Találatok a következő kifejezésre: A párom de nem élvezett belém, (28 db)

A kérdező hozzászólása: Nekem olyan nem tetszik ha belém értitek ugye?
A kérdező hozzászólása: Mikor tudhatom meg leghamarabb h terhes vagyok e?
Az ovuteszt lehet hogy pont peteérést mutat. Ha nem jönne meg akkor utána tesztelhetsz.. Hcg teszttel.
A kérdező hozzászólása: Hamarabb nem tudhatom meg semmiféleképpen h terhes vagyok e? Ó én már most szeretném tudni érted?

Az ovulációm előtt napon voltunk együtt a párommal, de nem élvezett belém, mennyi az esély a babára?

Igazából egymásnak estünk, és akkor nem gondolkodtam Én sem, hogy pont "most" vagyunk együtt. Szerintem nem sok az esély, de mivel ekkor a legtermékenyebb egy nő, és az előváladékban is lehetnek spermiumok ezért merült fel a kérdés. Nem szeretnénk gyereket, már van egy kislányunk. Veszek majd tesztet, de még korai, de addig is várnék véleményeket! Köszönöm!

Legjobb válasz: Mi januárban jártunk így... ...most vagyok 10 hetes, bár én/mi nagyon örülünk neki, hogy jön a tesó :)

Mi januárban jártunk így... ...most vagyok 10 hetes, bár én/mi nagyon örülünk neki, hogy jön a tesó :)
:) Nekem 4 éves múlt a kisfiam. Ugyan így voltunk, mint Ti :)

Fel vagyok eleg csunyan fazva, szedek is gyogyszert e miatt. Par napja voltam a ferjemmel, de nem elvezett belem. Ilyenkor mennyi az eselye annak hogy terhes lehetek?

Nem is vagyok peteeres kozeleben hisz nemreg volt a mesntruaciom. Ilyenkor mi az eselye annak, hogy terhes maradtam vagy hasonlo? Elegge szurkalodik mind a ket petefeszkem, de az orvos azt mondta nekem mikor voltam vizsgalaton, hogy ez a fajdalom a vesemtol is sugarozhat.

Legjobb válasz: ez változó, kevesebb, mint egyébként, de simán lehetsz terhes, ha védekeztetek megszakítással, akkor még kissebb az esély, de nem kizárt!

ez változó, kevesebb, mint egyébként, de simán lehetsz terhes, ha védekeztetek megszakítással, akkor még kissebb az esély, de nem kizárt!
ti nem vagytok normálisak ...
Állítsuk meg a népességfogyást!
én a helyedben már elmentem volna nõgyógyászhoz...van egy ismerõsöm õ már 4 hónapos terhes volt de még mindig menstruált, semmilyen tünetet nem tapasztalt az 5. hónapig
Mi 2 évig így védekeztünk, de házasok voltunk már, és megtartottuk volna a babát, ha mégis becsúszik. Mikor szerettünk volna, 2. hónapban összejött. Szerintem vegyél egy tesztet, mikor itt lenne az ideje a mensidnek. Ha még nem szeretnétek gyereket , térjetek át biztonságosabb módszerre!

Vasárnap kellett volna megjönnie, de nem jött meg így együtt voltam a párommal. De nem hatolt belém csak a mellemre élvezett és lecsurgott. Azóta se jött meg. (lehet hogy teherbe estem? (gyógyszert nem szedhetek, gumit pedig nem használtunk)

segítsetek kérlek

Legjobb válasz: Minden lehetséges,az elõválladék is tartalmaz spermiumokat!!Ha nem akarsz gyereket akkor figyelj jobban oda,mert egy életet dobsz majd el magadtól!! 38+1 hetes kismama

Minden lehetséges, az elõválladék is tartalmaz spermiumokat!!Ha nem akarsz gyereket akkor figyelj jobban oda, mert egy életet dobsz majd el magadtól!! 38+1 hetes kismama
Elég hencegõsen adtad elõ. Máshogy hangzott volna a történet, ha hozzáfûzted volna, hogy azért mert nektek ez így idáig bejött, még a kérdezõnek ki kellett volna hangsúlyozni, ha ennyire nem akarnak babát, akkor használjanak legalább gumit. Tudod nem mindegy hogy fogalmazol , sok tinilány is olvassa ezt az oldalt és majd nekik úgy fog lejönni a dolog, hogy jajj ez az XY sem lett terhes, akkor mégsem kell gumi, meg semmi, hisz ha neki bejött, akkor nekem is.
Megint én! Másfelõl nem menõ nem azért írtam.Különben is teki a fene vagy hogy itt pattogsz???
Na ide figyelj! Én a lányomat nem erre bíztatom.Mi csak azután védekeztünk igy miután összeházasodtunk.Attólhogy õ felelõtlen én még nem vagyok az!
09.44-esnek: Azért mert nektek IDÁIG bevált, még nem jelenti, hogy mindenkinek, ill. másoknak is be fog. Ha lesz egy tinédzser lányod, mert a te példád alapján megszakításos módszerre fogod bíztatni, tanítani?? Azért mert nektek bejött idáig ez a módszer, még lehet baleset a jövõben, a másik meg hogy fiatal lányokat, akik még ráadásul iskolába járnak és nem szeretnének babát, nem kellene erre a módszerre bíztatni. Mert hogy nagyon úgy jött le, hogy milyen menõ, hogy nektek bejött. Persze, a mázli miatt. De hány ezren meg terhesek lettek így. Ennyit errõl.
Miért nem veszel egy tesztet? Láthatod, hogy ilyen kérdésre nincs megnyugtató válasz. Vasárnap óta ezen rágódsz? Majd a teszt eredméyne megnyugtat, 50-50% az esély mindenre. Sikeres vizsgát :-) és legyél óvatos legközelebb, egy abortusz nem játék!
Mi éveken keresztül megszakításal védekesztünk a férjemmel.Egyszer sem estem teherbe.Amikor ugy döntöttünk jöhet a baba elsõ alkalommal terhes lettem.Szerintem nincs gond.
Biztos vagy benne, hogy csak most elõször csináltatok ilyet? Mert úgy tûnik nagyon félsz, hogy teherbe estél és olyan mintha ciklus közben is lett volna balesetetek. Ha állandóan megszakítással védekeztek, akkor nem lepõdnék meg, ha kiderülne, hogy terhes vagy. Miért nem használtok gumit? A megszakításos módszer olyan mint az orosz rulett, én nem játszanék ilyennel!
Ahogy számolom a 72 órás tablettáról már lekéstél, szerintem mindenképp csinálj tesztet, mert lehetsz terhes az elõváladéktól is.
A kérdező hozzászólása: ill. *most nem.... :-((((((
A kérdező hozzászólása: 22 vagyok. vizsgázom, általában késik de ilyenkorra már görcsölök ha késik is és modt nem... mi lesz/lehet?
Egyetértek az elsõ válaszadóval. De ha tényleg kívül maradt a "dolog", akkor nem lehetsz terhes. Az idegesség és sterssz miatt is késhet. Nem írtad hány éves vagy, de 18 éves korra áll be a menses rendszeresre.
Na fejezdbe a sértegetést! Lehet hogy rosszul fogalmaztam de te tökéletes vagy? Nem hinném.Azt hiszem nemismerjük egymást és igy nem illik amásikról véleményt mondani.Én is 22 éves vagyok és 26 hetes terhes hozzá teszem szerencsére mert többet voltam kórházba mint itthon.Ugy hogy egy rossz megfogalmazás miatt ne pattogj nekem itt mert ez bár kivel elõfordulhat.A saját ismerõseide le "hercegnõzheted" stb de én 22 évesen szerintem már többmindent megértem mint õ 22 évesen és felelõtlenül!Mielött cselekszel inkább te is gondolkodj, sosem tudhatod ki ül a gép másik felén és...Más felõl lányom lesz...

Peteérés előtt 4 nappal voltam együtt a párommal és nem élvezett el de éreztem, hogy jött valami féle előváladék belém. Lehetséges, hogy sikerült volna?

Azóta másfél hét telt el és olyan mintha megakarna jönni, de csak pár nap múlva kell és ilyet neem szoktam érezni.

Legjobb válasz: lehetséges d. de miért nem élvezett beléd ha akartok babat?

lehetséges d. de miért nem élvezett beléd ha akartok babat?
Ha négy nappal elõtte voltatok együtt van egy csekély esély rá de a sperma csak 48óráig marad termékenyképes.
A kérdező hozzászólása: Azért mert neem akartak neki jönni ezért nem élvezett belém és aztán abba hagytuk , de éreztem, h jöt neki vlmi...

Tegnap (augusztus-9 én) együtt voltam a párommal és nem védekeztünk (belém élvezett) előtte lévő nap ugyan nem ment el belém, de miután elment visszatette, és folytattuk. Utolsó menstruációm július 25-én kezdődött. Mekkora az esélye a terhességnek?

És mennyi id? után érdemes tesztet csinálni?

Legjobb válasz: Igen,elnézést félreírtam 8-át szerettem volna írni,nem 9-et.Beszélgettünk már a gyerekrõl,mindketten szeretjük a gyerköcöket,és fiatal szülõk szeretnénk lenni,de még nem olyan rég óta vagyunk együtt!

A kérdező hozzászólása: Igen, elnézést félreírtam 8-át szerettem volna írni, nem 9-et.Beszélgettünk már a gyerekrõl, mindketten szeretjük a gyerköcöket, és fiatal szülõk szeretnénk lenni, de még nem olyan rég óta vagyunk együtt!
A kérdező hozzászólása: Mennyi idõ után kezdenek jelentkezni a terhesség tünetei, és mik az elsõ jelek, nagy általában?
Szia Nekem szintén 25.-én jött meg és a ciklus.hu szerint 11.én lesz peteérésem.Mivel nagyon szeretnénk még 1 babát így szombat óta már neki kezdtünk a dolognak mert mostanában eléggé esélyes a dolog. Szóval bõven van esélye a terhességnek! Hónap végén érdemes tesztelni.
Elég nagy az esélye.Vegyél tesztet, ha nem bírod ki, az pár napos terhességet is kimutat.Ha nem vagy türelmetlen akkor meg várd meg hogy megjön-e a hónapban.Örülnél neki amúgy?
Egyrészt még most is 9-e van, másrészt ha nem akartok gyereket, akkor ne élvezzen beléd, ha meg akartok, akkor meg ne vegye ki. Másrészt nagy esélyed van, mert eléggé közelítesz a "középidõhöz".
Azt kifelejtettem, hogy olyan 2 hét múlva érdemes tesztelni.
Szia Nekem mind2 terhességemnél annyi volt az össz tünet, hogy elkezdtek feszülni duzzadni a melleim, annyira nagy jelentõséget nem tulajdonítottam neki hiszen mensi elõtt pár nappal voltam, de aztán persze nem jött a vérzés :) Egyébként se hányingerem se ilyen egyéb tüneteim nem voltak (szerencsére)
Nekem volt hányinger meg ilyesmi, de már bõven azután, hogy pozitív lett a teszt. Úgyhogy nekem a késés volt az elsõ jel.

Az este voltam a parommal, nem vedekeztunk, de nem elvezett belem! Eleg erosen fel vagyok fazva gyogyszert is szedek e miatt. A menszeszem 19-en jott meg, es 23-an fejezodot be! Van eselye igy, hogy terhes maradtam?

A naptarmodszer szerint meg a tegnap "szabad szerelem" volt. Aktus utan, vizelnem kellet s igy lehet az elo spermak ki jottek vele. Tudom, hogy meg ilyenkor ez nagyon ketseges, de kivancsi lennek a valaszotokra, vagy ha volt mar valaki ilyen helyzetbe! Ha baba van a dologba nem baj. Ezert nem szeretnek olyan valaszokat kapni, hogy "hulye liba.. stb stb " 27/l

Legjobb válasz: elõváladéktól is lehetsz terhes persze, ha akkor van peteérésed. valamennyi nyilván kijön pisiléskor de fürgébbek nem hagyják magukat:-)

elõváladéktól is lehetsz terhes persze, ha akkor van peteérésed. valamennyi nyilván kijön pisiléskor de fürgébbek nem hagyják magukat:-)
A gyógyszer miatt szerintem felborult mindenféle a szervezetedben, nálam is ez volt a helyzet. Eszerint nemigen mûködik a naptármódszer. Namármost. Pisiléssel nemigen jöhet ki a spermium, merthogy nem oda megy ugyebár. De még ha úgy is lenne (nyilván nem), mindig vannak kis cselesek, akik utat törnek maguknak minden körülmények között :) Szerintem kicsi az esélye, de lehetsz babás. :)
A kérdező hozzászólása: Peteeresem 8-an volt, es 5-en lesz.
A kérdező hozzászólása: Ertem, nagyon szepen koszonom a valaszokat.

Április 30-án menstruáltam utoljára! Május 16-án voltunk együtt a párommal, sajnos nem védekeztünk de nem élvezett belém! 30 naposak a ciklusaim! Van esély a teherbeesésre?

Megtörténhetett?

Legjobb válasz: Hàt nagy az esélye az biztos. Remélem ha terhes vagy azért nem veteted el. De hogy mondjak valami nyugtatot is, én 1 évig szeretkeztem igy a férjemmel és nem estem teherbe. Ez nem azt jelenti hogy nem vagyok termékeny mert utànna ahogy elkeztûnk probàlkozni, 2 honap mulva màr terhes is voltam. Szoval nagy a kockàzat, de nem mindenki esik teherbe. En azt ajànlom vàlasz màs modszert ha nem akarsz terhes lenni.

Hàt nagy az esélye az biztos. Remélem ha terhes vagy azért nem veteted el. De hogy mondjak valami nyugtatot is, én 1 évig szeretkeztem igy a férjemmel és nem estem teherbe. Ez nem azt jelenti hogy nem vagyok termékeny mert utànna ahogy elkeztûnk probàlkozni, 2 honap mulva màr terhes is voltam. Szoval nagy a kockàzat, de nem mindenki esik teherbe. En azt ajànlom vàlasz màs modszert ha nem akarsz terhes lenni.
Egyetértek az elsõ válaszadóval. Mi is kb 2 évig védekeztünk így, nem lettem terhes. Januárban ráálltunk a babaprojektre és 2 hónap alatt teherbe estem. Jobb nem kísérletezni a szerencsével, de szerintem nem vagy terhes. Szorítok, de máskor jobban vigyázz :-)
Nekem még nincs babám, és 5. éve ezt a módszert használjuk... semmi gondom nem volt még belõle, ám, remélem nem veteted el akkor sem, ha nálad ez nem így lenne...

Január 23 voltunk 1ütt a parommal vedekezes nekül (tudom tudom. ) Pont akkor vette ki mikor elment de nem elvezett belém. Lehetke rerhes? A többi lent!!!

Már egyszer volt mesim a honap elején de 31 véreztem egy kicsit egy fel napig kb de nm eroteljes piros szine volt ugy halottam h az Elváladéktol is lehet teherbe esni. Nálam is lehet ez?

Legjobb válasz: Két marha nagy pofon kíséretében a gyerek érdekében remélem hogy nem vagy terhes!

Két marha nagy pofon kíséretében a gyerek érdekében remélem hogy nem vagy terhes!
Igen, lehetsz terhes. Ha a mensid nem jött meg (fél nap pecsételés nem vérzés). Csinálj terhességi tesztet.
A kérdező hozzászólása: De Mar janurába egyszer megjött a honap elején .Aztán volt az aktus 23.És 31 kevés volt fel napig megint csináltam tgnap este tesztet negativ lett.Ma reggel is csináltam az is negativ lett.Nem baj ha jön a baba mindenfelekeppten megtartsuk:) ))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!