Találatok a következő kifejezésre: A párom de nem élvezett (40 db)

A kérdező hozzászólása: Nekem olyan nem tetszik ha belém értitek ugye?
A kérdező hozzászólása: Mikor tudhatom meg leghamarabb h terhes vagyok e?
Az ovuteszt lehet hogy pont peteérést mutat. Ha nem jönne meg akkor utána tesztelhetsz.. Hcg teszttel.
A kérdező hozzászólása: Hamarabb nem tudhatom meg semmiféleképpen h terhes vagyok e? Ó én már most szeretném tudni érted?

Az ovulációm előtt napon voltunk együtt a párommal, de nem élvezett belém, mennyi az esély a babára?

Igazából egymásnak estünk, és akkor nem gondolkodtam Én sem, hogy pont "most" vagyunk együtt. Szerintem nem sok az esély, de mivel ekkor a legtermékenyebb egy nő, és az előváladékban is lehetnek spermiumok ezért merült fel a kérdés. Nem szeretnénk gyereket, már van egy kislányunk. Veszek majd tesztet, de még korai, de addig is várnék véleményeket! Köszönöm!

Legjobb válasz: Mi januárban jártunk így... ...most vagyok 10 hetes, bár én/mi nagyon örülünk neki, hogy jön a tesó :)

Mi januárban jártunk így... ...most vagyok 10 hetes, bár én/mi nagyon örülünk neki, hogy jön a tesó :)
:) Nekem 4 éves múlt a kisfiam. Ugyan így voltunk, mint Ti :)

Ha pontosan a (13-14 nap) peteéréskor szeretkeztem védekezés nélkül a párommal, de nem élvezett el, lehetek terhes?

Tudom, hogy van rá esély, de mégis inkább igen, vagy inkább nem?

Legjobb válasz: hát mi is így vagyunk együtt fél éve :) azt hiszem most a baba így is össze jött ,vagyis bízom benne :) minden tünetem megvan már csak egy pozitív teszt hiányzik amit jövõhéten csinálok

hát mi is így vagyunk együtt fél éve :) azt hiszem most a baba így is össze jött , vagyis bízom benne :) minden tünetem megvan már csak egy pozitív teszt hiányzik amit jövõhéten csinálok
amúgy lehagytam minden ilyen védekezésnél szerintem 30-50% hogy az leszel e vagy sem .

Peteérés előtt 4 nappal voltam együtt a párommal és nem élvezett el de éreztem, hogy jött valami féle előváladék belém. Lehetséges, hogy sikerült volna?

Azóta másfél hét telt el és olyan mintha megakarna jönni, de csak pár nap múlva kell és ilyet neem szoktam érezni.

Legjobb válasz: lehetséges d. de miért nem élvezett beléd ha akartok babat?

lehetséges d. de miért nem élvezett beléd ha akartok babat?
Ha négy nappal elõtte voltatok együtt van egy csekély esély rá de a sperma csak 48óráig marad termékenyképes.
A kérdező hozzászólása: Azért mert neem akartak neki jönni ezért nem élvezett belém és aztán abba hagytuk , de éreztem, h jöt neki vlmi...

Fel vagyok eleg csunyan fazva, szedek is gyogyszert e miatt. Par napja voltam a ferjemmel, de nem elvezett belem. Ilyenkor mennyi az eselye annak hogy terhes lehetek?

Nem is vagyok peteeres kozeleben hisz nemreg volt a mesntruaciom. Ilyenkor mi az eselye annak, hogy terhes maradtam vagy hasonlo? Elegge szurkalodik mind a ket petefeszkem, de az orvos azt mondta nekem mikor voltam vizsgalaton, hogy ez a fajdalom a vesemtol is sugarozhat.

Legjobb válasz: ez változó, kevesebb, mint egyébként, de simán lehetsz terhes, ha védekeztetek megszakítással, akkor még kissebb az esély, de nem kizárt!

ez változó, kevesebb, mint egyébként, de simán lehetsz terhes, ha védekeztetek megszakítással, akkor még kissebb az esély, de nem kizárt!

Szex közben a gumi bennem maradt. /de a párom még nem élvezett el! / Ez már alapból rosszat jelent?

Legjobb válasz: Ez azt jelenti hogy a párod túl nagy óvszert választott. Néha elõfordul. Nem hiszem hogy ebbõl bármi problémát lenne. Legközelebb legyen jó a méret.

Ez azt jelenti hogy a párod túl nagy óvszert választott. Néha elõfordul. Nem hiszem hogy ebbõl bármi problémát lenne. Legközelebb legyen jó a méret.
Ha a terhességre gondolsz, mint probléma, akkor igen, mert így a spermiumok útnak tudtak indulni. Ha arra gondolsz lesz e bajod mert leesett a gumi, abból nem, max ha nem veszed ki... akkor kellemetlen egészségügyi gondok is adódhatnak. Párodnak üzenem, a tényleges mérete alapján válasszon óvszert, ne pedig olyan méretet válasszon, mint a kívánt méret.
A kérdező hozzászólása: "útnakindulni"???még nem ment el!!!akkor is lehetek terhes???? :o
ti nem vagytok normálisak ...
Állítsuk meg a népességfogyást!
én a helyedben már elmentem volna nõgyógyászhoz...van egy ismerõsöm õ már 4 hónapos terhes volt de még mindig menstruált, semmilyen tünetet nem tapasztalt az 5. hónapig
Mi 2 évig így védekeztünk, de házasok voltunk már, és megtartottuk volna a babát, ha mégis becsúszik. Mikor szerettünk volna, 2. hónapban összejött. Szerintem vegyél egy tesztet, mikor itt lenne az ideje a mensidnek. Ha még nem szeretnétek gyereket , térjetek át biztonságosabb módszerre!

1 hetet késik, volt pár hasi gorcsom is. Volt hogy felelotlenek voltunk a barátommal, de nem elvezett el bennem. Elovaladektol lehetek terhes? Vagy ez normalis hogy 1honapja vagyok "nagy lány" és késik?

Legjobb válasz: ......______ ......,.-‘”......``~., ......,.-”......“-., ......,/......”:, ......,?......\, ....../......,} ....../......,:`^`..} ....../......,:”....../ ......?.....__......:`....../ ....../__.(.....“~-,_......,:`....../ ....../(_....”~,_......“~,_......,:`......_/ ......{.._$;_......”=,_......“-,_......,.-~-,},. ~”;/....} ......((.....*~_......”=-._......“;,,./`..../ 221;....../ ...,,,___.\`~,......“~.,......`.....}....../ ......(....`=-,,......`......(......;_,,-” ....../.`~,......`-......\....../\ ......\`~.*-,......|,./.....\,__ ,,_......}.>-._\......|......`=~-, .....`=~-,_\_......`\,......\ ......`=~-,,.\,......\ ......`:,,......`\......__ ......`=-,......,%`>--==`` ......_\......_,-%......`\ ......,<`.._|_,-&``......`\

......______ ......, .-‘”......``~., ......, .-”......“-., ......, /......”:, ......, ?......\, ....../......, } ....../......, :`^`..} ....../......, :”....../ ......?.....__......:`....../ ....../__.(.....“~-, _......, :`....../ ....../(_....”~, _......“~, _......, :`......_/ ......{.._$;_......”=, _......“-, _......, .-~-, }, .~”;/....} ......((.....*~_......”=-._......“;, , ./`..../”....../ ..., , , ___.\`~, ......“~., ......`.....}....../ ......(....`=-, , ......`......(......;_, , -” ....../.`~, ......`-......\....../\ ......\`~.*-, ......|, ./.....\, __ , , _......}.>-._\......|......`=~-, .....`=~-, _\_......`\, ......\ ......`=~-, , .\, ......\ ......`:, , ......`\......__ ......`=-, ......, %`>--==`` ......_\......_, -%......`\ ......, <`.._|_, -&``......`\
nam vagyok távgyógyító, vegyél tesztet. szüleidnek inen gratulálok a nevelésükhöz. az unokájukra majd figyeljenek jobban oda.
elõváladéktól terhes lehetsz hiszen 1 élõ spermium elég a megtermékenyítéshez
Az elsõ aktus után elõfordulhat, hogy késik a menstruáció. Azért vegyél egy tesztet a biztonság kedvéért. És legközelebb védekezzetek, akkor nincs a felesleges para.
Majd a teszt megmondja. A "nagylányt" úgy éred, hogy most kezdtél menstruálni, vagy úgy, hogy most vesztetted el a szüzességed?
A kérdező hozzászólása: 1honapja vesztettem el, utana megjott a normalis idopontban, de most nem....

Vasárnap kellett volna megjönnie, de nem jött meg így együtt voltam a párommal. De nem hatolt belém csak a mellemre élvezett és lecsurgott. Azóta se jött meg. (lehet hogy teherbe estem? (gyógyszert nem szedhetek, gumit pedig nem használtunk)

segítsetek kérlek

Legjobb válasz: Minden lehetséges,az elõválladék is tartalmaz spermiumokat!!Ha nem akarsz gyereket akkor figyelj jobban oda,mert egy életet dobsz majd el magadtól!! 38+1 hetes kismama

Minden lehetséges, az elõválladék is tartalmaz spermiumokat!!Ha nem akarsz gyereket akkor figyelj jobban oda, mert egy életet dobsz majd el magadtól!! 38+1 hetes kismama
Elég hencegõsen adtad elõ. Máshogy hangzott volna a történet, ha hozzáfûzted volna, hogy azért mert nektek ez így idáig bejött, még a kérdezõnek ki kellett volna hangsúlyozni, ha ennyire nem akarnak babát, akkor használjanak legalább gumit. Tudod nem mindegy hogy fogalmazol , sok tinilány is olvassa ezt az oldalt és majd nekik úgy fog lejönni a dolog, hogy jajj ez az XY sem lett terhes, akkor mégsem kell gumi, meg semmi, hisz ha neki bejött, akkor nekem is.
Megint én! Másfelõl nem menõ nem azért írtam.Különben is teki a fene vagy hogy itt pattogsz???
Na ide figyelj! Én a lányomat nem erre bíztatom.Mi csak azután védekeztünk igy miután összeházasodtunk.Attólhogy õ felelõtlen én még nem vagyok az!
09.44-esnek: Azért mert nektek IDÁIG bevált, még nem jelenti, hogy mindenkinek, ill. másoknak is be fog. Ha lesz egy tinédzser lányod, mert a te példád alapján megszakításos módszerre fogod bíztatni, tanítani?? Azért mert nektek bejött idáig ez a módszer, még lehet baleset a jövõben, a másik meg hogy fiatal lányokat, akik még ráadásul iskolába járnak és nem szeretnének babát, nem kellene erre a módszerre bíztatni. Mert hogy nagyon úgy jött le, hogy milyen menõ, hogy nektek bejött. Persze, a mázli miatt. De hány ezren meg terhesek lettek így. Ennyit errõl.
Miért nem veszel egy tesztet? Láthatod, hogy ilyen kérdésre nincs megnyugtató válasz. Vasárnap óta ezen rágódsz? Majd a teszt eredméyne megnyugtat, 50-50% az esély mindenre. Sikeres vizsgát :-) és legyél óvatos legközelebb, egy abortusz nem játék!
Mi éveken keresztül megszakításal védekesztünk a férjemmel.Egyszer sem estem teherbe.Amikor ugy döntöttünk jöhet a baba elsõ alkalommal terhes lettem.Szerintem nincs gond.
Biztos vagy benne, hogy csak most elõször csináltatok ilyet? Mert úgy tûnik nagyon félsz, hogy teherbe estél és olyan mintha ciklus közben is lett volna balesetetek. Ha állandóan megszakítással védekeztek, akkor nem lepõdnék meg, ha kiderülne, hogy terhes vagy. Miért nem használtok gumit? A megszakításos módszer olyan mint az orosz rulett, én nem játszanék ilyennel!
Ahogy számolom a 72 órás tablettáról már lekéstél, szerintem mindenképp csinálj tesztet, mert lehetsz terhes az elõváladéktól is.
A kérdező hozzászólása: ill. *most nem.... :-((((((
A kérdező hozzászólása: 22 vagyok. vizsgázom, általában késik de ilyenkorra már görcsölök ha késik is és modt nem... mi lesz/lehet?
Egyetértek az elsõ válaszadóval. De ha tényleg kívül maradt a "dolog", akkor nem lehetsz terhes. Az idegesség és sterssz miatt is késhet. Nem írtad hány éves vagy, de 18 éves korra áll be a menses rendszeresre.
Na fejezdbe a sértegetést! Lehet hogy rosszul fogalmaztam de te tökéletes vagy? Nem hinném.Azt hiszem nemismerjük egymást és igy nem illik amásikról véleményt mondani.Én is 22 éves vagyok és 26 hetes terhes hozzá teszem szerencsére mert többet voltam kórházba mint itthon.Ugy hogy egy rossz megfogalmazás miatt ne pattogj nekem itt mert ez bár kivel elõfordulhat.A saját ismerõseide le "hercegnõzheted" stb de én 22 évesen szerintem már többmindent megértem mint õ 22 évesen és felelõtlenül!Mielött cselekszel inkább te is gondolkodj, sosem tudhatod ki ül a gép másik felén és...Más felõl lányom lesz...
Hány éves vagy?
igen
A elõváladékban is van sperma.Menj el orvoshoz, ha nem rendszeres a mensesed õ megmondja mit tegyél.Lehet , hogy túl fiatal vagy még.Okod pedig lehet félni(nem ijeszgetni akarlak).
Menj orvoshoz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!