Találatok a következő kifejezésre: A párom eltörte a tükrömet. Ez (1 db)

A párom véletlenül eltörte a tükrömet. Ez tényleg roszat jelent? Neki vagy nekem? Mit tegyek vele, kidobjam, vagy tartsam meg 7 évig?

Legjobb válasz: ÉN ÚGY HALLOTTAM EZT A BABONÁT,HOGYHA ELTÖR EGY MÁSIK TÜKRÖT IS VÉLETLENÜL AKKOR UGYANOTT VAGYTOK MINTHA EL SEM TÖRTETEK VOLNA EGYET SEM.MAGYARÁN A MÁSODIK TÜKÖR HATÁSTALANÍTJA AZ ELSÕT

ÉN ÚGY HALLOTTAM EZT A BABONÁT, HOGYHA ELTÖR EGY MÁSIK TÜKRÖT IS VÉLETLENÜL AKKOR UGYANOTT VAGYTOK MINTHA EL SEM TÖRTETEK VOLNA EGYET SEM.MAGYARÁN A MÁSODIK TÜKÖR HATÁSTALANÍTJA AZ ELSÕT
hülyeségek ezek
A babona régen sokat jelentett az otthon ülõ unatkozó asszonyságnak, és jelentõssé tette az öregeket. manapság már csak néhány dolog maradt amit még komolyan vesznek. A tükröt tényleg dobd ki, és nem kell aggódnod. A párod ugyis elvesz ha õ az igazi .
Ha velencei volt, akkor nem jelent olcsót. A többi meg úg m....ság ahogy van!
azt a törött szart dobd ki semelyikõtöknek ebbõl nem fog származni semmi baja!
ha nem foglalkozol a babonával akkor nem is fog beválni. és amugy is ha szeretitek egymást nem egy tükörtörés fogja megmondani h összeházasodtok e vagy sem
mindenképp dobd ki, hacsak nem vagy nótórius szemétgyûjtõ, és nem szeretnéd magad megvágni, vagy belelépni az elkószáló darabkákba...
Már tötem el éln is nagyon sok tükröt, és sohasem történt semmiféle égszakasztó rossz dolog velem, maximum csak annyi, mint amennyi bárkivel elõfordulhat!Ha valami rossz dolog érne, azért ne egy nyomorult tükröt hibáztass.Ne légy gyerekes!
Szia.nekem iz mar tort el tukor nem is egy es ki tudja hany fele, de szeritem az eleted ugy eled ahogy te iranyitod, ugyhogy dobbt ki, mert csak szemet es meg meg vagod magad vele.
Szerintem ez a babona dolog attól függ, hogy hiszel-e benne vagy sem!Azt mondják- én legalábbis így tudom- ha a lány töri el a saját tükrét pl. 3 fele, akkor 3 évig nem megy férjhez. Hát nem tudom én törtem már el tükröt 4 felé, de nem hinném emiatt nem mentem még férjhez :)
Bocs , azt elfelejtettem mondani hogy , mindenkepp kikell dobni , mert en ugy halottam, meg az elrepedt tanyer vagy pohar se hoz jo szerencset a hazba !tehat nem hoz szerencsetlenseget, en nem azt mondom , de szerencset se !en mindig ha valami lecsempul vagy elreped en kiszoktam dobni!
Szia !majd en mondok erre 1 et! en nagylany voltam mikor eltortem egy tukrot , es azt mondta anyukam 7 ev mulva mesz ferjhez !hat igy is lett 7 evre ferjhez mentem , es most 18 eves hazasok vagyunk!van ket 17 eves iker lanyom!szerintem te is tuzzel ki a ferjednek valamit hogy milessz 7 ev mulva !az nem jelenti azt hogy rosszat jelent !
szerintem meg hülyeség a babona
én törtem már tükröt, sétálgattam létra alatt, és feketemacskáztam is és még élek:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Oktoberfest-re mennék, mennyivel lehet megúszni, hogy ne kelljen sokat költsek? Melyik az olcsó busz/vonat? (mondjuk stoppal megyek ki vagy bicajjal - ezek már a végső esetek) Aludni tudok ingyen havernál, kaját meg viszek.

3

A szomszédos országok közül melyikekben utálják a magyarokat sokan?

És ahol utálják őket, mi okból?

4

Ki mit tud a luca székéről?

8

Kik a mágnás kisasszonyok?

1

Az USA-ban van olyan, hogy gyerekek, kamaszok újságokat és szórólapokat hordanak szét a településükön a házakhoz?

Régebben néztem amerikai rajzfilmeket, azokban volt ilyen némelyikben, hogy valami gyerek biciklivel ment és szórólapokat, meg újságokat dobált be a házakhoz. Ott az USA-ban van ilyen munka a gyerekeknek?

2

Meddig tart egy régészeti feltárás?

Tavaly, elkezdték építeni az autópályát. Igen ám, de közben egy XV. századi fejedelem sírját megtalálták, s abba maradt az építkezés.. Azóta egy év eltelt. Mégis, hogy van ez?

2

Mit gondoltok hogyha a földön eltűnne a földművelés, akkor mit ennének az emberek? Mit ennének a rágcsálók amikor már az utolsó szem gabonát is felélték? Füvet? Ja és gondolom macskák is ugyanaddig bírnák mint a patkányok

ezt most úgy képzeljétek el hogy olyan lenne az éghajlat mint az északi sarkon, nagyon hideg. nem is tudom, talán a föld alatt termeszthetnének mesterséges fény segítségével növényeket, de a mai technológia talán még nem tart ott :/
ha ilyesmi bekövetezne ,minden bizonnyal éhezés ütné fel a fejét mindenütt. sok rossz ember kannibállá válna-ők biztos h meghalnak. a rágcsálók és természetes ellenségeik(macskák, kutyák) lennének az utolsó túlélők, ez nem kérdés. nyilván sok önző ember elrejtené mások elől az élelmiszereket-de az ilyen rejtekhelyekre könnyen rá lehetne bukkanni a rágcsálók miatt :]
és ha ezek a készletek is kifogynának , akkor mihez kezdenének ezek az apró állatok? érdekes ugye? :P

9

Néptánc összeállítása műsorra?

Olyan kalocsai-kalocsa környéki zenét kellene találnom amiben van lassú-friss és mars kb 5-10percnyi zene kellene jó minőségben. A sorrend mindegy mert rögtönözni fogunk rá..

3

Valaki le tudná forditani nekem ezt a török mondatot?

Git önkü yüzünü yuuka gel. sırtındakini de değiºtir.koº baken.

1

A horvát tengerparton szeretik a turistákat, vagy csak eltűrik őket, mert belőlük élnek?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!