Találatok a következő kifejezésre: A párom akar szakítani, (18 db)

Hogy mondjam el a páromnak, hogy szakítani akarok vele mikor most halt meg a testvére?

Legjobb válasz: A temetést mindenképp várd meg, a többit neked kell érezned: mennyire van jól, te meddig bírod vele, mennyit rontana a helyzetén, ha szakítanátok. A kapcsolatotok minõsége sem mindegy, hogy egy 10 éves együttélést, vagy egy 3 hónapja tartó együtt járást szeretnél lezárni. Ebben a részében szerintem idegenként nem tudunk tanácsot adni neked.

A temetést mindenképp várd meg, a többit neked kell érezned: mennyire van jól, te meddig bírod vele, mennyit rontana a helyzetén, ha szakítanátok. A kapcsolatotok minõsége sem mindegy, hogy egy 10 éves együttélést, vagy egy 3 hónapja tartó együtt járást szeretnél lezárni. Ebben a részében szerintem idegenként nem tudunk tanácsot adni neked.
egyik csapás a másik után...? én nem lennék ilyen kegyetlen! Még ha nem is szereted, legalább léyg tekintettel a lelki állapotára. Ez az idõszak a gyászé, fõleg ha közel álltak, nagyon össze lehet most törve, te még meg is forgatnád a kést? nem bírnál ki még egy kis idõt?
hát, nem hiszem, hogy õ most errõl szeretne beszélgetni. Annyira szörnyû vele, hogy nem bírnál még ki pár hetet? Igenis ez késforgatás lenne, ahogy az elsõ írta.
Ez nehéz helyzet. Sajnálod mert most halt meg a testvére és nem szeretnél neki még nagyobb fájdalmat okozni. Én szerintem ne várj tovább. Mond el neki, de legyél kíméletes. Ha szakítani akarsz vele akkor kár tovább húzni. Biztos szörnyû neki, de ha tovább vársz az sem jó. Mond el neki, hogy te már nem szeretnél vele társas kapcsolatot, de számíthat rád ebben a helyzetben. Beszélgess vele, vigasztalt, bár nem tudom ilyenkor lehet-e. Próbálj kíméletes lenni vele és éreztesd, hogy ott vagy vele és mellette állsz mint barát. Persze, ha te nem akarsz abszolút semmit se akkor ne áltasd. Légy vele õszinte, tisztázd a szakítás okát és beszéljétek meg a dolgokat.
Te nem ismered az emberség fogalmát???Ha most szakítasz, igazán le is köphetnéd magad!!!
Legyél vele õszinte. Azért lehetõleg ne a testvére temetése napján szakíts, de egyszerûen értelme nincs annak, amit az elõttem szólók írtak, hogy még játszd egy kicsit a szerelmest, hogy ne fájjon neki annyira. Két hét múlva is ugyanúgy fog fájni, sõt, egy hónap múlva is. Nem tudom, mi a szakítás oka, de ha olyasmi, amit még esetleg meg lehet javítani, akkor azt javasolnám, hogy legyél türelemmel és egy idõ után beszéljétek át a dolgaitokat. De ha már biztos vagy benne, hogy nincs esély a javulásra, akkor szépen, értelmesen, felnõtt ember módjára kell lezárni.
Ki az a barom, aki lepontozta ezeket a válaszokat? Ha közel állt hozzá a testvére, és emiatt volt mélyponton a kapcsolatotok, akkor Te lehetsz a hibás, ha szakítani akarsz vele. De ez nem derül ki a kérdésbõl.
Akik azt írták, hogy késforgatás lenne: szerintetek jobb az, ha a pasi túlvan a testvére halálán, aztán jön az újabb arcon csapás, és mikor azt hiszi, hogy mostmár minden rendben lesz otthagyja a csaj, sõt még az is világossá válik számára, hogy csak szánalomból volt vele eddig? Tényleg sokkal szuperebb lenne. Nehéz helyzet, biztos te leszel a szemében a világ legnagyobb szemete, de én nem várnék, egy fokkal sem lesz jobb, ha késõbb szakítasz.

A párom azért akar szakítani, mert interneten beszélgettem 1-2 sráccal, akiket most ismertem meg. Mit tegyek?

Nagyon szeretem a páromat. Igaz, hogy csak 3 hónapja vagyunk együtt, de úgy érzem, hogy ? életem értelme. Beszélget?partnerre vágytam a lazább hétköznapokban, hogy ne arra gondoljak egyfolytába, hogy mennyire nagyon hiányzik és milyen jó lenne vele lenni... Ezért aktiváltam magam arra az oldalra, vele is itt ismerkedtem meg, ezt be is írtam a bemutatkozásomba. Msn-en meglátta, hogy az egyik srác írt nekem, és kérdezte azt is, hogy mikor talizunk, de én nem akarok velük találkozni, csak sima hétköznapi dolgokról beszélgetni, de sajnos ezt a barátom nem érti meg, és most emiatt szakítani is akar velem, mert nem bízik meg bennem...

Legjobb válasz: A párod egyszerûen nem bízik benned, ezért féltékeny. A következõt javaslom: minden beszélgetésedet bármilyen ellenkezõ nemû fiúval egyszerûen mutasd meg neki! Nyugodtan olvassa el! Ha látja, hogy tényleg csak haveri szinten beszélgetsz a fiúkkal elõbb-utóbb bízni fog benned! Én legalábbis ezt csináltam a párommal, miután õ is ezt csinálta velem (egy volt barátnõjével azóta is tartja a kapcsolatot mail-ben, eleinte féltékeny voltam, most már nem vagyok). Nekem pedig a legjobb barátaim mind fiúk, nem tudnám elviselni, ha nem beszélhetnék velük... Tehát amint látja, hogy nem akarod megcsalni, normális lelkületû embernek meg kell békülnie!

A párod egyszerûen nem bízik benned, ezért féltékeny. A következõt javaslom: minden beszélgetésedet bármilyen ellenkezõ nemû fiúval egyszerûen mutasd meg neki! Nyugodtan olvassa el! Ha látja, hogy tényleg csak haveri szinten beszélgetsz a fiúkkal elõbb-utóbb bízni fog benned! Én legalábbis ezt csináltam a párommal, miután õ is ezt csinálta velem (egy volt barátnõjével azóta is tartja a kapcsolatot mail-ben, eleinte féltékeny voltam, most már nem vagyok). Nekem pedig a legjobb barátaim mind fiúk, nem tudnám elviselni, ha nem beszélhetnék velük... Tehát amint látja, hogy nem akarod megcsalni, normális lelkületû embernek meg kell békülnie!
Magyarázd el neki, mi a helyzet, és mondd el, hogy õt szereted, de ha ennyire féltékeny, az nem lesz jó. És amit az elõzõ hozzászóló írt: mutasd meg neki a beszélgetéseket.
Ha ennyire szereted a párodat, akkor miért van szükséged mellette más beszélgetõpartnerre? Vele nem tudsz beszélgetni? Milyen gyakran találkoztok? Valami nem stimmel ebben a kapcsolatban, hogyha ilyen megoldáshoz folyamodtál.
Miért ne beszélgethetnél másokkal? Tudd meg, hogy van-e valami konkrétabb alapja annak, hogy azt hiszi, hogy megcsalod. Ha nincs, akkor paranoiás, és hagyd ott te.

Szakítani akarok a párommal. De hogyan? Nem akarom, hogy cirkuszoljon.

Legjobb válasz: Hány évesek vagytok ? Mióta vagytok együtt ? Együtt éltek ,gyerek van ? Azért vannak súlyosbító tényezõk ...

Hány évesek vagytok ? Mióta vagytok együtt ? Együtt éltek , gyerek van ? Azért vannak súlyosbító tényezõk ...
Azért ennyi infót ne ossz meg ;-) ! Nõ vagy férfi vagy ? Mi történt ?
Megmondod neki, mi a helyzet, összepakolsz, és elmész.
Mennyi ideje vagytok együtt? Ha 2 hete, 2 napja, akkor semmi gond, mondd, hogy az a szitu, hogy megtetszett a Jancsi(értsd: egy új pasi), és teérted, Pistikém(behelyettesítendõ a párod neve) már nem ég/nem lobog bennem a tûz. Ha 20 éve, akkor azért a szia, megtetszett a Jancsi, és vele akarom leélni az életemet-nél többel tartozol a párodnak.
Most mit vársz, milyen tanácsokat osszuk erre? Közöld vele sms-ben vagy emailben, vagy esetleg csak simán tûnj el szó nélkül... édes istenem... :D
SMS-ben vagy FB-n... Lényeg hogy ne személyesen.
Igazándiból, neked nem tanácsra van szûkséged, csak elmondani szeretnéd a világnak...
Ennyit mondj, vagy írj neki.
#6/7. "hány évesek vagytok?" A kérdezõ biztos 100 éves. :P Istenem de hülyeségeket kérdezel. Mit érdekel téged?
Én is a személyes beszélgetést javaslom, ennyit mindenki megérdemel.Próbálj nyugodt maradni, ne menj bele meddõ vitákba vagy veszekedésbe, szorítkozz a lényegre.Elmondod tömören és õszintén a mondandódat, aztán ha cirkusz készülõdik, távozol.
Õszintén. Az igazat mond neki, hogy kiszerettél belõle és beleszerettél másba. Legyél korrekt vele, maradj végig higgadt.
na? kihajítottad már?
Nõi empátia. :D
Jáááj, nekem is volt cirkuszolós pasim. Kb. százszor mondtam el neki, hogy szakítani akarok. Volt ordítás, bezárt a szobába, akkor én ordíottam, eljöttem, üldözött. Majd még egy évig küldte ilyen olyan fórumokon( face, sms, email), hogy szeret, aztán hogy utál, mikor mit! Még a napokban is írt egy pár sort...csak nem tudom minek, már 4 éve nem válaszolok rá. Jah és elköltöztem egy másik városba! Ha a te pasid is ilyen, ez vár rád! Szóval, meg ne sajnáld!:-)
Nyomj egy pisztolyt a fejéhez és úgy mond el neki! ne aggódj nem fog cirkuszolni!
Én meg pont azt mondanám, hogy ne telefonon vagy mailben tedd meg. Ennyit megérdemel minden ember... aztán abból még nagyobb botrány lehet, ha ahhoz gyáva vagy, vagy annyi gerinc nincs benned, hogy a képed odatold. A cirkusz meg benne van a pakliban, el kell viselned, az élet nem habostorta. Ha a szóban forgó cirkusz durvább, akkor kísérjen el vki, aki addig ott van a közelben.
Hát pedig annyit megérdemel az az ember akit elvileg valamikor szerettél , hogy leülsz vele és elmondod neki miért akarsz szakítani , mi nem mûködött.Ha meg tudtad csalni vállald fel az új pasidat ... Annál nagyobb taplóság nincs , hogy sms-ben stb szakít valaki ...
Pedig , lehet, fog.Készítsd elõ a menekülési útvonalat, iratok, egyebek, ha együtt éltek és pá.Ne vádaskodj, ne veszekedj, meddõ beszélgetésbe ne menj bele és ne halogass túl soká.Akkor beszélj vele, amikor jobb idegállapotban van, nem hulla fáradt.
A kérdező hozzászólása: Én vagyok a nõ és beleszerettem másba. Röviden ennyi.
Azért ez a beleszeretés - gondolom - eltartott egy darabig. Eddig miért nem tájékoztattad, hogy van valaki, akihez vonzódsz, akivel barátkoztok, stb.? Tulajdonképpen nem tekintetted korábban se társadnak ezt a fiút, ha ez elmaradt.


A párom szakítani akar, ha elmegyek egyetemre kollégiumba. Mit gondoltok erről?

Két oka is van rá: 1. nem akarja, hogy megcsaljam. ? már volt koleszban, tudja, hogy mi folyik ott 2. keveset találkoznánk Az nem jó, hogy ? eljön oda, mert túl messze van (még buszozáshoz is)

Legjobb válasz: Mondd meg neki, hogy fizesse az albidat, és akkor nem leszel kolis. Egyébként én laktam már pár pesti egyetemi koliban, és egyik sem volt egy szextanya...

Mondd meg neki, hogy fizesse az albidat, és akkor nem leszel kolis. Egyébként én laktam már pár pesti egyetemi koliban, és egyik sem volt egy szextanya...
Nem állíthat ilyen választás elé. Meg mi az, hogy nem akarja, hogy megcsald? Azért., mert õ ki tudja, miket csinált a koleszban, még nem biztos, hogy te is azt fogod tenni. Magából indul ki...
Nem olvastam el a válaszokat, személy szerint én örülnék, hogy még idõben rájöttem, hogy nem szeret, és hogy mekkora egy f.szkalap. Örömmel vágnám ki a nálam maradt cuccait az utcára. Gondolkozz már, az álmodat akarja megtiltani, érted? Ezt nevezik szerelemnek? Hát nem, ezt birtoklási vágynak!
Nem biztos, hogy igazán szeret. Ilyesmivel nem szokták az emberek zsarolni a társukat, hiszen a továbbtanulás jelentõsen meghatározza egy ember egész további életét. Ha valaki tanulni akar, azt visszatartani az ilyesmivel, szóval nem biztos, hogy hozzád való. Menj el nyugodtan tanulni, lakj a koleszban, és ha valóban ez miatt szakít veled, akkor nem szeret igazán. Viszont elõtted az élet, meg az egyetem, rengeteg új barátod lesz, és egész biztosan köztük lesz az "igazi" is.
Integess neki széles mosollyal. Keressen magának más hülyét, aki képes elcseszni a jövõjét az õ paranoiája miatt. A barátod egy f4szkalap. Erre nincs mentség.
ha te sem akarod elengedni, akkor költözzön oda õ is. nem tudom lehet e olyat, de a koleszba melléd?:D vagy albérletbe.
Majd lesz másik srác, és jól teszi mert én is tudom mi folyik a kollégiumokban. Még a szakközepeseknél gimiseknél, csak csak emberi a helyzet. De egyetemi koli ami már majdnem egy albérlet ott azért keményen kefélnek, drogoznak hujjuj. Szóval vesd be magad majd ott.
így is úgy is megcsalnád én is ismerem az egyetemi koleszokat. nem egy barátos csajjal jöttem már ott össze. szóval ez a kapcsolat már demotivált.
mért nem oda jelentkeztél egyetemre ahol közel van a párod és nem is kell koleszosnak lenned.
Igazából megértem a barátodat. Tényleg rengetegen megcsalják koliban a párjukat. Aki írta, hogy õ is kolis debrecenben, és aki odamegy az már tényleg tanulni akar, ezt csak cáfolni tudom. Én is oda járok, 2 évig kolis voltam. Hány, de hány embert ismertem onnan, akik kapcsolatban voltak, amikor odamentek, de röpke pár hét vagy hónap után megcsalta az eredetileg nagy szerelmet.Volt sok, aki szakított is, és összejött valaki mással, de sok olyan is, aki hazudozott inkább. És olyan is, akinek egyszerre 2-3 csaja volt, amíg meg nem bukott. Azért általában a gimis kori szerelmek nem olyan erõsek, hogy ne szakadhasson meg, ha az ember elmegy egyetemre. Én is elõtte szakítottam a barátommal(bár nem emiatt), de az biztos, ha nem teszem meg akkor, akkor pár hónap múlva fogom, mert ígyis-úgyis összejöttem volna a mostani barátommal(akivel már évek óta együtt is vagyunk). Szóval megértem a srácot, hogy nem szívesen enged el téged. Viszont a helyedben mindenképpen elmennék az egyetemre.Ki tudja egyébként is meddig tartana neked az a kapcsolat, emiatt kár lemondani a továbbtanulásról, ami majd meghatározza a további életedet. Sok sikert az egyetemhez
Ha õ már lakott egyetemi koleszban, azért "tudja", hogy mi folyik ott, akkor ezek szerint õ már elvégezte az egyetemet, vagy abbahagyta, mert a tanulásra "nem maradt ideje"? Akárhogy is van, egyrészt q.vának tart, másrészt nem bízik benned, harmadrészt attól fél, hogy te "okosabb" leszel nála, és nem fog tudni "uralkodni" feletted. Bármelyik ok miatt is akar visszatartani, ezekbõl már egy is elég ahhoz, hogy inkább most szakíts vele te, mint késõbb derüljön ki, hogy a kapcsolatotoknak nincs elég erõs érzelmi háttere. A tanulást, az életed célját ne hagyd el senki kedvéért. Fordíts hátat neki te, ne add meg neki azt az örömet, hogy õ teheti azt meg. Fordulj az új lehetõségeid felé, készülj az új életedre!
Önzõ disznó a pasid, és ráadásul nem bízik benned. Adj hálát az égnek ha elhagy. Irány az egyetem!
Nem értem miért kellett lepontozni ennyire.amikor ez az igazság.Nem egy és két ember ment el koliba úgy, hogy volt kapcsolata, és a döntõ többségben a megcsalás, szakítás hamar megtörtént. Természetesen kivételek vannak, de ez van. Nem kell ennyire elítélni a pasast ezért, hiszen senki nem ismeri, milyen is valójában.
Nem gondolod komolyan, hogy AZÉRT csalják meg egymást a párok, mert egyetemi kollégiumba kerülnek, vagy csak simán egyetemre mennek egy másik városba.. Ezek szerint, ha Te is kollégista vagy, akkor megcsalod a párod, ugye? Már amennyiben van. Ha nincs, akkor viszont törvényszerû, hogy minden hónapban mással kavarodj össze, "mert ilyenek ezek a koleszok".
off:a párod volt egyetemista?
ma 01:45 valószínûleg nem most döntötte el, csak kellett idõ, hogy megérjen benne a gondolat.
Kifogás hogy dobhasson.Csináld azt hogy oké nem mész, és meglátod kitalál majd mást hogy mért szakitana még.
Igen, teljesen igaz, amit leírtál. Sarkítottam én is a kérdésen, szándékosan. De most Te is elismerted, hogy ez mentalitásfüggõ, és nem a kollégium tehet róla. Az, hogy fiatalon, teljesen új társasággal, új emberekkel kell ismerkednie az embernek, és ez megronthat kapcsolatokat: van ez így. Annak lett volna hosszú folytatása? Tegyük fel, nem tanul tovább a csaj, otthon marad a párja mellett, dolgoznia kell, a munkahelyen nem jött volna össze a jópofa mûszerésszel? Dehogynem. Senkinek nem szorítanak pisztolyt a fejéhez a koleszban, hogy márpedig megcsalod a barátod, és aki igazán szereti a párját, annak eszébe sem jut. Nekem sem jutott. Lényegében ugyanarról beszélünk, csak a másik aspektusból. De jelen esetben a Kérdezõt inkább zsarolják, mintsem féltik, úgyhogy tartom az álláspontom: jobb lesz neki egy ekkora görény nélkül.
Hát én a helyedben most dobnám, és jól szórakoznék a nyáron, aztán az egyetemen vagy találsz valakit, vagy nem. Amúgy meg az ilyenek, tapasztalatom szerint maguk miatt mondják. Ezt értsd úgy, hogy te elmész, aggódik, hogy megcsalod. Aztán majd hûséges kiskutyaként/lábtörlõként (mert az vagy...) meglepõdve realizálod, hogy amyg te messze vagy, õ kefélget másokat. xD A legtöbb addig nem távkapcsolat valóban nem éli meg a dolgot, szerintem elsõ félévben 80%-a kifulladt. Ha már kezdetektõl távkapcsolat, akkor azért kicsit könnyebb kezelni a dolgot.
Könnyen lehet, hogy az elején félreérthetõen írtam. Igen, ezek a kapcsolatok egyébként se lennének túl tartósak, csak így hamarabb végetér esetleg egy harmadik személy miatt. Ahogy írtam, ha nem teszem meg hamarabb, én is rövid idõn belül szakítottam volna a volt barátommal.Egyébként se mûködött túl jól, és így is úgyis megismertem volna a mostani páromat. Dehát hamarabb megtettem, így csepnyi lelkiismeretfurdalásom sem lehet. Egyetértek azzal, hogy nem tisztességes a barátjától, hogy zsarolja. Ezért is írtam az elején, hogy én a helyében mindenképpen elmennék az egyetemre.Hiszen lehet amúgy se tartana sokkal tovább, azért kár elszalasztani a tanulás lehetõségét.
Legalább jó próbatétel egy kapcsolatnak. Ha nem bír ki ennyit, legalább tudhatom, hogy nem lett volna érdemes komolyabbat tervezni.
Együtt vagytok még mindíg ?
Szerintem dobd ki. Ilyen emberrel ne legyél együtt, mert nem szeret. Hogy kérhet már olyat, hogy ne menj koleszba? Akkor fizesse az albit. A másik: messze van. Na, ne már, ez szánalmas kifogás... sajnállak, jó [email protected] emberkével hozott össze a sors. Ja, az így is úgy is megcsalósnak meg üzenem, h nem minden lány k.va.
Most döntötted el? Komolyan?! Bocsánat, de inkább ne menj egyetemre. Tényleg bocsi, pontozzatok le, de áhh...
Társad szeretnél a hátralévõ életedben, vagy Gazdit?????? Dobd a francba és menj egyetemre. Csak birtokolni akar és nem nézz semmibe! Nehogy már a végén kiderüljön, hogy okosabb vagy......
A kérdező hozzászólása: ez a legközelebbi egyetem. és bocsi, hogy csak ez a szak érdekel!
22:09-es vagyok. Az egyetemi kolikról meg csak annyit, hogy én is egyetemista vagyok és még a szomszédaimat sem ismerem. De ez a város összes kolijáról elmondható. (Debrecen) Úgyhogy aki leírta, hogy mi folyik egyetemi kolikban az csak hírból hallhatott egyetemrõl, de legalábbis kollégiumról biztosan. Oda már tényleg tanulni mennek az emberek.
Ez hülyeség, amit írtok, hogy a koliban tutira megcsalná a barátját. Ha olyan lenne, aki megcsalja a párját, akkor megteszi, ha ott van vele egy városban, ha meg nem, akkor 100 km-rel arrébb sem fogja. Útálom az általánosítást. Szóval kedves Kérdezõ, fejts ezt ki a barátodnak és kérdezd meg, hogy miért nem bízik benned. Mert bizalom nélkül semmi értelme egy kapcsolatnak. 23/l
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. most annyira el vagyok keseredve...az nem megoldható, hogy odaköltözik, mert õ itt dolgozik, a szülõvárosunkban, sokat kéne utaznia. az albérlet meg azért nem jó neki, "mert ki tudja, hogy kiket fogok én oda felcipelni".
Na jó, innentõl kezdve már nem sajnállak. Ne haragudj, de ha ilyen h.lye vagy, hogy ezt tûröd akkor meg is érdemled. Na megyek aludni, szia.
Egy egyetemi koliban az folyik, amit te akarsz, hogy folyjon:) Az, h a kolesz miatt szakítani fog, enyhén érzelmi terroros-lelki zsarolás szagú érv, már eleve ezt nem engedném meg a páromnak, nemhogy azt feltételezze rólam, hogy nincs annyi önálló döntési képességem, és értékítéletem, hogy csak azért, mert egy koleszbe kerültem, egybõl nekifekszem egy-két emeletnek. A mondatai külön-külön szakítást érdemelnének, nemhogy egyben...
Kevés kapcsolat bírja ki az egyetemi élet távollétét. Kár ezért elõre szakítani, de így van. Vagy mondjál le a továbbtanulásról, ha a pasid a legfontosabb, vagy fogadd el a döntését. Bár, ha nem volna más problémása veled, megvárta volna, míg magától megy szét a kapcsolatotok a távolság miatt.
22:14 vagyok: ha ennyire befolyásolható vagy, ennyire engeded porig alázni magad, meghunyászkodsz elõtte és majdhogynem igazat adsz neki, hogy "nem jöhet szóba az albérlet, mert ki tudja kiket cipelek fel oda", akkor összeilletek, tökéletesen kiegészítitek egymást, már bocsi.
A gimibe elengedett? Nem tiltott el ki tudja, kiket cipelsz a szertárba a szünetben-alapon?
Ne haragudj, de miért hagyod, hogy ilyeneket mondjon neked/feltételezzen rólad, hogy bárkivel lefekszel, ha õ nem õriz téged? Jól mondja egy korábbi kommentelõ, ne hagyd, hogy megalázzon és ennyire lenézzen. Mert gyakorlatilag k.vának néz. Ne haragudj, hogy ezt mondom. Szerintem ezt nagyon sürgõsen meg kéne beszélnetek, de snaszos, hogy nem fog jobb belátásra térni és nem fog másképp gondolozni rólad. (Egyébként adtál valaha okot arra, hogy ne bízzon benned?) 23/l
Az ilyen "pártól" mentsen meg a jó isten. Nem sajnállak, ha te ezekután még gondolkozol a dolgon.
Ettõl a feltételezéstõl viszketne a tenyerem. Hozzám se azért legyen hûséges valaki, mert szemmel tartom/ megtudom.
A kérdező hozzászólása: ahogy így olvasom a sok hsz-t, eldöntöttem, hogy elmegyek egyetemre. nem a "párom" miatt fogom kihagyni. ha szakít emiatt, akkor tényleg nem illett hozzám. köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: igen, viszont az egyetem családi problémák miatt elmaradt :(
Hát ha már megcsaltad sztem az a legkevesebb, hogy ezt eltûröd...ne aggódj biztos beleun majd:)
semmit...teljesen jogos, annyit tehetsz érte, h nem sértõdsz meg miatta, mert nincs miért, ez a tetted következménye.Majd idõvel elfelejti, de szerintem ne várd, h meg fog benned bízni.De nem értem, miért kell ilyet csinálni, ha egyszer vele vagy? :S
semmit nem tudsz tenni ellene. meg kell bûnhõdnöd a tetteidért :P
A kérdező hozzászólása: Õ se egy ártatlan kisbárány nekem csak odafigyelés kell és hüség nem egy olyan aki csetel de neki szabad én ne veszekedjek vele
akkor hagyd ott, de ne menj bele ilyen játékba, h bosszúból v. féltékennyé tevés céljából megcsalod, ne alacsonyodj az õ szintjére, vannak normális pasik is, de neked sem szabad így hozzá álnod a dolgokhoz v. akkor egy alapos beszélgetés rátok férne, h ki mit akar, mert ez így nem lesz ok...
Nincs értelme együtt lennetek, ha nem becsülitek egymást.
Jelekbõl.
Szia! Valóban jelekbõl lehet, neten tudsz találni sok jó cikket ezzel kapcsolatban. Az exem például egyre kevesebbszer volt velem, nem keresett és volt, hogy napokig nem keresett. Máshogy beszél hozzád. Kezdenek elmaradni az ölelgetések és csókok. Semmilyen eseményre nem megy el veled, lemondja az együttalvásokat is (mert fáradt, dolgozik stb.). És ha figyelsz, hazugságokat is elcsíphetsz pl.: láttad õt valamerre elmenni, és mikor késõbb megkérdezed, milyen napja volt, azt mondja, hogy egész nap otthon volt és csak hozzád mozdult ki. Én ezeket láttam, de õ nem hozta fel a szakítást, én álltam a sarkamra és mondtam ki. :-/
És ha felhívnád?
A kérdező hozzászólása: Szerintem biztos.
Biztosan megkapta a korábbi üzeneteidet?
A kérdező hozzászólása: Annyit, hogy szia, hogy vagy?
Mit írt?
A kérdező hozzászólása: Mint aki megerezte, most irt... Nem válaszolok.
A kérdező hozzászólása: Igazad van , nehogy mar elrontsa a Karacsonyom :(
én a helyedben gyorsan dobnám...
A kérdező hozzászólása: Jajj ne :(
egyértelmû szakitás !!
A kérdező hozzászólása: En nem akarom hivni, mert legalabb 4-5 smst irtam, amire nem valaszol. Meg a boldog karacsonyosra sem. Bezzeg a facebookra tolt fel kepeket- orankent tehat annyira nem lehet elfoglalt :(
Nem akarlak elkeseríteni, de sajnos eléggé úgy tûnik. Voltam hasonló helyzetben és én már ilyenkor csak a legrosszabbra gondoltam és bejött. :-/ Vagy lehet sok a dolga.
Szurkolok neked, hogy ne szakítás legyen. Lehet, hogy tényleg neked kéne keresned.
Szerintem sokkal egyszerûbb lenne, ha felhívnád és megkérdeznéd tõle, hogy mi volt vele. :)

A párom azért akar szakítani, mert beharangozta a családjában és ha ezután kibékülne, azthiszi kinevettetné magát. Mit tehetek ez ellen?

szóval hirtelen dühében, felindulásában azt mondta a családjának, hogy ki akar dobni.(eddig erre példa nem volt, mindenki elég komolynak látta a kapcsolatunkat, bármikor veszekedtünk, magunk között elintéztük) és most hogy megint, mint ált-ban veszekedések után béke van, ő szabályosan azért húzza, halogatja és hergeli tovább magát ellenem, mert "rajtam fognak röhögni, hogy még mindig veled vagyok" szóval saját magát szorította ezzel zsákutcába. és most úgy néz ki, azért akar dobni, mert a családja mit gondol róla, ha meghazudtolná önmagát. és szabályosan ezért van vége! ezért nem békül ki velem! persze a szemembe nem vallja be, ezt csak véletlen megemlítette, és fújja tovább a hülyeséget, hogy miért szakít, ami viszont akkora hülyeség, mint egy ház.

Legjobb válasz: Már az hogy azért akar kidobni, mert beharangozta, az is vicc... A másik vicc, meg hogy a családján kívül mindenki más azon fog röhögni, mert azért dobta ki a párját, mert "anyucinak megígérte". Röhejes az illetõ, már bocsánat, hogy ezt mondom.

Már az hogy azért akar kidobni, mert beharangozta, az is vicc... A másik vicc, meg hogy a családján kívül mindenki más azon fog röhögni, mert azért dobta ki a párját, mert "anyucinak megígérte". Röhejes az illetõ, már bocsánat, hogy ezt mondom.
A kérdező hozzászólása: nem tudom érthetõ volt e rövidebben: a párom azért akar szakítani, mert a családjában beharangozta, hogy vége és ha ezek után velem maradna, azt hiszi, hogy rajta röhögne mindenki.
Ne haragudj, hogy ezt írom, de azt hittem, hogy egy 19-20 éves srácról van szó, most látom, hogy egy 28 éves férfiról. Iszonyatosan gyerekes a gondolkodása. Mi az, hogy azért dob ki, mert "beharangozta"? Ezek szerint, ha lesz valaki a környezetében, akinek nem vagy szimpatikus, akkor majd megint kidob? Ez nem így mûködik. Nem tetszhetsz mindenkinek, nem fog mindenki kedvelni, akinek a véleménye a párod számára fontos. Komolyan úgy akarsz mellette lenni, hogy állandóan azon idegeskedsz, hogy vajon kinek nem felelsz meg, ki miatt hagy ott? Hagyd, hogy menjen el, sõõõt, rakd ki TE! Legyen már benned ennyi tartás. Tudom, hogy nehéz, de hidd el, hogy hatalmasat fog koppanni. Nehogy már te könyörögj neki :S El akar menni, hát segíts neki egy "kezdõlökéssel". Menjen.... Aztán majd rájön...
A kérdező hozzászólása: "Ha gyereketek lenne külön életetek mit szólnál ha bátyuska v a család azt mondaná az 5 éves gyerekre, h nem tõle van és elhagyna mert ilyen irányítható? " szerencsére a családja soha de soha nem beszél magánügyekrõl, azon kívül hogy hogy vagytok, mi megvagyunk, meg a nagy általánosságok.
A kérdező hozzászólása: "Ezek szerint, ha lesz valaki a környezetében, akinek nem vagy szimpatikus, akkor majd megint kidob? " azt vettem észre, ha a társadalomban bárkinek nem vagyok szimpatikus, csupán magamra hagy, védjem meg magam, és általában ill. soha nem nekem ad igazat (de ha csak egy sztorit mesélek egy vitámról, akkor is a másik félnek ad igazat)
És tényleg egy olyan férfival szeretnél élni, aki sosem áll ki melletted?
mi itt mondhatunk akármit nagyon ragaszkodsz hozzá pedig nem érdemli meg, jöhetnek ennél nagyobb nehézségek is, akkor sem fog kiállni melletted.bocsi
A kérdező hozzászólása: "A bátyjának ott a családja. Csak mosolyog az öccsén, mert ugye ha olyan lenne, simán leszedné a fejét, hogy mekkora hülye. De nem, mert õ inkább a feleségével/ba- rátnõjével törõdik. Testvér akkor is testvér marad, ha évekig nem beszélnek. " ez mind annyira igaz, meg a 13 éves féle gondolkodás is. próbáltam vele megértetni, hogy hülyeség ahogy gondolkodik, hát nem fogja.
A kérdező hozzászólása: "És tényleg egy olyan férfival szeretnél élni, aki sosem áll ki melletted?" nem igen vannak olyan helyzetek hál égnek, hogy a védelmére szoruljak.igaz, jól esne néha egy kis együttérzés, dehát most tényleg nem ez a legnagyobb gondom :(
Nem számít, másokra milyen hatással van, csak az számít, hogy a bátyjának megfeleljen? Te látszik, hogy szereted, vagyis vannak érzéseid iránta, ezért is hiába írunk bármit, nem lesz foganatja. Mi lenne, ha a bátyja azt mondaná neki, hogy "idióta hü- lye vagy, hozzám többet ne szólj!"? Öngyilkos lenne? Soha nem fogsz rá tudni úgy számítani, mint egy TÁRSra. Nem fog megváltozni. És nem fogod tudni megváltoztatni. Neki kényelmes így. Ehhez tényleg az kell, hogy az álomvilágából kiessen. Egy percig nem gondolkoznék, már rég otthagytam volna a helyedben (amit te nem fogsz megtenni, mert ugye szere- ted). Válaszolva az eredeti kérdésedre: Ha csak nem vagy okle- veles psychiáter, akkor kb SEMMIT. Annyit, hogy TE dobod ki.. Neki az hatalmas érvágás lesz, mert egoista létére, Õ-Õ-Õ. Esetleg még megmondhatod a véleményed róla, bár ezzel megint csak adsz egy pofont a [email protected], mert egy fikarsznyit sem érdekli a véleményed.
A kérdező hozzászólása: ez utolsó hát jó tárgyilagos volt :) meg reális, meg stb és igaz is. csak abban tévedett, hogy nem hagyom el. már ott tartok, hogy kezdem veszett ügynek érezni az egészet, mert a párom hajthatatlan. jelenleg annyit írtam még neki utolsó szó gyanánt, hogy aki azon gondolkodik, hogy hogy hogy hagyjon engem el, olyan emberre nekem nincs is szükségem. válasza: hülyeségeket beszélek, rám hagyja. most csend van nem könyörgök, nem beszélünk, nem békülünk, egyikünk sem lép semmit.
A kérdező hozzászólása: "Mi lenne, ha a bátyja azt mondaná neki, hogy "idióta hü- lye vagy, hozzám többet ne szólj!"? Öngyilkos lenne?" addig küzködne, amíg a bátyja meg nem békél.
Már nem azért de neked kéne ennek véget vetni mert te vagy olyan helyzetben, h õ bánt téged nem törõdik veled akármit teszel. Sosem lesz jobb, hát már 28 éves és nem képes csak magával foglalkozni. Ha bármi lesz elhagy mert nem tetszik másoknak nem szeretnék a helyedben lenni, te szereted õ meg ha szeret is ezt elég rosszul mutatja ki. Sajnos így tényleg nem számíthatsz rá sosem, bár ne legyen de ha szükséged lenne rá nem lesz melletted... Nehéz de hagyd inkább és találsz olyat aki megbecsül majd és megérdemel téged, szeretni fognak és törõdni veled, nem hagynak magadra ami a legfontosabb. Maradhatsz persze vele is könyöröghetsz mindig, h legyen jobb és törõdjön veled és álljon ki melletted de szted megteszi??
Kedves kérdezõ, remélem észhez térsz és nem állsz vele többé szóba. És ezt most nem sértésnek szántam.
najó a válaszokból ítálve nem értelek.Te egy olyan emberrel akarsz együtt maradni aki hisztis mint egy kisfiú, nyûgös mint egy kamasz és önzõ mint egy kisöcs .Minden értelemben egy értelmetlen, bunkó, érted ki nem álló, érzelmileg nem kifejlett emberrel akarsz együtt maradni. Ha a párom sosem állna ki mellettem (még egy sztorinál sem!) és mindenki más véleménye fontosabb mint az én szerelmem, akkor addig húznék el mint lehet, mert aztán jön a közös élet, ház, gyerekek és ennyi teher mellett teszem 2 gyerek mellé nem kéne egy 3-ik is. Ez a férfi egy gyáva nyúl aki sosem lehetne az igaz lelki támaszod, te meg mindenkinél véded de hát a férfiak ilyenek(ja 15 évesen talán de én még eggyel sem találkoztam 18 éves kor után ilyennel), de viszont a családja nem ilyen, de én szeretem õt, de jól megmondtam neki és most várok:P szánalmas vergõdni egy olyan alakért aki nem tisztel eléggé és nem szeret annyira hogy kiálljon magáért pláne egy ilyen nevetséges dolog miatt mint hogy mit szól a családja, mert ahogy elnézem a családját abszolúte nem érdekli kidobott e téged vagy sem, ez a dolog csak az õ kis fejében van ami beteges és undorító.
A bátyjának ott a családja. Csak mosolyog az öccsén, mert ugye ha olyan lenne, simán leszedné a fejét, hogy mekkora hülye. De nem, mert õ inkább a feleségével/ba- rátnõjével törõdik. Testvér akkor is testvér marad, ha évekig nem beszélnek. Akkor lakjon a testvérééknél. 13 éves korban talán még elmegy, hogy a "tesó" a fontos.
Ha annyira szeretne nem érdekelné mit szól más csak melletted akarna lenni és nem kifogást arra, h talán ezt így nem lehet... Mindenki összeveszik hol kisebb hol nagyobb dolgok miatt és átlagban kibékülnek és nem azt nézik , h jaj mit szólnak ha összeveszek vele utána meg béke van. Miért ciki ha szeret valakit és inkább kibékül vele mint hagyja elmenni? Ha gyereketek lenne külön életetek mit szólnál ha bátyuska v a család azt mondaná az 5 éves gyerekre, h nem tõle van és elhagyna mert ilyen irányítható? Kérdezd meg magadtól , h szeretnéd azt, h ha bármi van a családjának nem tetszik ott hagyna, jól éreznéd így 1 kapcsolatban magad, h bármikor vége azért mert ilyen? Én bármennyire is szeretném nem tudnám elviselni azt, h a családja fontosabb és , h más mit mondd mint én vagyis mi...
A kérdező hozzászólása: "Ideális esetben te lennél a felesége, a gyerekek leen- dõbeli anyja, és erre megkapod, hogy a bátyja fontosabb számára.." azért testvér és házas/élettárs között választani, hogy ki a fontosabb, nem is tudom erre mit mondjak.
Jah, és hagyd a fenébe... ne foglalkozz ilyen emberrel.
azt nem tudom mennyi ideje vagytok együtt és hány évesek vagytok, de ha az illetõnek ilyen fura és értelmetlen gondolkodása van, inkább most legyen vége, mint mikor már közös ház, gyerek van, aztán jön egy vita és "véletlenül" kiejt egy ilyet a száján a szülei elõtt...akkor elváltok?
A kérdező hozzászólása: õ mindig rendkívül fontosnak tartja, hogy mit gondolnak róla mások, vagy a családja. soha de soha nem mondta el senkinek a problémáinkat, vagy magánügyeinket, mindenkinek azt mutatja kívülre, hogy vele mindig minden rendben van. ha munkahelyi gondjai voltak, szabályosan titkolta és amikor megoldódtak, még nekem is csak akkor mondta el! tudom, hogy ez nem normális dolog. de most tehetetlenül végig kell néznem, hogy ezért szakít, mert úristen mit szól nem is anyuci, inkább a bátyja, mert õrá nagyon felnéz, és neki is beharangozta, hogy kidob engem. fél, hogy a bátyja ezután nem tartaná õt férfinak, vagy mit tudom én minek.
ez nagyon gyerekes... ha szeretne, akkor ezzel mit sem törõdne és újra együtt lennétek.. :/
A kérdező hozzászólása: 3 éve vagyunk együtt 25/28 évesek
A kérdező hozzászólása: habár más emberek is ilyenek pl anno bnõm nem mondta el, hogy megbukott a fõsulin és pótvizsgája, vagy UV-ja lesz. õ meg azt titkolta, elõttem a bnõje elõtt! holott egy fõsulin szerintem nem ritkák az UV-k.
A kérdező hozzászólása: nem, ez nem attól függ, hogy szeret e régebben is volt egy srác, aki azért nem akart velem járni, mert a haverjainak nem jöttem be! lenézték õt miattam, meg sorolhatnám. pedig simán látszott a srácon, hogy szerelmes belém. a férfiaknál ez teljesen más dolog!
A kérdező hozzászólása: szóval mit tehetnék?
van a szeretetnek köze hozzá.. én ha szeretek valakit, akkor azt felvállalom és nem érdekel ki mit mond, az a lényeg, hogy vele legyek.. :) Nem tudom mit tehetnél.. talán, ha nem keresnéd egy ideig, akkor rájönne, hogy hülyeség az, amit most mûve.. (de ez már megint csak akkor jön be, ha szeret.) 19/F
ha mások véleményére ad, fõleg az anyja és a tesója véleményére, akkor próbálj meg beszélni velük és rajtuk keresztül hatni rá!
Mond meg neki hogy mjt gondolsz errõl!hogy neked fontos ilyesmi... Ja és szerintem is gyerekes ez a viselkedés amikor szerelmes voltam nem érdekelt hogy ki mit gondol, ennél cikibbet is csináltam nem lehet hogy ez ürügy a szakitásra?
Ez már komplexusnak hat. Ha nõ lennék, az ilyen pasit páros lábbal dobnám ki. Mert nem az számít, ami neked fontos, hanem ami másoknak. Ideális esetben te lennél a felesége, a gyerekek leen- dõbeli anyja, és erre megkapod, hogy a bátyja fontosabb számára.. Mit tehetsz? Rúgd ki. Keress olyat, aki megbecsül, és õt az életbe ne fogadd vissza. Mert mindig csak te fogsz szívni miatta. Magánakvaló, egy példaképpel, nem társaslény.
A kérdező hozzászólása: "ha mások véleményére ad, fõleg az anyja és a tesója véleményére, akkor próbálj meg beszélni velük és rajtuk keresztül hatni rá!" ez nem jó ötlet ha mindenki a magánéletünkrõl csámcsogna, lennének olyan kavarások egy idõ múlva hogy én nem ezt mondtam, de õ azt mondta hogy én azt mondtam, pláne, hogy amit szeretnék, tuti hogy a családján keresztül máshogy érkezne meg hozzá, meg sorolhatnám. én azt nem értem, hogy a bátyja egy rendes, családcentrikus ember, a családja a mindene, hogy nem szól a tesójára, hogy teso: nem veszed észre mekkora hülyeség miatt dobod a párod? õt nem is érdekli igazán, csak meghallgatja a tesoját (amúgy nem is tartja jó ötletnek mások magánéletébe beleszólni)és mosolyog egyet az egészen!!!!mert láttam, amikor rám szólt a párom(leszidott) a bátyja próbálja feloldani a helyzetet egy mosollyal, tématereléssel.
A kérdező hozzászólása: hát mivel annyit szenvedtem mellette, és ráadásul úgy beszél velem, ahogy azt senkivel nem tenné annyira lekezelõen, hogy feladtam. ilyen ember soha nem fog már engem õszintén szeretni. vagy ilyen ember lehet nem is tud szeretni.

Van egy lány aki szakítani akar a párjával és összejönne velem. De nem tudom, hogy mit tegyek és elég bizonytalan vagyok! Segítene valaki?

Szóval osztálytárs a lány és az utóbbi id?be elég sokat vagyunk együtt és beszélgettünk egymásról.Elég sok mindent elmondott nekem a kapcsolatáról.Azt mondta hogy véget vetne a 4 éves kapcsolatának mert elhanyagolja a barátja nem pici módon. Összejönne velem,de nekem idáig egy 5 hónapos kapcsolatom volt és elég tapasztalatlan vagyok sokféle téren és félek, hogy nem tudnám neki azt nyújtani mint az el?z? párja. Nagyon tetszik a lány, el is tudnám képzelni hogy barátn?m legyen. Szóval volt már valaki így közületek?? Ha igen akkor segítsetek. Válaszotokat el?re is köszönöm. 20/F

Legjobb válasz: Tettekre van szükség mindkettõ oldalról...

Tettekre van szükség mindkettõ oldalról...
Ha azt fogod nyújtani, mint az elõzõ, te is repülni fogsz:S
Szakítson, de ne miattad. Utána akár másnap összejöhettek.
Mitõl parázol? Legyen már egy kis magabiztosságod! Ha össze akar jönni veled, és még neked is tetszik az ötlet, akkor mit kell töketlenkedni, meg elõre félni olyan dolgoktól, amik jelentéktelenek?

Miért lehet az, hogy a párom, csak akkor szól hozzám szépen, amikor már szakítani akarok?

mert kiborít a féltékenykedésével, napokon át szid, nem tudom magam megvédeni akármit mondok, és amikor már feladom többnapi b?gés után és benyögöm, hogy vége, akkor meg megenyhül és hirtelen úgy szeret.

Legjobb válasz: Szakítás, de sürgõsen. Bárhogy fáj, hosszú távon megéri.

Szakítás, de sürgõsen. Bárhogy fáj, hosszú távon megéri.
Ugye. Ajánlom a bántalmazás ciklusát.
Egyedül is jobb lenne. Legalább lenne nyugalmad.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az oldalt, amit ajánlottál sok igazság van benne
bazski az én pasim ugyanez:S Már szakítottam is vele ezmiatt de akkor megigérte hogy megváltozik de hát sehol semmi:/
A kérdező hozzászólása: köszönet semmi önbizalmam nincs jelenleg lépni igazából a szakítás felé de látom ez az egyetlen út :(
Mindegy, hogy szeret-e vagy nem, mindenképpen szenvedsz mellette.
A kérdező hozzászólása: de nem értem, õ most szeret, vagy utál engem? vagy beteges az ilyesmi? vagy én rontottam el valahol?
A kérdező hozzászólása: elmondtam a barátomnak, hogy megvilágosodtam, lelki terrorban tartassz! erre megsértõdve annyit reagált, hogy: "ezentúl nem akarlak ennyire sem birtokolni, ha ez neked ilyen sz*r" akkor most kivívtam valahol a tiszteletet szerintetek?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!