Találatok a következő kifejezésre: A párom akar lenni a (101 db)

Ha egy nő mindenféleképp a barátom akar lenni, de a párom nem az jelenthet valamit?

Állandóan udvarolok egy nőnek de ő sosem vágott pofán, engedte magát simogatni, puszilgatni de a párom nem akar lenni. De jelenleg van is párja. De viszont azt mondta hogy a barátom viszont szeretne lenni.

Legjobb válasz: Jelentheti azt, hogy tényleg csak barátkozni akar vagy jelentheti azt, hogy vonzódik, de nem akarja/meri feladni érted a mûködõ kapcsolatát. Esetleg túl gyorsnak érzi, ami kettõtök között történik.

Jelentheti azt, hogy tényleg csak barátkozni akar vagy jelentheti azt, hogy vonzódik, de nem akarja/meri feladni érted a mûködõ kapcsolatát. Esetleg túl gyorsnak érzi, ami kettõtök között történik.
Valószínûleg anyagilag, egzisztenciálisan (vagy nem tudom miért) nem akarja feladni a kapcsolatát, viszont izgalmasnak találja a "barátságot" veled. Szóval kavarj vele, élj a lehetõséggel, de a kapcsolatot erõltetni nem érdemes, csak kalandot keres.
Azt jelenti, hogy ki akar használni.
Na az ilyenektõl kell magad távoltartani.

Van itt olyan, aki először barátja akart lenni a párjának, hogy majd később könnyebben megszerezze, vagy akinek sima barátságból kapcsolata lett? Hogy jöttetek össze végül?

Legjobb válasz: én például úgy jöttem össze a barátommal, hogy odajött a sulimba áprilisba, barátnõm beszélgetett vele, de csak olyan szinten, hogy tudták egymás nevét, aztán egy koncerten összefutottunk vele, mondtam bnõmnek, hogy tök ismerõs ez a srác, közölte h tán azért mert egy suliba járunk vele xD akkor beszélgettünk, konstatáltam, hogy jófej de ennyi, 2 héttel késõbb újabb koncert, akkor már meg volt beszélve, hogy jön velünk de semmilyen szándékom nem volt:D ottmaradtunk kettesben egy kis idõre, megcsókolt, nem ellenkeztem, úgysem volt senkim épp, másnap felhívott, hogy nem találkozunk-e? találkoztam vele...közölte h az van, h õ szeret... ezt így egy egész napig ecsetelte, mondtam, hogy most mennem kell, mert még estére van programom, kérdezte, hogy velem tarthat-e, végülis eljött õ is...este 7kor úgy döntöttem, hogy akkor legyen, próbáljuk meg ha ennyire akarja...1 éve együtt vagyunk XD

én például úgy jöttem össze a barátommal, hogy odajött a sulimba áprilisba, barátnõm beszélgetett vele, de csak olyan szinten, hogy tudták egymás nevét, aztán egy koncerten összefutottunk vele, mondtam bnõmnek, hogy tök ismerõs ez a srác, közölte h tán azért mert egy suliba járunk vele xD akkor beszélgettünk, konstatáltam, hogy jófej de ennyi, 2 héttel késõbb újabb koncert, akkor már meg volt beszélve, hogy jön velünk de semmilyen szándékom nem volt:D ottmaradtunk kettesben egy kis idõre, megcsókolt, nem ellenkeztem, úgysem volt senkim épp, másnap felhívott, hogy nem találkozunk-e? találkoztam vele...közölte h az van, h õ szeret... ezt így egy egész napig ecsetelte, mondtam, hogy most mennem kell, mert még estére van programom, kérdezte, hogy velem tarthat-e, végülis eljött õ is...este 7kor úgy döntöttem, hogy akkor legyen, próbáljuk meg ha ennyire akarja...1 éve együtt vagyunk XD
az én párommal már gyerekkorunk óta ismerjük egymást, elöször csak barátok voltunk, eszünkbe sem jutott hogy összejöjjünk, aztán egy ideig nem nagyon találkoztunk mivel õ kiment külföldre, mikor hazajött, találkoztunk és azóta együtt vagyunk. A jövõ hét szombaton lesz az esküvõnk!
nekem úgy volt hogy volt egy lány akivel sokat dumáltunk majd kiderült hogy tetszek neki(elõtte nekem nem tetszett) és miután ez kiderült valahogy õ is megtetszett nekem és ebbõl lett kapcsolat!
Ma csak ilyen bonyolult kérdések születnek? Egyébként nekem nem volt ilyen.
Én a mostani barátomat 5 éve ismerem és eléggé jó barátok voltunk.Hajnalig beszélgettünk nagyon sokszor.Sok mindent el mondtunk egymásnak. 10 évesen ismertem meg egy táborban.(idõsebb nálam 2 évvel amúgy):D Aztán 15 évesen jöttem vele össze.tetszett nekem, sõt én már szerettem is.Tudtam, h õ is érez valamit, de bemeséltem magamnak h nem.Aztán egyszer megölelt egy sárc az õ jelenlétében és közölte a sráccal h az oszlopot ölelgesse.Minden jött magától utána.8 hónaposak vagyunk már.:)
szerintem az a legjobb...en megismerkedtem egy sraccal o lett a legjobb baratom mindent elmondtunk egymasnak es idovel mikor osszejottunk egyaltalan nem vitaztunk mert mindent tudtunk mar a masikrol...egy jo ideje n vagyunk egyutt de most ujra kezdodott vmi es tudod nagyon jo ha a legjobb baratod a szerelmed...
Nekem sem volt még ilyen.
Én eleinte max piszkálódásból szóltam a mostani bnõhöz, majd mikor úgy alakult h 1 rosszabban alakult helyzetben félrevonult mindenkitõl (gyanítom sírni) úgy éreztem kissé az én hibám is h úgy alakult, ezért aztán utána mentem. El akart zavarni, de végül csak belement h beszélgessünk. Késõbb már én segítettem neki mikor mások nem hagyták, mert megkedveltem miután megismertem, majd vége az lett h összejöttünk. Szal még csak barátság sem kell hozzá h kapcsolat legyen. Amúgy olyan helyzetem is volt h 1 csajt azzal a céllal ismertem meg h én õt fel fogom szedni, de aztán akkor volt barátja, és bár késõbb szétmentek, addigra nekem lett más bnõm. Végül addig "kerülgettük 1mást" h bár össze nem jöttünk, máig a legjobb barátaim közé sorolom õt, pedig elõször eszemben sem volt vele barátkozni. :D "életmûvész"

Ha biztosak akarunk lenni a párommal, hogy nem szakadt ki a gumi, elég ha a "dolog" után felfújom a gumit?

Sokan mondták, hogy vízzel kell megtölteni, de nem szaladgálhatok mindig ki, f?leg ha a szül?k is otthon vannak... :D Én azért gondoltam, hogy felesleges megtölteni, ert pl egy lyukas lufit sem tudsz felfújni :D Vagy nincs igazam és muszáj megtölteni? Esetleg egyéb módszer?

Legjobb válasz: Mondjuk tény, hogy ha lyukas, akkor nem tudod felfújni, szóval akár ez is mûködhet.

Mondjuk tény, hogy ha lyukas, akkor nem tudod felfújni, szóval akár ez is mûködhet.
Észreveszed mindenféle praktika nélkül, a gumi az anyagánál fogva hasad, nem lehet rajta 1 picike lyuk, súrlódás közben biztos h szemmellátható lesz .
Már miért durranna a képébe?! Elég ha egy kevés levegõt fúj bele, már akkor látható, hogy lyukas vagy nem. Sztem a fújkálós jó módszer, még jobb, mint vízzel töltögetni.
fujj, azért egy spermával teli óvszert nem nagyon fujogatnék....mi egyszerûen csak megnyomkodtuk a spermazsákot...amibe lesz egy kis levegõ...és akkor megnéztük hogy jön e ki valami az alján...
Fújd fel azt majd jól a képedbedurran :D
ha mindenképp erre vágysz miért nem ér rá majd reggel? Szerintem ha meg lukas inkább kiszakad, vagy szórd ki egy tûvel és nézd meg meddig bírja.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Akkor ezek szerint nem lehet gond, ha fel tudom fújni :) Megnyugtató :D
több kiló víztõl se durranna ha a felül fogod marokra fél kád víz is belefér .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a normális hozzászólásokat! Többieknek mondanám, hogy nem lufisat játszanék vele...

Mi lehet velem a gond hogy nem akarok a párommal együtt lenni, nincs kedvem hozzá?

Sokszor volt már ugy hogy a párom együtt akart lenni velem de nekem meg nincs kedvem hozzá.Már egy ideje, miota betöltöttem a terheségemben a 3-4 honapot, nincs kedvem a sexhez, és attol félek hogy egyszer ez miatt megfog csalni.

Legjobb válasz: Nincs veled gond, a terhesség sok nõnél csökkenti a szexuális vágyat. Próbáljatok meg közösen változtatni a dolgon. A párodtól több türelem, tõled több tolerancia.

Nincs veled gond, a terhesség sok nõnél csökkenti a szexuális vágyat. Próbáljatok meg közösen változtatni a dolgon. A párodtól több türelem, tõled több tolerancia.
Sok nõ van aki nem is tud a terhesség elõre haladával szeretkezni mivel kellemetlen neki, fáj a hüvelye, stb. Ilyen esetben nem kell erõltetni, ha egyébként kielégited a párodat nem fog máshova menni. Meg eleve annál undorítobb nincs mint amikor egy pasi félre megy amikor terhes a felesége. Vagy a 6 hét alatt a szülés után amikor nem is lehet. Nem csak a behatolással lehet örömet szerezni a másiknak.
A hormonális változások mindenkire másképp hatnak.Én pl nagyon kívánós lettem, állandóan azon járt az eszem mikor bújhatunk már össze.De van akinél fordítva van.Azért azt tanácsolnám õt mindenképpen elégítsd ki mert elfogtok hidegülni egymástól és az visszafordíthatatlanná tud válni.Persze nyilván megért meg tolerál de hát magának csinálja és esetleg másra kell gondolnia...mert ugye a fantázia beindul.Szóval érdemes átgondolni mennyire erõszakolod meg magad.Legalább neki legyen jó.Aztán meg a gátmetszés...meg agyerekkel az éjszakázás.Mindig lesz kifogás.Ha szereted akkor találsz megoldást a dolgokra. 3 gyermekes anyuka.

Miért van az, hogy egy pasinak nem áll fel a pénisze, ha együtt akar lenni a párjával?

Volt olyan példa hogy a pasinak a zuhany alatt meg bárhol felállt a pénisze de ágyban már nem ez miért van?

Legjobb válasz: Sziasztok.19 éves vagyok ésvalamelyik nap lett volna meg az elsö sexuális élményem a baránömel.És valahogy nem sikerült:(mert felálni felált a péniszem csak nem keményedet be.És nem tudom,hogy mitöl lehet ez talán izgultam vagy fáradt voltam nem tudom.Kérlek szépen segítsetek nagyon sokat segitenétek ezzel nekem.Irjátok meg hogy miért nem keményedik meg normálisan és mi a teendõ ilyenkor hogy az legyen.Elöre is kösszönöm E-mail címem:[email protected] Nagyonszépen kérlek segítsetek!!!

Sziasztok.19 éves vagyok ésvalamelyik nap lett volna meg az elsö sexuális élményem a baránömel.És valahogy nem sikerült:(mert felálni felált a péniszem csak nem keményedet be.És nem tudom, hogy mitöl lehet ez talán izgultam vagy fáradt voltam nem tudom.Kérlek szépen segítsetek nagyon sokat segitenétek ezzel nekem.Irjátok meg hogy miért nem keményedik meg normálisan és mi a teendõ ilyenkor hogy az legyen.Elöre is kösszönöm E-mail címem:[email protected] Nagyonszépen kérlek segítsetek!!!
Az én barátomnak is volt ilyen, deh neki akkor amikor sokat voltunk együtt vagy kicsit "kifáradt" már... Nekünk is az volt h felállt neki aztán mikor oda került volna a sor h na akkor együtt leszünk addígra lelankadt. Lehet itt is az a baj, hogy "elfáradt" , de nem tudom...
Juj velünk is volt ilyen.El is volt fáradva és nem sikerült.Késõbb pedig már annyira ideges volt tõle, hogy nem áll fel rendesen, hogy oylanokat mondott hogy levágja meg minden....De aztán ellazítottam és sikerült neki :) Ilyenkor mindent ki kell üríteniük a fejükbõl, hogy újra sikerüljön nekik.Pusz Bea
Több oka is lehet, de a legvalószínübb, hogy izgult, vagy fáradt volt, nem tudott koncentrálni. De az is lehet, hogy már rég volt nõvel, ilyen esetben is ez történik... Nem tehet róla, nyugtasd meg, szeresd és menni fog.-)
hello bocsi de nekem is ilyesmi probléma van barátnõmel nem jöt ösze és azota mindig ez van a fejembe és egyszerüen nem keményedik be fell ál de nem az igazi igy õ se meg én se érzem ugy egyépként 17 éves vok és fosok hogy atol van hogy 1 szer koxoltam :( nagy hiba volt de most mi lesz ez lesz öröké valaki valamit léc válasz [email protected]
Sziasztok.24 éves vagyok és valamelyik nap lett volna meg az elsö sexuális élményem a baránömel.És valahogy nem sikerült:(mert felálni felált a péniszem csak nem keményedet be.És nem tudom, hogy mitöl lehet ez talán izgultam vagy fáradt voltam nem tudom.Kérlek szépen segítsetek nagyon sokat segitenétek ezzel nekem.Irjátok meg hogy miért nem keményedik meg normálisan és mi a teendõ ilyenkor hogy az legyen.Elöre is kösszönöm E-mail címem: [email protected] mess idem kicsim85 Nagyonszépen kérlek segítsetek!!!
Én 25 vagyok. Most lettem volna elõször együtt egy lánnyal de sajnos az együttlét tényleg csak abból állt hogy egy légtérben tartózkodtunk... Akármit próbáltunk nem állt fel ez a [email protected]ék... :(
Pedig kedves ettõl a faszitól még nagymama korodig sem lesz gyereked:D
33pont kivallo gyereket vallalni Vard ki szepen jobb igy hiszen akkor mar eretteb vagy az anyasagra mint most. Addig elj utazz dolgozz alud ki magad. 9 ev alatt kiderul a ferjed alkalmas apanak vagy sem
Én a helyedben nem adnék 9 évet az életembõl, mert mi van ha szépen kivárod a 9 évet és akkor közli hogy á mégsem akar gyereket? Vártál közel egy évtizedet egy olyan férfivel akivel mégsem alapíthatsz családot.
"Gondolom tudod, hogy ma Magyarországon a nõk többsége 30-35 évesen szül..." Te kissé el vagy tévedve. 35 éves korban már megvan a második gyerek is, ha az átlagot nézzük. Ráadásul teljesen normális és egészséges, hogy egy 24 éves nõ már érzi, hogy gyereket akar szülni... Kérdezõ: miért nem tisztáztátok le ezt hamarabb? Ha nem hajlandó kompromisszumra, középútra, akkor szerintem feleslegesen erõltetitek a dolgot, hiszen nem egyeznek a céljaitok. A párommal 22 évesek vagyunk, de már szoktunk róla beszélgetni, hogy még a húszas éveikben szeretnénk gyereket vállalni. Nem értem, miért nem lehet ezeket a kérdéseket korábban letisztázni, hogy ne legyenek ilyen hirtelen közlések...
Jót mosolyogtam a kérdezõn. Mármint a 33 éves nagymamán.. Ja, hát van ilyen egy bizonyos népcsoportnál... ott viszont nem ritka :D Amiért írok, hogy mi is pont így voltunk anno. Férjem közölte, hogy 40 éves kora elõtt nem szeretne gyereket, az oka egyszerû volt: anyagi. Építkeztünk, tanultunk, külföldön voltunk pár évet. És bejött amit mondott. Õ 40 volt, és 35 mikor gyerekünk lett. Mégse néz senki a gyerek nagyanyjának. Mondjuk én egyetértettem a férjemmel akkor mikor ezt mondta, ezért mi nem mentünk szét. De ha Te így gondolod... Legalább nem azt mondta, hogy sose akar gyereket!
Te 9 év múlva 33 leszel. 33 évesen elég ritkán szoktak a nõk nagymamák lenni, ma már teljesen általánosnak mondható gyermekvállalás szempontjából. Biztosan jobb akkor, mint 24 évesen, elnézve a mostani 24 éves lányokat... Mondom úgy ezt, hogy én is annyi vagyok. Egyébként, ha így nem jó neked, akkor szakíts vele. De valószínûleg 1-2 éven belül így sem szülhetsz, hiába akarsz, mert nem hinném, hogy rögtön találsz valakit, aki gyereket akar majd tõled...
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenõrzik ezt a kérdést. Mit provokálsz? :) Gondolom tudod, hogy ma Magyarországon a nõk többsége 30-35 évesen szül és mégse hiszi senki a gyereke nagyanyjának õket :)
Gondolom te is csak eltartatni akarod magadat, mert dolgozni smafu...
mekkora r ibanc vagy kérdezõ...
Ezzel mindent elmondtál, hogy ha tõle nem akkor mástól.Tehát akkor azt akarod, hogy valaki felcsinál és õ neveli fel, vagy hogy? Ha õ most nem akar ne erõltesd, annyit megkérdezhetsz, hogy akkor szeretne gyereket vagy még nem tudja, és úgy dönts vele maradsz vagy nem.Gyerek vagy még ahogy látom te is.
Kérdezõ bekattant, neki most gyerek kell, és kész... Reszkessetek férfiak, mert õ az a típus lehet, akinél "véletlenül" besikerül gyógyszer mellett, illetve kiböki a gumit. :)
Hát ez nehéz kérdés, én megértem mindkét oldalt, de egy valamit elmondanék saját tapasztalatból. Az én apám is több, volt mint 40, mikor születtem, és nagyon rossz volt, hogy mire kezdtem volna nagyobbacska lenni, apámnak tönkrement az egészsége, és minden baja volt. Mire 20 éves lettem, meg is halt. És egy fiú gyereknek egy életerõs férfire van szüksége apaként, akire fel tud nézni, és példaképének tudja tekinteni, akihez hasonlóvá válni akar, és nem pedig egy beteg tönkrement emberre, aki inkább elrettentõ példának jó. Szóval a barátodnak a saját érdekében is tudnia kellene, hogy nem jó 40 éves korig várni. Persze, ha õ tovább marad fiatal, meg tovább él, akkor ez kevésbé lesz probléma, de ugye ezt elõre nem lehet tudni, és mivel ezt eddig senki nem írta le, úgyhogy gondoltam megosztom a saját tapasztalatomat, hogy más már ne menjen ezen keresztül, mert tényleg rossz idõs szülõk gyermekének lenni.
Szidjátok a kérdezõt, de mi van ha kivárja azt hogy a pasija 40 legyen és akkor közli a pali hogy hupsz mégse akar gyereket? Akkor ugye szakítanak, a csaj keresgélhet 33 évesen. Találjon párt egy év múlva akkor 34. Egy kis idõ kell egymás megismeréséhez, lesz 36 mire eldönti hogy igen, ennek a pasinak akar szülni. Mire megszületik (a remélhetõleg egészséges, nem down kóros baba) 37 lesz. És akkor szült egy gyereket, örülhet hogy egészséges, és ha esetleg többet szeretne még akkor számolhat azzal hogy az is lehet down kóros. Ezt senki sem akarhatja.
....Márpedig én gyereket akarok ha tõle nem lesz akkor majd lesz mástól.... Na ezzel mindent elmondtal magadrol. Te nem csaladot akarsz hanem gyereket magadnak En pasi lennek melletted elkotetnem magam Egy hazassag (ha eljutsz valaha oda) nem arrol szol hogy te mit akarsz hanem hogy TI kozossen mit akartok. Gyereket egyedul vallalni a vilagon a legonzom dolog es szegeny gyerek apa nelkul egy erzelmileg serult felnott lesz akinek az ertekredje ugyanolyan korcs lesz mint a tied...
ne feledd hogy 35 éves korod után már majdnem hogy lehetetlen szülni, és minél tovább vársz annál nagyobb lesz az esély a Down kóros gyerekre, meg más betegségekre is
Hát...én bejelentettem a barátomnak, hogy sose akarok gyereket. Õ viszont szeretne. De azt mondta, hogy ha én nem akarok, ezért nem fog velem szakítani. Majd meglátjuk mi lesz belõle.
Mire gyereked lesz, túlléped a 30-at. Azért egy új kapcsolatból se fogsz egy-két éven belül szülni, és még meg is kéne találni azt az apajelöltet.
A kérdező hozzászólása: Márpedig én gyereket akarok ha tõle nem lesz akkor majd lesz mástól.
és = én (elõzõ voltam)
Hülye liba!

Miért van ez? 1éve vagyunk együtt a párommal! És időről időre előtör belőle, hogy ő egyedül akar lenni, nem vágyik rám, nem akar velem lenni, elmerül az önsajnálatba és hagyjam békén, nem jár el partyzni nem kell neki más nő csak magányra vágyik!

(De még csak az sincs, hogy megfolytanám mert én is eléggé szabadlelk? vagyok eljárunk egymás nélkül bulizni és alig vagyunk együtt, mert rengeteget dolgozik)Már 2szer eljátszotta természetesen mind2szer szakítottam és nagyon rosszul esett f?leg hogy én már alig vártam hogy vele legyek ? meg ez...ráadásul meg se mondja csak érezteti velem és velem mondatja ki! Most megint ez történt, szakítottam és beszéltünk is azóta ugy beszél, hogy már mind1 mit miér csinált mert kidobtam! De ugyis tudom hogy 1 hét mulva megbán miden és visszakönyörgi magát mindent megigér, csakhogy vele legyek mert eddig is ezt csinálta! De ennek így semmi értelme, én csak szenvedek így!Nem akarok vele kibékülni, de gyengének érzem magam! És nem értem miért csinálja ezt, miért jó ez neki??? Segítsetek!

Legjobb válasz: Lehet, hogy doki kéne neki, mert depressziós.

Lehet, hogy doki kéne neki, mert depressziós.
Én is voltam ilyen, és igen, depressziós voltam. Az elspnek van igaza, teljesen 100ig biztos hogy depressziós, csak lehet hogy még õ maga sem tujda.DxD
Szerintem rúgd szájba párszor, hogy a jó édes anyukájával szórakozzon. Ha lelkileg beteg, akkor téged ne tegyen azzá! Ez nem szerelem, ha a másikat is beteggé tesszük. Dobd ki, hagyd a f*szba.
A kérdező hozzászólása: És én mit tehetnék? Ha magára hagyom, az nem rosszabb neki? És az biztos, hogy magának soha nem ismerné be, ha az lenne! /Eléggé elvan szálva magától és azt gondolja, és minden ilyen dolog elvan intézve annyival hogy "nem vagyok egyszerû, meg én se ismerem magam!"

Segítségre van szükségem Pár órája tudtam meg hogy bátyám szilveszter éjszaka öngyilkos akart lenni ez a tett, egy fél éve kitervelt hazugságrendszer befejezése lett volna. Ti mit javasoltok?

Felment a westend tetejére, kilépett a párkányra de szerencsére nem tudta megtenni. Most hazament a lakására, szüleink már nála vannak, mai nap biztos hazaviszik. Jeleleg nem tudja mi a valóság, és mi az amit ? talált ki benne. Én másik városban vagyok sajnos, elég szörny? a helyzet. Pszicihátereket, ötleteket tanácsokat keresek!

Legjobb válasz: Tudnod kell, hogy van olyan depresszió, amiben a beteg nem ura saját magának, akár öngyilkos is lehet, ha nem kap megfelelõ segítséget!... Pár évvel ezelõtt az én lányomnál is kijött egy ilyen betegség (bipoláris depresszió) amiben elérkezett egy olyan fázisba, hogy hol "királynak" (legyõzhetetlen személynek, aki mindenre képes) hol meg egy "senkinek" (aki semmire sem jó, egy nulla) érezte magát... Ezeket a betegeket sokáig úgy kezeli a környezete, mint akik beilleszkedésre képtelen, antiszociális, kezelhetetlen alakok lennének, pedig csak betegek!!! Sürgõsen vigyétek a bátyádat pszichiáterhez, vannak gyógyszerek, amelyekkel kezelhetõ ez az állapot, és a bátyád is jobban fogja érzeni magát. Most semmiképpen ne hagyjátok magára és még jó ideig mindig legyen mellette valaki. Javaslom, hogy a pszichiáter által adott gyógyszerek mellé adjatok a bátyádnak HALOLAJ KAPSZULÁT (napi 3x 1200mg) is, mert tudományosan kimutatták, hogy ahol kevés halat fogyasztanak az emberek, ott jóval gyakoribb a depressziós betegség, mint tengerparti településeken.

Tudnod kell, hogy van olyan depresszió, amiben a beteg nem ura saját magának, akár öngyilkos is lehet, ha nem kap megfelelõ segítséget!... Pár évvel ezelõtt az én lányomnál is kijött egy ilyen betegség (bipoláris depresszió) amiben elérkezett egy olyan fázisba, hogy hol "királynak" (legyõzhetetlen személynek, aki mindenre képes) hol meg egy "senkinek" (aki semmire sem jó, egy nulla) érezte magát... Ezeket a betegeket sokáig úgy kezeli a környezete, mint akik beilleszkedésre képtelen, antiszociális, kezelhetetlen alakok lennének, pedig csak betegek!!! Sürgõsen vigyétek a bátyádat pszichiáterhez, vannak gyógyszerek, amelyekkel kezelhetõ ez az állapot, és a bátyád is jobban fogja érzeni magát. Most semmiképpen ne hagyjátok magára és még jó ideig mindig legyen mellette valaki. Javaslom, hogy a pszichiáter által adott gyógyszerek mellé adjatok a bátyádnak HALOLAJ KAPSZULÁT (napi 3x 1200mg) is, mert tudományosan kimutatták, hogy ahol kevés halat fogyasztanak az emberek, ott jóval gyakoribb a depressziós betegség, mint tengerparti településeken.
Szia, édesapám halála után egy évvel kezdõdött, halálfélelem, tudathasadás, totál kikészültem.Állandóan hangokat hallottam, hogy megölnek, mentem dolgozni és azt éreztem, hogy löknek be a metró alá.Az volt a szerencsém, hogy tudtam segítséget kérni, az éjszaka kellõs közepén kocsiba ültem, mezitláb, pizsamába rohantam át anyuhoz, hogy segítsen!A karjába sírtam reggelig, aztán elvitt a háziorvoshoz, aki azonnal elküldött a kerületbe lévõ, körzetes kórház pszichiátria ambulanciájára.Kaptam gyógyszereket, enélkül sajnos nem ment, mert annyira féltem, hogy máshogy nem bírtam elaludni, még így is nehéz volt, mert ha egyedül voltam, akkor gyógyszerrel is féltem, volt hogy bevettem a gyógyszert és kimentem emberek közé, ott meg elájultam, mert a gyógyszertõl aludnom kellett volna.Az orvos táppénzre vett, édesanyám pedig elvitt öt hétre a családi nyaralónkba, ez a kikapcsolódás nagoyn jót tett, fõleg, mert ott nem féltem annyira.Ennek már öt éve, teljesen jól vagyok és van két gyönyörû gyermekem.Fontos még, hogy pszichiátert is vegyetek igénybe, mert a pszichiáter csak a gyógyszert írja fel, nem nagyon beszélget.Ki kell deríteni, hogy milyen lelki probléma van a háttérbe.Én édesapám halálát ill, az azt megelõzõ egy éves ápolását (rákos beteg volt) nem bírtam feldolgozni.Jobbulást a testvérednek és legyen mellette valaki szinte állandóan.
Elõzõ vagyok, bocs, szóval pszichológust is vegyetek igénybe, mert õ az, aki beszélget sokat vele.

A párom teljesen meg van kattanva mióta mondtam neki hogy a házunk (közösen építettük) élvezeti jogát irassa rám! Azóta teljesen kifordult magából, Mindíg azt mondja õ nem akar papucs lenni. Miért lenne ez papucsság?

Legjobb válasz: Tökéletesen igaza van abban, hogy nem akarja rád íratni. Ettöl kezdve ugyanis a házzal CSAK az történhetne, amibe te beleegyezel, mert a haszomélvezeti joggal rendelkezö személynem jogában áll akár a tulajdonost is kitiltani a házból. (Mellesleg nem "élvezeti" jog, hanem "haszonélvezeti" - a kettö nem ugyanazt jelenti)

Tökéletesen igaza van abban, hogy nem akarja rád íratni. Ettöl kezdve ugyanis a házzal CSAK az történhetne, amibe te beleegyezel, mert a haszomélvezeti joggal rendelkezö személynem jogában áll akár a tulajdonost is kitiltani a házból. (Mellesleg nem "élvezeti" jog, hanem "haszonélvezeti" - a kettö nem ugyanazt jelenti)
Hülye a kérdezõ úgy ahogy van.
off: privát üzenetet kitenni publikusba elég nagy tahóság..
Na, látom valamelyik trollocska nem késlekedett nullát nyomni, de ettõl a tahóság még tahóság marad. Na mindegy. Ami a kérdést illeti, a második hozzászólónál tulajdonképpen megválaszolást nyert. Ha közösen építettétek a házat, akkor ezt a tulajdonjogban kellene érvényesíteni. Nem tudom, milyen arányban történtek a ráfordítások kettõtök részérõl, de ha fele-fele, akkor jogosan tarthatsz igényt 1/2 tulajdonrészre.
Mert privátba szidni a másikat mennyivel jobb?
A kérdező hozzászólása: Ha jól emlékzem megoldási lehetõséget kérdeztem, és NEM VÉLEMÉNYEKET!!!!!!
Erre nincs megoldás, egyszerûen olyan dolgot kértél, amivel elõre vetíted, hogy ki akarod semmizni, erre nincs megoldás.
A kérdező hozzászólása: Szerintem meg ha nem addig tervezte a családját míg felépül a ház, akkor kell lennie megoldásnak.A második válaszolónak valószínû hogy igaza van, s õ legalább megoldási lehetõséget írt.De szerintem az sem lenne rossz megoldás, ha a tulajdon jogot átírnánk a gyerekekre, az élvezetet megtartanánk magunkon.Nem a családom szétrombolása volt, hanem hogy ne lógjak a levegõben.De ezt a párom sem érti meg......!dE A TERVEI HA CSK ENNYI IDÕRE SZÓLTAK, MEG ARRA HOGY A RENGETEG TARTOZÁST KIFIZZESSÜK, HÁT EZ VAN......:-( Majd meglátjuk mi lesz.
Azt nem érted meg, hogy a haszonélvezeti jog a legmagasabb rendû jog, amit egy ingatlanon gyakorolhat valaki, magasabb rendû a tulajdonjognál! A haszonélvezõ dönti el, ki lakik a házban, õ húzza minden hasznát, õ rendelkezik teljes körûen felette, még a tulajdonost is kirakhatja. Tõlem ilyen kérne a barátnõm, én is rohadtul fel lennék háborodva.
A kérdező hozzászólása: Látom még mindíg nem érted.Van közös út, és lehetõség pl 50-50%os tulajdon, de ebbe sem akar beleegyezni.Teljesen magáénak akarja, mert azt hiszi zsarolni, és uralkodni tud felettem életünk végéig, vagy amíg rám nem un.De én magunknak kapartam, nem másnak.S az hogy nem fogom ezt így tovább cinálni, nem kis döntés volt.Ha nem hát nem.
Ezt a tulajdonmegosztást az építkezés megkezdése elõtt kellett volna rendbe tenni. Az építési telket megfelezni, minden építkezéssel kapcsolatos iraton rajta a te neved is, stb.. persze tudom, ezzel a válasszal nem vagy kisegítve. A te helyzetedben, ha vita merülne fel, akkor esetleg az építkezés során a te nevedre kiállított számlákkal tudod bizonyítani, hogy neked is anyagi erõforrásaid fekszenek az ingatlanban.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Amúgy jól vagy, kérdezõ? Mi a búbánatnak irkálsz nekem privát kisregényeket, ismerkedni akarsz? Én se íratom rád a házam haszonélvezeti jogát, szóval kár az erõlködésért. Az üzenet küldõje: trixi77 Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló Az elküldés idõpontja: ma 11:42 Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: A párom teljesen meg van kattanva mióta mondtam neki hogy a házunk (közösen építettük) élvezeti jogát irassa rám! Azóta teljesen kifordult magából, Mindíg azt mondja õ nem akar papucs lenni. Miért lenne ez papucsság? "Ez valóban nem papucsság, ez józan ész a párod részérõl. ... és alighanem elgondolkodott azon is, vajon miért akarod kisemmizni... ugyanis a.." Az üzenet témája: h Az üzenet szövege: Okos tojás!Nem akartam kisemmizni senkit!Csak nem akarok a levegõben lógni!Igazad van semmizzen ki engem.Azok után hogy ezt kértem tõle(más lehetõségre is hajlottam volna), kifordult magából.Megvert, leklökkött a lépcsõn stb.Talán ez normális?Ha igazatok van, és a fele jogoóilag akkor is az enyém akkor ezek után lehet nem marad semmije!Sem gyerekei, 12 év után is szetelmes asszonykája, háza , vagyona, Telkei(az is van egy pár, s szintén mellettem szerezte).Nem gyarapítom tovább.De titeket össze kellene kötni.Ugyan olyan begyöpössödött vagy.
Igaza van a párodnak. Teljesen hülyének nézted, pedig nem az:) szerencsére. Buktad.
Tulajdonjogot kérj (ha nincs), így lesztek egyenjogú tulajdonosok, ez így korrekt.
Második: ha a házasság alatt közösen építették a házat, akkor autómatikusan felesben tulajdonosok, függetlenül attól, hogy kinek a neve szerepel a tulajdoni lapon!!!!!
de mért kéne rád íratni?
Elég hülye lenne ha megtenné. Mi van válni készülsz?
Miért kellene rád íratnia? Nem közös? Vagy közösen, közös pénzbõl építettétek, de nem vagytok házasok az egész az õ nevén van? Akkor inkább azt papírozzátok le, hogy fele-fele arányban legyen a tulajdonotok.
Harmadik: ebben igazad van, de mivel párjának, és nem férjének nevezte, így azt feltételezem, hogy nem házasok.
Akkor is a tulajdoni jogot felezzék ne haszonélvezet kapjon, hogy felé kerekedjen.
Hát igen, ezért is jobb a házasság, mint az együttélés, mert ott a halála után automatikusan megkapod a haszonélvezeti jogot.
Ez valóban nem papucsság, ez józan ész a párod részérõl. ... és alighanem elgondolkodott azon is, vajon miért akarod kisemmizni... ugyanis a haszonélvezeti jog felülírja a tulajdonjogot, (de ezt kétségtelenül tudod, hiszen biztosan nem véletlenül nem a fél ház tulajdonjogát kérted) tehát mint haszonélvezõ, akármikor kidobhatnád a párodat a saját házából. Attól, hogy valaki nem dõl be egy ilyen aljas trükknek, még nem "meg van kattanva" ... bepróbálkoztál, õ észnél volt, ezt buktad. Keress egy másik balekot, hátha annál mûködni fog.
Ne keverjük bele az özvegyi jogot. Az csak addig él, amíg újra nem nõsül, utána annak vége, míg a haszonélvezeti jog élethosszig tart. Hülye lenne neked haszonélvezetet adni, akkor a válás után az ingatlan eladhatatlan lesz és te laksz benne halálodig. Hiába kér vagyon megosztás, lakáshasználati díjat, semmire sem jogosult, mert minden felett a haszonélvezõ rendelkezik, megszüntetni pedig vagy megváltással lehet, vagy a tulajok beleegyezésével. Mivel te tulaj is vagy, ez lehetetlen lenne. Ezzel, hogy felvetetted a haszonélvezeti jogot, elõrevetítetted, hogy válni akarsz és mindent meg akarsz tartani magadnak, én visszakézbõl pofán vertelek volna.
A kérdező hozzászólása: Majd az ügyvéd megválaszolja.Tuti van megoldás.....Csak a párom földbe dugja a fejét.Ma már nem úgy van mint 20 évvel ezelõtt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!