Találatok a következő kifejezésre: A párom heréjében (4 db)

Van esélyem teherbe esni, ha a páromnak csak egy heréje van?

Legjobb válasz: Miért ne lenne? Ha vannak életképes ivarsejtjei akkor teljesen mindegy szerintem hogy hány heréje van.

Miért ne lenne? Ha vannak életképes ivarsejtjei akkor teljesen mindegy szerintem hogy hány heréje van.
Persze, hogy van!!!! Neki is ugyan úgy termelõdik a sperma, csak egyel kevesebb heréje van. Sok sikert nektek! :)
Szia! Volt egy régi latin orvosi mondás (ami jogi területen is terjed, mert a here és a tanu ugyanaz a szó latinul) 'egy here nem here' vagy "egy tanu nem tanu"... de ez persze nem igaz. Egy here is elég a megtermékenyítéshez! Ahogy egy petefészek is elég! Csak mûködõképes legyen! Nem kell megijedni, csak sokat próbálkozni! :)
Egyik fiú osztálytársamnak volt egyszer egy nyári balesete... Nos, neki lett a csapatból elsõként gyereke...
Naná!!! Ismerek ilyen párost és elsõre összejött nekik a baba!!! Csak hajrá!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat, nagyon megnyugtatóak voltak.mégegyszer köszi
A kérdező hozzászólása: csak azért parázok ennyire, mert már majdnem 1 éve probálkozunk, és még semmi.féltem töle hogy talán ez lehet az oka.
Akkor ideje elmenni kivizsgálásra. Egy éves sikertelenségnek általéban van valami oka, ami lehet banális is, de lehet súlyos is. Van, hogy csak minimális kezelés kell, pár bogyó, és máris jön a baba.
Szia! Én vagyok az élõ példa rá mert édesapámnak is "csak" egy heréje van! Remélem ezzel megnyugtatalak. Ha már egy éve próbálkoztok akkor én is orvoshoz menést ajánlom mielõbb.Sok sikert a babaprojekthez!

Párom egyhe, szúró fájdalmat érez a jobb heréjében. Mitől lehet ez? Menjen orvoshoz?

Enyhe szúró fájdalmat érez a jobb heréjében, ami üléskor és fél lábon álláskor er?södik. Nincs rajta semmilyen elváltozás látszólag, nincs megnagyobbodva, nem vörös, semmi ilyen. Mit?l lehet ez?

Legjobb válasz: Mindenképp jó lenne elõször háziorvos véleményét kikérni, aki majd eldönti, hogy komolyabb-e, és kell-e szakorvoshoz menni, vagy kezeli maga.

Mindenképp jó lenne elõször háziorvos véleményét kikérni, aki majd eldönti, hogy komolyabb-e, és kell-e szakorvoshoz menni, vagy kezeli maga.
Persze, hogy menjen orvoshoz, de megilyedni azért nem kell. Nekem is volt ilyen, csak nekem a bal fájt. Idõvel a derekamba, a vesetájékra is kisugárzott. Elmentem a háziorvoshoz, megvizsgált, majd beutalt az urológushoz. Õ is megvizsgált, majd kijelentette, hogy szervi bajom nincs, majd valószínûleg magától is el fog múlni. Így is lett szerencsére. De mindenképpen ki kell azért vizsgáltatni.
Miért ne megy el háziorvoshoz, az majd beutalja valahová.
Urulógushoz menjen a párod a helyi kórházi szakrendelésre. szerintem.
Szia.A nõk, nõgyógyászhoz mennek , a férfiak az urológiára. A párod kérjen egy beutalót az urológiai szakrendelésre. Az urológia a szervezet méregtelenítésében fontos szerepet játszó vizelet elválasztó és elvezetõ rendszer (vese, vesevezeték, húgyhólyag, húgycsõ), valamint a férfi nemi szervek sebészeti megbetegedéseivel foglalkozik.Szóval a problémáddal ide kell fordulni.Sok szerencsét, és ne aggódj.


igen, csináltassatok egy spermaszámlálást!
Minél késõbb mûtötték, annál nagyobb lehet a gond. Ha kisgyerek korában, akkor még lehet, h nem károsodott a here. Spermavizsgálat kell.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!