Találatok a következő kifejezésre: A párom fél, (1743 db)

Miért hullámzik mindig kifelé (a part felé) a Balaton/tenger?

Legjobb válasz: Arra tippelek, hogy a parti víz sekélyebbé válása miatt. A nyílt vizen bármerre haladnak is a hullámok, a part közelében a part felé tartók tudnak csak felerõsödni, és ezek érik el legnagyobb intenzitással a partvonalat. Ha párhuzamosan is futnak a hullámok, a part közelében ezek is a part felé tartó hullámokat fognak kelteni. A másik tippem, hogy a nagyobb energiájú hullámok a nyílt vizen képzõdnek, tehát a part felõl (a derékig/bokáig érõ vízben :) nem tud kiindulni olyan hullám, aminek érezhetõ hatása lenne. (Persze fújhat a part felõl szél, ilyenkor kis, fodrozódó hullámok indulhatnak a partról, de szerintem nem ezekre gondoltál.)

Arra tippelek, hogy a parti víz sekélyebbé válása miatt. A nyílt vizen bármerre haladnak is a hullámok, a part közelében a part felé tartók tudnak csak felerõsödni, és ezek érik el legnagyobb intenzitással a partvonalat. Ha párhuzamosan is futnak a hullámok, a part közelében ezek is a part felé tartó hullámokat fognak kelteni. A másik tippem, hogy a nagyobb energiájú hullámok a nyílt vizen képzõdnek, tehát a part felõl (a derékig/bokáig érõ vízben :) nem tud kiindulni olyan hullám, aminek érezhetõ hatása lenne. (Persze fújhat a part felõl szél, ilyenkor kis, fodrozódó hullámok indulhatnak a partról, de szerintem nem ezekre gondoltál.)
Mert a hullámok centruma mindig a vízen van, és a hullám mindig a centrumtól elfelé terjed. Ha olyan hullámokat akarnánk látni, amik a partról a víz belseje felé haladnak, akkor a hullámforrásnak valahol a parton kellene lennie, ami lehetetlen.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Értem, hogy a forrás határozza meg a hullám irányát. Azonban a part felõl a víz felé fúj a szél. Ekkor a forrás a part felõl van, de én még sohasem láttam a parttól elfelé menõ hullámzást. Ennek mi a magyarázata?
Amikor a part felõl fúj a szél, az nem hoz létre azonnal a part mentén hullámokat, hanem csak beljebb, pár 10 vagy 100 méterre. Így ezek a hullámok majd a másik parton kötnek ki, mint kifelé tartó hullámok. Az ott keletkezett hullámok meg a te partodon. Persze ez nem ilyen egyszerû. A lényeg az, hogy az egész felület egy nagy hullámzó rendszer, amelynek a hullámok mindenképpen a felületén keletkeznek, aztán ezek össze vissza összeadódnak, interferálnak, és ezek a hullámok csak valamelyik part felé tudnak tartani.

A párommal fél éve vagyunk együtt, jól megértsük egymást. De most képbe került egy másik férfi akire sokat gondolok. Most mi legyen? Szakítsak a párommal? Ez a pasi nem tudja, hogy tetszik nekem.

Legjobb válasz: Ha sokat gondolsz a másik ffire,akkor nem igazán szereted a párodat.Ha nem tudja az a másik,hogy tetszik neked,mond meg neki és majd meglátod miként dönts a reakciójából,illetve szerintem próbáld megismerni,mert lehet nem is tetszene benne sok minden...akkor pedig miért adnád fel azt ami 'biztos'?

Ha sokat gondolsz a másik ffire, akkor nem igazán szereted a párodat.Ha nem tudja az a másik, hogy tetszik neked, mond meg neki és majd meglátod miként dönts a reakciójából, illetve szerintem próbáld megismerni, mert lehet nem is tetszene benne sok minden...akkor pedig miért adnád fel azt ami 'biztos'?
Ha az elsõ mellett észre vetted a másikat nem vagy szerelmes. Csak te tudhatod, de át ne verd.
ne
Azt, hogy mennyit gondolsz a másik férfire, hogy mennyire hagyod magad általa elvonni a párodtól, rajtad is múlik. Ezt képes vagy tudatosan erõsíteni vagy korlátozni. A párodat már ismered, látod a jó tulajdonságait, hibáit, vannak közös emlékeitek. Az új férfit nem is ismered! Akár az is lehet, hogy egy bunkó perverz idióta :) Döntsd el, hogy alkalmasnak gondolod-e a párod hosszú távú kapcsolatra. Ha igen, akkor ne hazardírozz (fájdalmat okozva ezzel magadon kívül neki is, feleslegesen). Ha nem, akkor pedig ne azért hagyd el, mert bejött a képbe más is, hanem akkor amúgy is ez lenne a helyes.
megértJük
A kérdező hozzászólása: A pasinak ismerem a múltját és sajnálom. Folyton arra gondolok vajon mi lehet vele.
Ne dobd el a biztosat az ismeretlenért!Próbáld elõbb megismerni valamennyire a másik férfit, és a tudtára adni, hogy tetszik, de csakis akkor, ha valóban úgy gondolod, hogy megéri.Bár szerintem ha amúgy jó a kapcsolatod a pároddal és jó Hozzád, nem feltétlenül érdemes kikacsintgatni.
"A pasinak ismerem a múltját és sajnálom. Folyton arra gondolok vajon mi lehet vele." Ez esetben nagyon nem ajánlom, hogy otthagyd a párod miatta. Az ilyen sajnálás-alapú kapcsolatok sajnos nem szoktak jó véget érni. Pontosabban korai és nem jó véget szoktak érni.

Ma behuzta a teszt a halvány vonalat, szeretnék örülni neki de a párom fél, és nem ugy kezeli a dolgok, ahogy én azt elképzeltem. Mit csináljak, hogy megnyugodjon?

Legjobb válasz: Sajnos azt kell mondanom hogy igazad van. Nálam is ezt volt. Késõbb megértettem miért. Az elõzõ felesége 7 hónaposan halva szült. És sajnos nekem is elment a babám. Szóval én már teljesen megértem a párom. Én igen, nagyon fogok örülni ha babás leszek!!! De egy férfit nem csigázz fel annyira a pozi teszt látványa. Majd ha már lesz szívhang akkor már ott fog neked a párod mosolyogni! Remélem nem ijesztettelek meg, nem állt szándékomban. Csak leírtam ahogy nálunk történt! Egészséges kisbabát kívánok!

Sajnos azt kell mondanom hogy igazad van. Nálam is ezt volt. Késõbb megértettem miért. Az elõzõ felesége 7 hónaposan halva szült. És sajnos nekem is elment a babám. Szóval én már teljesen megértem a párom. Én igen, nagyon fogok örülni ha babás leszek!!! De egy férfit nem csigázz fel annyira a pozi teszt látványa. Majd ha már lesz szívhang akkor már ott fog neked a párod mosolyogni! Remélem nem ijesztettelek meg, nem állt szándékomban. Csak leírtam ahogy nálunk történt! Egészséges kisbabát kívánok!
A kérdező hozzászólása: Neki még semmi ilyen nem történt az életébe, nekem volt egy abortuszom, mert akkor ezt akarta, most nem tudom mitõl fél...megvan mindenünk. elfog múlni benne ez az érzés? mit tegyek?
Persze hogy el fog múlni neki. Meglátod a 6-7 hetes uh-nál már jobban lesz. Sõt ha letellik a 12. hét akkor még jobban. Lehet hogy az abortusz neki nem is volt annyira könnyen átvészelhetõ? Lehet hogy bánja egy picit. Vagy attól fél hogy az abortusz után a baba esélyei kisebbek. De ez nem igaz. Szorítok nektek! Ha félt, az csak jó, mert szeret! Szóval várakozz egy picit, és majd felenged.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, igazatok lehet, persze neki sem volt könnyû, egyikünknek sem. Most hozatok vele egy új tesztet, majd írok, hogy mi volt, és mire hazaér átgondolja, és remélem más lesz. :)
Egyedül csak én írtam :) Várom a híreket!
Szia! Nem beszéltétek meg ezt elõre? Terveztétek a babát? Mert ezt mindkét félnek akarnia kell szerintem. Ha õ nem akart még gyereket, akkor talán úgy érezheti, hogy kész tények elé állítottad, nem volt választási lehetõsége. Megjegyzem, jogosan. De te ismered a párod, neked kell tudnod hogy áll a családalapítás kérdésével. Egyébként szerintem is a legtöbb esetben a terhesség elõrehaladtával javulnak a dolgok, persze nem mindenkinél. Gondolom, te már vágytál a babára, és rizikós is lenne õt is elvetetni.Hátha nem lehet többet, mikor szeretnél. Ha stabil a kapcsolatotok, és végleg veled képzeli el a jövõt, akkor szerintem örömmel fogadja a szerelmetek gyümölcsét is.Lehet, hogy csak idõre van szüksége. Sok szerencsét, és boldogságot a bébitekhez.
A kérdező hozzászólása: persze tudta, hogy szeretnék, õ is akar, addig amíg nem sikerül, aztán megijed. Remélem elmúik, majd jövök ide és ellátok tanácsokkal :) remélem.... köszönk mindent
Hát akkor szerintem csak beijed a hirtelen rázúduló felelõsségtõl.De, ha tulajdonképpen mindketten akartátok, nem lehet nagy baj.Sõt, örülj neki, hogy felelõsen gondolkozik. Manapság nagyon sok a felelõtlen nemtörõdöm pasi, akik szegény nõket letojják gyerekestõl. Majd ahogy nõ a bébi a pocakodban, mikor már neki is kézzelfogható, érzi õ is, szerintem változni fog. Hát még mikor meglátja..... Sok boldogságot nektek, az elõzõ hozzászóló.

Kisgyerek koromban megálmodtam, ki lesz a párom felnõttként?

3 évesen álmodtam egy szõke kék szemû kisfiúval. Sétáltam egy erdõs részen/parkban, és szembe jött velem. Kezet fogtunk, és megmondta a nevét. Évekig ezt a kisfiút kerestem (név és külsõ alapján), de nem találtam meg. Már kicsiként meggyõzõdésem volt, hogy ha felnövök, õ lesz a párom. Kb féléve egy nemzetközi közösségi oldalon ismertem meg a jelenlegi párom. Ugyanúgy hívják, mint a kisfiút az álmomból. Eleinte nem tulajdonítottam neki nagy jelentõséget. Többek közt azért se, mert a párom barna hajú kék szemû. Akkor kezdett el izgatni a dolog, amikor bevallotta, hogy kicsiként szõke volt. A városukban lévõ park hasonlít az álmomban látotthoz. Lehetséges, vagy csak bemesélem?

Legjobb válasz: És akkor mi van, ha volt már ez a kérdés?????Gondolom a kérdezõ várna még más válaszokat is rá.Csodálom egyesek temérdek feles szabadidejét, hogy képesek százéves kérdéseket elõrángatni "mert már volt"!Jó, akkor volt, nem kell újra elolvasni, akinek nem tetszik. Nagyon fel tudnak húzni az ilyenek, hogy még képes ide belinkelni! Annyiszor írja ki, ahányszor akarja. Persze más, ha valami troll kérdést ír ki egy debilidióta naponta 10-szer egymás után, de ez nem ilyen.Én speciel még nem találkoztam ezzel a kérdéssel. Nos, akkor a kérdéshez:Különös, de nem lehetetlen nekem is volt hasonló élményem.A párodat még nem kérdezeted róla, voltak-e hasonló megérzései, álmai veled kapcsolatban?Mikor találkoztatok elõször, nem érezte úgy, hogy már ezer éve ismer?Stb. Lehet esetleg elõzõ életbeli dolog, ha hihetünk a reinkarnációban talán már ez elõtti életetekben is közel álltatok egymáshoz.Lehet viszont, hogy csak megérezted ,megsejtetted a jövõt. Állítólag, mielõtt megszületik az ember, megtervezheti jövendõ életét, de aztán az információ elfelejtõdik,, mire világra jön...Lehet, hogy nálad ebbõl valami mégis megmaradt. A bemesélésben nem hiszek, hiszen konkrét nevet, helyszínt, embert nem lehet bemesélni.

És akkor mi van, ha volt már ez a kérdés?????Gondolom a kérdezõ várna még más válaszokat is rá.Csodálom egyesek temérdek feles szabadidejét, hogy képesek százéves kérdéseket elõrángatni "mert már volt"!Jó, akkor volt, nem kell újra elolvasni, akinek nem tetszik. Nagyon fel tudnak húzni az ilyenek, hogy még képes ide belinkelni! Annyiszor írja ki, ahányszor akarja. Persze más, ha valami troll kérdést ír ki egy debilidióta naponta 10-szer egymás után, de ez nem ilyen.Én speciel még nem találkoztam ezzel a kérdéssel. Nos, akkor a kérdéshez:Különös, de nem lehetetlen nekem is volt hasonló élményem.A párodat még nem kérdezeted róla, voltak-e hasonló megérzései, álmai veled kapcsolatban?Mikor találkoztatok elõször, nem érezte úgy, hogy már ezer éve ismer?Stb. Lehet esetleg elõzõ életbeli dolog, ha hihetünk a reinkarnációban talán már ez elõtti életetekben is közel álltatok egymáshoz.Lehet viszont, hogy csak megérezted , megsejtetted a jövõt. Állítólag, mielõtt megszületik az ember, megtervezheti jövendõ életét, de aztán az információ elfelejtõdik, , mire világra jön...Lehet, hogy nálad ebbõl valami mégis megmaradt. A bemesélésben nem hiszek, hiszen konkrét nevet, helyszínt, embert nem lehet bemesélni.
Nem kell minden hónapban megkérdezni ujra és ujra... szerintem fura, de nem hiszek az ilyenekben.
Figyelj, én hiszek az ilyenekben, olvastam már, hogy valaki megfestette a jövõbeli párját és tényleg õ lett. Szerintem ez aranyos. Kicsit félelmetes, de aranyos. :D
A kérdező hozzászólása: Igen, egyszer már kérdeztem, de érdekeltek még vélemények. Köszönöm, kedves utolsó, hogy kiálltál mellettem. :) Különös "kapcsolat" van közöttünk a párommal. Fél évvel a megismerkedésünk elõtt kezdett velem álmodni, olyan szituációkat, amik késõbb bekövetkeztek. Utólag mesélte, hogy azt álmodta, hogy egy ismeretlen szobában ül egy szõke lánnyal az ágy szélén, és kicserélik az üdítõsüvegeket. Tisztán emlékezett a külsõmre, de nem tudta, ki vagyok. (Más országból származunk, neten ismerkedtünk meg)
Ez normalis Isten elkuld egyket fontosat az almodba Ez velem is megtortenik
Megálmodtam, de sajnos hozzá ment egy építész mérnökhöz és jelenleg külföldön élnek én meg itt egyedül. De ki tudja, lehetek még talán a második házassága...

A párommal fél évig nem feküdhetünk le, szerintetek félre fog lépni?

Még friss a kapcsolat viszonylag, és elég fiatalok is vagyunk én 18L ? 19F. Félek, hogy a szex hiány miatt majd félre kacsingat, és megcsal. Hány pasi bírná ezt ki?

Legjobb válasz: Én kibírnám,ha tudom,hogy fél év múlva is ott leszel még...Sõt,még többet is ha komoly a dolog. 21/f

Én kibírnám, ha tudom, hogy fél év múlva is ott leszel még...Sõt, még többet is ha komoly a dolog. 21/f
Miért nem feküdhettek le? Amúgy nem feltétlenül torkollana megcsalásba, és egyébként sem csak szexelni lehet, arra van a petting :)
Ha még friss a kapcsolat, miért kéne egyáltalán szexelni? Az ilyesmi fokozatosan megy, nem rögtön bele a közepébe.
Többen bírják mint te azt gondolnád...... Szerintem ezen ne parázz... ha szeret akkor megvár !!
A kérdező hozzászólása: Igen, csak kezem :D Amit használhatok is. És írtam, hogy az fél éven át azért .... és azt még variálni sem lehet.
De milyen egéség ügyi problémáid vannak? AIDS?..Vagymi? mert ugye az se mindegy..
A kérdező hozzászólása: Az mindegy, hogy milyen, a lényeget leírtam. És nem AIDS.
nagyon sokan kibírják ha a párjukról van szó, akár hiszed akár nem :)
Keféljetek(vagy ha nem ak petting), nem fog megártani jó nektek :) F17
Az milyen probléma lehet hogy se puncit se szájat nem használhatsz?
és még gumival se. tréfálsz bolondozol?
van kezecskéd meg szád is.
A kérdező hozzászólása: Egészség ügyi
miért nem csináljátok fél évig?
De akkor miért nem szexelhettek a továbbiakban? Mert, ha egészségügyi oka van, és a párod ezt nem érti meg és megcsal, akkor annyira tapló, hogy jobban is jársz, hogy ez még "korán" kiderült...
A kérdező hozzászólása: DE köszönöm a kedves válaszokat, remélem hûséges marad. :)
A kérdező hozzászólása: Igen, már le feküdtünk. Csak hát tapasztalataim és látottak alapján ebben a korban gondolom, hogy megcsalna, és ettõl félek. Meg nagy nõfaló volt mielõtt megismertem. Esetleg kézzel tudnám kielégíteni, de az meg fél éven át ... :s Nem hiszem h tetszene neki, és ebbe még újítást se lehet vinni :s
Igen az tényleg fontos, hogy elõtte lefeküdtél-e már vele vagy sem. Egyébként ha szeret és komolyan gondolja veled ezt a kapcsolatot akkor megvár.A barátnõm a barátjával másfél éve vannak együtt, és bizonyos okok miatt még nem feküdtek le egymással, és mind a ketten nagyon nagyon szeretik egymást és soha nem kacsingatnának másfelé. 18/l
Mármint miért nem? Egészségügyi, vallási, vagy milyen oka van? És elõtte volt már szex? És ha szex nem is lehet, azért kézzel, szájjal ki tudod rendszeresen elégíteni, vagy azt sem?
elõtte lefeküdtetek? ez sokat számít mert ha nem akkor azt is hiheti hogy csak érzelmi támasznak használod..és ha már nem kell kiadod az útját.. de ennek kicsi az esélye..
A kérdező hozzászólása: Õ nem tud engem sehogy se kényeztetni. Én tudnám õt kézzel. és ezzel kifújt a lehetõségek listája :( De köszönöm a biztató válaszokat. :)

Elfelejtettem fog. Gátl. -t bevenni, a párom fél órával az aktus előtt ment el, úgy hatolt belém. Szükséges lenne az esemény utáni tabi?

A péniszét nem tisztította meg, ezért félek. Kb. három perc után jöttem rá, hogy nem vettem be a gyógyszert. Hüvelytablettát szoktam használni, ami tíz percen belül hat... nem tudom, hogy elpusztulhattak-e addig. Menstruáció el?tt vagyok 4-5 nappal.

Legjobb válasz: a sperma szabad levegõn pár másodpercig él csak.

a sperma szabad levegõn pár másodpercig él csak.
A kérdező hozzászólása: Általánosan gondoltam a fogamzásgátlót, de tényleg úgy helyesebb lett volna.
de akkor a kérdésbe miért azt írtad, hogy Elfelejtettem fog. Gátl. -t bevenni?
A kérdező hozzászólása: Hüvelytablettát vagy óvszert szoktam használni, fogamzásgátló tablettát nem szedek.
most hüvelytablettát vagy fogamzásgátlót használsz? melyiket nem vetted be?
Tablettát szed, hüvelykúpot használ, nem élvezett bele a csávó és 4 nap múlva megjön a megvonásosa. Ha erre vki tabit akar neki ajánlani, annak csak gratulálni tudok. Ha így sikerül teherbe esned kérdezõ, akkor nálad szerencsétlenebb embert még nem hordott hátán a föld.
Elvileg nem, lásd az elsö válaszolót. Azonban ha biztosra akarsz menni akkor vedd be öket. Vagy nem, te tudod... Mindenesetre ha 2-3 hónap múlva elkezdene növekedni a pocakod, akkor engedd meg, hogy most így elsönek gratuláljak.
Fogamzásgátló mellett nem lehet esemény utánit használni.
A kérdező hozzászólása: Igen, régen utána is olvastam ennek, csak attól félek, hogy az okozhatott gondot, ami a fityma alatt maradhatott, mert azt nem érte levegõ.
37°C-on 15-18 óra, 20°C-on 40-72 óra, a hüvelyben 2 óra (savanyú környezet), a méhben 25 óra, a petevezetékben 48 óraa sperma élettartama! tehát az elsõ nem túlságosan igazat írt.

16 hetes terhes vagyok. És nagyon kivánom a szexet, de a párom fél. Mit tegyek?

El?lfekv? lepényem miatt a doki vagy no szex, vagy óvatos szexre utalt. De én nagyon kivánom, a párom meg fél, hogy kárt okoz.

Legjobb válasz: szia.szerintem akkor nagyon vigyázz a babádra!ha orvos "tilt"tölle.és semmi kép ne eröltesd rá a párod a szeretkezésre.tapasztalatbol mondom nálunk igaz forditva van a dolog,én nem akarom miota babás vagyok mert "féltem"a babám!boldog babavárást.és legyél türelmes a pároddal.

szia.szerintem akkor nagyon vigyázz a babádra!ha orvos "tilt"tölle.és semmi kép ne eröltesd rá a párod a szeretkezésre.tapasztalatbol mondom nálunk igaz forditva van a dolog, én nem akarom miota babás vagyok mert "féltem"a babám!boldog babavárást.és legyél türelmes a pároddal.
Természetes, hogy félt.Nélunk minden rendben volt, mégis féltett az elejétõl.Hiába beszéltük át, hogy nem árt a picinek, mégis.Én naponta többször igényeletem volna, õ meg heti egyszer innentõl.Akkor is folyamatosan vigyázott rám és kérdezte nem fáj e, vagy nem e ér el valamit.Ha az orvos sem nagyon ajánlja, akkor tényleg vigyázzatok.Behetolás hejett válasszatok más módszert szerintem egy darabig.Akár szájjal, akár pettinggel is el lehet érni a kívánt hatást.Kb a 30. hét után álltam vissza a régi mennyiség kívánására.Így csak naponta vagy 2 naponta lenne rá igényem, de õ még mindig félt.Tudom, hogy nem a megváltozott külsõm zavarja, de rossz, hogy így elritkultak az együttlétek.35 hetes kismami
Ha elöl van a lepény, valóban veszélyesebb, mert könnyen vérzés okoz, nekem is ezért volt 3X. ÓVatosan lehet szexelni, amíg nem vérzel, de ha igen, akkor tényleg jobb elkerülni a szexet, mi is el lettünk tiltva. Ha ez fennál, akkor maradjatok inkább csak az orális szexnél, általában maga az orgazmus nem okoz bajt, bár ez is elõfordul. Amíg meg nincs baj, óvatosna lehet szexelni, ha nem is minden nap:-)
A kérdező hozzászólása: És ha nem hatol be attól még az orgazmus és a méhösszehúzódás nem okoz kárt?
A kérdező hozzászólása: Ohh értem :((( Ok, köszönöm a válaszokat!
Hát én mindjárt hányok..
szegény párod :)
Szerintem ez undorító... hogy lehet egy összetestnedvezett, és általad összerágott kalácsot érzékien átköpni és utána élvezettel megenni... én sugárba hánynám a párom, de szerintem õ is... az is más, ha mondjuk egy hasonló "célszerszámot" mondjuk egy banánt hívtok segítségül... azzal játszol a hölgy nemes testrészén (persze finoman) s aztán érzékien az ajkai közé is beteszed...az más... de még lehet, hogy valakinek ez is sok...
Hat eleg kreativ vagy gyerek...:) ))) Beteg joszag. XD

Az normális dolog, hogy a párom fél év után is majdnemcsak napi szinten tartja a kapcsolatot "baráti szinten" a volt párjával? 30f

Engem ez zavar, és ? is tudja, de mégis keresik egymás társaságát. Bízom benne, és szeretjük is egymást, de mégis a volt barátjával felt?n?en jóban vannak... Van ilyen hogy fél éves kapcsolat után is ez természetes ?

Legjobb válasz: Nem normális, de az egy jó pont, hogy nem titkolja el elõled.

Nem normális, de az egy jó pont, hogy nem titkolja el elõled.
Szerintem furcsa, próbálj meg hármasban lenni velük, akkor leszûrheted mi a helyzet, lehet tényleg csak haverok.
nem az. egyszerûen nem tudnak egymástól elszakadni.fél év nem olyan sok egy szakítás után.pontozzatok le, szép elmélet a dejóhogykultûráltan szakítanak, meg milyen értelmesek, de az aki ezt írta komolyan úgy érezné helyesnek ha a SZERELME minden egyes nap beszélne, találkoznak a RÉGI SZERELMÉVEL? miután szakított 2 ember, nincs mi összekösse õket, nem rokonok , nem barátok. közös élményeik vannak, hol jók, hol kevésbé jók, de azzal hogy szakítottak le kéne zárniuk a kapcsolatot azzal a személlyel. hiszen ha nem munkatársak, nem rokonok, nem szeretõk, nem szerelmesek akkor miért is találkoznak? jaa hogy barátok. deszépen hangzik. barátságból szerelem az okés, megesik. de ha két ember szerelmes volt, együtt jártak, volt szex, utána összvissz fél évvel az nem lesz igazi, ex-iránti kötõdés nélküli barátság!! hogy lehetne az?ha évek utána találkoznának és szimpatizálnának az érthetõ, de fél év? mikor volt idejük kiheverni a másikat?
Ez egyáltalán nem normális. Persze, maradjanak jóban, nem kell utálkozni, de a napi kapcsolat azért durva. Jöhetnek a közös emlékek, nosztalgia, aztán "az" lesz a vége.
Ha téged ez ennyire zavar, akkor a párodnak kéne, hogy legyen annyi eszecskéje, hogy szem elõtt tartja. Nem azzal van a gond, hogy tartja a pasival a kapcsolatot, hanem, hogy rendszeresen, és ez neked fájdalmat okoz. Ha a férjemnek fájdalmat okozna, hogy minden nap beszélek a volt pasimmal, akkor egyértelmûen abbahagynám ezt a tevékenységet, hogy a férjemnek kedvezzek... Beszéld meg vele.
Nem titkolja el elõle... Nos ennek két oka lehet: 1.) Vagy mert akkora a bizalom 2.) Vagy mert a csajt ennyire nem érdekli a párja érzései
De normális. Meg az is normális, ha 1-2-10-20 év után is jóban vannak. Ritka az ilyen, mert képtelenek az emberek civilizáltan szakítani. De attól, hogy a szerelem nem jött össze, a barátság még összejöhet. Nekem is van egy exem, 15 éve barátok vagyunk. És egyik páromat sem csaltam meg vele. Ha bízol benne, akkor nem zavar. Ha zavar, akkor vagy önzõ vagy és birtokolni akarsz (ami nem vezet jóra) vagy mégsincs meg a bizalom. Én nagyon morcos lennék, ha a párom meg akarná szabni, kivel barátkozom, kivel nem.
Hatoska, te egy nõ vagy egyelekmeg, s ez pedig, "Én nagyon morcos lennék, ha a párom meg akarná szabni, kivel barátkozom, kivel nem." hogy ezt írod, semmi másról nem szól, minthogy nem akarsz elesni a pasik burkoltnak hitt udvarlásától, egód nyaldosásától. Légy oly jó és ne légy ilyen gusztustalan mértékben álszent, jóó? Már ha egyáltalán felfogod mirõl is beszélek.
Ja az nem rossz ha te is jóba vagy a palival. Nálunk a nejem régi palija volt az esküvõi tanúm , a nejemé meg az én ex csajom:)
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Én nõ vagyok, 8 éve ismerem a férjem, van egy gyönyörû lányunk, tökéletes a kapcsolatunk. És mégis minden héten egyszer együtt kávézok az exemmel. Egyszerûen azért, mert az a szerelem elmúlt, de a barátság és a másik tisztelete nem. És a férjem ezt maximálisan tolerálja, mert megbízik bennem, és tudja, hogy semmi "hátsó" szándék nincs a találkozásainkban, és az elsõ pillanattól kezdve tisztáztam vele, hogy az ex része marad az életemnek. Az exnek azóta (6 éve) "új" barátnõje van, õt is ismerem, kedvelem, jókat hülyülünk, ha találkozunk, ismerik a férjemet is, a srác jókat játszik a gyerekemmel, teljesen normális a kapcsolatunk, semmiben nem befolyásol, hogy évezredekkel ezelõtt mi 4 évig jártunk. Már nem az a fontos, hanem a jelenlegi barátság.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Az utolsó válasz küldõjének üzenem : Fordított a felállás, a barátnõm tartja a kapcsolatot a volt párjával.
nem, te bízni akarsz benne mert szereted. De ha õ téged szeretne igazi szerelemmel, akkor már elszakadt volna a másiktól nõtõl.ha nem szereti már akkor mégis miért hagyja figyelmen kivül, a te kérésed a SZERELMW kérését? tudom h szerelmesen nem tudsz objektiven látni. És elmondja ezerszer h te kellesz neki. De ha igaz akkor miért van igénye arra másik nõre? csak hallani a hhangját, megosztani vele az élményeit? de tényleg, szerinted miért? persze egy szerelmes nõ erre is talál magyarázatot.A tények viszont egyértelmûek. fél éve szakítottak, nem volt idejük kihevetni egymást, napi szintû igényük van egymás társaságára. tudod, még a barátok sem beszélnek ennyit egymással, mármint ha 2 felnõtt, dolgozó, párkapcsolatban élõ embert veszünk példának.
Én csak akkor lennék nyugodt, ha biztos lehetnék benne, hogy már mindkettõ kiheverte teljes mértékben a szakítást és képesek egymásra kizárólag szimpátiával tekinteni, mint egy régi jó ismerõsre. Ehhez szerintem nagyon sok idõnek kell eltelnie. Mi is megbeszéltük az exemmel, hogy majd egyszer igazi jóbarátok leszünk és én nagyon szeretném is, de ez biztos nem a jövõ hónapban lesz. 25 N
Az én ex võlegényem is napi kapcsolatban volt a volt párjával. Mostanság is napi kapcsolatban vannak. Együtt is élnek... Engem is zavart, beszéltünk is róla, nem vett a problémámról tudomást.
A kérdező hozzászólása: Nemigazán volt idejük kiheverni a régi kapcsolatot, mert én ismerem õket régebb óta, szakításuk után, 2-3 hónapra már elkezdtünk komolyabban ismerkedni. Én bízom benne, Õ is bennem, csak necces sokszor ez a téma.
Tizenegyessel értek egyet, méghozzá teljesen. Illõ fától az erdõt látni, még akkor is, ha fáj. Az emberek g3nny3k manapság, nincs lehetetlen, nincs korlát, bármit szabad.

25 éves vagyok, a párommal fél éve probalkozunk a babaprojektel. Egy hete késik a menstruációm, teszteltem, de negatív lett. Van esély rá, hogy mégis baba van az ügyben?

Legjobb válasz: Nekem 10 nap után mutatta csak ki a teszt, úgyhogy szerintem tesztelj még egyet pár nap múlva, de addig ne éld bele magad, nehogy csalódj. Szorítok!

Nekem 10 nap után mutatta csak ki a teszt, úgyhogy szerintem tesztelj még egyet pár nap múlva, de addig ne éld bele magad, nehogy csalódj. Szorítok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!