Találatok a következő kifejezésre: A párom a kezemet, (461 db)

Mindenkinek megkérte a párja a kezét, vagy van itt olyan akik 'csakúgy' megeggyeztek, hogy összeházasodnak?

Legjobb válasz: Nekem igazából nem kérte meg a kezem csak szóba került a házasság azután meg már szerveztük is. Igazából nagyon jól esett volna ha olyan filmesen megkéri a kezem....de nem így történt:(

Nekem igazából nem kérte meg a kezem csak szóba került a házasság azután meg már szerveztük is. Igazából nagyon jól esett volna ha olyan filmesen megkéri a kezem....de nem így történt:(
Mi is csak megbeszeltuk :) 32/N
engem elvitt Írországba és a kedvenc tengerparti halászfalunkban kérte meg a kezemet:) délután mentem haza a munkából és látom bõröndök elöl... na mindegy hosszú sztori:) ) a fõnökömtõl úgy kért el 3 napra, mert nem volt már elég szabim:D húúú de csodálatos emlék lesz amíg élek! :) ) ja, 9 év együttélés után történt.
Tulajdon képen nekem sem kérte meg a párom...Nem valami romantikus:) Elmentünk egy ékszerüzlet elõtt, azt mondta menjünk be....választottunk gyûrût! (nagyon örültem neki, mert nem számítottam rá)Amikor felhúzta azt mondta:Na, akkor ezt már többé nem kell lehúznod :D
Mi az esküvõ elõtt távkapcsolatban éltünk, mivel a férjem külföldi. Egyik nap, amikor felhivott telefonon, megbeszéltük, hogy akkor összeházasodunk. Én megmondtam otthon a szülõknek, hogy férjhez megyek és elkezdtem szervezni az esküvõt. Az idõpontot is olyan egyszerûen határoztuk meg, hogy mikor jön a repülõje. Igy egy szép hétfõi napon volt a lagzink. Õ jött, hozta a gyûrûket, feleségül vett és ment vissza. Én meg intézhettem a vizumot, hogy utánna tudjak menni.
nálunk sem volt lánykérés, mert valahogy az elejétõl fogva annyira egyértelmû volt mindkettõnknek, hogy örökkön-örökké, ásó-kapa-nagyharang stb :) szóval tervezgetés volt, aztán 2 év után összeházasodtunk
Igazság szerint én nem is akartam férjhez menni, nem hiszek a papír hatalmában. Terhes lettem, az anyósom meg kétségbe esett, hogy most mit fognak szólni a szomszédok. Engedtem a nyomásnak, bár ne tettem volna. Na nem a párommal, vagy a kapcsolatunkkal van a baj, - az már 35 éve tart nagyobb zökkenõk nélkül- hanem a drága mamával. Már az esküvõ is kész rémálom volt, 1 hétig nem szólt hozzám, mert nem olyan ruhát vettem fel, amit Õ kitalált. Szóval nálunk nem volt se lánykérés, se eljegyzés, csak megtörtént.
hát a jegygyûrû hatalmas nagy külsõség:DDD az más hogy nem volt rá pénz:D
Nekem nem kérte meg a kezemet, nem is volt eljegyzés, (a mai napig sincs gyürünk) csak egyzserüen megbeszéltük, hogy össze akarunk házasodni, mert együtt akarjuk eltölteni az életünk hátralevö részét. AZ esküvö is csak mi meg a tanuk-tipusú volt, minden felhajtás nélkül. Idöközben készülödünk a 25. évfordulónkra... (Nekünk nem a külsöségek voltak fontosak!)
HUUu hát nagyon szomoru ezeket hallani!ugy erzem a legtobb férfi szégyelli megkérni barátnõje kezét!ha megteszi csak ugy ha kettesbe vannak!az elõttem válaszoló férjének gratulálok...ilyen hús vér emberekre volna szüksége a világnak!Az én párom csak addig jutott el hogy megkérdezte hogy hozzá megyek e feleségül!Én mivel nagyon fiatal vagyok/voltam azt mondtam hogy még várjon ezzel, ne siessen, elõször ismerjem meg tudjam hogy érdemes e ilyen ember mellett lekötni magam...persze ennek már 5 éve volt!még mindig fiatal vagyok:D és még mindig csak annyit mondanék neki hogy várjunk még egy ennyit!Ahogy ismerem a barátom a testvérével veteti meg a gyûrût:) )ezért nem leszek a felesége!valahogy ugy képzelem el hogy honapokat járja az uzleteket nélkülem és tényleg azt válassza ami neki igazán tetszik!a szivbõl választott ajándéknak van a legszebb varázsa:Dtovábbá meg egy olyan helyre visz el engem(közbe nem fecsegi ki hogy mit akar, csak ugy kirándulásként)ahol sem én sem õ nem járt!és majd ott kérné el a kezem...tutira a nyakába ugranék és gondolkodás nélkül igent mondanék! 20L
Nekem a férjem az egész család elõtt a szüleimtõl kérte meg a kezemet...
Mi a Fekete-tengeren húztuk fel a gyûrût titokban , de elõtte én vettem meg itthon(az eladó teljesen idiótának nézett és meg is kérdezte, h. minek hozzá menni egy ilyen pasihoz, akit sosem látok), mert õ napi 20 órákat dolgozott, hogy kaphasson szabadságot.
Nekem ez az utóbbi változat tetszik, egy becsületes egyenes emberre vall.
Jajdejó!!! Bocs, csak azt hittem, én vagyok az egyetlen, akinek nem volt letérdelõs, sírós lánykérése:) :) :) Szó szerint: "Mit szólnál gyûrûhöz karácsonyi ajándékként?"
Nekem azzal indította az együttjárást, hogy megkérdezte: elképzelhetõnek tartom-e, hogy egyszer a felesége leszek, mert ha nem, akkor felesleges találkozgatnunk. Azt mondtam, gondolkozok rajta, pedig legszívesebben ott helyben igent mondtam volna, de nem akartam úgy tûnni, mint aki csak erre várt. Egy hónap múlva mondtam neki, hogy találkozgassunk, majd két hétre rá, hogy leszek a felesége. Mindezek külsõségek nélkül történtek. Egy év múlva esküdtünk meg, merta szüleinknek még ez is villámgyors volt. 15 éve vagyunk együtt.
ÁÁÁÁ, eszembe jutott, amikor az egyik ismerõsöm bement az ékszerboltba, kiválasztotta a jegygyûrûket és mondta, megveszi a nõit, a párjáért meg majd bejön a barátnõje... Mondta neki az eladó, háát, ez nem így szokás ám!

Hogyan kérte meg a párod a kezed? Mennyi idő után?

Legjobb válasz: nem kérte meg, és remélem, h nem is fogja :)

nem kérte meg, és remélem, h nem is fogja :)
Másfél év után karácsonyra egy kis ékszerdobozkát kaptam. Nem volt szokatlan, mert sokszor lepett meg ékszerrel csak úgy hétköznapokon is. Imádom a pici ezüst fülbevalókat, õ azt vallotta, hogy ezek nem képeznek akkora értéket, így gyakran meglephet vele. Akkor is valami hasonlóra számítottam, ehelyett legnagyobb döbbenetemre gyûrû volt benne... én azonnal sokkot kaptam és rákérdeztem, hogy "ugye nem?". Mire gyorsan jött a válasz, hogy "nyugi ha megakarnám kérni a kezed, azt nem egy ezüst gyûrûvel tenném. :) Akkora kõ amekkora ott leesett a szívemrõl, te jó ég... 19 évesen még nem vágytam eljegyzésre, és most sem vágyom! :) 21/L

Meddig kellett várnotok hogy megkérje a párod a kezed?

Ezt úgy értem, hogy én olyan típus vagyok aki azt szertné hogy a párja magától döntse azt el hogy megakarja kérni a kezemet, és ne azért tegye mert én azt szeretném.

Legjobb válasz: 2-3 hónapig játunk együtt,amikor megtartottuk az eljegyzést. Elõtte már évek óta ismertük egymást. 5 hónap után megesküdtünk,ezelõtt 30 évvel.

2-3 hónapig játunk együtt, amikor megtartottuk az eljegyzést. Elõtte már évek óta ismertük egymást. 5 hónap után megesküdtünk, ezelõtt 30 évvel.
"Azt mondta, hogy megkér majd, ha eljött az ideje." ha már gyereketek is van, akkor már rég eljött az ideje...
Fél év után kérte meg a kezem(ekkor azt mondtam majd ha egy év múlva is így gondolja akkor oké), 2év után volt az eljegyzés hivatalosan is, 5év után volt az esküvõ:) Nekem is így jó volt. Gratulálok egyébként:)
Mi lassan 5 éve leszünk együtt, már gyerekes család vagyunk, de még nem kérte meg a kezem, pedíg én nagyon szeretném, egy idõben mondogattam is neki sokat.Azt mondta, hogy megkér majd, ha eljött az ideje.Igazából nagyon szeretem, és tudom, hogy nem a gyûrû, meg a papír a fontos, de nagyon jól esik az biztos.Minden esetre nektek nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok!
fél év után volt a lánykérés 1 év után az esküvõ ennek már 4 éve:) )
Én egy éve vagyok együtt a barátommal, jövõ hónapban végre sikerül összeköltöznünk..Igazából nagyon vágyom már rá, tudom korai lenne, de minden tökéletesen mûködik(eddig is heti 4-5napot együtt életünk, ismerem már sok hülyeségét, de nem zavar, és a lila köd már elmúlt), õ célozgat rá hogy ne is reménykedjek, hogy elhagy valaha is stb... :) ♥ 18L...
nekem még nem kérte meg senki, csak az környezetemben lévõkrõl tudok írni. a tesóm az elsõ felesége kezét kb. fél év után kérte meg, a második kezét bõ fél év után. a barátnõimnél, ismerõseimnél vegyes: a legkorábban történt lánykérés 1 évvel a megismerkedés után volt, a többieknél 2-3 évett kellett várni.
Kb. egy év.
mi már 4 éve együtt vagyunk, beszélgettünk errõl és azt mondta, hogy szeretné megkérni a kezem, de ameddig suliba járunk és nem tudunk összeköltözni, addig nem nagyon látja értelmét. szóval várok. de mondjuk én nem is éreztem azt, hogy már annyira itt lenne az ideje.
ja, és gratulálok!! :) )
Nekem még nem kérte meg, pedig több, mint 5 éve vagyunk együtt, évek óta együtt is lakunk :(
1 hónap...de hivatalosan fél év után kérte meg gyûrû kíséretében...
az én kezem a párom 2, 5fél év után kérte meg, ennek 2, 5éve:D!igazából én voltam a hülye, mert nagyon szerettem volna egy ilyen eseményt az életemben amibõl egy trágya lánykérés lett, nem szívesen gondolok vissza rá!sajnálom, h így élem ezt meg, azóta van egy kislányunk is, de nem nagyon szeretnénk esküdni!ez így tökéletes...
Nincs idokorlat. Ne KERD mert ha meglepetesnek akarja akkor kitolsz vele sooot meg kenyszernek is erezheti (hiaba meg akarta volna amugy is kerni a kezed) Velem is igy van... Max ha celozgatni akarsz akor celozgas arra h.h. elnetek csaladba. PL: Mien lenne a gyerekunk ...Te h nevelned...O h nevelelne... stb egy hazaqsagban valo eles kerdeseit. DE NEM KERD h kerjen meg...
Szia! Nekem idén szept.ben, 2év után kérte meg a kezem:) 20L
Az én kezemet sem kérték még meg, de apukám 3 hónap után kérte meg anyukám kezét :)
Utolsónak: Tudom, hogy már rég eljött az ideje, de azzal vigasztalom magam, hogy csak egy papír.És, ha õ nem akarja, hát én nem erõltethetem rá magam, sajnos.:)
elõzõ, adj ultimátumot neki!

Hol és hogyan kérte meg a párod a kezed?

Egy étteremben? Eiffel-torony tetején? Búvárkodás közben a tenger mélyén? A Mónika show-ban él? adásban? Erd?ben? A Fehér Házban? Az Empire State Building tetején? Az óriás keréken a vidámparkban amikor az éppen "elromlott" és legfelül voltatok? Csónakázás közben a tavon?

Legjobb válasz: Anyám fürdõszobájában térden állva egy veszekedés után. :)

Anyám fürdõszobájában térden állva egy veszekedés után. :)
A Szalajka-völgyben a vízesés elõtt egy padon ücsörögve.
Otthon elõvette a gyûrût... :) utána meg.... na, azt már nem írom.... :D
A szobámban:) Azt mondta ez a gyûrû azt jelenti h nagyon szeret és azt akarja h én legyek a felesége. Sosem fogom elfelejteni.
Egyiptomban, bement a piramisba, én nem mert nem szeretem a nagyon zárt helyeket és kint megvártam. Kijött és azt mondta, talált bent valamit...:)
szerencsesütibe volt elrejtve :D
Az utolsó kemény :D:D
Én még csak álmodozom errõl:)
Éppen mögöttem állt, és a kedvenc pálcánkkal a seggemet ütötte. Én a fájdalomtól hátranyúltam, mire õ megfogta a csuklómat. Majd ráhúzta az ujjamra a gyûrût. Közben megkérdezte: Akarsz egy életre a hû szolgám lenni? :P Hát lehet egy ilyen kérdésre mást mondani, mint igent?
a disznóól a pottyantósbudi és 1 sz*rrakás között gumicsizmába berugva 1 szétvágott vascsõ volt az eljegyzési gyürû óó der romantikus volt:D
Nekem Aggteleken kérte meg a párom a kezem, félhomály volt és épp koncert, szorosan magához húzott és a fülembe súgta " Leszel a feleségem" és a gyûrût már húzta is az ujjamra. :-)) Olyan romantikus volt:-)) Most vagyunk 4-évesek. Õ az igazi!!! :-)

Mikor kérte meg a párod a kezedet, hány év után? 22/L

Legjobb válasz: Én min 5 évet várok a lánykéréssel!

Én min 5 évet várok a lánykéréssel!
kb. 3-4 év múlva fogja, és akkor leszünk együtt 9-10 éve :D
Én is vagy 3-4év múlvára tenném a leánykérést és mi is akkor 9-10 éve leszünk együtt. 21N
Gratulálok! Igen, menyasszony vagy! :) A kísérõgyûrût hordtam én is csak az esküvõn húztuk fel a karikagyûrût!
:) Akkor meg ne idegeskedj. Igen, van ahol a karikát felhúzzák eljegyzéskor és hordják esküvõig az egyik kézen, onnantól a másikon. Szerintem a párod kettesben is meg akart kérni, ezért kaptad a kísérõt-szóval már menyasszony vagy, és a család elõtt is eljegyzitek egymást, így õk is kiveszik a részüket az eseménybõl.
Nem értelek.Pont most írtam, hogy én is csak kísérõgyûrût hordtam, a karikát csak esküvõtõl. Ez nem elég egyértelmû? Ha megkértek és te igent mondtál, akkor mágis minek érzed magadat??? Nem értelek.
Grat! Úgy tudom az vagy, én is az vagyok, nekünk csak decemberben lesz jegy gyûrûnk uh reggel van ezt nem tom h írják helyesen xS
Én csak a kísérõgyûrût hordtam esküvõig, akkor húztuk fel a karikagyûrût egymás ujjára. Ha megkérte és igent mondtál, menyasszony vagy. A gyûrûhordási szokások változóak mindenkinél.
ha megkérte, akkor az vagy. szerintem ez független a gyûrûtõl.
Engem nem érdekelnek a szokások, ha pl. megkér, de semmit nem ad, akkor is menyasszonynak tartom magam. Én ezüst köves gyûrût kaptam, mert az tetszik, belém kötött valaki, hogy de így nem vagy menyasszooooony. Nem érdekelnek a szokások, megkért, igent mondtam, innentõl kezdve más nem izgat.
Jóég, hogy ezt egy ilyen oldalon kellene megfejteni. Ha egyáltalán nem lenne gyûrû, meg családi hercehurca hozzá, de megkért és összeházasodni szándékoztok, akkor is jegyesek vagytok. Ismerek olyan párt, akiknek az esküvõig semmiféle gyûrûjük nem volt, akkor szerinted már nem is jegyesek? A gyûrû csak egy jelkép, valami, amit mutogathatsz a barátnõknek. Az elhatározás, a fogadalom maga az benned történik és a barinõk számára láthatatlan, viszont az az, ami fontos egy ilyen kérdésben...
A kérdező hozzászólása: 22! teljesen igazad van!csak össze zavarodtam egy kicsit!annyiféle szokás van már manapság!
Szerintem gyûrûtõl függetlenül menyasszony vagy. :) Sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: 24!Köszönöm a gratulációt!!! :)
Dehogynem vagy! Mi csak az esküvõ napján kezdtük el hordani a karikát, addig csak kísérõgyûrûm volt, másfél évig.
A kérdező hozzászólása: 26os! köszi a választ!csak tudod kicsit össze zavarodtam annyiféle szokás van már!meg még fura megszokni ezt a helyzetet!és melyik ujjadon hordod a kísérõt?
Így van! A gyûrû csak jelkép, jelzés kifelé, de az igazi kötés, kötõdés a szívben van, és ahhoz semmi köze annak, hogy van-e gyûrû, vagy nincs.
Szerintem nem vagy az.
Jobbon a kísérõt, balra került a karika, pont egy hete:) Sok boldogságot nektek!
A kérdező hozzászólása: 29! nekem a balon van a középsõ ujjamon!a karika az pedig mellette lesz a gyûrûsön!bár ahány ház annyi szokás!nem? az elõtte válaszolónak pedig igen igazad van!a kötödés a minden!!!!! köszönöm még egyszer mindenkinek!
Szerintem úgy van hogy a köves kísérûgyûrûvel menyasszony lettél, és bõven elég majd az esküvõn felvenni a karikagyûrût! Vagy ha már most hordani akarjátok, akkor esküvõig a bal kezeden, után a jobbon. Nagyon gratulálok, biztos gyönyörû a gyûrûd! :) L21
A kérdező hozzászólása: 19! köszi a gratulációt! neked is gratulálok és sok sok boldogságot!!! :)
menyasszony vagy! én is az vagyok és csak kisérõgyürüm van...majd az esküvön huzzuk fel a karikagyürüt!:) gratulálok! 24L
A kérdező hozzászólása: hát ahány város ahány falu ahány ország annyi féle szokás!most már tényleg nem értem! kísérõgyûrûvel nem vagyok a jegyese?
A kérdező hozzászólása: neked is gratulálok! :) még nehéz megszokni, h megkérte a kezem! :) de örülök neki, meg boldog vagyok! csak annyi féle szokás van! és te melyik ujjadon hordod?
A kérdező hozzászólása: 8 32es válaszoló, bocsi csak most olvastam amit írtál!csak össze zavarodtam, hogy annyiféle szokás van!igen a jegyesének érzem magam!
Régebben (kb. 80-100 évvel ezelõtt) eljegyzéskor felhúzták a kisérõt és a karika-gyûrût is, de mindkettõt a jobb kézre. Esküvõkor a karikagyûrût tették a bal kézre. Ebbõl lehetett tudni, hogy ki a menyasszony, és ki férjezett. És az sem biztos, hogy mindenkinél volt kisérõ, ha telt rá volt, ha nem, akkor csak a karika-gyûrût vették, hordták.
11-es vagyok! Igen, menyasszony vagy! Attól a perctõl kezdve, ahogyan a "kérésre" igent mondtál. A többi ami ezután jön, eljegyzés, esküvõ, csak ennek az igennek a következményei. Sok boldogságot, hosszú életet kívánok!
Biztos azon filózik a kérdezõ, hogy átírhatja-e a családi állapotát "eljegyezve"-re a facebookon, meg kiírhatja-e, ha feltölt egy képet a gyûrûrõl instagramban, hogy "menyasszony vagyok!!!"...
Én egy egyköves szoliter gyûrût (általában ilyen a lánykérõs gyûrû) kaptam. Mi majd csak amikor összeházasodunk onnantól hordjuk a karikát
A kérdező hozzászólása: annak aki a facebook-osat írta! :) nem azon filózok, hogy átírjam e vagy sem! csak annyiféle szokás van, hogy teljesen összezavarodtam! amúgy köszönöm mindenkinek a gratulációt és a jókívánságokat! :)
Én vagyok a facebook-os. Örülök, ha ilyen jó humorérzéked van :) , remélem, nem bántottalak meg. Amúgy egyetértek a többiekkel: menyasszony vagy, gratulálok! Amúgy mindenkinél más a szokás. Nekem is köves gyûrûvel kérte meg a párom a kezem, aztán viszont pár hónappal késõbb csináltattunk karikagyûrûket is. Ez már 3 éve volt XD. Hosszú jegyesség a miénk, de most már révbe ér - 4 hét és esküvõ :D A lényeg, hogy mi pl 3 évig hordtuk a karikagyûrûnket. Na és? Mindenki úgy csinálja, ahogy jól esik. Megkérdezhetem mennyi idõ vagy, és mennyi idõ után történt a lánykérés?
Igen, menyasszony vagy. (De tényleg eltérõek a szokások: nálunk, amíg nem volt meg a családi ebédes gyûrûhúzás - 1 évig - addig én voltam az ordas nagy ribanc a nagymamám szerint. Édes, nem? :D:D:D)
A kérdező hozzászólása: facebook-osnak! :D nem nem bántottál, meg sõt, nevettem egy jó nagyot! :D köszi a gratulációt, én kívánok nektek sok sok boldogságot!! hát mi úgy tervezzük, hogy a karikagyûrûket kb egy hónapon felhúzzuk ha minden összejön és úgy alakul! még nem tudom meg szokni, hogy menyasszony lettem! :) én 25 éves vagyok, a párom meg 27!tegnap töltöttük be a 2 év 4 hónapot!
Gratulálok!!!!Én is 25 vagyok párom 27, a napokban lesz 28, és 6 éve leszünk hamarosan együtt.Nemsokára nálunk is eljegyzés(ennyi év után, már persze, hogy beszélgettünk róla, hogy hamarosan lesz majd, de ettõl függetlenül meglepi lesz majd, hogy mikor pontosan!)Szóval hajrá menyasszonyok! :)

Igent mondanál ilyen esetben, ha megkérné a párod a kezed, vagy sem?

Hosszú évek óta komoly kapcsolatban élek a párommal. Nagyon szeretjük egymást, a mögöttünk lévő hosszú évek után is még mindig azt mondjuk, hogy szerelmesek vagyunk egymásba. A kapcsolatunk nem kopott meg annak ellenére sem, hogy nem 1-2-5 éve vagyunk már együtt, hanem ennél több. Ugyanolyan hévvel töltjük együtt a szabadidőnket munka mellett, mint az első hónapokban, ugyanolyan szenvedélyesen szeretkezünk, mint az első hónapokban, tehát mondhatom azt, hogy minden tökéletes. Nem vagyunk házasok, de együtt tervezzük ezen túl is. De mivel régóta ismerem már, tudom, hogy Õ nem hisz a házasságban. Sokszor hallottam Tőle. Ennek ellenére azt is tudom, hogy megkérné a kezem, mert voltak rá célzások. Én vágyom rá, mert ahogy írtam, minden működik köztünk, és csak együtt képzeljük el a jövőt. Ennek ellenére néha megfordul a fejemben, hogy ne kérje meg a kezem, illetve ha megtenné, talán nemet kellene mondanom, mert tudom, hogy Õ nem vágyik erre és nem hisz benne, és enélkül is leélhetjük egymás mellett, boldogságban az életünket. Te hogyan döntenél?Igent mondanál, mert vágysz rá és boldog lennél, vagy a párodat nézve nemet mondanál?

Legjobb válasz: mondj igent. ha a nézete ellenére elszánja magát erre a lépésre anélkül hogy nyúznád vele ebbõl is látszik mennyire szeret téged és emiatt még ezen is változtat. ne utasítsd el ha szereted:)

mondj igent. ha a nézete ellenére elszánja magát erre a lépésre anélkül hogy nyúznád vele ebbõl is látszik mennyire szeret téged és emiatt még ezen is változtat. ne utasítsd el ha szereted:)
Nekem a jóbarátom most jegyzett el egy lányt. Azt beszélték meg, hogy nem beszélnek a házasságról, hanem szokják a jegyességet néhány hónapig, és késõbb megbeszélik, hogyan érzik magukat jegyesként, és az alapján döntenek arról, hogy legyen-e tovább- vagy visszalépés. Ez jó! Nem?
Ez egy folyamat, mire idáig eljutott. Mint írod, több éves kapcsolatotok van. Higgyünk neki, hogy õszintén szeretné, hogy a felesége legyél. Igen!!! És nagyon kívánom mindkettõtöknek, hogy higgyetek a házasságban!
Igent mondanék, mert ha felteszi a kérdést miattad teszi meg :) Ez megtiszteltetés lenne.
Én igen mondanék. Ezt a gesztust úgy fognám fel, hogy képes saját maga elé helyezni a szerelme vágyát.
neked akar jót. Mondj igent rá.
Hát akkor mondj neki igent, járjatok jegyben, de ne házasodjatok össze. Ez talán egy kompromisszumos megoldás lenne.
Elfogadnám, hogy nem akar házasodni. Gondolj bele abba, hogy nagyon sok tönkrement házasság van, akár olyan is, ahol a szülõk nem váltak el - na, az a legrosszabb. Ha MOST minden jó, ahogy van, akkor lehet, hogy egy esküvõ után már nem lenne az...
Mivel nem Te erõszakolod ki a lánykérést, szerintem lelkiismeret furdalás nélkül mondhatsz igent. Nézd, ha nagyon nagyon ellene van, akkor úgysem teszi fel a kérdést. Ha csak miattad csinálja, azt is el lehet fogadni. Gondold csak meg, egész hátralevõ életed neki szánod így is, úgy is. Boldoggá fogod tenni :) Õ is azt akarja, hogy Te az legyél.
Nagyon cukik vagytok, hogy mindketten lemondanátok a vágyatokról a másik kedvéért. Szerintem, ha megkér mondj igent a továbbiakat pedig beszéljétek meg.
Igent mondanék. Ha visszautasítanám az fájna neki, mert ez is csak miattam tette meg. Fogadd el, mondj neki igent..
ma 11:01-est osztom:)
Elõször is én azt gondolom, ha megkéri a kezedet igenis már õ is megingott, hogy kéne a a házasság, mert annyira elmélyültek nála az érzések. Lehet, hogy régen még úgy gondolta, de szerintem már megváltozott, elõ szokott fordulni az ilyen az idõ erre való, megváltoztatja az embereket...
A kérdező hozzászólása: Ma 22:14!Igazad van, tényleg nem lenne a legjobb, ha a nagy kérdés után, amire valószínûleg igen-t vár, mert tudja, mert szeretem Õt, egy nem-mel elrontanék mindent. Nem szeretném megbántani, megalázni stb. De azt sem szeretném, hogy csak azért kérje meg a kezem, hogy boldog legyek, miközben tudom, Õ nem hisz ebben. Nem akarom semmi olyan élethelyzetbe keverni Õt, amire nem vágyik maximálisan, amiben nem hisz. Akkor inkább én mondok le errõl, csak nyugodtnak és boldognak lássam. Nem tudom mi lenne a helyes.:(
Ha nem akarod a házasságot, akkor inkább még most mindenféle lánykérések elõtt bújj oda hozzá és mondd el, hogy te így is boldog vagy mellette és nem kell papír ha õ nem szeretné. Ha meg eljuttok odáig, hogy megkéri a kezed, akkor nehogy nemet mondj, mert az annyira megalázó. A kapcsolatok nagy része túl sem éli... Õ már valószínûleg hetek óta arra készül, hogy mikor és hogyan kérje meg a kezed és milyen gyûrût vegyen, te meg megvonod a vállad és közlöd, hogy aranyos, hogy vett egy gyûrût és itt térdel, de igazán nem kellett volna.
nálunk én, a nõ az aki nem hisz a házasságban. életem csodálatos párja már pedzegette régebben is a dolgot, láttam rajta, h nem minden álma, de azért örülne neki, ha a felesége lennék. ugyanígy oldottuk meg mint a 21:44es: eljegyzés volt, tehát a menyasszonya vagyok, de házasság nem lesz. talán, egyszer majd ha megváltozik ez a nézetem, akkor lesz esküvõ. de jobb volt elõre tisztázni, nem akartam hitegetni.
A kérdező hozzászólása: Végülis igen.=D Már gondolkozni sem tudok.=D
11: Hát erre jó a jegyesség. Eredetileg is erre találták ki, nem?:)
A kérdező hozzászólása: Ma 21:51! Szerintem ez is egy jó megoldás!:) Egyébként én sem sietnék, ha megkérné a kezem, nem akarnám másnap a kezébe nyomni a tollat, hogy írd alá Drágám! Csak épp eldönteni nem tudom, mi lenne a legjobb a kapcsolatunknak.
A kérdező hozzászólása: Ez is megfordult már a fejemben 21:44!:) Köszönöm a válaszokat, Mindenkinek megy a zöld!:)
A kérdező hozzászólása: Pont emiatt nem tudok dönteni. Ahogy az elsõ 3 válaszadó írta, van, mikor az jut eszembe, hogy igen-t mondok, mert tudom és érzem, hogy mennyire szeret, és hetente több alkalommal elmondja, hogy mindent meg szeretne adni, amire vágyok. Ilyenkor azon az állásponton vagyok, hogy igen-t mondanék, mert anélkül, hogy bármikor is felhoztam volna a témát, Õ célzott rá, hogy meg fog kérni. Aztán "eszembe jut", hogy én is õrülten szeretem Õt, és tudom, hogy Õ nem hisz a házasságban, és szeretem, tisztelem annyira, hogy én is szeretnék Neki olyan életet adni, amiben Õ érzi jól magát, tehát nem-et mondanék.
Ha nem vágyik rá, nem fogja megtenni. Ha vágyik rá, megteszi, s ha Te is vágysz rá, mondj igent. Sok boldogságot!
Valószínû valamilyen fertõzésed van. Minél elõbb látogass meg egy nõgyógyászt!!
Valóban a legjobb megoldás ha elmész egy nõgyógyászhoz.Lehet hogy semmi komoly csak krémet vagy kúpot ír fel. De mindenképpen nézze meg hogy mi van , így te is megnyugodhatsz ha nincs nagy baj. Egyébbként én ilyen érzést egyszer egy intim betét használata után éreztem, nem bírta a bõröm, napokig kínlódtam miatta.
Nem lehet, hogy felfáztál? Vagy esetleg valamilyen seb van ott?

Nem akarja megkérni a párom a kezem! Mit tegyek?

2 éve vagyunk együtt és van egy közös gyerekünk aki már 3 hónapos. A párom 35 éves én meg 25.Eszébe se jut a páromnak h megkérje a kezem, pedig én nagyon szeretném. Én nem akarom neki mondani várom hátha rá szánja magát csak az a baj h már egy éve h várom.meddig várjak még?kérdezem meg h miért nem hajlandó megkérni a kezem?

Legjobb válasz: Õõõõ... beszéltetek a házasságról valaha is? Ésõõõ... a gyerek tervezett? Ha mindkét válasz nemleges, akkor igen valószínû, hogy nem kér meg. Minek? Gyakorlatilag a felesége vagy ígyis, neki valószínûleg ez a kényelmes. De ha a téma még fel se merült köztetek(ami elég abszurd egy 2 éves kapcsolatban), akkor elõbb vagy utóbb csak fel kellene hoznod, hogy mit vársz az élettõl, milyen terveid vannak.

Õõõõ... beszéltetek a házasságról valaha is? Ésõõõ... a gyerek tervezett? Ha mindkét válasz nemleges, akkor igen valószínû, hogy nem kér meg. Minek? Gyakorlatilag a felesége vagy ígyis, neki valószínûleg ez a kényelmes. De ha a téma még fel se merült köztetek(ami elég abszurd egy 2 éves kapcsolatban), akkor elõbb vagy utóbb csak fel kellene hoznod, hogy mit vársz az élettõl, milyen terveid vannak.
nyiltan és persze nyugodt hangvételben mondd el, hogy te szeretnéd a házasságot. nem kell túlbonyolítani. Nyílt lapokkal mondd el, hogy vágysz rá.
Sosem beszéltetek korábban házasságról? Azért már van egy gyereketek. Nyugodtan rákérdezhetsz, hogy mik a tervei, szerepel-e köztük a házasság. Nem tudja kitalálni a gondolataid.
Lehet, hogy tényleg csak nem jut eszébe, egy kérdést megér szerintem. Persze ne vágd durcásan az arcába, csak finoman puhatold ki, hogy szerinte nem lenne-e jobb, ha hivatalosítanátok a kapcsolatot (már csak a gyerek miatt is). Szerintem egy ilyen kérdés egy normális párkapcsolatban simán belefér. :)
Lehet, hogy nem akar házasodni. Ne erõltesd, ha így is boldogok vagytok.
Kapcsolatotok elején nem beszéltetek ilyenekrõl?? Vagy csak belevágtatok aztán majd lesz valami? Figyelj, ha egy férfi nem akar házasodni akkor ezen nem fog változtatni egy gyerek sem!!!
2 éve vagytok együtt és van már egy 3 hónapos gyerek? Ti sem húztátok az idõt... 2 év után még nem feltétlenül szokták alapból sem eljegyezni egymást az emberek, szóval ebben az esetben tök felesleges a pánikod, mondjuk így, hogy már gyereketek van más a helyzet, de így lehet nem is akar soha elvenni a pasid. Mondjuk említetted már neki, hogy neked fontos lenne?
Nem minden férfinak fontos a papír.
Vigyázz picinyem mert ha a"párod"olajra lép akkor az új törvények szerint semmiféle támogatásra nem számíthatsz ugyanis az élettársi kapcsolat nem tekintendõ családnak.
Hát persze, és majd milyen jó lesz ha a szóbahozás után 2 héttel letérdel eléd, és megkéri a kezed... Boldog leszel? Nem, mert magától soha a büdös életben nem tette volna meg. Így én biztos nem házasodnék, ha szeretek valakit papír nélkül is szeretem, fõleg még csak 2 év után... Ezek szerint 1 év után már teherbe is estél, örülj, hogy veled maradt.
Az én párom házasságellenes... együtt élünk, van babánk. Volt egy idõszak, mikor arra gondoltam, hogy milyen jó lenne, ha megkérné a kezem. Rákérdeztem, hogy egyszer meg -e fog kérni. Azt válaszolta, hogy ha majd kész lesz a házunk, kapok szép gyûrût, de én már így is az õ kis asszonykája vagyok, nem ezen múlik...és ha jobban bele gondolok igaza van. Most még sok minden fontosabb, mint egy gyûrû, ami igazából nem is változtatna semmit a kapcsolatunkon.
ott rontottad el, hogy szültél neki anélkül, hogy feleségül vett volna. szerintem így utólag már feleslegesen vergõdsz ezen.
Gyereket azért csinál.... Kifordult a világ a sarkaiból...
"én csak annyit akartam kérdezni h meg merjem kérdezni a páromat h szeretném ha eljegyezne vagy ne kérdezzem." Beszélgetni nem szoktatok? Csak du gni???
" igaz esküvõrõl soha nem volt szó csak annyit tudok h majd egyszer megszeretne nõsülni." ---> ezt így honnan tudod? mert ha neked mondta, akkor szerintem nem téged képzel el leendõ feleségének, hisz akkor azt mondta volna, hogy egyszer szeretnélek elvenni.
Mosol fõzöl rá együtt élsz vele, gyereketek van mégis miért venne el, ha nélküle is megvan mindene.
Így, hogy van már gyerek és együtt éltek, szerintem elkéstél a témával.Ezeket a dolgokat a kapcsolat elején kellett volna tisztáznotok.Szóval neki valószínûleg kényelmes a helyzet.Máshonnan nézve papír nélkül is lehettek boldogok. Persze nem vagyok az ellen, hogy beszélj vele errõl, ilyesmit két év egy közös gyerek után azért csak van jogod szóba hozni...
Azt mondod, egy éve várod. Most ezt neki honnan kellene tudnia? Vagy hogy egyáltalán várod? Az nem látszik, beszélni kell. Lehet, hogy lefoglalják a mindennapi dolgai, a gyerek, és neki nem fontos. Jelezni kell, hogy neked igen. :)
Már bocs de mi ahogy osszejottunk (sexkapcsolatbol lett komolyabb) õ kozolte hogy gyereket akar (18eves.koratol vagyik ra) en meg kozoltem vele h házasság, ház, gyerek. Persze már rég megkért (szuleim ruhellik) tehat az eljegyzes is csak olyan komolytalan valami volt kettonk.kozott (legalabbis en nem vettem komolyan, mashogy kepzeltem el volna....). Az hogy 2 ev alatt nem jott szoba semmi ilyen az irreális. Mirol beszélgettek ti egyáltalán ? 7eve vagyunk egyutt...
"õ kozolte hogy gyereket akar (18eves.koratol vagyik ra) en meg kozoltem vele h házasság, ház, gyerek" Ez olyan, mint egy üzleti tranzakció. "Kiadom 9 hónapra a méhem Önnek, amennyiben teljesíti a szerzõdés házasság és ház pontjait. Lakást nem fogadok el, cserében elnézem azt a zavaró tényt, hogy a gyerek iránti vágy nem egy már mûködõ kapcsolatban született meg Önben, hanem 18 éves kora óta akarja."
Utolso eh olyan jot nevettem most :D feldobtad az estem :-)
Hiába emeled ki kéthetente itt senki nem fogja megkérni a kezed.
Azért nem jut eszébe megkérni a kezed, mert nem akar elvenni, ez sajnos ilyen marha egyszerû. Ha egy férfi el akar venni, akkor megkéri a kezed és nem pedig kényelmesen elvan melletted mint a döglött befõtt. Nem tudok erre mit mondani, patthelyzet. Nyilván rákérdezhetsz, mi az ábra, de akkor meg úgy jön ki, hogy te tukmálod rá saját magadat a pasira. Én is pont 2 évig voltam együtt azzal az exemmel, akinek esze ágában sem volt elvenni, persze felhoztam a témát és mindig tele volt a padlás kifogásokkal. Szerencsére én idejében dobbantottam mellõle, mielõtt még elkövettem volna azt a szarvas hibát, hogy gyereket szülök neki. 27 N
Önkényes manipulációk helyett, mint például a teherbe ejtésed volt a megkérdezésed nélkül, egyszer megpróbálhatnátok megbeszélni, hogy ki mit akar, és együtt eltervezni valamit.
Példaértékûen jó kapcsolat a tiétek.... 1. Gyereket vállaltatok úgy, hogy ezek szerint egy percet sem beszéltetek a közös jövõrõl. 2. Olyan alapszintû kommunikáció sincsen köztetek, hogy egyáltalán rá merjél kérdezni, hogy szeretne-e valaha esküvõt. Kicsi szívem, a párod azért nem kéri meg a kezed, mert nem akar elvenni, nem lát veled közös jövõt. És azt is megmerem kockáztatni, hogy csak azért van még mindig veled egy ilyen pocsék kapcsolatban, mert ott a gyerek és nincs pofája elhagyni. De ne aggódj, ennek is eljön majd az ideje...
HAHAHA!!! :DDD A válaszom 0 %-os pedig mindenki azt gondolja ezekröl amit leírtam! Pusza:-)))
Tényösszefoglaló. Egy év után teherbe estél. Azóta várod, hogy megkérjen. Ez nem jött össze. Mit tegyél? Törõdj bele, vagy hagyd ott. Elõtte kérdezd meg? Igen. Meddig várjál? Amíg jólesik. Miért nem hajlandó megkérni? Valószínûleg sosem gondolta, hogy elvesz. Örülök, hogy segíthettem.
Mit kell ennyire támadni, de megkeseredettek vagytok! Honnan tudjátok, hogy nem tervezett baba volt? Beszélgess vele a témáról, hogy neki mik a tervei a jövõre nézve. Benne van-e a házasság vagy nem fontos neki. Terveztek kistesót is?
Senki nem mondta, hogy nem tervezett volt. Hiszen tényleg nem tudjuk. De ha tervezett, ha nem, akkor is teherbe kell esni egy gyerekhez.
14. Azért egy olyan kapcsolatban, ahol egy év után lehet tervezni a babát, ott általában 2 év után csak szóba kerül a házasság is. Ha már jövõrõl való beszélgetés... Elég nyilvánvaló, hogy ez amolyan "ahogy esik, úgy puffan" dolog volt. Ahol a kivitelezés megelõzi a tervezést, ott aztán lehetnek gondok a késõbbiekben.
A kérdező hozzászólása: Nem tervezett volt, legalábbis közösen nem beszéltük meg h akarunk gyereket.akarattal nem vigyázott a párom amit a mai napig élete legszebb döntésének tart. Szeretnénk kistestvért is, igaz esküvõrõl soha nem volt szó csak annyit tudok h majd egyszer megszeretne nõsülni. Kérdés h mikor. Érdekes válaszokat kaptam tõletek, pedig én csak annyit akartam kérdezni h meg merjem kérdezni a páromat h szeretném ha eljegyezne vagy ne kérdezzem. Egy picit együtt érzõbbek lehetnétek.
Igen, kérdezed.
mi ez a dráma? "Nem akarja megkérni a párom a kezem!" ezt tudod, vagy csak gondolod, hogy ez van? A párod, már gyerek is van, mi az, hogy meg merjem kérdezni? Ha te nem kérdezed meg, más nem fogja...
Tipp: nyisd ki a szád és áruld el neki, hogy neked fontos lenne az esküvõ. Ezután érdeklõdd meg, hogy õ mit gondol a házasság intézményérõl és lehet-e nála szó errõl, gondolt-e már erre. Ez ennyire retkesül nehéz?
Nekem furcsa, hogy egy állítólag kapcsolatban ennyire nincs kommunikáció és nem tudjátok megbeszélni a kényesebb kérdéseket. Mi lesz, ha az elsõ igazán komoly probléma felmerül kettõtök között, amikor szükség lesz rá, hogy megbeszéljétek? Elvileg felnõtt emberek vagytok, le kell ülni és el kell beszélgetni róla, hogy kinek mik a tervei hosszabb távon a jövõvel kapcsolatban.
Így nyíltan ne kérdezd meg szerintem. Csak kezdj el vele a közös jövõtökrõl beszélni. És VÁRJ! ;-) Ha egyetértés van e téren akkor nem hiszem h sokat kell várnod!
Mondjuk, én nem szültem volna gyereket olyannak, aki nem vesz el...az is biztos. Most már késõ ezen siránkozni...

Mennyi ido egyuttjaras utan kerte meg a parod a kezed?

Legjobb válasz: A 3. évfordulónkon kaptam meg a kísérõgyûrûmet,most január végén megvesszük a karikagyûrûnket. Jövõre a 6. évfordulónkon lesz az esküvõnk! :)

A 3. évfordulónkon kaptam meg a kísérõgyûrûmet, most január végén megvesszük a karikagyûrûnket. Jövõre a 6. évfordulónkon lesz az esküvõnk! :)
3 hónap után megkérte a kezem, rá egy évre összeházasodtunk. 10. éve vagyunk házasok. boldogok.
napra pontosan 4 év, és az 5. évfordulón lesz a lagzi :) sok boldogságot minden kedves Menya és nem Menya társamnak :)
Másfél év után volt eljegyzés, rá 2 évre esküvõ.
A kezemet 2, 5 év után kérte meg. Az esküvõnk a megismerkedésünk után 4 évvel volt. Összességében már 8, 5 éve vagyunk együtt :-))
1 hét múlva kaptam gyûrût, rá 1 évves esküdtünk :) És boldogok vagyunk :)
Nálunk rögtön teherbe esett, aztán összeházasodtunk, majd jártunk még egy darabig együtt és úgy 5 év után elváltunk...
1 hét ismeretségre volt az eljegyzés nálunk is, másfél év múlva esküvõ. Boldogok vagyunk, tudtuk mit akarunk... :) ))
1 hét után ezüst gyûrûvel, rá egy évre arannyal, és most nyáron lesz az esküvõnk 6 év együttlét után! :)
A kérdező hozzászólása: Koszonom mindenkinek!
3 hónap, esküvõ 5 hónap múlva. 32 éves házasok vagyunk:)
egy év után kérte meg a kezem, amikor is én (vessetek követ rám), de nemet mondtam, mert nagyon nem tetszettek bizonyos dolgok, amiken aztán képes volt változtatni, majd fél évvel az elsõ térdelés után jött a második, amikor már igent is mondtam rá :)
Fél évesen összeköltöztünk és "elhagytuk" a gyógyszert, 9hónaposan kaptam gyûrût...az esküvõ anyagi okokból várat magára.:( De nagyon boldogok vagyunk.:)
2 év után kérte meg a párom a kezem. Nyáron (akkor leszünk három éve együtt), össze is házasodunk.
5 év után volt az eljegyzésünk (tavaly március), és idén júliusban lesz az esküvõnk. :)
Mi már közel 4 éve ismerjük egymást, és másfél éve vagyunk együtt... Gondolkodok már rajta, de talán picit még korainak érezném, ha tényleg sor kerülne rá! :-)
Én nem a kezét kértem meg, hanem azt mondtam mint Sárközy az E. Csillagokból, csókolom kezit, lába közit.
10 év után kérte meg a kezem majd 1 hónap múlva össze is házasodtunk!Idén júliusban leszünk 3 éves házasok!
majdnem egy év együtt járás, és fél évvel több ismerettség után a párom ma kérte meg a kezem :)
Én két év után kértem meg a párom kezét, az elso év után összeköltöztünk és rá egy évre. Azóta is boldogan élünk bár a hazassaggal még egyéb okok miatt várunk.
Nekem fél év után kérte meg a kezem a párom, két és fél éve voltunk együtt amikor összeházasodtunk :) idén már 9 éves házasok leszünk a nyáron :)
Nekem egy hónap múlva kérte meg a kezem, rá félévre volt az esküvõnk. :) Az egyházi esküvõnk idén lesz, az elsõ házassági évfordulónkon.
6.evfordulonkon kerte meg a kezem:) májusban lesz a lagzi:)
6 év után. Esküvõ tervek szerint a közeljövõben, de még nincs kitûzve a dátum.
Neten ismerkedtünk, 2 hét után összeköltöztünk, 3 hét múlva megkérte a párom a kezem gyûrûvel, 10 éve vagyunk együtt:) )
3 év után, most Valentin napkor! :) Erre vártam már vagy 2 éve, olyan boldog vagyok!
Valamivel több, mint 1, 5 év után, ekkor voltam 21 éves.
Több, mint 6, 5 év után, rá egy évre volt az esküvõnk és 10 éve vagyunk együtt.
A kérdező hozzászólása: koszonom MINDENKI valaszat! megjegyzem, en nem pontoztam le senkit, minden valaszt ertekelek.:) A valaszokat olvasva mar ugy szeretnem, ha a parom megkerne! Masfel eve vagyunk egyutt:)
Valamivel több, mint 2 év után volt az eljegyzés, és kb rá egy éve lesz nyáron az esküvõ :)
1 hónap után kérte meg a kezem, rá 7 hónapra összeházasodtunk :)
10 év együtt járás után megkérte a kezem, esküvõ nem tudom mikor lesz...
A kérdező hozzászólása: 10 ev? hany evesek vagytok?
én 30 férjem 32
A kérdező hozzászólása: Akkor igy ertheto:) Epp idoben vagytok:)
4 hónap együtt járás és együttélés után kérte meg a kezem. Az esküvõ meg majd akkor, ha befejeztük az egyetemet. (2 év még). 20/L és 23/F
Látod, ide is beszabadultak a lepontozós, irigykedõ nõk :) Most nem azért, de itt melyik válasz haszontalan, és miért? Mindenki a kérdésre válaszolt, és mindenki értelmes választ adott. Mindegy, úgyse értem...
Megint van egy agyhalott debil aki megítéli hasznosság szempontjából kit mennyi idõ után jegyeztek el. Mondd már meg nekem te jóképességû, miért hasznos vagy haszontalan az, hogy megírod mennyi idõ után jegyeztek el? Azért mert a te életed máshogy alakul attól a válasz nem lesz haszontalan. Érted mit írok, vagy leírjam lassabban?
Az ilyenekben még annyi sincs, hogy megmondják a véleményüket. Megkeseredett emberek. Egyébként megfigyeltem, ma speciel az esküvõ/eljegyzés topikban még nem volt olyan kérdés, amire ha válaszoltam, nem pontoztak volna le.
Azt szokták lepontozni, akit nagyon fiatalon (18-20 évesen) jegyeztek el, vagy akit nagyon késõn, vagy kevés idõ után vagy sok idõ után.. Mert az nem ideális... egyesek szerint.. Úgyhogy én is várom lepontozást, mert kettõ is igaz rám.. :/ (19 évesen, 4 hónap után..) A 20/L
Kedves (21es asszem) Lehet igazd van, de a kérdés arra irányult, hogy kit és mikor. Másrészt mindenki tisztességesen válaszolt a kérdésre. Jön egy ember és megítéli, hogy hasznos volt e az én családi kapcsolataimban, hogy 18 vagy 28 évesen jegyeztek el? Semmi köze ennek a kérdéshez. De mivel a kedves lepontozó félig agyhalott és irigy biztos nem fogja ezt fel.
11. év után volt az eljegyzés, 13.év után az esküvõ. Így nagyon durván hangzik. : )
1 hónap, és 25éves házassági évfordulót ünnepeltük, októberben.:) 43N
Én sem értem miért kell azt lepontozni, akit hamar jegyeztek el. Engem mindig lepontoznak emiatt.... És akkor mi van, ha 1 hét vagy 10 év után történik? Nem mindegy? A kérdésre adtam választ, és nem mondtam, hogy másnak is úgy kell csinálnia.... A másik ilyen, a mikor született az elsõ gyerek? Engem amiatt is állandóan lepontoznak... 2. évfordulónk elõtt 2 nappal született. És?
6 hónap...ezután 3, 5 évvel késõbb volt az esküvõnk...
A kérdező hozzászólása: 1 het egyuttjaras utan??? nem semmi azert!:) Sok boldogsagot!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!