Találatok a következő kifejezésre: A párom eltörte a tükrömet (1 db)

A párom véletlenül eltörte a tükrömet. Ez tényleg roszat jelent? Neki vagy nekem? Mit tegyek vele, kidobjam, vagy tartsam meg 7 évig?

Legjobb válasz: ÉN ÚGY HALLOTTAM EZT A BABONÁT,HOGYHA ELTÖR EGY MÁSIK TÜKRÖT IS VÉLETLENÜL AKKOR UGYANOTT VAGYTOK MINTHA EL SEM TÖRTETEK VOLNA EGYET SEM.MAGYARÁN A MÁSODIK TÜKÖR HATÁSTALANÍTJA AZ ELSÕT

ÉN ÚGY HALLOTTAM EZT A BABONÁT, HOGYHA ELTÖR EGY MÁSIK TÜKRÖT IS VÉLETLENÜL AKKOR UGYANOTT VAGYTOK MINTHA EL SEM TÖRTETEK VOLNA EGYET SEM.MAGYARÁN A MÁSODIK TÜKÖR HATÁSTALANÍTJA AZ ELSÕT
hülyeségek ezek
A babona régen sokat jelentett az otthon ülõ unatkozó asszonyságnak, és jelentõssé tette az öregeket. manapság már csak néhány dolog maradt amit még komolyan vesznek. A tükröt tényleg dobd ki, és nem kell aggódnod. A párod ugyis elvesz ha õ az igazi .
Ha velencei volt, akkor nem jelent olcsót. A többi meg úg m....ság ahogy van!
azt a törött szart dobd ki semelyikõtöknek ebbõl nem fog származni semmi baja!
ha nem foglalkozol a babonával akkor nem is fog beválni. és amugy is ha szeretitek egymást nem egy tükörtörés fogja megmondani h összeházasodtok e vagy sem
mindenképp dobd ki, hacsak nem vagy nótórius szemétgyûjtõ, és nem szeretnéd magad megvágni, vagy belelépni az elkószáló darabkákba...
Már tötem el éln is nagyon sok tükröt, és sohasem történt semmiféle égszakasztó rossz dolog velem, maximum csak annyi, mint amennyi bárkivel elõfordulhat!Ha valami rossz dolog érne, azért ne egy nyomorult tükröt hibáztass.Ne légy gyerekes!
Szia.nekem iz mar tort el tukor nem is egy es ki tudja hany fele, de szeritem az eleted ugy eled ahogy te iranyitod, ugyhogy dobbt ki, mert csak szemet es meg meg vagod magad vele.
Szerintem ez a babona dolog attól függ, hogy hiszel-e benne vagy sem!Azt mondják- én legalábbis így tudom- ha a lány töri el a saját tükrét pl. 3 fele, akkor 3 évig nem megy férjhez. Hát nem tudom én törtem már el tükröt 4 felé, de nem hinném emiatt nem mentem még férjhez :)
Bocs , azt elfelejtettem mondani hogy , mindenkepp kikell dobni , mert en ugy halottam, meg az elrepedt tanyer vagy pohar se hoz jo szerencset a hazba !tehat nem hoz szerencsetlenseget, en nem azt mondom , de szerencset se !en mindig ha valami lecsempul vagy elreped en kiszoktam dobni!
Szia !majd en mondok erre 1 et! en nagylany voltam mikor eltortem egy tukrot , es azt mondta anyukam 7 ev mulva mesz ferjhez !hat igy is lett 7 evre ferjhez mentem , es most 18 eves hazasok vagyunk!van ket 17 eves iker lanyom!szerintem te is tuzzel ki a ferjednek valamit hogy milessz 7 ev mulva !az nem jelenti azt hogy rosszat jelent !
szerintem meg hülyeség a babona
én törtem már tükröt, sétálgattam létra alatt, és feketemacskáztam is és még élek:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért lett elterjedtebb a jobb oldali közlekedés, ha elvileg a bal oldali ésszerűbb a jobbkezesek számára?

1

Miért van a cigány asszonyoknak mindig vörösre befestve a hajuk?

17

Mivel húsvét április első napjára esik, van ötletetek, mivel "kedveskedtek" a fiúknak?

Április 1-jei szívatásokat nem szoktuk kihagyni, de most még húsvét is erre a napra esik, tehát kézenfekvő, hogy valamivel ,kedveskedni szeretnék,... elsősorban a barátomnak ;)
Van valami ötletetek, mivel tudnám kicsit megviccelni? Jöhet mindenféle dolog, ő vevő rá (:
Köszi! :))

3

Mit szóltok ahhoz a külföldi mondáshoz hogy ha van magyar ismerősöd nincs szükség ellenségre?

5

Mit jelent az hogy "népi ház"? Olyasmi, mint a tájház?

1

Pesten hol van jó néptáncegyüttes?

Szeretnék elkezdeni néptáncolni, már nézegettem a honlapokat, de nem nagyon találtam információkat.
17/L

6

Vannak női családnevek?

Sok férfi keresztnév van, amelyet családnévként is használják. pl.: László xy.
Női névben is van ilyen?

8

Miben térünk el az amerikaiaktól?

Levelezek egy amerikai magyarral és szeretnék neki érdekességeket gyűjteni Magyarországról. Még sosem járt itt, és csak pár hete tanulja a magyar nyelvet. Aki volt már Amerikában vagy jól ismeri, tudna érdekességeket/furcsaságokat mondani a két nép szokásai között?

1

Miért van az hogy a 16-17éves fiúknál az a menő aki seggrészegre issza magát?

Többször is figyeltem már meg a fiú osztálytársaim beszélgetését és képtelen vagyok megérteni azt hogy hogyan lehet vkinek a legfőbb motivációja az hogy "hétvégén jól bebaszunk"? Én nem azt mondom hogy egy bulin ne igyon alkoholt,de az már szerintem elkeserítő hogy arra mennek hogy minnél jobban szétcsapják magukat..és jelen esetben még gimnazistákról van szó.Ez később,egyetemen is így van? Vagy ez a normális 2013-ban?

10

Ti is küldtetek be black jack sorsjegyeket?

szóval van ez a játék és most 27 én sorsolják ti is küldtetek be black jack-et?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!