hazahurcolhatja e azt nem tudom. Mindenesetre kérdezz meg egy dokit v védõnõt, hogy megnyugodj.
Ha a párod volt, akkor nem viszi haza, akkor lenne gáz, ha még nem és rajta nem is jelentkeznek tünetek, mert akkor hordozó.
Nem rájött, hogy kihisztizheti, hogy ne kelljen iskolába mennie. Ha tényleg nem bántják, akkor csak színészkedik.
Vidd el nevelesi tanacsadoba. Ennyi idõsen ez mar nem szeparacios szorongás. Lehet hogy megis bántottak, vagy stresszel a suli miatt.m
A kérdező hozzászólása: Azt mondta, a pszichológus, hogy "elfáradt fejben", és a szeparációs szorongás felerõsödött nála.Így a szorongását az iskolára vetíti ki...le kellett volna már "válnia"rólam, mert még ez nem történt meg.Kemény meló lesz nekünk, kettönknek!Erõsnek kell lennem nagyon, és következetesnek.
No mi lett a baj? (én a pánikbeteg srác vagyok)
A kérdező hozzászólása: Mondtam neki, hogy szeptemberbe másik iskola, de nem szól semmit, csak hallgat.Ha az iskola szót hallja, elfehéredik, és bújik "belém"és kérdezi, szeretsz?Na, de holnap már pszichológus...hátha kiderül, mi a baj!SZORÍTSATOK! :(
12: nem arra gondoltam, hogy év végén vigye át, hanem most megkeresi a sulit és szeptembertõl ott kezd a gyerek. Azt a kis idõt meg hátha kibírja azzal a tudattal, hogy nem tart sokáig.
Off Evvegen csak nagyon nyomós indokkal vesznek át gyereket es ez -a masik iskola szempontjából - nem számít annak. Plusz a gyereknek sem tenne jót.
Van lehetõség másik iskolába vinni? Ha igen, akkor hajrá, a gyereknek meg talán vigasztalás az, ha tudja, nem kell sokáig szenvednie.
A kérdező hozzászólása: De, most, hogy fog évet zárni?Most is beszélgettem vele, készül a sulira, de ahogy indulni kellene a terembe, "KÉSZ VAN"Teljesen kétségbe vagyok esve.
Én óvodától kezdve ilyen voltam egészen kisiskolás koromig. Féltem suliba menni, és oviba, bár én máshová se mertem egyedül menni. Aztán kinõttem ezt a félelmet, de most 17 éves fiú vagyok, és pánikbeteg lettem. Szorongó, és szociális fóbiás. Szóval ha ez valódi probléma, most kell utána járni. Nem szabad az elején elbagatelizálni a dolgot. A pszichológus jó ötlet, de aztán nehogy gyógyszerezzék. (tudom, gyógyszert csak pszichiáterek adnak)
A kérdező hozzászólása: A Nevelési Tanácsadóban, szeptemberre tudnak idõpontot adni, kedden viszem pszichológushoz, magánrendelésre.Van sejtésem, esetleg mi lehet..problémás gyerekek akadnak az osztályban/állandó a verekedés/káosz van az osztályban, a tanárok is kivannak.Az egyik tanárnõ mondta még, hogy az én kisfiam, milyen ügyes, példát vehetnénk róla, hogy lepereg róla a "bunyó, agresszivitás"jól kezeli a dolgokat..arra gondoltam, mégse pergett le, hanem, tetõzött nála, besokallt.Õ egy csendes, kis szolid, nem verekedõs gyerek..esetleg, sok volt neki, a "balhé"amit a "rosszak"produkálnak..remélem a szakember meg találja a szorongás okát.Csak az a baj, jönnek az év végi felmérõk..mi lesz így vele, ha nem megy iskolába?
Biztos valamelyik gyerekkel gondja van. tuti van oka, derítsd ki, mi az.
Vidd a nevtanba , mert nem normális ha valaki fél suliba menni.
szerintem tutira meg tudod állapítani, hogy komolyan rosszul érzi-e magát!Az, hogy azt mondja, nem bántották, még nem jelenti azt, hogy ez így is van, lehet fél, megfenyegették.Vedd komolyan ezt a problémát, mindenképp járj utána.
Valami mégiscsak történt. Vagy a tanárral, vagy valamelyik diáktársával összezördült, kicsúfolták, védelmi pénzt szednek tõle, stb. Beszélj a tanárral, hátha tud valamirõl. Az enyémnek is volt minden baja néha, de õ legalább megmondta, pl. hónapokig volt "beteg", fájt a hasa és a feje, amikor megtudta, hogy erdei táborba kell mennie.
Minden gyerek elfárad év végére , az enyémek is , igy biztatni szoktam hogy még 1 honap és vége pihizhet , minden gyerekem bujik hozám , mellém amugy ha csak tehetik .kitartást 3 hét mulv vége a sulinak , és utána jobb lesz .egy idõre .

EZ MELYIK ANIME? Van eggy fiatal srác és nagy apjával a hegyekben él, és valami kardos harcmûvészetet tanul. De a nagyapja mondja neki, hogy költözzön-be a városba és járjon iskolába, És beköltözik valami dojoba ahol van pár csaj is.

EZ MELYIK ANIME? Van eggy fiatal srác és nagy apjával a hegyekben él, és valami kardos harcmûvészetet tanul. De a nagyapja mondja neki, hogy költözzön-be a városba és járjon iskolába, És beköltözik valami dojoba ahol van pár csaj is.

Legjobb válasz: Samurai Harem: Asu no Yoichi

Samurai Harem: Asu no Yoichi
Nézd meg Oda Nobuna no yabou-t, ha az a másik tetszik, ez is fog.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!