Találatok a következő kifejezésre: A párom fél éve (255 db)

A párommal fél évig nem feküdhetünk le, szerintetek félre fog lépni?

Még friss a kapcsolat viszonylag, és elég fiatalok is vagyunk én 18L ? 19F. Félek, hogy a szex hiány miatt majd félre kacsingat, és megcsal. Hány pasi bírná ezt ki?

Legjobb válasz: Én kibírnám,ha tudom,hogy fél év múlva is ott leszel még...Sõt,még többet is ha komoly a dolog. 21/f

Én kibírnám, ha tudom, hogy fél év múlva is ott leszel még...Sõt, még többet is ha komoly a dolog. 21/f
Miért nem feküdhettek le? Amúgy nem feltétlenül torkollana megcsalásba, és egyébként sem csak szexelni lehet, arra van a petting :)
Ha még friss a kapcsolat, miért kéne egyáltalán szexelni? Az ilyesmi fokozatosan megy, nem rögtön bele a közepébe.
Többen bírják mint te azt gondolnád...... Szerintem ezen ne parázz... ha szeret akkor megvár !!
A kérdező hozzászólása: Igen, csak kezem :D Amit használhatok is. És írtam, hogy az fél éven át azért .... és azt még variálni sem lehet.
De milyen egéség ügyi problémáid vannak? AIDS?..Vagymi? mert ugye az se mindegy..
A kérdező hozzászólása: Az mindegy, hogy milyen, a lényeget leírtam. És nem AIDS.
nagyon sokan kibírják ha a párjukról van szó, akár hiszed akár nem :)
Keféljetek(vagy ha nem ak petting), nem fog megártani jó nektek :) F17
Az milyen probléma lehet hogy se puncit se szájat nem használhatsz?
és még gumival se. tréfálsz bolondozol?
van kezecskéd meg szád is.
A kérdező hozzászólása: Egészség ügyi
miért nem csináljátok fél évig?
De akkor miért nem szexelhettek a továbbiakban? Mert, ha egészségügyi oka van, és a párod ezt nem érti meg és megcsal, akkor annyira tapló, hogy jobban is jársz, hogy ez még "korán" kiderült...
A kérdező hozzászólása: DE köszönöm a kedves válaszokat, remélem hûséges marad. :)
A kérdező hozzászólása: Igen, már le feküdtünk. Csak hát tapasztalataim és látottak alapján ebben a korban gondolom, hogy megcsalna, és ettõl félek. Meg nagy nõfaló volt mielõtt megismertem. Esetleg kézzel tudnám kielégíteni, de az meg fél éven át ... :s Nem hiszem h tetszene neki, és ebbe még újítást se lehet vinni :s
Igen az tényleg fontos, hogy elõtte lefeküdtél-e már vele vagy sem. Egyébként ha szeret és komolyan gondolja veled ezt a kapcsolatot akkor megvár.A barátnõm a barátjával másfél éve vannak együtt, és bizonyos okok miatt még nem feküdtek le egymással, és mind a ketten nagyon nagyon szeretik egymást és soha nem kacsingatnának másfelé. 18/l
Mármint miért nem? Egészségügyi, vallási, vagy milyen oka van? És elõtte volt már szex? És ha szex nem is lehet, azért kézzel, szájjal ki tudod rendszeresen elégíteni, vagy azt sem?
elõtte lefeküdtetek? ez sokat számít mert ha nem akkor azt is hiheti hogy csak érzelmi támasznak használod..és ha már nem kell kiadod az útját.. de ennek kicsi az esélye..
A kérdező hozzászólása: Õ nem tud engem sehogy se kényeztetni. Én tudnám õt kézzel. és ezzel kifújt a lehetõségek listája :( De köszönöm a biztató válaszokat. :)

Ha már nem szeretem a páromat fél év után, és vissza szeretnék menni a volt vőlegényemhez, de nem akarom megbántani a mostanit, mit csináljak? Az előzőt szeretem.

Az el?z?vel nem volt olyan jó a szex,mint a mostanival,de ? többet adott érzelmileg.

Legjobb válasz: Én együtt voltam 7hónapig egy sráccal akit tiszta szívenbõl szerettem. 7hónap után szakított velem. Rá kb 5hónapra összejöttem egy sráccal, de közbe az ex titokba hivogatott h szeret és h bocsájtsak meg neki. Féltem, nem mertem akkor visszamenni hozzá. Másfél év poklot éltem át az új pasival, mert õt nem szerettem. Másfél év után beleuntam és visszamentem az exhez, aki addig várt is rám. Jobban jártam, de sajnálom hogy nem elöbb mentem vissza hozzá. Mondjuk én a szüleim miatt is nem mertem visszamenni az exhez. A lényeg hogy azóta már egy év eltelt, és nagyon boldog vagyok vele, és mindenkinek, meg persze magamnak is bebizonyítottam hogy jól döntöttem akkor. És nem bánom. Ha nem szereted a mostanit, és tutti h a volt võlegényed szeret és csak veled akar lenni, akkor ne félj semmitõl, menj a szíved után. Részesítsd elõnybe magadat, ne másokkal foglalkozz, csak magaddal, hogy neked mi a jobb. Én mindenképp ezt tanácsolom. Ne akarj teis magadnak még pár keserves hónapot. Inkább legyél boldog az exel, ha úgy érzed hogy tényleg megéri visszamenni hozzá. Sok sikert és boldogságot kívánok.

Én együtt voltam 7hónapig egy sráccal akit tiszta szívenbõl szerettem. 7hónap után szakított velem. Rá kb 5hónapra összejöttem egy sráccal, de közbe az ex titokba hivogatott h szeret és h bocsájtsak meg neki. Féltem, nem mertem akkor visszamenni hozzá. Másfél év poklot éltem át az új pasival, mert õt nem szerettem. Másfél év után beleuntam és visszamentem az exhez, aki addig várt is rám. Jobban jártam, de sajnálom hogy nem elöbb mentem vissza hozzá. Mondjuk én a szüleim miatt is nem mertem visszamenni az exhez. A lényeg hogy azóta már egy év eltelt, és nagyon boldog vagyok vele, és mindenkinek, meg persze magamnak is bebizonyítottam hogy jól döntöttem akkor. És nem bánom. Ha nem szereted a mostanit, és tutti h a volt võlegényed szeret és csak veled akar lenni, akkor ne félj semmitõl, menj a szíved után. Részesítsd elõnybe magadat, ne másokkal foglalkozz, csak magaddal, hogy neked mi a jobb. Én mindenképp ezt tanácsolom. Ne akarj teis magadnak még pár keserves hónapot. Inkább legyél boldog az exel, ha úgy érzed hogy tényleg megéri visszamenni hozzá. Sok sikert és boldogságot kívánok.
Szerintem nem a szexen múlik a dolog...bár tény, hogy fontos. Ha az exedet szereted, akkor ott lenne a helyed Vele.. de mégis a mostani Pároddal Vagy. Ha a volt Võlegényed szeret még és visszavár, valamint Te is úgy érzed, hogy KOMOLYAN Mellette a helyed, akkor válaszd Õt. Bár nem ártana tudni, hogy mi miatt mentetek szét.. Azért az sem mindegy. Mindenesetre, ha tényleg azt érzed, hogy Õ életed párja, akkor beszéld meg a Barátoddal. Remélem, valamennyit segítettem..ha más máshogy látja, akkor majd elmondja a véleményét. De szerintem azzal mindenki egyet ért, hogy komolyan gondold azt át, hogy mit is érzel és ki iránt. :)
gondold meg. Biztos volt köztetek annyi lelki kapcsolat az elõzõvel, ha az eljegyzésig jutottatok! Meg a szex (nekem) azzal jobb, akit szeretek, szóval ezt a részét nem vágom...
Én a helyedben mindenképp szakítanék a mostanival mert nem jó dolog tovább áltatni a másikat.Ha egy darabig egyedül vagy, talán tisztázódik benned minden. Egy kapcsolatban nagyon fontos a szex, még ha nem is a legfontosabb, azért mérlegeld, elég-e amit õ nyújt az ágyban vagy hosszú távon gondok adódhatnak belõle. Hallgass a szívedre, de az agyaddal gondold át a dolgot.
Nekem az ex volt nagy akrobata az agyban. Miutan szakitottunk en megismerkedtem egy masik fiuval - ami persze kihozta belole a gyere vissza reakciot. Majdnem visszatancoltam.... Ma az a masik fiu a ferjem. Kapcsolatunk alapja nem a cseppet sem mellekes szex. Ha ugy erzed kielted magad, ha ugy erzed egy tars tobbet er a jo szexnel, akkor lepj. Ezt azonban nem tudod ugy megtenni, hogy ne seruljon valaki.
A mostani felejtsd el. Ha a régi még nem foglalt és Õ is akar még, egy próbát megér! Sok sikert!
Az én párom 3 év után tegnap benyögte, hogy már nem szeret. De azért találkozgassunk továbbra is mert neki hiányzik a szex. Kiverte a biztosítékot. Minek néz? Én senkit nem szerettem még ennyire, és vele akartam leélni az életem! Õ pedig eldobna mint egy zsepit? Nem tudom mit tegyek, nem tudok enni aludni semmit, folyamatosan bõgök!

A párommal fél éve vagyunk együtt, jól megértsük egymást. De most képbe került egy másik férfi akire sokat gondolok. Most mi legyen? Szakítsak a párommal? Ez a pasi nem tudja, hogy tetszik nekem.

Legjobb válasz: Ha sokat gondolsz a másik ffire,akkor nem igazán szereted a párodat.Ha nem tudja az a másik,hogy tetszik neked,mond meg neki és majd meglátod miként dönts a reakciójából,illetve szerintem próbáld megismerni,mert lehet nem is tetszene benne sok minden...akkor pedig miért adnád fel azt ami 'biztos'?

Ha sokat gondolsz a másik ffire, akkor nem igazán szereted a párodat.Ha nem tudja az a másik, hogy tetszik neked, mond meg neki és majd meglátod miként dönts a reakciójából, illetve szerintem próbáld megismerni, mert lehet nem is tetszene benne sok minden...akkor pedig miért adnád fel azt ami 'biztos'?
Ha az elsõ mellett észre vetted a másikat nem vagy szerelmes. Csak te tudhatod, de át ne verd.
ne
Azt, hogy mennyit gondolsz a másik férfire, hogy mennyire hagyod magad általa elvonni a párodtól, rajtad is múlik. Ezt képes vagy tudatosan erõsíteni vagy korlátozni. A párodat már ismered, látod a jó tulajdonságait, hibáit, vannak közös emlékeitek. Az új férfit nem is ismered! Akár az is lehet, hogy egy bunkó perverz idióta :) Döntsd el, hogy alkalmasnak gondolod-e a párod hosszú távú kapcsolatra. Ha igen, akkor ne hazardírozz (fájdalmat okozva ezzel magadon kívül neki is, feleslegesen). Ha nem, akkor pedig ne azért hagyd el, mert bejött a képbe más is, hanem akkor amúgy is ez lenne a helyes.
megértJük
A kérdező hozzászólása: A pasinak ismerem a múltját és sajnálom. Folyton arra gondolok vajon mi lehet vele.
Ne dobd el a biztosat az ismeretlenért!Próbáld elõbb megismerni valamennyire a másik férfit, és a tudtára adni, hogy tetszik, de csakis akkor, ha valóban úgy gondolod, hogy megéri.Bár szerintem ha amúgy jó a kapcsolatod a pároddal és jó Hozzád, nem feltétlenül érdemes kikacsintgatni.
"A pasinak ismerem a múltját és sajnálom. Folyton arra gondolok vajon mi lehet vele." Ez esetben nagyon nem ajánlom, hogy otthagyd a párod miatta. Az ilyen sajnálás-alapú kapcsolatok sajnos nem szoktak jó véget érni. Pontosabban korai és nem jó véget szoktak érni.

Hogyan engedjünk el valakit? 2 éve ismerkedtem meg a párommal, fél év után összeköltöztünk. Finnországban élünk mindketten, ő afrikai. Másfél hónapja közölte, hogy ő haza szertene költözni.

Korábban arról beszéltünk, hogy majd összeházasodunk, gyerekeink lesznek. Most viszont fontosabb neki, hogy otthon próbáljon szerencsét. Nekem ő testesített meg mindent, amit egy férfiban valaha is kerestem. Most nehéz, mert tudom, hogy el kellene engednem, szerencsét kívnánni neki, és örülni, hogy ennyi időt is kaptunk az élettől együtt. Hogy lehet ezt "elviselni"? Nagyon nehéznek érzem, hogy újrakezdjem a padlóról, és kezdem magam öregnek érzeni, és félek, hogy kicsúszok az időből, hogy gyerekeim legyenek. 30/N

Legjobb válasz: Miért nem mész vele?

Miért nem mész vele?
A kérdező hozzászólása: Még van három évem itt a suliból, amit augusztusban kezdtem, én szeretném befejezni. Azt mondta, nem tudja megígérni, hogy ilyen hosszú idõt várni tudna rám. Plusz tart attól, hogy fehérként egyszer csak meggondolom magam, hazajönnék Európába, az esetleges gyerekeinkkel együtt. Én szívesen mennék, még ha tartok is egy kicsit az ismeretlentõl.
Szerintem ennek a fekete-fehér dolognak nem kellene problémának ellnie egy párkapcsolatban. Én és a párom kicsit hasonló cipõben járunk, más vallásúak vagyunk. Én régebben szerettem volna Izraelben letelepedni, de õ errõl hallani sem akart. Ettõl én még ki fogok menni, csak nem évekre, hanem mondjuk nyárra, pár hónapra. Ennyit kibír a kapcsolatunk. Nektek is ezt meg kéne beszélni. Ha a ti kapcsolatotok komoly, márpedig szerintem az, ha már a gyereket terveztétek, meg kell, hogy tudjátok oldani ezt anélkül, hogy szakítanátok. Mi lenne, ha elengednéd, de csak pár hónapra, hogy Afrikában lehessen (te is értsd meg, hogy mennyire fontos lehet neki a haza). De mielõtt végleg ott szeretne letelepedni, megvárhatná, amíg te is vele tudsz menni. Ez egy viszonylag elfogadható kompromisszum, csak a mi történetünkbõl kiindulva is. Remélem tudtam adni legalább egy jó tippet.
A kérdező hozzászólása: hát igazából még nagyon képlékeny neki ez az egész... nem tudja mikor szeretne menni (csak annyit, hogy idén), nem tudja, milyen "bizniszt" szeretne ott kipróbálni, de ha nem jön össze neki, akkor visszajönne Finnországba. Én megértem, hogy fontos neki az otthon, nekem is az. Azt is tudom, hogy én is nagyon fontos vagyok neki, de valahogy mégis van egy olyan érzésem, hogy õ ezzel lezártnak tekintené a kapcsolatot (ha elmegy), bár látom rajta, hogy õ is szenved ettõl az egésztõl.
Szerintem ezt még nem szabad lezártnak tekintened. Próbáld meg vele megértetni, hogy mi az ami miatt aggódsz. Biztos, hogy ha igazán komolyan szeret téged (szerintem így van, bár nem ismerlek, de eddigi hozzászólásaidból ez derült ki) át fogja gondolni a dolgot. De azt ne kérd tõle, hogy teljesen mondjon le a terveirõl, hiszen te sem mondasz le a tanulmányaidról.
Szerintem meg (sajnos) baromi egyszerû az egész: ha ez a pasas szintén a te személyedben találta volna meg az igazit, nem keresne kifogásokat, hanem közösen dolgozna a megoldáson, hogy együtt lehessetek. Én a helyedben valóban elengedném, de nem azért, hogy szerencsét kívánjak neki, hanem hogy ÉN találhassak egy olyat, akinek fontos vagyok annyira, hogy tûzön-vízen át kitartson mellettem. 26 N
Szerintem meg õ sem tudja mit akar. Két, számára nagyon kedves dolog közül kell választania. Képzeld csak el, neki mennyire nehéz lehet. Inkább segítened kéne, hogy boldog lehessen úgy, hogy közben a te is az maradhass. Beszéljétek meg, mondjátok el egymásnak kinek mi a fontos, és mennyire, mit hajlandó föladni a másikért, stb. A végére kell, hogy szülessen egy eredmény, ami mindkettõtöknek elfogadható, de ehhez az kell, hogy mindketten tudjatok engedni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válaszaitokat! én igyekszem majd, de abban igaza volt egyikõtöknek, hogy ezt neki is akarnia kell.
Hát én mindjárt hányok..
szegény párod :)
Szerintem ez undorító... hogy lehet egy összetestnedvezett, és általad összerágott kalácsot érzékien átköpni és utána élvezettel megenni... én sugárba hánynám a párom, de szerintem õ is... az is más, ha mondjuk egy hasonló "célszerszámot" mondjuk egy banánt hívtok segítségül... azzal játszol a hölgy nemes testrészén (persze finoman) s aztán érzékien az ajkai közé is beteszed...az más... de még lehet, hogy valakinek ez is sok...
Hat eleg kreativ vagy gyerek...:) ))) Beteg joszag. XD

Az normális dolog, hogy a párom fél év után is majdnemcsak napi szinten tartja a kapcsolatot "baráti szinten" a volt párjával? 30f

Engem ez zavar, és ? is tudja, de mégis keresik egymás társaságát. Bízom benne, és szeretjük is egymást, de mégis a volt barátjával felt?n?en jóban vannak... Van ilyen hogy fél éves kapcsolat után is ez természetes ?

Legjobb válasz: Nem normális, de az egy jó pont, hogy nem titkolja el elõled.

Nem normális, de az egy jó pont, hogy nem titkolja el elõled.
Szerintem furcsa, próbálj meg hármasban lenni velük, akkor leszûrheted mi a helyzet, lehet tényleg csak haverok.
nem az. egyszerûen nem tudnak egymástól elszakadni.fél év nem olyan sok egy szakítás után.pontozzatok le, szép elmélet a dejóhogykultûráltan szakítanak, meg milyen értelmesek, de az aki ezt írta komolyan úgy érezné helyesnek ha a SZERELME minden egyes nap beszélne, találkoznak a RÉGI SZERELMÉVEL? miután szakított 2 ember, nincs mi összekösse õket, nem rokonok , nem barátok. közös élményeik vannak, hol jók, hol kevésbé jók, de azzal hogy szakítottak le kéne zárniuk a kapcsolatot azzal a személlyel. hiszen ha nem munkatársak, nem rokonok, nem szeretõk, nem szerelmesek akkor miért is találkoznak? jaa hogy barátok. deszépen hangzik. barátságból szerelem az okés, megesik. de ha két ember szerelmes volt, együtt jártak, volt szex, utána összvissz fél évvel az nem lesz igazi, ex-iránti kötõdés nélküli barátság!! hogy lehetne az?ha évek utána találkoznának és szimpatizálnának az érthetõ, de fél év? mikor volt idejük kiheverni a másikat?
Ez egyáltalán nem normális. Persze, maradjanak jóban, nem kell utálkozni, de a napi kapcsolat azért durva. Jöhetnek a közös emlékek, nosztalgia, aztán "az" lesz a vége.
Ha téged ez ennyire zavar, akkor a párodnak kéne, hogy legyen annyi eszecskéje, hogy szem elõtt tartja. Nem azzal van a gond, hogy tartja a pasival a kapcsolatot, hanem, hogy rendszeresen, és ez neked fájdalmat okoz. Ha a férjemnek fájdalmat okozna, hogy minden nap beszélek a volt pasimmal, akkor egyértelmûen abbahagynám ezt a tevékenységet, hogy a férjemnek kedvezzek... Beszéld meg vele.
Nem titkolja el elõle... Nos ennek két oka lehet: 1.) Vagy mert akkora a bizalom 2.) Vagy mert a csajt ennyire nem érdekli a párja érzései
De normális. Meg az is normális, ha 1-2-10-20 év után is jóban vannak. Ritka az ilyen, mert képtelenek az emberek civilizáltan szakítani. De attól, hogy a szerelem nem jött össze, a barátság még összejöhet. Nekem is van egy exem, 15 éve barátok vagyunk. És egyik páromat sem csaltam meg vele. Ha bízol benne, akkor nem zavar. Ha zavar, akkor vagy önzõ vagy és birtokolni akarsz (ami nem vezet jóra) vagy mégsincs meg a bizalom. Én nagyon morcos lennék, ha a párom meg akarná szabni, kivel barátkozom, kivel nem.
Hatoska, te egy nõ vagy egyelekmeg, s ez pedig, "Én nagyon morcos lennék, ha a párom meg akarná szabni, kivel barátkozom, kivel nem." hogy ezt írod, semmi másról nem szól, minthogy nem akarsz elesni a pasik burkoltnak hitt udvarlásától, egód nyaldosásától. Légy oly jó és ne légy ilyen gusztustalan mértékben álszent, jóó? Már ha egyáltalán felfogod mirõl is beszélek.
Ja az nem rossz ha te is jóba vagy a palival. Nálunk a nejem régi palija volt az esküvõi tanúm , a nejemé meg az én ex csajom:)
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Én nõ vagyok, 8 éve ismerem a férjem, van egy gyönyörû lányunk, tökéletes a kapcsolatunk. És mégis minden héten egyszer együtt kávézok az exemmel. Egyszerûen azért, mert az a szerelem elmúlt, de a barátság és a másik tisztelete nem. És a férjem ezt maximálisan tolerálja, mert megbízik bennem, és tudja, hogy semmi "hátsó" szándék nincs a találkozásainkban, és az elsõ pillanattól kezdve tisztáztam vele, hogy az ex része marad az életemnek. Az exnek azóta (6 éve) "új" barátnõje van, õt is ismerem, kedvelem, jókat hülyülünk, ha találkozunk, ismerik a férjemet is, a srác jókat játszik a gyerekemmel, teljesen normális a kapcsolatunk, semmiben nem befolyásol, hogy évezredekkel ezelõtt mi 4 évig jártunk. Már nem az a fontos, hanem a jelenlegi barátság.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Az utolsó válasz küldõjének üzenem : Fordított a felállás, a barátnõm tartja a kapcsolatot a volt párjával.
nem, te bízni akarsz benne mert szereted. De ha õ téged szeretne igazi szerelemmel, akkor már elszakadt volna a másiktól nõtõl.ha nem szereti már akkor mégis miért hagyja figyelmen kivül, a te kérésed a SZERELMW kérését? tudom h szerelmesen nem tudsz objektiven látni. És elmondja ezerszer h te kellesz neki. De ha igaz akkor miért van igénye arra másik nõre? csak hallani a hhangját, megosztani vele az élményeit? de tényleg, szerinted miért? persze egy szerelmes nõ erre is talál magyarázatot.A tények viszont egyértelmûek. fél éve szakítottak, nem volt idejük kihevetni egymást, napi szintû igényük van egymás társaságára. tudod, még a barátok sem beszélnek ennyit egymással, mármint ha 2 felnõtt, dolgozó, párkapcsolatban élõ embert veszünk példának.
Én csak akkor lennék nyugodt, ha biztos lehetnék benne, hogy már mindkettõ kiheverte teljes mértékben a szakítást és képesek egymásra kizárólag szimpátiával tekinteni, mint egy régi jó ismerõsre. Ehhez szerintem nagyon sok idõnek kell eltelnie. Mi is megbeszéltük az exemmel, hogy majd egyszer igazi jóbarátok leszünk és én nagyon szeretném is, de ez biztos nem a jövõ hónapban lesz. 25 N
Az én ex võlegényem is napi kapcsolatban volt a volt párjával. Mostanság is napi kapcsolatban vannak. Együtt is élnek... Engem is zavart, beszéltünk is róla, nem vett a problémámról tudomást.
A kérdező hozzászólása: Nemigazán volt idejük kiheverni a régi kapcsolatot, mert én ismerem õket régebb óta, szakításuk után, 2-3 hónapra már elkezdtünk komolyabban ismerkedni. Én bízom benne, Õ is bennem, csak necces sokszor ez a téma.
Tizenegyessel értek egyet, méghozzá teljesen. Illõ fától az erdõt látni, még akkor is, ha fáj. Az emberek g3nny3k manapság, nincs lehetetlen, nincs korlát, bármit szabad.

25 éves vagyok, a párommal fél éve probalkozunk a babaprojektel. Egy hete késik a menstruációm, teszteltem, de negatív lett. Van esély rá, hogy mégis baba van az ügyben?

Legjobb válasz: Nekem 10 nap után mutatta csak ki a teszt, úgyhogy szerintem tesztelj még egyet pár nap múlva, de addig ne éld bele magad, nehogy csalódj. Szorítok!

Nekem 10 nap után mutatta csak ki a teszt, úgyhogy szerintem tesztelj még egyet pár nap múlva, de addig ne éld bele magad, nehogy csalódj. Szorítok!

Lefekudnetek olyan valakivel, akivel tobb mint egy eve jartok, de tudod h a parod fel ev mulva el kell koltozzon kulfoldre es valoszinu h soha tobbe nem fogod latni? !

16 evesek vagyunk mind a 2en ... szuzek ... en pedig lany vagyok ... es nagyon nagyon szeretjuk egymast :(

Legjobb válasz: hát ha biztos vagy a dologban, már abba, hogy szeretnéd, akkor igen. én is így vagyok (voltam) vele... csak úgy egy hónap múlva megy el... (viszont valószínû, hogy még látjuk egymást, bár semmi nem garantálja, h a kint töltött idõ alatt nem romlik meg a kapcsolatunk).

hát ha biztos vagy a dologban, már abba, hogy szeretnéd, akkor igen. én is így vagyok (voltam) vele... csak úgy egy hónap múlva megy el... (viszont valószínû, hogy még látjuk egymást, bár semmi nem garantálja, h a kint töltött idõ alatt nem romlik meg a kapcsolatunk).
Ha szeretnél tedd meg, és használjátok ki az idõt amig együtt lehettek.Az meg hogy soha többé nem látod, ne gondolj ilyesmikre, az élet útjai kifürkészhetetlenek:-))
Ha úgy érzed, hogy Õ az akivel szívesen megtennéd, akkor ez a dolog ne gátoljon benne, mert ha elmegy és megbánod, hogy nem lehettél vele és nem találsz olyan fiút, aki megérdemelje, akkor verni fogod a fejed a falba, hogy mért nem annak adtad magad, akit igazán szerettél!Akármi is legyen a vége, így legalább érzelmes és jó emléked lenne róla. 17/lány
Ja és 18éves vok nö
Ha szereted akkor igen hisz azzal feküdjünk le kit igazán szeretünk az ebben a kérdésben mindegy hogy ö elmegy külföldre!!Itt az érzések a fontosak!
Ha szeretitek egymast akkor miert is ne!L/14
Jah és azalatt a félév alatt 1000x is lefeküdhettek. elõzõ voltam
Én ha szeretem nagyon nagyon nem érdekelne hogy mikor hova megy el és visszajön-e én mindenképpen odaadnám neki a szüzességem. Nehogymár az gátoljon meg ebben hogy õ elfog menni
A kérdező hozzászólása: es ha lehet eletkort meg h fiu v lany irjatok oda....koszi
Szerintem igen
Csak akkor feküdj le vele, ha úgy érzed! Ha nem vagy biztos benne akkor ne, mert lehet meg fogod bánni.(17 nõ)
hallod. Ez nagyon megható dolog. 16/f léttemre itt majdnem elbõgöm magam hogy szeretitek egymást és el kell hagynotok egymást (testileg legalábbis) mert éppen elköltöznek :S:S Szerintem tedd meg és élvezd ki mig együtt vagytok de a búcsú fájni fog szerintem :'( na sziasztok :)
A tegnapi 17:00-kor kommentelõ lánynál a pont, teljességgel egyetértek.

A párommal fél éve vagyunk együtt. Minden szép és jó. Kedves velem, sose csalna meg, egy imádni való pasi! Jobbat nem is kaphatnék! De féltékeny vagyok a múltjára! Lehet hogy beteg vagyok?

Ott kezdődött az egész hogy megtudtam, lefeküdt az egyik barátnőmmel, vagyis már az előtt tudtam hogy összejöttünk volna. De már 1.5 éve! Azóta folyton kérdésekkel bombázom, de nem azért mert akarom, hanem kikényszerül belőlem!Kivel volt? Hol volt? Volt e valakivel a közös szobánkba rajtam kívül? Nem is akarok róla tudni mégis belehalok ha nem kérdezhetek rá! Ez rossz mert egész nap ezen rágódok! Persze közölte velem hogy nem szívesen beszél erről. Fogytam 3 kilót egy hét alatt! De eddíg nem érdekelt!Nem értem magam, miért rágódok ilyeneken!Ha tudtok valami okosat írjatok.

Legjobb válasz: hagyd a múltat, ennek semmi értelme!!!!!!

hagyd a múltat, ennek semmi értelme!!!!!!
felesleges a múlton rágódni és ezt egy olyan lány mondja neked aki kigyógyult ebbõl. mert én is ilyen voltam. de aztán rájöttem valamira: a párom engem választott és velem van. engem szeret és csak én kellek neki. õ sem törõdik a múltammal én sem az övével. a jelen a fontos.
Még csak nem is az, hogy felesleges, de semmi közöd hozzá, semmi jogod hozzá, hogy ez zavarjon!!! Szerintem az a baj, hogy túl kevés tapasztalatod van, és nem bírod helyén kezelni a dolgokat! Csak annyit tudok írni, hogy nõlj fel és csak hogy tudd, ezzel könnyen kiábrándíthatod magadból a párod, úgy hogy jobb ha lenyugszol!
A féltékenység a saját önbizalom hiányából fakad. Egy pasi a kiegyensúlyozott lányokat szereti, nem pedig az aggodalmaskodókat. A kötöttségektõl meg menekülnek. Ezek alapján nem vagy éppen jó helyzetben. Viszont, ha egy kis szemléletváltás segíthet: Ahelyett, hogy a pasit néznéd, hogy õ mennyire jó meg tökéletes, és izgulsz hogy elveszíted, nézd magát a kapcsolatot és annak minõségét. Mert az ugye már nem annyira tökéletes. Izgulsz, görcsölsz és ez nem jó. Tehát engedd el magad, mert végül is olyan dolog miatt problémázol, ami nem annyira jó neked. Ez lehet hogy furcsán hangzik, de próbálj így hozzá állni. Foglalkozz magaddal, ne vele, csinál, amit csinál. Ha így folytatod, akkor az a kapcsolat végét jelentheti, mert már idegesíted és ez rossz. Biztosan õ is féltékeny lenne, ha egyszer csak azt venné észre, hogy magaddal foglalkozol, barátnõzöl, és egy kicsit lesz.rod õt, mert ugye néha azt is kell. Ezzel a lépéssel fordítanál a helyzeten.
A kérdező hozzászólása: Az az igazság, hogy tudom hogy jogtalanul féltékenykedek rá, mert az én múltam sokkal zûrösebb mint az övé.Tapasztalatom is van elég. És mondom eddíg ilyen nem volt soha!!! Hogy ennyire rá rezegjek a témára hogy már testileg hat ki! Tudom hogy ez rossz. Mert én sem szeretném ha faggatna! De olyan mintha egy belsõ hang azt mondaná hogy muszáj megtudnom, persze ha megtudnám az igazat arról ami érdekel és nem tetszene padlót fognék:/ De valahogy mégis beférkõzik a gondolat!! Szeretem Õt és Õ is engem, és nem is értem hogy miért rágódok ezen a dolgon... és ez bosszant a legjobban.
Kenyszergondolataid vannak, segitsegre szorulsz, menj el egy pszichoterapeutahoz (pszichiater, aki nem azzal kezdi, hogy tablettakat kell nyelned, hanem kognitiv sikon probalja megoldani ezt a problemsdat)
A kérdező hozzászólása: Gondolkodtam rajta! Próbálok magamon segíteni! Nem akarom a múltjáról faggatni, mert õ sem teszi!
A kérdező hozzászólása: csak az a baj hogy lenyugszom egy darabig és utána újabb és újabb kérdés jut eszembe amin rágódhatok! Lehet hogy baj van az agyamban :D
Ugy ahogy mondod mindig keresel magadnak valamit amin ragodni vagy aggodni fogsz. Segitsegre van szukseged.

A párommal fél éve szeretnénk kisbabát eddig még nem jött össze. Én molett vagyok és azt hallottam hogy a molett nöknél gyakori a meddöség. Igaz ez? Melyik idöpont a legbiztossabb a teherbe esésre?

Legjobb válasz: Szia! Hát én egyenesen kövér voltam és mégis terhes lettem!Tény és való,hogy kicsit nehezebb a teherbeesés,de nem mindenkinél van igy.A legbiztosabb idõpont a 8.naptól minden másnapi szex.Szedjél barátcserjekapszulát,az majd segit.De ha teherbe esel,akkor abba kell hagyni! Sok sikert!:)

Szia! Hát én egyenesen kövér voltam és mégis terhes lettem!Tény és való, hogy kicsit nehezebb a teherbeesés, de nem mindenkinél van igy.A legbiztosabb idõpont a 8.naptól minden másnapi szex.Szedjél barátcserjekapszulát, az majd segit.De ha teherbe esel, akkor abba kell hagyni! Sok sikert!:)
Szia!Az elõttem íróhoz hasonlóan én is kövér vagyok, és 4 gyerkõcöm van.Ha csak rámnéz a párom már terhes leszek és ráadásul még hátrahajló a méhszájam is.Szerintem nem befolyásolja a testsúly.Nekem 28 napos a ciklusom és a 12-15 nap körül van a peteérésem.
Milyen jó lenne, ha az én párom is csak rám nézne és jönne a baba:) Gratulálok a gyerekekhez. Visszatérve a kérdéshez, ez tényleg minden nõnél másképp mûködik. Van aki nagyon vékony és évekig várja, hogyí sikerüljön. Szerintem is csak pozitívan!
Én is túlsúlyos vagyok és mi évekig próbálkoztunk, kétszer a 10. hétnél elment a baba. Én azt gondolom, hogy ha igazán felkészültél lelkileg, akkor menni fog.Amikor nem jött össze az frusztráló volt, de erõt adott, hogy nálam súlyosabbak, akik eü problémákkal küzdenek ( vérnyomás, cukor stb..) is sikerrel jártak. Sok sikert 24h. km.
Szia! Érdemes lenne egy pajzsmirigy vizsgálatot csinálni, és egy hüvelyi uh-t pco-ra. Nekem is ez volt a gond, teljesen véletlen derült ki minden 6 év babára várás után hogy mi volt a gond! Ovulációs tesztel nagyon jól meg lehet bizonyosodni arról hogy van-e peteérésed. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!hogy tudok ovulációs tesztet csinálni?nem isazán vagyok tapasztalt ilyen témában.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!