Találatok a következő kifejezésre: A párom akar (1473 db)

Balaton környékén olcsó szálloda vagy kiadó szoba nekem és a páronak? Akár családnál is.

Legjobb válasz: Van. Neked és a páronak is akár családnál!

Van. Neked és a páronak is akár családnál!

Szerintetek el vagyok nagyon késve gyerek ügyben? 34 éves férfi vagyok, és nincs még gyerekem. A párom akar majd. Õ 23. Nagyon jól elvagyunk.

Albérletbe vagyunk ahol itt a f?bérl? is. Van adósságunk is. Mit tegyünk?

Legjobb válasz: Szerintem ez nem kérdés hiszen azt mondtad te még nem akarsz, a párod meg csak majd akar babát. Majd ha mindketten úgy gondoljátok hogy jöhet a baba akkor valószínû jönni is fog. Más is szült már gyermeket rossz anyagi körülmények között, és nem minden esetben kerül egy gyerek több száz ezer forintba.Már elég olcsón meg lehet mindent venni, és lehet hogy kapnátok a rokonoktól babaruhákat és kellékeket is.:)

Szerintem ez nem kérdés hiszen azt mondtad te még nem akarsz, a párod meg csak majd akar babát. Majd ha mindketten úgy gondoljátok hogy jöhet a baba akkor valószínû jönni is fog. Más is szült már gyermeket rossz anyagi körülmények között, és nem minden esetben kerül egy gyerek több száz ezer forintba.Már elég olcsón meg lehet mindent venni, és lehet hogy kapnátok a rokonoktól babaruhákat és kellékeket is.:)
Nem vagy elkésve. A barátnõd hány év múlva tervezi a babát? Még nagyon fiatalnak tûnik és ha õ még várna mondjuk 10 évet, az már azért késõ. 33 éves voltam, a párom pedig 38, amikor megszületett a kislányunk. Õ azt mondta, 40 éves kora elõtt szeretne gyereket, utána már nem. Elõbb kellett volna szülnöm, mert most úgy érzem, nem bírnék 2 gyerekkel, viszont amikor meg már szeretnék, lehet, hogy már késõ lesz:-(. 35 múltam, párom pedig 40 múlt. Ezt neked kell érezned, hogy késésbe vagy-e. Az, hogy mások mit gondolnak, az ne érdekeljen.
A gyerekvállalást ha attól teszitek függõvé, hogy milyen körülmények között éltek, akkor sosem lesz itt az ideje ... Nem tudom, fog-e változni a helyzetetek 5-10 év múlva. A szerelem elmúlik, s jobb esetben szeretetté alakul át. Egy gyermek összetart egy kapcsolatot, de szét is bombázhatja, ha valaki még nincs ráhangolódva. Én 37, a párom 24 éves.. egy 4 hónapos kislány anyukája vagyok. Albérletben vagyunk, a lakásomat most árusítja ki a bankom, van adósságom is, mit tegyek? Boldog vagyok!!! Szeretem a gyermekem, tényleg mindent, ami létszükség, és kicsit annál is többet megadunk neki. Manapság már nehéz tervezni, mert sosem jön el az az idõ, mikor ideális lesz a gyermekvállalás.. a hitelektõl nem lehet megszabadulni egykönnyen, de még mindig támogatják a gyermek vállaló szülõket. Megadják a lehetõséget, hogy otthon lehessen vele az anyuka 2 éves koráig... Ne legyetek elkeseredve, de ha tényleg jól megvagytok, gondolkodjatok el a gyermekvállaláson. Mert az még csak egy dolog, hogy szeretnétek, de mi van akkor... - és itt sorolhatnám a sok aggódó szülõnek készülõ ember keserves sorait, hogy a próbálkozások és orvosi beavatkozások ellenére sem esnek teherbe... ne legyen így! De ha már te is készen érzed magad egy gyermekre, akkor ne halasztgassátok, tegyetek érte! :) Én a legjobbakat kívánom ehhez nektek!
Amúgy miért emelted ki a kérdést? Van valami fejlemény?
Tudod ki késik el gyerekügyben? Aki megcsinálja, és lelép, otthagyva a gyerekeit. Nem lényeg mikor jön, hanem hogy amikor jön ott legyél vele és a nevelésében részt vegyél. Ezt megteheted 20 évesen is, de akár 50 évesen is. A jó apaság a lényeg, nem a kor. Persze nem mondom, hogy várj még évtizedeket, csupán csak annyit akartam mondani, hogy ha pároddal szeretnétek, akkor a közös nevezõ már megvan. S ez a lényeg. Az adósságotok nem tudom ekkora, de ha ezen múlna a gyerekvállalás összes szempontja, akkor senki sem vállalna soha babát. Törlesszetek, és mellette tegyetek kicsit félre ha tudtok. Lehet ne könnyû, de meg kell próbálni. S ha ne emészt fel titeket az adósság teljesen, akkor abból még ki lehet mászni jól. Hajrá!
Nem vagy elkésve. Nálunk is az anyagiak miatt vártunk a babával. ( a párom 37 , én 26 vagyok 19 hetes terhes. ) Mindenki mondogatta, hogy maaajd kaptok babaruhákat, babacuccokat. Naaa ezt meg kell hogy cáfoljam. Senki SENKI az ég adta világon nem segít pedig tudjàk, hogy az anyagiak miatt már elkezdtünk vásárolni. Mert könnyebb nekünk sokszor kevesebbet kiadni.
Én 28 voltam, a párom 38 amikor a lányunk megszületett. Most 32/42 évesek leszünk amikor születik a tesó. Nem hiszem, hogy el lennél késve. Nyugodtan várhatsz még jó pár évet, ha úgy érzed, hogy most még nem vagytok rá készen. A tesó témában volt nálunk egy olyan kikötés a páromtól, hogy 45 éves kora elõtt legyen meg, mert utána már nem akar.
Ráértek. A párod életkora a lényegesebb és neki azért van még jópár éve. Fizessétek ki a adósságotokat, szerezzetek egy normálisabb életteret magatoknak, aztán jöhet a gyerek. Arra azért vigyázzatok, hogy a gyerektelen kényelmet nagyon meg lehet ám szokni.
Nem vagy egyáltalán elkésve. Sajnos ha így haladunk kevés fiatal jut lakáshoz, így vagy több generáció fog együtt élni vagy marad az albérlet. Adósságotok van? Az emberek szerintem 90%-nak van adóssága. Ha mindenki hitelmentes "élet" és egyben ház után akarna gyereket, háát nem tudom mennyi születne.
Mivel férfi vagy, így ezügyben (is) szerencsésebb. Neked is és a párodnak is van még nyugodtan 5-8 évetek a gyerekvállalásra. Ha nõ lennél azt mondanám, hogy az utolsó pillanatokban vagy...
az egyik munkatársam(férfi) is így volt, hogy várnak a gyerekkel, míg minden rendben lesz, felépítették a házat, hitelmentes 40 évesen lett meg az elsõ babája és azt mondja nem várt volna, ha tudja milyen érzés és ha belegondol hogy õ 60-65 lesz majd az esetleges diplomaosztón és mivel egyre jobban elhúzódik a gyerekvállalás, lehet hogy már nem is láthatja az unokáit...szóval hamarabb belevágott volna.
Egyaltalan nem vagytok elkesve, a parod kora a mervado inkabb. Az en ferjem 46 volt amikor teherbe estem az elsö kismanoval, es 48 amikor a masodikkal. Elöször rendezzetek az eleteteket, fizessetek ki az adossagokat es keressetek egy külön alberletet, a korotokbol kiindulva erre van meg legalabb 10 evetek. :)
A kérdező hozzászólása: az eddigi hasznos válaszokat, mindenkinek köszönöm. el fogok rajta gondolkodni! rendesek vagytok!
Azért most a vélemények arányait nagyban befolyásolja, hogy szinte minden válaszoló hasonló szituban van, mint te, hogy a férj 35-40 körül lett Apuka. Szerintem lassan babát kellene vállalnotok. Sokan csak arra gondolnak, hogy a születés pillanatában hogyan élnek, mi mindenük van meg, aztán kész. Tovább kellene gondolkozni. Lassan közelebb leszel a hatvanhoz, mire a születendõ gyermeked felnõ. A türelmed 50 felett már sokkal kevesebb, de ha minden igaz, akkor még csak egy 10-15 év körüli gyereked lesz. Nem könnyû... De ti tudjátok. Csak azért NE jöjjön a gyerek, mert benne vagy a korban! U.i: Szerintem a párodnak sem korai egyáltalán, tény, hogy ráér még, de minek? Persze ha durva az adósság, akkor más a helyzet...

Féltékeny lettem azokra a nőkre, akik olyanok mint amit a párom akar belőlem faragni. Mit tegyek ez ellen?

a párom folyamatos előírása, lapos talpú cipők, no körömlakk, barna, festetlen haj, sminktelen arc. na én totál nem ez vagyok, de igyekztem még anno, mielőtt rá nem jöttem ezzel a felállással óriásit csökkent a vonzerőm, de most nem ez a lényeg. hanem minden nap látok egy kolleganőt, abszolut mindenben megfelelne a páromnak ahogy ránézek, a legapróbb dolgaiban is. (pl volt, hogy kinézett nekem egy szánalmas mamuszféle cipőt a párom én ki is röhögtem és mit ad isten? a kolleganő abba jár!) nos egyre jobban utálom már szegény kolleganőt. amiről nyilvánvaló, hogy nem ő tehet. szóval a saját párom miatt vannak bennem ilyen indulatok, meg féltékenység, vagy nem is tudom mi ez valójában, de teljes negatív és ez engem terhel. nem akarok ilyeneket érezni. mosolygós akarok lenni, nem olyan akinek fáj ahogy más ember kinéz. a párommal felesleges erről beszélni,mert őt csak az érdekli, hogy ne lakkozzam a körmöm, viszont vetett már pár pozitív pillantást a kedves kolleganőmre :( kérek segítő válaszokat

Legjobb válasz: Az erdekes az, hogy nem a parodra haragszol, vagy utalod, hanem a kolleganodet, akinek aztan semmi koze az egeszhez! A paroddal kell ezt tisztazni, hogy mit es hogyan fogadjatok el egymast, te pedig nem a tobbi not figyeld, hanem a kedves parodat allisd le, mivel igy egy lelki serult leszel, aki mindenkiben az ellenseget latja...

Az erdekes az, hogy nem a parodra haragszol, vagy utalod, hanem a kolleganodet, akinek aztan semmi koze az egeszhez! A paroddal kell ezt tisztazni, hogy mit es hogyan fogadjatok el egymast, te pedig nem a tobbi not figyeld, hanem a kedves parodat allisd le, mivel igy egy lelki serult leszel, aki mindenkiben az ellenseget latja...
Úgy gondolom, hogy az régen rossz ha a párod át akar formálni téged. Inkább arra kéne törekednie, hogy elfogadjon olyannak amilyen vagy. Én a helyedben erõsen elgondolkodnék azon, hogy ilyen feltételek mellett vajon van-e értelme a jövõbeli kapcsolatotoknak... Mert ha már most ez van.. Mi lesz késõbb?
Teljesen nyilvánvaló, hogy nem illetek össze. Amennyiben õ tényleg a vonzerõdet akarja aláásni, akkor senkivel nem illik össze, ez egyértelmû. Szerintem a legjobb lenne, ha hagynád ezt a kapcsolatot, összekaparnád azt a kevés kis önbizalmad, és keresnél magadnak olyan párt, aki megbecsül, és nem akar megváltoztatni. Én pl nem sminkelem magam egyáltalán, de ha valaki azt mondaná nekem, hogy nem sminkelhetem magam, azonnal otthagynám.
Szerintem ne akarj az elvárásoknak megfelelni. Tudod, ha valaki õszíntén szívbõl szeret valakit, akkor olyannak amilyen... Ezek szerint nem szeret, max azt szeretné, aki akar belõled. Ne hagyd, majd valaki szeretni fog önmagadért.
Ugye tudod, hogy azért kéri ezeket, hogy esélye se legyen más pasiknak téged mustrálni? Hogy bírod, hogy ennyire alapvetõ dolgokban irányít?
Megoldás: elhagyod. Te boldogabb leszel, õ meg összeszed valami balekot magának, akinek tudja irányítani az életét. Nem tudom, hogy bírod ezt. Nekem szinte nincs is lapostalpúm, csak edzéshez. Folyamatosan magassarkúba járok, elegáns ruhákban, lakkozott körömmel, festett, beszárított hajjal. Ja smink nélkül meg ki sem mozdulok. A párom büszke rám, gyönyörûnek tart és dagad a melle mikor a férfiak utánam fordulnak az utcán. Szerintem nem normális hozzáállás az, ha el akarnak rejteni a világ elõl és ki akarnak sajátítani. Sose leszel boldog a pasid mellett.
Én a férjemnek akarok tetszeni és nalunk pont forditva van. És sportcipös kényelmet szertõ csaj vagyok õ meg azt szereti ha magassarkuban vagyok kékesfekete a körmöm stb de a kedvéért szoktam felvenni cuccokat a hétköznapokban meg maradok a farmer edzõcipõnél
Hát, én pont olyan vagyok, mint amilyet a párod szeretne. De én nem találkoztam még olyannal, akinek kellenék tényleg... :( Az igazság az, hogy a családom szerint sminkelnem kéne magam, meg magassarkúban járni... Sajnos én meg ezt nem tudom elképzelni. Persze, egyszer-egyszer semmi gond, tök jó néha tényleg csinosnak lenni. De hogy minden nap ezt csináljam... Esküszöm, hogy csodálom azokat a nõket, akik erre képesek! Furcsállom, hogy a párodat ez pont zavarja. :S
669%-os vagyok: 14L
Ha a párom engem átakarna formálni, és ilyen mértékben rám erõltetné az akaratát elgondolkoznék azon hogy érdemes e vele maradnom. Ha egy férfi szeret egy nõt, akkor nem akarja átformálni, és bízik benne hogy a külseje ellenére nem csalja meg. A te párod nem szeret csak birtokolni akar, és ha ezt nem veszed észre, nem nyitod ki a szemed, akkor csak rosszabb lesz. Elõbb utóbb elszakít a barátaidtól, nem enged el sehová. A tulajdonának tekint és nem a társának. Gondolt át mit akarsz az életeddel kezdeni, mert csak ez az egy van belõle és ha elszúrod egy ilyen férfi miatt, nem kapsz több esélyt.
Akkor most szakítottatok?
A kérdező hozzászólása: és mivel õ változni úgy sem fog, ennek a lépésemnek semmi értelme nem volt, csak kínomban kijött. jelenleg bókgyûjtésbe kezdek más pasiktól. úgy döntöttem.
A kérdező hozzászólása: közöltem vele amit érzek. hogy elegem van abból, hogy ezt érzem a saját párom mellett. én a páromnak az egyetlen és pótolhatatlan akarok lenni, illetve ezt akarom érezni, ilyen nekem egy igazi kapcsolat. és a folyamatos változtatgatásai miatt ezt az érzést õ nem tudja nekem megadni. tehát nem õ az igazi. jelenleg nem tudta lereagálni, szimplán tudomásul vette. ez olyankor van, ha azt érzi, hogy nekem igazam van. sokáig nem felel semmit, akár napokig, aztán egyszer csak totál kifordítja az egészet, hogy én látok rosszul mindent. most emészti.
Mi a terved a továbbiakra?
A kérdező hozzászólása: "Te nem tetszel neki annyira, mert ha tetszenél, akkor nem akarna megváltoztatni. " Pont az ellenkezõje. szürke egeret akar belõlem csinálni, ami minden sarkon kapható. a nõk 99 %-a sminktelen, festetlen, tömegsablon. nem mondtam, hogy nem szépek. szépek, csinosak, de tömeg. a párom azt szeretné, ha engem nem venne észre senki. mondta többször is, hogy idegesíti az is, ha a haverjával beszélek, vagy nevetek egy másik sráccal. nagyon féltékeny rám. látom a példákat amit írtatok, hogy egy férfi sem szól bele öltözködésbe, esetenként plasztikai mûtétbe. a legszorosabb környezetemben is a bnõimnek minden kívánságát lesi a párjuk, pont errõl a mûtétrõl jutott eszembe. bnõm mindig sír, hogy nem tetszik neki a saját lába (mert olyan "oszlop")maga a párja ajánlotta neki, hogy látja, hogy mindig ezen marcangolja magát, még, hogy fizeti, azt is felajánlotta neki. elgondolkodtató volt az alábbi: "Ugye tudod, hogy neki soha nem kellene olyan nõ, aki ALAPBÓL olyan, mint a kolléganõd? Mert az a nõ ilyen AKAR lenni, neki így van önbizalma." ha egy nõ lenne mellette, aki tényleg így természetesen sugárzó és magabiztos, mivel a párom eleve féltékeny típus, szerintetek nem lennének véget nem érõ egyéb követelései a féltékenységébõl/önbizalomhiányából adódóan? más emberen uralkodni eleve nem normális dolog. én ezt mind átlátom, a párom milyen, miért olyan, mitõl olyan, és azt is hogy õ így marad. egyedül azt nem tudtam, hogy lelkileg fogok tõle sérülni. hogy boldogtalan leszek.
addig míg a párod ezt súlykolja beléd, h neki ez a típus az álomnõ, szerintem mindig is féltékeny leszel. Nekem is van egy szösszenetem, férjemmel 5éve ismerjük egymást, ezt alatt az idõ alatt én vtam, szõke, vörös, fekete, színes, mindenféle hajú, 57 és 87 kilós is(igaz ezt terhesen, de 170 cm-hez), kivágott felsõt , és minél többet takarós ruhákat is hordtam...De õ soha egy szót nem szólt egyikért sem...csak annyit, h "nekem szép vagy, és így szeretlek.."
Csak azt nehadd hogy beléd magyarázza a bûntudatot, hogy te vagy aki hülye s, hogy megbántottad. Mivel te gondolom már hónapok óta rágódsz ezen s vagy szomorú de õt ez nem érdekelte, nehogy rávegyen, hogy te ápolgasd még most a hiúságát. Te elmondtad a mi a valóság és pont. Olyan nincs hogy nem úgy van mert szeret nem tenne ilyet blabla csak TE vagy a hibás mert nem ÚGY érzed ahogy SZERINTE kéne. Mindent adj bele az önbizalom építésbe mert egy élet egy boldogság, ha gátol benne ám próbálkozhat de ha te nem hagyod akkor nem érheti el a célját nálad. Ha tetszik egy szép cipõ vagy egy csinos ruha? Miért lenne bûn felvenni a te pénzedbõl, te hangulatodhoz, te programjaidra? Ha nem tetszik neki ne nézze, ne menjen veled akkor. Azt megkérdezhetem milyen voltál mikor összejötetek? Magabiztos csinos nõ vagy önbizalom hiányosnak mondanád magad? Mivel az önbizalomra buknak általában a pasik így ezt akarja tõled ellopni, hogy más pasiknál ne jöhess szóba. Kérdezted már miért jött össze veled ha nem tetszett neki az akkori külsõd? Miért akar megváltoztatni olyanná akihez oda se ment volna fröltölni? Akárhányszor kritizál rajtad valamit is vágj vissza szépen ilyen mondatokkal. "Úgylátom már nem vagyok neked úgy jó ahogy régen voltam. Érdekes. De nekem pont megfelelek szóval így maradok." vagy"Azt hiszem én se szóltam eddig bele te miért hordasz kisfiús ruhákat szóval te se légy faragatlan az én ruháimmal." Gondolom neki nem tetzene ha ma holnaptól nem hordhatna hajzselét, kontaktlencsét, x fajta márkájú cipõt, polót mert azzal biztos csajozni akar csak. Ha nagyon felingerel dobd vissza azt a labdát. :) (ÁÁ, fura ez nekem mivel nálunk a párom tipikus amolyan techno arc, poló farmer, sportcipõ én meg folyton feketében mivel góth vagyok. Sose fitymált le. Ha valami olyat vettem fel ami még nála is kihúzta a gyufát hát annyit mondott, hogy egyedül így nem megyek, õ is velem jön vagy legyen ez a háloszobába való stb (csipkés miniszoknya). Õ kifejezetten élvezi mikor öltözök s együtt poénkodunk a harisnyán vagy abroncson. :) szóval kitartást neked is.
A kérdező hozzászólása: amit utolsó írt, azokon a beszélgetéseken/dolgokon már rég túl vagyunk. utolsó elõtti: nem, nem szakítottunk most állandóan azzal jön, mennyire szeret. de igazából nem is érdekli mit érzek, csak ne hagyjam el, és ne legyen rajtam körömlakk, meg festék. legszívesebben csodorban járatna.
Valószínûleg tényleg szeret, csak valamit nem ért, amit te igen. Ha nem akarsz szakítani, és azt szeretnéd, hogy jó legyen ez a kapcsolat, akkor le kell gyûrnöd az ellenállását, és át kell alakítanod a szabályokat, akkor is, ha tiltakozik. El kell érned, hogy észrevegye, hogy a változásokkal nem jár rosszul. Mondjuk nagyon nem mindegy, hogy a féltékenység motiválja, és nem akarja, hogy másoknak tessél, vagy pedig tényleg egyszerûen a sminkeletlen, festetlen, magassarkútlan tetszik neki. Ez utóbbi sok lány szempontjából furcsa lehet, pedig teljesen normális. Ha féltékenységrõl van szó, azt könnyebb gyógyítani. Egész egyszerûen annyi a feladatod, hogy míg az utasításainak nem engedsz, és nem fogod vissza magad, addig amennyire csak lehet demonstrálod mások elõtt, hogy számodra õ az egyetlen. Egy idõ után elérheted, hogy ne zavarja, hogy másoknak tetszel, ha neked úgysem kell más. Ha ízlésrõl van szó, akkor viszont nincs más, mint megmondanod neki, hogy te így érzed jól magad, és megtalálni a kompromisszumot.
(nem olvastam végig minden kommentet) Én is néha így vagyok a barátommal. Mikor néhány hónapja voltunk együtt volt egy másik lány akivel kavartak a hátam mögött, és nekem mondta, hogy hordjak ilyen meg olyan ruhákat...olyanokat amilyeneket azon a másik lányon láttam, hát akkor csak azért sem öltöztem úgy. Mostanában kritizálja a frizurámat, mert, hogy én barna vagyok és neki a vörösek tetszenek és fessem be...meg ilyenek. és annyira szarul érzem magam ilyenkor:( Sokszor megkérdezem tõle, hogy ha ilyennek meg olyannak akar látni, akkor miért nem keres alapból olyan lányt, erre meg csak nevet:/ Nem tudom mit gondoljak. Én is sajna sokszor féltékeny vagyok, nagyon nem tesz ez jót az önbizalmamnak.
Pedig nem lenne bonyolult. Lakkozd ki a körmöd, a többi megy magától.
A kérdező hozzászólása: 40-es válaszadó, valami hasonlóban vagyok én is csak nem konkrét más személy mintájára, hanem mindenki más mintájára akar engem változtatni. "addig amennyire csak lehet demonstrálod mások elõtt, hogy számodra õ az egyetlen." lehetetlen. volt egy srác, aki úgy kínált meg egy itallal, hogy: "kicsim kérsz?" ebbõl olyan háború lett otthon, hogy milyen nõ vagyok, akivel így mernek beszélni mások! Hiába mondtam, hogy ahogy felém viszonyulnak mások, az nem engem jellemez, hanem a másik félt. Hát ezért is én voltam a hibás! Szóval millió dolog van, amire nem tudok oda figyelni, nem tudok demonstrálni, mert vagy nem rajtam múlik, vagy ami még más, pl, én észre sem veszem. pl megnéztem egyszer egy rabszállítót egy parkolóban, tele volt rendõrökkel minden, bámultam, bevallom. na ebbõl 1 órás ordibálás volt, hogy mindegyik rendõr direkt feszít, hogy bejöjjenek a ki csajoknak én meg közéjük illek a sorba, mert bámulom õket, mint akinek viszket a *ja. Magyarázhattam én, hiába, hogy nem azért bámultam... kedves utolsó, ez nem ilyen egyszerû. volt, hogy kitessékelt a kocsiból, mert ahogy beültem a hosszú szárú csizma és a térd alá érõ nadrág között FÉL CM-re látszott, hogy neccharisnya volt rajtam, ami állva nem is látszott. Beteges balhék vannak ilyenekbõl :(
16:09 Azt, ami nem rajtad múlik, azt nyilván ne tedd meg. Létezik az az eset, amit már nem lehet orvosolni, vagy irreálisan sok türelem kell hozzá. Csak egy tanácsot adtam, mivel segíthetsz enyhíteni az önállóságod nagyobb felvállalásából adódó egyik problémát. Azt nem írtam, hogy ezt mindig megteheted.
A kérdező hozzászólása: de engem csak az érdekelt, hogy én ne változzak át és ne utáljak másokat. a párkapcsolati problémámról nem is akartam beszélni. ilyen ember úgy sem változik. ezt elfogadtam vele. a lényeg, hogy ettõl én ne sérüljek!
Már írtam korábban, de most újra írok. Ha így állsz hozzá, hogy elfogadod mindezt, az rendben van, hiszen szereted, oké. De ettõl te igenis sérülni fogsz, mert feladod önmagadat. Aki ennyire betegesen féltékeny, azt kezeltetni kell. Ha nem akarsz sérülni, vagy elrángatod pszichiáterhez és megváltoztatod, vagy te lépsz le. Tudom, hogy nem egyszerû megtenni a lépéseket, mert érzelem, stb, de muszáj. Pontosan azzal sérülsz, ha elnyomod saját magadat, ha nem tudod megvalósítani azt, aki lenni szeretnél. Továbbra is azt javaslom, hogy keress valaki mást, még ha nem is tetszik az elgondolás. Ne félj az újtól, a változástól.
16:09-es kommented után csak az az egy kérdés jutott eszembe, hogy: és te ezek után még vele vagy???
Egy saját szösszenetet hadd meséljek el. A természet nem volt túl bõkezû velem "mellesleg", ez már kamaszkorom óta zavart, csak akkor még pár évig reménykedtem, hogy nõhetnek még. Nem nõttek, engem továbbra is zavart. Közel a 30-hoz már anyagilag is megoldható volt a mûtét (bõ 15 éve élt bennem az elhatározás). A férjemet kérdeztem, hogy mi a véleménye, de nagyon vonakodott véleményt mondani, maradt az "ahogy gondolod". Eljött velem sebészt keresni, megnézte a lehetséges méreteket, stb. Egyedül abba szólt bele óvatosan, hogy nehogy túlzott legyen a méret, mert én magam se nõttem nagyra - de ha az minden álmom, akkor még abba se szól bele. Amikor kérdeztem tõle, hogy egyáltalán tetszene-e neki, annyit mondott, hogy neki így is jó vagyok, úgy is, de az én testemrõl beszélünk, neki nem érzi, hogy beleszólása lenne. Egyedül az altatás miatt aggódott, illetve a kötelezõ vérvételnél ragaszkodott hozzá, hogy mindenfélét alaposan nézzenek meg, csakis teljesen egészségesen menjek a beavatkozásra (szigorúbb volt, mint a sebész, aki már egy náthával se vállalta volna). Amikor megvolt és meggyógyultam (kialakult a végleges forma), akkor mondta, hogy nagyon félt tõle, hogy nem lesz szép, elrontják, vagy én választok rosszat, de nem akart beleszólni, mert látta, hogy mennyire fontos nekem.
Nem illetek össze! Ennyi! Õ olyat akar, amilyen te nem vagy, hát keressen olyat. A kolléganõd tetszik neki, mert gondolom természetes szépség. Attól, mert valaki nem sminkel, még nem trampli. Te nem tetszel neki annyira, mert ha tetszenél, akkor nem akarna megváltoztatni. Közöld vele, hogy te ilyen vagy, amilyen, úgy fogsz öltözni, ahogy neked tetszik, ha neki ez nem megfelelõ, akkor mehet, amerre lát. Ha megy, akkor se szomorkodj, lesz majd valaki, aki pont úgy szeret, ahogy vagy.
69*
"Mit tegyél ez ellen?" Úgy érted, hogy a féltékenységed ellen, vagy úgy, hogy a párod faragási szándéka ellen? Ha a párod veled van, és hosszú távon veled is akar lenni, akkor téged a teljes személyiségeddel együtt akar. Ebbe beletartoznak a hibáid is, meg azok a dolgok is, amelyek nem hibák a szó abszolút értelmében, de mondjuk neki nem tetszenek. Pl., hogy sminkeled magad, fested a hajad, magas sarkúban jársz, lakkozod a körmöd. A dolog visszafelé is igaz. Ha te hosszú távon a mostani párodat szeretnéd a párodnak mondani, akkor õt is a hibáival, illetve a számodra kellemetlen tulajdonságaival együtt fogadod el. Ebbe beletartozik, hogy a festetlen barna hajat szereti, a sminktelenséget, a lapos sarkú cipõt, és hogy nem tetszik neki a körömlakk. Ha a fentiekkel kapcsolatban nem találtok olyan megoldást, amitõl mindketten jól érzitek magatokat, akkor ez a párkapcsolat legalább az egyiktek számára nem lesz jó. Ebbõl a szempontból teljesen mindegy, hogy a párod szimplán a tobbi férfi elõtti vonzerõdet akarja csökkenteni vagy csak ilyen az ízlése. Ha a párod nem érzékeli, hogy mi a baj, akkor el kell mondanod neki. Ha a párod nem érti meg, vagy nem hajlandó megérteni a problémát, esetleg nem partner abban, hogy mindkettõtök számára jó megoldást találjatok, akkor próbáljatok meg minél békésebb úton végetvetni a kapcsolatnak. Te majd találsz egy olyan fickót, aki olyannak szeret, amilyen vagy. Õ meg talál olyan lányt, aki olyan, amilyet szeretne. Ha viszont õ is partner ebben, akkor oldjátok meg közösen a problémát. Az semmi esetre sem elfogadható, hogy elõír neked valamit. Az a kor rég elmúlt, amikor férjnek hatalma volt a felesége fölött. Abban a korban magas sarkú cipõt és festett hajaat nem igazán hordtak az emberek. Egyenrangú felek vagytok (2011. van, Európa). Ha csak a féltékenységed kezelése a kérdés, akkor a legjobb módszer, hogy arra gondolj, amit a párod szeret benned, és ami tényleg te vagy. Biztos van ilyen. Nem csak a megszokás tart össze titeket.
A kérdező hozzászólása: nekem az érdekes csak az a páromban, hogy ugyanazt az embert szereti ha barna, de ugyanazt az embert nem szereti ha pl festett hajú. ez már kiverte nálam egyszer a biztosítékot, mert én nem tudom hogy lehet feltételekkel szeretni- pláne nem megismerkedés szakaszban, ott még talán érthetõ. pl ha õ leborotválja az egész fejét akkor is szeretem, de ha van haja, akkor is. tehát nekem már ez magas. de mindegy. de ok. próbálok a jó dolgokra koncentrálni. habár nem könnyû úgy, hogy naponta szembesülök az ellentetjével - a kollegával. megbeszélni nem lehet, mert õ nem enged :(
Csak én nem értem, hogy mi köze az egészhez a festett hajnak? Aki nem festi, az igénytelen, vagy mi?
#15: ha elolvasod a kérdést, akkor megérted, hogy a kérdezõ valószínûleg szeretné festeni a haját, de a párja meg nem akarja, mert az nem tetszik neki. Hol volt itt szó igénytelenségrõl?
Szerintem annyi az összes probléma, hogy kevés az önbizalmad. Mindenben meg akarsz felelni a párod elvárásainak, mert azt hiszed, csak akkor vagy jó. Másrészt én azt vettem észre, hogy azok a nõk, akik görcsösen festik mindig mindenüket (hajukat, körmüket, arcukat), és nagyon ügyelnek életük minden pillanatában a kinézetükre, szintén rejtett önbizalomhiányosak - pl. ezért nem mennek ki smink nélkül az utcára, mert úgy érzik, anélkül nem elég jók, pedig dehogynem! Nem azt mondom, hogy a smink meg a szép ruha rossz dolog, de ne legyen mindennap "kötelezõ". A kolléganõd iránti féltékenységed mögött is önbizalomhiány állhat. Nem lehet, hogy azért vagy csak a parancsolgató párod mellett, mert attól félsz, hogy nem találsz mást (szintén önbizalomhiány)? Szerintem ezen kéne dolgoznod, és utána mindjárt más színben látod a kapcsolatodat. Hidd el, simán találsz olyat, aki nem akar a saját elvárásainak megfelelõen formálni (ez amúgy szintén az önbizalomhiány jele). És úgy nézz ki, ahogy jól érzed magad! Ha festett szõkén, akkor festett szõkén, ha festetlen barnán, akkor festetlen barnán. Én amúgy nem lakkozom a körmöm, de ha a párom beszólna, hogy nem lakkozhatom, csak azért is kifesteném égõ vörösre (utálom egyébként), csakhogy nehogy azt higyje, hogy utasítgathat. Szerencsére eszébe se jut ilyen. 31/n
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó, jól megfogalmaztad :) szóval száz szónak is egy a vége? önbizalomhiány oda-vissza-keresztbe-meg kasul :) lehet a sminkkel az önbizalmamat építgetem, a párom meg az önbizalomhiánya miatt ezt leépíti, ezzel együtt oda az önbizalmam, ezért észre veszem a kolleganõt. akkor a kérdés ilyen helyzetben hogy építgessem az önbizalmam, ha minél jobban építgetem, a párom annál jobban leépíti.
A kérdező hozzászólása: és ez a fajta dac már bennem is volt :) direkte vettem egy extra magassarkút. húú majdnem szakítottunk ezért!
Ti nem illetek össze nemes egyszerûséggel. Te sem vagy hibás, hogy téged érdekel a külsõd és szeretnél sminkelni, divatosan öltözködni, ugyanakkor a párod nem rossz, mert õ nem olyan nõre vágyik. Viszont kár ezért téged átalakítania, keresnie kell egy olyan nõt, mint a kolléganõd.
A kérdező hozzászólása: és ha az ne adj isten befesti a haját/ körmét/ arcát akkor megint keressen mást? ez nem megoldás
Ugye tudod, hogy neki soha nem kellene olyan nõ, aki ALAPBÓL olyan, mint a kolléganõd? Mert az a nõ ilyen AKAR lenni, neki így van önbizalma. Neked nincs. Veled bármit lehet csinálni, mert semmi önbizalmad. És a te pasidnak nem kell olyan nõ, akinek van önbizalma, mert az rájön, hogy a kedvesed egy féreg (bocsánat a férgektõl, azok legalább hasznosak.) Nekem utoljára a gépírás tanárnõ mondta meg 9.-ben, hogy nem lehet mûkörmöm, az is jogos volt.
A helyedben nem hagynám, hogy ennyire befolyásolhasson.Ülj le vele és a leghatározottabban közöld vele, hogy akármennyire is szereted, attól Neked még van önálló gondolatod, sõt saját ízlésed is.Kérdezd meg mit szólna hozzá ha Te azt várnád el tõle, hogy állandóan tangát hordjon, vagy acélbetétes bakancsot, mert az olyan jól állt egy fickón.Nem a tulajdona vagy hanem a párja.Ha boldognak szeretne látni maga mellett, akkor tolerálja és értse meg, hogy nem a kolléganõdre vagy másra szeretnél hasonlítani hanem, egy kiegyensúlyozott NÕ szeretnél lenni, akinek nem ezen kell mindig rágódnia.Ha megtudjátok ezt beszélni biztos, hogy nem leszel féltékeny senkire sõt Téged fognak csodálni.Érezd Magad jól a bõrödben.
Anyukám csinos nõ volt, apám meg pont ugyanilyenre faragta, mint amilyet a párod akar belõled csinálni. Még most is csinos, de az önértékelése és önállósága a béka hátsója alatt. Nem bántom emiatt, mert neki az apám ngyon fontos, de nekem örök példát mutatott, milyen nem akarok lenni. Neked sem szabadna hagynod magad skatulyába kényszeríteni, jol kell érezned magad a bõrödben, a barátod meg ezért is kell, hogy szeressen.
Dobd ki a párodat és sózd a kolléganõdre, hadd szenvedjen õ.
Nem értem miért vagy vele, ha neki nem te kellesz, hanem valaki akit csinálna belõled, de nem fog menni, mert vagy fellázadsz és kidobod (én ezt ajánlom), vagy tönkremész bele, elveszted önmagad, és a végén õ fog kidobni, mert ki tud szeretni valakit, aki utálja önmagát azért, amit csináltak belõle? Végülis ti ha úgy vesszük nem is vagytok együtt. Te nem vagy sehol, a "párod" meg valaki olyannal van aki nem is létezik.
Azt írtad, majdnem szakítottatok, mert dacból vettél egy extra magassarkút. Elgondolkodtató, kedves kérdezõ, ha ennyiért ki akar téged dobni. Tanácsom: fesd be a hajad, lakkozd ki a körmöd, sminkeld ki magad, ahogy neked tetszik. Ha emiatt kidob, akkor ennyit ért, NEM éri meg szomorkodni érte, max azért, amennyi idõt "elpocsékoltál" rá. Illetve, ha azt vesszük, nem, mert ez tanulópénz. Igaza van az elõzõeknek, valószínûleg uralma alá akarna hajtani. Nem tudom és nem is akarom szebben megfogalmazni, ez uralkodás a másik fölött, és erre nem lehet normálisan mûködõ kapcsolatot építeni.
A kérdező hozzászólása: pontosítok: AMÍG a párommal vagyok, szeretnék máshogy érezni a kolleganõ és hasonló típusú nõk iránt. illetve szeretnék sehogy nem érezni irántuk. ötlet?


Az miért lehet és mit lehet tenni, hogy ha akár a párommal, akár egyedül vagyok, nem elégülök ki teljesen?

Legjobb válasz: akkor valami rosszul van összerakva de a jelenlegi infónál több infóra lenne szükség és mi az hogy nem elégülsz ki teljesen?!

akkor valami rosszul van összerakva de a jelenlegi infónál több infóra lenne szükség és mi az hogy nem elégülsz ki teljesen?!
A kérdező hozzászólása: utána is még kívánnám, olyan, mintha alig történt volna valami, pedig volt orgazmusom ( persze hol kisebb, hol nagyobb és 99%-ban kívül, nem belül) ja...nõ vagyok :)
Hány éves vagy? Kívül nem belül, vagyis csikló nem hüvelyi ugye? Próbáld meg a hüvelyi orgazmust elérni a "G" pont stimulálásával elõbb saját magadnak majd ha már megy akkor a partnereddel is. A hüvelyi orgazmus sokkal mélyebb és nagyobb hatású.

Ha tegnap voltam együtt a párommal akár holnap is megterményülhetek?

Az ovulációs id?szakomra gondolok...

Legjobb válasz: Szia! Teherbe eshetsz. Egy spermium akár 5 napig is lehet életképes. De szerintem, ne bizzátok a véletlenre! Ha többször együtt vagytok, nagyobb az esély!

Szia! Teherbe eshetsz. Egy spermium akár 5 napig is lehet életképes. De szerintem, ne bizzátok a véletlenre! Ha többször együtt vagytok, nagyobb az esély!
Szia Kétnaponta elég :) , hisz a spermáknak is termelõdnie kell. Minél sûrûbb annál jobb. Ha viszont naponta többször van aktus, akkor csak híg anyag jön ki, ami segíti a spermák tovább jutását, viszont hímivarsejt nem sok van benne.
A kérdező hozzászólása: Köszi, és szerinted hányszor egy nap? (egyébként mindenkitõl bocsi, megtermékenyülést akartam írni..)

Mit tegyek, ha egyszerűen mindenen feldühítem magam, akár a páromon, akár a munkámon, és nem értem, mert igazából hülyeségeken, és nem tudom magam lenyugtatni, pedig próbálom. Ez normális?

Egy 9 hetes kismama

Legjobb válasz: Szia! Hormonálisan nagyon megváltoztál, én is így voltam az elején. Az élet figyelmeztetet, hogy ez az életritmus most már nem jó neked, változtass! Pihenj sokat, és amennyit csak tudod azzal töltsd a napjaidat ami boldoggá tesz! Üdv, egy 23 hetes kismama:)

Szia! Hormonálisan nagyon megváltoztál, én is így voltam az elején. Az élet figyelmeztetet, hogy ez az életritmus most már nem jó neked, változtass! Pihenj sokat, és amennyit csak tudod azzal töltsd a napjaidat ami boldoggá tesz! Üdv, egy 23 hetes kismama:)
Csak egyetérteni tudok. Gondolj valami olyanra, ami számodra nagyon kellemes, vagy nézegess jó emlékekkel eltöltõ képeket. És gondolj a babára, hogy neki ez mennyire nem jó és hogy megéri -e neked hülyeségeken idegeskedni? Ha tudsz, akkor inkább menjd táppénzre és lazíts, pihenj, vigyázz magatokra.

Két és fél éves kislányom a párommal akar fürödni. Szerintetek engedjem?

Már ma is hisztizett miatta, azt mondtam neki, hogy majd holnap. Nem tudom mi legyen, csak nem olyan mintha az apja lenne.

Legjobb válasz: Nekem nem férne bele.

Nekem nem férne bele.
te, ez hülyeség. mi van ha egy kétéves fürdik egy felnõttel, aki gyakorlatilag a nevelõje, ne marháskodjunk már. 5-6 éves korig szerintem nomrális, utána már a gyerek is szégyellõs. mitõl érezné magát feszélyezve a párod? megmondja, hogy a fiúknak kukijuk a lányoknak meg cicájuk van. te gondolom egy macska elõtt sem mernél levetkõzni ha fiú? ha hosszú távra tervezed a pároddal engedd, ha meg nem akkor ne.
Még az édesapjával vagy velem sem engedtem soha fürödni a gyerekeimet. Ne fürödjön abban a vízben, amiben egy felnõtt fürdik!
Utolsónak adok igazat! Ha meg ennyire engedni akarsz a gyereknek mit nyavajogsz adj a párodra fürdõ gatyát ahogy már 15en leírták és te még mindig azt irod nem tudod mit tegyél, jèzussssss!!!!!
Fürdõgatyában hogy lehet fürödni?
20-as: tusolás után felveszi, és beül a gyerekkel a kádba. Látom te sem vagy az a strandra járó típus...-.-"
pff banyek a gyerekek ha más nem az oviban néha megmutatják egymásnak, ez a fejlõdési szint egy teljesen normális foka, elõször felfedezi a környezetét aztán felfedezi önmagát, kapcsolatot épít a körülötte levõkkel, utána jön képbe a nemiség kérdése. Egyszer úgyis megtudja így vagy úgy és kicsiként teljesen érthetõnek tartják ha elmagyarázzák neki, a párod meg túléli
Szerintem egy két és fél éves kislánynak nem kell tudnia hogy anya pasijának fütyije van!!
Oh, my God! Ti tényleg felnõtt emberek vagytok? És tényleg ennyire prûdek? Egy kislány/vagy kisfiú, tökmindegy, teljesen normális fejlõdésének része, hogy tudja, miben különbözik a férfi és nõi test. Nehogy véletlenül ki lelljen ejtenetek a szátokon a nuni vagy kuki szót. Leszakad tõle az ég. Micsoda bûn, ha egy kislány kukit lát, mert az aztán nagyon durva... Atyavilág, hol élünk.
kicsit más mivel az apja, de a ferjem es a lányom is szoktak együtt furdeni.elso alkalommal volt érdekes, h apanak mi van ott..megkapta rá a választ, nem hebegve habogva, zavarban, hanem teljesen normálisan, azóta baromira nem érdekli. .azért akar vele furdeni, h bohockodjanak, pancsoljanak....amugy sok hab a vízbe és a kuki, nuni eltûnik. .
"Szerintem egy két és fél éves kislánynak nem kell tudnia hogy anya pasijának fütyije van!!" egy 2, 5 éves gyerek ezeket már simán tudja, ezután jönnek a miért kérdések. A pasid nem bír annyit kinyögni egy gyereknek, hogy a fiúknak fütyijük van a lányoknak meg nunijuk??? Ebben mi olyan nehéz? Elõbb-utóbb úgyis kérdezni fogja! De ha már téged "faggat", vagyis neked is teher, hogy válaszolni kéne ezekre az amúgy normális kérdésekre, akkor jó úton vagytok afelé, hogy késõbb semmiféle problémával ne forduljon felétek ez a gyermek.
14# egyàltalàn nem vagyok prûd/konzervatìv stb a kèrdezõ kiemelte, hogy nem a gyermek èdesapjàròl van szò (ergo azt gondoltam a gyermeket fèlti) az èn lànyom is fürdött az apjàval sok habbal, tudja, hogy apànak meg öcsinek kukija van, de ùgy tartom egèszsègesnek, ha a felnõtt letusol ès valamit magàra vesz...4 èves a lànyom 1 a fiam...àllandòan kèrdez cifràbbakat is, (vàlaszt is kap) nem ettõl leszek prûd... kèrdezõ sztem neked semmilyen megoldàs nem jo....
Nem értem, hogy a meztelenség téma miért vált ki az emberekbõl ekkora prüdériát. Szerintem normális, ha együtt fürdenek és a kislány kérdezget, hogy mi micsoda. Apjának/nevelõapjának pedig nem kéne, hogy ez kellemetlenséget okozzon. Ez is a nevelés része. Természetes az emberi test, így is kéne kezelni a kislány elõtt is. Akármit kérdez, akár szexuális témakörben akár az emberi testtel kapcsolatban, normálisan, az õ szintjéhez mérten el kell neki magyarázni. Nem jó, ha az van belenevelve, hogy ez tabu téma és errõl nem lehet beszélni.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mit tegyek. Azt sem szeretném, ha a kicsi mindenkinek elmondaná, hogy mit "tanult".
sztem meg ez a gyere dolga, hogy kérdezgessen, nem nagy ügy rá válaszolni..semmi ciki nincs benne.. vegyen fel fürdögatyát, és azt is nyugodtan megmagyarázhatja, ha a gyerek kérdezi, hogy miért van rajta. nem értem mi ezen a -titkolozás, vagy prinkodás tárgya
ja èn azt hittem a gyereket "fèlted" fürdõgyatyàban kell gyerekkel fürdeni....problèma megoldva
Szerintem ne.
Hát én is fürödtem a 6 éves nevelt fiammal, nem hiszem, hogy valami baja lett.Azóta most kilenc éves és ha akar bejön hozzám beszélgetni amikor én fürdök.Akkor mondja el a kis titkait.Olyan édes! 29/N Amúgy anyukával él nem velünk!
Miért ne fürödhetne vele? Bemész velük szépen Te is, és kész. Párod letusol elõtte, gatya fel, és már fürödhet is vele...nem értem, ez miért probléma. Talán nem bízol a párodban?!
Nem tudom.. nekem fura hogy nem bízol a párodban. Abban viszont igazad van hogy tényleg nem az igazi apja... Én a szívemre hallgatnék, de bent lennék velük én is.. nem a bizalom miatt, hanem a balesetveszély miatt.
A kérdező hozzászólása: Attól félek, hogy a kicsi majd kérdezgetni fogja. Két évesen nagyon értelmes kislány.
Mirõl kérdezgetné?
A párod vegyen fel egy fürdõgatyád, és ennyi.
A kérdező hozzászólása: Arról, hogy mi micsoda, nem szeretném ha a párom feszélyezve érezné magát.
Szerintem senki sem gondolt arra, hogy meztelenül legyen a párod.
"...nem szeretném ha a párom feszélyezve érezné magát." Mi balgák meg azt hittük, a gyermek lelkivilágát félted valamitõl. :D
A kérdező hozzászólása: Nem akarom, hogy faggassa a páromat, hogy neki miért nincs olyan mint neki stb. Ha néha velem fürdik a kicsi engem is faggat.
Miért te is pasi vagy?
13-as.XDDDDDD

A párommal akarunk egy amolyan szadomazo szexet! Szárazon megtud b*szni?

vagy a fájdalom ellenére is lehetetlen ?

Legjobb válasz: Lehet de az mindenféle csúnyaságokat okozhat egészségügyileg nem ajánlott!

Lehet de az mindenféle csúnyaságokat okozhat egészségügyileg nem ajánlott!
A bdsm nem a dugásról szól és nem az a lényeg benne.
vans00000 A másik helyre is ezt írtad...
Tudni tud csak te nem fogod akarni mer fájni fog...
Nem lehetetlen. Menni fog az. Gondolj arra, hogy nemi erõszaknál se kívánja a nõ, a férfi mégis megbassza. Viszont éppen ezért ha már igazi szadomazó, akkor ajánlott, hogy elõtte kikötözzön, és betömje a szádat, mivel lehet, hogy az elején neked sem fog tetszeni annyira, amikor szárazon beléd hatol, és elkezd keményen dugni. ;)
Legfeljebb egy enyhe célzásnak veszi hogy büdös :DD
Te vagy a férfi kedves kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: Nõ vagyok :D
Szinte minden házon kint van, hogy kiadó.

Miert mindig csak akkor szeretkezunk a parom akarja?

parommal heti 3x-4x szeretkezunk.. ami szerintem eleg jo.. de ami nem jon be hogy csak akkor amikor o akarja.. en ha akarom akkor sose.. es nekem ha valamikor nincs kedvem akkor az vilag vege..

Legjobb válasz: Hát ezt csak meg kell beszélned vele... õ tudja ha meg nem juttok közös megegyezésre... az gáz:(:S

A kérdező hozzászólása: ja es megvalami mar tobb mint 1 eve vagyok egyut parommal
Igen igazad van , kedves kerdezo.Az oldalon is azt irja "amit mashol nem mertel....itt megkerdezheted"csak egyes emberek annyira parasztok h nem birnak magukal.Na mindegy, szoval a kerdesedre valaszolva......ne tedd, ezt te fiu vagy, te kenne ezt tedd vele.Tehat ezentul mondjal mindig nemet es majd meglattod mit tesz.Ne hagyd h mindig o dontson.22/L
Hát ezt csak meg kell beszélned vele... õ tudja ha meg nem juttok közös megegyezésre... az gáz:(:S
A kérdező hozzászólása: ottvan feljebb. 16/f , de akkor miert van az internet ? itt lehet hasznalni a roviditeseket, szlenget...nem ertem miert kell belekotni , hogyha olvashato.. ha ojat ir hogy asdfghjkl??? akkor okes hogy helyesiras.. de amugy..
A helyesírásod kritikán aluli, a párod oedig egy önzõ dög! Egy párkapcsolat nem lehet ilyen!!! Elnyomnak téged! Nem vagy egyanlõ fél! Ezért van mindig az amit a párod akar! Ezt nem hagyhatod! Beszélj vele! Ha semmi nem hat, adj neki ultimátumot! A helyesírásra visszatérve, ha valaki ennyire mûveletlennek mutatja magát, hogy írni sem tud helyesen azt nem fogják annyira tisztelni, és megtesznek vele olyan dolgokat is, mint a párod veled! Megkérdezhetem hogy hány éves vagy?
Fiúk általában nem hívják barátnõjüket páromnak, te se tedd. Azt látom a stílusodból, hogy talán túl papucs vagy neki, ezért dönt ebben is õ ilyen módon.
Édi-bédi gyerekszerelem :) Majd 1* felnõttök ti is , és meg tudjátok beszélni egymással .
A párod önzõ. Ezért.
A kérdező hozzászólása: ja bocsi nemem elfelejtetem kiirni. 16/f
azért, mert hagyod magad-.- érvényesülj, és mondd hogy nem! ha emiatt összevesztek, akkor meg csak kihasznált, és csak bas*zni akart veled.
mert õ a férjedurad!
Nemed?
09-29 14:13 A levest is összeöntheted a sülthússal és a desszerttel mert úgyis megeszed, és egy helyre megy, mégsem teszed, mert mindennek megvan a maga rendje. A helyesírást sem azért találták ki hogy te magasról tegyél rá! Ez is az igénnyesség és az intelligencia egyik fokmérõje.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!