Találatok a következő kifejezésre: A párom a kezemet, azt (153 db)

Gratulálok! Igen, menyasszony vagy! :) A kísérõgyûrût hordtam én is csak az esküvõn húztuk fel a karikagyûrût!
:) Akkor meg ne idegeskedj. Igen, van ahol a karikát felhúzzák eljegyzéskor és hordják esküvõig az egyik kézen, onnantól a másikon. Szerintem a párod kettesben is meg akart kérni, ezért kaptad a kísérõt-szóval már menyasszony vagy, és a család elõtt is eljegyzitek egymást, így õk is kiveszik a részüket az eseménybõl.
Nem értelek.Pont most írtam, hogy én is csak kísérõgyûrût hordtam, a karikát csak esküvõtõl. Ez nem elég egyértelmû? Ha megkértek és te igent mondtál, akkor mágis minek érzed magadat??? Nem értelek.
Grat! Úgy tudom az vagy, én is az vagyok, nekünk csak decemberben lesz jegy gyûrûnk uh reggel van ezt nem tom h írják helyesen xS
Én csak a kísérõgyûrût hordtam esküvõig, akkor húztuk fel a karikagyûrût egymás ujjára. Ha megkérte és igent mondtál, menyasszony vagy. A gyûrûhordási szokások változóak mindenkinél.
ha megkérte, akkor az vagy. szerintem ez független a gyûrûtõl.
Engem nem érdekelnek a szokások, ha pl. megkér, de semmit nem ad, akkor is menyasszonynak tartom magam. Én ezüst köves gyûrût kaptam, mert az tetszik, belém kötött valaki, hogy de így nem vagy menyasszooooony. Nem érdekelnek a szokások, megkért, igent mondtam, innentõl kezdve más nem izgat.
Jóég, hogy ezt egy ilyen oldalon kellene megfejteni. Ha egyáltalán nem lenne gyûrû, meg családi hercehurca hozzá, de megkért és összeházasodni szándékoztok, akkor is jegyesek vagytok. Ismerek olyan párt, akiknek az esküvõig semmiféle gyûrûjük nem volt, akkor szerinted már nem is jegyesek? A gyûrû csak egy jelkép, valami, amit mutogathatsz a barátnõknek. Az elhatározás, a fogadalom maga az benned történik és a barinõk számára láthatatlan, viszont az az, ami fontos egy ilyen kérdésben...
A kérdező hozzászólása: 22! teljesen igazad van!csak össze zavarodtam egy kicsit!annyiféle szokás van már manapság!
Szerintem gyûrûtõl függetlenül menyasszony vagy. :) Sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: 24!Köszönöm a gratulációt!!! :)
Dehogynem vagy! Mi csak az esküvõ napján kezdtük el hordani a karikát, addig csak kísérõgyûrûm volt, másfél évig.
A kérdező hozzászólása: 26os! köszi a választ!csak tudod kicsit össze zavarodtam annyiféle szokás van már!meg még fura megszokni ezt a helyzetet!és melyik ujjadon hordod a kísérõt?
Így van! A gyûrû csak jelkép, jelzés kifelé, de az igazi kötés, kötõdés a szívben van, és ahhoz semmi köze annak, hogy van-e gyûrû, vagy nincs.
Szerintem nem vagy az.
Jobbon a kísérõt, balra került a karika, pont egy hete:) Sok boldogságot nektek!
A kérdező hozzászólása: 29! nekem a balon van a középsõ ujjamon!a karika az pedig mellette lesz a gyûrûsön!bár ahány ház annyi szokás!nem? az elõtte válaszolónak pedig igen igazad van!a kötödés a minden!!!!! köszönöm még egyszer mindenkinek!
Szerintem úgy van hogy a köves kísérûgyûrûvel menyasszony lettél, és bõven elég majd az esküvõn felvenni a karikagyûrût! Vagy ha már most hordani akarjátok, akkor esküvõig a bal kezeden, után a jobbon. Nagyon gratulálok, biztos gyönyörû a gyûrûd! :) L21
A kérdező hozzászólása: 19! köszi a gratulációt! neked is gratulálok és sok sok boldogságot!!! :)
menyasszony vagy! én is az vagyok és csak kisérõgyürüm van...majd az esküvön huzzuk fel a karikagyürüt!:) gratulálok! 24L
A kérdező hozzászólása: hát ahány város ahány falu ahány ország annyi féle szokás!most már tényleg nem értem! kísérõgyûrûvel nem vagyok a jegyese?
A kérdező hozzászólása: neked is gratulálok! :) még nehéz megszokni, h megkérte a kezem! :) de örülök neki, meg boldog vagyok! csak annyi féle szokás van! és te melyik ujjadon hordod?
A kérdező hozzászólása: 8 32es válaszoló, bocsi csak most olvastam amit írtál!csak össze zavarodtam, hogy annyiféle szokás van!igen a jegyesének érzem magam!
Régebben (kb. 80-100 évvel ezelõtt) eljegyzéskor felhúzták a kisérõt és a karika-gyûrût is, de mindkettõt a jobb kézre. Esküvõkor a karikagyûrût tették a bal kézre. Ebbõl lehetett tudni, hogy ki a menyasszony, és ki férjezett. És az sem biztos, hogy mindenkinél volt kisérõ, ha telt rá volt, ha nem, akkor csak a karika-gyûrût vették, hordták.
11-es vagyok! Igen, menyasszony vagy! Attól a perctõl kezdve, ahogyan a "kérésre" igent mondtál. A többi ami ezután jön, eljegyzés, esküvõ, csak ennek az igennek a következményei. Sok boldogságot, hosszú életet kívánok!
Biztos azon filózik a kérdezõ, hogy átírhatja-e a családi állapotát "eljegyezve"-re a facebookon, meg kiírhatja-e, ha feltölt egy képet a gyûrûrõl instagramban, hogy "menyasszony vagyok!!!"...
Én egy egyköves szoliter gyûrût (általában ilyen a lánykérõs gyûrû) kaptam. Mi majd csak amikor összeházasodunk onnantól hordjuk a karikát
A kérdező hozzászólása: annak aki a facebook-osat írta! :) nem azon filózok, hogy átírjam e vagy sem! csak annyiféle szokás van, hogy teljesen összezavarodtam! amúgy köszönöm mindenkinek a gratulációt és a jókívánságokat! :)
Én vagyok a facebook-os. Örülök, ha ilyen jó humorérzéked van :) , remélem, nem bántottalak meg. Amúgy egyetértek a többiekkel: menyasszony vagy, gratulálok! Amúgy mindenkinél más a szokás. Nekem is köves gyûrûvel kérte meg a párom a kezem, aztán viszont pár hónappal késõbb csináltattunk karikagyûrûket is. Ez már 3 éve volt XD. Hosszú jegyesség a miénk, de most már révbe ér - 4 hét és esküvõ :D A lényeg, hogy mi pl 3 évig hordtuk a karikagyûrûnket. Na és? Mindenki úgy csinálja, ahogy jól esik. Megkérdezhetem mennyi idõ vagy, és mennyi idõ után történt a lánykérés?
Igen, menyasszony vagy. (De tényleg eltérõek a szokások: nálunk, amíg nem volt meg a családi ebédes gyûrûhúzás - 1 évig - addig én voltam az ordas nagy ribanc a nagymamám szerint. Édes, nem? :D:D:D)
A kérdező hozzászólása: facebook-osnak! :D nem nem bántottál, meg sõt, nevettem egy jó nagyot! :D köszi a gratulációt, én kívánok nektek sok sok boldogságot!! hát mi úgy tervezzük, hogy a karikagyûrûket kb egy hónapon felhúzzuk ha minden összejön és úgy alakul! még nem tudom meg szokni, hogy menyasszony lettem! :) én 25 éves vagyok, a párom meg 27!tegnap töltöttük be a 2 év 4 hónapot!
Gratulálok!!!!Én is 25 vagyok párom 27, a napokban lesz 28, és 6 éve leszünk hamarosan együtt.Nemsokára nálunk is eljegyzés(ennyi év után, már persze, hogy beszélgettünk róla, hogy hamarosan lesz majd, de ettõl függetlenül meglepi lesz majd, hogy mikor pontosan!)Szóval hajrá menyasszonyok! :)

Ha megkéri a párom a kezemet, akkor az ugye nem ciki, ha 3-5 év múlva házasodunk össze?

A leánykérés után mikor szoktak házasodni?

Legjobb válasz: egyáltalán nem ciki szerintem! a lánykérés számomra csak egy szép gesztus, mutatja, hogy a fiú is felkészült az elkötelezettségre, a kapcsolatuk továbblépett. és persze semmi kötelezettséggel se jár.

egyáltalán nem ciki szerintem! a lánykérés számomra csak egy szép gesztus, mutatja, hogy a fiú is felkészült az elkötelezettségre, a kapcsolatuk továbblépett. és persze semmi kötelezettséggel se jár.
ma már az eljegyzés bámennyi idõtartam lehet! nem feltétlen van esküvõhöz kötve! legfõbbképp az anyagi okok miatt!
Elvileg a lánykérés az esküvõt elõzi meg. Nem 5 évvel. Nemzettségenként változó idõvel, ami ált 1-3 év között szokott lenni(mármint a mátkaság ideje) Egyébként mi akadálya van, hogy elvegyen egy év múlva, ha most eljegyez?
Nem ciki, sõt kötelezõ. 19 éves vagy végtére is. Gondolom nincs több éves tapasztalatod együttélés terén, nagyon komoly problémátok sem hiszem, hogy volt még . Mindenképp várjatok majd, de ami a legfontosabb, költözzetek össze. Ha még nem tettétek meg.
A kérdező hozzászólása: A párom 28 éves, szóval ehhez viszonyítva szerintem egyáltalán nem korai.
nem ciki, sok boldogságot
Egyàltalàn nem ciki, és hidd el ez büszkeség is lehet neked!Sok boldogsàgot!
Hermione és Ron is így csinálta.
19 évesen eljegyzés...? Ájjájjáájj, nem lesz ebbõl esküvõ, nagyon fiatalok vagytok még :)
A kérdező hozzászólása: Na hát látod errõl van szó! :) Mi megértjük egymást! ;-)
nekem már egy éve gyûrû van az újjamon, és kb még 3évig lesz is amíg nem váltja át karikagyûrû...na és?kit érdekel??? :) akinek nem tetszik, ne nézzen rá.nekem és páromnak nem ciki más meg le van ejtve.
A kérdező hozzászólása: Nemrég volt olyan, hogy nélküle utaztam haza a szüleimhez és a tesóimhoz két hétre, és nem tudtunk egymás nélkül létezni. Szegénykém még aludni sem tudott. Igen, pár éven belül biztos kiderül, hogy megy-e vagy nem.
Nem ciki! Sõt én javasolnám is -pláne az eddigi távkapcs. miatt- hogy várjátok ki azt a pár évet. Addig minden kiderül. Hogy egyáltalán tudtok-e együtt létezni!
A kérdező hozzászólása: Már összeköltöztünk. Mivel távkapcsolatunk volt.
A kérdező hozzászólása: Én elég érett vagyok. És nem hiszem, hogy baj lenne abból, ha a párom eljegyezne. Elég komoly a kapcsolatunk. Na de mindegy, nem vitatkozom snekivel. Csak feltettem ezt a kérdést puszta kíváncsiságból.
Kérdezõ: Te vagy túl fiatal hozzá, nem feltétlenül a párod. Nagy baj, hogy ez az eljegyzés dolog annyira degradálódott, hogy így állnak hozzá az emberek (bármikor felbontható). Számomra ez már egy komoly lépés, és ha már megkérek valakit, ahhoz nem így állok hozzá, hogy bármikor felbontható...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Én már nagyon várom. :) Nemtudom mikor akarja a párom, de szerintem a év végén valamikor, akkor lesz szülinapom, karácsony, újév... :) Bárcsak megtörténne :) De boldog lennék. Köszönöm. :)
kedves utolsó, neked miért kell lehurrogni egy fiatalt? régen ilyenkor már a nõknek 1 gyerek volt a karjukban!!! mostmeg jobb lenne ha 35-évesen egy beteg gyereket szülne, vagy kisem tudná hordani, vagy netán teherbe sem esne? miért jó ha húzzuk halasszuk az idõt! amúgyis ez csak egy gyûrû, egy gesztus nem házasság még! és ahelyett h. itt osztanád az észt, kíváncsi lennék rá hogy van-e párod! Honnan tudod mióta ismerik egymást! milyen a kapcoslatuk, ...ilyenek. nemkell feltétlenül a rossza mondnai! igenis ha elakarják jegyezni egymást, mert úgy érzik eljött az ideje akor HAJRÁ! az még nem jelent semmit, semmi hivatalos dolgot! csak ennyit szerettem volna mondani! jah és Gratulálok! 18/L
A kérdező hozzászólása: Hát, azért még esküvõt nem szeretnék egy pár évig.

A párom eddig azt mondta, majd akkor kéri meg a kezem, ha lesz pénze gyűrűre. Anyukám nem rég nyert egy gyémántgyűrűt, de egy barátjának akarja adni. Miért nem jut eszébe, hogy a páromnak adja a gyűrűt, hogy végre megkérhessen?

Eszébe sem jutott senkinek. Három éve élünk együtt, mindenki imádja a családban a választottomat, szoktunk beszélni az esküv?r?l is. A szerelemem sokszor rajta kapom, hogy menyasszonyi ruhákat vagy egyéb esküv?i kellékeket nézeget a neten nekem, de ha megkérdezem, van, hogy azt mondja, a házasságot egy fölösleges pénzkidobásnak tarja. Már többször is bejelentette, hogy a szülinapomon, vagy az évfordulónkkor megkéri a kezem. Vártam, de soha nem lett bel?le semmi. Erre mindig azt mondta, hogy nem jött össze a pénz... Igen, mindig kell valamire.. Közös kasszán vagyunk, így megértem, nehéz fiatalon boldogulni, bár az is lehet, hogy a gy?r? az utolsó a listán. Anyának sokszor meséltem err?l, de most, hogy itt a lehet?ség, senkinek nem jut eszébe az a verzió, amit én olyan tisztán látok.... Így képzeltem, hogy ez a normális: Anya odamegy pirulva a páromhoz, hogy beszélnünk kell, és odaadja a kis bársonydobozt a kezébe. Azt mondja: "Tudom, hogy mennyire imádod a lányom, és tudom, hogy ti ketten nagyon boldogok lesztek. Itt ez a gy?r?, ha úgy érzed, hogy alkalmas az id?, örülnék, ha ezzel kérnéd meg a kezét. stb." Hát nem??? Megemlítsem vagy hagyjam az egészet, nézzem tétlenül, ahogy másnak adja ezt a kis csillogó szépséget, amivel a legboldogabb pillanatot élhetném át?? Mit gondoltok, jaj, nem merem elmondani senkinek....

Legjobb válasz: ez nagyon dúrva. azt hittem elõször csak poén akar lenni. figyi ha a pasi igazán akarja akár egy ezüstgyûrûvel is megkéri a kezed.. ha meg nem akkor jönnek a kifogások. ne te akard ezt kierõszakolni. nem lesz jó vége.

ez nagyon dúrva. azt hittem elõször csak poén akar lenni. figyi ha a pasi igazán akarja akár egy ezüstgyûrûvel is megkéri a kezed.. ha meg nem akkor jönnek a kifogások. ne te akard ezt kierõszakolni. nem lesz jó vége.
Hmm!! Ha senkinek nem jutott az eszébe ak kor mond el édesapádnak, hátha õ tovább adja anyukádnak ezt a csodás gondolatot!
Nem hiszem hogy jó ötlet lenne...
A gyûrû beszerzése nem anyukád dolga. Õ nyerte, had csináljon már azt vele, amit akar.
Hany eves a kedves kerdezo? Nagyjabol mindegy, ilyen aggyal jobb nem hazassagot kotni. Szerintem ezt a baratja is latja. Tobb esze van mint neked hogy nem akar felesegul venni.
Attól még, hogy a gyûrû meglenne, az esküvõre nincs meg a pénz.
No akkor mennyire fontos a pasiknak a házasság és minden meg is legyen. Megbeszéltük cécóra nincs pénzünk, egy pár gyönyörû ezüst gyûrû 15ezer, 2x30perc az anyakönyvvezetõnél ingyen és bérmentve... Amikor meg minden gond nélkül meglesz a pénzünk a cécó többi részéhez, templom, vacsora meghívó minden külsõség, akkor nekiesünk, és szépen végigcsináljuk, ami az esküvõnk lesz. Mégis hivatalosan kimondja, hogy nem csak a csaja vagyok, egy a sokból, hanem a neje, az az EGY. És a magyar jogrendben ez a mérvadó, a templomi csak egy nagyon szép, nagyon sokat jelentõ esemény. Az, meg hogy egy az anyukád által nyert gyûrûvel szeretnéd, hogy megkérjen a párod. Ennyire menya akarsz lenni, végig akarod csinálni az egész cécót, elmondani, hogy xyNÉ vagyok??? ... Szóval a pénz kamu duma ilyenkor.
Utolsó: van olyan pasi, aki normális esküvõt akar, nem minimálnál is kevesebbet. Az én párom is ilyen volt. Mindenáron aranygyûrût akart az eljegyzéshez, és legalább egy közepes esküvõt! És megcsinálta, megcsináltuk! Van ilyen is. Én is vártam rá jópár hónapot, amig lett annyi pénz, hogy vegyen egy gyûrût, és összejöjjön az esküvõre való. Ezek nélkül az én pasim sem akart nõsülni. Ami engem inkább aggaszt és ezt már írtam, hogy miért ígérgeti meg neves alkalmakra (névnap, szülinap, stb). Nekem ez nem tetszik.
Valóban azt gondolom, hogy ha el akarna jegyezni és venni, azt 5000 Ft-ból is meg tudná tenni, ha TÉNYLEG akarná. Egy pár ezüstgyûrû kijön ennyibõl, az esküvõ meg teljesen ingyenes, ha csak bementek és nem kértek semmi extrát. És akkor már rég házasok lennétek. Ha nincs semmi pénzetek, de 500 fõs lagzit akar, akkor SOHA nem lesz esküvõ. Majd lesz egy becsúszott gyerek és egy élettársi kapcsolat. Miért nem ülsz le vele és kérdezel rá egyenesben? Hogy neked ez nagyon rosszul eski, hogy mindig csak hiteget, tisztán akarsz látni. HA el akar venni, menjetek be és legyen meg a ceremónia a szülõk jelenlétében, ha meg nem akar elvenni, akkor ne hitegessen tovább. Ezt hivják kommunikációnak. Beszélj, drága, mert néma gyereknek...
07.34 vagyok, 3 válasszal ezelõtt. Szóval van ismerõsöm, akinek szintén "nincs pénz esküvõre" dumája volt. Azóta van 3 gyerekük, lakás, autó, stb. Esküvõ azóta se volt. Tehát a csajnak, aki 3 gyereket szült neki, semmije sincs továbbra se, hiszen õ végig gyes-en vlt, vagyona semmi. A srácnak van lakása, autója, stb. Szóval én is látok magam körül ilyet, mint amit a kedves hozzászóló mondott, csak épp ellenkezõ végkifejlettel. Meg kell kérdezni a srácot és ha nagyon nem akar esküvõt, akkor el kell dönteni, mennyire fontos ez neked. Ha nagyon, akkor lépni kell. Ha nem nagyon, akkor felejtsd el az esküvõt, éljetek szépen és ha egyszer mégis megkéri a kezed, akkor nagyon fogsz neki örülni. De akkor legalább tudod, hogy nem várható a dolog és nem rágod magad minden alkalommal, névnap, szülinap, karácsony.
Elhiszem hogy szeretnéd de nem ez a jo megoldás.A házasság és az eljegyzés nem a gyurun múlik. Az én párom egy cirkoniával díszített ezust gyuruvel kérte meg a kezem mégis nagyon boldog voltam. Ha el akar jegyezni megkéri a kezed egy fuggonykarikával is:-)A helyzet az hogy a párod még nem biztos benne, még nem határozta el magát. Ne kényszerítsd bele egy ilyen kínos helyzetbe. A mamádnak is kínos lenne "kikovetelni" hogy jegyezzék el a lányát..Ha meg tényleg valami drága gyurure gyujtoget ne alázzátok meg azzal hogy "na itt van az anyámé csak vegyél már el végre" gesztussal
nagyon szégyellném magam, ha nekem kéne erõlködnöm, hogy a pasim elvegyen feleségül....
Ne haragudj, de 23-24 vagy akárhány évesen elég röhej, hogy valakinek nincs 10-20 ezer forintja egy nyamvadt gyûrûre. :) Szerintem nem is akar megkérni.
Szia! Én még nem írtam ide, de végigolvastam mindent. Látom itt már kiszálltál a reagálásból, viszont engem érdekelne témáztál-e azóta anyuddal a gyûrûrõl (mert gondolom kikivánkozott már belõled ami bánt:) ) vagy esetleg leírhatnád mik a fejlemények!
A kérdező hozzászólása: Nincs semmilyen fejlemény, akkor rájöttem, hogy hülyeség, és azóta nem beszéltünk errõl, nem kívánkozott ki belõlem. Nem beszéltünk azóta esküvõrõl, meg eljegyzésrõl, várok rá türelmesen... :D
Kérdezõ, nézd meg a "Nem kellesz eléggé" címû filmet... Ha feleségül akarna venni a párod, akkor megteremtené hozzá a körülményeket, de még csak eljegyezni sem szeretne.
szerintem ne aggódj. az én (most már férjem) párom is így gondolta: õ majd megveszi, nem kér senki alamizsnájából. Nálunk is lett volna hasonló alkalom, annyiból volt más, hogy a nagymamája, a mikor bemutatott neki (miután összeköltöztünk) nekem adott egy aranygyûrût, és pironkodva közölte, hogy megkéri a kezem az unokájának :D én borzasztóan éreztem magam, el kellett fogadni a gyûrût, de nem tudtam, hogy szabad-e. A párom sem tudta. És azt mondta, ott a nagyija elõtt, hogy a saját gyûrûjével fog megkérni, ha lesz rá pénze. Amikor eljegyzett, neki is csak a gyûrûre volt pénze. Mi is közös kasszán voltunk, a jutalmából vette meg :) nem is tudtam arróla pénzrõl. életem legszebb napja volt. Utána elkezdtünk gyûjteni az esküvõre, 8 hónap múlva megtartottuk. Ami engem inkább aggaszt, hogy miért ígéri állandóan meg, h bizonyos alkalomból megkéri a kezed?! Ez nem tetszik :( mert beetetés szaga van...
A kérdező hozzászólása: Csak kíváncsi voltam mások mit gondolnak, igazatok lehet... Csak már annyira szeretném titokban, hogy ezt egy váratlan esélynek láttam... és hát, jaj, most ahogy gondolkozom, és átolvastam, mit írtam, õrültség az egész!!! Tiszta hülye vagyok!!! Majd lesz, ahogy lesz :)
A kérdező hozzászólása: Jaj, az utolsó hozzászólás rendkívül kedves volt, elolvadok a gyönyörtõl! 24 éves vagyok, elárulom, ha már ilyen szépen kérdezted.
A kérdező hozzászólása: mármint az utolsó elõtti már
Jaj te, álmodozó :)
A kérdező hozzászólása: Igen, ez egy röpke álomkép volt, jól látod:) Na....:) Már bánom, hogy leírtam ezt az eszement gondolatmenetet.
Na ne sertodj mar be, velemenyeket akartal, hat ez en velemenyem volt. De latom azert magad is belattad mekkora hulyeseg ez. Azonban tovabbra is fenntartom azt, hogy jobb ha nem megy ferjhez. Egy hazassag megtartasahoz beloled hianyzik a megfelelo kommunikacio.
A kérdező hozzászólása: ÚRISTEN! :) Ez elég szánalmas, barátocskám, na jól van, megyek inkább folytatom a munka utáni lazulást, olvasok egy kis Mark Twain-t, ez az oldal kikapcsolódásnak nem is olyan jó, mint ahogy látszott. Ha bunkókkal akarok beszélgetni, lemegyek a Vörös Rózsa kocsmába.... Na, jól van, minden jót kívánok mindenkinek!
Hát, az én férjem tényleg meg akarta kérni a kezem , és meg is kérte, nem gyémántgyûrûvel, egyszerû kis arannyal, mondjuk mi 2en, 2tanú+szûk családi körben az esküvõt is letudtuk, mert csak az számított, hogy kimondhassuk házasok vagyunk...
Ha úgy igazán megakarta volna kérni a kezed már rég megtette volna.... A pénz csak kifogás...
3 éve vagytok együtt. Az ígéret, legalább polgári eslövõ nem a pénzen múlik. Ha akart volna, már megkért volna. Kihasznál, amig hagyod. Aztán ha öregecskedsz, elhagy, hisz nem is ígért neked semmit. Sajnálom, amikor a lányok ilyen olcsón adják magukat.

Miért alakult az ki hogy a párok egymás kezét fogják? Foghatnának mást is.

Most gondolatok bele az mekkora lenne ha pl. a lányok utcán nem a pasijuk kezét fognák hanem a farkát, és úgy mennének :D

Legjobb válasz: Gyerekkorban a biztonságot adó szülõ fogja a gyerek kezét. Késõbb a Férfi a Nõ kezét fogva jelzi, hogy szereti, és megvédi az esetleges veszélytõl. :) 17/f

Gyerekkorban a biztonságot adó szülõ fogja a gyerek kezét. Késõbb a Férfi a Nõ kezét fogva jelzi, hogy szereti, és megvédi az esetleges veszélytõl. :) 17/f
Azt átvitt értelemben kell érteni, hogy a pasikat a farkuknál fogva lehet vezetni :D
oké akkor a te fütyidre egy madzagot kötünk és így fogsz sétálni az utcán.Néha meg is rángatja... Mi meg majd továbbra is kézen fogva járunk
Tudod mit? Próbáld ki egyszer egy pasin! És ha megtörtént, feltétlenül meséld el, milyen volt a farkánál fogva vezetni! :D
Hát nekem tetszene az ötlet :P:D El tudnám viselni ha kidugnám a farkam és barátnõm azt fogva vezetne. Persze nem most télen :D De nem bírnám sokáig ha õ huzigálna engem szóval ha én megyek elöl akkor én foghatom az õ haját? Ez így belefér a te rendszeredbe?:D
a támadó már attól elriadna, ha a pasi ott állna elõtte elvett pöccsel. mi akkor szoktunk olyat csinálni, hogy a párom megfogja a farkam, és én azzal vezetem, mikor a nappaliban kezdünk hozzá, és az ágyban akarjuk folytatni, vezetem, mint egy kötéllel
nem elvett, elõvett :)
A kérdező hozzászólása: 19-es: igen, mert valamit a pasinak is fognia kell :P
Meg most eszembe jutott még egy vicces játék. Bár ezt inkább otthon jó játszani. Szóval kattintsatok fel egy bilincset úgy, hogy egyik felét a farkára, másik felét a te kezedre! És akkor így kell eltöltenetek együtt egy bizonyos idõt. :D
A kérdező hozzászólása: de az nem szorítaná el?
A bilincsek állítható méretûek. Úgy kell megválasztani, hogy kényelmesen elférjen benne, de azért ne tudja levenni. A golyói alatt kell összekattintanod, akkor nem tudja majd lehúzni. ;)
Ja és mekkora lenne, ha a pasi átkarolná hátulról a nõt és a melleit fogva sétálnának miközben a csaj hátranyúl és markolászná a seggét meg még ki tudja mit.. És ezt egy hivatalos helyen. És mikor rájuk szólnának, hogy nem itt kéne akkor a pár csak nagyot nézne. "Dehát miért, nálunk ez jelképezi, hogy szeretjük egymást!" Hát olyat nevetnék :)
mert a kéz kéznél van...kényelmesebb így közlekedni, mintha egyéb testrészét fognám. a kéz meg ott lóg, és nem akadályoz a közlekedésben.
Kedves kérdezõ, nincs neked egy kicsit túl sok szabadidõd?
A kérdező hozzászólása: de, lehet :D
A kérdező hozzászólása: azt csak hamarabb el tudná engedni a lány mint kibogozni az összefûzött ujjaikat :D
A kérdező hozzászólása: 14-es :DD
Két kéz összetéve valamilyen kapcsolatnak a jelképe. Ha két ember megfogja egymásnak a fülét, orrát, annak nincs semmi jelentõsége, maximum õsi kultúrákban, törzsekben.
A kérdező hozzászólása: 1-es... nincs mire mert lány vagyok :D
A kérdező hozzászólása: de nem lenne viccesebb? én pl. nem szeretem a kézfogást akármi jele is. jobban szeretem ha a pasi inkább átfogja a derekam v. bármi ha már annyira fogni akar :D
Nem lenne vicces. Talán egy ideig, de sokáig nem bírnám elviselni, hogyha a nemi szervemet publikusan fogdosná a barátnõm huzamosabb ideig, vagy a pofámba lenne a keze több tíz percig az orromon, vagy húzogatná a hajamat... ugyanúgy én se szeretném lerohasztani (lefárasztani) a kezemet azzal, hogy folyamatosan felemelve tartsam. A legkényelmesebb a kézen fogva járás.
A kérdező hozzászólása: olyan uncsik vagytok :/ és semmi humorotok :D
A kérdező hozzászólása: 6-os de pont akkor nem tudja megvédeni mert le van foglalva a keze :D
A kérdező hozzászólása: szerintem tök vicces lenne egy pasit a farkánál fogva cibálni ha túl lassan menne és nem tudn lépést tartani :P
Pont, hogy megtudja védeni. A férfi bal oldalán hordta a kardját, jobb kezével maga mögé szorította a nõt majd elõrántotta a kardját.
De ruhán keresztül hogy akarod fogni neki a farkát? :D Meztelenül meg nem sétálhattok az utcán. :D
A kérdező hozzászólása: sliccet lehúz, péniszt kidug :D szerinted van arra idõ hogy maga mögé tologassa a lányt vészhelyzetben? :D ma meg már senki nem hord kardot
Szana szét recskáznám magamat zseben át az útcán, ha látnám, egy egy állati jó maca a férgének a tökeit markolászva jár az útcán. Egyébként faszra is izzad a kéz. A haját tépve megy az útcán mutatvány meg cigányoknál nem ritka. Láttam már ezt a népséget így közlekedni.
Szóval ha egymás nemi szervét fognánk séta közben, akkor nagyobb hatékonysággal tudnám megvédeni a páromat? Valószínûleg álló fasszal ez kivitelezhetõ.
Én ezeket olvasva olyanokat röhögtem... szerintem ez egy értelmes kérdés... vagy is tényleg? Miért pont a kéz? Én is jobban szeretek úgy sétálni, ha fogják a derekam, vagy a vállam.
birkagyomorral
legyél 1 hétig a szexrabszolgája
nem tudom miért okoz egyeseknek mennyei kielégülést, ha valami szarpoénos választ tudnak adni. hmm, mondjuk csinálhatnál neki cd-t, amin szerelmes, vagy olyan számok vannak, ami összeköt titeket, bár egy hét az nem sok :S esetleg valami poénos dolgot szerintem azt nem várja el, hogy megvedd neki a kacsalábonforgó palotát, fõleg ha felismeri, hogy ég és föld az anyagi helyzetetek, meg egy hét az nem egy nagy intervallum. vagy egy könyv? :D
Én a barátomnak legutóbb egy kispárnát adtam aminek a huzatát én varrtam.:) Szerintem ötletes és biztosan õ is örülne neki.
Vegyél neki egy KUTYÁT!
Ne vegyél ajándékot, hanem csinálj.. Az én barátnõm egy közös képpel, saját rajzával, ami a kettõnk kezét ábrázolja, szerelmes idézetekkel köítve. Gyanítom hasonló ajándékot senki mástól nem fogok kapni, soha..
Vetkozz le... lejjebb!
A kérdező hozzászólása: Mezsaros2008 : sztem a kommented alap egy jó kapcsolatban és mindennapos :P

Szerintetek van olyan pihentagyú, aki megkérné a párja kezét, ezen az oldalon?

Legjobb válasz: ha valaki felteszi ezt a kérdést biztos... meg semmi sem lehetetlen... Az emberi hülyeség meg fõként határtalan :D Mondjuk ha azt veszem itt ismerkedtek meg lenne egy fillingje de akkor is kicsit gáz >.<

ha valaki felteszi ezt a kérdést biztos... meg semmi sem lehetetlen... Az emberi hülyeség meg fõként határtalan :D Mondjuk ha azt veszem itt ismerkedtek meg lenne egy fillingje de akkor is kicsit gáz >.<
Ezt a kérdést te lényegesnek tartod?⊙_⊙
A kérdező hozzászólása: itt a kérdések 90%-a nem tartozik a lényeges kategóriába
Bakker, ma ugyan ez jutott eszembe, csak a kérdésfeltevésig nem jutottam el. :-D Mindenesetre érdekes lenne az itteni lánykérés, pláne ha alátrollkodnak. :-D
A kérdező hozzászólása: nah végre valaki, utolsó :D
A kérdező hozzászólása: Ertem :) Csak.kicsit félek mert nem.kaptam oltast :/ koszonom

Az lenne a keresem a fogyashoz az elegendo-e ha este kb 2x20 percet aktivan tornaszok (szokdosok zenere, gugolas, kez es lab bemelegites, helyben szaladas stb. )? Leszeretnek fogyni es kerem a tanacsotokat! Es ha lehet mongyatok par tornat.

Koszonom a valaszokat:)

Legjobb válasz: Szia! Ha szereted a lovakat és van a közelben lovaglási lehetõség akkor azt ajánlom! Én lovaglással(heti két alkalommal 2óra) 1hónap alatt 5 kg-t fogytam!

Szia! Ha szereted a lovakat és van a közelben lovaglási lehetõség akkor azt ajánlom! Én lovaglással(heti két alkalommal 2óra) 1hónap alatt 5 kg-t fogytam!
nagyon sokat számít hogy hßany kiló, milyen magas és hány éves vagy. 2x20 perc egy 100 kilós embernek nem rossz táv kezdésnek, de pl egy 60-70kilós embernek ez nagyon kevés mozgás. szerintem elöször is kezd el diétázni, vagy is semmi csoki, semmi édeség , ha nagyon hiányzik max naponta egy müzli vagy egy pici darab csoki, keksz. aztán minél kevesebb kenyér, és nagyon sok gyümölcs , nyers zöldség. sétálj sokat, ha lehet ne busszal menj suliba gyalogolj, ha teheted pl városban laksz, mindenhol biztonságos van járda akkor ha pl gyalog kb egy óra lenne naponta haza sulibol akkor gyalogolj haza. mond anyukádnak hogy mostantol haza gyalogolsz ne izguljon (ha fö utmellett van nincs járda akkor ne). a napi egy óra séta kb 1 hónap után megteszi a hatását. aztán könnyebb lesz elkezdened egy aktívabb mozgást.
Legalabb minden masnap mozogj, de 20 perc az keves. 30 perc legyen meg, es aktivan, es minden masnap. Amikor mar erzed, hogy minden masnap 30 perc elegendo, birnal tobbet is, akkor pedig legyen 40 perc, majd fokozatosan noveld egy ora mozgasra. Es minel tobbet, annal jobb! Hetfo, szerda, pentek, vasarnap, 1-1 ora mozgas, jo. De ketszer 20 perc szinte semmi.
A kérdező hozzászólása: ugy ertem minden este 2x20 percet
nemhiszem hogy terhes lettél .nemkell félni
szerintem nemsok, mert úgy tudom, hogy a ciklus 14.napja környékén van peteérés!
Nem kell félned, ne aggódj! Nem vagy, vagyis nem leszel terhes...
most kezdd el verni kalapáccsal a hasad, ha nem akarsz gyereket
pont úgy kezd el kúszni, ahogy leírtad. Pár nap és a távolabbi dolgokért is elmegy:)
Ezt pont most tanultam fejlõdéslélektanból:) A távolabb van valami akkor inkább a gyorsabb, könnyebb utat választja, de ha közel van akkor szívesen kísérletezik az új tudományával:) ) Jó babázást!:)
Nálunk úgy kezdte, hogy kisfiam elõtt kb. két centire volt egy papírdobozos zsebkendõ. Nyújtózkodott érte, és ahogy az ujjával elérte, el is lökte magától. Összeszedte minden erejét, és elkezdett menni utána. Persze minden egyes megérintésnél elõrébb lökte, õ meg ment utána. Jól csúszott a parkettán a doboz. :) 5 hónapos volt ekkor.
Pont ilyenek a kezdetek.Velünk is így volt, ilyenkor mindig jót nevettünk, h a gyerek azt gondolhatja, h "na, ha odébbtetted, menjél is érte te!Hát mi vagyok én?" :D :D :D Amúgy nálunk ezektõl a pár cm-s kisérleteltõl eltekinteve, lehet mondani, h kúszás, mászás, mint konkrétan behatárolható korszak, ki is maradt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Azóta már napról napra távolabbra kúszik:-))
Nekem most múlt 7 hónapos a kislányom, és hátrafelé fél métert is megtesz 3 perc alatt, elõre még nem jött össze. Végül is a rák jegyében született:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!