Találatok a következő kifejezésre: A párom akar szexelni velem, én (2 db)

A párom mindig akar szexelni velem, én viszont van amikor nem. Ez normális?

én még elég fiatal vok és már 2 hónapja élek sexuális életet a párommal és én nem kivánom a sexet annyira mint ö és ö mindig akar velem szeretkezni én meg van amikor nem ez normális? hogy én nem mindig akarok szeretkezni mert azt mondjak aki egyszer szeretkezett az utnána mindig akarja majd de nálam nem igy van kérlek válaszoljatok köszi elöre is:)

Legjobb válasz: Én meg pont fordítva vagyok. Én akarok többet,mint a párom. Mondjuk nem szokott jól esni,hogy nemet mond,de megértem és olyankor halasztunk egy napot. Azt még kibírom. De szerintem az hülyeség,hogy az elsõ sex után már mindig csak azt akarja az ember. Én az elsõ pasimmal nem is tudtam elmenni,így nem is akartam vele annyit sexelni,mint a mostanival.

Én meg pont fordítva vagyok. Én akarok többet, mint a párom. Mondjuk nem szokott jól esni, hogy nemet mond, de megértem és olyankor halasztunk egy napot. Azt még kibírom. De szerintem az hülyeség, hogy az elsõ sex után már mindig csak azt akarja az ember. Én az elsõ pasimmal nem is tudtam elmenni, így nem is akartam vele annyit sexelni, mint a mostanival.
Gondolj bele, ennivalóból sem fogyaszt mindenki ugyanannyit. Van aki több kaját kíván, van a ki keveset. A syzexel is így van. Van akinek a napi 1 is kevés, van akinek a heti 1 is sok. Az a szerencsés, ha két nagyjából egyforma igényû ember kerül kapcsolatba. Ha nem, akkor kell a diplomatikusság. Pl. akinek nagyobb az igény, az vezesse le a feszültséget masztival.
Szerintem nem az a gond, majd ha megtalalod az igazit , .aki igazan oromet tud szerezni a sexben, akkor majd nem gondolsz arra hogy sok vagy keves a sex!minden jon magatol , minden jo minden orom!
Ez baromság, hogy aki egyszer szeretkezett, az utána mindig akar. Teljesen normális, hogy Te nem akasrz állandóan szexelni. Majd észreveszed magadon, hogy vannak idõszakok ( a hormonok játéka....) amikor majd' mindennap megõrülsz egy kis hancúrért, de van olyan is, amikor nincs kedved annyira hozzá. Lesz olyan is, amikor sok más dolog köt le annnyira (pl suliban egy vizsgaidõszak, munkahelyi, esetleg családi, egészségügyi problémák) amikor szintén nem kívánod majd naponta. Ezenkívül mkindenkinél más, hogy mennyire van igénye, van, aki mindig naponta szeretné, van olyan is, akinek elég heti 1 alkalom. Vagy ha az a heti 1 sincs, az sem nagy tragédia. Egyénenként változó és a környezeti tényezõk is hatnak rá.
ne aggódj nem gáz :) pont ugyanez a szitu van nálam is :) énis kb. 1, 5 hónapja élek szexuális életet. ha a páromon mulna mondhatni minden nap, regel este :) ) de kettön áll a vásár ugyebár. mivel teljesen nyiltak vagyunk egymás elõtt mi megtudtuk beszélni. és csak akkor amikor én akarom. nálam olyan heti 1x-2x énse akarom mindig. pedig jó a szex :) szóval nincs ebben semmi gáz :) természetes ahogy te érzed..szoval ne aggodj :) a párod meg értse meg hogy te nem mindig szeretnéd :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:)
Vigyázzatok nehogy ki bökje a szemét! :S
Nem, nem lehetséges. Nézzétek meg, hogyan épül fel egy nõ anatómiailag, és egybõl rájöttök, hogy miért is lehetetlen bökdösni...
Természetesen ez nem lehetséges, a párod és a baba közt ott a zárt méhnyak, tehát ha azt el is éri, a babát semmi esetre se. Maximum a méhnyakad bökdösheti, de akár kereshettek olyan pózt is, ahol nem ér be neki odáig, és akkor aztán biztos nem bökdös semmit.
Hacsak nem akkora a mérete, hogy felér a méhedben a babáig.... (de akkor már filmekben kellene szerepelnie...) Viccet félretéve, lehetetlen.
Nyugi, ez nem lehetséges! :) sõt, ami jó a mamának, az jó a babának!! :)
Vicces, hogy a pasik mennyire túlértékelik a méreteiket :) ) Nagyon messze van a babától, nem tudja bökdösni, ráadásul még ha olyan természetellenesen nagy is lenne neki, akkor se tudná bökdösni, mert ott van közte és a baba közt a méhnyak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!