Találatok a következő kifejezésre: A párom eltörte a tükrömet (1 db)

A párom véletlenül eltörte a tükrömet. Ez tényleg roszat jelent? Neki vagy nekem? Mit tegyek vele, kidobjam, vagy tartsam meg 7 évig?

Legjobb válasz: ÉN ÚGY HALLOTTAM EZT A BABONÁT,HOGYHA ELTÖR EGY MÁSIK TÜKRÖT IS VÉLETLENÜL AKKOR UGYANOTT VAGYTOK MINTHA EL SEM TÖRTETEK VOLNA EGYET SEM.MAGYARÁN A MÁSODIK TÜKÖR HATÁSTALANÍTJA AZ ELSÕT

ÉN ÚGY HALLOTTAM EZT A BABONÁT, HOGYHA ELTÖR EGY MÁSIK TÜKRÖT IS VÉLETLENÜL AKKOR UGYANOTT VAGYTOK MINTHA EL SEM TÖRTETEK VOLNA EGYET SEM.MAGYARÁN A MÁSODIK TÜKÖR HATÁSTALANÍTJA AZ ELSÕT
hülyeségek ezek
A babona régen sokat jelentett az otthon ülõ unatkozó asszonyságnak, és jelentõssé tette az öregeket. manapság már csak néhány dolog maradt amit még komolyan vesznek. A tükröt tényleg dobd ki, és nem kell aggódnod. A párod ugyis elvesz ha õ az igazi .
Ha velencei volt, akkor nem jelent olcsót. A többi meg úg m....ság ahogy van!
azt a törött szart dobd ki semelyikõtöknek ebbõl nem fog származni semmi baja!
ha nem foglalkozol a babonával akkor nem is fog beválni. és amugy is ha szeretitek egymást nem egy tükörtörés fogja megmondani h összeházasodtok e vagy sem
mindenképp dobd ki, hacsak nem vagy nótórius szemétgyûjtõ, és nem szeretnéd magad megvágni, vagy belelépni az elkószáló darabkákba...
Már tötem el éln is nagyon sok tükröt, és sohasem történt semmiféle égszakasztó rossz dolog velem, maximum csak annyi, mint amennyi bárkivel elõfordulhat!Ha valami rossz dolog érne, azért ne egy nyomorult tükröt hibáztass.Ne légy gyerekes!
Szia.nekem iz mar tort el tukor nem is egy es ki tudja hany fele, de szeritem az eleted ugy eled ahogy te iranyitod, ugyhogy dobbt ki, mert csak szemet es meg meg vagod magad vele.
Szerintem ez a babona dolog attól függ, hogy hiszel-e benne vagy sem!Azt mondják- én legalábbis így tudom- ha a lány töri el a saját tükrét pl. 3 fele, akkor 3 évig nem megy férjhez. Hát nem tudom én törtem már el tükröt 4 felé, de nem hinném emiatt nem mentem még férjhez :)
Bocs , azt elfelejtettem mondani hogy , mindenkepp kikell dobni , mert en ugy halottam, meg az elrepedt tanyer vagy pohar se hoz jo szerencset a hazba !tehat nem hoz szerencsetlenseget, en nem azt mondom , de szerencset se !en mindig ha valami lecsempul vagy elreped en kiszoktam dobni!
Szia !majd en mondok erre 1 et! en nagylany voltam mikor eltortem egy tukrot , es azt mondta anyukam 7 ev mulva mesz ferjhez !hat igy is lett 7 evre ferjhez mentem , es most 18 eves hazasok vagyunk!van ket 17 eves iker lanyom!szerintem te is tuzzel ki a ferjednek valamit hogy milessz 7 ev mulva !az nem jelenti azt hogy rosszat jelent !
szerintem meg hülyeség a babona
én törtem már tükröt, sétálgattam létra alatt, és feketemacskáztam is és még élek:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért lett divat a közértben zabálás?

Régen sosem láttam hogy bárki is evett volna a közértben mielött kifizette volna a kaját.Manapság meg elemgyek egy bevásárló kp.-ba és látom hogy vánszorognak az emberek,a családok és egy csomónak tele a szája,eszik a pogácsákat,túró rudikat,isszák akólát majd beleteszik a szemetet a kosárba és azt fizetik ki...
Ez annyira proli dolog..miért lett ez divat?Miért nem bírnak várni 10 percet amíg kifizetik?

10

Miért szeretnek kötekedni?

Ma egyedül vàrtam a vonatomra, ès jött 4 cigàny akik kötözködtek mindenkivel, ès belèm is belèmkötöttek. Furcsa mert egyedül nem mernek, csak amikor többen vannak vagy alkohol hatàsa alatt vannak. Én ha haverokkal vagyok akkor se kötök bele senkibe ès a haverok se. Akkor a cigànyok mièrt? Nem akarok gyûlölködni de èrdekelne hogy ez ilyen betegség, vagy népszokàs a krònikus kötözködès xd

4

Szerintetek a nyugati társadalmak dekadensek?

15

Ismertek olyan NÉPdalt, amiben villamos szerepel?

Nem operett pl. 46-os sárga villamoson...

6

Szerintetek vannak olyan hagyománytisztelő, különc közösségek az USA-ban, mint a Lélekszám: 436 című filmben?

1

Skolasztika, mint név? WTF?

10

Melyik a világ első, második és harmadik legnagyobb országa?

9

A bajorok tényleg már-már déli népnek számítanak, tehát gyökeresen ellentéteik az észak-német, tipikus komoly poroszoknak?

Sok helyen azt olvastam, hogy a bajorok teljesen mások, mint az Észak-Németországban élők, már-már egy mediterrán néphez hasonlóak.

2

Van v. milyen magyar néphiedelem, babona a rókával való találkozásról?

1

Színházi alkalomra lehet-e valamit adni, hogy ha egy lánnyal megyek?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!