Találatok a következő kifejezésre: A párom este ezt (114 db)

bärcsak en is elfelejtenek enni...akkor nem tartanek 33hetesen +15kg-näl... :)
A kérdező hozzászólása: szerintem nem sok a 15 én 12 híztam eddig
elsö vagyok.a sokim nem mondta, hogy sok lenne, csak en erzem ugy...alig tudom felvonszolni magam a lepcsön...de enni nem felejtek el!mindjärt megyek is, es csinälok räntottkarfiolt ebedre! :)
Szia Nekem a reggelim egy kakó volt olyan este 8-9 körül éreztem hogy éhes vagyok nah aztán kb hajnal 1-ig tömtem magamba mindent amit itthon találtam de azért szerencsés vagyok mert 64, 5 kg-val kezdtem a terhességem 74-el mentem szülni 65-el jöttem haza A helyzet most se sokkal jobb szopi fejés majd kicsi piheni és újra kezdõdik minden aztán ismét azon kapom magam hogy lassan vége a napnak és szinte semmit se ettem

Esti romantikus borozgatással szeretnem meglepni a páromat ma este. Milyen száraz vagy fél száraz bort (ezeket szereti) ajanlanatok? Mit lehetne hozzá nasikent fogyasztani?

Legjobb válasz: Én nasinak tubusos krémet vennék, és végignyomnám a párom testén, majd végignyaldosnám. Na, most azt hiszem, adott lesz az esti program, köszi, jó ötletet adtál azzal, hogy igazából én adtam ötletet, érted:) 23/n

Én nasinak tubusos krémet vennék, és végignyomnám a párom testén, majd végignyaldosnám. Na, most azt hiszem, adott lesz az esti program, köszi, jó ötletet adtál azzal, hogy igazából én adtam ötletet, érted:) 23/n
Nincs itten gasztromónia témakör? :D Mellesleg, miért nem lehet a kérdéseket egyszerre több támakörbe is bekategorizálni? :)
Hát ez elég kevés infó :D Fehér vagy vörös bort szereti? Merrefelé laktok?
Háttizé. A borkóstoláshoz sajtot szoktak "szabályszerûen" enni. Vagy gyertyafényt, vagy olvass a gugliban utána. Én a sajtot ajánlom amúgy.
A kérdező hozzászólása: a feher bort szereti... a google-t mar probaltam... Gondoltam itt több a tapasztalat...
23/n te nagyon huntzutka vagy. Sajtkrém? Nem izs rossz...
Én inkább valami sûrített tejre vagy csokikrémre gondoltam, az száraz fehérbor után jól esik. 23/n
El tudnék képzelni pl. egy balatoni, b.lellei Chardonnay-t , vagy Sauvignon blanc-t, valamelyik jobb Etyek- Budai pincészetbõl. Hozzá egy kis fetával töltött zöld oliva, lazac kaviár frissen sült baguettel...:) Még jó, hogy a vörösbort szeretem! :)
A Papám bora... az nagyon finom:D

Esti romantikus borozgatással szeretnem meglepni a páromat ma este. Milyen fehér száraz vagy fél száraz bort (ezeket szereti) ajanlanatok? Mit lehetne hozzá nasikent fogyasztani? Vagy pizzához milyen fehér bor illik?

Legjobb válasz: szia! én a Debrõi Hárslevelût szeretem , ezért jó szívvel ajánlom. finom fehér félédes bor. desszertnek Somlói galuskát vagy Tiramisut tudnék elképzelni pizza után. kellemes estét:)

szia! én a Debrõi Hárslevelût szeretem , ezért jó szívvel ajánlom. finom fehér félédes bor. desszertnek Somlói galuskát vagy Tiramisut tudnék elképzelni pizza után. kellemes estét:)

A párommal több mint 2 éve megszakításos módszerrel védekezünk és nem estem teherbe. Annyan estek így teherbe. Ez azt jelenti hogy lehet én nem is eshetek teherbe?

Legjobb válasz: Szia! Egyáltalán nem azt jelenti. Amíg mi is úgy védekeztünk, én sem lettem terhes. Akkor lettem terhes, mikor nem védekeztünk.

Szia! Egyáltalán nem azt jelenti. Amíg mi is úgy védekeztünk, én sem lettem terhes. Akkor lettem terhes, mikor nem védekeztünk.
Egyáltalán nem jelent ez semmit! Mi évekig így védekeztünk és nem lettem terhes. Aztán elkezdtük élesbe csinálni és már a második hónapba terhes maradtam! Ne izgulj!
Simán teherbe lehet esni így is.Én legalább 3 csajt ismerek aki ennél a védekezési módszernél esett teherbe.25 hetes kismami
Teherbe esni úgy lehet ilyen esetben, avagy ilyen védekezés mellett, ha nem rendszeres állandóan a ciklusod. Mert ugye akkor hiába számolgatsz....
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Remélem ha majd élesben fogjuk csinálni nem lesz semmi akadája a babának :-)
Szia! Akkor mit szóljak én? Már 8 és fél éve így védekezünk. Én is gondolkoztam már ezen. Mi jövõre tervezzük, hogy neki látunk. Én bízok benne, hogy minden oké lesz! :) Te se gondolj ilyenekre csak nagyon szeressétek egymást amikor majd babát terveztek és reméljük a legjobbakat!
A kérdező hozzászólása: Neked is a legjobbakat kívánom. Csak a sok "megszakításos módszerrel védekeztünk és teherbe estem" után valaki azért elgondolkozik ezen.
Szia! Abszlolút nem jelenti azt, hogy nem lehet babád. Mi egy évet csináltunk úgy, mert azt akartam, hogy mindenképp kiürüljön a szervezetembõl a fog.gátló, meg úgy voltunk vele, ha jönni akar a bébi hadd jöjjön, de mikor már tényleg szerettük volna a bébit a második hónapban jött össze! 18 hetes kismama
Én is egy évig igy védekeztem s nem lettem terhes, de ez azért kockázatos dolog, mert ha pl. többször vagytok együtt egymás után s pl. a partnered nem mossa meg a nemi szervét, már megtörténhet a baj...vagy az elõváladéktól is.Sok olyat ismerek, akik évek óta igy csinálják s nincs baj. Most azért én is félek, mert 1 hónapja hagytam abba a fog.gátlót s megszakitással védekezünk, igaz Pharmatex kúppal kiegészitve, de ez kevésbé biztonságos, mint a fog.gátló.Ez sztem a nõi szervezettõl függ. Egy barátnõm 3 hónapja szed fog.gátlót, a menszesze is megjött s nemrég derült ki, hogy mégis terhes. Az ilyen esetek megrémisztenek.
Mit dolgozik?
Hova valahova? Szálloda vagy, vagy mi?
Ne adj neki vacsorát. Maradjon otthon és fõzõcskézzen magának, aztán aludjon, akkor nem menne sehová... Vagy ahová megy ott enne is. Beszélned kellene vele.
Mondd meg neki, hogy elmész vele:)
Ez eléggé furcsa helyzet.Mindenesetre rà kell kérdezned, hogy mégis hova megy.Vagy pedig egyszer utàna mész, hogy megbizonyosodjàl róla, hogy mi az a fontos neki, ahova mennie kell.Egyébként lehet, haverozik.
Es ha elmegy, akkor mikor megy vissza, és mit mond amikor visszamegy, hol volt?
Én várnám felöltözve az ajtóban és mondanám neki, hogy ma én megyek el, húzzál bele Édesem, éhesek a gyerekek! Ha otthagyná õket, kivágnám.
Soha nem kérdeztél még rá?
És mégis mit mondd, hova megy? Én nem hagynám.
Én apukám is mindig dolgozott, sosem láttuk. Már felnõtt vagyok, 10 éve egyáltalán nem láttam. Vannak ilyen típusú apukák is.
vagy megcsal, vagy a másik mi lenne ha elmennél utánna hogy tényleg a haverjához megy e.
Nem beszélgettek, nem szeretkeztek, soha nincs otthon, nem foglalkozik sem veled, sem a gyerekekkel, nem vesz részt a házimunkában. Mibõl gondolod, hogy még szeret és nem csal meg?
Én egy este sutyiban leszervezném hogy valaki vigyázzon a gyerekekre, és szépen követném hogy hova megy..
A kérdező hozzászólása: Itt mindenki nagyon könnyen mondja, hogy mennyek utána, de addig hova rakjam a gyerekeket?szóljak anyósomnak, mert csak õk laknak közel.Ez marha érdekes lenne!Szóval ti azt mondjátok, hogy már nem szeret?meg kéne tennem az elsõ lépést, de nem akarom, hogy a gyerekek igyák meg a levét, mert õk imádják az apjukat!azért köszönöm, hogy válaszoltatok.Megpróbálok a sarkamra állni és kilábalni ebbõl a helyzetbõl.Lesz ami lesz!
Nincs egy barátnõd sem, aki vigyázna gyerekekre? Vagy egy megbízható szomszéd?
Mondd már meg, hogy a gyerekek hogy imádják? Hiszen sosem látják, azt írtad..Szerintem ez a ti házasságotok a kommentjeidet is végigolvasva egy nagy semmi. Se közös program, se szex, se beszélgetés, se kedveskedés, SEMMI. Te mitõl tartod párkapcsolatnak? Szerintem egy 17 hónapos gyerek mellett (persze ha van bölcsi) akkor már el lehet menni dolgozni, és megszûnne a kiszolgáltatottságod. De mindenek elõtt beszélni a férjeddel, hogy neked ez nagyon nem jó ahogy van, és nagyon nem jó irányba haladtok..
Mi a szakmád, a végzettséged?
Ez tipikus két idegen ül egy vödör szarban...Amit kapcsolatnak neveznek, de ez nem kapcsolat...
Ha más nem beszéld meg valamelyik szomszéddal, hogy este egy kicsit menjen át vagy valami. Vagy ha van megbízható ismerõsöd hívd át. A gyerekek már úgyis alszanak, de mégis lesz ott valaki, bár különösebb dolga úgysem lenne. Te meg elszalaszd a férjed után, megnézed hova megy. Ha nem beszél veled, pedig te próbáltad akkor már csak ez marad.
A hétvégék hogy telnek?
arra én is kiváncsi lennék, hogy hétvégén mit csináltok.
A kérdező hozzászólása: Érdekel benneteket, hogy telik a hétvégénk?Most a hétvégén is például egész hétvégén dolgozott én meg itthon a gyerekekkel.Azt el kell árulnom nem állunk túl jól anyagilag van lakás kölcsön meg autó részlet törlesztés.és ezért dolgozik ennyit.nem az a gond, hogy dolgozik, hanem hogy nem tud velünk sokat foglalkozni, mert ha nincs pénz nem tudunk megélni!
Nem lehet, hoyg a párod hülére hajja magát, s még otthon se jó, este? Hova jár?
Nem gondolod, hogy megcsalna, mikozben nem is szexeltek??
A kérdező hozzászólása: nem gondolom hogy megcsalna, vagy olyan jól csinálja hogy nem veszem észre.szexuális életünk is kalap szart se ér 2-3havonta egyszer.akkor is azt mondja hogy fáradt, mindig én erõltetem, hogy együtt legyünk.A másik meg az nem tudok elmenni dolgozni, mert gyesen vagyok itthon a 17hónapos kisfiammal, így csak õ családban a keresõ.de akkor is a maradék idejét velünk kéne tõlteni nem mindig másnál.Állandóan próbálok vele beszélni mindig kitér a válasz alól és ott hagy!
Ezt hittem én is, hosszú hosszú éveken keresztül, hogy az én kis férjecském a cimboráival dumcsizgat esténként. Aztán akkorát koppantam, mint a csuda. Tulajdonképpen nem szeretett otthon lenni, unta a kötöttségeket, a cimbik helyett csajokkal kavart jobbra, balra. Elköltözött lassan nyolc hónapja, és azt kell, hogy mondjam, nem bánom. Amikor vele vannak a gyerekek, akkor tényleg velük foglalkozik, nekem meg nincs kedvem háttérbázisként funkcionálni. Neked is el kellene ezen gondolkodnod, hogy párkapcsolat terén mit is kapsz tõle? Egyáltalán, párkapcsolatnak nevezhetõ-e még az, hogy egy lakcímen éltek?!
megcsal.
Rákérdeznék minden nap, hová megy. Megmondanám, hogy úgy ossza be a szabadidejét, hogy a családra is jusson. akinek gyereke van, felelõsség is, ezt is vállalja. Hétvégén beosztanám az idejét, amibe õt is bevonnám. Egyébként ilyen volt a családfája is, hogy ebben a témában kérdezted? :) Mi volt korábban, házasság elõtt, után, hogy gyereket vállaltál, sõt másodikat is, mikortól van ez?
A kérdező hozzászólása: Mindig csak a haverjaihoz megy azt mondja.tegnap este is haza jött 7-kor elment és 20:30-kor jött haza.rá kérdeztem és csak beszélgetett az egyik haverjánál.már szóltam neki, de semmi változás.mindig ebbõl van vita köztünk, de én úgy vettem észre, hogy nem érdekli, mert másnap megint megy minden tovább.Köszi, hogy írtatok!
A kérdező hozzászólása: Azóta megy így mióta megszületek a gyerekek.nagyon türelmes vagyok sajnos.mindig azt mondom neki, ha nem változtatt elhagyom.erre õ mennyek, de a gyerekek maradnak!
Mindennap a haverjaival kell beszélgetnie? Aha... Ha mindig csak fenyegeted, nem fog komolyan venni, hogy tényleg otthagyod. Egyszer pakolj össze és pár napra költözz el otthonról a gyerekekkel együtt pl szüleidhez, ismerõshöz, barátnõhöz. Hátha akkor észbekap...
A kérdező hozzászólása: Nem tudom meddig bírom még!egész hétvégén is dolgozik/maszek/.azt a kis idõt sem velünk tõlti!
Miért vagy még vele? Szereted még vagy csak a pénz miatt? Egyedül el tudnád tartani a gyerekeket és magadat? Mi a szakmád?
elég átlátszó! és biztos hogy este 7ig dolgozik? vagy csak azért megy haza mert megéhezett és megy tovább.. vagy mondd meg neki, hogy ne menjen sehova, hívja oda a haverját is hozzátok! egyik hozzászóló írta, hogy pakolj össze pár napra a gyerekekkel.. ez félig meddig jó ötlet, de lehet, hogy akkor is csinálja ugyanazt, amit eddig. miért ne vihetnéd el a gyerekeket, ha õ nem törõdik velük, mit izgatja akkor?
Egyébként valóban nem helyes, hogy nem törõdik a gyerekekkel, de a férfiaknál nem sokat érsz el azzal, ha zsarolod õket, hogy akkor viszed a kölyköket. Annál inkább el fog távolodni tõletek. Inkább legyél vele barátságos és engedj. Na persze ha kiderül, hogy mégis megcsal vagy valami akkor én felpofoznám.
Basszus, ez tök átlátszó! "haza jött 7-kor elment és 20:30-kor jött haza" - Eltûnik másfél órára egy haverhoz? na nee, ilyen nincs... 99%, hogy egy másik nõhöz járkál...
"erre õ mennyek, de a gyerekek maradnak!" Ahelyett, hogy megijednél és azonnal visszafogod magadat, javaslom, erre a kérdésére legközelebb beszélgess vele tovább. Kivel maradnak, ha õ nincs otthon egész nap, reggel 7-tõl este fél 9-ig, ezt hogy képzeli? Következõ kérdés (ha majd akkor keres már megoldást): a babyszitterre nagyobb szükségük van mint rád talán? Ha akkor majd talál más megoldást, miért nem most keres, már most is lehet!? Állj ki magadért, és a saját érdekeidet nézd, ha pl. tényleg nincs más lehetõség, tudd, hogy mit miért! És még azon változtatnék, hogy bevonnám a közös életetekbe, pl. vigye le a szemetet (kamaszoknél itt kezdõdik), majd egyre több-be, a fõzés-mosásig. És közben elõállhatsz olyanokkal, hogy pl. megmondod, pár perc múlva jövök, és elmész egyet sétálni vagy akárhová fél órára, ezt lehet fokozatosan növelni, lehet, hogy ettõl kap észbe. Megcsal vagy nem, lehet úgy is tovább együtt élni békésen is (ha muszáj együtt), de a felelõsséget akkor is kell vállalni. Ha az elõzõleg írt finom változási próbálkozásoktól nem változik, nyíltan elõállnék ezzel. 12.00
Szerintem nem csal meg, és lehet hogy tényleg a haverjánál van, de...... Az én férjem is így kezdte, hiába kértem, nem foglalkozott vele, elköltöztünk, majd 3 hónap múlva könyörgött, hogy menjünk vissza. Megtettük. Fél év múlva kiderült, hogy mostmár valóban "kalandozik". Mostmár, hogy én is kimozdulok otthonról, rájött a dolgokra, de már késõ. A kapcsolatotoknak elõbb vagy utóbb, de vége lesz. Neveld szépen a gyerekeket, dolgozz, de ÉLD TE IS AZ ÉLETED! Csak egy van belõle!!
Lehet, hogy gépezik.
Mi újság, kérdezõ? Próbáltál azóta valamit változtatni, vagy mit tervezel?

A párom tegnap este ezt kérdezte: Elvegyelek feleségül? Én erre csak hebegtem habogtam, s ő megsértődött. Hogy hozzam fel újra ezt a témát, hogy igenis szeretnék a felesége lenni?

Számomra ugy hangzott mintha nem érdekelné de mivel tudja hogy erre vágyom megkérdezte. Csakhát nem mindegy hogy milyen formában kérdezik meg.

Legjobb válasz: én a helyedben rákérdeznék egy megfelelõ pillanatban(este a szobában,reggel együttébredésnél)hogy komolyan gondolta-e.de gondolj bele:télleg rosszul eshet ha nem igennel válaszolnak arra ha megkérdezed(õ).de ezen már nincs értelme rágódni,beszélni kell róla.mond el neki hogy mit éreztél amikor megkérdezte.talán segít.sok sikert:D

én a helyedben rákérdeznék egy megfelelõ pillanatban(este a szobában, reggel együttébredésnél)hogy komolyan gondolta-e.de gondolj bele:télleg rosszul eshet ha nem igennel válaszolnak arra ha megkérdezed(õ).de ezen már nincs értelme rágódni, beszélni kell róla.mond el neki hogy mit éreztél amikor megkérdezte.talán segít.sok sikert:D
IGen, hülye helyzet, de nem reménytelen. Én este feltenném a kérdét hozzábújba, hogy emlékszel mit kérdeztél? a válszom igen:-) És mindenképp bezséljtek a dologról, hogy nehogy elvárás legyen csak, hogy õ mire gonolt, hogy te mire gondoltál...
Én az ég-világon mindenhová cetliket tennék, hogy igen!!!!! egy rakat szivecskével. Belerajzolnám a másnapi alsógatyájába, a cipõjébe, a wc papírra, a poháraljára a telefonján háttérnek, a bejárati ajtóra, kifelé menet, a plafonon... csak megbocsát, ha nem görcsölsz te sem :)
Én ugyanúgy meglepõdtem mint te, mégse sértõdött meg a párom. Ültem az ölében, a strand kellõsközepén mikor megkérdezte. Elõször azt hittem, viccel, de mivel azóta már a férjem, kiderült, hogy komolyan gondolta.:) Ne érezd magad rosszul és egy alkalmas pilantban hozdd fel a témát.de akezét, azért ne te kérd meg!
Én nem csinélnék belõle nagy ügyet.Este hozzábújnék és közölném vele:vegyél feleségül. néha a legegyszerûbb a legjobb.Azt meg hogy hogyan kérdezte betudhatod annak is hogy nem egyszerû a kérdést sem feltenni, úgyanúgy mint válaszolni sem.Szerintem legalábbis.Csak hát sajna az enyém nem kérdez ilyeneket :(
lehet rosszul tette fel a kérdést nem? a hozzám jössz feleségül jobban passzolt volna... de mivel tudja, hogy vágysz rá, ezért kérdezte meg ilyen bután, nem szivbõl jött, hanem elvárásból... Túl nagy a nyomás rajta az elvárások ..el kellene gondolkodni ezeken a dolgokon. ha a férfiakon múlna kevés nõ menne férjhez, 80%-ban a nõk akarnak férjhez menni a feléjük támasztott szülõi viselkedés mintából kifolyóla... a gyermek vállalalás is hasonló ..."kényszer"

Van egy fiu hullámosom korát nem tudom pontosan, kb.3honap koruli kicsit hibás nem fejlottek ki a szárnyai 1-2métert tud csak repulni a farktollai is hiányoznak igaz kinott pár toll de ezek egy pár nap mulva ki is estek, ez valami betegség jele?

Legjobb válasz: Ezt így elég nehéz megmondani, szerintem akkor jársz a legjobban, ha állatorvoshoz viszed. szerintem betegség. És kérlek tanulj meg helyesen írni! ;)

Ezt így elég nehéz megmondani, szerintem akkor jársz a legjobban, ha állatorvoshoz viszed. szerintem betegség. És kérlek tanulj meg helyesen írni! ;)
Regisztrálj(ingyenes) és kérdezd meg az Idre hullámos papagáj fórumán pár képpel. A képek alapján biztos fognak segíteni, tanácsolni, mondani valamit. http://www.idre.hu/index.php?option=com_jfusion&Itemid=23&jf..
A kérdező hozzászólása: Koszonom regisztráltam

Amikor szexelek párommal és beleélvez a puncimba, és mondjuk nem megyek el tusolni este mert bealszunk, reggelre nagyon büdös lesz a puncim, még az intim lemosó sem hozza ki a büdöset? Mi ez? Miért?

Legjobb válasz: Elkezdenek lebomlani a különféle anyagok, mûködnek a kémiai folyamatok stb. Tehát ez normális. A megoldás, hogy ha fáradt vagy és érzed, hogy inkább aludnál együttlét után, akkor nem élvez beléd vagy óvszert használtok. Egyébként ajánlott együttlét után megmosni magad odalent. S bár a nõgyógyászok szerint nem szükséges hüvelyöblítést végezni, ha nálad ez ekkora probléma, akkor idõnként be lehet iktatni. De szerintme errõl beszélhetnél nõgyógyásszal, hogy neked mi a legmegfelelõbb, mert az kifejezetten káros lehet, ha túl gyakran használsz "intimzuhanyt" (az intim lemosót semmiképp se juttasd be a hüvelybe, csak kívül szabad használni). Sõt az sem jó, ha vízzel túl gyakran öblíted ki magad, mert az is felboríthatja az egyensúlyt. De talán még ez a legegyszerûbb. Szóval együttlét után menj el zuhanyozni (ha már elõtte zuhanyoztál, akkor pár perc alatt megvan a dolog, langyos vízzel átöblíted magad odalent és kész), és óvatosan "öblítsd ki magad" belül is egy kicsit, aztán pedig tegyél be éjszakára tisztasági betétet, így reggelre a maradék is kifolyik és a betét magába szívja. Elvileg így már nem lehet probléma. Egyébként az ondó idõvel igen kellemetlen szagúvá válik, tehát ez nem meglepõ, amit tapasztalsz. Viszont ha tényleg nagyon büdös, akkor nem ártana utánajárni, hogy mindketten egészségesek vagytok-e, nincs-e valamilyen fertõzésetek vagy hasonló, mert akkor fokozottabban vannak jelen a baktériumok is és még szagosabb lehet.

Elkezdenek lebomlani a különféle anyagok, mûködnek a kémiai folyamatok stb. Tehát ez normális. A megoldás, hogy ha fáradt vagy és érzed, hogy inkább aludnál együttlét után, akkor nem élvez beléd vagy óvszert használtok. Egyébként ajánlott együttlét után megmosni magad odalent. S bár a nõgyógyászok szerint nem szükséges hüvelyöblítést végezni, ha nálad ez ekkora probléma, akkor idõnként be lehet iktatni. De szerintme errõl beszélhetnél nõgyógyásszal, hogy neked mi a legmegfelelõbb, mert az kifejezetten káros lehet, ha túl gyakran használsz "intimzuhanyt" (az intim lemosót semmiképp se juttasd be a hüvelybe, csak kívül szabad használni). Sõt az sem jó, ha vízzel túl gyakran öblíted ki magad, mert az is felboríthatja az egyensúlyt. De talán még ez a legegyszerûbb. Szóval együttlét után menj el zuhanyozni (ha már elõtte zuhanyoztál, akkor pár perc alatt megvan a dolog, langyos vízzel átöblíted magad odalent és kész), és óvatosan "öblítsd ki magad" belül is egy kicsit, aztán pedig tegyél be éjszakára tisztasági betétet, így reggelre a maradék is kifolyik és a betét magába szívja. Elvileg így már nem lehet probléma. Egyébként az ondó idõvel igen kellemetlen szagúvá válik, tehát ez nem meglepõ, amit tapasztalsz. Viszont ha tényleg nagyon büdös, akkor nem ártana utánajárni, hogy mindketten egészségesek vagytok-e, nincs-e valamilyen fertõzésetek vagy hasonló, mert akkor fokozottabban vannak jelen a baktériumok is és még szagosabb lehet.
Te meg foglalkoznál inkább hasznos dolgokkal, ha már érdemi választ nem tudsz adni a kérdezõnek. Nekem is megvan a véleményem egyes esetekben, de ha minden kérdéshez beírogatnám... Egyrészt ott tartanék százalékilag, ahol te :D, másrészt pedig nem lenne életem.
Elkezd átalakulni a túró kisbabává,
gusztustalan némber
nekem csak elvetted az étvégyamat. Nem is jó kategóriába írtad a válaszod, ezért írtam hogy gusztustalan. Amúgyis tényleg az..
Mi va? Nem taltad a szex és szerelem kategóriát te gyökér?
undorító :(
A kérdező hozzászólása: Nem értem a kategória problémádat, hova kellett volna írnom? Bár tény, nem igazán néztem szét, hova lehetne még... másrészt, igazad van, valóban nem a legízlésesebben fogalmaztam meg gondom-bajom, de pont az olyanok miatt, mint Te, tettem mégis így, gondoltam pendüljünk egy húron. De Te nem vagy az a pendülõs fajta. Ejha?! De ha mégis fejlõdõképes szervezetnek gondolod magad, ám legyen, Isten a lelkem, én nem állok eléd: A párommal védekezés nélkül szeretkezünk, és a fõ problémám az, hogy kellemetlen szagúnak érzem a nemi szervemet utána. Hiába megyek el tusolni, sajnos nem segít. Lehet, valami betegségem van? Nos, bízom benne, ez már kevésbé gusztustalan tükör lehet számodra. :-) Remélem, ezek után Te is megtanulsz kommunikálni az emberekkel, hidd el, nagy elõnyödre válik majd.. Örülök, hogy segíthettem. ;-) Szép napot!
mondjuk mi lenne ha b.... utan kimosnad magadbol a g... ??
a másik meg az hogy a kérdésed, elég profokatívan adtad elõ. úgyhogy a némbert szót, megérdemelted. picike bûntudatom nincs büdöske
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ utolsó, az elsõ háromhoz pedig most túl fáradt vagyok, de ahogy látom Isten büntet titeket rendesen..
Itt istenezel és közben dugsz házasság elõtt? Ejnye...

Eldurvult szex? Tegnap este a párommal szexeltünk és a szex hevében húztam gumit egy banánra, majd feldugtam a páromnak. Viszont engedte és élvezte, kicsit fura volt nekem, normális ez? F40

Legjobb válasz: Ti megoldottátok olcsobban :) mi vibrit vettünk, vibri a punciba az enyém a popsiba:) nincs ezzel semmi baj :)

Ti megoldottátok olcsobban :) mi vibrit vettünk, vibri a punciba az enyém a popsiba:) nincs ezzel semmi baj :)
egy 40F nem kérdez itt ilyet tuti kamu.. amúgy jó is a banán meg a kígyóubi meg a játékszer stb. de így párba-egyedül unalmas :(
ha nektek jó, akkor normális bár én nem turkálnék semmivel a párom hátsójában, de az most nem számít
A kérdező hozzászólása: Nem az mert a párom is benyelte tövig a banánt :)
A kérdező hozzászólása: Ez komoly? :D
Ha mindkettõtöknek jó volt akkor teljesen normális. Mi a fütyülõs zwack pálinka üvegét használjuk. Hosszú nyak, elég vastag, és eltûnik tövig!
A kérdező hozzászólása: köszi a megnyugtató választ :)
Amíg nem más nemi szerve van ott ne gondolkozz rajta.
Szerintem minden olyan dolog normális amit mindkét fél élvez....és semmi köze hozzá másoknak. Ha nektek tetszett és élveztétek, hát egészségetekre. Ne itt kérj véleményt ezzel kapcsolatban, éld az èleted ugy ahogy neked/nektek jó, nem az számit hogy idegen emberek mit mondanak :)
Egészségetekre! Pasi szemmel olvasva bele gondoltam, és azt kell hogy mondjam: NEM LENNÉK, LETTEM VOLNA A PÁROD HELYÉBEN TEGNAP ESTE!!! :D Maximum ha magadnak dugtad volna fel a gumis banánt, az még jól fel is izgatott volna! DE EEZ!!! :D

Mitől lehet ez? Pár napja sokat csikorog a hasam, este meg arra ébredtem, hogy borzasztóra fáj és hasmenésem is volt.

Mit egyek, amit lehet?

Legjobb válasz: Valószínûleg bekaptál egy kis vírust,most elég sok van.Most ne egyél fûszeres,zsíros kajákat,viszont jó az alma,sárgarépa,rizs,ezek hasfogók.És igyál sok folyadékot.Ha gyógyszert is akarsz szedni az max.széntabletta,v.Bolus Adstringens legyen,de azt sem fontos rögtön,nem baj ha kitisztulsz.

Valószínûleg bekaptál egy kis vírust, most elég sok van.Most ne egyél fûszeres, zsíros kajákat, viszont jó az alma, sárgarépa, rizs, ezek hasfogók.És igyál sok folyadékot.Ha gyógyszert is akarsz szedni az max.széntabletta, v.Bolus Adstringens legyen, de azt sem fontos rögtön, nem baj ha kitisztulsz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!