Találatok a következő kifejezésre: A párom gondolja hogy kicsi (5 db)

A párom ugy gondolja hogy kicsi a farka pedig szerintem abszolut nem! Hogy segitsek neki?

15évesek vagyunk mind a ketten ! ! már több mnt egy éve együtt vagyunk! ! sose mondtam neki semi olyat amiért ezt gondolhatná! ! s?tt! ! ! ! 17cm ! ! szerintetek tényleg kicsi? hogyan biztathatnám?

Legjobb válasz: Nagyon köszönöm a gyors választ!!!!!!remélem ha ezt megbecéljük minden rendben lesz és kiveri a fejébõl ezt a hüleséget!!

A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a gyors választ!!!!!!remélem ha ezt megbecéljük minden rendben lesz és kiveri a fejébõl ezt a hüleséget!!
Aze nyémnek is ez a mániája, hogy azért fogom elhagyni mert kicsi neki...nem tom hova kicsi 19, 5 cm... Nekem õ volt az elsõ, nekem övé a nagy...
Én személy szerint nem vagyok oda a nagy farokért, mivel elég szûk a hüvelyem, az inkább kellemetlen mint jó. Sokkal jobb ha kicsi, mert akkor nem feszit és még élvezem is. Szóval a pasik nagy tévedésben vannak! :)
a legtöbb nö nem szereti a nagyot. fájdalmat okoznak vele. a fital lányok akik még nem szültek vagy nincsenek szét..... azoknak szükebb a hüvelyük, és még akkor is tud fájni egy nagy kuki ha tökre felvagy izgulva. pl a barátnöm pasijának vastag volt és utálta, kb 2 hónapot voltak együtt de nem ment minden kufircolás fájdalmas volt. a faszik csak egymásnak akarják mutogatni azért kell nekik nagy.
Úgy tudom, a minimális (használható) méret a 9 cm (izgalmi állapotban) - és 13 cm-el már nem nagyon lehet gond. Az csak a pornófilmek hatása, ha valaki azt hiszi, hogy dorongot kell produkálnia... Mondd meg neki, hogy sokkal jobban szereted, ha kedves, izgalmas, gyengéd... mintha vazelin után kellene szaladnod.
nem a méret a lényeg, én soha nem mondanám senkinek, hogy kicsi a farka. különben meg 15 évesen, még javába nõni fog.
tipikus példája annak, amikor valaki pornón szocializálódik. ott az "átlagos" 20 és annál nagyobb. valójában a barátod 17tel jól felszereltnek számít a való életben.
ha egy kicsit visszanyírtok a szõrzetébõl (nem kell leborotválni, csak trimmelni, mondjuk egy szakállnyíróval) akkor egyrészrõl jóval nagyobbnak is fog látszani, másrészrõl orál közben kevesebb szõr megy majd szádba. Persze ez függ a szõrzet mennyiségétõl is. Õ is nagyobbnak fogja látni.

Megkérdeztem a párom, hogy szeret-e, és azt válaszolta, hogy úgy gondolom igen. Kicsit meglepődtem, hogy értheti, hogy úgy gondolja? Nem éreznie kellene?

Nem egyb?l azt mondta,hogy igen,természetes,hogy szeretlek,hanem kis gondolkozás után mondta ezt és nem is a szemembe nézett.:S Lehet egy jel,hogy nem is szerelmes belém?

Legjobb válasz: A tanulság ebbõl az, hogy egy nõ sose zargassa a férfit azzal a kérdéssel, hogy: "Szeretsz?" Ha bánt, hogy ritkán mondja, akkor mondd azt neki, hogy jól esne, ha sûrûbben hangoztatná, mert neked az biztonságot ad.

Azt viszont megmondhatod neki, megfelelõ idõben persze, amit bánomisén is mondott, hogy szeretnéd, ha többet mondaná, hogy szeret.
Az emberek nem egyformak, de hidd el, hogy nem az a fontos, hogy allandoan azt kantalja, hogy mennyire szeretlek, de kozben nem igy erezz, hanem az, hogy hogyan cselekszik, te mit erzel? Neked erezned kell, nem pedig hallgatoznod.Ha ugy erzed, hogy szeret, akkor legkozelebb rogzisd a hangjat, amikor kozli ezt veled, s amikor ugy erzed, hogy hallani szeretned, akkor kapcsold be, es hallgasd a bugo, szerelmes hangot... Nincs onbizalmad, tudnodd kellene, hogyha nem szeret, akkor talan nem lenne melletted, hiszen lenne lehetosege arra, hogy valtoztasson, de valami hozzad koti, es ezen kell elgondolkoznod, es felfogni azt, hogy valoban miert is lenne melletted, ha nem szeretne?
A tanulság ebbõl az, hogy egy nõ sose zargassa a férfit azzal a kérdéssel, hogy: "Szeretsz?" Ha bánt, hogy ritkán mondja, akkor mondd azt neki, hogy jól esne, ha sûrûbben hangoztatná, mert neked az biztonságot ad.
Értem. Akkor viszont én is azt mondom, hogy nem kell túlkombinálni a dolgot. Lehet, hogy csak valami problémája van, nem veled, hanem valami egészen más, ami leköti a gondolatait. Van amikor bújik, van amikor nem, ez most egy olyan idõszak, amikor nem.
és egyébként sem a szavak, hanem a tettek számítanak.. Totál mindegy, hányszor és szemedbe nézve mondja-e, hoyg szeret. Az érzései, és a szeretete nem szavakból áll.
Nem kell túlkombinálni.
Mióta vagytok együtt? CSak azért kérdezem, mert lehet, hogy még nem tudja biztosan. Az én páromnak is egy évbe telt, mire kimondta, hogy "kezdek beléd szeretni". Szóval nem biztos, hogy nem szerelmes, inkább az lehet, hogy még nincs tisztában az érzéseivel.
jajj ez ilyen tipikus nõi nyafi.. ne kombináld túl, és ne nyaggasd
FINISH HIM!
A kérdező hozzászólása: 2 éve, szóval nem egy friss kapcsolat. 5hónap után én mondtam ki, hogy szeretlek, és utána mondta, hogy én is téged.. Ritkán mondta eddig, hogy szeretlek.Tegnap ezért is kérdeztem rá, és nagyon elgondolkodtam.:S Sokszor nagyon közömbösnek érzem, viszont van mikor meg rettentõ bújós, meg gondoskodó...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Igazatok van, túlkombinálom...
Nekem is ilyen volt, teljesen ugyanez. Kiderült, pont 2 év után, hogy soha nem volt belém szerelmes, az elején sem.
Lehet, hogy igy csuszott ki a száján.Mi 5 éves házasok voltunk, már volt egy 3 éves kislányunk. Amikkor elöször mondta nekem a férjem menyire szeret bennünket. Elötte mindig csak anyit válaszolt ha rákérdeztem töle majd egyszer meg mondom.Ebben az esetben viszon nem kérdeztem, ö saját maga mondta ki hogy szeret.

Mit tehetek a fürdőkádba? Természetes anyagokra gondolok, mint a rózsaszirom és a tej, nincsen itthon olajam se fürdősóm, de szivessen hallanék pár ötletet hogyan lazíthatnék egy kicsit...

:)

Legjobb válasz: Én nem tudok mást.Ecetet de mondjuk az nem azért van hog lazits.Simán csinálj egy hab fürdöt.Vagy rakj bele mézet.

Én nem tudok mást.Ecetet de mondjuk az nem azért van hog lazits.Simán csinálj egy hab fürdöt.Vagy rakj bele mézet.
Esetleg vizet?
Meleg vizet!!
A kérdező hozzászólása: Jaja:D az is igaz a méz is egy jó ötlet;)
úgy gondolom h kerüld inkább az ilyen fürdõsókat mert eléggé kiszárítja a bõrödet(legalábbis nekem kiszárította) az ecet az mire való?
Hát jó büdös leszel tõle!:)
Elsõ vagyok.Az ecettõl tényleg jó büdös leszel én nem használom.De fényesiti a hajat, és tisztitja a bõrt

A párom ráhajtott egy csajra 1 éve. Én nem bírom elfelejteni. Nem történt semmi, de jól elvoltak egy bulin. Arra gondolok, mi lett volna, ha történik v.mi. Azt mondja szeret, csak egy kicsit többet ivott a kelleténél. Hogyan tegyem túl rajta magam?

Valószínüleg azért nem történt semmi,mert a csaj is ismer, és mások is látták volna a párommal, és félt,hogy elmondják nekem. Nem bírom elfelejteni, pedig szeretem.

Legjobb válasz: Megértelek teljes mértékben, ez nagyon kellemetlen helyzet. Mert ilyenkor az ember azt érzi, hogy jólvan most nem történt semmi, de ennyi erõvel lazán megtörténhetett volna. És mi a biztosíték, hogy nem fog ez máskor elfordulni. Sajnos bizonytalanságban a legrosszabb élni. Szerintem az alkohol sosem mentség semmire, aki meg nem bírja az ne igyon! Petranova

Megértelek teljes mértékben, ez nagyon kellemetlen helyzet. Mert ilyenkor az ember azt érzi, hogy jólvan most nem történt semmi, de ennyi erõvel lazán megtörténhetett volna. És mi a biztosíték, hogy nem fog ez máskor elfordulni. Sajnos bizonytalanságban a legrosszabb élni. Szerintem az alkohol sosem mentség semmire, aki meg nem bírja az ne igyon! Petranova
Amíg nem történik semmi, addig bízz meg benne olyan értelemben, hogy a barátod nem fog hülyeséget csinálni. Gondolj arra, hogy azzal, hogy együtt vagytok nem vakságot, hanem hûséget fogadott. :) Egyébként tényleg iszonyúan kényelmetlen és bosszantó a helyzeted, nem irigyellek... Az én barátnõmnél is sokan próbálkoznak, és már az is nagyon zavaró tud lenni. Lényeg a lényeg: ha valóban szeret, akkor úgysem lesz képes megcsalni, de ha ez mégis megtörténik, legyél könyörtelen!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!! Én próbálom elfelejteni, de ha én beszélgetek más pasikkal, rögtön jön a számonkérés, de az õ dolgát el kéne felejtenem! Egyébként jól megvagyunk, ezt nem értem. Csak a féltékenység ne lenne.

Két kicsi gyerek mellett hogyan tudja párjával is a jó kapcsolatot megőrizni, gondolok itt arra hogy annyi figyelmet szentelni rá mint régen, és néha kettesben lenni vele?

Legjobb válasz: Szerintem a ket kicsi eljatszik egymassal,igy több idö marad a parjara,magara.16 honapos lanyom van,ö nem jatszik egyedül,teljes figyelmet kivan.Jo lenne egy kisteso

Szerintem a ket kicsi eljatszik egymassal, igy több idö marad a parjara, magara.16 honapos lanyom van, ö nem jatszik egyedül, teljes figyelmet kivan.Jo lenne egy kisteso
Ha a lányom este már elalszik és amikor a férjem itthon van napközben délutáni alvás alatt van idõnk egymásra.Igaz csak egy gyerek de örökmozgó és teljes embert kíván.Beszélgetünk, filmet nézünk, vacsit csinálunk eszegetünk iszogatunk(néha), ágyba bújunk akár fényes nappal is.Kettesben még nem voltunk sehol, de pl kirándultunk már együtt a keresztszülõkkel és akkor velük hagytunk egy kisebb idõre.22 hónapos
a 2 kicsi nem feltétlenül játszik egymással, fõleg amíg tényleg kicsi, ui. õk még csak egymás melltt játszanak, nem egymással. másrészt az ellátásuk nagyon fárasztó, estére az ember csak esik az ágyba gyakran. legalábbis én így képzelem. nekem még csak 1 van, aki 2 éves múlt decemberben, és csak a vége felé kezdett energiám lenni másra is (õ egy társaságigénylõ, örökmozgó típus). most meg terhes vagyok a másodikkal, az elsõ trimeszterben, mondanom se kell, mennyire van kedvem még a férjemmel is lenni. örülök, ha élek jelenleg. ha megszületik, nagyon remélem, hogy a 2. egy jól alvó, nyugodt gyerek lesz, nem olyan mint anno a nõvére. de sztem nagyon fontos az is, hogy néha legyen kire rábízni a gyermekeket, nálunk ez sajnos nicns meg, az én anyukám már meghalt, a férjem anyukája meg 400 km-re lakik tõlünk, ritkán tud csak jönni.
Nagyon nehéz rá megtalálni a helyet és az idõt, de ha akarja az ember, ezt is meglehet oldani. Persze vannak rosszabb periódusok, amikor az embernek se kedve, se ereje, se ideje, de ez nem tart örökké. Mindenesetre jó fellélegezni kicsit ha van kire bízni a gyerekeket vagy csak az egyiket legalább egy fél napra.
Mivel a férjem hajnalban megy dolgozni, és csak vacsorára ér haza, így esélyem sincs nap közben vele foglalkozni, mondjuk veszekedni sem. Utána a gyerekekkel törõdünk, közösen vacsorázunk, fürdetünk, altatunk. Utána kezdõdik a közös élet. A férjem szeret ilyenkor egy picit leülni a számítógép elé játszani, én nézek egy picit tévét, közben beszélgetünk, megbeszéljük a napi dolgokat. Van idõ összebújni is, sõt ha arra gondolsz, arra is. Hétvégén együtt kávézunk az ágyban, mindent együtt csinálunk. Mi már ezt is kiváltságos helyzetnek érezzük. Néha napján megkérjük a nagyszülõket, hogy jöjjenek át este, ilyenkor lelépünk 1-2 órára, a Mamiék fürdetnek, vacsoráztatnak. Ennél többet nem szívesen lennék a gyerekek nélkül, így pont jó nekünk. Jónak érzem a házasságomat, úgy érzem a férjem is hasonlóképpen érez. Különben a gyerekek 30 és 16 hónaposak, 28 hetes terhes vagyok. A férjemmel 8 éve vagyunk együtt, 5. éve házasok is vagyunk.
Na ehhez kell egy partner is, aki ezeket igényli. Nálunk úgy tûnik, hogy ez nincs meg. Simán elvan úgy a párom, hogy miután hazajön, gyorsan elmeséli, ha történt vmi és miután lefektettük a gyerekeket, meccset néz vagy gépezik. Én rohadtul vágyom rá, hogy kicsit összebújjunk, beszélgessünk és pl. havonta 1x kettesben elmenjünk valahova, de szerinte ez hülyeség. Pedig nemrég még mûködött, de a hétköznapok egyhangúságába és a taposómalomba felõrlõdtek az érzelmeink, valószínûleg... Nem tudom hogy lehetne visszacsinálni, mert egyedül kevés vagyok hozzá.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!