Találatok a következő kifejezésre: A párom csúnyán beszél velem, nem (3 db)

A párom nagyon csúnyán beszél velem, nem szeret már?

2éve vagyunk együtt a párommal, és az utóbbi id?ben nagyon csúnya hangnemet enged meg magának felém...ha nem teccik neki valami vagy ideges akkor mindenfélét mond rám PL: hogy én egy kurva, ribanc vagyok meg egy csicska..meg egy nyomorult ember...hülye fasz, közönséges picsa...és még hasonlók..és akkor ezekért még bocsánatot sem kér..mindezek mellett még ráncigál is néha..és mikor mondom neki hogy mért beszél így velem akkor mindig kiröhög és azt mondja hogy nagyon szánalmas vagyok és hogy mindig ráterelem...nagyon nagyon féltékeny például múltkor azon féltékenykedett hogy egy fiú megnézte myvipen az adatlapomat..meg mért igazolok ennek meg annak vissza..,mikor nem ismeretlen..meg olyanon hogy mért vagyok én erre meg arra a lapra beregisztrálva? pl youtube vagy zenés oldalra...biztos más fiúknak irogatok...

Legjobb válasz: Azonnal otthagyni. Lehet, hogy ez a fiú (bár kissé abnormális módon) valamilyen szinten szeret még téged, de birtokolni akar, és ami a lényeg, NEM TISZTEL. Ezt mutatja a hangnem, és amiket megenged veled szemben. Te egy önálló ember vagy, aki azt néz a neten, amit akar. Nem vagy már gyerek, hogy valaki is beleszóljon, még ha féltékenységbõl is... És ezek a szavak! Én azonnal otthagynám. Nem ismerlek, de biztosan jobbat érdemelsz ettõl a viselkedéstõl. Gondolj bele: ha lesz (vagy már van?) gyereketek, akkor milyen példa lesz, hogy apa így beszél anyával??? És nem lehet ezt semmire sem fogni, mert a tisztelet az elsõdleges!!!

Azonnal otthagyni. Lehet, hogy ez a fiú (bár kissé abnormális módon) valamilyen szinten szeret még téged, de birtokolni akar, és ami a lényeg, NEM TISZTEL. Ezt mutatja a hangnem, és amiket megenged veled szemben. Te egy önálló ember vagy, aki azt néz a neten, amit akar. Nem vagy már gyerek, hogy valaki is beleszóljon, még ha féltékenységbõl is... És ezek a szavak! Én azonnal otthagynám. Nem ismerlek, de biztosan jobbat érdemelsz ettõl a viselkedéstõl. Gondolj bele: ha lesz (vagy már van?) gyereketek, akkor milyen példa lesz, hogy apa így beszél anyával??? És nem lehet ezt semmire sem fogni, mert a tisztelet az elsõdleges!!!
Lehet, hogy szeret, lehet, hogy nem ezt ennyibõl nem tudom megállapítani, azt viszont igen, hogy ez a kapcsolat egyszerûen nem mûködik. Vagy menjetek el pszichológushoz, vagy hagyjátok abba, mivel ez mindkettõtöknek csak kínszenvedés így.
Egy jó kapcsolat alapja a bizalom és tisztelet. Úgy látom ez nálatok nincs meg. Jobban jársz ha otthagyod még mielõtt rosszabbra fordulnak a dolgok. Az ilyen nem szeret csak birtokolni akar.
Ez a fickó magához akar téged láncolni. Ha lehetne, még szó szerint is megtenné. Épp ezért aláz téged verbálisan (egyelõre). Így akarja összetörni az önbecsülésed, hogy azt érezd, rajta kívül senkinek nem kellenél, és így vele maradj. Hagyd ott a p*csába! Aki így viselkedik, az nem õszintén szereti a másikat. Te pedig végképp nem azt érdemled, hogy így bánjanak veled. Hidd el, annyi normális, jófej srác van! Cserélj!
Rúgd szét a seggét annak a szemét alaknak!Hogy engedhetet meg neki hogy így bánjon veled?! Ha az én pasim ilyeneket csinálna akkora pofont adnék neki hogy ott halna meg! Dobd ki!
Sajnos nem fog változni a viselkedése, hidd el. Szerintem addig dobd ki amíg nincs baba, mert utána már igen nehéz lenne. És a gyerekkel is így bánna, esetleg verné is? Nem ismerem a barátod de már most a hideg ráz tõle. Nem emberhez méltó ahogy viselkedik, de (remélem nem haragszol meg érte) de amíg hagyod tutu így fog viselkedni. Mond meg neki a frankót aztán fel is út le is út. Én egyébként tuti otthagytam volna, fájni fog a szakítás de aztán találsz egy olyan embert aki TÉNYLEG szeretni fog és nem egy utolsó senkinek néz. Na akkor tuti nem fogod bánni hogy elhagytad, neki meg majd meglátod milyen sok hoszú távú kapcsolata lesz ha nem változtat!!!! Ilyen viselkedést senkinek senkitõl nem kell eltûrnie!! Te egy emberi lény vagy õ meg...
azért rúgd ki a francba, nehogy már úgy érezze h mindent megtehet! én fiu vagyok de sose beszélek így egy nõvel! majd ha pofára esik akkor leesik neki hogy hoppá mit bukott el!
Uhhh...még vannak ilyen emberek??? Aki így beszél Veled az nem szeret...vagy elég furcsán mutatja ki...a mi kapcsolatunkban a párommal még az a szó hogy hülye..is sértõdést okoz! Én megértem, hogy szereted és emiatt nagy dilemmába vagy, de senkinek nem vagy a lábtörlõje, ne hagyd hogy így beszéljen Veled!!! Állj a sarkadra...és mond meg neki ha ez nem változik elhagyod...ha ennek tudatában nem változtat akkor szerintem egyértelmû mi a teendõ! A féltékenységrõl pedig: nem vagy az eszköze, és szabad ember vagy...nehogy már megmondják Neked mit tehetsz meg és mit nem...?! Ez a kóros féltékenység elõbb vagy utóbb ugyis a kapcsolatotok rovására menne...így nem lehet együtt élni!!!Szerintem gondolkozz el azon a lehetõségen ha egy alapos beszélgetés után nem változik...hogy elhagyod...bár nem hinném hogy megváltozna a leírtak alapján!:( De én nagyon szorítok Neked!!
sajna az én barátom is ezt csinálja velem.És sajna látom h. egyre durvább dolgokat enged meg magának, pegid mi is csak másfél éve vagyunk 1ütt... ha gondolod dumálhatnánk.
A kérdező hozzászólása: Hát jó lenne ha tudnánk beszélni!
A kérdező hozzászólása: Igen tudom, hogy ez lenne a helyes...és tudom is hogy ezt kellene tennem csak nagyon szeretem és fáj...vagyis én még mindig abban a tévhitben élek, hogy õ majd egyszer megváltozik és olyan lesz mint a kapcsolatunk elején...ahogyan most viselkedik és amilyen ember lett...nem szeretem..csak a régi "Énjét" szeretem...de az pedig már nem fog visszajönni...:-(
én is csak azt tudom mondani, hogy már most hagyd el!!! még ha gyereketek is lenne... ennél minden jobb... egy másik embert megalázni??? milyen jogon meri ezt tenni bárki is???sajnos nagyon sokan csinálják... õ egy beteg ember, rossz az ítélõképessége és hiába szereted, elõbb-utóbb már csak gyûlõlni tudnád. Addig hagyd el, amíg még meg nem ütött. Szerintem ne hagyd, hogy ennek a férfinek a viselkedése az egész életedre rányomja a bélyegét. Hát igen, szereted és nehéz, de tedd meg kérlek, ezt nem tûrheted.
A kérdező hozzászólása: de nagyon szeretem õt...csak félek hogy késõbb is ilyen lesz mikor baba lesz:-(..
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat...néha már azt sem tom hogy a lábtörlõje vagy épp a kutyája vagyok e....azért csinálja sztem, mert azt hiszi hogy velem akárhogy viselkedhet, mert én nem hagyom ott..de nagyon téved, mert ez így nem mehet:-(
A kérdező hozzászólása: erre az e-mailemre küldd el lécci az msn címedet: [email protected] és akkor majd felveszlek!jólenne beszélni minél hamarabb!

A párom ma elhagyott mert a fiam csúnyán beszélt vele és én nem szóltam rá. Azt mondta ő ezt nem bírja tovább. Hogyan szerezzem vissza?

Legjobb válasz: ezelõtt nem beszéltetek errõl? Gondolom nem az elsõ eset volt. Miért nem szóltál rá?

ezelõtt nem beszéltetek errõl? Gondolom nem az elsõ eset volt. Miért nem szóltál rá?
sehogy. a fiad szabados viselkedése ezek szerint fontosabb volt, mint a párkapcsolatot.
Nem kell hagyni, hogy megverje a gyerekedet, sokkal hatékonyabb és humánusabb eszközök is vannak. Az más kérdés, lehet, hogy a fiad arra játszott, hogy ellehetetlenítse a kapcsolatotokat.
Nem kell visszaszerezned. A párod minden jel szerint nem óhajt részt venni a gyerekkel közös életedben. Abban igaza van, hogy nem kéne hagynod, hogy csúnyán beszéljen vele, de mint férfi a férfivel, gondolom nem vette a fáradságot, hogy leüljön megbeszélni a fiaddal, miért viselkedik így vele. Csak megtûrte a gyereked. Nekem nem kéne ilyen pasi, a helyedben örülnék, hogy lelépett. Keress olyat, aki a fiaddal együtt elfogad, a fiad meg kérd meg, hogy tisztelje a választásod, a társad.
Gondolom ez nem az elsõ eset, hogy így bánt vele a fiad. Neked kell megnevelned a fiadat. Ha komolyan gondolod, hogy a jövõben kiállsz majd a párod mellett, akkor keresd meg a õt, és beszélj vele. Ígérd meg, hogy változtatsz, és tartsd is be az ígéreted. Talán szeret annyira téged, hogy adjon neked még egy esélyt. Ha összejössz a volt pároddal, ha nem, és másik férfi jön az életedbe, meg kell tanulnod fegyelmezned a fiad, különben mindenkit el fog marni mellõled.
Elõször is: rá kellett volna szólni a fiadra; attól, hogy a Tiéd, igenis nevelned kell. (Nekem is van két kislányom, megdorgáljuk õket, ha rossz fát tesznek a tûzre, ettõl függetlenül még szeretjük õket). No most, megnehezült a dolgod, mert a Fiadat kell rábeszélni, hogy legyen szíves kérjen a Párodtól bocsánatot és beszélje rá, hogy térjen vissza Hozzád.
Miért beszélt vele csúnyán? A férfi tett Nektek valami rosszat?
Miért beszélt vele csúnyán a fiad? Nem mindegy, hogy spontán, vagy az élettársad tett is valamit ezért. Természetesen a csúnya beszédért szólni kell, de az, hogy meg akarta verni ezért, az durva. Szerintem ne sajnáld, hogy elhagyott, ez egy állat...
Itt szerintem nem annak kellene a kérdésnek lennie hogy hogyan jöjjön haza a párod. Hanem annak hogy hogyan legyen egy egészséges felnõtt ember majd a fiadból... Egyébként kérd meg, hogy oldjátok meg közösen ezt a problémát... Vigyétek szakemberhez. Pszhihológus, nevelési tanácsadó. Stb...
A kérdező hozzászólása: Õ csak amolyan "szerelem gyerek". Nem tudom sehová elvinni mert nem tud viselkedni és szégyelném ha a dokival is csúnyán beszélne. Komolyan azt sem tudom most is hol van. Bezárni nem tudom mert szétverne mindent, semmi baj nem volt vele addig amíg iskolába nem ment.
szégyelném ha a dokival is csúnyán beszélne. - Pont azért kéne elvinni a dokihoz, hogy változzon. Mit kell ezen szégyellni? Valami problémája van, és kötelességed elvinni. Könnyebb lenne intézetbe adni, igaz?
A kérdező hozzászólása: De amúgy a kérdés nem a fiamról hanem a páromról szól. Menjek el hozzá és beszéljek vele?
Semmilyen tanács nem jó? Fogd kõ keményen! Minden próbálkozásnál törd le a szarvát. Ha szét üt valamit, akkor ne vedd észre, talán ha nem látja hogy dühöt vált ki belõled akkor nem fogja érdekelni. Több tanácsom nincs!
Menj! Próbálj meg beszélni vele. Hogy vissza megy e? Azt csak õ tudja.. De a gyereket vidd orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Majd holnap elviszem a gyereket orvoshoz bár nem tudom mit fog szólni hozzá, lehet többet árt neki mint használ.
Miért érzem azt, hogy Téged jobban izgat, hogy a párod visszajöjjön mint hogy a gyermeked rendben legyen?
A kérdező hozzászólása: Szeretem a páromat a fiamból pedig már elegem van.
De ha szereted a párod, miért teszed ki a kis Damian haragjának?
1. Ne hagyd, hogy a gyerek zsaroljon Téged. Feljelent ?és akkor mi van, nem bántod, éhezteted, nincs mitõl félned nem?. 2. sürgõsen nevelési tanácsadó, a gyereknek pedig gyermekpszichológus. Ez mindenképpen kell szerintem nektek, minél gyorsabban, mert tinikorába már megállíthatatlan lesz. 3. Remélem az intézetet nem gondoltátok komolyan. Ti neveltétek ilyenné a gyereket, milyen már, hogy elrontjátok aztán megszabadultok tõle. Nem tudom mennyire kötõdhetsz a gyerekedhez, ezt a helyzetet megoldani kéne, nem pedig elmenekülni elõle.Nem egy tárgy ami ha elromlik kidobom. Talán ezt a gyerek is érezheti, hogy ennyire nem ragaszkodsz hozzá. A szülei elváltak, az apjának új családja van ahol õ szintén nem kívánatos személy (ott is eldobták, mert nem megfelelõ a viselkedése). Te is leginkább csak azzal foglalkozol, hogyan szerezd vissza a párodat. Ha azt érzi, hogy a saját szüleinek csak probléma ne csodálkozz, hogy egyre agresszívabb és vadabb lesz. 4.Megértés, szeretet, törõdés és nevelés kell neki.Szabályok.Következetesség. Ne hagyd, hogy a gyerek irányítson. 5.A párodnak ígérd meg, hogy nagyobb teret kap a gyerek nevelése terén.Nem azzal, hogy verje, de pl. ha téged véd a gyerekkel szembe, ne a gyerek pártját fogd, mikor nincs is igaza.De ne is ess át a ló túloldalára se. Vond bele a nevelésbe és együtt fektessétek le a szabályokat. Esetleg az agresszióját levezethetné a fiad valamilyen sporttal, hátha. De még mindig a nevelési tanácsadót és pszichológust tanácsolom leginkább, mert ezt a helyzetet önerõbõl nemigen fogjátok tudni megoldani, annyira eldurvult már. Talán, ha ezeket megígéred a párodnak hajlandó lesz még egy esélyt adni nektek. Drukkolok!
Ám a párod a gyerek miatt hagyott ott, ha vissza is jön, és a helyzet nem változik a következõ ilyen esetnél megint elfog hagyni, ha a probléma forrása nem változik. A másik meg égne a fejed a doki elõtt a gyerek miatt? Remek akkor, hogy fog égni majd a fejed, ha majd kérdezik hol van, Te meg közlöd, hogy intézetbe adtad a SAJÁT gyereked mert nem bírtál vele, vagy pár év múlva majd a rendõrségre meg bíróságra járkálhatsz utána/vele, mert pár év múlva hidd el bajba fog kerülni. Na az lesz majd az igazán ciki.Akkor majd visszasírnád, hogy nem vitted anno orvoshoz.
43. vagyok. A pároddal is beszéld át mindezt. Mondd meg neki, ha szeret még, próbáljátok meg újra, te változtatsz. 1. Ha gondolja hogy melletted áll ebben, akkor költözzön vissza, és segítsen benne. Én ezt nem javaslom. Ez a te harcod, nem az övé. 2. Randizzatok, találkozzatok, jöjjetek össze újra. Addig te pedig neveld meg a fiad. A párod fog neked ebben erõt adni. Ha most hagyod veszni ezt a kapcsolatot, a fiad megint nyert, megint gyõzött. Megjutalmaztad. Azt akarta, hogy elmenjen a párod, és te mellé álltál, hagytad elmenni. Gratula.
Szerintem nézd meg a "Beszélnünk kell Kevinnel" címû filmet. A kissrác már egészen kis korában szociopata, aztán mikor nagyobb, kinyírja a faterját, a kishugát, és mészárlást rendez a suliban. Tudom, ez csak egy film, de te írtad, hogy a fiad maga az ördög. Egyébként tényleg nem értem, minek teszed fel hatszázszor ugyanazt a kérdést. Kaptál ezer meg ezer választ, te nem is akarsz cselekedni, csak sajnáltatod magad, vagy az egész kérdés kamu. Nem hiszem el, hogy egy 8 éves azzal fenyeget hogy feljelent. Azt se tudja, hogy kell. Hacsak tényleg nem õ az antikrisztus.
Sajnálom. És igenis vannak nevelhetetlen, kezelhetetlen, sõt gonosz gyerekek. Akikkel nem lehet mit kezdeni. Sok válaszoló könnyen beszél, mert nem õ áll ott két kezét széttárva, hogy nem tudom, mit tegyek, nem bírom tovább. Én megértem az anyát is, hogy elege van.
A nevelést rontottad el! Gondolj bele, a fiad agresszív terrorizálni fog más gyerekeket! Más életeket tesz tönkre. Párodnak ha van esze soha nemmegy vissza!
Ha komolyan vennéd, hogy baj van a gyerekkel, és elkezdenéd ott, hogy háziorvos, pszichológus, nevelési tanácsadó, gyermekpszichiátria, Vadaskert!!!! tehát utána menni a dolgoknak, ez a párodnál is jó pont lesz!
És tesztek valamit? Vagy apja csak lepasszolja neked? El lett neki mondva, hogy miért váltatok el? Fel tudta ezt dolgozni? Megértette? Dokihoz miért nem viszed el?
Nem az a gond, hogy ez a gyerek senkinek sem kell, senki nem szereti ?
A kérdező hozzászólása: Az apja már el sem viszi mert ott is azt csinálja mint az õrült, az öt éves kishugát megcibálja az apja felesége meg is mondta, hogy oda nem is mehet. De még mindig nem tudom, hogy hogyan érjem el, hogy a párom hazaköltözzön?!
Mennyi idõs a fiad? Milyen a természete?
A kérdező hozzászólása: Azért szólt rá a párom mert a gyerek belémrugott, erre az én fiam nekiesett elmondta mindenféle g**nek, k**nek stb. Én hülye meg a gyereknek adtam igazat...
Így ezek után azt mondom, egy jó nagy pofont megérdemelt volna a fiad - Tõled !!
Neveld meg a gyereked! Rugdos, meg nem fogad szót! Egy nagy pofon és befejezi!
A kérdező hozzászólása: A fiam nyolc éves és az iskolában is vannak vele bajok. Nem tudom miért ilyen agresszív, nem lehet vele bírni.
Azért nehogy már ne helyezhessen kilátásba verést a férfi, ha a párját rugdossa a gyerek! Hogy legyen tekintete elõtte, ha az anyja elõtt sincs? Nem mondom, hogy veréssel lehet tekintélyt szerezni, de ha a gyerek tudja, hogy az anyja pasija úgysem tehet ellene semmit, mert nem az apja, az anyja meg szimplán tehetetlen, akkor mi legyen? Nõjön a fejükre? Már megtörtént... Ez a kölyök nem kicsit viselkedészavaros.
Mit mondjak, fantasztikus nevelést kaphatott tõled, ha beléd rúg. Nem csodálom a párod, hogy lelépett. Én sem szórakoznék más elcs*szett kölykével, akire még rá sem szólhatok, ha bepofázik, sõt rugdos.
Nekem 11 éves a fiam. Nem az apukájával élünk. Nekem is van hogy a fiam többet enged meg magának mint szabadna. De én mindig rászólok és ha kell akkor sarokba állítom. Viszont soha de soha nem hagynám, hogy a párom megüsse! És nem azért mert nem az apukája, hanem azért mert én sem verem a gyermekemet. Ez nem nevelés, ez erõszak!!! Ha ezért elhagy, akkor menjen. A gyerek lelkivilágát is meg kell ám érteni, fõleg elvált szülõk esetében!
A kérdező hozzászólása: A gyerekemet nem lehet a sarokba állítani. A múltkor a hátamba vágott mert nem vettem neki a boltból csokit. Már arra is gondoltam, hogy intézetbe adom.
addig neveld meg még kicsi mert ha ilyen marad kamaszkorában belédállitj a kést ha nem ugy van valami ahogy õ akarja. (egy ilyenért én simán adtam volna neki pofont-jöhet a lepontozás)
Jézusom!! Intézetbe? Ezzel egy életre tönkrevágod! Én vagyok akinek 11 éves a fia. A gyerek olyan amilyenné neveljük! Ha magatartás probléma van vele, akkor magunkba kell néznünk jó alaposan, hogy miért van ez. A gyerek egy tiszta üres könyvként jön a világra, mi írjuk tele.. És hogy mi lesz benne? Az csak tõlünk függ!!! Ne add intézetbe kérlek! Õ egy gyerek... Ha nem áll a sarokba akkor zárd be a szobájába. Amikor meg megüt egy határozott mozdulattal kapd el a kezét és mond meg Neki hogy ilyet nem csinálhat. És ha legközelebb ezt teszi akkor ilyen és ilyen szankciók lesznek. És ha megteszi akkor be is kell tartani a szankciót. Te vagy a felnõtt, Neked kell a következetesnek lenned.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom a gyereket megbüntetni mert azzal zsarol, hogy elmondja az iskolában, hogy mi éheztetjük meg bántjuk és majd az iskola feljelent engem a gyámhivatalnál. Tudom, hogy nem szép amit mondok de ez a gyerek olyan mint az ördög.
21es ez müködik úgy 3-4éves korban de szerintem hasztalan 8évesnél.lehet szakember segitségét kellene kérni mi a teendõ ilyenkor. nekem volt egy ismerõsömnek ilyen a fia, most kamasz, tulajdonképp azt csinál amit akar, leköpi és le*urvázza a az anyját, nem lehet vele mit kezdeni, oylan dührohamai vannak hogy azt ugyan bezárhatod a szobába, kirugja az ajtót.
8 éves és így terrorizál ? Akkor ideje megkeményedned és határozott nevelési szabályokat felállítanod, amitõl ne térj el semmilyen indokkal. Bizonyára törni-zúzni fog, de most kell megfognod, különben pokollá teszi az életedet.
Jelentsen fel, ha akar. NE HAGYD, HOGY ZSAROLJON, MERT EZ CSAK A KEZDET !!!!
Hogy jutott idáig ez a gyerek? Nevelés nuku? Apja foglalkozik vele? Vidd el pszichológushoz! És egy pár pofon sem árt!
A kérdező hozzászólása: A fiam még nekem sem fogad szót nemhogy egy idegennek. Tegnap a párom meg akarta verni a gyereket mert csúnyát mondott neki, persze én nem hagytam és ebbõl lett a vita.

Tegnap veszekedtünk a párommal ő is csúnyán beszélt velem én meg az anyára mondtam csúnyákat és hát elég csúnya vége lett, megütött és sajnos ez már nem az első eset, mit tegyek?

Már 3 éve együtt élünk,de sosem volt felhőtlen a kapcsolatunk,elég sok vitánk volt már az anyáék miatt meg mert egészen más az életfelfogásunk de én szeretem és probálok mindenben változni meg alkalmazkodni.De most azon lett a balhé hogy én keveset keresek és hát sajnos ő vesz meg több mindent,meg ő tankolja az autót amivel én is megyek meg elvisz dolgozni,és hát van hogy a kajámba is beszáll vagy a telefonszámlámat állja,és hát én ezek utánn hogy enyi mindent megvesz,kifizet szerettem volna még elmenni szórakozni mert hát fél év alatt egyszer voltunk el és ezt szóvátettem de erre(persze többszöri szóváltás után) az volt a válasz hogy ő eltart engem meg hogy én azzal hogy e a fent emlitett dolgokat kifizeti felélem azt az összeget amiből elmennénk szórakozni és én élőskődő vagyok!!Na erre én persze berágtam és elmondtam a véleményemet az Anyárol és hát elég csúnya szavakkal mire ő megütött és én meg elmentem ki a folyosóra oda is követetett felburitottam a virágálványt és a földre estem,ő fogta meg a fejem hogy ne verjem be a járólapba,majd dühömben odavágtam a tv kapcsolót erre ő meg a telefonomat.Szóval nagy vita volt,de nem tudom mit tegyek most?Bocsánatot kért és szégyeli amit tett de valahogy nagyon fáj hogy igy viselkedett velem!

Legjobb válasz: Iratkozz be karatéra.

Iratkozz be karatéra.
Két dolgot nem csinálunk soha: Tökön ütni valakit és az anyázás. Mindenesetre, ha megütött (és õ a pasi, ami valószínû) akkor az nem nagyon tolerálható.
Most azonnal hagyd ott. Sajnos az én nevelõ'apám' is ezt csinálta az édesanyámmal. Az aki egyszer is kezet emel egy nõre az nem férfi. De te tudod ha így akarod leélni az életed akkor, hát ne akard.Az ilyen nem vátozik.
Szerintem ha van rá mód ideglenesen költözz el egy barátnõdhöz és kérj egy távol tartási végzést a bíróságtól. Az ilyenek soha nem változnak megver majd adja a virágot h megbánta és ígér fût fát. De ha megbocsátasz akkor megver majd újra meg újra meg újra, és mindig hozza majd a virágot. (Mert a beleegyezésedet, felhatalmazásnak fogja tekinteni, h úgy is meg van bocsátva.) Szerintem most lépj le , nagybátyámék ugyanezt játsszák csak ott az asszony tartja el õt. Bár pasi vagyok de senki nem ér annyit h most ilyenek ellenére vele maradj. Persze szerintem. 24 F
ha soha nem volt felhõtlen, akkor miért nem váltottál, ennek sok értelme nincs, anyát sem kellett volna szidni, ezt sokan rosszul tûrik szóval gondold végig és dönts N
Gondolom a szerelem az, ami miatt ezidáig kitartottál mellette és alkalmazkodni próbáltál hozzá. DE tudod Te hány olyan nõ van, akinek nem az alapvetõ költségeibe száll be a pasija, hanem konkrétan kondi-szoli-mûköröm-póthaj luxuscikkeket is a pasikával fizettet és mégis királynõként viselkedik... nem húzza azért össze magát, ergo Neked sem kell tûrni! Az ilyen tényleg nem fog megváltozni, mindig visszakönyörgi magát, térden állva, virággal, de aztán minden kezdõdik elölrõl, csak egyre durvább kivitelben. Bármilyen nehéz is lépned kell, a saját érdekeidet kell hosszú távon magad elõtt tartanod!!
Én ezek után a te helyedben csendben lennék, mint egy kisegér. Tényleg mindentegtesz, kifozet helyetted. Te meg ezen akadsz fent? Vannak ilyen esetek, bocsánatot kért, ennyi. Attól, hogy nõ vagy még nem vagy Isten.
nem is kérdés! hagyd ott de rögtön!!!
Hagyd ott.Ha megtette újbol meg fogja ha nagyon vitáztok.Egy nõt megütni szégyen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!