Találatok a következő kifejezésre: A párom eltörte a tükrömet. Ez (1 db)

A párom véletlenül eltörte a tükrömet. Ez tényleg roszat jelent? Neki vagy nekem? Mit tegyek vele, kidobjam, vagy tartsam meg 7 évig?

Legjobb válasz: ÉN ÚGY HALLOTTAM EZT A BABONÁT,HOGYHA ELTÖR EGY MÁSIK TÜKRÖT IS VÉLETLENÜL AKKOR UGYANOTT VAGYTOK MINTHA EL SEM TÖRTETEK VOLNA EGYET SEM.MAGYARÁN A MÁSODIK TÜKÖR HATÁSTALANÍTJA AZ ELSÕT

ÉN ÚGY HALLOTTAM EZT A BABONÁT, HOGYHA ELTÖR EGY MÁSIK TÜKRÖT IS VÉLETLENÜL AKKOR UGYANOTT VAGYTOK MINTHA EL SEM TÖRTETEK VOLNA EGYET SEM.MAGYARÁN A MÁSODIK TÜKÖR HATÁSTALANÍTJA AZ ELSÕT
hülyeségek ezek
A babona régen sokat jelentett az otthon ülõ unatkozó asszonyságnak, és jelentõssé tette az öregeket. manapság már csak néhány dolog maradt amit még komolyan vesznek. A tükröt tényleg dobd ki, és nem kell aggódnod. A párod ugyis elvesz ha õ az igazi .
Ha velencei volt, akkor nem jelent olcsót. A többi meg úg m....ság ahogy van!
azt a törött szart dobd ki semelyikõtöknek ebbõl nem fog származni semmi baja!
ha nem foglalkozol a babonával akkor nem is fog beválni. és amugy is ha szeretitek egymást nem egy tükörtörés fogja megmondani h összeházasodtok e vagy sem
mindenképp dobd ki, hacsak nem vagy nótórius szemétgyûjtõ, és nem szeretnéd magad megvágni, vagy belelépni az elkószáló darabkákba...
Már tötem el éln is nagyon sok tükröt, és sohasem történt semmiféle égszakasztó rossz dolog velem, maximum csak annyi, mint amennyi bárkivel elõfordulhat!Ha valami rossz dolog érne, azért ne egy nyomorult tükröt hibáztass.Ne légy gyerekes!
Szia.nekem iz mar tort el tukor nem is egy es ki tudja hany fele, de szeritem az eleted ugy eled ahogy te iranyitod, ugyhogy dobbt ki, mert csak szemet es meg meg vagod magad vele.
Szerintem ez a babona dolog attól függ, hogy hiszel-e benne vagy sem!Azt mondják- én legalábbis így tudom- ha a lány töri el a saját tükrét pl. 3 fele, akkor 3 évig nem megy férjhez. Hát nem tudom én törtem már el tükröt 4 felé, de nem hinném emiatt nem mentem még férjhez :)
Bocs , azt elfelejtettem mondani hogy , mindenkepp kikell dobni , mert en ugy halottam, meg az elrepedt tanyer vagy pohar se hoz jo szerencset a hazba !tehat nem hoz szerencsetlenseget, en nem azt mondom , de szerencset se !en mindig ha valami lecsempul vagy elreped en kiszoktam dobni!
Szia !majd en mondok erre 1 et! en nagylany voltam mikor eltortem egy tukrot , es azt mondta anyukam 7 ev mulva mesz ferjhez !hat igy is lett 7 evre ferjhez mentem , es most 18 eves hazasok vagyunk!van ket 17 eves iker lanyom!szerintem te is tuzzel ki a ferjednek valamit hogy milessz 7 ev mulva !az nem jelenti azt hogy rosszat jelent !
szerintem meg hülyeség a babona
én törtem már tükröt, sétálgattam létra alatt, és feketemacskáztam is és még élek:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Honan lehet tudni hogy valaki nem magyar származásu?

13

Mit jelent az a mondás, hogy " (akkor) csomagol és marad"?

Többször hallottam, nem egészen értem a pontos jelentését. Köszönöm szépen a válaszokat.

4

A spanyol hogyan lett ilyen hihetetlenül liberális nép a melegekkel szemben?

8

Japánban az animék/mangák tényleg nagyon szerves részei a társadalomnak?

Pl. felnőttek is olvassák/nézik?

8

Trianonról készített prezentációhoz előadás. Hogyan?

Kedden a könyvtárba levetítik és előadást kell mellé készíteni. Mit mondjak? Hogyan kell egy ilyet csinálni?

3

A Távol-keleti kultúrákban van a pandának, mint állatnak tulajdonítanak valami kultúrális tiszteletet? (Banksy panda)

Ezalatt azt értem, hogy tisztelik-e úgy, mint pl. az indiaiak a fehér tehenet? Tudom, az a vallásukból fakad, de azzal tudnék párhuzamot húzni.

Mert ezzel kapcsolatos az eredeti kérdésem, hogy kompromitálható egy hagyománytisztelő ázsiai embernek Banksy, pandás képe?
Köszönöm a válaszaitokat!
(itt a kép ha valaki esetleg nem ismerné:

0

Mi a különbség az oláh és a lovári nyelv között?

0

Haj hagyomány? Van ennek jelentősége?

Azt mondta egyik cigány osztálytársnőm, hogy neki kiskorában nem engedte levágatni az anyja a haját, aztán később ő se vágott belőle, csak maximum hajvégfrissítésnek 1-2 centit. Ezen elgondolkoztam, és tényleg nem láttam még olyan cigánylányt akinek rövid lett volna a haja. Ez hagyomány? Tök kiváncsi lennék ennek a hátterére. Simán csak a nőiességért, vagy van valami más szokás mögötte?

4

Milyen a haj stílusuk a Skinheadeknek? és baj a ha fönt van hajuk? és még milyen szokásaik vannak?

az a lényeg unom már hogy rendes vagyok mindenkivel és faszoskodnak .

8

Mikor lesz szamócafesztivál Lajosmizsén?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!