Találatok a következő kifejezésre: A párom csúnyán (105 db)

Miért beszél velem ok nélkül is a párom csúnyán, odaszólogatva, arrogánsan, lök el magától, mert éppen kedve tartja? (Más nõkkel, férfiakkal tud kedvesen is beszélgetni úgy láttam)

Hozzáteszem a szüleivel is beszél így néha, azok is csak tûrik, meg inkább nem szólnak ilyenkor... Nem tanították meg a tiszteletre?

Legjobb válasz: Mert talált egy balekot azért csinálja :P

Mert talált egy balekot azért csinálja :P
már bocsáss meg:miért vagy még ezzel a kreténnel egyáltalán együtt?? ennél bármi és bárki jobb a válaszom: ez egy kretén azért
Mert megteheti veletek. Gyanítom, ha mással beszélne így, úgy pofánvágnák, hogy vért köpne. Na ezért nem beszél másokkal így :) Egyébként pedig én otthagynám a helyedben (ha lehetne, a szülei helyében is :D)
Ez a pasi egy gyökér, már bocsi. Szépen leépíti az önbizalmadat, hogy aztán annyira ne legyen önbecsülésed, hogy meg sem próbálsz mást keresni és mellette maradsz, tûrve a megaláztatást. Ha jót akarsz magadnak, gondolkozz el, hogy vele akarsz-e maradni. Mert nem fog megváltozni, csak rosszabb lesz.
És ez az a"ember" neked a "párod"?! Miért is?!
Te meg mindezek mellett képes voltál összeköltözni vele... Én a helyedben venném a cókmókom és elköltöznék. Ha valóban fontos vagy neki akkor majd tesz érte hogy visszakapjon, ha nem akkor meg örülj hogy megszabadultál egy ilyen alaktól. Ne hogy már lábtörlõnek nézzen, vagy mi a fac? Ember vagy, Nõ! Nem egy kapcarongy! Állj ki magadért. Ilyen körülmények között nem lehet egy életet leélni. Ha a szüleivel, a szerelmével így viselkedik, akkor vajon hogy fog bánni a gyerekeivel? Tipli csajszi mielõbb!

Szakítottam a párommal, csúnya vége lett, de még mindig szeretem. Mit tegyek?

Bocsánatot szeretnék tőle kérni, de az az érzésem, hogy utál engem... Szóba sem akar állni velem. Sértegetett, én pedig vissza sértegettem. Mindketten gyerekesen viselkedtünk, viszont nekem kell megtennem a lépést a békülés felé, még ha nem is fogja értékelni. Nem szeretnék a rúd elé szaladni, ezért egyenlőre csak bocsánatot akarok kérni, de nem tudom, hogy hogyan tegyem? Tippek? A gond az, hogy egyáltalán nem ismerem a szeretetnyelvét... :( 24/F.

Legjobb válasz: Min vesztetek össze? Mit mondtál neki, ami miatt utálhat?

Min vesztetek össze? Mit mondtál neki, ami miatt utálhat?
Legyél lényegre törõ és vállalj mindent magadra.
Ez van.Önbecsülésed úgyse maradt már ha volt úgyhogy veszteni valód nincs.
Én ismerem a szeretet nyelvét fiú létemre, de eddig nem sok hasznát tudtam venni. :D
De azért elmondom nagy vonalakban, hogy mik a kulcsszavak: Sajnálom. Hibáztam. Mivel tehetném jóvá a történteket? Ígérem nem fordul elo többé. Meg tudnál bocsájtani???
A kérdező hozzászólása: Nem akart velem találkozni, egyet mondott mást csinált. Kicsit nagy az ego. Aztán pedig rám támadt Facebookon és elszakadt a cérnám, nagyon durván mondtam meg neki dolgokat. :(
ha így reagálsz rá és nem tudod tolerálni ha sérteget, akkor felejtsd el õt és haggy idõt magadnak és majd kilábalsz belõle. Magadon kell elsõsorban változtatni és utánna rajta.

Ha a párod csúnyán beszélne, káromkodna minden kis apróság miatt, elfogadnád?

Legjobb válasz: biztosan nem, tanuljon meg normálisan beszélni....

biztosan nem, tanuljon meg normálisan beszélni....
Hát attól függ. Milyen kis apróság miatt? Ha eleve ilyen természet, ilyen lobbanékony és heves stb. akkor nem zavarna ha amúgy szeretném. Persze társaságba vissza kellene magát fognia, mert nem akarnám magam szégyenbe hozni elegánsabb helyeken, na meg persze õt sem azzal, hogy hagynám, hogy így viselkedjen.
Elfogadnám, de örülnék, ha leszokna róla.
ez most olyan dolog h én is káromkodok ha pl. rácsapok a kalapáccsal az ujjamra vagy tönkre megy valami amit nehéz pótolni. De az h valaki alapból úgy beszél minden helyzetbe...az nem normális...jah meg még haveri társaságban szoktam nagyon nagyon "szép" szavakat használni:) 18/F
A volt barátom ilyen volt. Elfogadtam. Neki ilyen a természete. Társaságban tudta türtõztetni magát.
Nem. Viselkedjen ember módjára. A volt férjem ilyen volt. El is váltam tõle. Azóta kevesebbet káromkodik:-)
Szerintem undorító ha valaki csak így tudja kifejezni magát..
Én személyszerint nem fogadnám el. Lehet egy idõ múlva veled is úgy fog beszélni, ha eddig még nem kezdte el.


Tegnap veszekedtünk a párommal ő is csúnyán beszélt velem én meg az anyára mondtam csúnyákat és hát elég csúnya vége lett, megütött és sajnos ez már nem az első eset, mit tegyek?

Már 3 éve együtt élünk,de sosem volt felhőtlen a kapcsolatunk,elég sok vitánk volt már az anyáék miatt meg mert egészen más az életfelfogásunk de én szeretem és probálok mindenben változni meg alkalmazkodni.De most azon lett a balhé hogy én keveset keresek és hát sajnos ő vesz meg több mindent,meg ő tankolja az autót amivel én is megyek meg elvisz dolgozni,és hát van hogy a kajámba is beszáll vagy a telefonszámlámat állja,és hát én ezek utánn hogy enyi mindent megvesz,kifizet szerettem volna még elmenni szórakozni mert hát fél év alatt egyszer voltunk el és ezt szóvátettem de erre(persze többszöri szóváltás után) az volt a válasz hogy ő eltart engem meg hogy én azzal hogy e a fent emlitett dolgokat kifizeti felélem azt az összeget amiből elmennénk szórakozni és én élőskődő vagyok!!Na erre én persze berágtam és elmondtam a véleményemet az Anyárol és hát elég csúnya szavakkal mire ő megütött és én meg elmentem ki a folyosóra oda is követetett felburitottam a virágálványt és a földre estem,ő fogta meg a fejem hogy ne verjem be a járólapba,majd dühömben odavágtam a tv kapcsolót erre ő meg a telefonomat.Szóval nagy vita volt,de nem tudom mit tegyek most?Bocsánatot kért és szégyeli amit tett de valahogy nagyon fáj hogy igy viselkedett velem!

Legjobb válasz: Iratkozz be karatéra.

Iratkozz be karatéra.
Két dolgot nem csinálunk soha: Tökön ütni valakit és az anyázás. Mindenesetre, ha megütött (és õ a pasi, ami valószínû) akkor az nem nagyon tolerálható.
Most azonnal hagyd ott. Sajnos az én nevelõ'apám' is ezt csinálta az édesanyámmal. Az aki egyszer is kezet emel egy nõre az nem férfi. De te tudod ha így akarod leélni az életed akkor, hát ne akard.Az ilyen nem vátozik.
Szerintem ha van rá mód ideglenesen költözz el egy barátnõdhöz és kérj egy távol tartási végzést a bíróságtól. Az ilyenek soha nem változnak megver majd adja a virágot h megbánta és ígér fût fát. De ha megbocsátasz akkor megver majd újra meg újra meg újra, és mindig hozza majd a virágot. (Mert a beleegyezésedet, felhatalmazásnak fogja tekinteni, h úgy is meg van bocsátva.) Szerintem most lépj le , nagybátyámék ugyanezt játsszák csak ott az asszony tartja el õt. Bár pasi vagyok de senki nem ér annyit h most ilyenek ellenére vele maradj. Persze szerintem. 24 F
ha soha nem volt felhõtlen, akkor miért nem váltottál, ennek sok értelme nincs, anyát sem kellett volna szidni, ezt sokan rosszul tûrik szóval gondold végig és dönts N
Gondolom a szerelem az, ami miatt ezidáig kitartottál mellette és alkalmazkodni próbáltál hozzá. DE tudod Te hány olyan nõ van, akinek nem az alapvetõ költségeibe száll be a pasija, hanem konkrétan kondi-szoli-mûköröm-póthaj luxuscikkeket is a pasikával fizettet és mégis királynõként viselkedik... nem húzza azért össze magát, ergo Neked sem kell tûrni! Az ilyen tényleg nem fog megváltozni, mindig visszakönyörgi magát, térden állva, virággal, de aztán minden kezdõdik elölrõl, csak egyre durvább kivitelben. Bármilyen nehéz is lépned kell, a saját érdekeidet kell hosszú távon magad elõtt tartanod!!
Én ezek után a te helyedben csendben lennék, mint egy kisegér. Tényleg mindentegtesz, kifozet helyetted. Te meg ezen akadsz fent? Vannak ilyen esetek, bocsánatot kért, ennyi. Attól, hogy nõ vagy még nem vagy Isten.
nem is kérdés! hagyd ott de rögtön!!!
Hagyd ott.Ha megtette újbol meg fogja ha nagyon vitáztok.Egy nõt megütni szégyen.

Mit tehetek ha nagyon féltékeny rám a nevelt fiam? és akaratos nagyon csunyán beszél és ha együtt vagyunk a párommal ki követeli a figyelmét és borzasztó idegesitö?

Legjobb válasz: Hát én bizony nem hagynám, hogy a gyerek csúnyán beszéljen velem. Az igaz, hogy az apjának (meg nyilván az anyjának) kéne megnevelni, de Neked akkor sem kell/szabad mindent elviselni! Ha csúnyán beszél Veled, akkor szép nyugodtan mondd meg neki, hogy Te ezt nem tûröd el, és ha ez nem tetszik neki, akkor kimehet egy másik helyiségbe, aztán ott úgy beszél, ahogy akar. Miért kéne Neked mindent eltûrni, csak azért, mert a párodnak van egy neveletlen kölyke??? Ha ne állsz a sarkadra, hidd el, semmivel sem lesz jobb! Ha Te mindig kedves vagy, de nem tûrsz el mindent, akkor egy kicsit talán még tisztelni is fog, rájön, hogy nem tehet meg mindent, akkor sem, ha a szülei bármit elviselnek tõle.

Még valami: Ha Téged csak az apja "véd" meg, akkor a gyerek szemében gyenge vagy, tehát bármit megtehet... "Ha nem helyénvalóan viselkedik, hagyd ott"??? Hát, ha Te vagy otthon, akkor ne Te hagyd ott, hanem õ menjen ki a szobából.
Hát én bizony nem hagynám, hogy a gyerek csúnyán beszéljen velem. Az igaz, hogy az apjának (meg nyilván az anyjának) kéne megnevelni, de Neked akkor sem kell/szabad mindent elviselni! Ha csúnyán beszél Veled, akkor szép nyugodtan mondd meg neki, hogy Te ezt nem tûröd el, és ha ez nem tetszik neki, akkor kimehet egy másik helyiségbe, aztán ott úgy beszél, ahogy akar. Miért kéne Neked mindent eltûrni, csak azért, mert a párodnak van egy neveletlen kölyke??? Ha ne állsz a sarkadra, hidd el, semmivel sem lesz jobb! Ha Te mindig kedves vagy, de nem tûrsz el mindent, akkor egy kicsit talán még tisztelni is fog, rájön, hogy nem tehet meg mindent, akkor sem, ha a szülei bármit elviselnek tõle.
Nem tudsz vele mit csinálni. Gyerek és valószínûleg téged hibáztat, hogy a szülei nincsenek együtt. Majd elmúlik - vagy nem...
Nevelési tanácsadóba kéne elmenni ott sokat segithetnek. http://www.gekkonet.hu/kalauz/nevelesi-tanacsado.html
Riri! Egy 10 éves gyereket ha egy "idegen", pláne ha az "ellenség" próbál meg rendreutasítani, abból csak nagyobb balhé lesz. Annál inkább rosszul fog viselkedni. Itt a kérdezõnek - akármilyen nehéz is- el kell viselnie. A gyerek szemében õ az oka mindennek- még akkor is, ha voltaképpen semmi köze nem volt a váláshoz. A szüleinek kell megnevelniük. Elsõsorban az apja kellene hogy komolyan elbeszélgessen vele. Pl Kati hozzám tartozik, nem kell szeretned, ha nem akarod, de tisztelned kell. Nekem fontos, az életem része, ugyanúgy, ahogyan te is. Ha õ viselkedne veled így, mit szólnál hozzá? Te is elvárod tõle a tiszteletet, add meg neki te is. Ha nem megy, akkor nem kell többet találkoznotok. Majd te meg én elmegyünk a parkba, ahelyett, hogy otthon lennénk.
Nem, neked nem kellene szólnod, csak az apjának, amíg ennyire ellenséges. Ha szólsz, az csak ront a helyzeten. Ha nem helyénvalóan viselkedik, hagyd ott. Apuka meg nyugodtan leülhet vele és elmagyarázhatja neki, hogy nem kell szeretnie téged, de a tiszteletet adja meg.
A kérdező hozzászólása: a párom most már beszélt vele és igaz már nem tesz nekem anyira csunyán az apja elött de mikor nem látja vagy nem hallja ...hmm ki készit a stilusa és már mondtam a páromnak hogy jobb ha most neveli meg mert késöbb nagyobb gondok is lehetnek
A kérdező hozzászólása: de én persze akkor rá sem szolhatok ha csunya szavakat mond rám vagy akár az apukájára? 10 éves lesz
Ezzel te nem tudsz mit tenni, csak a párod!Neki kell vele beszélni, téged megszerettetnie...Neked meg tûrnöd kell, kedvesnek lenned, hiszen neki gondolom fáj, hogy szétmentek a szülei. Mennyi idõs amúgy?
A kérdező hozzászólása: csak lehet valamit csinálni vele nem szarhat az apja fejére meg az enyimre bocsi a csunya szóért...de ez igy van
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítségeteket! :)

A párom lelkileg+érzelimeg sokszor megbánt, ami nagyon fáj nekem. Nagyon csúnyákat is szokott mondani. Mit tegyek ilyenkor?

Én 25 éves vok (n?), ? 28. 5 éve élettársak vagyunk. Fizikailag még nem bántott meg, de lelkileg nagyon sokszor. Kiabál, idegbeteg, csúnyán beszél. Ha megakarom védeni magam, vagy kikérem magamnak, csak anyit mond, hogy ha nem tetszik vmi, akkor el lehet költözni! (én mentem oda hozzájuk lakni) Néha tiszta ideg a gyomrom, remeg, s ordítanék a sok fájdalomtól. Cselekszik ilyt egy férfi, ha szerelmes? Vagy már itt a vég?

Legjobb válasz: Szia! Az öt év az tényleg szép idõ. Mi már 7 éve vagyunk együtt, és én költöztem hozzájuk. De velem nem beszél így,mint veled. Szerintem kérdezz rá, hogy mi az oka, hogy kiabál, csúnyán beszél. Ha nem veled van baja, akkor mondd meg neki, hogy a feszültséget ne rajtad vezesse le, mert te nem tehetsz arról, hogy neki baja van. Inkább beszéljétek meg, hiszen ezért vagytok egy pár. Hosszú távon persze ez nem jó, mert lelkileg kikészíted magad. Akkor inkább lépj ki ebbõl a kapcsolatból. Remélem megoldódnak a dolgok. :)

Szia! Az öt év az tényleg szép idõ. Mi már 7 éve vagyunk együtt, és én költöztem hozzájuk. De velem nem beszél így, mint veled. Szerintem kérdezz rá, hogy mi az oka, hogy kiabál, csúnyán beszél. Ha nem veled van baja, akkor mondd meg neki, hogy a feszültséget ne rajtad vezesse le, mert te nem tehetsz arról, hogy neki baja van. Inkább beszéljétek meg, hiszen ezért vagytok egy pár. Hosszú távon persze ez nem jó, mert lelkileg kikészíted magad. Akkor inkább lépj ki ebbõl a kapcsolatból. Remélem megoldódnak a dolgok. :)
Próbáld meg, egyszer tényleg költözz el!Én soha nem mennék vissza.Neked is azt tanácsolom, gondold végig:mi tart még mindig ott?Érdemes lelkileg összetörve élni?Még fiatal vagy, ne élj így, tudsz változtatni rajta!Az idõ múlásával csak rosszabb lesz.Sok erõt kívánok a változtatáshoz!
szerintem akit szeretünk azzal nem beszélünk csúnyán.igaz mindenkinek van rossz napja, de az nem ok rá.te azt írod, sokszor.ezek szerint mindig rossz napja van?nem hiszem...az ember néha megbántja a másikat egyéb ezer okból kifolyólag.de te ezt úgyis érzed hogy mikor miért beszél így.ha nem telálod az okát hogy miért, valószinû nincs is.ha pedig azt vágja a fejedhez hogy el lehet költözni, akkor nem nagyon szeret.akit én szeretek azt nem elzavarom, hanem magam mellett próbálom tartani.beszélni kéne vele errõl.te érzed hogy szeret?mert he nem akkor baj van.lépned kell.neked!még mielött kikészülsz.ne hagyd hogy odáíg fajuljanak a dolgok, hogy rossz emlékként éljen benned ez az 5 év.remélem sikerül megoldani.ha találsz majd valakit, aki igazán szeretni és tisztelni fog, megérted mirõl beszélek.hidd el.én átéltem!!!
lehet, hogy csak feszült... próbálj meg vele nagyon kedves lenni pár napig, mindent a kedve szerint tenni... lehet, ha megpróbálnál vele beszélni, azt is kikérné magának. sztem az ilyen típussal csak végtelen türelemmel, tûréssel és odaadással lehet együttélni, meg hogy felül tudj emelkedni ezeken a sértéseken, nem kell komolyan venni ezeket, csak a pillanat hevében mondja. sztem úgyse fog megváltozni, nálam is az van, hogyha eldurran az agyam, akkor egy ideig elég nehéz visszahozni:D:S sok embert megbántok közbe, amikor ideges vagyok, olyanokat, akikért egyébként az életemet adnám
hagyd ott! aki ilyen most az nem változik meg.max rosszabb irányba. ne hagyd hogy addig fajuljanak a dolgok mig megüt vagy vmi ilyesmi.ez sajnálatos de lehet hogy e a legjobb megoldás.
Szia!Kérdezz rá, hogy mi baja van?!Mond meg neki hogy rosszul esik, fáj, ideges vagy amiért így viselkedik veled.De ha már azt mondja hogy ha nem tetszik lehet költözni akkor szerintem nem szeret már, csak megszokásból van veled!Ne éld le így az egész életedet, tök idegroncsoskodással!!!Nem éri meg!Találhatsz magadnak sokkal rendesebb pasit, hidd el.Ha nem áll le akkor szakíts vele.Ne tûrj.Meg szerintem te sem birod a végtelenségig tûrni hogy így bánik veled.A gyereketekkel is ilyen lesz akkor valóban pokol lesz az életed!Sok sikert!S fel a fejjel! IBI
Velem ugyanez volt, bar en meg csak 3 eve vagyok egyutt a baratommal, es nem is laktunk egyutt... de amikor megelegeltem a bunkozasat, es mar nem is voltam ra kivancsi, foglalkoztam masokkal, es nem vele, milyen erdekes eszbe kapott...es mikor szakitasra kerult a sor, konyorgott, hogy ne hagyjam el, mert szeret, es megbant mindent... nem mondtam neki azonnal igent, ketelyek kozott hagytam, folyamatosan hivogatott es irta az uzeneteit... Azota megvaltozott.. Egy ilyen trauma, hogy elveszithetik azt akit szeretnek, megvaltoztathatjak oket egy kicsit. Elgondolkodik azon mit es hogyan mond, vagy ha elobb beszel mint gondolkozik, rogton elnezest ker. koltozz el, es ne is foglalkozzal vele. meglesz a gyumolcse, ha szerelmes.. de ne ugorj az elos szep szora a karjaiba.
Én tutira elköltöznék!!!!!! Nem vagy te a kutyája, sem a tulajdona. Rajtad múlik meddig nyelsz még, de nem hiszem hogy egy ilyen patkány megér egy gyomorfekélyt!
Szerintem változtass stratégiát, azzal együtt h egyetértek - egyszer tényleg mutasd meg h téged nem lehet zsarolni ilyenekkel hogy el is lehet költözni. Szóval pl. ahelyett, hogy kikérnéd magadnak, hogy megbánt, kérdezd meg tõle, mit érez, mi bántja, mi történt vele, szereted, aggódsz érte - vagyis koncentráljatok rá. Valahol biztos, hogy nem téged akar megbántani, és ha ezt tudod, akkor nem fogod már ennyire komolyan venni, bármit is vág a fejedhez. Ha érzed hogy elönt a méreg, számolj magadban, nyugodj le és jusson eszedbe, hogy igazából most lehet hogy õ szenved vmi miatt és segítségre van szüksége, és legyél te, aki segít, jobban fogod magad érezni ettõl is. Ha ezek után sem változik a dolog, akkor tényleg lépned kell, mert még tényleg fiatal vagy!!
hát... több mint való szinû csak rajtad tölti ki a mérgét... nem veled van a baja! de azért nem rossz ötlet egy ideig szüneteltetni és elköltözni...
szia! Nálunk az van, hogy anyunak van egy élettársa (velünk lakik kiskorom óta), aki 12 éve ezt csinálja, velem s anyuval is nagyon csúnyán kiabál, meg mindennek lehord minket. Már teljesen elment az önbizalmam, meg ott tartok, hogy amíg itt lakok, addig nem is nagyon akarok barátot. Gondolj bele, hogy mi lesz, ha lesz gyereket is 1x, azt szeretnéd, hogy vele is így viselkedjen? Mert vele sem fog különben. Én biztos lépnék a barátodtól.
Szia! szerintem hagyd el. fiatal vagy még találsz mást. de aki ilyen az már nem változik meg. esetleg még rosszabb lesz( megüt vagy valami ilyesmi). ez sajnálatos dolog de bele kell gondolni. aki így viselkedik annak nem való barátnö

Szerintetek mi jellemző a párokra külsőleg? Szép nő-szép férfi Szép nő-csúnya férfi Csúnya-csúnya Szép-szép?

Saját vélemény, észrevételetek?

Legjobb válasz: Én ismerek nem egy szép fiú, csúnyácska lány párost, és igen azt kell mondanom, hogy ezeknek a srácoknak nincs önbizalmuk. Van egy nagyon jó barátom, akivel sokat beszélgetünk a párjáról, szégyen nem szégyen többször megkérdeztem miért nem keres magának egy jobbat? (Ne ítélkezzetek felettem, a lány nem csak csúnyácska, de nagy szájú, bunkó nõ is, olyannyira, hogy szegény srác barátok nélkül maradt, mert ha a lány ott van, nem tudnunk 10 percnél tovább velük maradni.) Õ azt mondta, õ már úgy sem találna nála jobbat és már öreg is ahhoz, hogy keresgéljen (28 éves). De vannak olyan ismerõseim is akik mintha egymásnak lettek volna teremtve, mind ketten jól néznek ki, és nagyon illenek egymáshoz.

Én ismerek nem egy szép fiú, csúnyácska lány párost, és igen azt kell mondanom, hogy ezeknek a srácoknak nincs önbizalmuk. Van egy nagyon jó barátom, akivel sokat beszélgetünk a párjáról, szégyen nem szégyen többször megkérdeztem miért nem keres magának egy jobbat? (Ne ítélkezzetek felettem, a lány nem csak csúnyácska, de nagy szájú, bunkó nõ is, olyannyira, hogy szegény srác barátok nélkül maradt, mert ha a lány ott van, nem tudnunk 10 percnél tovább velük maradni.) Õ azt mondta, õ már úgy sem találna nála jobbat és már öreg is ahhoz, hogy keresgéljen (28 éves). De vannak olyan ismerõseim is akik mintha egymásnak lettek volna teremtve, mind ketten jól néznek ki, és nagyon illenek egymáshoz.
Nincs "szabály" rá, hogy ki kivel jön össze. Másrészt a szépség relatív. Ha látok egy párt, lehet, hogy én a lányt látom csúnyábbnak, de mondjuk egy barátnõm a fiút. Ezt nem lehet így bekategorizálni, hogy ki szép, és ki csúnya. Ha annyira meg akarod ezt figyelni, nézd azt, hogy neked ki szép és ki nem annyira. Ha sétálsz az utcán, és látsz egy párocskát, figyeld meg, és akár fel is jegyezheted magadnak, hogy abból a párosból melyik félt tartod szebbnek. És így a következõnél is. Ha már néhány párról van információd, össze tudod hasonlítani az eredményeket, és kialakul, hogy a többség hogy választ (szerinted).
Alapvetõen minden önbizalom kérdése. A szép fiú - csúnya lány párosítások általában úgy jönnek létre, hogy a fiúnak nincs önbizalma. Mert ha lenne, akkor (akármilyen jó belsõ értékei is vannak a lánynak) soha nem ismerkedne meg a csúnya lánnyal komolyabban, ergo nem is jöhetnének össze. A csúnya pasi szép lány, hát igen. Az klasszikus. A nõknél fontosabbak az egyéb szempontok (farok- illetve pénztárcaméret), így ez könnyen létrejön két normális ember között is. Aki írta, milyen aranyos amikor fogdosság egy nem annyira szép lány kezét, hát szerintem sokkal aranyosabb amikor két csúnyácska ember megtalálja egymást, és boldogok :)
elég érthetetlen a kérdésed, de ha arra gondolsz, hogy szép lány mellé, helyes fiút lehet-e csak elképzelni, és fordítva...hát, ezt a "könyvet" az élet írja :)
Hát az én véleményem az, hogy: - "csúnya" lány + "csúnya" srác (mindenkinek más a szép) - "csúnya" lány + helyes srác: akkor van általában ha a srác hiába helyes nem egy balfax nagyképû majom, és attól, hogy a csaj nem szép lehet vele normálisan beszélgetni - szép lány + "csúnya" srác: akkor, ha egyiküknek sem a külsõ a fontos hanem a belsõ értékek - szép lány + helyes srác: igen, vannak ilyenek is, sõt... DE: addig jó amég a srác/lány nem csak felvágni akar, hogy milyen jó a csaja/pasija. Ha pedig tényleg jól elvannak, és szeretik egymást akkor asszem: álompár. Hát nekem ez a véleményem :) )
Azt szokták mondani, hogy az igazi jó kapcsolatokban a felek hasonlítanak egymásra.Amúgy nem a külsõ szépség illetve csúnyaság számít, hanem a lélek, de nagyon sok szép-csúnya párt lehet látni:) és annyira aranyosak! amikor egy nagyon szép fiú egy csúnyácskább kislány kezét szorongatja:)
nem
Hát ez attól függ kinek mi a ronda?!
Nézz körül! Azt látom, minél rondább egy férfi, annál több nõnek kell. Azoknak vannak a legjobb helyzetben, akik a legrondábbá tudják magukat tenni. Például fölhízlalják magukat, leborotválják a fejüket, mondjuk ha ehhez a fülébõl is levág egy darabot akkor garantált a siker!
csak vicceltem elözõ voltam a válasz IGEN 17/F
határozott N E M 17/F
A kérdező hozzászólása: igen vagy nem? most akkor mi?
Igen, vagy még olyan sem, mert a bányarémek is álompasit követelnek maguknak.
Az utca az nem mérvadó. Ott még a legjobban kinézõket se nagyon nézik. Inkább diszkóban, vagy hasonló helyeken
A kérdező hozzászólása: fa.sza. és ha a lányok az utcán rám se néznek akkor az jelentheti azt, hogy csúnya vagyok? ja és pár fiú is mondta. meg azt is, hogy öregebb vagyok a saját koromnál.
nem
Még csúnya lány se.
, , Csúnya lánynak csak csúnya lehet a párja?, , (még egy hónapja sincs hogy ezt a kérdést olvastam volna) És igen 98%-ban a többi peddig pénz kérdése... 17/F
Csak pénz kérdése az egész.
ha jó a dumája, akkor bármilyen csaj...
Nem.
Nem feltétlenül.
vagy még azse. tapasztalat
Nem hinném.
Az utca nem számít, a fiúk véleménye sem számít, az hogy öregebb vagy a korodnál meg attól függ, hogy hány éves vagy. Pl ha 15 vagy, de 18nak nézel ki, az még sztem komoly elõny is lehet. De tény, hogy különbözõk vagyunk, biztos van/lesz olyan lány, akinek tetszeni fogsz. Szerintem ne keseredj el, ha csúnyának érzed magad, próbálj meg valamit megváltozatatni magadon. Ha nem megy, kérj tanácsot valakitõl. De sztem a belsõ sokkal többet ér. 15/L

Csúnyán megbántottam a páromat ezért összepakolta a ruháit és elment. Mit tegyek?

Õ azt hiszi, hogy én már nem szeretem de ez nem így van. Nagyon csúnyán beszélek vele de akkor is szeretem. Mit tegyek, hogy hazajöjjön?

Legjobb válasz: Akit szeretek, azzal nem beszélek csúnyán. Ne csodálkozz, ha ezért otthagyott.

Akit szeretek, azzal nem beszélek csúnyán. Ne csodálkozz, ha ezért otthagyott.
Az exem is ilyen volt. Elvileg szeretett, de olyan lelki terrorban még életemben nem volt részem... Én is meguntam, és otthagytam... A helyében messze elkerülnélek és meg is érdemled! Akit szeretünk, azzal nem beszélünk így!!
Hát ilyen beszólások után én véletlenül sem fogadnálak vissza.. Nagyon durva...Én simán pofán is csaptalak volna ha így beszélnél velem, pedig gyûlölöm azt ha egy férfi megüt egy nõt.. 26/F
"Gyere vissza hozzám, te r*hadék!"
Sehogy, ezt érdemled, nem fogod tudni vissza szerezni. :)
Azért a csúnya beszéd is elég relatív. Szabad tudni, hogy miket mondasz ilyenkor?
Én szeretem a páromat és nem is beszélek vele csúnyán.. Talán neked is fel kéne fogni hogy akit szeretsz azzal tisztelettudó is vagy, Ha nem vagy képes normálisan kommunikálni, akkor ne csodálkozz ha megunják, és elhagynak téged.. Fordított helyzetben neked sem tetszene ha a párod úgy beszélne veled mint akit a sz*ból rángattak elõ..
Elõször is beszélj vele rendesen.
Eléggé baj ha így beszéltek egymással, mert akkor fogalmatok sincs róla mit jelent szeretni.
A legkevesebb, hogy én is összepakoltam volna és csendben lelépek. De én bemostam volna neked egyet pluszban. Mi az, hogy d*gölj meg? Erre neveltek a szüleid? Miféle tisztelet ez egy emberrel szemben, akit állítólag szeretsz?
Hagyd békén és keress olyat, aki van olyan idióta, hogy elvisel.
Ennek a szülei is ilyenek, így beszélnek otthon. Bizonyos körökben ez így megy. Onnan kellene pár találnia, hogy a rák egye ki a szívét. :D
Óóóó, hogy a mejjed legyík hátul!! Nem igaz, hogy nem tudod, hogy szerezd vissza!! Csak annyit mondj neki, hogy: Lábhoz Te id...a g...i !! Kérdezõ amúgy ez most komoly kérdés? Miért jó az, ha így beszélsz bárkivel? És miért így szoktátok meg otthon? Halál komoly, hogy szerinted ez egyáltalán nem ügy? Te ezt a fiút nem tudod már visszaszerezni (az õ érdekében remélem), de legközelebbre kérlek legyél már ettõl kicsit jobban hölgy. Ez így nagyon gáz :(
És az nem fogalmazódott még meg benned, hogy azért, mert otthon ilyen szarul bántok egymással, és ezt megszoktad, attól ez még nem jó? És neked nem úgy kellene viselkedned, mint a szüleidnek? Ha erre nem jöttél rá, akkor szerintem ne akard visszakapni ezt az illetõt. Keress inkább egy olyat akinek a d*g*lj meg minden második szava, és mehet tovább a cirkusz boldogan.
Akkor a B verziós megoldás: keress olyan embert, aki pedig büdös k*vának nevez, mikor hazaér munkából, és terített asztal várja, vagy a gyerekek elõtt aláz meg majd azzal, hogy g*cinek hív. Suba subával, guba gubával. Azaz hasonló a hasonlóval. Válassz hasonló kategóriájú embert, amilyen te vagy.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mit kell ezen úgy oda lenni? Otthon is így beszélünk egymással de nincs harag érte, már megszoktuk.
Jézusom, hogy beszélhetsz azzal, akit nem szeretsz?!
Nos, úgy látszik, megjött az esze, és nem kér a "szeretetedbõl". Neked még azt sem mondom, hogy vegyél kutyát, mert az is elszökne, ha ilyen "kedvesen" bánsz vele...
Keress fel egy pszikhologust mert ez nem normális hogy valakivel akit állítólag szeretsz így beszélsz, aztán meg azon agyalsz hogyan szerezd vissza ha elhagyott. Akit szeretünk azt nem bántjuk.
Az én exem is elég csúnyán beszélt velem, jó azért nem ilyen szinten, de a legkisebb hibáért már hülye szerencsétlen voltam, meg állandóan kiabált velem. Én szakítottam vele és az biztos, hogy nem fogom újra kezdeni. Mondjuk nem is teper, még õ van megsértõdve, de ha próbálkozna, akkor is elküldeném. Igazából így a legjobb. Viseld méltósággal a szakítást és legalább annyi legyen benned, hogy bevallod, hogy nem szereted. Mert mondhatsz akármit, te nem szereted az exedet. Valószínûleg fel leszel most háborodva, hogy de igen, te nagyon szereted, csak blabla. Pedig hidd el, hogy nem szereted, és azzal teszel a legjobbat magadnak is és neki is, ha békén hagyod és legközelebb olyan párt választasz, akit tisztelni is tudsz.
Hát én ilyeneket még gondolatban sem gondolnék viccbõl sem senkirõl, nem hogy a saját páromról. A legrondább, amit valaha mondtam neki, az az volt, hogy hagyj békén. A párod otthagyott. A tanulság az, hogy tanuld meg, nem lehet tiszteletlenül beszélni senkivel, fõleg a pároddal. A következõ párkapcsolatodban jó lenne figyelni erre.
A kérdező hozzászólása: Pl dö**lj meg, idióta, ge**i ilyeneket szoktam neki mondani de nem gondolom komolyan.
A kérdező hozzászólása: De hogy szerezzem vissza?
Nagyon vonzó lehet, ahogy beszélsz a pároddal, azaz a volt pároddal.

Nagyon csúnya a párom, és nagyon zavar, hogy mások mindig ezzel jönnek. Hogyan reagáljam le a szurkálódásokat?

Eddig is tudtam, hogy nem egy szépség, de nagyon szeretem, mert jó ember, tisztességes, és nekem tényleg ez a fontos. A kapcsolatunk elején mindenki lapított, de most, hogy egy éve együtt vagyunk, mindenkinek kinyílt a szája, és elég rosszindulatú megjegyzéseket tesznek. Tudom, hogy poén az egész, meg a családom is csak húzza az agyam vele, mert ismerik ?k is, és tudják, hogy milyen rendes. Múltkor is volt egy ilyen kis humoros beszólása a nagybátyámnak, és egyszer?en nem tudom, hogy mit mondjak rá. Mondjam, hogy szerintem is csúnya, vagy kezdjem el védeni? Annyira zavar, hogy ezt csinálják, már a barátn?m is elkezdte.:( Hogyan reagáljak rá szerintetek?

Legjobb válasz: Hát azért te ne adj igazat nekik, mert szereted és közbe azt mondanád a háta mögött, hogy csúnya!?

Hát azért te ne adj igazat nekik, mert szereted és közbe azt mondanád a háta mögött, hogy csúnya!?
de most mi?? egy csúfságos béka? sok "nem olyan szép lány" van mégse csúfolják õket miért olya csúnya??
szerintem ha szeretek valakit nem foglalkozok mások véleményével és ha egyszer oda kerül a sor hogy a srác elõtt mondják én biztos megvédem LESZAROM MÁSOK MIT MONDANAK az a fontos hogy neked jó legyen
Mond meg hogy:bas*zátok meg én szeretem
te nem szereted õt
ja hogy te lány vagy?:D ne vitatkozz az õt bántókkal hagyd rájuk max annyit mondj h "nekem szép" ez diplomatikus válasz
Hagyd ott, mert nem szereted! Ha szeretnéd, meg lennél róla gyõzõdve, h jóképû. Jobb ha inkább nem hülyíted.
A kérdező hozzászólása: Köszi Ágica:D:)
nemarról szól a szerelem, hogy elfogadjuk a másikat a hibáival együtt is??attól, hogy nem a világszépe a muki, még lehet világraszóló szerelem!! chhhh...minek hagyná el, ha szereti? hadd döntse már el, kit szeressen!!
A kérdező hozzászólása: Hányszor mondjam még, hogy nekem tetszik? Nem tudnék olyan emberrel járni, aki nem tetszik. De az, hogy én szépnek látom, nem jelenti azt, hogy az is, és hogy más is így látja.
ahogy a régi mondás tartja: sok csúnya nõ alatt sok jó p*na b*szatlan marad! attól hogy csúnya még lehet jó nõ
Csak az a furi, hogy azt mondod, hogy szépnek látod, de mégis nem...? akkor most hogy van ez? :O
hát ha nagyon csúnya akkor tényleg gáz lehet de a lényeg, hogy szereted. ha nem egy lúzer, akkor sztem nem lényeg:D nekem is volt egy elég csúnyácska barátom, és ami a durva, hogy nekem tetszett meg, mert én elképzeltem magamban egy képet róla, hogy menõ, meg jófej, meg laza... aztán mikor megismertem kiderült, hogy a föld legnagyobb lúzere XDD a barátnõmnél meg fordított a helyzet:) a pasija eléggé gyenge egyéniség, de helyes meg vicces:) és összeillenek. szóval igen, a lényeg hogy összeilletek-e, ha igen akk nincs gond
Azért kíváncsi lennék, hogy azok közül hányan voltak már szerelmesek, akik azt állítják, hogy te nem vagy az.:D Csak azért, mert tisztában vagy a tényekkel, hogy nem a legszebb stb. attól még szeretheted. Éppen elég, ha valami megfogott benne. Én pl. barátomat mikor elõször láttam nem jött be, de aztán megismertem. Egyre jobban bejött, tetszett a dumája, a stílusa és kialakult a dolog. Ennyi. Amúgy ismerõseiddel beszéld meg a dolgot. Mondd el, hogy neked nagyon rosszul esik, ha 'lecsúnyázzák' . Ha szeretnek úgyis megértik és abbahagyják. Ha meg nem képesek rá simán visszavághatsz pl.: "Az a lényeg, hogy te olyn tökéletes vagy!" vagy pl. "Én ilyen fülekkel/fejjel/orral stb inkább csendben maradnék!" Vagy valami hasonlóval.xDD
Lehet hogy te is nagyon csúnya vagy. Csak udvariasságból nem mondják meg. Na és?
És még azt mondják a külsõ nem számít. Ha jóképû lenne a barátod senki sem szivatná. Az elsõ perctõl kezdve elfogadnák õt. Képzelem milyen rosszul eshet neki. Biztosan érzi hogy nem kedvelik.
Engedd el a füled mellett amit mondanak, és ne figyelj a rosszindulatú megjegyzésekre. Te érzed, hogy miért szereted, és ha boldog vagy mellette, akkor az számít. Inkább egy csúnya, de rendes emberrel legyél, mint egy agresszív macsóval, aki naponta ver.
Utolsó, sztem azóta már rég kidobta, és összejött helyette egy magas, jóképû fickóval, aki lehet h bunkó paraszt, de legalább jól néz ki.
32 es. Igazad van. A vége mindig ugyanaz. Addig cseszegetik a barátok és a rokonok, míg fel nem adja. És beújít egy jóképû barátot. A rondáknak így is elég sz..r életük van. Nagy nehezen találnak valakit, aki nem csak az arcukat látja. Hanem meglátja a jót benne. Aztán a környezet unszolására elhagyja. Eredmény a magány kirekesztetség elkerülhetetlen. Sajnos az emberek ennyire felületesek.
Húúúú hagyd ott nagyon gyorsan!!!!Szerinted mekkora megaláztatás lesz neki, ha kiderül, mit is gondolsz róla?nem is vagy szerelmes...ezt így nem szabad!Más lelkével játszol!!!Nem is tudsz szerelmes lenni olyanba, aki nem tetszik!
~ Nem a szépség dönti el, kit szeretünk; hanem a szerelem dönti el, kit tartunk szépnek.
A kérdező hozzászólása: Ez egy olyan tény, amivel mindenki tisztában van, õ is. Nem ilyen valakinek tetszik, valakinek nem típus. Szóval elég érdekes lenne, ha azt mondanám rá, hogy szép.
A kérdező hozzászólása: Ha nem szeretném, nem zavarna, hogy bántják emiatt, de én majd megõrülök.
A kérdező hozzászólása: Hát nem lány, hanem férfi. Mikor elõször megláttam, már akkor megfogott benne valami.:) És nagyon bánt ez az egész:(
A megoldás nagyon egyszerû, ha tényleg szereted sz*rd le. Ennyi. Legtöbször a legegyerûbb megoldások vezetnek eredményre.
nem kell megvédened! egyszer kell leugatnod nagyon csúnyán valameik idióta haverod fejét és többet nem fognak megjegyzéseket tenni! Lehet hogy a haverjaid szépek de buták mint 3 pár gumicsizma.
Ki nem [email protected] le, hogy mások mit gondolnak. Nem kell velük törõdni. Jobb lenne, ha inkább jóképû macsó lenne, aki mindenhol csak lealáz? Ugye nem? Ha jól megvagytok, akkor a negatív ilyen véleményekre magasról tenni kell.
Szerintem nem vagy belé szerelmes. Lehetséges, hogy emberileg tiszteled, de az más dolog. Kérdezd meg magadtól, vagy bárkitõl, hogyha szerelmes valaki, akkor a párját nem a világ leggyönyörûbb emberének tartja!? Én speciel így vagyok vele. Ez egy nem normális kapcsolat. Vagy add át másnak, aki majd meglátja benne azt is, amit te nem... Vagy, ha meg mégis kiakarsz tartani mellette, akkor védjed meg. Mondd meg mindenkinek, hogy neked tetszik, hogy imádod, hogy nagyon szeretsz rajta mindent... csak ezzel az a legnagyobb gond, hogy nem így érzed. :( És így nem lehet normális tanácsot adni. De egy biztos... a szerelem NEM ez. 18/L
Elõzõ vagyok (18/L) Azért gondolom, hogy nem szereted, mert megkérdezted ezt. Szóval elgondolkodtál azon, hogy megmondd-e neki... És ez így nem jó. :/
A kérdező hozzászólása: Szerelmes vagyok, de ez nem azt jelenti, hogy nem tudom kívülrõl látni. Nekem persze, hogy tetszik, különben nem lenne gusztusom hozzáérni:) :) De bánt a dolog, hogy ennyire felszínesek, és mikor õt szidják, olyan, mintha engem bántanának.:( Másokat lesz*rnék, de õk a családom, és a barátaim, és nem akarom, hogy rosszindulatú megjegyzéseket tegyenek rá.
A kérdező hozzászólása: Nekem azóta tetszik, amióta megláttam. Sõt, ott rontottam el, hogy 1, 5 éve azt mondtam itthon, hogy mennyire jóképû. Már tudatosult bennem, hogy nem az, de most meg ezzel szivatnak...
Hogy tudsz olyan emberrel együtt lenni aki nem tetszik?!
én is azt hittem te vagy a pasi
A kérdező hozzászólása: Szerencsére nem lett rossz vége a dolognak. Rendesen megismerte mindenki, és már egyáltalán nem piszkálják, sõt, szeretik. :) Aki meg nem ismeri, és úgy szólogat be, az meg elmehet a fenébe.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!