Találatok a következő kifejezésre: A párom csúnyán beszél velem, (7 db)

A párom ma elhagyott mert a fiam csúnyán beszélt vele és én nem szóltam rá. Azt mondta ő ezt nem bírja tovább. Hogyan szerezzem vissza?

Legjobb válasz: ezelõtt nem beszéltetek errõl? Gondolom nem az elsõ eset volt. Miért nem szóltál rá?

ezelõtt nem beszéltetek errõl? Gondolom nem az elsõ eset volt. Miért nem szóltál rá?
sehogy. a fiad szabados viselkedése ezek szerint fontosabb volt, mint a párkapcsolatot.
Nem kell hagyni, hogy megverje a gyerekedet, sokkal hatékonyabb és humánusabb eszközök is vannak. Az más kérdés, lehet, hogy a fiad arra játszott, hogy ellehetetlenítse a kapcsolatotokat.
Nem kell visszaszerezned. A párod minden jel szerint nem óhajt részt venni a gyerekkel közös életedben. Abban igaza van, hogy nem kéne hagynod, hogy csúnyán beszéljen vele, de mint férfi a férfivel, gondolom nem vette a fáradságot, hogy leüljön megbeszélni a fiaddal, miért viselkedik így vele. Csak megtûrte a gyereked. Nekem nem kéne ilyen pasi, a helyedben örülnék, hogy lelépett. Keress olyat, aki a fiaddal együtt elfogad, a fiad meg kérd meg, hogy tisztelje a választásod, a társad.
Gondolom ez nem az elsõ eset, hogy így bánt vele a fiad. Neked kell megnevelned a fiadat. Ha komolyan gondolod, hogy a jövõben kiállsz majd a párod mellett, akkor keresd meg a õt, és beszélj vele. Ígérd meg, hogy változtatsz, és tartsd is be az ígéreted. Talán szeret annyira téged, hogy adjon neked még egy esélyt. Ha összejössz a volt pároddal, ha nem, és másik férfi jön az életedbe, meg kell tanulnod fegyelmezned a fiad, különben mindenkit el fog marni mellõled.
Elõször is: rá kellett volna szólni a fiadra; attól, hogy a Tiéd, igenis nevelned kell. (Nekem is van két kislányom, megdorgáljuk õket, ha rossz fát tesznek a tûzre, ettõl függetlenül még szeretjük õket). No most, megnehezült a dolgod, mert a Fiadat kell rábeszélni, hogy legyen szíves kérjen a Párodtól bocsánatot és beszélje rá, hogy térjen vissza Hozzád.
Miért beszélt vele csúnyán? A férfi tett Nektek valami rosszat?
Miért beszélt vele csúnyán a fiad? Nem mindegy, hogy spontán, vagy az élettársad tett is valamit ezért. Természetesen a csúnya beszédért szólni kell, de az, hogy meg akarta verni ezért, az durva. Szerintem ne sajnáld, hogy elhagyott, ez egy állat...
Itt szerintem nem annak kellene a kérdésnek lennie hogy hogyan jöjjön haza a párod. Hanem annak hogy hogyan legyen egy egészséges felnõtt ember majd a fiadból... Egyébként kérd meg, hogy oldjátok meg közösen ezt a problémát... Vigyétek szakemberhez. Pszhihológus, nevelési tanácsadó. Stb...
A kérdező hozzászólása: Õ csak amolyan "szerelem gyerek". Nem tudom sehová elvinni mert nem tud viselkedni és szégyelném ha a dokival is csúnyán beszélne. Komolyan azt sem tudom most is hol van. Bezárni nem tudom mert szétverne mindent, semmi baj nem volt vele addig amíg iskolába nem ment.
szégyelném ha a dokival is csúnyán beszélne. - Pont azért kéne elvinni a dokihoz, hogy változzon. Mit kell ezen szégyellni? Valami problémája van, és kötelességed elvinni. Könnyebb lenne intézetbe adni, igaz?
A kérdező hozzászólása: De amúgy a kérdés nem a fiamról hanem a páromról szól. Menjek el hozzá és beszéljek vele?
Semmilyen tanács nem jó? Fogd kõ keményen! Minden próbálkozásnál törd le a szarvát. Ha szét üt valamit, akkor ne vedd észre, talán ha nem látja hogy dühöt vált ki belõled akkor nem fogja érdekelni. Több tanácsom nincs!
Menj! Próbálj meg beszélni vele. Hogy vissza megy e? Azt csak õ tudja.. De a gyereket vidd orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Majd holnap elviszem a gyereket orvoshoz bár nem tudom mit fog szólni hozzá, lehet többet árt neki mint használ.
Miért érzem azt, hogy Téged jobban izgat, hogy a párod visszajöjjön mint hogy a gyermeked rendben legyen?
A kérdező hozzászólása: Szeretem a páromat a fiamból pedig már elegem van.
De ha szereted a párod, miért teszed ki a kis Damian haragjának?
1. Ne hagyd, hogy a gyerek zsaroljon Téged. Feljelent ?és akkor mi van, nem bántod, éhezteted, nincs mitõl félned nem?. 2. sürgõsen nevelési tanácsadó, a gyereknek pedig gyermekpszichológus. Ez mindenképpen kell szerintem nektek, minél gyorsabban, mert tinikorába már megállíthatatlan lesz. 3. Remélem az intézetet nem gondoltátok komolyan. Ti neveltétek ilyenné a gyereket, milyen már, hogy elrontjátok aztán megszabadultok tõle. Nem tudom mennyire kötõdhetsz a gyerekedhez, ezt a helyzetet megoldani kéne, nem pedig elmenekülni elõle.Nem egy tárgy ami ha elromlik kidobom. Talán ezt a gyerek is érezheti, hogy ennyire nem ragaszkodsz hozzá. A szülei elváltak, az apjának új családja van ahol õ szintén nem kívánatos személy (ott is eldobták, mert nem megfelelõ a viselkedése). Te is leginkább csak azzal foglalkozol, hogyan szerezd vissza a párodat. Ha azt érzi, hogy a saját szüleinek csak probléma ne csodálkozz, hogy egyre agresszívabb és vadabb lesz. 4.Megértés, szeretet, törõdés és nevelés kell neki.Szabályok.Következetesség. Ne hagyd, hogy a gyerek irányítson. 5.A párodnak ígérd meg, hogy nagyobb teret kap a gyerek nevelése terén.Nem azzal, hogy verje, de pl. ha téged véd a gyerekkel szembe, ne a gyerek pártját fogd, mikor nincs is igaza.De ne is ess át a ló túloldalára se. Vond bele a nevelésbe és együtt fektessétek le a szabályokat. Esetleg az agresszióját levezethetné a fiad valamilyen sporttal, hátha. De még mindig a nevelési tanácsadót és pszichológust tanácsolom leginkább, mert ezt a helyzetet önerõbõl nemigen fogjátok tudni megoldani, annyira eldurvult már. Talán, ha ezeket megígéred a párodnak hajlandó lesz még egy esélyt adni nektek. Drukkolok!
Ám a párod a gyerek miatt hagyott ott, ha vissza is jön, és a helyzet nem változik a következõ ilyen esetnél megint elfog hagyni, ha a probléma forrása nem változik. A másik meg égne a fejed a doki elõtt a gyerek miatt? Remek akkor, hogy fog égni majd a fejed, ha majd kérdezik hol van, Te meg közlöd, hogy intézetbe adtad a SAJÁT gyereked mert nem bírtál vele, vagy pár év múlva majd a rendõrségre meg bíróságra járkálhatsz utána/vele, mert pár év múlva hidd el bajba fog kerülni. Na az lesz majd az igazán ciki.Akkor majd visszasírnád, hogy nem vitted anno orvoshoz.
43. vagyok. A pároddal is beszéld át mindezt. Mondd meg neki, ha szeret még, próbáljátok meg újra, te változtatsz. 1. Ha gondolja hogy melletted áll ebben, akkor költözzön vissza, és segítsen benne. Én ezt nem javaslom. Ez a te harcod, nem az övé. 2. Randizzatok, találkozzatok, jöjjetek össze újra. Addig te pedig neveld meg a fiad. A párod fog neked ebben erõt adni. Ha most hagyod veszni ezt a kapcsolatot, a fiad megint nyert, megint gyõzött. Megjutalmaztad. Azt akarta, hogy elmenjen a párod, és te mellé álltál, hagytad elmenni. Gratula.
Szerintem nézd meg a "Beszélnünk kell Kevinnel" címû filmet. A kissrác már egészen kis korában szociopata, aztán mikor nagyobb, kinyírja a faterját, a kishugát, és mészárlást rendez a suliban. Tudom, ez csak egy film, de te írtad, hogy a fiad maga az ördög. Egyébként tényleg nem értem, minek teszed fel hatszázszor ugyanazt a kérdést. Kaptál ezer meg ezer választ, te nem is akarsz cselekedni, csak sajnáltatod magad, vagy az egész kérdés kamu. Nem hiszem el, hogy egy 8 éves azzal fenyeget hogy feljelent. Azt se tudja, hogy kell. Hacsak tényleg nem õ az antikrisztus.
Sajnálom. És igenis vannak nevelhetetlen, kezelhetetlen, sõt gonosz gyerekek. Akikkel nem lehet mit kezdeni. Sok válaszoló könnyen beszél, mert nem õ áll ott két kezét széttárva, hogy nem tudom, mit tegyek, nem bírom tovább. Én megértem az anyát is, hogy elege van.
A nevelést rontottad el! Gondolj bele, a fiad agresszív terrorizálni fog más gyerekeket! Más életeket tesz tönkre. Párodnak ha van esze soha nemmegy vissza!
Ha komolyan vennéd, hogy baj van a gyerekkel, és elkezdenéd ott, hogy háziorvos, pszichológus, nevelési tanácsadó, gyermekpszichiátria, Vadaskert!!!! tehát utána menni a dolgoknak, ez a párodnál is jó pont lesz!
És tesztek valamit? Vagy apja csak lepasszolja neked? El lett neki mondva, hogy miért váltatok el? Fel tudta ezt dolgozni? Megértette? Dokihoz miért nem viszed el?
Nem az a gond, hogy ez a gyerek senkinek sem kell, senki nem szereti ?
A kérdező hozzászólása: Az apja már el sem viszi mert ott is azt csinálja mint az õrült, az öt éves kishugát megcibálja az apja felesége meg is mondta, hogy oda nem is mehet. De még mindig nem tudom, hogy hogyan érjem el, hogy a párom hazaköltözzön?!
Mennyi idõs a fiad? Milyen a természete?
A kérdező hozzászólása: Azért szólt rá a párom mert a gyerek belémrugott, erre az én fiam nekiesett elmondta mindenféle g**nek, k**nek stb. Én hülye meg a gyereknek adtam igazat...
Így ezek után azt mondom, egy jó nagy pofont megérdemelt volna a fiad - Tõled !!
Neveld meg a gyereked! Rugdos, meg nem fogad szót! Egy nagy pofon és befejezi!
A kérdező hozzászólása: A fiam nyolc éves és az iskolában is vannak vele bajok. Nem tudom miért ilyen agresszív, nem lehet vele bírni.
Azért nehogy már ne helyezhessen kilátásba verést a férfi, ha a párját rugdossa a gyerek! Hogy legyen tekintete elõtte, ha az anyja elõtt sincs? Nem mondom, hogy veréssel lehet tekintélyt szerezni, de ha a gyerek tudja, hogy az anyja pasija úgysem tehet ellene semmit, mert nem az apja, az anyja meg szimplán tehetetlen, akkor mi legyen? Nõjön a fejükre? Már megtörtént... Ez a kölyök nem kicsit viselkedészavaros.
Mit mondjak, fantasztikus nevelést kaphatott tõled, ha beléd rúg. Nem csodálom a párod, hogy lelépett. Én sem szórakoznék más elcs*szett kölykével, akire még rá sem szólhatok, ha bepofázik, sõt rugdos.
Nekem 11 éves a fiam. Nem az apukájával élünk. Nekem is van hogy a fiam többet enged meg magának mint szabadna. De én mindig rászólok és ha kell akkor sarokba állítom. Viszont soha de soha nem hagynám, hogy a párom megüsse! És nem azért mert nem az apukája, hanem azért mert én sem verem a gyermekemet. Ez nem nevelés, ez erõszak!!! Ha ezért elhagy, akkor menjen. A gyerek lelkivilágát is meg kell ám érteni, fõleg elvált szülõk esetében!
A kérdező hozzászólása: A gyerekemet nem lehet a sarokba állítani. A múltkor a hátamba vágott mert nem vettem neki a boltból csokit. Már arra is gondoltam, hogy intézetbe adom.
addig neveld meg még kicsi mert ha ilyen marad kamaszkorában belédállitj a kést ha nem ugy van valami ahogy õ akarja. (egy ilyenért én simán adtam volna neki pofont-jöhet a lepontozás)
Jézusom!! Intézetbe? Ezzel egy életre tönkrevágod! Én vagyok akinek 11 éves a fia. A gyerek olyan amilyenné neveljük! Ha magatartás probléma van vele, akkor magunkba kell néznünk jó alaposan, hogy miért van ez. A gyerek egy tiszta üres könyvként jön a világra, mi írjuk tele.. És hogy mi lesz benne? Az csak tõlünk függ!!! Ne add intézetbe kérlek! Õ egy gyerek... Ha nem áll a sarokba akkor zárd be a szobájába. Amikor meg megüt egy határozott mozdulattal kapd el a kezét és mond meg Neki hogy ilyet nem csinálhat. És ha legközelebb ezt teszi akkor ilyen és ilyen szankciók lesznek. És ha megteszi akkor be is kell tartani a szankciót. Te vagy a felnõtt, Neked kell a következetesnek lenned.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom a gyereket megbüntetni mert azzal zsarol, hogy elmondja az iskolában, hogy mi éheztetjük meg bántjuk és majd az iskola feljelent engem a gyámhivatalnál. Tudom, hogy nem szép amit mondok de ez a gyerek olyan mint az ördög.
21es ez müködik úgy 3-4éves korban de szerintem hasztalan 8évesnél.lehet szakember segitségét kellene kérni mi a teendõ ilyenkor. nekem volt egy ismerõsömnek ilyen a fia, most kamasz, tulajdonképp azt csinál amit akar, leköpi és le*urvázza a az anyját, nem lehet vele mit kezdeni, oylan dührohamai vannak hogy azt ugyan bezárhatod a szobába, kirugja az ajtót.
8 éves és így terrorizál ? Akkor ideje megkeményedned és határozott nevelési szabályokat felállítanod, amitõl ne térj el semmilyen indokkal. Bizonyára törni-zúzni fog, de most kell megfognod, különben pokollá teszi az életedet.
Jelentsen fel, ha akar. NE HAGYD, HOGY ZSAROLJON, MERT EZ CSAK A KEZDET !!!!
Hogy jutott idáig ez a gyerek? Nevelés nuku? Apja foglalkozik vele? Vidd el pszichológushoz! És egy pár pofon sem árt!
A kérdező hozzászólása: A fiam még nekem sem fogad szót nemhogy egy idegennek. Tegnap a párom meg akarta verni a gyereket mert csúnyát mondott neki, persze én nem hagytam és ebbõl lett a vita.

Tegnap veszekedtünk a párommal ő is csúnyán beszélt velem én meg az anyára mondtam csúnyákat és hát elég csúnya vége lett, megütött és sajnos ez már nem az első eset, mit tegyek?

Már 3 éve együtt élünk,de sosem volt felhőtlen a kapcsolatunk,elég sok vitánk volt már az anyáék miatt meg mert egészen más az életfelfogásunk de én szeretem és probálok mindenben változni meg alkalmazkodni.De most azon lett a balhé hogy én keveset keresek és hát sajnos ő vesz meg több mindent,meg ő tankolja az autót amivel én is megyek meg elvisz dolgozni,és hát van hogy a kajámba is beszáll vagy a telefonszámlámat állja,és hát én ezek utánn hogy enyi mindent megvesz,kifizet szerettem volna még elmenni szórakozni mert hát fél év alatt egyszer voltunk el és ezt szóvátettem de erre(persze többszöri szóváltás után) az volt a válasz hogy ő eltart engem meg hogy én azzal hogy e a fent emlitett dolgokat kifizeti felélem azt az összeget amiből elmennénk szórakozni és én élőskődő vagyok!!Na erre én persze berágtam és elmondtam a véleményemet az Anyárol és hát elég csúnya szavakkal mire ő megütött és én meg elmentem ki a folyosóra oda is követetett felburitottam a virágálványt és a földre estem,ő fogta meg a fejem hogy ne verjem be a járólapba,majd dühömben odavágtam a tv kapcsolót erre ő meg a telefonomat.Szóval nagy vita volt,de nem tudom mit tegyek most?Bocsánatot kért és szégyeli amit tett de valahogy nagyon fáj hogy igy viselkedett velem!

Legjobb válasz: Iratkozz be karatéra.

Iratkozz be karatéra.
Két dolgot nem csinálunk soha: Tökön ütni valakit és az anyázás. Mindenesetre, ha megütött (és õ a pasi, ami valószínû) akkor az nem nagyon tolerálható.
Most azonnal hagyd ott. Sajnos az én nevelõ'apám' is ezt csinálta az édesanyámmal. Az aki egyszer is kezet emel egy nõre az nem férfi. De te tudod ha így akarod leélni az életed akkor, hát ne akard.Az ilyen nem vátozik.
Szerintem ha van rá mód ideglenesen költözz el egy barátnõdhöz és kérj egy távol tartási végzést a bíróságtól. Az ilyenek soha nem változnak megver majd adja a virágot h megbánta és ígér fût fát. De ha megbocsátasz akkor megver majd újra meg újra meg újra, és mindig hozza majd a virágot. (Mert a beleegyezésedet, felhatalmazásnak fogja tekinteni, h úgy is meg van bocsátva.) Szerintem most lépj le , nagybátyámék ugyanezt játsszák csak ott az asszony tartja el õt. Bár pasi vagyok de senki nem ér annyit h most ilyenek ellenére vele maradj. Persze szerintem. 24 F
ha soha nem volt felhõtlen, akkor miért nem váltottál, ennek sok értelme nincs, anyát sem kellett volna szidni, ezt sokan rosszul tûrik szóval gondold végig és dönts N
Gondolom a szerelem az, ami miatt ezidáig kitartottál mellette és alkalmazkodni próbáltál hozzá. DE tudod Te hány olyan nõ van, akinek nem az alapvetõ költségeibe száll be a pasija, hanem konkrétan kondi-szoli-mûköröm-póthaj luxuscikkeket is a pasikával fizettet és mégis királynõként viselkedik... nem húzza azért össze magát, ergo Neked sem kell tûrni! Az ilyen tényleg nem fog megváltozni, mindig visszakönyörgi magát, térden állva, virággal, de aztán minden kezdõdik elölrõl, csak egyre durvább kivitelben. Bármilyen nehéz is lépned kell, a saját érdekeidet kell hosszú távon magad elõtt tartanod!!
Én ezek után a te helyedben csendben lennék, mint egy kisegér. Tényleg mindentegtesz, kifozet helyetted. Te meg ezen akadsz fent? Vannak ilyen esetek, bocsánatot kért, ennyi. Attól, hogy nõ vagy még nem vagy Isten.
nem is kérdés! hagyd ott de rögtön!!!
Hagyd ott.Ha megtette újbol meg fogja ha nagyon vitáztok.Egy nõt megütni szégyen.

A párom nagyon csúnyán beszél velem, nem szeret már?

2éve vagyunk együtt a párommal, és az utóbbi id?ben nagyon csúnya hangnemet enged meg magának felém...ha nem teccik neki valami vagy ideges akkor mindenfélét mond rám PL: hogy én egy kurva, ribanc vagyok meg egy csicska..meg egy nyomorult ember...hülye fasz, közönséges picsa...és még hasonlók..és akkor ezekért még bocsánatot sem kér..mindezek mellett még ráncigál is néha..és mikor mondom neki hogy mért beszél így velem akkor mindig kiröhög és azt mondja hogy nagyon szánalmas vagyok és hogy mindig ráterelem...nagyon nagyon féltékeny például múltkor azon féltékenykedett hogy egy fiú megnézte myvipen az adatlapomat..meg mért igazolok ennek meg annak vissza..,mikor nem ismeretlen..meg olyanon hogy mért vagyok én erre meg arra a lapra beregisztrálva? pl youtube vagy zenés oldalra...biztos más fiúknak irogatok...

Legjobb válasz: Azonnal otthagyni. Lehet, hogy ez a fiú (bár kissé abnormális módon) valamilyen szinten szeret még téged, de birtokolni akar, és ami a lényeg, NEM TISZTEL. Ezt mutatja a hangnem, és amiket megenged veled szemben. Te egy önálló ember vagy, aki azt néz a neten, amit akar. Nem vagy már gyerek, hogy valaki is beleszóljon, még ha féltékenységbõl is... És ezek a szavak! Én azonnal otthagynám. Nem ismerlek, de biztosan jobbat érdemelsz ettõl a viselkedéstõl. Gondolj bele: ha lesz (vagy már van?) gyereketek, akkor milyen példa lesz, hogy apa így beszél anyával??? És nem lehet ezt semmire sem fogni, mert a tisztelet az elsõdleges!!!

Azonnal otthagyni. Lehet, hogy ez a fiú (bár kissé abnormális módon) valamilyen szinten szeret még téged, de birtokolni akar, és ami a lényeg, NEM TISZTEL. Ezt mutatja a hangnem, és amiket megenged veled szemben. Te egy önálló ember vagy, aki azt néz a neten, amit akar. Nem vagy már gyerek, hogy valaki is beleszóljon, még ha féltékenységbõl is... És ezek a szavak! Én azonnal otthagynám. Nem ismerlek, de biztosan jobbat érdemelsz ettõl a viselkedéstõl. Gondolj bele: ha lesz (vagy már van?) gyereketek, akkor milyen példa lesz, hogy apa így beszél anyával??? És nem lehet ezt semmire sem fogni, mert a tisztelet az elsõdleges!!!
Lehet, hogy szeret, lehet, hogy nem ezt ennyibõl nem tudom megállapítani, azt viszont igen, hogy ez a kapcsolat egyszerûen nem mûködik. Vagy menjetek el pszichológushoz, vagy hagyjátok abba, mivel ez mindkettõtöknek csak kínszenvedés így.
Egy jó kapcsolat alapja a bizalom és tisztelet. Úgy látom ez nálatok nincs meg. Jobban jársz ha otthagyod még mielõtt rosszabbra fordulnak a dolgok. Az ilyen nem szeret csak birtokolni akar.
Ez a fickó magához akar téged láncolni. Ha lehetne, még szó szerint is megtenné. Épp ezért aláz téged verbálisan (egyelõre). Így akarja összetörni az önbecsülésed, hogy azt érezd, rajta kívül senkinek nem kellenél, és így vele maradj. Hagyd ott a p*csába! Aki így viselkedik, az nem õszintén szereti a másikat. Te pedig végképp nem azt érdemled, hogy így bánjanak veled. Hidd el, annyi normális, jófej srác van! Cserélj!
Rúgd szét a seggét annak a szemét alaknak!Hogy engedhetet meg neki hogy így bánjon veled?! Ha az én pasim ilyeneket csinálna akkora pofont adnék neki hogy ott halna meg! Dobd ki!
Sajnos nem fog változni a viselkedése, hidd el. Szerintem addig dobd ki amíg nincs baba, mert utána már igen nehéz lenne. És a gyerekkel is így bánna, esetleg verné is? Nem ismerem a barátod de már most a hideg ráz tõle. Nem emberhez méltó ahogy viselkedik, de (remélem nem haragszol meg érte) de amíg hagyod tutu így fog viselkedni. Mond meg neki a frankót aztán fel is út le is út. Én egyébként tuti otthagytam volna, fájni fog a szakítás de aztán találsz egy olyan embert aki TÉNYLEG szeretni fog és nem egy utolsó senkinek néz. Na akkor tuti nem fogod bánni hogy elhagytad, neki meg majd meglátod milyen sok hoszú távú kapcsolata lesz ha nem változtat!!!! Ilyen viselkedést senkinek senkitõl nem kell eltûrnie!! Te egy emberi lény vagy õ meg...
azért rúgd ki a francba, nehogy már úgy érezze h mindent megtehet! én fiu vagyok de sose beszélek így egy nõvel! majd ha pofára esik akkor leesik neki hogy hoppá mit bukott el!
Uhhh...még vannak ilyen emberek??? Aki így beszél Veled az nem szeret...vagy elég furcsán mutatja ki...a mi kapcsolatunkban a párommal még az a szó hogy hülye..is sértõdést okoz! Én megértem, hogy szereted és emiatt nagy dilemmába vagy, de senkinek nem vagy a lábtörlõje, ne hagyd hogy így beszéljen Veled!!! Állj a sarkadra...és mond meg neki ha ez nem változik elhagyod...ha ennek tudatában nem változtat akkor szerintem egyértelmû mi a teendõ! A féltékenységrõl pedig: nem vagy az eszköze, és szabad ember vagy...nehogy már megmondják Neked mit tehetsz meg és mit nem...?! Ez a kóros féltékenység elõbb vagy utóbb ugyis a kapcsolatotok rovására menne...így nem lehet együtt élni!!!Szerintem gondolkozz el azon a lehetõségen ha egy alapos beszélgetés után nem változik...hogy elhagyod...bár nem hinném hogy megváltozna a leírtak alapján!:( De én nagyon szorítok Neked!!
sajna az én barátom is ezt csinálja velem.És sajna látom h. egyre durvább dolgokat enged meg magának, pegid mi is csak másfél éve vagyunk 1ütt... ha gondolod dumálhatnánk.
A kérdező hozzászólása: Hát jó lenne ha tudnánk beszélni!
A kérdező hozzászólása: Igen tudom, hogy ez lenne a helyes...és tudom is hogy ezt kellene tennem csak nagyon szeretem és fáj...vagyis én még mindig abban a tévhitben élek, hogy õ majd egyszer megváltozik és olyan lesz mint a kapcsolatunk elején...ahogyan most viselkedik és amilyen ember lett...nem szeretem..csak a régi "Énjét" szeretem...de az pedig már nem fog visszajönni...:-(
én is csak azt tudom mondani, hogy már most hagyd el!!! még ha gyereketek is lenne... ennél minden jobb... egy másik embert megalázni??? milyen jogon meri ezt tenni bárki is???sajnos nagyon sokan csinálják... õ egy beteg ember, rossz az ítélõképessége és hiába szereted, elõbb-utóbb már csak gyûlõlni tudnád. Addig hagyd el, amíg még meg nem ütött. Szerintem ne hagyd, hogy ennek a férfinek a viselkedése az egész életedre rányomja a bélyegét. Hát igen, szereted és nehéz, de tedd meg kérlek, ezt nem tûrheted.
A kérdező hozzászólása: de nagyon szeretem õt...csak félek hogy késõbb is ilyen lesz mikor baba lesz:-(..
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat...néha már azt sem tom hogy a lábtörlõje vagy épp a kutyája vagyok e....azért csinálja sztem, mert azt hiszi hogy velem akárhogy viselkedhet, mert én nem hagyom ott..de nagyon téved, mert ez így nem mehet:-(
A kérdező hozzászólása: erre az e-mailemre küldd el lécci az msn címedet: [email protected] és akkor majd felveszlek!jólenne beszélni minél hamarabb!

Miért beszél velem ok nélkül is a párom csúnyán, odaszólogatva, arrogánsan, lök el magától, mert éppen kedve tartja? (Más nõkkel, férfiakkal tud kedvesen is beszélgetni úgy láttam)

Hozzáteszem a szüleivel is beszél így néha, azok is csak tûrik, meg inkább nem szólnak ilyenkor... Nem tanították meg a tiszteletre?

Legjobb válasz: Mert talált egy balekot azért csinálja :P

Mert talált egy balekot azért csinálja :P
már bocsáss meg:miért vagy még ezzel a kreténnel egyáltalán együtt?? ennél bármi és bárki jobb a válaszom: ez egy kretén azért
Mert megteheti veletek. Gyanítom, ha mással beszélne így, úgy pofánvágnák, hogy vért köpne. Na ezért nem beszél másokkal így :) Egyébként pedig én otthagynám a helyedben (ha lehetne, a szülei helyében is :D)
Ez a pasi egy gyökér, már bocsi. Szépen leépíti az önbizalmadat, hogy aztán annyira ne legyen önbecsülésed, hogy meg sem próbálsz mást keresni és mellette maradsz, tûrve a megaláztatást. Ha jót akarsz magadnak, gondolkozz el, hogy vele akarsz-e maradni. Mert nem fog megváltozni, csak rosszabb lesz.
És ez az a"ember" neked a "párod"?! Miért is?!
Te meg mindezek mellett képes voltál összeköltözni vele... Én a helyedben venném a cókmókom és elköltöznék. Ha valóban fontos vagy neki akkor majd tesz érte hogy visszakapjon, ha nem akkor meg örülj hogy megszabadultál egy ilyen alaktól. Ne hogy már lábtörlõnek nézzen, vagy mi a fac? Ember vagy, Nõ! Nem egy kapcarongy! Állj ki magadért. Ilyen körülmények között nem lehet egy életet leélni. Ha a szüleivel, a szerelmével így viselkedik, akkor vajon hogy fog bánni a gyerekeivel? Tipli csajszi mielõbb!

Csúnyán beszél velem a párom. Mit tegyek?

Mi már lassan több mint 1 éve vagyunk házasok a párommal,van egy 8 hónapos kisfiúnk. Az a gondom, hogy a párom még jó kedvében sem beszél kedvesen velem. Ha pedig ideges,veszekszünk, vagy ne adj' Isten részeg - akkor lehord a sárga földig. A veszekedés nálunk sajnos mindennapi dolog. Én hiába próbálom leszoktatni a káromkodásról, hasztalan. A baba hamarosan már érteni fog minket, és nem akarom, hogy az "anya" vagy az "apa" szavak helyett valami más legyen az első mondani valója. És hát nekem sem túl kellemes hallani a szitkozódásait, amik nem csak engem érintenek, hanem a szüleimet is. Külön élünk, édesanyám korán meghalt, édesapámmal nem túl jó a kapcsolatom. Nem tudom, mit tegyek, mert ha így megy tovább, teljesen kihal az a kevés romantika és szerelem is, ami eddig volt...

Legjobb válasz: Mintha csak nagymamám és nagypapám történetét olvasnám! Engem õk neveltek fel, és mindennap veszekedtek, szó szerint minden egyes nap. Papám alkoholista volt, párszor ha olyanja volt akkor felborította az asztalt, egyszer kitépte a mosdót a falból és egyszer hozzávágott mamámhoz egy szûrût, sebes lett az orra. Mamám maradi és nála úgy volt a "jóban rosszban, betegségben, egészségben" ahogy megvan írva... Sosem hagyta el a papámat, pedig kellett volna! Tönkre tette az egész életét, mamámnak, a két gyerekének és nekem is. Szerintem te ezt elõzd meg és hagyd ott a párodat... ha rendszeresen iszik, elõbb utóbb alkoholista lesz belõle és úgy jártok mint mi...

Mintha csak nagymamám és nagypapám történetét olvasnám! Engem õk neveltek fel, és mindennap veszekedtek, szó szerint minden egyes nap. Papám alkoholista volt, párszor ha olyanja volt akkor felborította az asztalt, egyszer kitépte a mosdót a falból és egyszer hozzávágott mamámhoz egy szûrût, sebes lett az orra. Mamám maradi és nála úgy volt a "jóban rosszban, betegségben, egészségben" ahogy megvan írva... Sosem hagyta el a papámat, pedig kellett volna! Tönkre tette az egész életét, mamámnak, a két gyerekének és nekem is. Szerintem te ezt elõzd meg és hagyd ott a párodat... ha rendszeresen iszik, elõbb utóbb alkoholista lesz belõle és úgy jártok mint mi...
El kell válni szerintem, mert nem tisztel a férjed mellesleg piál állandóan! Beadod a váló keresetet akkor talán észbe kap és megpróbál változni és még akkor mindig visszaléphetsz. úgy, hogy rá kéne ijeszteni! 24F
Szerintem az 1. kicsit drasztikus, elég mondani elõször. Nincs több szitok, hol van a kedvesség, mert válás lehet, ez így neked nagyon nem jó.
Egy év házasság után ilyen fokú tisztelet, kedvesség teljes hiánya a feleséggel szemben - most õszintén, mit remélsz, hogy jobb lesz? Szerintem csak rosszabb... Hogy jutottatok idáig? Gondolom, volt idõszak, amikor még nem csinálta ezt. Miért tûröd el?
A kérdező hozzászólása: Nem volt ez mindíg így...A baj csak az, hogy nem volt elég idõnk megismerni egymás természetét. Megismerkedésünk után nagyon hamar teherbe estem.Félreértés ne essék, nem vagypk tini, már elmúltam 24 éves. Amíg terhes voltam nagyon gondoskodó volt, de az utóbbi idõbenrá sem lehet ismerni...
Védekezés mellett?
A kérdező hozzászólása: Már késõ volt, amikor észre vettük, hogy elszakadt a gumi. Vettem be esemény utáni tablettát, de valamilyen csodás módon nem hatott. De ezt nem is bánom, mert csodálatos kisfiam született)))

Párommal öt éve élünk együtt, van egy két éves kislányunk! Nagyon csúnyán beszél, viselkedik velem, teljesen ok nélkül! El akarok menni a gyerekkel, de ha ez felmerül, fenyegetõzik! Félek tõle! Mi tehetnék?

Egy szobában vagyunk a kislánnyal,ha a gyerek sír õ hangositja a tv-t,mert nem hallja. Fent eszik a szobában este,holott van étkezõ,a gyerek oda megy hozzá,szeretne az ölében ülni,azt mondja nekem,vidd már innen a gyereket nem tudok nyugodtan enni,a fizetésemet spórolás szempontjából az õ számlájára kértem mondhatnám az õ parancsára,de igy én soha nem jutok hozzá,van hogy ugy kérek tõle 200 ft-ot tejre! Akkor a durvább dolgok! Egy este megkértem halkitson picit a tv-n,mert zavart nagyon,azt mondta fogd be,mert neked mindjárt nappal is sötétség lesz,volt mikor azt mondta nem biztos hogy reggel felkelsz,a minap kapart sorsjegyen 5000 ft-ot,láttam és mondtam,neki,hogy Úgyis õ váltja ki,erre az volt a válasz kösd fel magad. Szoval el szeretném hagyni,de Félek tõle. A Szüleim innen 500 km-re laknak oda tudnék csak menni,meg oda is szeretnék! Mi lenne a megoldás? Nagyon Megköszönném a válaszokat,akar hozzáértõktõl,vagy akik voltak hasonló cipõben! Nagyon köszönöm elõre is! Egy elkeseredett édesanya

Legjobb válasz: Borond, vonatjegy, jo utat! Udv: egy masik edesanya, aki szurkol neked!

Borond, vonatjegy, jo utat! Udv: egy masik edesanya, aki szurkol neked!
Szerintem meg elképzelhetõ, hogy a kapcsolatuk elején nem volt ilyen. Kérdezõ! A gyereket mennyire hordod a fenekedben? Csak a gyerek létezik? Vagy foglalkozol a férjeddel is? Megadod neki, amit kell, ami jár? Merthogy ok nélkül senki nem lesz ilyen...
14-es: Azért, mert tudja, hogy másnak sosem kellene, persze ha kell valami, ruha, kaja, stb. akkor hazamegy. 15-ös: sajnos anyukám nem hitte el az embereknek, mikor mondták, hogy apukámék alkeszok egytõl egyig, inkább neki hitt, õ persze tagadta. Nem mondom, naív volt nagyon, és borzasztó jóhiszemû, de akkor sem fogom anyukámat lehülyézni, akármit is írsz erre.
16-os: Mert szerinted azért, hogy nem foglalkozik a férjével, a gyilkossággal való fenyegetés jár? Érdekes értékrended van neked is ám...
A 18-asnak igaza van!Ha így beszél meg fenyeget a férjem, majd biztos ezek után megpróbálok neki mindent megadni, had legyen meg minden öröme õuraságának!Lényeg, hogy mentsük a kapcsolatot!Kérdezõ, amint tudod hagyd el, nem hiszem, hogy utànatok menne.Az ilyen viselkedést otthon azok szokták többnyire megengedni maguknak, akik egyébként soha senkinek pl.munkahelyen , nem mernek visszaszólni, otthon meg játszák az agyukat.Szerintem a te párodnak pszichés betegsége is lehet, emiatt pedig fõleg fontos mielõbb elköltözni a közelébõl is.
Nekem azért feltûnt, hogy nem éred fel ésszel, hogy ha a férjed eszik, akkor természetes igény, hogy a gyerek ne üljön olyankor az ölébe. Az ilyen balf.szoknak, mint te vagy, nem kellene szaporodni.
Mindenesetre rendezd az fizud és a számlád és húzás onnan. Engem fenyegetett, késõbb ütött meg egy férfi. Igaz gyerek nélkül voltunk. De közös munkánk során nagyon nem kaptam meg a fizumat, õ költött hatalmas tételeket, nekem épp jutott valamennyi. Miután megütött, hagytam a fenébe a pénzt, dugja fel magának. Az én egészségem és életem annyit nem ér. Gondolkodás nélkül fogtam magam és vissza költöztem anyuékhoz. Ilyenkor nem szabad azon téblábolni, maradjunk, vagy sem! Menni kell!
Azért mert a gyerek az ölébe akar ülni, még nem kell bunkónak lenni.Amúgy is azt írja csúnyán beszél vele.Nehogy még a kérdezõ legyen a hibás mert a párja egy barom.Neked meg leírták rendezd elöbb a fizut saját számládra aztán tûnés tõle minél besszebre!Sok sikert.
Igen, a párja egy barom, de lássuk be, hogy a kérdezõ sem egy észlény.Nem tudja lefoglalni addig a gyereket? Ha másban is így viselkedik, nem csoda, hogy hamar elszáll a türelem.
Elszáll a türelem és gyilkossággal fenyegetõzik, aha, értem én. Akkor mért nem mennek szét addig, amíg tényleg bele nem állítja egyszer a kést?
Igaza van mindenkinek abban, hogy a lányoknak bu*nko fiú kell.... A kedves fiúk nem kellenek nekik, mert rondák...... 17/F
Mi is át éltük már ezt anyummal apa ugyan ilyen agresszív volt és lehet h még mai napig is az legjobb dolog amit tenni tudsz az az hogy fogod a gyerkõcöt és leléptek ... Tipp: ha netán talán rájönne hogy hol vagytok és rápróbál beszélni arra hogy megváltozott ne higgy neki mert ez a mondás nagyon igaz:kutyából nem lesz szalonna.....
Csodàlom hogy mèg nem ütött meg, vagy igen?
" Nálunk is pontosan ugyanez volt, már csak akkor derült ki, hogy xy alkesz, mikor útban volt a gyerek, akit õ akart mindenáron... " Hagyjuk már! Ne próbáld már bemagyarázni, hogy elõtte egy angyal volt. Néha annyira ostoba nõk vannak (mondom ezt nõként...). Kérdezõ, ahogy mások is írták: ha már szültél egy ilyen ökörnek, akkor most a gyerekek érdekében szépen fogod magad, és elmész tõle.
13.: áruld már el, mi logikát látsz abban, hogy a férfi "magához akarja láncolni" a nõt a gyerekkel (ilyet se hallottam még...), aztán inkább elmegy máshova lakni és csak beszólogat? :D Mert ha még utána otthon lakna, kiszolgálná a feleség, megértem, jó, cselédet akart biztos. De ennek a hülyeségnek, amit írtál se füle se farka, hogy magához láncol a gyerekkel, de annyira hogy aztán inkább nem is lakik ott többé :D
A legjobb megoldás az, hogy a pasas amikor dolgozik vagy éppen csavarog valahol, akkor fogod a cuccaidat, és azonnal költözöl a szüleidhez. Persze elõtte elintézed, hogy a pénzed a te számládra menjen. Ez még 1 napot sem vesz igénybe. Vagy ha túl sok a cuccod, akkor bérelj fel pár ruhásszekrény méretû legénykét akik segítenek pakolni. Õ elõttük a pasasod úgysem mert balhézni.
Mindenképpen hagy el a párodat a gyermekkel. Ha nincs pézzed utiköltségre, biztos van barátnõd vagy ismerõsöd, aki segít. Szerintem legjobb lenne akkor elmenned, mikor a péárod nincs otthon. Hidd el megéri 500 km-ert utazni hogy megszabadúljatok ettõl az embertõl. Bátorságot, és szerencsét kívánok Nektek!
Most jöhetnék a szokásos szöveggel, hogy ezt elõre láthattad volna, kár volt neki szülni, nyilván nem egyik percrõl a másikra lett ilyen-ami igaz is.Csak ez rajtad nem segít.Esetleg mikor dolgozik, és mondjuk elõre megbeszélted valamelyik barátnõddel, ismerõsöddel, leléphetnél átmenetileg.Aztán irány a Családsegítõ Szolgálat.
fizu-külön számla, onnan szülõk válóper stb.
GOndolom a kapcsolatotok elején sem volt kedvesebb. Amit leírtál, abból kirí, hogy õ nem szeretett volna gyereket, csak zavarja. Gondolom "véletlen" teherbeesés volt... Mindegy, ez persze nem minõsíti a viselkedése alól, de te is hamarabb felismerhetted volna, hogy nem alkalmas sem párnak, sem apának, mert így senki nem változik meg 2 perc alatt! Nem értem mi ezekután még a kérdés? Kuuurvára lényegtelen, hogy hány km-re élnek ezesetben a szüleid, ha tudsz és szeretnél is, akkor menj! A kislányt aztán bölcsibe, te meg mehetsz dolgozni, kész. Ez lenne a megoldás! Nem az, hogy siránkozol meg tûröd és vele maradsz.
Amint tudsz menj el a szuleidhez. Az se baj, ha nem tudod minden holmidat magaddal vinni, csak legyetek vegre nyugalomban, biztonsagban. Ne felj, ugysem fog olyan messzire utanad menni. Az ilyeneknek csak a szaja nagy. Sot, valojaban orulni fog, hogy nem zavarja tobbet a pici. Csak azert lesz merges, mert nem lesz aki kiszolgalja otthon.
Gondolom nem most kezdõdött veled szemben ez a szánalmas viselkedés részérõl, tehát nem értem, hogy miért csak most gondolkozol a szakításban. Nyomorultak az emberek, rühellem õket.
Hogyhogy mi lenne a megoldás??? Fogod a gyereket és mész a szüleidhez!
1. Holnap reggel nyitsz egy bankszámlát. 2. Holnap a munkahelyeden átíratod oda a fizud utalását. 3. Elsõ fizudból hazautazol anyukádhoz és beadod a válópert.
A helyedben úgy csinálnám, hogy ha nem lenne pénzem kölcsön kérnék következõ fizu erejéig valakitõl, és napokon belül mennék a szüleimhez.
Hétfõn nyitsz egy bankszámlát. A munkahelyeden leadod, hogy a következõ fizetést oda utalják. Amint megkaptad a fizetést, összepakolsz és elmentek a gyerekkel a szüleidhez. Másnap beadod a válópert és gyerektartást kérsz.
"GOndolom a kapcsolatotok elején sem volt kedvesebb. Amit leírtál, abból kirí, hogy õ nem szeretett volna gyereket, csak zavarja. Gondolom "véletlen" teherbeesés volt..." Mindezt honnan tudod, kedves válaszoló? Olyan nincs is ezen a bolygón, hogy valaki direkt megmásítja a saját viselkedését, mert tudja, hogy ha önmagát adná, akkor nem kellene senkinek, mert egy dúvad, ugye? De okos vagy. Nálunk is pontosan ugyanez volt, már csak akkor derült ki, hogy xy alkesz, mikor útban volt a gyerek, akit õ akart mindenáron, aztán mikor megszületett, apuka gyakorlatilag nagyinál élt, mert nem bírta a gyereksírást. De a gyereket minden áron akarta, azzal akarta megfogni a feleségét. Szóval pont fordítva van, igazából a nõt tudja maga mellé láncolni a férfi egy gyerekkel, nem fordítva! Kérdezõ, addig menekülj el onnan, amíg nem tesz benned vagy a gyerekben kárt! Nincs jogod ennek kitenni a gyereket, pakolj össze, és húzz el onnan, már holnap! Ez nem lesz jobb, csak sokkal rosszabb, hidd el!
Kedves 20-as! "Nekem azért feltûnt, hogy nem éred fel ésszel, hogy ha a férjed eszik, akkor természetes igény, hogy a gyerek ne üljön olyankor az ölébe." nekem amikor kicsi voltam apám mindig megengedte hogy az ölébe üljek ha eszik sõt akkor még adott is nekem szivesen enni !! szóval logikus ha a gyerek odamegy akkor megengedi nem? netudom a te apud nem engedte meg vagy mi van? szerintem logikus na mind1.

Mit tegyek, ha a volt párom folyton keresztbe akar nekem tenni? Van egy 3 éves kislányunk is. Miért beszél velem csúnyán, mindig van valami kellemetlen beszólása, ha jön a gyerekért.

Legjobb válasz: Vidd el a barátnõdhöz a gyereket, és ott vegye át. Te ne legyél jelen sem az átadásnál, sem az átvételnél. Így nem kell meghallgatnod, amiket mondd.

Vidd el a barátnõdhöz a gyereket, és ott vegye át. Te ne legyél jelen sem az átadásnál, sem az átvételnél. Így nem kell meghallgatnod, amiket mondd.
Én ugyan ebben a cipõben vagyok, csak én megyek a gyerekekért! Nem értem emberek miért nem tudnak lezárni normálisan egy kapcsolatot!
Mondd meg neki, hogy a bunkóságával a gyereknek árt. Ha lehet, ne te add neki át a gyereket, hanem a mamád vagy valaki. Nálunk is ez volt.
Szerintem egy kapcsolat is, meg egy kapcsolat lezárása is alapvetõen két emberen múlik... mivel még legalább 2 évtizedig együtt kell mûködnötök a közös gyerek érdekében, talán nem lenne haszontalan, ha leülnétek (gyerek nélkül) valahol, és megbeszélnétek egymással a dolgot.
Mondd azt neki, hogy nagyon örülsz amiért állandóan ilyen bunkó, mert újra és újra hálát tudsz adni azért hogy elváltatok. Így ha újra bunkó lesz akkor csak neked ad igazat. Ez bántani fogja õt, és befogja a száját, meglátod. A lényeg, hogy légy nagyon nyugodt és higgadt amikor ezt mondod neki, és bármivel folytatja ne szólj vissza. Pár alkalom és abbahagyja, meglátod. A hiúsága gyõzni fog, és saját maga csapdájába esik.
Miért bunkó? Nem lehet, hogy viszonoz valamit? Ha te hagytad ott, és elszakítottad a gyerekétõl komoly ok nélkül, akkor pl. ne is várd, hogy kedvesen mosolyogjon, mert akkor ez jár neked. Ha közös döntés volt a válás, akkor valószínû, nem jött be a számítása, rosszul alakulnak a dolgai. Ekkor érdemes lenne beszélgetni.
A kérdező hozzászólása: Én hagytam el, mert nem szerettük egymást, meg mindig kötözködött velem. de azóta neki van barátnõje, és nemsokára meglesz a gyerekük, azért nem értem, miért így viselkedik, legalább ne szólna semmmit.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!