Találatok a következő kifejezésre: A párom eltörte a tükrömet (1 db)

A párom véletlenül eltörte a tükrömet. Ez tényleg roszat jelent? Neki vagy nekem? Mit tegyek vele, kidobjam, vagy tartsam meg 7 évig?

Legjobb válasz: ÉN ÚGY HALLOTTAM EZT A BABONÁT,HOGYHA ELTÖR EGY MÁSIK TÜKRÖT IS VÉLETLENÜL AKKOR UGYANOTT VAGYTOK MINTHA EL SEM TÖRTETEK VOLNA EGYET SEM.MAGYARÁN A MÁSODIK TÜKÖR HATÁSTALANÍTJA AZ ELSÕT

ÉN ÚGY HALLOTTAM EZT A BABONÁT, HOGYHA ELTÖR EGY MÁSIK TÜKRÖT IS VÉLETLENÜL AKKOR UGYANOTT VAGYTOK MINTHA EL SEM TÖRTETEK VOLNA EGYET SEM.MAGYARÁN A MÁSODIK TÜKÖR HATÁSTALANÍTJA AZ ELSÕT
hülyeségek ezek
A babona régen sokat jelentett az otthon ülõ unatkozó asszonyságnak, és jelentõssé tette az öregeket. manapság már csak néhány dolog maradt amit még komolyan vesznek. A tükröt tényleg dobd ki, és nem kell aggódnod. A párod ugyis elvesz ha õ az igazi .
Ha velencei volt, akkor nem jelent olcsót. A többi meg úg m....ság ahogy van!
azt a törött szart dobd ki semelyikõtöknek ebbõl nem fog származni semmi baja!
ha nem foglalkozol a babonával akkor nem is fog beválni. és amugy is ha szeretitek egymást nem egy tükörtörés fogja megmondani h összeházasodtok e vagy sem
mindenképp dobd ki, hacsak nem vagy nótórius szemétgyûjtõ, és nem szeretnéd magad megvágni, vagy belelépni az elkószáló darabkákba...
Már tötem el éln is nagyon sok tükröt, és sohasem történt semmiféle égszakasztó rossz dolog velem, maximum csak annyi, mint amennyi bárkivel elõfordulhat!Ha valami rossz dolog érne, azért ne egy nyomorult tükröt hibáztass.Ne légy gyerekes!
Szia.nekem iz mar tort el tukor nem is egy es ki tudja hany fele, de szeritem az eleted ugy eled ahogy te iranyitod, ugyhogy dobbt ki, mert csak szemet es meg meg vagod magad vele.
Szerintem ez a babona dolog attól függ, hogy hiszel-e benne vagy sem!Azt mondják- én legalábbis így tudom- ha a lány töri el a saját tükrét pl. 3 fele, akkor 3 évig nem megy férjhez. Hát nem tudom én törtem már el tükröt 4 felé, de nem hinném emiatt nem mentem még férjhez :)
Bocs , azt elfelejtettem mondani hogy , mindenkepp kikell dobni , mert en ugy halottam, meg az elrepedt tanyer vagy pohar se hoz jo szerencset a hazba !tehat nem hoz szerencsetlenseget, en nem azt mondom , de szerencset se !en mindig ha valami lecsempul vagy elreped en kiszoktam dobni!
Szia !majd en mondok erre 1 et! en nagylany voltam mikor eltortem egy tukrot , es azt mondta anyukam 7 ev mulva mesz ferjhez !hat igy is lett 7 evre ferjhez mentem , es most 18 eves hazasok vagyunk!van ket 17 eves iker lanyom!szerintem te is tuzzel ki a ferjednek valamit hogy milessz 7 ev mulva !az nem jelenti azt hogy rosszat jelent !
szerintem meg hülyeség a babona
én törtem már tükröt, sétálgattam létra alatt, és feketemacskáztam is és még élek:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Néptáncosok, népzenészek! Mit szerettek benne?

-A néptáncban és népzenében, miel?tt bárki belekötne. :)

10

Mi a véleményetek a horvátokról?

8

Az amerikaiak miért olyan hülyék Európához mint a s*gg?

Amikor még sose hallottak Magyarországról, meg mondják, hogy Hungry hungry, mintha mi egy éhez? nép lennénk, meg amikor el akarták nevezni a Megyeri hidat Chuck norrisról, az hogy ment a TV-be?

23

Ha valakit megskalpoltak, az túlélhette? Mik voltak az esélyei?

7

Vélemények arról, hogy a mai fiatalok nem tudják kezelni a mobilt és az internetet?

Arra gondolok, hogy állandóan készítik magukról és másokról a képeket, átküldik egymásnak, felteszik az internetre semmibe véve a következményeket, a mások személyiségi jogait.

8

Japán, a japán kultúra miért annyira világhíres, és kedvelt?

A egtöbb 80 as éveki amerikai filmekben akció filmekben tuti hogy lesz vagy nindzsa, vagy szamuráj, vagy japán, nyelv, vagy országról említés.

7

Mi a különbség a magyaros férfi és női ingek között? Gondolok itt a mintára, gombolásra és stb.

3

Szerintetek járjak néptáncra?

Mármint szakkörre.Láttam egy el?adást és nagyon megtetszett. Az iskolámban szerintem cikinek fogják tartani, de nem érdekel kipróbálom. 13/l

3

Mi a véleményetek a klezmer műfajról?

2

Mit jelent az, ha egy görög bal kézzel fog veled kezet?

görög, kézfogás, Görögország

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!