Találatok a következő kifejezésre: A párom gondolja (309 db)

Miért sírok, ha a páromra gondolok? Nem vagyok normális?

Több mit egy éve vagyunk együtt és ha pl pár napig nem tudunk találkozni és rá gondolok mindig elfog a sírás. Csak úgy potyognak a könnyeim,és szinte mindig rá gondolok.

Legjobb válasz: nem tudom ez miért van, de nem teljesen normális az biztos

nem tudom ez miért van, de nem teljesen normális az biztos
Én is igy voltam. Gondolom, mert nagyon vágytam a társaságára és szerettem õt.
Velünk is volt így ex barátnõvel. Kb. fél éve jártunk az egyetemen még, s amikor elmentünk haza hétvégére...volt, hogy mindkettõnket a sírás fojtogatott.
Szerintem még az elözõ kapcsolatodat siratod.
Hát hiányzik. :) Nekem is volt hasonló, hogy a sírás fojtogatott, de (sajnos vagy nem sajnos nem tudok sírni...szóval) nem potyogtak a könnyeim. Szerintem normális.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Akkor valószínûleg nem bolondultam meg...de nem tudom visszafogni magam. Egyik válaszolónak:nem volt elõzõ kapcsolatom.

Aki párkapcsolatban él, mégis maszturbál, az a párjára gondol amikor csinálja?

F?leg férfiak válaszát várom, akik házasok, vagy tartós kapcsolatban élnek (együtt is laknak a párjukkal). Ha viszont nem a párjukra gondolnak, akkor utána milyen érzés mondjuk a párjuk szemébe nézni, vagy lefeküdni vele? Hogy rendezitek ezt el magatokban?

Legjobb válasz: nem feltétlenül. de kit érdekel. csak maszti.

nem feltétlenül. de kit érdekel. csak maszti.
A barátnõnkbe szoktunk szerelmesek lenni. Én nagyon. Ha pornóra verjük ki, már akkorra elfelejtjük a pornós ringyót, mire a sperma a zsepibe ér. És közben sem szeretünk bele... Fúúúj! Egy afféle semmitérõ cafatba? Soha! Csak tárgy, mint egy guminõ.
és mellesleg, hogy lehetne beleszeretni egy olyan nõbe akinek az egész film alatt csak a lukát mutatják?:D amúgy tényleg érdekes hallani végre a gyengébbik nem agymenését ezzel kapcsolatban:) most már picit átlátom mért volt ez olyan nagy baj nálunk is..
"mivel nálunk erõsen érzelmi alapú a szexualitás is" Kedves kedves kérdezõ, ezen jót röhögtem!
Pasiknak ez érthetetlen kérdés... Én nõ vagyok és én is évek alatt rendeztem le ezt magamban, h húú, másra izgul fel, húú, más nõ tetszik neki... De megbékéltem a gondolattal, h egy pasi így mûködik... Neki egy darab "hús" az a nõ, akit épp néz, talán fel sem ismerné egy következõ filmben, hogy látta már... Nõi aggyal elég furcsa mindenesetre... A szex és az érzelmek totál elkülönülnek, ez olyankor ugyanolyan vágy kielégítése, mint pl az evés...
A kérdező hozzászólása: 13:28! Mi volt olyan vicces? A nõk legfotnosabb erogén zónája az agy, nem tudtad?
"akárkire gondolok. egy nõre akit láttam a buszon, egy régi barátnõre, egy illatra ami felizgatott." Azert ez mar nekem is durva, fantazgialgatni szabad, ha az ember pornot nez persze nem a parjara gondol kozben. Ez szerintem is belefer, de egy volt baratnore gondolni na az mar nekem sok..:)
A kérdező hozzászólása: Tehát itt jön be, hogy "magyarázd el egy vonalna, hogy milyen a gömb." : Mi nõk, soha nem fogjuk megérteni, hogy mikor egy, mondjuk nálunk sokkal szebb testû, vékonyabb, jobb mellû macára élvezkedik a pasink, akkor neki az semmit sem jelent. Annyit mindenesetre jelent, hogy pl. nem egy nagyseggû, megereszkedett mellû, pár kg felesleggel rendelkezõ, középkorú nõ látványára verik ki, tehát a fiatalabb, feszesebb, az sokkal jobb, izgatóbb. (megjegyzem, nem vagyok lógós mellû, nagyfenekû, csak a példa miatt írtam)
Na akkor én hiába vagyok nõ, mert ezek szerint nem nõi agyam van... :D Egyen pillanatra se tudok féltékeny lenni ezért, mert tudom, hogy a páromnál egy olyan helyen szereplek a szívében, ahova biza senki nem ér el...nemhogy egy pornós nõ, vagy akármelyik más nõ. :D Hisz emberekbõl vagyunk, nincs ebben semmi elítélni való. Én se mindig a páromra gondolok közben. Persze az teljes mértékben más amikor együtt vagyunk. A szexben nem lehet megjátszani az érzelmeket... Én úgy vélem, hogy ez egy jó kis bizalmi játék a felek között, valamint tükrözi azt, hogy ki mennyire fogadja el saját magát...és tökre triviális...attól mert még pornót néz, nem fogok elbizonytalanodni, hogy szeret e vagy sem, vagy, hogy jól nézek ki. Meg különben is...mi egymásnak mutogatjuk, hogy mi tetszett nekünk, mit láttunk utoljára...vagy nézzük együtt...sokkal izgalmasabb mint siránkozni ilyeneken. :D
14:20-al teljesen egyetértek, és én is nõ vagyok :) Szerintem ebben a kérdésben a nõk nagy részénél az önbizalomhiány az ok. Kedves Kérdezõ, ha jól értem, te attól tartasz, hogy a párod nem talál izgatónak, másokra gondol. Ezt magadban kell lerendezned elõször. Szerintem ez majdnem olyan, mintha az álmok miatt büntetnénk valakit...
A kérdező hozzászólása: Oké, értem, hogy mit mondasz. De nálatok biztos úgy van, hogy sokat szeretkeztek és érzed, hogy a párod odavan érted szexuálisan. Nálunk más a helyzet. Ezek a szeretkezõs alkalmak megritkultak és az 1-2 évvel ezelõtti szexuális fûtöttsége felém, meglehetõsen ledegradálódott. Biztos ezért esik nekem rosszul, hogy neten található ribancokat, azt bezzeg megnézi.
A kérdező hozzászólása: Az álmokról nem tehet senki, a neten való nõk nézegetésérõl meg igen.
Nõi agyad van :) egy pillanatra sem... Miért szeretnék bele egy pillanatra is egy pornószínésznõbe. Férfi aggyal szerintem ez elképzelhetetlen. Amúgy örülök, hogy beszéltünk errõl, végre sejtem, mi gondja volt korábban a páromnak a pornónézéssel :Ö
A kérdező hozzászólása: jav. akkor, amikor orgazmusotok van
A kérdező hozzászólása: Most ez így hülye kérdés, de abban amikor orgazmusotok van mondjuk a pornó nézése közben, akkor sem "szeretitek meg egy pillanatra" azt az izgató testet? :) (oké, nagyon nõi agyam van, tudom)
A kérdező hozzászólása: Tehát abszolút elválasztható a részedrõl a maszti az érzelmektõl a párod iránt?
nem abszolút. de ha sorra kerül akkor szárnyal a képzelet másfelé is.
A kérdező hozzászólása: Mivel ez anonim oldal, elmondanád, hogy pl. létezõ személyre (ismerõs) gondolsz, vagy valami kitalált nõre, vagy valahol látott nõre (pornó)? Gondolom rájöttél, hogy én nõ vagyok. Nagyon érdekel. :)
Megfordítom a kérdésedet. Mikor Te masztizol /mert gondolom te is csinálod/ mindig a párodra gondolsz?
akárkire gondolok. egy nõre akit láttam a buszon, egy régi barátnõre, egy illatra ami felizgatott. bármire ami izgalomba hoz. ebbe benne van a barátnõ is. de ha pl leülök és pornófilm elõtt csinálom akkor van hogy 100 százalékosan a nõre koncentrálok akit a videóban látok.
A kérdező hozzászólása: A házasságban már nem csinálom, persze nyilván, mikor még csak együtt járás volt és nem találkoztunk mindig, nem aludtunk mindig együtt, akkor én is csináltam, néha. ..és akkor csak a páromra gondoltam. Ki másra? Szerintem a nõk 99%-a a párjára gondol, mivel nálunk erõsen érzelmi alapú a szexualitás is.
pornót nézek közben.. ergo sosem a páromra gondolok. és nincs ezen mit lerendezni a lelkemben.. az csak önkielégítés. nem fantáziálás, nem csók, nem megcsalás, még csak gondolatban sem megcsalás... csak önkielégítés. ennyi. 23/f
A kérdező hozzászólása: Kedves 14:39-es! Azért érdekel ez annyira, hogy pl. ha az én párom kiVerI és nem rám gondol, akkor nem vagyok elég izgató neki? (megjegyzem, nem beszéltünk vele soha arról, hogy mikor, hogy, csinláta, csinálja...ez túl ingoványos talaj) :)
A kérdező hozzászólása: Moszuke! Ez bíztató. (számomra) Szóval tul.képpen a pornóban látott nõ neked semmit nem jelent. Mondjuk el is felejted utána 5 perc múlva?
minta hogy mondta ez csak önkielégítés. szerelemhez semmi köze.
Néha a páromra gondolok, de inkább pornóra. De inkább nézem közben a pornót... Természetesen nem leszek szerelmes a pornóban látott nõbe, legközelebb esetleg akkor jut eszembe, ha megint maszturbálok. Inkább a jelenetek izgatnak a pornóban, vagy a nõ teste. De nem a nõ, mint "NÕ".
14:27 vagyok Igen, így már én is értem, hogy mi a baj! Ezt nem tudtam. Természetesen így már valóban elgondolkodtató a dolog. Mindenképp egy kiadós beszélgetést javaslok, mond el neki is, hogy emiatt érzed rosszul magad! Remélem sikerül megoldani!

Másokat is izgat ez a pár gondolat?

1, egy apró, rózsaszín miniszoknya, amit egy álló pénisz megemel. 2, egy motorháztetőn dugni 3, hátulról egyszercsak elkap egy pasi, aztán teljesen magához húz, egyből elkezdi simogatni a puncit, és nem enged el.

Legjobb válasz: Az 1-es csak akkor izgat, ha nem a miniszoknya tulajdonosának van pénisze..XD

Az 1-es csak akkor izgat, ha nem a miniszoknya tulajdonosának van pénisze..XD
1. nem :D a többi igen, fõleg az utolsó.
az elsõt nagyon nagyon nagyon félreértettem , így az utolsó kettõre szavazok :D
4. át kellett olvasnom párszor, mert elõször nekem is ez jött le :D
Az egyes kicsit félreérthetõ és kiráz tõle a hideg. :D
Melyikkel kezdjük?
Letettem a fûre. Csak reménykedtem, h nem lesz semmi varia a csallánnal. :D Szerencse jó helyet találtam :)
Ha én vagyok a pasi, akkor mind a három jó. Motorháztetõn dugni best :D
Persze, mindegyik izgató!
szerintem is az, bár lány vagyok:)
talán az elsõ egy kissé fura, de a többi az nagyon oké :D
Leginkább a hármas, de az nagyon.:D
vagy porschéval, ferrarival :D
12-es: ezért kellett volna egy kis polákkal m enned aminek hátul van a motorja :)
A kérdező hozzászólása: 12-es... szegény csaj! :)
Eygszer jöttünk hazafelé, az akkori csajommal autóval. Összenéztünk, és mért is ne... Félreálltam, és feltettem a motorháztetõre. Eredmény, majdnem odasült a háta, abban a pillanatban :) Tanulság.: sak akkor jó a motorháztetõ, ha árnyékban volt a kocsi, és nem forró. :)
22 éves pasi vagyok. Mindhármat kipróbáltam (persze utolsónál én kaptam el a csajt :D).. :D
A kérdező hozzászólása: Upsz, :D Ja, igen... az 1-esnél egy a csajon van a szoknya a pénisz pedig a pasin :D
egyik sem izgat
3., ha nem akármilyen pasiról van szó.
nem
Mind jó, de nem szeretem a rózsaszínt, kék v. fekete, amúgy is Kedvesem odavan a fekete ruháimért.;)

Fáj az átjárhatosági vizsgálat? hogy csináljam hogy ne tudja meg senki hova megyek csak a párom. gondolok a munkahelyre.

closti sikertelenség után mit csinálnak milyen vizsgálatot?

Legjobb válasz: vagy még várjunk félek tõle

A kérdező hozzászólása: vagy még várjunk félek tõle
Én két nap szabit vettem ki (szerda, csütörtök) és pénteken már jöttem dolgozni, mert nem fájt semmim rendben voltam. Egyébként táppénzes igazolást is tudnak adni, ha kérsz.
Szerintem még azt sem kell mondanod hogy dokihoz mész, a szabadságot nem kell megindokolni. Amúgy sajna tényleg fáj. De a szülés is fáj mégis szülünk:-)) Kitartás!!!!
dehogynem. Én úgy vagyok vele pl., hogyha már akkora lesz bennem a vágy és (a görcs is) egy baba után, hogy már elvesztem a hitem abban, hogy terhes legyek természetes úton, akkor megcsináltatom ezt az átjárhatóságit. 10 perc az egész.
A kérdező hozzászólása: kõszi most még jobban félek.rendes uton nem is jõnn már õssze?
De jól írtad, mert a laparoszkópiát tényleg abban végzik és az is tulajdonképpen az átjárhatóságot vizsgálja. A különbség, hogyha vmi gond van akkor ennél - lévén altatásban vagy és kismûtét - már "korrigálni" is tudják a hibát, míg a kontrasztanyagossal "csak"megnézni.
A második válaszoló vagyok. Akkor bocsánat, ha bárkit is félreinformáltam errõl az altatásról. Úgy néz ki, nem olvastam el figyelmesen mindent.
Én is félek, de ha muszáj megcsináltatom. Csak a laparoszkópásat csinálják altatásban mert az egy kisebb mûtét. De van röntgenes és ultrahangos amit gyakorlatilag ambulánsan csinálnak és van akinek fáj, van aki semmit nem érez.Egy kontrasztanyagot fecskendeznek be katéteren és úgy nézik meg hogy a folyadék tu-e haladni a petevezetõkön.
A kérdező hozzászólása: én is félek tõle
Mindenhol azt olvastam a neten, hogy altatásban végzik, ellenben egy kolléganõm volt már, és õ ébren volt. Kontrasztanyagot fecskendeznek a méhbe. A kolléganõm szerint fájt.
Amukahelyeden elég annyit mondanod, hog dokihoz mész, és senkinek semmi köze ahhoz, hogy neked mi a bajod.Errõl nem vagy köteles felvilágosítást adni.A többirõl nincs infóm, csak azt tudom, hogy valami szondaszerûséggel megnézik, hogy átjárható-e a petevezetõd.
Ha nem laparoszkóopiásat csinálnak, hanem sima HSG-t, az bizony kellemetlen. Igaz mindnekinek más a tûréshatára fájdalom szinten. Én annyira felkészültem a borzalmas fájdalomra, hogy nevetve jöttem ki, hogy "ennyi volt?". Mire ott tartottam, hogy fájt volna már vége is volt az egésznek. Inkább a "kellemetlen" kategóriába sorolnám. Persze az utána lévõ csajszinak kihalattszott a sikítása:( Jól el kell lazulni az a lényeg. Vigyél betétet, de biztos fogják mondani. Persze attól is függ, hogy átjárhatóak-e a vezetékek.

Miért van az hogy amikor a páromra gondolok mindig fáj a fejem?

Legjobb válasz: Utálod õt, és a szervezeted a tuttodra adja!

Utálod õt, és a szervezeted a tuttodra adja!
Mert tegnap fejbe vágott egy vascsõvel!
A kérdező hozzászólása: De én nem utálom :C

"Hosszu" kapcsolatban, amikor a parkapcsolatban olyan erzelmi sivatag van, akkor a nok milyen gyakran nyulnak magukhoz? Es a parjukra gondolnak vagy masra?

Tehat 10+X eves hazassagban a nok milyen gyakran csinaljak? Ferfikent en ugy "1/hét vagy 3/hónap"-re saccolom.

Legjobb válasz: A /hét még rendben van. A /hónap... Ha hónapokig sivatag lenne, akkor inkább lezárnám az egészet és nem kínlódnék tovább. Ha csak néhány napig vagy 1 hétig van mosolyszünet, annyi idõ alatt még nem hiányzik annyira, hogy nyúlkáljak. Egy 10+4-es.

A /hét még rendben van. A /hónap... Ha hónapokig sivatag lenne, akkor inkább lezárnám az egészet és nem kínlódnék tovább. Ha csak néhány napig vagy 1 hétig van mosolyszünet, annyi idõ alatt még nem hiányzik annyira, hogy nyúlkáljak. Egy 10+4-es.
A kérdező hozzászólása: Az erzelmi sivataganal nem kimondottan mosolyszunetre gondoltam, hanem inkabb azokra az idokre, amikor a par havi 2-3 alkalommal van egyutt. Es kire gondolsz?
Én éltem ilyen házasságban, és inkább a válást választottam, mint a magamhoz nyúlkálást, annak ugyanis semmi értelme. A szexben az intimitás érdekel, nem a fizikai kielégülés.
Mikor szakítottam a párommal – fél évig voltunk külön – kb. 3-4 hónapig eszembe sem jutott a szex. Nem tudom másnál hogy van, de nekem nagyon érzelmi alapon. Ha haragban vagyunk, dühös vagyok stb. semmilyen szinten nem kívánom. Se vele, se magammal. Ha a kapcsolatunk jó, más miatt nem tudunk együtt lenni – pl. munka -, akkor mondjuk heti 2-3 simán belefér. Ilyenkor viszont nem beszélhetünk érzelmi sivatagról. (elsõ voltam)

Hogyan kell rendesen orálisan kielégiteni a páromat? Gondolok arra, hogy biztos elélvezzen (nagyon fel van izgulva).

Legjobb válasz: Ahogy elolvastam a kérdésed nekem úgy tünt mintha erre most készülnél. A pasid totál felizgulva, te meg nem tudod mit csinálj és gyorsan leültél a gép elé és feltetted ezt a kérdést:)

Ahogy elolvastam a kérdésed nekem úgy tünt mintha erre most készülnél. A pasid totál felizgulva, te meg nem tudod mit csinálj és gyorsan leültél a gép elé és feltetted ezt a kérdést:)
keress vissza már rengeten feltették ezt a kérdést és részletesen meg is válaszolták...:) a lényeg, hogy bõ nyállal szûk szájjal és fogak nélkül. és nyeld le , ha nem okoz problémát! :)
A kérdező hozzászólása: én lány vok
Ha még kezdõ vagy és biztos az vagy akkor csak azt tudom ajánlani, hogy rendszeres gyakorlással tudod tökélyre fejlesztened a technikádat.A párod biztos megérti és türelmes is lesz veled.Normális partner legalábbis így viselkedik.De a technikáról néhány tanács.Ne fogazz!Bõ nyálad legyen akár köpjél is rá a farokra.Sok fiúnak bejön a látvány.(Nekem is)A herékkel is foglalkozz.A kezed ne legyen szabad.A nyelveddel is játszadozz.A gyors és lassú tempók között változtass.Tehát egyszer így aztán úgy.De a végén a gyorsat javaslom erõteljes kézmozdulatokkal és here simogatásokkal kiegészítve.A spermát lehetõleg nyeld le vagy ha ez nem megy akkor a nyelvedre vagy a arcodra, testedre enged, lényeg hogy látványos legyen.Lenyelés esetén is lehet(ne)látványos.Ezt nagyon bírjuk mi pasik.Remélem segíthettem.Jó gyakorlást.krisztianh01

Miért gondolok mindig erre? A párom ki ment külföldre dolgozni, egy hónapot van kint. Egész nap arra gondolok hogy meg csal. Ki bír egy pasi egy hónapot?

Legjobb válasz: 1 évet is akár (pár hetes,napos hazajövetelekkel), de még 5 évet is így. 1 hónap nem idõ, azt simán bírnia kell.

1 évet is akár (pár hetes, napos hazajövetelekkel), de még 5 évet is így. 1 hónap nem idõ, azt simán bírnia kell.
Azért gondolsz a magcsalàsra, mert màr a csapból is ez folyik. Na aggódj, ha szeret kibir többet is.
Persze, hogy kibír. Még többet is.
A férfiak nem állatok, visszatudják fogni magukat. Csak egy-két szánnivaló diszpéldány kifogása az, hogy az ösztönei miatt léptek félre.Az ilyeneket kell egybõl kidobni, ha jot akarsz magadnak. 31/F
Azért mert úgy gondolod, van nálad szebb nõ, aki kellhet még a párodnak.Magyarán se benne se magadban nem tudsz megbízni....
vészesen sok idõ.
Te kibírod hogy nem csalod meg? Magadból indulsz ki? Én is külföldön dolgozom évek óta..... Ki lehet bírni õrülj neki hogy jól keres ne idegesítsd ilyenekkel. Ha akarna otthon is megcsalna.
Azért gondolsz erre, mert a bizalommal kicsit hadilábon állsz. Lehet, hogy magad is kicsit instabil vagy, félsz, az elhagyás elõhív belõled egy csomó õs, kiskori félelmet; és emellett tudjuk, hogy mindig vannak irigy "jóakarók", akik aztán tutira tudják, hogy "biztos" meg fog csalni...mert õk ezt tennék. Mert irigyek (és rosszindulatúak is!), hogy a párod jól keres. stb. Nem, nem fog megcsalni, ha szeret. Úgyhogy nyugodj szépen meg. Nem lesz semmi baj. Ha szeret, nem fog félreka--matyolni, csak azért, mert történetesen egy hónapig nem lát téged. Ha véletlenül mégis, akkor dobd ki szépen, és örülj neki, hogy volt esélyed arra, hogy ez kiderülhessen. Inkább most, mint 35 vagy 55 éves korodban, ugye?
nekem a párom már vagy 10 éve kint dolgozik, bár mi még kicsivel több mint egy éve jöttünk össze. 6 hetet van kint, 1et itthon. maximálisan megbízom benne annak ellenére hogy a kollégái csalják a párjukat
Az én párom is kiment, õ több hónapot lesz kint. Ha szeret kibírja, ha labilis a kapcsolat, akkor bármi megtörténhet. A mienk nem stabil, így nem bízom benne 100%-ig, azonban, ha normális, biztos kapcsolatról lenne szó én megbíznék benne. 1 hónap nem olyan
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, egy kicsit meg nyugodtam.
Azért gondolsz erre, mert nem bízol benne...ez akkora szégyen, ha nem adott eddig rá okot, hogy el is kaparhatod magad most rögtön! A férfiak ugyanúgy kibírnak ennyi idõt, mint ahogy a nõk...nem vagyunk állatok te észlény! Köszönöm férfitársaim nevében a lenézõ kérdést! 22/F
Nincs párom, de gondolkodtam rajta.
Elõfordult már, hogy hazafelé jövet láttam egy aranyos kislányt aranyos anyukával, és megjegyeztem magamban, hogy remélem nekem is majd ilyen aranyos lányom lesz! De ennél komolyabban még nem gondolkodtam ezen.17 f.
Mindenki belegondol néha a jövõbe élképzeli az aktuális párjával ez normális de az esetek többségében egy 17 éves srác ha tervez is ugy sem azzal a lánnyal fog maradni mire család alapitásra kerülne sor.
Nincs barátnõm de a gyereken már gondolkodtam csak hogy ez nagy felelõsség inkább várok még. 17/F
Majd 10 év múlva meg azon fogtok elmerengeni, hogy milyen jó volt ilyenkor :D

Miért izgat? Az amikor arra gondolok hogy a párom egy csinos nőt nézett (és én láttam), vagy hogy hogyan kivánta a volt barátnőjét.

Mind e közben ,nagyon féltékeny tipus vagyok.Nagyon fájna ha megcsalna.pl.:ha arra gondolok hogy hogyan szexelt mással felizgulok. Ezt magam sem tudom felfogni!!

Legjobb válasz: Hát, én úgy gondolom, hogy magunkat nem tudjuk kívülrõl megítélni, éppen ezért láthatod vonzónak, ha elképzeled milyen mással a párod, mert valószínûleg te is hasonló vagy, de magadat ugye nem látod, de mást igen. Persze ez azokra nem vonatkozik, akik tényleg abban lelik az élvezetüket, hogy a párjuk mással a szemük elõtt együtt van, mert ilyen is létezik, de te nem ez a kategória vagy. Na mindenkinek a maga dolga megítélni,hogy mennyire van igazam :)

Hát, én úgy gondolom, hogy magunkat nem tudjuk kívülrõl megítélni, éppen ezért láthatod vonzónak, ha elképzeled milyen mással a párod, mert valószínûleg te is hasonló vagy, de magadat ugye nem látod, de mást igen. Persze ez azokra nem vonatkozik, akik tényleg abban lelik az élvezetüket, hogy a párjuk mással a szemük elõtt együtt van, mert ilyen is létezik, de te nem ez a kategória vagy. Na mindenkinek a maga dolga megítélni, hogy mennyire van igazam :)
Vagy a másik dolog a birtoklás. Másra néz, de mégis a tiéd az, aki mást is megkaphatna. A kettõ akár együtt is lehet, de más ötletem nincs.
Menjetek el egy swinger klubba.
szeretsz pornófilmet nézni ???
A kérdező hozzászólása: Azért tettem fel a kérdést , mert érdekelnek a vélemények..22/N
Pedig én is kíváncsi lennék rá...Írd le légyszi mire gondolsz :)
A miértjét is sejtem, de inkább nem írom le, annyira nem értek a témához, hogy biztosra mondhassam a véleményemet, csak most gondoltam bele miért lehet ez.
Nem azt mondom, hogy mindennapi, bár fogalmam sincs, õszintén szólva nem kérdeztem még meg errõl senkit, de hallottam már róla, tehát nem olyan iszonyú ritka dolog ez. Semmiképpen sem gondolom abnormálisnak, azért ez még messze áll attól.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok biszex!!! Ki szakadna a szivem ha látnám amit képzelek!!!! Normális??? Én azt hittem hogy nem minden napi az esetem...
Sok embert izgat az, ha elképzeli, hogy a párja mással mit tenne. Szóval nem egyedi eset.
lehet hogy biszex vagy.
A kérdező hozzászólása: Megnézem... miért??

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!