Találatok a következő kifejezésre: A párom féltékeny (120 db)

:) miért mindig az értetlenkedik, aki a hülyeséget csinálja? Tedd fel magadnak a kérdést, drágám, ha a párodat ölelte volna meg a kolléganõje, vagy inkább a "kolléganõje", neked nem esne egy icipicit sem rosszul? ha én te vagy a hunyó a dologban és többet érezel az "Ölelgetõ" személy iránt, teljesen normálisnak érezheted, hogy megölel...persze nem az, csak ezzel nyugtatod magad. Aztán hogy, hogy nem majd azon kapod magad, hogy csókolózol, szerelmes vagy, és ke-félsz vele...
Ha azt mondjuk, hogy nem, akkor megszûnik féltékenynek lenni?
Hát, hacsak nem az utolsó munkanapod töltöd munkahelyeden és nem búcsúnak szánta, akkor én is furán állnék a dologhoz ennyi infó alapján... Nem hiszem, h féltékeny lennék, bízom a férjemben, de az illetõ nem lenne szívem csücske...
Szerintem is az õ viselkedése a normális kettõtök közül. Te szívesen végignéznéd, ha õ ölelgetné a kolléganõit? Munkatársaiddal dolgozni, férjeddel ölelkezni, nem olyan bonyolult ez.
persze, hogy normális, -vagy talán csak akkor lenne jogos a féltés, ha már azt látja, hogy dugsz ?
Teljesen normális és jogos. Inkább az a furcsa, hogy te ezt nem látod be! Teljesen alap(nak kellene lennie), hogy az ember nem ölelkezik csak úgy az ellenkezõ nem tagjaival, kivéve, ha rokon, de kollégával aztán véletlenül sem.
Ma csak egy ölelés, holnap hogyan tovább? És egyáltalán mi okból ölelt meg? Ha barát ölelget az más. (még ha nõnemû is) Eszembe nem jutna egy kollégát ölelgetni. A férjemet se ölelgesse más. Teljesen jogosan van kiakadva.
Miért kell ribnckodni?
mennyi idióta van itt.Anyám sulijában a kollégák szinte jóbarátok és szinte mindennapos az ilyen.Szerintem ha csak baráti ölelés volt nincs abban semmi különleges:P
A kérdező hozzászólása: De csak egy ölelés volt.
Leírtad a lényeget, õk jóbarátok. Már szinte nem is kollégák.
Kedves 10eske, a kérdezõ egy szóval nem említette, hogy hûûû de milyen jó barátok lennének ezzel a bizonyos kollégával, és azt sem írta, hogy õ maga vagy a kollégája ilyen ölelgetõs típus...akkor azt írtam volna, hogy tök normális, hogy megölelte a kolléga. De így?
Õ 50 éves nõs pasi akinek már unokája is van, biztos nem kezdenék vele 24 éves létemre.
Az lemaradt, hogy az én kollégám. Szóval szerintem a kérdezõ sem kezdene ki a kollegájával.
„De csak egy ölelés volt.” Szerintem itt van a gond a kérdezõ gondolkodásával. Mintha lenne egy pontosan meghatározott lista, hogy mi fér bele és mi nem, csak a férje nem tartja magát ehhez. Inkább rá kéne jönni, hogy mindenkinél máshol van a határ, és elfogadni, hogy a férjednek rosszul esik, ha ezt látja. Mi lenne, ha nála lennének kintebb a határok, aztán, ha rajtakapod egy másik nõvel az ágyban, azzal jönne, hogy „De csak egy kettyintés volt, semmit nem akarok tõle, téged szeretlek.”? És nem értené, mi bajod van ezzel. És ha úgy gondolod, hogy az ölelés és a kufirc teljesen más, akkor az megint csak a saját értékrended hajtogatása, vannak olyan emberek/párok, ahol mind a kettõ belefér egy kapcsolatba, van, akinél meg nem. Szóval nem ártana inkább egy kicsit tekintettel lenni a férjedre.

Ha a párod féltékeny lenne valakire... 0?

1. ...és látod rajta, akkor mit tennél? 2. ...és elmondja neked, akkor mit gondolnál, mit mondanál neki? (és mit tennél?)

Legjobb válasz: Ha nincs rá oka, akkor biztosítanám róla, hogy csak õt szeretem és nem fogom megcsalni. Ha ennek ellenére is betegesen féltékeny, olyannyira, hogy nem tudok vele mit kezdeni akkor lapát.

Ha nincs rá oka, akkor biztosítanám róla, hogy csak õt szeretem és nem fogom megcsalni. Ha ennek ellenére is betegesen féltékeny, olyannyira, hogy nem tudok vele mit kezdeni akkor lapát.
Mindkét esetben szépen leültetném és megmondanám neki, hogy semmi szükség a féltékenykedésre. Azért vagyok vele mert õt szeretem, az a másik nem érdekel/csak barátok vagyunk/vagy ami a helyzet.
általában semmi oka rá, de neki fixa ideája, hogy engem minden hapsi meg akar kapni. pedig nem vagyok olyan nagy szám, de neki úgy tûnik tökéletes :) és azt gondolja, h más is legalább ennyire vonzónak tart. no nem mondom, vannak esetek, mikor valaki szemet vet rám, de nem kell hozzá egy hadsereg, h leszereljem, és elküldjem melegebb éghajlatra. általában megnyugtatom, h õt szeretem, más pasi nem érdekel, és teljesen felesleges ezen virnyognia. bár megteszi, de sztem ezzel is a szeretetét próbálja kifejezni :) konkrét személyre nem féltékeny, szóval ez a részérõl inkább csak évõdés, mint komoly probléma. a mondás is úgy tartja, hogy nem száz férfitól kell félteni a nõt, hanem egytõl.
A Nejem örökké féltékeny...eleinte mondtam neki, hogy felesleges...aztán rájöttem, pont annyit izgul, és balhézik amikor nincs oka a féltékenységre, mint amikor van.. ...érdekes, most is annyi az ajtócsapkodás, mint amikor nem volt oka rá... felebarátaim, ne fekedjétek: tagadni, tagadni, tagadni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Azt nem írtam, hogy nincs oka rá. És ha az illetõ még nem a párod, azaz még kezdeti a kapcsolat, nincs kimondva az összetartozás?

Szép és csinos 24 éves lány vagyok. A pasik rámdudálnak az utcán és az egyik közösségi oldalon "udvarolnak", ezért a párom féltékeny. Mit tegyek?

Egy kis faluban lakunk így a párom mindent tud. Mit tegyek, hogy ne veszekedjen?

Legjobb válasz: Mit értesz udvarlás alatt? Ha csak annyit írnak, hogy jó a képed, vagy csinos vagy, az nem udvarlás, fõleg ha egyértelmû, hogy van párod. A võlegényem képe alá is szoktak nõ ismerõsök írni, hogy de jól néz ki, mégsem gondolom, hogy akkor mind szerelmesek belé, és le akarják csapni a kezemrõl :D

Mit értesz udvarlás alatt? Ha csak annyit írnak, hogy jó a képed, vagy csinos vagy, az nem udvarlás, fõleg ha egyértelmû, hogy van párod. A võlegényem képe alá is szoktak nõ ismerõsök írni, hogy de jól néz ki, mégsem gondolom, hogy akkor mind szerelmesek belé, és le akarják csapni a kezemrõl :D
A kérdés inkább az, hogy mit válaszolsz ezekre a "ráírásokra"?
Szerintem a párod felfogásával van probléma. Az, hogy te tetszel másoknak, nem jelenti, hogy ezt neked is viszonoznod kell. Egy idõ után az is inkább zavaró, mint hízelgõ, hogy valaki az utcára sem léphet ki anélkül, hogy zaklatnák.
"Elég, ha az utcán látnak és máris rámírnak a facebook-on." biztos van híred is a külsõd mellé. nagyon sok kifejezetten szép ismerõsöm van, de pusztán azért, mert szép, nem dudálnak rájuk és irkálnak nekik. lehet, hogy túl kihívóan öltözködsz és úgy is viselkedsz, mások meg ezt jelzésnek veszik.
A kérdező hozzászólása: Akik írnak azok az ismerõseim.
Aki ilyet ír, tiltsd le az üzeneteit, és többet nem ír, alapbeállítás pedig az legyen, hogy csak az ismerõsök üzeneteit kapd meg. Egy idõ után elfogynak a kéretlen udvarlók. :)
Nem kell mindent feltölteni, és akkor nem lesz mire írkálni. Ha meg minden kötél szakad, töröld a profilod. Attól még fel fog kelni a nap másnap is, hogy nincs FB.
A kérdező hozzászólása: #3/3. Ostoba!
keress egy pesti pasit és költözz fel az életbe..
A kérdező hozzászólása: Írtam, hogy egy kis faluban lakunk ahol mindenki ismer. Elég, ha az utcán látnak és máris rámírnak a facebook-on. Olyanokat írnak, hogy szivesen megismernének stb.
Pl. ne tegyél ki olyan képet magadról, ami beindítja mások fantáziáját. Egy arckép, hogy tudják, kié a profil, és ennyi bõven elég is. Ha bárki kíváncsi a magánéleti képeidre, akkor majd rádír, és küldesz neki önszántadból. Az utcán persze más a helyzet, csadorban azért ne járjon az ember, de a közösségi oldalakra tényleg felesleges vonzó képeket kirakni.
A kérdező hozzászólása: Szoktam velük beszélgetni de semmi több.

Mit tennél, ha a párod féltékeny lenne a kutyádra?

Legjobb válasz: Szerintem nem sok jövõje van ennek a kapcsolatnak. Egy számodra fontos dologban teljesen más az értékrendje és ez baj. Ha igazán összeillenétek, megértené. Legalábbis én kívülállóként így gondolom.

Szerintem nem sok jövõje van ennek a kapcsolatnak. Egy számodra fontos dologban teljesen más az értékrendje és ez baj. Ha igazán összeillenétek, megértené. Legalábbis én kívülállóként így gondolom.
Nem tudom.. nálunk is ez volt a helyzet az exemmel. Elég sokat járok a kutyával mindenhova, kutyasuli het 3szor, nyomkövetés minden nap, nyáron heti 3-4szer viszem úsztatni, cangával futtatom heti 2szer.. És ebbe még nincsenek benne a séták. :) Nem nagyon tudta elfogadni a dolgot. Zavarta hogy a kutyával többet foglalkozok mint vele... legalábbis szerinte ez így volt. Elgondolkoztam a dolgon, és úgy döntöttem hogy a kutyám még remélhetõleg velem lesz 10-12 évig, õ pedig ki tudja... meg ha nem tudja elfogadni a hobbimat, azt hogy én szeretem a kutyámat, és nem akarom hogy úgy élje le az életét hogy 2szer tette ki a lábát a kertbõl, akkor nem illünk egymáshoz. Úgyhogy 3 és fél év után szakítottam vele.
Mondanám neki, hogy ha ennyire féltékeny, nyugodtan alhat a kutyaházban és õrizheti a házat.
Talán elgondolkoznék, hogy a párom, hogy lehet egy KUTYÁRA féltékeny.(: Enyhén lehetettlen dolognak tartom.
Hát nem tudom nagyon nehéz a helyzet. Lehet hogy nem is látom át a helyzetet, így 16 évesen még nem volt olyan nagyon "mély" kapcsolatom. Én is így vagyok a kutyámmal, neki élek stb... Sokan nem tudják ezt elfogadni :( Én a helyedben elgondolkodnék azon, hogy mi lesz, ha szakítotok?! A kutya akkor is ott lesz, de a pasi nem. Viszont ha tényleg szereted a srácot, akkor próbálj meg változtatni rajta. Volt hogy egyik barátnõm szól, h ne beszéljek annyit a kutyákról, mert már zavarja. Kicsit megsértõdtem, de átgondoltam :-/ Azóta neki nem mondom a kis dolgaimat és kész. Ne haragudj ha nem tudtam segíteni, majd írd meg mi lesz a dolog vége.. Üdv.
Körberöhögném 8-)
tudom, hogy nagyon nehéz a helyzeted, de azt hiszem egy ekkora kutyásnak mint te, csak egy másik ugyanakkora kutyabolonddal lehet kerek az élete. Nézd meg a tenyésztõket, az egész család kutyázik, még a gyerekek is, nekik errõl szól az életük.Persze, nem a kutyáktól tesszük függõvé a dolgokat(illetve azért néha mégis), de ha ennyit elvesznek az idõdbõl a kutyáid és így jó neked, akkor mi marad belõled neki?
Nekem szerencsém van. Bár távkapcsolatban élek, de a barátom rajong a kutyámért- aki nem a leg khmm férfinak valóbb fajta :) ) De nem szégyelli sétálni vinni, szeretgetni, vagy akár "kutyává változni" s kergetõzni vele. Pedig mikor hazahoztam, azt mondta, hogy nem hajlandó hozzáérni ehhez a plázacirkálóhoz 8-) Hidd el, ha igazán szeret Téged, a kutyut is elfogadja!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Azt hiszem, mindkettõnk részérõl szükséges kompromisszumos megoldást keresni. Valahol megértem, hogy tényleg sok neki, mert néha még nekem is sok. :D Valahol meg azért azt is gondolom, ha nem ugyanúgy látjuk a dolgokat, akkor tényleg csak erõlködés. Hát nem tudom. Elsõ körben azt hiszem, nyelek egy nagyon és alkalmazkodom. Aztán majd meglátjuk. Néha bevallom, a sok csalódás miatt már-már úgy érzem, nem is érdekel a párkapcsolat, csak a kutyák. :S Lakásom megvan, munkám van, igazából nem vagyok gazdag, de megvan mindenem. A párkapcsolat is kényelmes, legalábbis nekem. Persze jobb lenne egymás közelében, de mi akartuk így, mert menni egyelõre még nem akar egyikõnk se a másikhoz. Csak ez most egy nagyon nehéz helyzet és bármilyen durván hangzik, de az érzéseim meginogtak. :S Nekem a kutyáim szentek és sérthetetlenek, úgy tudnék értük ölni, mintha a gyerekeim lennének. És akkor a pasim ezt mondja. :S Egyébként igaza van az utolsónak, mert meg kellene találnom az egyensúlyt. De azok után, mennyi csalódás ért az életemben, valahogy képtelen vagyok egy férfi iránt olyan mély érzelmeket táplálni, mint a kutya iránt, mondom ezt úgy, hogy egészen másféle szeretetrõl van szó. Na mindegy. Alaposan átolvasgatom még párszor, amiket írtatok és megpróbálok kezdeni valamit a helyzettel a tanácsaitok alapján. Ma úgyis beszélünk este, akkor kiderül, mi van, abból, hogyan fogunk tudni beszélgetni. Ma már kicsit azért megenyhültem, tegnap nagyon ideges voltam emiatt. Bár így, hogy nem akar kutyákról hallani, nem tudom, mirõl fogunk beszélni és mit fogok tudni neki mondani. Ennyi keserû érzéssel a szívemben pedig nagyon nagy kétszínûség lenne neki azt mondani, hogy szeretem. Persze, szeretem, de hogy ezt a szót mikor mondom neki, az azért nem mindegy. És ha most ezt mondanám, az nem lenne korrekt azt hiszem, még akkor sem, ha pedig így érzem. Köszön a kedves válaszokat, sokat segítettetek, hogy kicsit oldódjak. :)
00.21-es valasszal teljes mertekben egyetertek, nagyon jol megfogalmazta a problemat. Lehet, hogy nem ugy bansz a kutyaddal, ahogy illene, akkor a baratnodnek jogaban all felhaborodni. Szamos olyan csaladot lattam mar, ahol (meg hazasparokat is) az elvalas szelere sodort egy rosszul nevelt kutya. Ha viszont kutyakent kezeled a kutyad, ami mar onmagaban is sok idot vesz igenybe, es emiatt feltekeny, akkor csak nem illetek ossze egyszeruen. Magyarazd el neki a felelos kutyatartas "szabalyait" kedvesen, de ha szereted ot, ne szakits a baratnoddel. Ha nem birja tovabb, akkor majd o ugyis szakit veled, de lehetoleg haragoskodas nelkul. Azert remelem, hogy a beszelgetessel rendezni tudjatok a nezeteltereseket. Udv
Hát az én környezetemben, sõt saját magamnál is volt ilyen! Ha te szereted a kutyádat, és õ nem, akkor ergo õ téged nem szeret, tehát szerintem annak a kapcsolatnak sok értelme nincs... Legalábbis én így gondolom, és ha újra felmerülne ilyen a mostani kapcsolatomban is, akkor biztosan szakítanék az illetõvel.
Elõször elgondolkoznék hogy vajon igaza van-e! És ha igen akkor változtatnék. Elmondom szerintem milyen esetben van igaza: ágyban alszom a kutyával, minden nyüszítésére ugrom, csak róla beszélek mindenkinek, mindenhová viszem magammal mégha randizunk is, még evéskor is vele foglalkozom ilyesmik. Na ilyen esetben igaza van ráadásul a kutyának is rossz! Ha viszont az a baja, hogy én sétáltatom a kutyám, kutyaiskolába járok vele, versenyre, táborba, kiállításra, lemondom a randit mert a kutyám haldoklik (csak költõi túlzás) akkor ez nem túlzás, hanem a hobbim! Azt pedig nem irigyelheti tõlem, mert jó esetben neki is van ami meg engem nem zavar! Nos elsõ esetben megpróbálnák véltoztatni magamon második esetben pdig megpróbálnám megértetni vele hogy mirõl van szó! Ha nem érti akkor sem szakítok vele, de nem is változok meg mert szerintem ez korrekt.
Én is féltékeny voltam de én nem a feleség szerepét töltöm be otthon xD Én a kicsilány szerepét töltöm be :D Amikor elõször volt kutyák asszem 2005-be akkor voltam 6 éves, és a kutyus esténként mindig elfoglalta a helyemet, mert felment az ágyra apa mellé amikor õ TV-zett engem meg kiturt xD

A párom féltékeny a sógoromra, hogy engeszteljem ki?

Ma a sógorom segített a számítógépet megcsinálni, és a párom most duzzog, azt hiszi van köztünk valami. Mivel bizonyítsam be, hogy ez nem igaz?

Legjobb válasz: Mond meg neki, hogy a pendrive-ja nem volt kompatibilis a te bemeneteddel :D Most komolyan? Ha ezen duzzog, akkor duzzogjon! Önbizalom hiányos egy férfi lehet.

Mond meg neki, hogy a pendrive-ja nem volt kompatibilis a te bemeneteddel :D Most komolyan? Ha ezen duzzog, akkor duzzogjon! Önbizalom hiányos egy férfi lehet.
Semmivel. Minél jobban bizonygatod, annál jobban azt hiszi! Egyébkén õ is tudott volna segíteni?
A kérdező hozzászólása: Én sokkal fiatalabb vagyok mint õ, szerintem ezért ilyen. Amúgy õ nem tudott volna segíteni.
nemkell foglalkozni ilyennel :) barátom messze lakik nemtudott lejönni mikor épp fesztivál volt és 2napig nem is hallottam róla mint utólag kiderült azon dúzzogott be h én legjobb barátommal, aki fiú de évek óta mint ha testvérem lenne felmentünk 1órára szétnézni...ilyenek a pasik törõdj bele :) és én barátom még nem is féltékeny csak jött egy ilyen pillanatnyi kattanás h én nélküle miért megyek fesztiválra

A párom féltékeny a nőgyógyászra. Most tegyek úgy, mintha nem kellene levetkőznöm?

ugyanis endokrinológushoz kell mennem a rendszertelen havi vérzés miatt, amely orvos szintén szülész/n?gyógyász plusz endokrinológus(ért a hormonokhoz) mivel férfi (de n?t nem találok a városomban - máshova meg nem megyek) a párom egyenesen tiltja, hogy levetk?zzek. most azt kamuztam neki, hogy úgy is csak vérvételre fog beutalni, meg a hormonvizsgálathoz, nem kell vetk?zni, de szerintem kell... szóval jogos, hogy füllentgetek a saját a barátomnak. ugye?

Legjobb válasz: én dobnám az ilyen hülyét :) mit gondol a szrencsétlen, a rákszûrés hogyan zajlik? bocs, de a pasid egy idióta. mondd el neki, hogyan zajlik a vizsgálat, ha nem tetszik neki, indulhat is. az meg milyen már, hogy tiltja? gyámod talán?

én dobnám az ilyen hülyét :) mit gondol a szrencsétlen, a rákszûrés hogyan zajlik? bocs, de a pasid egy idióta. mondd el neki, hogyan zajlik a vizsgálat, ha nem tetszik neki, indulhat is. az meg milyen már, hogy tiltja? gyámod talán?
javítok..vágod és nem rágod(bár úgy se rossz) Egyébként én még soha nem hallottam olyat, hogy egy nõgyógyász kikezdjen a betegével..Naponta legalább 50 puncit látnak, és nem hiszem, hogy nekik az jár a fejükbe, hogy melyik nõt csábítsák el..Ennél azért fontosabb az állásuk..
8 általános.. ilyen segghülyét :D
és a hippokráteszi eskü??? az szart se ér?
A párodat sürgõsen vidd el egy agyturkászhoz, mert valami nagyon nem stimmel nála.. Viccet félre téve..Ha ez már ilyen gondot okoz, akkor érdemese elgondolkodni azon, hogy van -e értelme ennek a kapcsolatnak..Mi lesz késõbb ha ne adj isten házasok lesztek, és terhes leszel?? Ne menj dolgozni, mert a fõnököd rád néz amikor veled beszél?? Vagy otthon te magad rágod el a köldök zsinórt ha szülni fogsz, mert senki nem láthatja a nemiszervedet???
lol
már bocs, de a párod nem lehet valami iqbetyár, meg kéne értenie, hogy a te érdekedbe kell levetkõznöd, ha ezt nem tudja felfogni sztem hagyd a francba..
Ez hülyeség én 3 féle pasi orvosnál is voltam és inkább az a tapasztalatom, hogy van aki inkább lenézi a nõket és tiszta rutinfeladatként végzi a munkáját, mint egy ha szallagon mennének a lányok. De persze teláltam nagyon rendes pasi nõgyógyászt, aki tiszteli a nõket és odafigyel arra h. ne fájjon, de sose próbálkozott be. Sõt van felesége és gyereke is, inkább az a csoda ha dokik feleségeik nem féltékenyek. Amúgy énis felvilágosítanám a párodat h. ez nem errõl szól, senki nem próbálkozik be senkinél, a másik, hogy szerintem sok pornód nézett mert ilyet nem talál ki csak úgy az ember. És ha majd gyereket szûlnél akkor mit csinál. Megszüli õ, csak h. ne lássanak meztelenül? Ha annyira féltékeny akkor meg menjen el veled, csak ne csináljon balhét, mert akkor te szívhatod meg.
Már olvastam másik ilyen kérdést is... Mos õszintén, csajok: honnan szeditek ezeket az átlag feletti buta, tuskó, kretén, gyp-s pasikat? :(
ja, vagy végezze el az orvosit, tegyen szülész-nõgyógyász szakvizsgát, és akkor vizsgálgathat õ.
a pasid a rögeszméi rabja, és a Te egészséged abszolút nem érdekli. lapát, és utolsó jó tanácsként javasold neki, hogy kezeltesse magát. ennek az embernek te nem vagy fontos. ha "de szereted" (mert tudom, hogy ez jön), akkor meg tûrj, ez a sorsod, viseld.
Az enyém is ilyen. Idióta barom. De én leszartam, mit gondol, az egészségem fontosabb, mint az õ hisztériája. Érdekes módon nem hagyott el, és a száját is befogta.... Állj a sarkadra és kész.
A kérdező hozzászólása: elrágom a köldökzsinórt? ez jó :)
A kérdező hozzászólása: ez tényleg így lenne? valakinek tapasztalat?
A kérdező hozzászólása: úgy gondolja, hogy a férfi nõgyógyászok 100% hogy bepróbálkoznak a nõknél, és össze is jön ez, az. ez teljes meggyõzõdése.
Te meg tiltsd el a pornótól, ahonnan ezt szedte.

Féltékeny vagy a párodra? Mit takar az, ha valaki féltékeny? Miért tagadja le sok férfi, hogy az?

Legjobb válasz: féltékeny nem csak a párodra lehetsz. hanem a párod körül keringõ konkurenciára is. ha féltékeny vagy a párodra, az azt jelenti, h tõle irigyelsz vmit. ha pedig más vkire vagy féltékeny, akkor tõle félted a párod. ezt takarja: félted a párod. Izgulsz azon, h megcsal, h elhagy téged egy jobbért... a harmadik kérdésre nem tudok érdemleges választ adni. amúgy nem szoktam féltékenykedni, megbízom a páromban, mert nem adott okot arra, h ne bízzak. (23/L)

féltékeny nem csak a párodra lehetsz. hanem a párod körül keringõ konkurenciára is. ha féltékeny vagy a párodra, az azt jelenti, h tõle irigyelsz vmit. ha pedig más vkire vagy féltékeny, akkor tõle félted a párod. ezt takarja: félted a párod. Izgulsz azon, h megcsal, h elhagy téged egy jobbért... a harmadik kérdésre nem tudok érdemleges választ adni. amúgy nem szoktam féltékenykedni, megbízom a páromban, mert nem adott okot arra, h ne bízzak. (23/L)
Engem nagyon csúnyán átbäsztak egy szép(?) kapcsolatban, azóta nem bírok megbízni senkiben kellõképpen. Nagyon nehezen tudom felépíteni a dolgok bizalmi oldalát, és ha egy icipici rossz dolog történik, azonnal összeomlik minden. Nem feltétlenül egy harmadik személy által kell, hogy történjenek dolgok, akármi, ami nekem nagyon rosszul esik :(
huh, én rettenetesen. Mikor összejöttünk, 4éve én 22voltam, õ 38. Nekem õ volt a második, neki meg én kb a századik. Tudom, hogy megcsalta az összes nõjét, és hogy nagy szoknyapecér volt, és igazán egy nõt szeretett az életében. Mindig kételkedtem benne, hogy ki vagyok én, 22éves csitri létemre, hogy miattam megváltozzon? Mondtam is neki, hogy nem 12éves naív p.csa vagyok, aki azt is elhiszi, ha azt mondják neki, hogy az ég piros. De már együtt vagyunk 4éve. Elvett feleségül, mindig mondja, hogy soha nem szeretett még senkit sem ennyire. Hogy olyan dolgokat hozok ki belõle, amit eddig még senki sem. Hogy meg van lepõdve saját magán, hogy 4év után elég csak megcsókolnom, hogy felálljon neki. Tudom, hogy nem csal meg, hiszen nem "túlórázik", nem jár el sehova. Dolgozni jár, néha edzeni, és otthon van. Inkább nekem segít, hogy mire hazaérek már fõzzön illetve kimosson. Ennek ellenére a zöld szemû szörny néha nem hagy nyugodni és féltékenykedek, de már nem annyira, mint régen.
én így utólag mindenkinek azt tudom tanácsolni, hogy ne legyen egészségtelenül féltékeny, én ebbe a hibába estem, és hát megsínyli a kapcsolatunk, most meg kapkodok a fejemhez hogy ezt miért csináltam, próbálom helyrehozni a dolgokat.. szóval minden apróságért rögtön berágtam, ha már ránézett valakire, ha beszélt mással, még a volt barátnõre is pedig már 3 éve nincs :S :'(
Azért tagadjuk le, mert nem tudom, de én is mindig letagadom:D Amúgy nem, nem vagyok féltékeny, pont tegnap szakítottam barátnõmmel... Ez van, ilyen az élet:) Amúgy a nevében van, hogy mit takar... Féltékenységet, a konkurenciával, etc-vel szemben, hogy megcsal, ehagy, egy szebbért, jobbért
Utolsó vagyok, ez lemaradt... 23/F :D
Szerintem én nagyon szerencsés vagyok, mert abszolút nem vagyok féltékeny. És nem azért mert nem szeretem a férjem. Kezdetektõl fogva megbízok benne, szerintem jobban ismerem mint õ saját magát. Igyekeztem mindig tudatosan kezelni mindent és nem hagytam, hogy csak az érzelmek vezéreljenek. Mivel nekem jópár féltékeny férfi volt az életemben megtanultam, hogy ezzel csak elüldözöm azt akit szeretek, és tényleg nincs annál rosszabb mikor valakit ok nélkül gyanusítgatnak.
Hát én sajna féltékeny tipus vagyok, néha összekeverem a féltékenységet a büszkeséggel sajna. Még ok nélkül is, félreértek dolgokat, vagy belelovallom magam, mi lenne ha.... Félek elveszíteni ami jó... Meg félek kígyót melengetni a keblemen. Az elhagyástól mégjobban félek, mint a megcsalástól, vagy h velem van de mást szeret. Pedig engem nem nagyon csaltak meg, csak kakor nem ovltam éfltékeny, mikor nem voltam szerelmes- Akár magamból is indulhatnék ki. Csak magunkban a gerendát nem látjuk meg annyira, mint más szemében a szálkát. Szerintem önértékelési hiba, ha valaki féltékeny, vagy irigy, vagy folyton másoknak akar megfelelni. Ha leégedett vagy magaddal és szereted magad, akkor elhiszed, h szerethetõ vagy, akkor sugárzol, akkor hagyod hogy mások közeledjenek hozzád, és te is tudsz felhõtlenül szeretni :) Neked se esne jól pl ha alaptalanul vádolnának, és ha mindent megteszel a kedvesedért, akkor is boldogtalan lenne, meg hazugnak és hõtlennek hinne. Elrontaná az idegeskedése és rágalmazása a szép pillanatokat, amik jók is lehetnének. Ha valaki megcsalja a másikat, vagy szakít vele a másikért, akkor abban a kapcsiban alapba gondok voltak, akit szeretünk azt sose hagyjuk el másért, és nem csaljuk meg olyannal, aki nem fontos, akkor csak õ van, akkor a kedvébe akarunk járni, elkápráztatni, mégjobban megszerettetni magunkat vele, jobbak lenni nála. Aki nem féltékeny soha, és nem zavarja ha más pasik udvarolnak a csajának vagy õ nézegeti a pasikat, a tök közömbös ember az nem is szerelmes sztem. Nálam sajna alapba van a bizalmatlanság, nem kell hozzá történnie semminek, nálam a bizalmat ki kell harcolni. Inkább bizaalmatlan leszek, mint naiv, akit ki lehet használni. Jólesik ha párom féltékeny kicsit, de az hogy én féltékeny vagyok, meg h ezzel dühítem szegényt az aggaszt, félek egyszer emiatt un meg. meg zavar az is hogy mikor elsõ szerelmérõl beszélt, szexben õk voltak elsõk kölcsönösen egymásnak, nekem ilyen nem volt, és félek h azt al ányt jobban szerette akkor, mnit most engem, hogy az volt a legnagyobb szerelme, és h õt keresi bennem, h olyanná akar formálni. Meg nem vagyok az esete, mer a nagyszemü göndör haju csajok jönnek be neki, az az ideálja, ja meg a japánok, én tök más vagyok, de azért megszeretett, õ sem az ideálom volt, mégis megszerettem. Sõt ovlt barátnõjéért annyi hülyeséget megtett már, nemtom h értem képes lenne ilyemsire, igaz akkor gyerek volt még. Akori barinõje meg sem érdemelte õt, sok rosszat tett vele, mégis megbocsájtott neki, velem meg egy apró félreértés miatt, mairõl nem is én tehetek, és amúgyse lett ovlna nagy probléma, felfujta, és majdnem szakitott velem :( ezek miatt a dolgok miatt zavar minden. De tudom h utána is volt csaja, meg hogy már 4 éve szakitott az elsõvel, meg hogy elöttem másfél évig nem volt kapcsija, és hogy sose csalt meg senkit. Õt csalták meg. Meg messze is laknak a volt nõi, plusz foglaltak. Meg jólesik h mindent õszintén meg tudunk beszélni. Csak 5 hónapja leszünk együtt.

Miért van az hogy a párom nem féltékeny?

Én ezt nem értem akármit csinálok sehogy nem tudom féltékennyé tenni!!!Irkodnak nekem a fiúk szerelmes üziket és aszt mondja nyugodtan irjak vissza!Ja es ha én nem mondom neki,hogy szeretlek akkor ? neki ez eszébe se jutna hogy 1x magától mondja!!!!Ez vajon miért van??????

Legjobb válasz: AZ en parom sem feltekeny egyaltalan,tudja,hogy nincs oka,ha pedig egy masik srac bokol nekem,csak buszke arra,hogy en az ove vagyok:) Az elejen en is furcsalottam,de aztan belegondoltam,hogy mennyire jo es ritka az ilyen ember.Sok embernek az eletet mennyire megkeseriti az,hogy a parja betegesen feltekeny.Sztem orulj neki,hogy benned is ennyire megbizik a parod,es meg mielott olyanokra gondolnal,hogy biztos nem szeret azert nem feltekeny,ez butasag,attol meg o szeret teged es felt,csak nem a zoldszemu kis szornyeteg iranyitja:) sok boldogsagot:)

Amennyiben a furcsa viselkedes alatt azt erted, hogy nem feltekeny mar az nem hinnem, hogy rosszat jelent.Ha kozben kimaradozik, lemondja a kozos talalkatokat, hazugsagokon kapod rajta akkor elgondolkozhatsz, de most meg nincs okod az aggodalomra velemenyem szerint:)
Lehet az ido folyaman azert mult el a feltekenyseg , mert elkezdett bizni benned es latja, hogy nincs oka onmagat enni, mert nem kavarsz mas sracokkal( gondolom ez igy van).Sztem nem kell mindig a legrosszabbra gondolni:) nyugi:)
AZ en parom sem feltekeny egyaltalan, tudja, hogy nincs oka, ha pedig egy masik srac bokol nekem, csak buszke arra, hogy en az ove vagyok:) Az elejen en is furcsalottam, de aztan belegondoltam, hogy mennyire jo es ritka az ilyen ember.Sok embernek az eletet mennyire megkeseriti az, hogy a parja betegesen feltekeny.Sztem orulj neki, hogy benned is ennyire megbizik a parod, es meg mielott olyanokra gondolnal, hogy biztos nem szeret azert nem feltekeny, ez butasag, attol meg o szeret teged es felt, csak nem a zoldszemu kis szornyeteg iranyitja:) sok boldogsagot:)
viszont, ha furcsa is akkor az mar lehet rossz jel, de onmagaban az, hogy nem feltekeny az csak szerencse:D- te ismered a parod es tudod, hogy sosem votl feltekeny vagy csak egy ideje nem erdekli.hogy mi van veled-utolso voltam:)
Gondolkodj el és ha kell lépj..... Aszem ez a kihûlés felé tart illetve az elõtt van, egy pasi ha nem féltékeny ilyenekre nem szeret igazán.... Mondani nem kell elég ha csak kimutatná, de azt hiszem ezt sem teszi meg 28/f
hát nem akarlak elkeseríteni de a kapcsolatottok szmára nem olyan fontos, mint neked... (szerintem)
A kérdező hozzászólása: Viszont erre én is rájöttem, hogy több mint valószinû nekem fontosabb a kapcsolatunk!!Én még most is épp olyan szerelmes vagyok mint 4és fél évvel ezelõtt...!!!!!
Én adnék neked 1 hetet, hogy leépítsd a 'szerelmes üziket', aztán lapát... Bocs, ha nyers voltam, én a féltékeny típusba tartozom.:) És nem kizárt, hogy õ is, csak próbálgatja, meddig mész el, ha nem reagálja le a dolgokat, szóval óvatosan!
vagy mert nem is érez semmit, vagy mert magából indul ki, hogy soha nem csalna meg, így benned is megbízik.
Van oka rá hogy féltékeny legyen? ha nincs mé lenne féltékeny?
Ha nem féltékeny, az rossz. Ha nem mutatja, hogy féltékeny, az jó. Mindenki féltékeny valamelyest, aki szeret. De az a srác, akit mindig csak "próbálgatnak", hogy vajon féltékeny lesz-e, az elõbb utóbb kiábrándul. És csakazért se lesz féltékeny, mert nem kell neki egy olyan barátnõ, aki a mástól kapott szerelmes üzeneteket folyton az orra alá dugdossa, hogy megtudja, vajon féltékeny lesz-e. Ez enyhén szólva kiábrándító. Nem kell ezt próbálgatni.- Addig örülj, míg nem minden kérdése az lesz, hogy "Má' megint kivel beszéltél, kire néztél rá?!?!" A szerelmes üziket meg le kell csapni, húzzanak a vérbe, neked kapcsolatod van.
sok lány álma ez ;) szerencsére hasonló cipõben járunk, tavaly félévben egy fiúval kellett egy szobában laknom a koliban mert nem volt máshol hely :S az egészet nagyon jól viselte, soha egy félreérthetõ vagy bántó megjegyzése sem volt. egyszerûen ismer engem h nem tudnám megcsalni és azt mondja, ha drámázna, akkor is megvan rá az esély h beleszeretek másba, és akkor úgyse tud ellene semmit se tenni. úgyhogy jobb a féltékenységmentes, bizalomteljes kapcsolat :)
miért akarod mindenáron féltékennyé tenni? örülj neki h szeret, és ennyi :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket!!Amúgy nem szokott kimaradozni, meg nem szokta lemondani a talikat!!!Mindig szokta mondani, hogy nem kell félnem semmitõl mert attol hogy még nem számlálgassa, hogy mennyire szeret, õ attól még szeret...!!!!!!Nem szeretném elveszteni a bizalmamat mert imádom.....!!!!
A kérdező hozzászólása: Amúgy ugyanúgy bújik meg minden csak nem tudom egy ideje nagyon furcsa!! 20/L
A kérdező hozzászólása: amugy azt mondta mikor kérdeztem, hogy mikor meg lesz rá az ok hogy az legyen majd akkor az lesz!!!!Szerintetek????
A kérdező hozzászólása: De régen féltékeny volt nagyon......:(((
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!!!

Sok nő féltékeny a párjára? Én olyan szinten féltékeny vagyok hogyha már ránéz egy nőre meg tudnék őrülni a féltékenységtől.

Nyilvánvalóan tudom hogy nem csalna meg, mégsem tudom kontrollálni magam. Ez kb a szülésem után kezd?dött el, és már úgy érzem kezd rámenni a kapcsolatunk az én butaságaimra. Van még ilyen n? aki ilyen helyzetben van/volt? Hogyan lehet ezen túl lépni?

Legjobb válasz: Nálam a kapcsolat elején volt ilyen,még az exek -re is féltékeny voltam,olyanra akit nem is ismertem láttam soha,elég volt elképzelnem,hogy valaki mással is volt ,vagy,hogy valaki más tetszett neki,vagy Õ tetszett valaki másnak,szóval mindenkire az voltam.De nekem egyre jobban sikerült ezt elnyomnom magamban,legtöbbször a párom nem is tudta ezt mert nem szóltam igyekeztem nem ki mutatni,aztán ha rám jött ez az érzés ami ,amugy nagyon tud fájni,mindig igyekeztem elterelni a gondolataimat ,valamivel lefoglalni az agyamat.Nekem igy lassan sikerült,most is féltékeny vagyok de már nem annyira és nem szenvedek úgy mint elõtte.

Nálam a kapcsolat elején volt ilyen, még az exek -re is féltékeny voltam, olyanra akit nem is ismertem láttam soha, elég volt elképzelnem, hogy valaki mással is volt , vagy, hogy valaki más tetszett neki, vagy Õ tetszett valaki másnak, szóval mindenkire az voltam.De nekem egyre jobban sikerült ezt elnyomnom magamban, legtöbbször a párom nem is tudta ezt mert nem szóltam igyekeztem nem ki mutatni, aztán ha rám jött ez az érzés ami , amugy nagyon tud fájni, mindig igyekeztem elterelni a gondolataimat , valamivel lefoglalni az agyamat.Nekem igy lassan sikerült, most is féltékeny vagyok de már nem annyira és nem szenvedek úgy mint elõtte.
Én nem. Ha ilyen lennék, a férjem már rég lelépett volna.
Nem vagyok féltékeny.
Én is féltékeny vagyok, de mindig rájövök hogy nem olyan hülye hogy más miatt elhagyjon. :) Gondolj arra, hogy veled van nem véletlenül választott téged. De ha megváltoztál és a folyamatos hisztidet kell elviselnie, hát könnyen lehet , hogy lelép. Én inkább úgy viselkedem, hogy õ fusson utánam, pedig házasok vagyunk, ne legyen már természetes hogy vagyok neki.
Betegesen féltékeny vagy, és ki akarod sajátítani magadnak a párodat! "hogyha már ránéz" Szokták mondani, hogy "Hûséged fogadott, nem vakságot!" bár nem is vagytok szerintem házasok! "Hogyan lehet ezen túl lépni?" Fogd fel, hogy nem szabhatod meg neki, hogy hová nézhet, és hová nem, csak nem nézheti lehajtott fejjel a földet! Mondogasd magadnak, hogy ez nem jó, emiatt meglehet a veszekedés, vita, majd a szakítás! Hátha ez segít!
Talán érd el, hogy téged bámuljon...csinosodj ki, adj magadra, smink, tûsarok, légy igazi nõ újra!
ennek szerinten vannnémi biológiai oka, mert szülés után sokkal kiszolgáltatobbak a nõk, jobban a párjukra vannak utalva. Az emberi monogámia eredetileg csak ebben az idõszakban mûködött, amikor a kisgyermeket gondozni kell. Annak volt igaza, és ezt jól fontold meg, hogy azért van veled, mert szeret, ilyen vagy olyan vagy, de ha hisztis mániákusan féltékeny félörültté válsz, és nem szeded össze magad, akkor ne lepõdj meg, ha lelécel, fordított esetben te sem tudnád ezt hosszú távon elviselni.
"Talán érd el, hogy téged bámuljon...csinosodj ki, adj magadra, smink, tûsarok, légy igazi nõ újra!" Egy nõ nem a tûsaroktól lesz igazi nõ. Egyébként kinézhet akárhogy, ha belül nincsenek rendben a dolgok. Inkább pszichológus kéne és a párja dicséretei.
eddigi példák alapján azt láttam, hogy az ember akkor féltékeny, ha vagy magában, vagy a párjában nem bízik. és akkor bizony a kapcsolattal van a baj. nálunk ilyen téren minden OK a párommal, mert tudom róla, h max megnézi a jobb kivitelû nõket, de a haverságon túl nem menne egyikkel sem. õ persze néha kicsit féltékeny, mikor látja, hogy tetszem egy pasinak, és van mikor a tudtukra adja, hogy foglalt vagyok, jobb lenne már a próbálkozást is elfelejteni. úgy lehet túllépni, hogy sokat beszélhetsz a pároddal, elmondod, h mi a bajod, és megkéred, h tiszteljen már meg azzal, h nem nézeget más nõket a jelenlétedben.
tényleg, te csaltad már meg õt?
Így nem vagyok féltékeny. Tudom, hogy a párom engem szeret és hûséges hozzám. Talán annyiból áll a féltékenységem, hogy azt azért nem tudnám teljesen nyugodtan végignézni, ha valaki megpróbálna vele flörtölni.
A saját önbizalmadat kell megerõsíteni több téren. Írod is, hogy a szülés után kezdõdött. Én is ilyen voltam, s szerintem az önbecsülésem, önbizalmam növekedésével csökkent. Hidd el, hogy vagy olyan jó nõ, mint akárki más és a párod téged válaszott. Viselkedj úgy, hogy ez így is maradjon.
Én úgy érzek mint a 19:03as. Az exekre valami iszonyú féltékeny vagyok. Ha már elképzelem velük (párat ismerek) elfog a sírhatnék... Amúgy egyáltalán nem vagyok féltékeny, felõlem nézegethet pucér seggeket a neten, sõt, pornót együtt nézünk és az ha az utcán megnéz valakit (õ szerinte) sunyiban, viccesen mérgesen ránézek õ meg édesen rám nevet hogy mi van? :D És ezzel le is zárult.
Én is nagyon az vagyok, de próbálom annyira nem kimutatni, mert tudom, hogy a páromat bántanám, és a kapcsolatunkat zúznám szét ezzel.
Az elsõ házasságomat ez mérgezte meg, mert nem bírtam elviselni az állandó otthoni cseszegetést. Ráadásul egy munkahelyen dolgoztunk ahol a dolgozók 90%-a nõ volt. Nem adtaM okot arra, hogy féltékeny legyen, de 18 én után csak azért is megtettem. Ma már bánom és kár hogy azt a fajta szinte kórós /beteges/ magatartásra nem tudtuk orvosolni.

Miért lesz valaki féltékeny természet? És aki alaptalanul féltékeny annak hogy lehet bebizonyítani, hogy bízhat a másikban? Mit tegyen az aki féltékeny, hogy ne legyen az, és mit tehet a párja, h segítsen neki?

Lehet önmagával nem elégedett az, aki mindig féltékenykedik? Vagy annyira szerelmes, és csalódott ovlt egyszer, hogy fél elveszíteni ami van? Aki betegesen féltékeny azzal mit lehet kezdeni. Tényleg rámehet a kapcsira a bizalmatlanság?

Legjobb válasz: jó meglátás, egyértelmû összefüggés áll fenn a féltékenység, és az önbizalomhiány közt. egészséges önbizalommal nem zavar az sem, ha nem tudom épp hol és kivel van a párom, mert nem görcsölök rajta hogy nem vagyok neki elég jó.

jó meglátás, egyértelmû összefüggés áll fenn a féltékenység, és az önbizalomhiány közt. egészséges önbizalommal nem zavar az sem, ha nem tudom épp hol és kivel van a párom, mert nem görcsölök rajta hogy nem vagyok neki elég jó.
Miért félti a ragadozó a prédáját?Mert csak önmagának akarja, egyedül akarja bekebelezni, nem osztozik senkivel.A féltékenység valójában egy nagy fokú önzés, és jó adag félelem.Nem nemes érzelem, ahogy sokan beállítják, mert a féltékenység csak errõl szól: én, én, és én. A nõk szinte büszkék a barátjukra, élettársukra, férjükre, mikor látják hogy az féltékeny.Téves reakció.Mert a féltékeny személy önzõ, csak saját magára gondol, fél hogy a hús elvétetik a szájától, és semmilye sem marad.A féltékenység a legerõsebb bizonyíték arra, hogy még a szerelem is öncélú, és nincs benne semmi fennkölt és magasztos. A féltkenységet nem lehet gyógyítani, és bizony a túlzásba vitt félelemre rámehet a kapcsolat, mert szinte megfojtja a másikat, és nem hagy neki intim szférát.
Mindenkiben van egy kis féltékenység ami természetes ha szeretsz valakit nem akarod elveszíteni. Lehet attól mert szerelmes vagy nem érzi magát elég jónak vagy elõbbi élmények vagy lát jeleket a másikon ... szerintem egy kis féltékenység nem árthat de ha valaki már betegesen az az biztos megfojtja a kapcsolatot
A kérdező hozzászólása: nem, csak megnéztem, hogy mikor lépett be, de szerintem õ is nézi adatlapomat, mer már rég nem használtam egy oldalt, és azt sem tudtam, hogy fenn van, és õ közölte velem, hogy megkeresett, és hogy 7 ismerõsöm van bejelölve, akik mnid pasik :) és mondta alig használja az oldalt, meg törölni fogja, és én direkt megnéztem h törli e, hát azóta se törölte, és tegnap is belépett, azóta háromszor, és szerintem az adataimat nézegeti :) de persze ez jólesik, mer sose hisztizik semmin :) csak furcsállottam kicsit. Persze adatait nem szokta szerkeszteni, mer még mindig az van ott h egyedülálló :)
De az adatlapjait nézegeted és ezekután jönnek az sms-ek meg a hívólisták!
A kérdező hozzászólása: ki mondta h én a párom telefonját megnézem? :)
Te már kimeríted a beteges kategóriát. Gondolj csak bele megsérted a magánszféráját. Üzenetek, adatlapok lehet, hogy még a telefonját is átböngészed? Hát ha a csajom ilyeneket csinálna tuti röpülne! Bizalom nálad a bányászbéka segge alatt van!
Nincs egészséges féltékenység. Van féltés és van féltkenység. Elõbbi természetes (félted, hogy ne essen baja, ne támadják meg stb), a féltékenység pedig minden olyan, maiben kisajátítod a másikat és onnantól kezdve a tulajdonodnak tekinted. Egészséges féltékenység nincs, nem tudom ki találta ki ezt a hülyeséget. (Az a baj, hogy ma 30 év alatt sok a retardlt, olvasatlan iskolázott bunkó, akik értelmezni sem tudják a dolgokat.)
A kérdező hozzászólása: csak mer néha ellenõrizgetem hogy adatlapján mikor jelentkezett be, sõt ismerõseit is nézegetem, vagy volt barátnõjérõl milyen képek vannak fenn, jobb e nálam, jobban szerette e egykor mint most engem, mit tegyek h jobb legyek magamnál, vagy nála. pedig sose csaltak meg, inkább ragaszkodtak hozzám és én menekültem a kapcsikból rég, és 24 éves lány vagyok, régen nem voltam ilyen féltékeny tipus mint most, pedig párom sose csalt meg senkit, meg nem alkalmi kacsi hívõ, nem is bulizik. Nem értem mér vagyok ilyen, nincs gond velem, de lehet tényleg önbizalom hiányom van, vagy csak túl szerelmes vagyok és alig hiszem el h végre boldog lehetek...Nem tudok felhõtlenül boldog lenni, mer rágódom mi van ha elveszítem. Tudom h ezzel én rontanám csak el a kapcait és nem akarom. De õ hogyhogy nem olyan féltékeny? Vagy csak jól leplezi, esetleg szégyenli? vagy érzi h be van biztosítva nálam és ezért bízik bennem? Pedig neki több oka lenne nem bízni, mer õt már csalták meg, pedig bízott a szerelmében. Hogy lehet ezt leküzdeni? Tényleg beteges vagyok már? szeretem féltékennyé tenni h megnyugodjak
A kérdező hozzászólása: csak mer néha ellenõrizgetem hogy adatlapján mikor jelentkezett be, sõt ismerõseit is nézegetem, vagy volt barátnõjérõl milyen képek vannak fenn, jobb e nálam, jobban szerette e egykor mint most engem, mit tegyek h jobb legyek magamnál, vagy nála. pedig sose csaltak meg, inkább ragaszkodtak hozzám és én menekültem a kapcsikból rég, és 24 éves lány vagyok, régen nem voltam ilyen féltékeny tipus mint most, pedig párom sose csalt meg senkit, meg nem alkalmi kacsi hívõ, nem is bulizik. Nem értem mér vagyok ilyen, nincs gond velem, de lehet tényleg önbizalom hiányom van, vagy csak túl szerelmes vagyok és alig hiszem el h végre boldog lehetek...Nem tudok felhõtlenül boldog lenni, mer rágódom mi van ha elveszítem. Tudom h ezzel én rontanám csak el a kapcait és nem akarom. De õ hogyhogy nem olyan féltékeny? Vagy csak jól leplezi, esetleg szégyenli? vagy érzi h be van biztosítva nálam és ezért bízik bennem? Pedig neki több oka lenne nem bízni, mer õt már csalták meg, pedig bízott a szerelmében. Hogy lehet ezt leküzdeni? Tényleg beteges vagyok már?
A kérdező hozzászólása: Ha megbeszélhetem valakivel a dolgokat, de leginkább vele, akkor megnyugszom, és akkor tudom hogy megbízhatok benne, csak ne vigye túlzásba a magyarázkodást, meg a gyanakvást, vagy hízelgést, mer az tényleg olyan, mintha takargatni akarna valamit. Lehet egészségtelenül féltékeny vagyok már?
A kérdező hozzászólása: mi számít már beteges féltékenységnek? írhattok példákat is
a féltékenységet a másik váltja ki belõlünk én volt, hogy egyik páromban tökéletesen megbíztam csupán mert sok pici jelébõl láttam, hogy megbízható pl amikor mellé ült egy csaj, õ erre automatikusan teljes testével felém(a bnõje felé) fordult a csajt totál kizárva. és még sok ezer hasonló egy másik srác meg mindig ködösen válaszolt még a kérdéseimre is pl jé ezen a cetlin kié ez a telefonszám, erre õ: ó az lényegtelen, és azóta sem kaptam választ, ez tudom önmagában nem ok a féltékenységre de ezer ehhez hasonló miatt már nem nyugodt az ember egyre jobban belemegy és kezd elvakult, késõbb fóbiás, aztán beteges lenni míg egy nyitott õszinte srác ilyet nem hoz ki a nõbõl!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!