Találatok a következő kifejezésre: A párom de nem rendszeresen, (38 db)

7 hetes terhes vagyok, rendszeresen élünk nemi életet a párommal, eddig nem is merült fel probléma, de ma már fájt a hasam! A babámnak baja eshetet?

Legjobb válasz: Ne aggódj, biztosan nem esett baja a babádnak, hiszen még annyira kicsi, hogy teljes mértékben védi õt a méhed, "átöleli" õt. Fájhatott a túlzott félelemtõl a babavárástól idegi alapon, de az is lehet, hogy a te szervezeted (függetlenül a nemi életedtõl) egyszerûen így reagál a másállapotodra. Ne feledd: ami neked jó, az a babádnak is. Szeressétek egymást a pároddal, ahányszor és amikor csak jól esik, vigyázni viszont a harmadik harmadban már érdemes.

Ne aggódj, biztosan nem esett baja a babádnak, hiszen még annyira kicsi, hogy teljes mértékben védi õt a méhed, "átöleli" õt. Fájhatott a túlzott félelemtõl a babavárástól idegi alapon, de az is lehet, hogy a te szervezeted (függetlenül a nemi életedtõl) egyszerûen így reagál a másállapotodra. Ne feledd: ami neked jó, az a babádnak is. Szeressétek egymást a pároddal, ahányszor és amikor csak jól esik, vigyázni viszont a harmadik harmadban már érdemes.
Terhesség alatt is ajánlott a szex. Az elején még csinálhatod úgy mint máskor, viszont a vége felé már vigyázni kell. Viszont ha kellemetlen volt, akkor beszéld meg a pároddal, hogy legközelebb kicsit gyengédebb legyen. A babának ilyenkor még nem eshet baja. Viszont, ha kis vérzés jelentkezik azonnal menj orvoshoz. Jobb félni, mint megijedni!

A párom füvezik, de nem rendszeresen, engem nagyon bosszant, mit csináljak?

együtt élünk,kisfiunk is van,nagyon jo apa,dolgozik normälisan,és a füvezéSen kivül tényleg egy korrekt pasi.külföldön lakunk,(a pärom külföldi),éS itt viszonylag elfogadottabb a füvezés.mielött teherbe este én is füveztem de nem sokszor.aztän természetesen abbahagytam még azt a picit is,és most hogy van a kisfiam ugy rühellem a füvet hogy az valami iszonyat!

Legjobb válasz: Csak nem a mélyföldekrõl? :) Hagyd rá. Kéthetente egy vicces cigi az tényleg nem durva. Ha ezen kívül nem iszik és nem dohányzik, akkor még szerencsés is vagy vele. Õ olyan kultúrkörben nõtt föl, ahol ez teljesen elfogadott, és végülis te költöztél hozzá, szóval inkább neked kéne alkalmazkodnod. Szerintem a béke megér kéthetente egy rakétát. -G-

Csak nem a mélyföldekrõl? :) Hagyd rá. Kéthetente egy vicces cigi az tényleg nem durva. Ha ezen kívül nem iszik és nem dohányzik, akkor még szerencsés is vagy vele. Õ olyan kultúrkörben nõtt föl, ahol ez teljesen elfogadott, és végülis te költöztél hozzá, szóval inkább neked kéne alkalmazkodnod. Szerintem a béke megér kéthetente egy rakétát. -G-
Nem hinném, hogy ezért ki kellene dobnod, ráadsul ha te is füveztél, akkor nincs jogod megítélni. Nekem van egy nagyon jó barátom, aki szerintem ugyanott él, ahol ti, mert ott tényleg normális ez, aki azért füvezik néha, hogy ne legyen depis, mert attól feldobódik, ettõl függetlenül normális és dolgozik. Ha nem dohányzik vagy iszik, és csak 2 hetente csinálja, lehet, hogy ez neki is egyfajta kikapcsolódás, de ha ezt állandóan felhánytorgatod neki, elõbb utóbb elege lesz. Ugysem fgogja abbahagyni, ameddig õ maga nem látja be ennek a hatásait.
Szerintem nem olyan nagy gond. Jobb mintha inna. Az büdös meg agresszióhoz vezet. Szerintem fogadd el, ezzel nem árt sem magának, senkinek. Igen én is külföldön lakom és itt nem olyan szûk látókörûek az emberek, ettõl szabadabbak mint a magyarok. Ameddig tartja a kéthetenti dolgot, nem gáz. Szerintem lesz idõ amikor ráun a dologra magától, de ha te noszogatod attól csak "börtönben" érzi magát. Hagyd rá! Kitartás!
Hát nem is tudom. Sokan vannak, akik hetente egyszer elmennek meginni pár sört, végülis ez sem rosszabb annál. Ha amúgy teljesen normális, akkor ebbe bele kell törõdni. Végülis már csinálta, amikor összejöttetek, ilyennek szeretted meg, sõt, ezt te is csináltad. Így vállaltátok egymást. Szóval te választottad õtt a gyereked apjának, minen gyarlóságával együtt.
Szerintem is sokkal jobb egy egy vicceske, mint ha jól berúgna :S akkor agresszív lenne, örülj neki, hogy csak füvezk, és van olan, hogy az ember picit megunja , ne foglalkozz vele és õ sem fog úgy és elég lesz neki a 2heti ;)
Megpróbálnám meggyõzni, hogy ez nem vezet jóra, de ha drasztikus akarok lenni márpedig a belõlrõl valami azt diktálja, lapátra vele!Õ mit visel el neked!???
Jelentsd fel, mert ez bûntény! És bezárják a börtönbe, bûnhõdjön a szabályszegõ kutya!

Hogyan essek teherbe? A párommal rendszeresen van nemi életünk, és nem védekezünk mert szeretnénk babát, de semmi.

Az utóbbi 4 hónapban nem jött meg el mentem orvoshoz mondta hogy a szénhidrátból vissza kell vennem! Nem rendszeres a menstruációm se, így hogy tudok teherbe esni, mit csináljak?

Legjobb válasz: Elõször is, rendszeressé kéne tenni a menstruációt. Ki kéne vizsgáltatni az okát, hogy miért nem rendszeres. És azon segíteni.

Elõször is, rendszeressé kéne tenni a menstruációt. Ki kéne vizsgáltatni az okát, hogy miért nem rendszeres. És azon segíteni.
Ennyivel el is küldött h, kevesebb szénhidrát kell??? o.O Keress másik orvost legelõször, majd a ciklusaidat hozasd rendbe! Így nem lesz könnyû teherbe esned ha nem h, rendszertelen a mensid de még csak nincs is! Vannak erre gyógyszerek, de az nem az h, nem eszel zsíros kenyeret...o.O
1. Irány az endokrinológus és egy normális nõgyógyász! A tünetek alapján simán lehet PCO is! 2. Nemcsak rajtad múlik, hanem a férfin is. Õ volt már kivizsgáláson? 3. Mióta próbálkoztok? Mennyi idõsek vagytok?
Én is endokrinológust javaslok, mert ha azt mondta a dokid, hogy kevesebb szénhidrát kellene, akkor lehet hogy PCOSra/IR-re gyanakszik. Ezekhez meg hormonérték / terheléses vérvétel kell. Azt meg endo dokira kell bízni. Szerintem vezess görbét, legyen cikluskövetésed, az is sokat elárul.
A kérdező hozzászólása: Agusztus 5re vagyok beutalva endokrinológus-hoz.. Mi az a PCOS??? A párom nem volt még vizsgálaton, 19vaggyok Õ 26éves és kb 5hónapja próbálkozunk
A kérdező hozzászólása: ja az irta a leletre az orvos hogy nem jellegzetes PCO-ra

Tegnap kellett volna megjönnie a menszeszemnek, de csak pár csepp volt, és ma is viszonylag kevés. Pár hete kezdtem el fogyókúrázni és rendszeresen mozogni, de olyan sokat még nem fogytam. Lehet hogy baba?

(nem szeretném)

Legjobb válasz: Szia!Nem írtad,hogy álltalában pontos szokott e lenni a menzid,illetve van e más terhességre utaló tüneted.Szerintem csinálj egy tesztet reggeli elsõ vizeletbõl és megtudod.

Szia!Nem írtad, hogy álltalában pontos szokott e lenni a menzid, illetve van e más terhességre utaló tüneted.Szerintem csinálj egy tesztet reggeli elsõ vizeletbõl és megtudod.
Milyen fogyókúra? Koplalsz? Ha igen, amiatt is késhet/kimaradhat a menstruációd. Csinálj egy tesztet.
En tavaly vegigcsinaltam egy 90 napos dietat egy honap utan az egyebkent 5 napos menstruaciom 3 napra csokkent es igy tovabb....ugyan elveztem, hogy kevesebb ideig tart de igen, lehetseges, hogy ezert "gyengebb" a menstruaciod. Masfel evvel ezelott teherbe is estem ami termeszetes uton el is ment ( sajnos v. hala a jo Istennek ). Tuneteim azon kivul, hogy a hormonjaim raketamod elindultak az eg fele ezzel harpiava valtoztatva engem, mast nem ereztem...csak a dobbenetet a mensi egy hetes kesese es a teszt pozitiv volta miatt...
A kérdező hozzászólása: Én írtam a kérdést. Fogamzásgátló tablettát szedek, és rendes szokott lenni a menszeszem, bár az utolsó is kevesebb volt a kelleténél. És nem koplalok, inkább odafigyelek arra hogy mikor eszek és mennyit.
Lehetsz terhes mert ugye nem 100% a megszakításos módszer, de szerintem várj még pár napot az eredménnyel.
A megszakításos módzer nem a legjobb védekezési mód. Elég sokan lettek így is terhesek. Ha az átlagos késésnél is több idõ eltelt már, akkor csinálj egy 10-es érzékenységû terhestesztet.
Az én páromnak nincs elõváladéka, így nálunk tökéletesen bevált a megszakítás, egész addig ameddig ténylegesen megszakította. Hát egyszer pont olyankor ragadta el a szenvedély amikor peteérésem volt. :D:D:D úgyh 14+4 hetes boldog kismami vagyok. :) Szerintem tesztelhetsz. :)
Szia! Mi is hasonló módon szoktunk védekezni + naptár. Októberben elszámoltuk magunkat és bébi lett, pénteken voltam uh.-on, holnap kell tesztelnem. A tesztjeim eddig mind negatívak lettek, de uh-on látható.
lehetsz, mert a megszakítás mondjuk csal próbálkozás, de nem igazi védekezés. gond lenne, ha baba van a dologban?
A kérdező hozzászólása: Hát akartunk babát, de majd csak kb 4-5 év múlva. Szóval nem tudom de fáj a hasam szinte minden órába de olyan érzés, mint ha megjönne viszont semmi. A hõm pedig néha ingadozik 35, 36, olykor 37.
A hõingadozás az nem jellemzõ terhességnél. Állandóan magasnak kell lennie. Viszont egy idõben kell mérni mindig reggel ébredéskor. Mérd egy két napig és ha igen alacsony mondjuk 35, 5-36, 2 akkor nem valószínû a terhesség, csak késik. De azért egy tesztet is érdemes csinálni. Mi is megszakításosan védekezünk már 7 hónapja és eddig nem lett gond. Most is érzem már, hogy meg fog jönni és a hõm is igen ingadozik...
A kérdező hozzászólása: Megnyugodtam!Nem vagyok terhes!! :)

Pár perccel telt el több, mint 12 órája, hogy be szedtem az elmaradt 5. bogyómat. Előző héten volt nemi életem, de nem ment el belém. Amúgy rendszeresen szedem a bogyókat ez talán a 2. hibázásom. Lehet belőle bármi problémám?

Körülbelül egy éve szedek fogamzásgátlót(egyszer volt hogy kb fél évig nem szedtem)De azóta viszont most már huzamosabb ideje szedek újból fogamzásgátlót(7 hónapja.)Ezenkívül volt,hogy egyszer kihagytam egy utolsó el?tti el?tti bogyót,de akkor utána elolvastam a leírást és egyb?l a zöld bogyit kezdtem szedni és pár nap múlva meg is jött.(Reziát szedek)

Legjobb válasz: Nem ismerem a terméket, de nem hiszem, hogy bármi gond adódhatna ebbõl. Már elég régóta szeded ahhoz, hogy nyújtson ennyi védelmet. Már eleve van egy olyan dolog a betegtájékoztatóban is, ha pl. a 2. héten hagysz ki egy szemet, akkor nem gond ha a 12 óránál tovább késlekedsz, a lényeg, hogy amint észreveszed bevedd. Ez az egyfázisú tablettára vonatkozik, azt nem tudom, hogy a többfázisúnál mi a helyzet. Egyébként teljesen lényegtelen a dolog. Úgy értem, hogy nem tudsz mit tenni. 72 órásat egyébként sem vehetsz be, ha a dokit megkérdezed, akkor meg õ is csak annyit tud mondani, hogy legközelebb figyelj oda és imádkozz, hogy ne legyen baba. De mint mondtam, kétlem, hogy ennyi idõ után bármi gond lenne azzal a pár perccel.

Nem ismerem a terméket, de nem hiszem, hogy bármi gond adódhatna ebbõl. Már elég régóta szeded ahhoz, hogy nyújtson ennyi védelmet. Már eleve van egy olyan dolog a betegtájékoztatóban is, ha pl. a 2. héten hagysz ki egy szemet, akkor nem gond ha a 12 óránál tovább késlekedsz, a lényeg, hogy amint észreveszed bevedd. Ez az egyfázisú tablettára vonatkozik, azt nem tudom, hogy a többfázisúnál mi a helyzet. Egyébként teljesen lényegtelen a dolog. Úgy értem, hogy nem tudsz mit tenni. 72 órásat egyébként sem vehetsz be, ha a dokit megkérdezed, akkor meg õ is csak annyit tud mondani, hogy legközelebb figyelj oda és imádkozz, hogy ne legyen baba. De mint mondtam, kétlem, hogy ennyi idõ után bármi gond lenne azzal a pár perccel.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm szépen a válaszodat!:)
Ha szedsz tablettát akkor miért nem megy el benned?
No para, ha csak pár perc, akkor semmi gond sincs. :) Én több mint 12 óráig nem szedtem be, a sok eszemmel a barátommal lefeküdtünk és belém élvezett, mégsem lett semmi bajom... :) Bár ilyet sose csinálj, mint én...! Szóval: pár perc nem gond. De legközelebb mindenképp próbáld meg idõben bevenni! :) L/20
A kérdező hozzászólása: Hát van olyan amikor pl. mennünk kell valahova, de közbe jön egy gyors numera.És ilyenkor meg kéne fürödni, hogy..érted..És ezért ilyen esetekben nem mindig élvez belém. tüptürüp93nak köszönöm a választ!:)

Nem elég a sex amit a párom nyújt, magam kell "megoldjam" a problémám - rendszeresen (heti 2-3 alkalommal) - elég ciki, de nem bírok magammal, nagyon gáz?

A 2. trimeszterben vagyok és meg?rülök annyira kívánom az orgazmust.

Legjobb válasz: Szia! Ezzel én is így vagyok, ez egyáltalán nem gáz. A gáz az, ha a "megoldást" titokban teszed és nem tud róla a párod. Minden apró titok rombolja a kapcsolatot. A párod biztos megérti. Egy 21 hetes kismama:)

Szia! Ezzel én is így vagyok, ez egyáltalán nem gáz. A gáz az, ha a "megoldást" titokban teszed és nem tud róla a párod. Minden apró titok rombolja a kapcsolatot. A párod biztos megérti. Egy 21 hetes kismama:)
Szia! Egyáltalán nem. Szerintem sokan vagyunk így ezzel a terhesség alatt. Én is csináltam a szex mellett is, pedig az utolsó hétig volt szexuális kapcsolatunk. Nekem mégsem volt ugyanolyan mint terhességem elõtt. Ne szégyeld a dolgot. Egyébként az én párom sem tudott róla.
Szerintem az baj, ha nem tudott róla, de mindenki úgy csinálja, ahogyan a meggyõzõdése diktálja.
Bárcsak már én is itt tartanák., mert egyenlore a szexrol hallani sem birok :) 13.hetes kismami
szerintem az a gáz, hogy a férjed nem veszi észre az igényedet.bár az is lehet, hogy fél kielégíteni nehogy a picinek baja legyen.nálunk ez volt de megbeszéltem, a párommal hogy ez csak jót tesz a babának mert ami öröm a mamának az öröm a babának

Tisztelt Doktor Úr! 39 éves vagyok, még nem voltam terhes, menstruációm rendszeresen van. Párommal már 2. éve próbálkozunk a családtervezéssel. Magas prolaktin szintemre bromocryptint szedtem pár hónapig (napi 2 tbl.), de nem bírtam. Később norprolacot 75

Tisztelt Doktor Úr! 39 éves vagyok, még nem voltam terhes, menstruációm rendszeresen van. Párommal már 2. éve próbálkozunk a családtervezéssel. Magas prolaktin szintemre bromocryptint szedtem pár hónapig (napi 2 tbl.), de nem bírtam. Később norprolacot 75 mg szedtem (napi 1 tbl.), a rendszeres szedés folyamán szerencsére 2-szer is alacsony=jó volt a prolaktin szintem. Így jelenleg is (szeptemberóta) napi 1/2 tbl. szedek doktorom tanácsára. Hallottam a Premens készítményről. Érdeklődöm, hogy a norprolaccal lehet-e együtt szedni? Mennyi idő után van hatása? Köszönöm válaszát: Enikő

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Premens tabletta – elsősorban – a prolaktin szintjének befolyásolása útján fejti ki kedvező hatását. Amennyiben az említett készítményt (Norprolac) jelenleg is szedi, akkor inkább azt javaslom, hogy a Premenst, most inkább ne alkalmazza. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A Premens tabletta – elsősorban – a prolaktin szintjének befolyásolása útján fejti ki kedvező hatását. Amennyiben az említett készítményt (Norprolac) jelenleg is szedi, akkor inkább azt javaslom, hogy a Premenst, most inkább ne alkalmazza. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 39 éves vagyok, még nem voltam terhes, menstruációm rendszeresen van. Párommal már 2. éve próbálkozunk a családtervezéssel. Magas prolaktin szintemre bromocryptint szedtem pár hónapig (napi 2 tbl.), de nem bírtam. Később norprolacot 75

Tisztelt Doktor Úr! 39 éves vagyok, még nem voltam terhes, menstruációm rendszeresen van. Párommal már 2. éve próbálkozunk a családtervezéssel. Magas prolaktin szintemre bromocryptint szedtem pár hónapig (napi 2 tbl.), de nem bírtam. Később norprolacot 75 mg szedtem (napi 1 tbl.), a rendszeres szedés folyamán szerencsére 2-szer is alacsony=jó volt a prolaktin szintem. Így jelenleg is (szeptemberóta) napi 1/2 tbl. szedek doktorom tanácsára. Hallottam a Premens készítményről. Érdeklődöm, hogy a norprolaccal lehet-e együtt szedni? Mennyi idő után van hatása? Köszönöm válaszát: Enikő

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Premens tabletta – elsősorban – a prolaktin szintjének befolyásolása útján fejti ki kedvező hatását. Amennyiben az említett készítményt (Norprolac) jelenleg is szedi, akkor inkább azt javaslom, hogy a Premenst, most inkább ne alkalmazza. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A Premens tabletta – elsősorban – a prolaktin szintjének befolyásolása útján fejti ki kedvező hatását. Amennyiben az említett készítményt (Norprolac) jelenleg is szedi, akkor inkább azt javaslom, hogy a Premenst, most inkább ne alkalmazza. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

A párommal nem szoktunk gumit használni hanem amikor úgyérzi hogy ne birja akkor kiveszi! Mennyi az esélye annak h terhes vagyok eddig rendszeresen megjött a menzeszem most is majd remélem de mibölt tudom még észrevenni hogy terhes vagyok?

2kérdés hogy mennyi az esélye hogy terhes vagyok és miböl vehetem észre hogy igen?

Legjobb válasz: 50% az esélyed minden alkalommal. Korai jelek: http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/szex/1166/terhesseg_15_legk.. Gratulálok az értelmes, felelõsségteljes szexuális életetekhez. Remélem a párod az abortusznál vagy a gyermeknevelésnél is legény lesz.

50% az esélyed minden alkalommal. Korai jelek: http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/szex/1166/terhesseg_15_legk.. Gratulálok az értelmes, felelõsségteljes szexuális életetekhez. Remélem a párod az abortusznál vagy a gyermeknevelésnél is legény lesz.
Nem sok az esély a teherbe esésre, de természetesen nem lehet kizárni. Ritkán de elõfordul, hogy az elõnedv is tartalmaz hímivar sejteket, ezért hosszú távon ez a közösülési mód nem ajánlott. Arról nem is beszélve, ha az aktus elõtt (akár 24 órával) a párod maszturbált, akkor még lehetnek életképes hímivarsejtek a péniszén. Ha nem szerettek óvszert használni, kezdd el a fogamzásgátló alkalmazását. A terhesség elsõ jele, ha nem jön meg idõben a menzesz. Itt nem 1-2 napos csúszásra gondolok, hanem legalább 5-6 napra, de már a pár napos késésnél érdemes terhességi tesztet végezni (a reggeli vizelettel, mert annak a legmagasabb a HCG hormon szintje).
Cska egy tény: Az ilyen "védekezési módszert" használók megközelítõleg 70%-a egy éven belül teherbe esik. Ennyire nem biztonságos.
Hát esély mindig van a terhességre.Ne adjátok meg rá az esélyt, ha nem akartok gyereket.Nem értem h lehet valaki ilyen felelõtlen, h nem akar védekezni.
Szerintem az 50% nagyon erõs túlzás, de attól még nyilván a legveszélyesebb védekezési forma, ha lehet egyáltalán annak mondani. Én majdnem egy évig csináltam így a volt barátnõmmel, heti 2-3 alkalommal, és nem volt semmi. Egyszer mentünk esemény utániért, de akkor is inkább csak a biztonság kedvéért. Az egyik barátom viszont csak kb. 15-20-szor csinálta így a barátnõjével (azóta jegyese), és egy tündéri kislány lett az eredménye. Szóval ezt is, mint minden mást, embere válogatja. Nem akarok képmutató lenni, de semmiképp nem ajánlom ezt a módszert, ha nem akarsz gyereket. Beleborzongok, ha visszagondolok, mennyire felelõtlen voltam, ma már semmiképp nem csinálnám így. Mind egy gyerek, mind egy esetleges abortusz befolyással van az egész életedre, nem szabad ezzel szórakozni. Ha mindenáron óvszer nélkül akarjátok csinálni (amit maximálisan megértek), akkor a minimum a tabletta, de vannak más lehetõségek is.
A kérdező hozzászólása: remélem h nem lesz gyerek mert még le se érettségiztem és nem jönne jol. Nagyon felelötlenek voltunk de mostmár vigyázunk majd köszönöm a válaszokat!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!