Találatok a következő kifejezésre: A párom eltörte a tükrömet (1 db)

A párom véletlenül eltörte a tükrömet. Ez tényleg roszat jelent? Neki vagy nekem? Mit tegyek vele, kidobjam, vagy tartsam meg 7 évig?

Legjobb válasz: ÉN ÚGY HALLOTTAM EZT A BABONÁT,HOGYHA ELTÖR EGY MÁSIK TÜKRÖT IS VÉLETLENÜL AKKOR UGYANOTT VAGYTOK MINTHA EL SEM TÖRTETEK VOLNA EGYET SEM.MAGYARÁN A MÁSODIK TÜKÖR HATÁSTALANÍTJA AZ ELSÕT

ÉN ÚGY HALLOTTAM EZT A BABONÁT, HOGYHA ELTÖR EGY MÁSIK TÜKRÖT IS VÉLETLENÜL AKKOR UGYANOTT VAGYTOK MINTHA EL SEM TÖRTETEK VOLNA EGYET SEM.MAGYARÁN A MÁSODIK TÜKÖR HATÁSTALANÍTJA AZ ELSÕT
hülyeségek ezek
A babona régen sokat jelentett az otthon ülõ unatkozó asszonyságnak, és jelentõssé tette az öregeket. manapság már csak néhány dolog maradt amit még komolyan vesznek. A tükröt tényleg dobd ki, és nem kell aggódnod. A párod ugyis elvesz ha õ az igazi .
Ha velencei volt, akkor nem jelent olcsót. A többi meg úg m....ság ahogy van!
azt a törött szart dobd ki semelyikõtöknek ebbõl nem fog származni semmi baja!
ha nem foglalkozol a babonával akkor nem is fog beválni. és amugy is ha szeretitek egymást nem egy tükörtörés fogja megmondani h összeházasodtok e vagy sem
mindenképp dobd ki, hacsak nem vagy nótórius szemétgyûjtõ, és nem szeretnéd magad megvágni, vagy belelépni az elkószáló darabkákba...
Már tötem el éln is nagyon sok tükröt, és sohasem történt semmiféle égszakasztó rossz dolog velem, maximum csak annyi, mint amennyi bárkivel elõfordulhat!Ha valami rossz dolog érne, azért ne egy nyomorult tükröt hibáztass.Ne légy gyerekes!
Szia.nekem iz mar tort el tukor nem is egy es ki tudja hany fele, de szeritem az eleted ugy eled ahogy te iranyitod, ugyhogy dobbt ki, mert csak szemet es meg meg vagod magad vele.
Szerintem ez a babona dolog attól függ, hogy hiszel-e benne vagy sem!Azt mondják- én legalábbis így tudom- ha a lány töri el a saját tükrét pl. 3 fele, akkor 3 évig nem megy férjhez. Hát nem tudom én törtem már el tükröt 4 felé, de nem hinném emiatt nem mentem még férjhez :)
Bocs , azt elfelejtettem mondani hogy , mindenkepp kikell dobni , mert en ugy halottam, meg az elrepedt tanyer vagy pohar se hoz jo szerencset a hazba !tehat nem hoz szerencsetlenseget, en nem azt mondom , de szerencset se !en mindig ha valami lecsempul vagy elreped en kiszoktam dobni!
Szia !majd en mondok erre 1 et! en nagylany voltam mikor eltortem egy tukrot , es azt mondta anyukam 7 ev mulva mesz ferjhez !hat igy is lett 7 evre ferjhez mentem , es most 18 eves hazasok vagyunk!van ket 17 eves iker lanyom!szerintem te is tuzzel ki a ferjednek valamit hogy milessz 7 ev mulva !az nem jelenti azt hogy rosszat jelent !
szerintem meg hülyeség a babona
én törtem már tükröt, sétálgattam létra alatt, és feketemacskáztam is és még élek:)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért volt tisztogatás a Szovjetunioba a szocializmus idején?

Töri könyvbe csak annyit írnak le h nagyon sok politikus megöltek és hadsereg parancsnokokat, de nem írja le h miért... Vagy csak én nem értem meg h miért :)

2

A homoszexualitás Magyarországon elfogadottnak számít az európai országokhoz viszonyítva?

5

Miért nincs a haszid zsidó nőknek haja?

1

Az USA-ban temetéseken a gyászolók tényleg elmennek a behantolás előtt?

Sok filmben láttam, hogy otthagyják a koporsót, aztán csak utána temetik be a sírt. Ez tényleg így van arrafele? Miért?

1

Miért (ilyen) "birkanyáj" nemzet a magyar? 15/F

Miden más nemzet lázad,tüntet,összefog, (politika ellen) csak mi magyarok nem. Miért van ez? titeket nem zavar?

15

Tényleg máshol mosolyognak az emberek csak úgy? Nálunk ez nem szokás?

Azt mondták nekem, több embertől is hallottam, hogy bezzeg ilyen-olyan országokban nagybb a szegénység, mégis az emberek mosolyognak, az utcán, meg bárhol.
És itt meg rámosolyogsz valakira, és beszólna, meg kötözködne.
Máshol tényleg instant mosolyognak az emberek?
És nálnuk nem szokás?

7

Szeretnék elegánsan öltözködni! Tudnátok segíteni? 17f

Úgy gondolom, kinőttem már az ilyen-olyan stílusok korából. Mégis szeretnék egy jó megjelenést. Amikor ingben/nyakkendőben vagyok, sokkal másabb az életfelfogásom és sokkal "több"-nek érzem magam...

A kérdés csak az, hogy hol tudok olyan mennyiségben bevásárolni inget, nyakkendőt, hogy pl. jövő tanévben kitartson, de mégse búcsúzzok el több ébi zsebpénztől?
Illetve: az elegáns öltözetet hogy lehe lt megoldani különböző évszakokban?

3

Volt-e az újságárusoknak vagy az újságárus strandoknak régen más elnevezésük?

Nem a rikkancsokra gondolok.

4

Melyik a leggyakoribb név?

Arra lennék kíváncsi, hogy milyen nevet adnátok a gyerekeiteknek, ill. melyik nevet adják ma a legtöbben. Egy lány és egy fiú nevet szeretnék kérni minden válaszadótól. Én részemről a lányomnak: Ágota, Laura, Anita, vagy Emese nevet adnám, a fiamnak: András, Erik, Márk, Krisztián, Ádám, vagy Márton nevet adnék.

7

Mire jó a lelkiismeret?

Mármint azon túl, hogy tiszta lúzer és sorsromboló dolog?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!