Találatok a következő kifejezésre: A párom de nem (3175 db)

8hònapja élek a párommal de nem tudom megszokni hogy családja van. Nem ismerem a gyerekeit még. Az exe idegesit. Meg fogom valaha is szokni, hogy ezzel a tudattal kell élnem? Jobb lesz majd? Félek hogy vissza szerzi az ex

Legjobb válasz:
Drága kérdezõ, sajnos ez így van. Az elvált (?) pasik csomagban érkeznek, mindig van néhány elõkerülõ esküvõi fénykép, pár anyós-beszólás a különbségekre közted és az ex között. (Ez akkor se jó, ha nála jobbnak gondol, mert akkor is említi...) Fõleg, ha gyerekei is vannak. Bár nagyon-nagyon furcsa, hogy több mint féléve együtt jártok, de még nem mutatta be õket. Komolyan gondolja szerinted ezt veled? Idõsebb nálad? Csak azért gondolom,mert neked talán nincsenek gyerekeid, neki meg vannak. Vajon ha azt feltételezed, hogy vissza tudja szerezni a volt felesége, akkor mennyire bízol meg benne? Vannak jelek, hogy még tetszenek egymásnak? Vagy miattad hagyta el õt? Az exének akkor nincsen még új párja, jól értem? Tanácsom: A gyerekeivel kellene valahogy erõsebbre fûzni a kapcsolatodat. Ez taktikai szempontból is jó, hiszen a pasid látná, hogy mennyire jó anya vagy/lennél, és az exe nem is tûnne olyan csillogónak a szemében már:) Ja, és a gyerekekkel való jó kapcsolat köztetek is bizalmat szülne, hidd el.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drága kérdezõ, sajnos ez így van. Az elvált (?) pasik csomagban érkeznek, mindig van néhány elõkerülõ esküvõi fénykép, pár anyós-beszólás a különbségekre közted és az ex között. (Ez akkor se jó, ha nála jobbnak gondol, mert akkor is említi...) Fõleg, ha gyerekei is vannak. Bár nagyon-nagyon furcsa, hogy több mint féléve együtt jártok, de még nem mutatta be õket. Komolyan gondolja szerinted ezt veled? Idõsebb nálad? Csak azért gondolom, mert neked talán nincsenek gyerekeid, neki meg vannak. Vajon ha azt feltételezed, hogy vissza tudja szerezni a volt felesége, akkor mennyire bízol meg benne? Vannak jelek, hogy még tetszenek egymásnak? Vagy miattad hagyta el õt? Az exének akkor nincsen még új párja, jól értem? Tanácsom: A gyerekeivel kellene valahogy erõsebbre fûzni a kapcsolatodat. Ez taktikai szempontból is jó, hiszen a pasid látná, hogy mennyire jó anya vagy/lennél, és az exe nem is tûnne olyan csillogónak a szemében már:) Ja, és a gyerekekkel való jó kapcsolat köztetek is bizalmat szülne, hidd el.
Miböl gondolod, hogy visszaszerzi az exe? vannak jelek? Vagy csak a szituàcio miatt érzed ezt?
Hidd el, az még a jobbik eset, ha visszaszerzi az exe. És az a rosszabb, ha az ex nem visszakapni akarja, hanem szivatni. Zsarolni a gyerekekkel, gyerektartással, láthatással, stb, stb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vàlaszokat.anyòs nincs..sajnos a bizalom dolog nálam nehèz.senkit sem szerettem még ennyire ès nem akarom elvesziteni.jòl làtod nagy a korkülömbsèg sajnos .de ez egyikünket sem èrdekli...az ex mindig ùj pòzer kèpeket tesz ki a viberre ami anyàhoz nem mèltò ès szerintem direkt rà is îr a pàromra hogy làssa csak õ nem mondja hogy ne veszekedjünk.kell hogy beszèljenek ezzel tisztàban vagyok..de ezt megszokom valaha hogy az èlete rèsze marad?!
A kérdező hozzászólása: Azt azèrt megosztanàm veletek hogy az elejèn megmondtam neki hogy èn komoly kapcsolatra vàgyom tehát gyereket is szeretnèk màr..azòta sokszor szòba került õ is felhozta ès mondta hogy örülne neki ha lenne nekünk..kicsit vàrok mèg bàr semmi kètsègem mennyire jò apa.ezt azèrt mondom mert èn szerintem komolyan gondolja a dolgot csak ùgy èrzem fèl a gyerekekkel valò talàlkozàstòl..az anyjuk szìd engem nekik..biztos nem lenne egyszerû talàlkozàs de egyszer tùl kell esni rajta..szerintem fèl a gyerekek reakciòjàtòl..
Figyelj, az exet is meg lehet érteni, ha az én életem párja járna utána egy feleannyi idõs kislánnyal, én is csalódnék benne emberileg. Csalódnék abban, hogy egy gyerekkel éltem együtt évekig, és szültem is neki, csalódnék magamban, az emberismeretemben. Szerintem értsd meg az exét is! Szerintem meg fogod szokni, mivel itt a nyár, a gyerek úgyis az apukájánál lesz nyáron egy hosszabb idõre, lesz idõtök megkedvelni egymást:) Fagyizzatok egy jót, bár nem tudom, mennyi idõsek a gyerekei. Egyidõsek veled vagy fiatalabbak?

Hozzám szeretne költözni a párom. De nem tudom, hogy készen állok-e rá. Mit tegyek?

Ma véletlenül aztmondtam neki, hogy járhat tőlem dolgozni ha úgy könnyeb neki, ő meg úgy vette, hogy meghívtam, hogy itt lakjon. Ami igazábnól már majdnem az is lenne telhesen. Másfél éve vagyunk együtt, és a saját szobám az egyetlen hely ahova elbújhatok a világ elöl, akármi is történt velem. MInden egyes részletére érzékeny vagyok, ha valaki bele rendez, vagy kicsit is át, már nem érzem magam jól. Az anyukámmal és a két tesómmal lakok, és a párom az én szobámba költözne. És át akarja rendezni teljesen, hogy az ő cuccai is elférjenek. Félek ettől. Félek, mi van ha így egymásra ununk? Nagyon szeretem, de nem tudom mit mondjak, vagy mit csináljak. Õ nagyon nem jön ki a szüleivel, és már régóta el akar költözni.. Segítsetek!!:( én 19, ő 21

Legjobb válasz: Szia! Szerintem a legegyenesebb, ha megkérdezed tõle, hogy nem csak a szüleitõl menekül, hanem valóban veled szeretne élni? Mondjuk én a párommal 3 hónap után összeköltöztem! Mindenki gúnyolt minket , meg lehülyézett, hogy korai! de ma már az esküvõnket tervezgetjük és a szabadnapjainkon egész nap szexelünk! IMÁDOM ÕT!!! :) Nincs szebb érzés az mellett elaludni és ébredni aki az életed szerelme! De ha akármi kis kétséget érzel a költözéssel kapcsolatban, azt meg kell beszélni! Hidd el, ez a hosszú és boldog kapcsolat titka! ;) Majd írd meg mi lett! Sok sikert és szorítok! :)

Szia! Szerintem a legegyenesebb, ha megkérdezed tõle, hogy nem csak a szüleitõl menekül, hanem valóban veled szeretne élni? Mondjuk én a párommal 3 hónap után összeköltöztem! Mindenki gúnyolt minket , meg lehülyézett, hogy korai! de ma már az esküvõnket tervezgetjük és a szabadnapjainkon egész nap szexelünk! IMÁDOM ÕT!!! :) Nincs szebb érzés az mellett elaludni és ébredni aki az életed szerelme! De ha akármi kis kétséget érzel a költözéssel kapcsolatban, azt meg kell beszélni! Hidd el, ez a hosszú és boldog kapcsolat titka! ;) Majd írd meg mi lett! Sok sikert és szorítok! :)
Próbáld meg megbeszélni vele. Ha nem vagy készen, ne csináld, mert az elején az összeszokás nem lesz könnyû. Ha kétségeid vannak, mondd meg neki, hogy nem egészen így gondoltad, habár úgy jött le. Mondd meg neki, hogy nagyon szereted, és késõbb majd lehet, de kötõdsz a szobádhoz, az a gyerekkorod, és ezt egy lánynál sokkal nehezebb elfelejteni, és átpakolni, mint egy fiúnak. Neked minden kacat ott és úgy kell, ahogy van, mert ezek emlékeztetnek arra, hogy mi az, amiért érdemes volt eddig lenni. 18L (egyébként én is ennyire függök a szobámtól, bár én szívesen összeköltöznék párommal.)
A kérdező hozzászólása: Annyira az összeszokás nem okozna gondot szerintem, mert péntektõl hétfõ reggelig nálam van, és van, hogy 1-2 hétköznap is nálam alszik, és hajnalban már megy dolgozni. Így, hogy nem élünk együtt, még vannak szabad délutánjaim, néha egyedül alvós estéim. Szeretek vele aludni, és ébredni nagyon, viszont most azt érzem kicsit, hogy ha összeköltöznénk, akkor teljesen elveszne az a kis magánszférám, magán életem ami van. Titkaim nincsenek elõtte, csak a saját valóm miatt félek egy kicsit. Vagy alaptalan? Akik már összeköltöztek ilyen félelmekkel, alaptalannak bizonyultak?
Ha valakivel összeillesz és szereted akkor ezek a dolgok nagyon könnyen mennek :)
Ebben az esetben kár más tapasztalatára hagyatkoznod, mert ez egyéni, hogy valamire ki hogy reagál. Fiatal vagy még, lehet, hogy tényleg nem állsz rá készen, tisztázd ezt magadban. Egyébként az egymásra unás nem emiatt következne be.
szerintem nem jo otlet.ha nincs joba a szuleivel es reg el akar onnan menni, akkor szerintem te kapora jossz neki, ezert is csapott le rogton arra, hogy akkor te oda hivtad, mikor nem is.a masik meg hogy te nem is laksz egyedul, hanem anyuddal , tesoiddal, ebbol meg lehetnek problemak.meg most az hogy osszekoltoztok egy szobaba...ez milyen mar?! ha amugyis sokat vagytok egyutt, akkor vegkep nem ertem, szerintem o el akar menekulni otthonrol.nekem igy jon le.es rogton rendezkedni is akar...

Meg akarok halni. Nagyon szeretem a paromat de nem akarok hazugsagban elni, nincs ertelme az eletemnek, mar mindent feladtam o erte, most mit csinaljak?

Azt hiszem megcsal a parom, bar ebben nem vagyok biztos, de meglattam egy emailt, hogy ismerkedni akar egy lannyal. Rakerdeztem. Azt mondta nem o irta, ismerem a stilusat es majdnem hogy biztos vagyok benne hogy o irta csak nem vallja be.

Legjobb válasz: Én nem értem, az életedet, ha eldobod, akkor azzal kinn segítesz. Szerintem senkin, ha esetleg mégis megpróbálnál véget vetni az életednek, akkor az is csak egy jel lenne a párodnak. A férfiak nehezen viselik el a hisztis nõket, de ennek ellenére igazad van most. Rajtakaptad és elmondhatod neki, hogy következmények nélkül bevallhatja a dolgot, meg tudjátok oldani a helyzetet. Az, hogy csak idáig jutott a másik lánnyal az nem biztos, de ezt nem tudom és csak õ tudhatja. Szerintem hallgass a családodra és tanulj tovább, értelmesnek tûnsz és tudd, fontos a szerelem, de ha mindent feladsz érte késõbb felnõttebb fejjel sokkal nehezebb lesz.

Én nem értem, az életedet, ha eldobod, akkor azzal kinn segítesz. Szerintem senkin, ha esetleg mégis megpróbálnál véget vetni az életednek, akkor az is csak egy jel lenne a párodnak. A férfiak nehezen viselik el a hisztis nõket, de ennek ellenére igazad van most. Rajtakaptad és elmondhatod neki, hogy következmények nélkül bevallhatja a dolgot, meg tudjátok oldani a helyzetet. Az, hogy csak idáig jutott a másik lánnyal az nem biztos, de ezt nem tudom és csak õ tudhatja. Szerintem hallgass a családodra és tanulj tovább, értelmesnek tûnsz és tudd, fontos a szerelem, de ha mindent feladsz érte késõbb felnõttebb fejjel sokkal nehezebb lesz.
Ugyan így jártam, mint te. Én végül hazaköltöztem, rá pár hónapra, amikor megkeresett, elmondtam minden szírházinak. Viszont találtam egy másik pasit, aki sokkal rendibb nála! 24/L
de hol láttad azt az emailt? nem értem a levelezõ oldalán olvastad vagy?
Bármennyire fáj is, de ha megcsal téged, az azt jelenti, hogy már nem szeret téged, hisz ha szeretne, akkor nem csinálna ilyet. Ha nem akarsz mégjobban idegileg roncs lenni, akkor szálj ki ebbõl a kapcsolatból, és próbálj új életet kezdeni. Nem éri meg egy pasi se, hogy kikészülj miatta. Azt meg pláne nem, hogy egy ilyen miatt meg akard ölni magad.
Eszedbe ne jusson meghalni, meg vagy õrülve? Egy ilyen ember nem érdemli hogy eldobd az életed. Tudom nagyon nehéz most (én is átéltem) , de túl leszel rajta...és az az intenzívre küldéses tanács nem is butaság :)
Az öngyilkosság semmire sem megoldás. Esetleg futva, farkat behúzva gyáván menekülni a helyzet elõl. Nekem ez a véleményem. Ugyanakkor érzõ lény vagyok, és elszomorít a helyzeted. Nagyon sajnálom. Nem is tudom. Általában a jó emberekkel történik mindig a rossz. A családod nem fogad vissza? Vagy itt az országban ismerkedj. De ne add magad könnyen. Hadd keljen érted harcolni. Ismerd meg az illetõt elõbb, ismerd meg annyira, hogy bízhass benne. Tudom, valószínûleg ennél a pasasnál is így kezdõdött, sõt még a bizalom is megvolt, még is úgy tûnik Õ ki akar hátrálni. Igazából erre nincs gyógyszer. De öngyilok semmi esetre sem. Akkor elveszted az esélyt, hogy találsz olyat, aki hû hozzád. Ezt tartsd szem elõtt, légyszíves. Hiszen: Ha megégetjük magunkat a tûzhellyel, azután is fogunk még sütni rajta. Üdv. /a vágó
Ha velem csinálnák ezt már rég az intenzívre küldtem volna a pasit.
EGYETLEN FÉRFI SEM ÉRDEMLI MEG, HOGY ELDOBD ÉRTE AZ ÉLETEDET!!!!!! SZÜKSÉGE VAN RÁD A CSALÁDODNAK! HÍVD FEL ANYUKÁDAT, VAGY A BÁTYÁDAT. UTÁNA BIZTOS NEM LESZ KEDVED VÉGET VETNI AZ ÉLETNEK.
A kérdező hozzászólása: felmentem a 10.re de be van zarva az ajto, nem tudtam felmenni a tetore.hazajottem es az egesz hazat felkutattam es jo sok gyogyszert osszeszedtem amit csak talaltam es bevettem...tobb mint a felerol azt sem tudom mire van, mostantol Isten kezeiben van az eletem, ha valamilyen csoda folytan tulelem, irok nektek, puszi
A kérdező hozzászólása: nem erzem magam csunyanak, modell akartam lenni, nemreg jelentkeztem is egy ugynoksegnel.pont ezert nem ertem mi volt az ami nem volt jo bennem, miert tette ezt velem es raadasul meg tagad is ez talan meg jobban faj, hogy csak akkor volt ferfi amikor ismerkedni akart egy lannyal de most nem az hogy bevallja.
A kérdező hozzászólása: egy lelki terror ez az egesz es ezt soha nem birtam, fizikailag barmit, de a pici szivem es a lelkem nem olyen erosek
A kérdező hozzászólása: most megyek lefekszek, nincs erom tovabb irni, koszonom mindenkinek, hogy foglalkozott velem.nagyon jol esett, puszi mindenkinek es ne legyetek ilyen gyengek mint en
Itt vagy még? Dugd le az ujjad és addig tartsd lent amíg ki nem hánytad a gyógyszereket!!!!!! Vagy hívd ki a mentõket! Melyik városban vagy? Kikeresem neked az ottani ingyenes lelkisegély telefon számát!
Ha esetleg meg is csal, nem biztos, hogy azt jelenti, hogy már nem szeret. Jó, tudom, hogy ocsmány dolog, de nem vagyunk beprogramozva. Becsúszhatnak dolgok sajnos.
Nekem a vége kicsit fiktív, mert ha beveszel két marék gyógyszert, akkor több mint valószínû, hogy nem tudsz lefeküdni, olyan rosszul leszel rövid idõn belül, hogy ordítasz a fájdalomtól és izzadsz, verejtékezel, gyorsul a szívverésed, zavart leszel, de pihenni nem tudsz az tuti. Már bocs.
Azért remélem nem tetted meg, amit leírtál. Ha valaki olyan miatt akarod eldobni az életed, aki nem szeret, akkor értelmetlen az egész és csak azoknak okozol fájdalmat, akik tényleg szeretnek és melletted állnak! Tényleg ezt akarod?
A kérdező hozzászólása: De megtettem... Alig vettem be es ossze-vissza hanytam magam.aztan hazajott a parom es nagyon ki volt bukva, hogy mit tettem.Felakarta hivni a batyamat, de vegul csak megakadalyoztam, szerencsere. A parom azota is haragszik ram, alig szolt hozzam, talan most igy delutan fele megtort egy kicsit. azt mondta nagyon osszetortem a szivet ezzel es a bizalmatlansagommal es fogjam mar fel hogy nem o irta azt a levelet.Azt mondta megert engem is de probaljam meg en is megerteni ot, hogy o mit erez es hogyan valljon be egy olyan dolgot amit meg sem tett. Azt mondta ha tenyleg o irta volna mar reg bevallotta volna. hat nem is tudom.... mostmar tenyleg nem tudom mit higyjek. Ja es valaki azt irta fiktiv amit irtam... Lehet, hogy szemtol szembe nem mondanek ilyen dolgokat, de nektek nincs miet hazudjak. Csak azt akartam, hogy valaki meghallgasson, hogy elmondhassam a problemaimat, az erzeseimet, masnak en ezt nem tehetem meg...
Mindenképpen üljetek le és beszéljétek meg a kapcsolatotokat! Be kell látnod, hogy az nem felnõtthöz méltó viselkedés, hogy ha valami probléma van, akkor azt nem megoldod, hanem egyszerûen elfutsz elõle. 19 éves vagy, elõtted lenne az élet, de feladtad a lehetõségedet egy kapcsolatért (akármilyen szintû kapcsolatról van szó, a mai világban két kézzel kellene kaparnod, hogy valamilyen képesítést szerezz), arról nem is beszélve, hogy bizonytalan helyzetben iszonyatos nagy ostobaságot csináltál. Gondold végig: hogy bízzon így meg benned a párod késõbb, hisz bármikor találsz egy taknyos zsepit és azt hiszed, a párod megcsal mert az erre meg arra utal. Ha problémátok van, tessék leülni, megbeszélni! Ha meg megcsal, akkor az azt jelenti, hogy nem szeret Téged, nem érdemli meg, hogy foglalkozz vele - hagyd ott és keresd meg azt, aki tényleg szeret! Szerintem beszéljetek, de ne csak a kapcsolatotokról, hanem a Te a tanulásodról is, és mindenképpen menj egyetemre, ha teheted!
Na és ha megcsal? Akkor annyit ért!:( Tuti szép vagy majd találsz egy olyat aki megbecsül! :)
NE tedd meg! Csak magadra gondolsz? Életre szóló fájdalmat okoznál édesanyádnak, a bátyádnak, és egy életere tönkre tennéd a barátodat akit állítólag annyira szeretsz? Nem lehetsz ennyire önzõ. Fõleg, hogy nincs veszve semmi... vissza mész a szüleidhez, elvégzed az egyetemet, és tudom, hogy msot úgy érzed, vége mindennek, de ha megcsalt, nem õ volt az Igazi, és találsz mást, aki viszont az =) Csak gondolj bele : a bátyád a barátnõje miatt megöli magát. Anyukád hív telefonon. Zokog, a fájdalomtól alig bír megszólalni. És akkor hazamehetnél. A temetésére. Mit éreznél akkor, mond? Megteheted ezt velük?
NE tedd meg!!! Hidd el, ez nem megoldás. Nagyon sok ember van, akinek hiányoznál, családod, barátaid... egy pasi nem a világ! Gondold meg! Nagy jövõ áll elõtted, fiatal vagy és okos! Próbálj meg a szüleiddel beszélni, de semmiképp se tedd meg, ne add fel az életed!!!
A kérdező hozzászólása: Mindig mondja, hogy o soha nem csalna meg.Olyan aranyos velem, ereztem egesz mostanaig a szerelmet, barmi kivansagom volt mindig megtette ertem. Az egesz eletemet feladtam o erte! 18eves vagyok, befejeztem a gimit es egyetemere akartam menni, mindig elso tanulo voltam, de nem mentem inkabb ot valasztottam.en romaniai vagyok, de idejottem o erte. elhagytam a csaladomat, a barataimat MINDENT feladtam erte.osszeakartunk hazasodni es gyerekeket akartunk.nagyon szeretem ot es a neki legszentebb dologra is megeskudott, hogy nem csalt meg es nem o irta. 3napja nem ettem egy falatot sem elkezdtem dohanyozni olyan szinten, hogy egyiket gyujtom a masik utan.megtalaltam ezt az oldalt es azert irtam, mert nekem nincs senkim, egyedul vagyok most is es azon gondolkozom, hogy hogyan vessek veget az eletemnek, mert nem akarok nelkule elni, de vele sem ha bebizonyosodik hogy o irta, mert nem tudnek megbocsatani egy megcsalast.4. emeleten lakunk es mar kiakartam ugrani, de felek, hogy a 4emeletrol nem biztos a halal es nyomorekan meg nem akarok elni.segitsetek
A kérdező hozzászólása: A csaladom mindenben mellettem all, de nem is akarom nekik elmondani. Nehez errol beszelni veluk, foleg akkor ha tenyleg artatlan a parom. Nekem nem kell mas en el sem tudom kepzelni, hogy massal legyek. Nem tudnam megegyszer atelni ezt a fajdalmat es biztos vagyok benne, hogy megtortenne, mert minden pasi egyforma. Nagyon jo, hogy irtok, sokat segit, mar nem is sirok(egyenlore).
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nem jutottak tovabb mert felvettem a kapcsolatot a lannyal es elmondta, hogy o elolvasta es ki is torolte az emailt.a parom nem magyar es egy kicsit tori a magyart.voltak is hibak az emailben es erdekes minden hiba ra vall.szerintem es ezt neki is elmondtam, hogy nincs ket egyforma ember, akiknek ugyanaz a szo lenne nehez vagy ugyanazt a szot hibazna el.es nem csak egy szorol van szo, hanem minden ami nem helyes az emailben azt a szot o is ugy hasznalja. de tagadja a vegsokig:( pedig mar mondtam neki, hogy vallja be mert jobb lenne, talan akkor konnyebb lenne nekem is.
A kérdező hozzászólása: feltortem a facebookjat es ott volt az elkuldott levelekben.nem tudom mintha Isten is ugy akarta volna, jott egy erzes es megtettem es sajnos igazam lett:( bar mondom hogy tagadja, szerintetek? en nem akarok massal lenni, az egesz eletemet elkepzeltem vele es nem tudok es nem is akarok tovabblepni.nagyon gyava vagyok ongyilkossag teren, de most ugy erzem, hogy nem erdekel senki es semmi es most tenyleg ugy erzem, hogy megtudnam tenni. nem akarok gondolkozni, mert akkor rosszabb, van egy batyam akit imadok es o is engem es az anyukam akiert barmit megtennek, de most nem gondolok rajuk, mert nagyon faj:((( akkora fajdalmat erzek es megakarok szabadulni ettol az erzestol es hiaba megyek haza, attol semmi sem fog valtozni, csak nekem lesz nehezebb
Eleve nem lett volna szabad az egyetemet feladni, és ha igazén szeretett volna ez a pasi, nem hagyta volna ezt! Ráadásul még meg is csal - valami biztos van a háttérben. Szerintem menj haza a szüleidhez, jövõre kezdd el az egyetemet!!!!!! Ha a párod annyira veled akar lenni, akkor majd alkalmazkodik õ Hozzád. 18 éves vagy, egyszer élsz, tanulnod kellene... Sokan egyetem mellett is férjhez mennek, családot alapítanak, vagy utána! Ez manapság nem lehet egy nõ számára vagy-vagy kérdés.
A kérdező hozzászólása: Mostmar en is tudom es hidd el nagyon banom, hogy megismertem es hittem neki es olyan sokat tettem erte... Ugy dontottem, hogy ma este megteszem, kiugrok es csak remelem, hogy meghalok es nem elem tul nyomorekkent. Nincs mas valasztasom nem akarok nelkule elni, de olyan fajdalmat okozott amit nem tudnek megbocsatani es elfelejteni sem es tultenni sem tudom magam es talan nem is akarom
És a saját fájdalmad átadod azoknak, akiknek hiányozni fogsz? Anyukádnak, a bátyádnak, a barátodnak? Nem tud téged számukra pótolni semmi sem. És a párod, akit ennyire szeretsz, ilyen súlyosan büntetni? Egy megcsalás sem érdekel ekkora élet végig tartó bûntudatot, hát még egy levél. És annyi dolog van még az életben, ami rád vár! Én is átéltem a poklok poklát, amikor 2, 5 év után elhagyott a párom, és ugyanígy éreztem, meg akartam halni, órákig álltam a Margit hídon, egy elég furcsa, transz-szerû állapotban, de nem tettem meg.. Nem hagyok magam után ilyen ûrt, mint amit õ hagyott bennem. Ez kb. 2 hónapja volt, és egyre jobban érzem magam, újra felépítettem az életem, találtam új hobbit, sokat vagyok a barátaimmal, és bár még mindig fáj, és hiányzik, egyre tompább az érzés. Pedig azt hittem akkor is, hogy soha, soha nem lesz jobb. S lám. Ne add fel. Ha szeretnél beszélni, írj egy emailt, vagy bármi! 21/L
*elírtás: érdekel = érdemel :) elõzõ
Légy szíves NE UGORJ!!!!!! Ne ugorj sehova, ha már drasztikus lépést akarsz, akkor pakolj össze és menj a szüleidhez. Ha a párodtól félsz, hogy cirkuszolni fog, akkor csináld azt, hogy hazamégy a szüleidhez "látogatóba" és "elfelejtesz" visszamenni. Egy okos, értelmes lány vagy, nehogymár egy pasi miatt eldobd magadtól az életet, meg tudod Te oldani a problémáidat másképp is! (Az öngyilkosság különben sem megoldás!) A szüleidnek is hogy esne, hogy öngyilkos lettél, és meg sem próbáltál elõtte segítséget kérni tõlük?! Nem ezért neveltek fel a szüleid 18 éven keresztül, hogy aztán így elveszítsenek! Akár hívd fel õket MOST és mondd el nekik, hogy mi történt! Ne csinálj hülyeséget! Ha már annyira ragaszkodsz hozzá, akkor is legalább várj vele, és elõtte próbálj más megoldást keresni, az öngyilkosságot be lehet utólag pótolni (csak nem kell :P), viszont ha elsieted, amikor nem is ez a megoldás, akkor már nem tehetsz semmit. Veled vagyunk!
A kérdező hozzászólása: Nagyon koszonom, hogy velem vagytok, nagyon nagyon, de annyira tehetetlen vagyok, ugy erzem most ez a legjobb megoldas.
Nem vagy tehetetlen, egyáltalán! Akkor vagy tehetetlen, ha elveszel magadtól minden lehetõséget. De neked van kiutad! Van családod, vannak tervek amikben kapaszkodhatsz! Egy pasi nem jelentheti a világot, akármennyit feláldoztál érte. Ha ezek után amiket tették érte még õ írogat emaileket lányoknak, egy igazán gerinctelen alak. És magad és a szeretteid büntetni érte megoldás? Ésszerû?! A fájdalom elvakít, ez természetes, de ne hidd azt, hogy ez egy jó döntés. Ezer apró dologban kapaszkodhatsz. Csak egy darabig lesz rossz. Csomagolnod kellene, és hazamenned. Hátha akkor a barátodban megtörik valami, és tudtok õszintén beszélni. Ha öngyilkos leszel, akkor soha nem tudod meg mi történt és miért. És minden jót is eldobsz a fájdalommal együtt. Ne tedd.
és mégis mit mondott a párod hogy hogy került az elküldött üzikhez ez a levél? azt valakinek megkellet írnia. de persze ha tény leg megcsal akkor se éri meg hogy véget vess az életednek.


3 hete kívánom a páromat, de nem fekszik le velem. Nagyon ki vagyok már éhezve, mit csináljak?

Másfél hete olyan feszült voltam, hogy neki is estem. Hiába mondtam neki többször is, semmi. Már rá sem merek gondolni, próbálom elterelni a figyelmem, de csak rövid idôre sikerül. Kifejezetten levert, roíszkedvû, hisztis lettem.

Legjobb válasz: Nos mivel a párod szerintem ezt meg lehet beszélni. Meg lehet neki mondani, hogy már nagyon kivánod, nagyon szeretnél vele szeretkezni. Szerintem ez igy van rendjén. Lemaradt a történetbõl, hogy hány évesek vagytok, te melyik nemet képviseled, és mit mondott amikor közeledtél/mivel háritott el.

Nos mivel a párod szerintem ezt meg lehet beszélni. Meg lehet neki mondani, hogy már nagyon kivánod, nagyon szeretnél vele szeretkezni. Szerintem ez igy van rendjén. Lemaradt a történetbõl, hogy hány évesek vagytok, te melyik nemet képviseled, és mit mondott amikor közeledtél/mivel háritott el.
Ilyen velem is volt, én otthagytam a büdös francba. Nem szexelni nélküle is tudok.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyunk házasok. És nem tudom hajlandó lenne-e egy szakemberrel beszélni. Talán tényleg kéne, biztos van valami baja, de annyira ki vagyok készülve, hogy képtelen vagyok vele foglalkozni. És ezt úgy értsétek, hogy mondtam, hogy mondja el, ha van valami baja, néha ha látom, hogy valami nem stimmel, direkt rákérdezek, de nem mondja. Elegem van ebbõl, képes elérni, hogy én érezzem magam hülyének, amikor "zaklatom". Úgy érzem nem tud már érdekelni. De persze ha õ is úgy állna hozzá, ez változhatna, de nem úgy áll hozzá. Azt mondja szeret, és hogy én nem kívánom, meg terel... Annyira kib*szottul unom már! Már megcsaltam volna rég, ha volna kivel, és fõleg, ha képes lennék rá. De nem vagyok. Még. De még pár nap, és le fogom küzdeni az ellenérzésemet úgy érzem.
Valahogy ki kéne sajtolnod. Nem megoldás ha egybõl másfelé kacsintgatsz. Nem tudom hogyan tudnád mégis rávenni, ezért javasoltam neked a szakembert, hátha õ okosabb ezügyben (biztosan) Elsõre akár egyedül is konzultálhatsz vele, ezer olyan dolgot fog mondani, ami nekünk eszünkbe sem jutna. (mert ezért õ a szaki)
Nem lehet hogy fáradt?Távkapcsolatban vagytok.....gondolon a munka miatt...aztán hazamegy és ott a baba... mikor szûltél?A lasiknak ehhez több idõ kell ám hogy átáljanak arra hogy 3-an vagytok.Nálunk a baba után majdnem 6 hònap kimaradt pedig az én párom velünk van minden nap..aztán amikor helyrejött akkor mondta el hogy fáradt volt meg ugye a nyomás hogy már apa lett!Neki nem segítenek a hormonok hogy jajj én apa lettem!Lehetnél megértõbb is!!!
A kérdező hozzászólása: Lehetnék, de nem leszek, mert õ sem az. Pont. Eldöntöttem.
A kérdező hozzászólása: Én is fáradt vagyok.
A kérdező hozzászólása: 4 hónapja szültem, de akkor 7 hét után miért feküdt le velem, most meg miért nem? Eddig is apa volt.
Kijöhetett ám ez rajta most is!Én csak azt mondom hogy nem kell a legrosszabbra gondolni meg ha már babátok van akkor megcsalAs helyett lehetnél türelmesebb is!Pròbáld ki hogy 1-2 hétig nem emlegeted a dolgot meg nem célozgatsz rá!Talán magátol megoldòdik!
Szexelj velem.:)
A kérdező hozzászólása: Ahhoz kerülnöm kell 1-2 hétig a találkozást, és a kommunikáció minden formáját vele.
A kérdező hozzászólása: Itt volt megint, és ismét semmi. Orálisan kielégítettem, aztán aludtunk. Ez volt az utolsó alkalom, az biztos.
Nos sajnálom :///
A kérdező hozzászólása: Én mégjobban.
De miért (már ne haragudj) szoptad le? Miért nem csaptál az asztalra, hogy elég volt?! Miért nem vetted le a bugyid és toltad az arcába, hogy igenis ketten vagytok, nem szívélyességbõl oboázol?! Miért nem hisztiztél?
Igen, igazuk van itt akik írják, hogy egy 25 alatti srác hülyére b....a, 24 vagyok és bármikor kapható vagyok egy oltári menetre, ha fáradt vagyok, ha nem, mindig bármikor :) ) A szex a lételemem, az tuti! Ha szeretnéd én megmutatom neked milyen az amikor úgy megd...ak hogy 2 napig zúg a füled az élménytõl ;)
A kérdező hozzászólása: Mert már kivertem a balhét, hisztiztem, és nem hatott. Nem akartam kezdeményezni, mert ha nagyon akarnám, hogy megdugjon, megdugna, de ne azért csinálja, mert nagy küzdelem árán ráveszem. Én döntöttem úgy, hogy elõjátéknak orálozok, de aztán úgy alakult, hogy úgy ment el, és esze ágában sem volt viszonozni. Morgott valamit az orra alatt, hogy tudja, hogy mit kellene csinálnia, mit várok tõle, de nem csinált semmit.
Mert neked nem árulja e la gondját, neked egyre inkább hiányzik a szex, a kapcsolatotok rámehet, a gyerek meg ott. Szóval idõ kérdése, hogy megjelenjen egy harmadik, aki (ha belegondolsz) jobb ha egy szakember, mint egy szeretõ, vagy ügyvéd... (ha házasok vagytok)
A kérdező hozzászólása: Miért kellene?
csatlakozom az elõttem lévõhöz... ezt meg kell beszélni vele... de am én 19/L. én is vagyok hogy kívánom a szexet, és próbálom a páromat jelekkel figyelmeztetni, hogy mit is akarok :D de van hogy elutasít, mert nem akarja, egyszer egy kicsit még próbálkozok, és ha nem, hát nem. Nem is szoktam erõltetni, mert tudni kell, hogy a párunkat is meg kell érteni. Lehet h a párunk fáradt, rossz kedvû, valami negatív érzéssel van teli, és bizony, hogy olyankor az ember nem kívánja igazán a szexet. Tudom, mert én is voltam már így, én is ellenkeztem már, mert vagy fáradt voltam, vagy rosszkedvû... és valahogy nem esett volna jól, vagy pedig nem élveztem volna annyira.. de volt hogy rávett a párom, nehéz volt rávennie, de sikerült... de ezt úgy is kell csinálni, hogy a párunk meggondolja magát, szép lassacskán kell mindent csinálni, nem szabad egybõl neki ugrani a dolgoknak, az annál rosszabb ilyenkor. Bár ez az én véleményem és tapasztalatom, biztos vannak más megoldások is :)
A kérdező hozzászólása: Távkapcsolatban élünk, és már hetek óta nem volt köztünk semmi. Már említettem neki, de mikor itt van, eljutunk a csókig, simogatásig, aztán semmi. Nõ vagyok.
A kérdező hozzászólása: 19/L 29/F És még ha õt meg is értem, az nem változtat semmin. Addig fogja húzni a dolgot, hogy kénytelen leszek elhagyni.
Namost van egy 29 éves férfi, aki ritkán látja a barátnõjét, és hûséges... Nem éppen arra gondolnék, hoy majd hárit, inkább arra, hogy letépi a ruhádat, feltesz a konyha asztalra, és ájultra... :) )) Ott valami nagyon nem egészséges mederben folyik nálatok. Vagy van valakije, vagy nem vagy neki fontos, vagy impotens/meleg, vagy félre-félrelép. De az biztos, hogy ott valami nem gömbölyû
A kérdező hozzászólása: Én is úgy érzem, hogy félrelép, nem kíván már, de tagadja. Én hónapokig kevésbé kívántam, (szültem) mégis lefeküdtem vele. Múlt hónapban megjött, helyreálltak a hormonjaim, újra kívánni kezdtem, de addigra már nem szeretkeztünk min. 2 hete. Vagyis már több, mint egy hónapja. Mondom neki, de mikor itt van, semmi. És miután balhéztam vele, azóta fõleg nem. Mert neki idõ kell átgondolni a dolgokat. Na persze. Kidobnám a francba, de akkor nem lenne kivel...
10:20 nem arra gondoltam, hogy ha én vagy a párom nem akarja, hogy húznánk halogatnánk az idõt, mert nem, ez csak alkalmanként van, ha a barátom egy hosszú idõ elteltével sem akarja, akkor nyílván kérdezõskönék, meg utána járnék, vajon mi van a dolog mögött?! de nálunk sincs idõhalogatás, mert szeretjük egymást, csak azt mondom ha alkalmakként nem akarja, akkor nem arra kel fogni hogy van valakije stb. hanem olyankor mi is megérthetõbbek lehetnénk...
úgy fejezem ki akkor hogy sûrû szex után, mondjuk eltelt 2 hét, lefeküdt veled amikor akartál, de 1 alkalmat kihagy, mert nem akarja. ilyenre gondoltam
A kérdező hozzászólása: Alkalmanként.. másfél hónapja nem szexeltünk, ez 6 alkalom egymás után!!
De azert kell nektek az idosebb pasi. meglatod egy 25 eves korig levo srac rojtosra szeretezne Teged. Xd
Terhességed alatt volt szex? Nem lehet, hogy a terhesség és a gyerek kavar be a fejében?
A kérdező hozzászólása: Volt alatta szex, 2 nappal szülés elõtt is volt, meg már 7 héttel utána is.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, lehet... de nem bírom már.
Próbáld kihúzni belõle (lehetõleg személyesen), hogy mi a probléma, enélkül ne hozz(atok) elhamarkodott döntést! Egy pár vagytok, meg kell beszélni, ha valami nem oké!
A kérdező hozzászólása: Nem megy.
Nem kéne megkérdezni egy szakembert is? mert elég kényes a helyzet. (a gyerek(ek) miatt fõleg)
Kérdezõ, azt írtad: " Kidobnám a francba, de akkor nem lenne kivel..." - de hát így sincs... és az csak a kisebbik baj, a nagyobbik az, hogy egy kommunikációképtelen sültparaszt, vagy egy sunnyogó pacák. Ha bármi okból baja van a szexszel, azért el kellene mondania, fõleg, ha már közös gyereketek is van...

Western nyerget szeretnék ajándékozni a páromnak, de nem tudom milyen méretû kell neki. Segítene valaki?

Párom 187 cm, 110 kg.

Legjobb válasz: Hát ezt így ne vegyél.... A párod magassága és súlya miatt egy 18"-es kéne neki, de közel sem biztos, hogy az jó lesz a lóra is - rengeteg múlik ezen (ha nem jó a lónak, engedetlen lesz, feltöri, stb., stb.). Nem mindegy, milyen alkatú a ló, milyen hosszú a háta... Vannak lovasboltok/nyeregkészítõk, akik kimennek házhoz/lovardába több mérettel és modellel, ilyet érdemes választani.

Hát ezt így ne vegyél.... A párod magassága és súlya miatt egy 18"-es kéne neki, de közel sem biztos, hogy az jó lesz a lóra is - rengeteg múlik ezen (ha nem jó a lónak, engedetlen lesz, feltöri, stb., stb.). Nem mindegy, milyen alkatú a ló, milyen hosszú a háta... Vannak lovasboltok/nyeregkészítõk, akik kimennek házhoz/lovardába több mérettel és modellel, ilyet érdemes választani.
Szerintem ehhez az õ segítségét kéne kérned mert elég könnyen mellé lehet lõni :(

Van itt olyan pasi, aki együtt van a parjaval, de nem szereti öt? Es miert?

Legjobb válasz: Én együtt vagyok magammal, de nem szeretem magamat. Azért, mert csalódtam magamban. Megláttam magam egy másik nõvel.

Én együtt vagyok magammal, de nem szeretem magamat. Azért, mert csalódtam magamban. Megláttam magam egy másik nõvel.
A kérdező hozzászólása: Öszinten sajnalom, hogy csalodtal magadban!Biztosan borzalmas Volt, amikor rajöttel, hogy milyen is vagy valojaban! :)

Ha megcsaltad a párod, de nem akarod elveszíteni, tiszteled őt annyira, hogy mégis elmondod neki?

Vagy "úgyse derülne ki", meg jobb ha nem tudja, és éltek tovább boldogan?

Legjobb válasz: Még nem voltam ilyen helyzetben, de valószínûleg elmondanám neki, bár abban biztos vagyok, hogy szakítana velem egy ilyen incidens után. Akármennyire próbálnám titkolni, egyszerûen nem menne, mert nem bírnék ránézni bûntudat nélkül. Meg egyébként is rajtam pl. egyértelmûen látszik, ha bánt valami. 19/L

Még nem voltam ilyen helyzetben, de valószínûleg elmondanám neki, bár abban biztos vagyok, hogy szakítana velem egy ilyen incidens után. Akármennyire próbálnám titkolni, egyszerûen nem menne, mert nem bírnék ránézni bûntudat nélkül. Meg egyébként is rajtam pl. egyértelmûen látszik, ha bánt valami. 19/L
Ilyen velem sem fordult még elõ.Kétszer csaltam, mindkétszer az utolsókat rúgta már a kapcsolat, így nem volt sem bûntudatom se semmi, csak a végsõ elhatározást könnyítette meg. Akkor semmiképpen sem csalnám, ha látnék még jövõt... De ha mégis, akkor nem mondanám el.Jobb, ha nem tudja.
Szia! Én a másik oldalt tudom. Engem megcsalt a párom egyszer, rettentõ rossz érzés volt, ez igaz, de legalább nem innen onnan kellett megtudnom hanem elmondta a szemembe... És ez azért nagyon sokat jelentett. Illetve mikor én is kikacsingattam a kapcsolatunkból akkor én is elmondtam neki... Szerintem ennyivel tartozol a másiknak.
Hát én párkapcsolatban élek (nem is kicsit...330km) de úgy gondoltam, hogy inkább megmondom a barátomnak: ha megcsalsz, kérlek mond el! inkább te, mint valaki más... úgyan is kajakozunk mindketten, és sajnos olyan ez a sport mint egy pletyka fészek... Itt órák alatt a fél ország tudja ha valami megtörtént. De a lényeg: ha szeretsz valakit akkor nem csalod meg. Ez van! Nincs az hogy túl sokat ittam, meg hogy a vágy vezetett. Akkor is a fejedbe kell tartani... Hogy csak õt szereted. Ennyí!!!
Ha csak kisebbféle megcsalás történt (csók), akkor szerintem nem feltétlenül kell elmondani. [ha nem áll fenn a veszélye, hogy mástól megtudhatja] Ha tisztában vagy vele, hogy úgyse történik meg többször és szánod-bánod bûnöd, és esetleg egy jó kapcsolatod lehet még a jelenlegivel, sztem el lehet sumákolni:) Ha nagyobb dolog(szex), vagy esetleg folytonosan történik, akkor mindenképp el kell mondani, hiszen ennek oka volt, hogy megtörtént!!!
Én egyszer csaltam meg a páromat, amikor úgy éreztem már nem kapok elég szeretetet. A srác a barátomnak mondta magát, azt mondta szeret én pedig elhittem. Aztán egyedül hagyott a szarban. Azóta várom a pillanatot hogy újra összefussak vele és elmondhassam neki a róla alkotott véleményem. Hihetetlenül megbántam a dolgot. Sírtam, és két nap múlva a párom elé álltam, és elmondtam neki mi történt. Könnyes szemekkel elmondott minden utolsó kis rib*ncnak, amit normál esetben senkitõl nem tûrtem volna, de akkor tudtam hogy igaza van. Nagyon sírtam és ott vége is lett a másfél éves kapcsolatunknak. Attól függetlenül hogy úgy éreztem már meghalt a kapcsolatunk lehetett volna szebb vége is, tisztában voltam/vagyok vele, hogy nagyon csúnyán elrontottam. Azóta soha nem csaltam meg senkit, engem viszont ketten is. Elõbbi kb 3 hét járás után, az nem nagyon hatott meg, az utóbbi srácra viszont azóta se tudok ránézni. Nem mondta el mi történt. Szépen hallgatott, ha beszélgettem egy sráccal féltékenykedett, majd amikor a kapcsolatunknak vége lett, hozzá tette, hogy "ja amúgy ezzel és ezzel ennyiszer megcsaltalak és most is van más" Azóta undorodom a sráctól. Ha addig elhallgatta, akkor miért kell búcsúajándékként ekkorát döfni valakibe? Ha lett volna annyi benne, hogy ezt a szemembe mondja, nem msn-en, akkor valószínû egy szép csattanós pofonnal vállnak szét útjaink. Ha megcsalnék valakit, biztos elmondanám neki, joga van tudni, és úgy dönteni, ahogy szerinte megfelelõ... Illetve azt is elmondanám neki miért tettem. Ugyanezt elvárnám akkor is, ha engem csalna meg valaki. Utána hagy döntsem el én, hogy akarok e még egy ilyen alakkal lenni vagy sem.
11.41-nek. Minden tiszteletem a tiéd. Utálom a sunnyogos hazugokat. Nálam az asszony csalt meg és 4-5évre rá tudtam meg a barátnõjétõl. Válofélben vagyunk, de ha azzonal Õ elmonja akkor egy csomo idõt megsporolhattunk volna magunknak, és nem egy kisgyerek inná a levét a különválásnak.
Egyszer csaltam meg a barátom, olyan bûntudatom volt, hogy ha megláttam, elsírtam magam, másnap elmondtam neki. (Azért másnap, mert aznap késõn értem haza, és neki meg már ki volt kapcsolva a telefon.) 1 hétig nem is találkoztunk, mert mind2en elsírtuk volna magunkat. Szakítottunk ugyan, de a legjobb barátok maradtunk (Én legalábbis csak benne bízok)
ha igazán szeretsz valakit, nem csalod meg. ha megcsalod, annak már oka van.... sosem tudnám megcsalni a barátomat, de ha tegyük fel mégis megtenném, tuti nem bírnám magamban tartani, még annak tudatában sem, hogy szakítani fog velem. kínozna a bûntudat, és úgy érezném tartozok neki ennyivel, hogy elmondjam. de valószínûleg sosem tudnék megbocsátani magamnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Nekem olyan nem tetszik ha belém értitek ugye?
A kérdező hozzászólása: Mikor tudhatom meg leghamarabb h terhes vagyok e?
Az ovuteszt lehet hogy pont peteérést mutat. Ha nem jönne meg akkor utána tesztelhetsz.. Hcg teszttel.
A kérdező hozzászólása: Hamarabb nem tudhatom meg semmiféleképpen h terhes vagyok e? Ó én már most szeretném tudni érted?

Szeretem a párom de nem szerelemmel. Mit tegyek, hogy újra belé szeressek?

Legjobb válasz: Ahhoz neked kell tenned valamit?Már régen rossz.

Ahhoz neked kell tenned valamit?Már régen rossz.
A kérdező hozzászólása: Annyi történt, hogy tetszik a kollégám de nincs köztünk semmi.
Már megint a "nem akarom megbántani" Az eszedbe se jut, hogy emiatt hazugságban kell élnetek, ami ha kiderül, ezerszer jobban fáj, mint ha õszinte lettél volna legalább 1x ebben az életben, de másokat megbántani nem akaró, másnéven gyáva nõstény.
Te is tudod a választ és elõttem is többen megírták. Igen, pocsék dolog a szakítás, de hát ez van... semmi értelme egy fél év után kihûlt kapcsolatot élesztgetni. Sajnálom, de ez az igazság, ne húzzátok egymás idejét feleslegesen, azzal senkinek se teszel jót.
Szerintem ha +2 évig még együtt vagy vele és akkor állsz majd elõ ezzel ( mert elõ fogsz, nem lehet leélni olyan valaki mellett az életed, akit nem szeretsz), akkor még jobban meg fogod bántani. Nem érdemes húzni az idõt, ha biztos vagy benne, hogy már nem szereted, akkor ne raboljátok egymás idejét.
A kérdező hozzászólása: De nem akarom megbántani.
Hát ha ennyi idõ után így érzel akkor vagy szakítsatok, vagy gondolkodj el, hogy nem csak egy kis átmeneti hormonzavar és hirtelen semmi se jó, így a kapcsolat sem. Történt egyébként bármi olyan, ami miatt elmúlhatott az érzés? Egyáltalán lettél szerelmes félév alatt?
Õszintén ha fél év után elmúlt a szerelem, akkor azt el kell engedni.
A kérdező hozzászólása: Fél éve vagyunk együtt, már egy hete máshogy érzek iránta mint eddig.
Mióta vagytok együtt? Mióta nem vagy szerelmes? Õ az? Házasok vagytok? Írhatnál részletesebben!
Szóval gyáva vagy, és képtelen az önreflexióra.
Ahova mondjuk az elsõ gyerek be van jelentve. A te vagy a párod lakcímére.
Ahova az elsõt. Albérletbe nem fogja engedni a tulaj.
Te sehova nem jelented be. Automatikusan a te állandó lakcímedet fogja kapni. Minden okirata a szülés után oda fog menni. Én azt javaslom, hogy a tulajjal beszéld meg a tartózkodási lakcímét a gyermekednek. Ahhoz, mint minden máshoz úgyis kell a beleegyezése. Egyébként semmilyen hátrány nem fog érni titeket, ha nem lesz oda bejelentve a gyermek. Max. bölcsi, ovinál lesz gond, mert kell majd a gyermek és a te lakcímed. Elsõsorban azokat fogják felvenni, akik kerületiek/városiak (ha vidékrõl beszélünk).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!