Találatok a következő kifejezésre: A párom gondolja hogy (138 db)

Fáj az átjárhatosági vizsgálat? hogy csináljam hogy ne tudja meg senki hova megyek csak a párom. gondolok a munkahelyre.

closti sikertelenség után mit csinálnak milyen vizsgálatot?

Legjobb válasz: vagy még várjunk félek tõle

A kérdező hozzászólása: vagy még várjunk félek tõle
Én két nap szabit vettem ki (szerda, csütörtök) és pénteken már jöttem dolgozni, mert nem fájt semmim rendben voltam. Egyébként táppénzes igazolást is tudnak adni, ha kérsz.
Szerintem még azt sem kell mondanod hogy dokihoz mész, a szabadságot nem kell megindokolni. Amúgy sajna tényleg fáj. De a szülés is fáj mégis szülünk:-)) Kitartás!!!!
dehogynem. Én úgy vagyok vele pl., hogyha már akkora lesz bennem a vágy és (a görcs is) egy baba után, hogy már elvesztem a hitem abban, hogy terhes legyek természetes úton, akkor megcsináltatom ezt az átjárhatóságit. 10 perc az egész.
A kérdező hozzászólása: kõszi most még jobban félek.rendes uton nem is jõnn már õssze?
De jól írtad, mert a laparoszkópiát tényleg abban végzik és az is tulajdonképpen az átjárhatóságot vizsgálja. A különbség, hogyha vmi gond van akkor ennél - lévén altatásban vagy és kismûtét - már "korrigálni" is tudják a hibát, míg a kontrasztanyagossal "csak"megnézni.
A második válaszoló vagyok. Akkor bocsánat, ha bárkit is félreinformáltam errõl az altatásról. Úgy néz ki, nem olvastam el figyelmesen mindent.
Én is félek, de ha muszáj megcsináltatom. Csak a laparoszkópásat csinálják altatásban mert az egy kisebb mûtét. De van röntgenes és ultrahangos amit gyakorlatilag ambulánsan csinálnak és van akinek fáj, van aki semmit nem érez.Egy kontrasztanyagot fecskendeznek be katéteren és úgy nézik meg hogy a folyadék tu-e haladni a petevezetõkön.
A kérdező hozzászólása: én is félek tõle
Mindenhol azt olvastam a neten, hogy altatásban végzik, ellenben egy kolléganõm volt már, és õ ébren volt. Kontrasztanyagot fecskendeznek a méhbe. A kolléganõm szerint fájt.
Amukahelyeden elég annyit mondanod, hog dokihoz mész, és senkinek semmi köze ahhoz, hogy neked mi a bajod.Errõl nem vagy köteles felvilágosítást adni.A többirõl nincs infóm, csak azt tudom, hogy valami szondaszerûséggel megnézik, hogy átjárható-e a petevezetõd.
Ha nem laparoszkóopiásat csinálnak, hanem sima HSG-t, az bizony kellemetlen. Igaz mindnekinek más a tûréshatára fájdalom szinten. Én annyira felkészültem a borzalmas fájdalomra, hogy nevetve jöttem ki, hogy "ennyi volt?". Mire ott tartottam, hogy fájt volna már vége is volt az egésznek. Inkább a "kellemetlen" kategóriába sorolnám. Persze az utána lévõ csajszinak kihalattszott a sikítása:( Jól el kell lazulni az a lényeg. Vigyél betétet, de biztos fogják mondani. Persze attól is függ, hogy átjárhatóak-e a vezetékek.

Miért van az hogy amikor a páromra gondolok mindig fáj a fejem?

Legjobb válasz: Utálod õt, és a szervezeted a tuttodra adja!

Utálod õt, és a szervezeted a tuttodra adja!
Mert tegnap fejbe vágott egy vascsõvel!
A kérdező hozzászólása: De én nem utálom :C

Hogyan kell rendesen orálisan kielégiteni a páromat? Gondolok arra, hogy biztos elélvezzen (nagyon fel van izgulva).

Legjobb válasz: Ahogy elolvastam a kérdésed nekem úgy tünt mintha erre most készülnél. A pasid totál felizgulva, te meg nem tudod mit csinálj és gyorsan leültél a gép elé és feltetted ezt a kérdést:)

Ahogy elolvastam a kérdésed nekem úgy tünt mintha erre most készülnél. A pasid totál felizgulva, te meg nem tudod mit csinálj és gyorsan leültél a gép elé és feltetted ezt a kérdést:)
keress vissza már rengeten feltették ezt a kérdést és részletesen meg is válaszolták...:) a lényeg, hogy bõ nyállal szûk szájjal és fogak nélkül. és nyeld le , ha nem okoz problémát! :)
A kérdező hozzászólása: én lány vok
Ha még kezdõ vagy és biztos az vagy akkor csak azt tudom ajánlani, hogy rendszeres gyakorlással tudod tökélyre fejlesztened a technikádat.A párod biztos megérti és türelmes is lesz veled.Normális partner legalábbis így viselkedik.De a technikáról néhány tanács.Ne fogazz!Bõ nyálad legyen akár köpjél is rá a farokra.Sok fiúnak bejön a látvány.(Nekem is)A herékkel is foglalkozz.A kezed ne legyen szabad.A nyelveddel is játszadozz.A gyors és lassú tempók között változtass.Tehát egyszer így aztán úgy.De a végén a gyorsat javaslom erõteljes kézmozdulatokkal és here simogatásokkal kiegészítve.A spermát lehetõleg nyeld le vagy ha ez nem megy akkor a nyelvedre vagy a arcodra, testedre enged, lényeg hogy látványos legyen.Lenyelés esetén is lehet(ne)látványos.Ezt nagyon bírjuk mi pasik.Remélem segíthettem.Jó gyakorlást.krisztianh01

Miért gondolok mindig erre? A párom ki ment külföldre dolgozni, egy hónapot van kint. Egész nap arra gondolok hogy meg csal. Ki bír egy pasi egy hónapot?

Legjobb válasz: 1 évet is akár (pár hetes,napos hazajövetelekkel), de még 5 évet is így. 1 hónap nem idõ, azt simán bírnia kell.

1 évet is akár (pár hetes, napos hazajövetelekkel), de még 5 évet is így. 1 hónap nem idõ, azt simán bírnia kell.
Azért gondolsz a magcsalàsra, mert màr a csapból is ez folyik. Na aggódj, ha szeret kibir többet is.
Persze, hogy kibír. Még többet is.
A férfiak nem állatok, visszatudják fogni magukat. Csak egy-két szánnivaló diszpéldány kifogása az, hogy az ösztönei miatt léptek félre.Az ilyeneket kell egybõl kidobni, ha jot akarsz magadnak. 31/F
Azért mert úgy gondolod, van nálad szebb nõ, aki kellhet még a párodnak.Magyarán se benne se magadban nem tudsz megbízni....
vészesen sok idõ.
Te kibírod hogy nem csalod meg? Magadból indulsz ki? Én is külföldön dolgozom évek óta..... Ki lehet bírni õrülj neki hogy jól keres ne idegesítsd ilyenekkel. Ha akarna otthon is megcsalna.
Azért gondolsz erre, mert a bizalommal kicsit hadilábon állsz. Lehet, hogy magad is kicsit instabil vagy, félsz, az elhagyás elõhív belõled egy csomó õs, kiskori félelmet; és emellett tudjuk, hogy mindig vannak irigy "jóakarók", akik aztán tutira tudják, hogy "biztos" meg fog csalni...mert õk ezt tennék. Mert irigyek (és rosszindulatúak is!), hogy a párod jól keres. stb. Nem, nem fog megcsalni, ha szeret. Úgyhogy nyugodj szépen meg. Nem lesz semmi baj. Ha szeret, nem fog félreka--matyolni, csak azért, mert történetesen egy hónapig nem lát téged. Ha véletlenül mégis, akkor dobd ki szépen, és örülj neki, hogy volt esélyed arra, hogy ez kiderülhessen. Inkább most, mint 35 vagy 55 éves korodban, ugye?
nekem a párom már vagy 10 éve kint dolgozik, bár mi még kicsivel több mint egy éve jöttünk össze. 6 hetet van kint, 1et itthon. maximálisan megbízom benne annak ellenére hogy a kollégái csalják a párjukat
Az én párom is kiment, õ több hónapot lesz kint. Ha szeret kibírja, ha labilis a kapcsolat, akkor bármi megtörténhet. A mienk nem stabil, így nem bízom benne 100%-ig, azonban, ha normális, biztos kapcsolatról lenne szó én megbíznék benne. 1 hónap nem olyan
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, egy kicsit meg nyugodtam.
Azért gondolsz erre, mert nem bízol benne...ez akkora szégyen, ha nem adott eddig rá okot, hogy el is kaparhatod magad most rögtön! A férfiak ugyanúgy kibírnak ennyi idõt, mint ahogy a nõk...nem vagyunk állatok te észlény! Köszönöm férfitársaim nevében a lenézõ kérdést! 22/F
Nincs párom, de gondolkodtam rajta.
Elõfordult már, hogy hazafelé jövet láttam egy aranyos kislányt aranyos anyukával, és megjegyeztem magamban, hogy remélem nekem is majd ilyen aranyos lányom lesz! De ennél komolyabban még nem gondolkodtam ezen.17 f.
Mindenki belegondol néha a jövõbe élképzeli az aktuális párjával ez normális de az esetek többségében egy 17 éves srác ha tervez is ugy sem azzal a lánnyal fog maradni mire család alapitásra kerülne sor.
Nincs barátnõm de a gyereken már gondolkodtam csak hogy ez nagy felelõsség inkább várok még. 17/F
Majd 10 év múlva meg azon fogtok elmerengeni, hogy milyen jó volt ilyenkor :D

Miért izgat? Az amikor arra gondolok hogy a párom egy csinos nőt nézett (és én láttam), vagy hogy hogyan kivánta a volt barátnőjét.

Mind e közben ,nagyon féltékeny tipus vagyok.Nagyon fájna ha megcsalna.pl.:ha arra gondolok hogy hogyan szexelt mással felizgulok. Ezt magam sem tudom felfogni!!

Legjobb válasz: Hát, én úgy gondolom, hogy magunkat nem tudjuk kívülrõl megítélni, éppen ezért láthatod vonzónak, ha elképzeled milyen mással a párod, mert valószínûleg te is hasonló vagy, de magadat ugye nem látod, de mást igen. Persze ez azokra nem vonatkozik, akik tényleg abban lelik az élvezetüket, hogy a párjuk mással a szemük elõtt együtt van, mert ilyen is létezik, de te nem ez a kategória vagy. Na mindenkinek a maga dolga megítélni,hogy mennyire van igazam :)

Hát, én úgy gondolom, hogy magunkat nem tudjuk kívülrõl megítélni, éppen ezért láthatod vonzónak, ha elképzeled milyen mással a párod, mert valószínûleg te is hasonló vagy, de magadat ugye nem látod, de mást igen. Persze ez azokra nem vonatkozik, akik tényleg abban lelik az élvezetüket, hogy a párjuk mással a szemük elõtt együtt van, mert ilyen is létezik, de te nem ez a kategória vagy. Na mindenkinek a maga dolga megítélni, hogy mennyire van igazam :)
Vagy a másik dolog a birtoklás. Másra néz, de mégis a tiéd az, aki mást is megkaphatna. A kettõ akár együtt is lehet, de más ötletem nincs.
Menjetek el egy swinger klubba.
szeretsz pornófilmet nézni ???
A kérdező hozzászólása: Azért tettem fel a kérdést , mert érdekelnek a vélemények..22/N
Pedig én is kíváncsi lennék rá...Írd le légyszi mire gondolsz :)
A miértjét is sejtem, de inkább nem írom le, annyira nem értek a témához, hogy biztosra mondhassam a véleményemet, csak most gondoltam bele miért lehet ez.
Nem azt mondom, hogy mindennapi, bár fogalmam sincs, õszintén szólva nem kérdeztem még meg errõl senkit, de hallottam már róla, tehát nem olyan iszonyú ritka dolog ez. Semmiképpen sem gondolom abnormálisnak, azért ez még messze áll attól.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok biszex!!! Ki szakadna a szivem ha látnám amit képzelek!!!! Normális??? Én azt hittem hogy nem minden napi az esetem...
Sok embert izgat az, ha elképzeli, hogy a párja mással mit tenne. Szóval nem egyedi eset.
lehet hogy biszex vagy.
A kérdező hozzászólása: Megnézem... miért??

Miért van az, hogy a párommal vagyok és szeretem de sokszor másra gondolok?

Ti voltatok már ilyen hejzetben ezért most rossz párlya lennék neki az én hibám mert szerintem ez nem természetes, Irjatok akik voltatok már ilyen helyzetben hogyan kellene ezt megoldani vagy ti hogyan oldottátok meg... szeretem a páromat és nem akarom elhagyni de akkor miért gondolok sokszor másra

Legjobb válasz: Nem szereti úgy ahogy kell? Miért, hogy kell valakit szeretni? Az ember nem monogám fajta élõlény alapból. Ösztöneink szempontjából. Az különböztet meg minket más fajoktól hogy képesek vagyunk uralkodni az ösztöneinken. Már az akinek van kedve hozzá. A szerelem 99,9999%-ban nem tart 40-50 évig. A szerelem olyan hogy elmúlik, és átveszi a helyét a szeretet. Jó esetben. Ezzel a szeretettel is tökéletesen ELÉGGÉ lehet szeretni valakit, ettõl még elõfordul hogy gondolunk másra, kívánatosnak, vonzónak tartunk mást. Sokan vannak így ezzel, csak vannak akik hûségesek maradnak így is és kiverik a fejükbõl a másik illetõt, és vannak akik engednek a kísértésnek. Ki-ki maga döntse el hogy neki hogy jó, én csak amondó vagyok hogy maradjon az ember tisztességes a párjával szemben. Ha mással akar lenni akkor szakítson vele elõtte, ha rosszul dönt viselje a következményeit. Ha meg nem akar mással lenni akkor uralkodjon magán. Elõbb-utóbb az a vonzalom is elmúlik. (Most nem a mindent elsöprõ szerelemrõl beszélek mi elõtt valaki ebbe is belekötne) Persze tudom hogy ez a valóságban sokszor inkább úgy néz ki hogy egy csomóan a félredugás lehetõségét választják, mert akkor megkapják ezt is azt is. De ez a legundorítóbb mocskos dolog a világon. Kérdezõ: Hogyan és mióta gondolsz a másik személyre? Ha menthetetlenül beleszerelmesedsz a másikba, akkor inkább szakíts vele. Akkor leszel rossz párja ha ezt nem teszed, mert akkor legalább érzelmileg megcsalod, az is csúnya dolog. Egyébként én is voltam már olyan helyzetben hogy vonzódtam máshoz, nekem sikerült úgy megoldanom hogy messzirõl elkerültem az illetõt. Aztán egy idõ után el is múlt. De csak kis ideig tartó "fellángolás" volt.

Nem szereti úgy ahogy kell? Miért, hogy kell valakit szeretni? Az ember nem monogám fajta élõlény alapból. Ösztöneink szempontjából. Az különböztet meg minket más fajoktól hogy képesek vagyunk uralkodni az ösztöneinken. Már az akinek van kedve hozzá. A szerelem 99, 9999%-ban nem tart 40-50 évig. A szerelem olyan hogy elmúlik, és átveszi a helyét a szeretet. Jó esetben. Ezzel a szeretettel is tökéletesen ELÉGGÉ lehet szeretni valakit, ettõl még elõfordul hogy gondolunk másra, kívánatosnak, vonzónak tartunk mást. Sokan vannak így ezzel, csak vannak akik hûségesek maradnak így is és kiverik a fejükbõl a másik illetõt, és vannak akik engednek a kísértésnek. Ki-ki maga döntse el hogy neki hogy jó, én csak amondó vagyok hogy maradjon az ember tisztességes a párjával szemben. Ha mással akar lenni akkor szakítson vele elõtte, ha rosszul dönt viselje a következményeit. Ha meg nem akar mással lenni akkor uralkodjon magán. Elõbb-utóbb az a vonzalom is elmúlik. (Most nem a mindent elsöprõ szerelemrõl beszélek mi elõtt valaki ebbe is belekötne) Persze tudom hogy ez a valóságban sokszor inkább úgy néz ki hogy egy csomóan a félredugás lehetõségét választják, mert akkor megkapják ezt is azt is. De ez a legundorítóbb mocskos dolog a világon. Kérdezõ: Hogyan és mióta gondolsz a másik személyre? Ha menthetetlenül beleszerelmesedsz a másikba, akkor inkább szakíts vele. Akkor leszel rossz párja ha ezt nem teszed, mert akkor legalább érzelmileg megcsalod, az is csúnya dolog. Egyébként én is voltam már olyan helyzetben hogy vonzódtam máshoz, nekem sikerült úgy megoldanom hogy messzirõl elkerültem az illetõt. Aztán egy idõ után el is múlt. De csak kis ideig tartó "fellángolás" volt.
"Miért, hogy kell valakit szeretni?" Neked sehogyXD Szeretni többféleképpen lehet. Ez most arra emlékeztett mikor beszélgettem egy lánnyal és mondtam neki több fajta õszibarack van. erre engem lehülyézett, mert csak egy fajta õszibarack van-.-" Az õ agya és a te agyad egyenlõ a semmivel!:D Írogass még hosszú véleményeket:) biztos mind értelmes lesz.
Ez a punciszöcske mûve
Jaj, hogy sok nõ betud kattani:S Megártott a hõség?
Képzeld szeretek valakit:D És miért múlandó a szerelem? Folyamatason nem lehet az tény, de akkor sem mindenkinél múlik el. Van örök szerelem csak nálad biztos nem, mert nem hiszel benne. Okosnak érzed magad:D Jól van nagymami te tudod:D
Ja hogy te vagy az a nagy okos aki tudja hogy nem szereti úgy ahogy kell.... Óóóóó, így már értem. Akkor semmi, hagyjuk inkább. Elismerem, nálad van a bölcsek köve.
Nem errõl beszéltem agyalágyult? Nem csak szerelemmel lehet szeretni valakit. Miért, hogy kell szeretni valakit? kérdést arra fel kérdeztem mert az egyik válaszoló azt írta hogy nem szereti úgy ahogy kell... Attól hogy vonzónak talált mást még szeretheti "úgy ahogy kell". Ember még nem született aki sosem ingott volna meg. Inkább te ne szeress senkit. Úgyis csak kötekedni tudsz. Az írásodból arra következtetek hímnemû vagy.
lany vagyok, azért, mert már nem szerettuk egymást.. én is másra gondoltam, sztem õ is..
Te szereted õt, de nem vagy belé szerelmes. Nem kell megmagyarázni, mert nem az. Ha szerelmes lennél akkor nem gondolnál másra! Attól szeretheted, de a szeretetnek rengeteg oldala van. Nyugodtan beszólhatsz nekem úgy is igazat mondtam. Nem szereted úgy ahogy kell.
A kérdező hozzászólása: én lány vagyok és nem tudom mit tegyek kérek egy pár bõvebb választ..... köszönöm elõre is
A kérdező hozzászólása: 10.59 miert mentetek szét fiu vagy vagy lány?
Igen nekem is volt, így utólag visszagondolva sose szerettem õt, mert mindig a másikra vágytam, szét is mentünk. Amúgy meg párja, nem párlya...úristen még hülyén is néz ki...
Amint megtanulsz helyesen írni, ez a problémád el fog múlni ...
igen volt ilyen... aztan szetmentunk...
Hát a gondolataim és a gondolkodásom helytállónak bizonyul a saját életemben. Nem okosnak érzem magam, hanem ezek a tapasztalatok. Én legalább nem javaslom másoknak hogy õk inkább sehogy se szeressenek senkit. Úgyhogy inkább te érzed magad okosnak. Ugyan nem tudom mire, de a te dolgod. Hány éves vagy, 19? Teljesen mindegy, mert én addig jól fogom érezni magam a bõrömben amíg nincs akkora arcom mint neked, és nem vagyok ilyen elviselhetetlen, kötekedõ kis senki. Majd te fogod másoknak megmondani hogy eléggé szeretnek-e valakit. Pfff. Hogy jössz te ahhoz hogy mások érzéseirõl nyilatkozz? Nem hiszek az örök szerelemben, mert eléggé materialista vagyok, és tudom hogy a klasszikus értelemben vett szerelem mit takar. http://www.csakmiketten.hu/index.php?option=com_content&task.. Ajánlom figyelmedbe ezt a cikket, hogy megértsd mirõl beszélek. Na ennek fényében megnézném én azt az örök szerelmet. Ez nem hit kérdése. Aki ebben hisz, az csalódni fog, mert egy olyan dolgot keres ami nem létezik. Örök szerelem. Számomra ez azt jelenti hogy szerelmes vagyok valakibe, majd az átalakul szeretetté. Na és ez az ami örökké tart ha a másik is úgy akarja. Ekkor felõlem aztán jöhet akármilyen görög félisten, nem érdekel, mert nekem ez a másik személy a fontos. egy percig sem kételkedem abban hogy neked ez nem fér a fejedbe, és csak kötekszel, úgyhogy csak ennyit akartam. Lehet hogy nekem nincs agyam, de valamiért mégis hasznosabb válaszokat szoktam itt adni mint te. Biztos mert másoknak sincs agyuk. Remélem összefutunk még néhány kérdésnél. Hátha ragad rád valami jó indulat és kisebb lesz idõvel az arcod. Bár kétlem. További szép napot.

Mivel hatottatok a Párotokra, hogy a nem várt többedik gyermek is megszülessen? Nagy vita volt? Mikor békélt meg a gondolattal-már ha megbékélt? Akinek erős kapcsolata volt a Párjával, az megromlott ezért?

Az én Párom már nagyon,nagyon,nagyon,nagyon ...nem akarja, van 3 lányunk,az anyagiak is eléggé nyomasztóak- még durván 1,5 évig.

Legjobb válasz: Tudom, késõ bánat ebgondolat, de miért nem védekeztek? Vagy amellett lettél terhes? Én úgy vagyok vele, ha nagyon nem akarja a másik fél, nem szabad reszkírozni. Nem robbantanám szét a már meglévõ családomat. Ha igazán szeret a párod nyilván nem hagyna el, de megromlana szerintem a kapcsolat valamennyire. Jól gondold át mit kockáztatnátok, minden lehetõségen menjetek szépen végig. Remélem olyan döntés születik, amit egyikõtök sem fog megbánni, mert egyiket sem lehet akkor már visszacsinálni.

Tudom, késõ bánat ebgondolat, de miért nem védekeztek? Vagy amellett lettél terhes? Én úgy vagyok vele, ha nagyon nem akarja a másik fél, nem szabad reszkírozni. Nem robbantanám szét a már meglévõ családomat. Ha igazán szeret a párod nyilván nem hagyna el, de megromlana szerintem a kapcsolat valamennyire. Jól gondold át mit kockáztatnátok, minden lehetõségen menjetek szépen végig. Remélem olyan döntés születik, amit egyikõtök sem fog megbánni, mert egyiket sem lehet akkor már visszacsinálni.
Sajna egy családban csak egy ellátást lehet igényelni, két gyes-t nem fogsz kapni, a nagyobb után elveszik. Ha esetleg külön költöztök papiron akkor esetleg, de ezt ha a polg.hiv megszimatolja jelenti a MÁK-nak é vissza kell fizetni az illetéktelnül kifizetett gyest. Én azt mondom, ha megtutok neki(k) mindent adni, és késõbb fogjátok tudni támogatni is mind a négyet(továbbtanulás, fõiskola, albérlet, tandíj, lakásvásárlás) akkor vállaljátok, ha nem, akkor inkább próbálj mindent megadni a meglévõ háromnak és szétszakadt szivvel ugyan, de búcsúzz el a 7 hetestõl. Hosszútávon ez lesz a legjobb a meglévõ gyermekeidnek. Szomorú, de ez van. Ésszel gondolkozz most ne szívvel, mert késõbb, mikor nagyok lesznek igazán keserû lesz azt mondani, hogy nincs, és ha mód van rá válasszatok megbizható fogamzásgátlót. Ha esetleg valamiben tudok segiteni, irhatsz privit is egy 4 gyerekes szülésznõ :D
Hát az biztos, hogy nem egyszerû a dolog. 4. gyerek, húúú. Gondolj bele, itt nem csak 1 életrõl döntesz, hanem a 3 gyerekedérõl, és a férjedérõl is. Ha nem akarja, én biztosan nem erõltetném, ha elhagy, mit csinálsz egyedül 4 gyerekkel? Sajnos ebbe is bele kell gondolnod, ha "ráerõlteted" amit te akarsz. Persze nem a férjedet akarom védeni, hiszen nekem is van gyerekem, megértem mit érzel. Ezt csak ti dönthetitek el egyedül, üljetek le és beszéljétek meg!

Mit szólnátok ahhoz ha párotok huga olyat mindana a hátad mögött a párodnak hogy lehúzom õket [ nem anyagi dologra gondolt ]?

Legjobb válasz: ha elhinné a párom anélkül,hogy megbeszélné velem akkor szólnék egy pár keresetlen szót

ha elhinné a párom anélkül, hogy megbeszélné velem akkor szólnék egy pár keresetlen szót
Ez attól függ, a párom hogyan reagálna rá...
A kérdező hozzászólása: Igazat adot neki!
Akkor viszont a párommal beszélgetnék el...

Hogy illik az ajándékozás a részemről a párnak? Na én a a barátomon keresztül vagyok hívatalos. Na és gondolom illik nekem is venni ajándékot, ezért arra gondoltam hogy ketten veszünk a barátommal.

Persze err?l még a barátom nem tud, most terveltük ki itthon.

Legjobb válasz: Sztem ha nem ismered a párt, vagy csak látásból, akkor neked nem kell ajándékot venned, elég egy szép képeslap... bár persze semmi baj, ha veszel, egyáltalán :). Ha együtt vesztek, akkor azt figyelembe kell venni, hogy a barátod mennyire áll közel a párhoz, és milyen az anyagi helyzetetek (sztem nincs meghatározott összeg, amiért illene vinni, hacsak a barátod nem nagyon közeli rokon)... illetve, persze, hogy a barátodnak esetleg van-e vmi ötlete, mit szeretne a pár.

Sztem ha nem ismered a párt, vagy csak látásból, akkor neked nem kell ajándékot venned, elég egy szép képeslap... bár persze semmi baj, ha veszel, egyáltalán :) . Ha együtt vesztek, akkor azt figyelembe kell venni, hogy a barátod mennyire áll közel a párhoz, és milyen az anyagi helyzetetek (sztem nincs meghatározott összeg, amiért illene vinni, hacsak a barátod nem nagyon közeli rokon)... illetve, persze, hogy a barátodnak esetleg van-e vmi ötlete, mit szeretne a pár.
A kérdező hozzászólása: esküvõre az lemaradt.
A kérdező hozzászólása: Nagybátyja. Én még nem találkoztam vele eddig, bár nem is vagyunk rég együtt a barátommal .

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!