Találatok a következő kifejezésre: A párom a (33998 db)

Ti mit gondoltok arról, h a párom a szüleivel megy nyaralni? ők szépen eltervezték és engem kész tények elé állítottak. Mikot megyünk kivel és kész. Én nem vagyok hajlandó de menni a de a párom a lányával elmegy. Ez milyen dolog?

Legjobb válasz: Most az bánt, hogy kihagytak a szervezésbõl? Ki megy nyaralni? A párod, a szülei, meg a párod lánya? Miért nem akarsz menni? Együtt éltek a pároddal? Hány évesek vagytok?

Ki állná a nyaralás költségeit? Illetve mióta vagytok együtt, hány évesek vagytok, együtt éltek-e?
Most mi is a gondod? A szülõk vagy a gyerek vagy, hogy téged nem kérdeztek? Csak azt nem írtad, hogy miért nem vagy hajlandó elmenni velük.
Most az bánt, hogy kihagytak a szervezésbõl? Ki megy nyaralni? A párod, a szülei, meg a párod lánya? Miért nem akarsz menni? Együtt éltek a pároddal? Hány évesek vagytok?
Jajj hagyjuk már ezt a hülyeséget, hogy mindenki rossz csak a kérdezõ nem... Ha valakit kihagynak a szervezésbõl meg a családi életbõl az azért van mert mindig csak gáncsoskodik és keresztbetesz ahol tud, illetve semmi hajlandóságot nem mutat az együttmûködésre. Az ilyen embert szépen megkell kerülni és hagyni hogy elsodorja mellõlünk az élet.
Most írd le, hogy mi is bánt! Az, hogy nélküled megy a párod, vagy az, hogy a szüleivel megy?
Tisztában vannak vele hogy egy ünneprontó vagy akinek semmi se elég jó, de így is menni akarnak és nem igazán érdekli õket a negatív kriticizmusod ezért mennek. Benned van a hiba.
Ezt nem értem: "Én nem vagyok hajlandó de menni a de a párom a lányával elmegy. "
Én ma megbeszéltem a párommal, hogy szeptember végén megyünk esküvõre a gyerekkori barátjához. Vagyis õ eltervezte, engem pedig beavatott, és ennyi. Persze, benne vagyok, nem nagyon ismerem pedig a haverját, de megyek, mert a párom szeretné... Szerintem jó, hogy nem csak a párját veszi figyelembe, hanem a lányát is. Teljesen normális dolog.
Ezek szerint vannak akik eltudnak menni nyaralni, akár anyós/após segítséggel.
Én nem úgy látom, mint az elsõ válaszoló. Inkább azt érzem, hogy nem tekintenek egyenrangú családtagnak, de még a fiúk párjának sem fogadnak el. Ez elég baj. Legalább a párod állhatna melléd, ha már a szülei nem teszik. Ez tehát egy igen csúnya dolog. A párodtól legalább annyira, mint az õ szüleitõl.
Nem lehet, hogy a párod meg akart lepni? Vagy túl naiv vagyok?
Sikerült is meglepnie azzal, hogy elmegy nélküle...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Nem az bánt, h nem szerveztek be engem is.Hanem az , h el tudnánk menni nélkülük is 3-an.Eredetileg ugy volt megbeszélve, h 3-an megyünk de most kitalálták , h õk is jönnek.És nem kérdeztek meg engem, h ehez mit szolok.Hát ez a legnagyobb bajom.A Másik , h nem vagyunk valami jó kapcsolatban.amugy 29 éves vagyok és lassan 4 éve vagyunk együtt.Az , h ki fizetni hát közösen, de nem állunk olyan rosszul anyagilag, h ne tudnánk elmenni bárhova is nélkülük.És ez zavar a legjobban
No én ezt vontam le. A párodnak van egy lánya az elsõ házasságából, akit a nyári láthatáson nyaralni visz. Velük mennek a nagyszülõk, mert õk is szeretnének az unokával lenni, mivel nekik külön láthatás nincs. Te nem akarsz menni a szülõkkel, akik pedig vér szerinti nagyszülõk, csak a pároddal, de mivel muszáj, megtûrnöd, hogy a gyereke is menjen. Ez a nyaralás NEM rólad szól, a párodnak és a szüleinek elsõ a gyerek, ami nagyon helyes, normális gondolkodásra vall. Ne menj el tönkretenni a nyaralásukat és a kapcsolatukat! Ha elvált apához mentél, vedd tudomásul, hogy a gyereke az elsõ, ha igazi, jó apa. Ez így helyes!

18 éves lány vagyok és 3 éve van párkapcsolatom. A párom 19 éves. és mikor összejöttünk rá ő pár nappal már mondta hogy kicsim vagy akármit. én 3 év alatt nem mondtam neki semmit. Egyszerűen nem jön ki pedig nagyon szeretem a páromat. Mit csináljak?

smsben és msnen mindig írom neki hogy picim vagy szivem vagy kicsim, de szavakban nem jön ki. egyszer?en nemértem miért kb mindennap bennem van h szeretném neki mondani de olyankor elpirulok és elkezd verni a víz.. nemértem miért van.. a párom azt mondta ?t nem zavarja, mert ilyen vagyok elfogad így. de ? kb minden második mondatában becéz valahogy 3 éve folyamatosan. és soha nem szolít a rendes nevemen. Renáta.. de még annyit se mondd soha hogy Reni.. mindig csak vmi aranyos becézés.. mit kéne csinálnom hogy elmúljon ez a rossz érzés és végre olyan könnyen vegyem, mint akárki más és úgy szólítsam ahogy épp szeretném.. ? mert mikor hülyeségeket beszélek akkori csak annyit mondd hogy kicsim vagy akármi semmi többet szal rám szól.. és fordított esetben én inkább elkezdek belemerülni a témába ahelyett hogy énis csak ennyit mondanék mer akkor egyb?l tudná hogy hülyeséget beszél :S

Legjobb válasz: én sem becéztem soha a férjemet,pedig nem lenne rossz de valahogy nem jön a számra,sztem ne problémázz ezen,vagyunk ezzel igy páran,a telómban kiscicámnak van elmentve de amugy nem mondom neki:)

én sem becéztem soha a férjemet, pedig nem lenne rossz de valahogy nem jön a számra, sztem ne problémázz ezen, vagyunk ezzel igy páran, a telómban kiscicámnak van elmentve de amugy nem mondom neki:)
én is ccsak annyit tudok mondani h Nyuszó, vagy Nyuszkó ! :S nem tudom miért, egyszerüen nem tudom kimondani h Szivem, vagy valami! :) )
A kérdező hozzászólása: köszi :) így máris jobb kicsivel :) azért éreztem furin magam mer semelyik ismerõsõmnek nincs ilyen baja :S és egyszerûen azt hittem nekem van valami bajom :S de ezekszerint nem csak én vagyok így vele :) :S
én csak szivizek..de az ugy jön hogy akárkinek mondom. a páromra soha egyetlen becécést sem mondtam.maximum a nevét cifráztam. bence pl: bencusskám. de semmi nyuszi kicsim picim életem:)
mikor mondta hogy szeretlek, alig bírtam kifacsarni a fogaimm közül egy halovány "énis"-et, attól függetlenül, hogy fülig szerelmes voltam belé. Becézés? Jézus sohasem ment! A nevén se szólítani. Max. Édes. Az is csak msn-en. Mi ilyenek vagyunk, elég zárkózottak ebben a témában, szerintem nincs mit tenni. Egy 14 éves lány
Mindenki más....én 1 év utàn mondtam elõször páromnak hogy:"bírlak":) 4 éve eggyütt vagyunk és van egy kislányunk is....nekem sem megy ez az érzelgõsdi!!!ha barátodat nem zavarja akkor ezen ne problémázz!
A humor a megoldás. Elõször találj ki valami szokatlant. Pl: Édesdrágabocimackóm, az ilyenek vagy ehez hasonlók eveszik a dolog élét és ezáltal átmenetet képeznek a kétfajta hozzá-állás között. Ha ez megvan képes leszel kimondani, hogy szivem. Gyakorlati elõnyökkel is jár, egy szexi becézéssel eléggé fel lehet izgatni egy fiut vagy rá tudod venni dolgokra. 16/f

Vesztetek már össze a pároddal a szexen?

Az egyik akarta, a másik meg nagyon bántoan elutasitó volt ?

Legjobb válasz: Igen, volt már rá precedens, hogy a párom akarta, én meg sokkal ritkábban mint elõtte. Elég szexmániásak vagyunk mindketten, de akkor én valamiért egyáltalán nem kívántam. Õ ezt úgy fogta fel, hogy õt nem kívánom, az ölelését, a csókját és ez részben igaz is volt. Akkor sokat veszekedtünk. Azóta megoldódott szerencsére, és azóta minden oké:) Ha esetleg õ nagyon akarja, én annyira nem, akkor a napi mennyiségtõl függõen (nem élünk együtt, ritkán találkozunk, van naponta több menet is) mondjuk, hogy most inkább bújjunk, vagy "evés közben jön meg az étvágy" címszóval hagyom a páromnak hogy beindítson. Amúgy nem kell sokat tenni érte, már a csókjától megõrülök:) Te Kérdezõ? Vesztél már össze a pároddal rajta?

Igen, volt már rá precedens, hogy a párom akarta, én meg sokkal ritkábban mint elõtte. Elég szexmániásak vagyunk mindketten, de akkor én valamiért egyáltalán nem kívántam. Õ ezt úgy fogta fel, hogy õt nem kívánom, az ölelését, a csókját és ez részben igaz is volt. Akkor sokat veszekedtünk. Azóta megoldódott szerencsére, és azóta minden oké:) Ha esetleg õ nagyon akarja, én annyira nem, akkor a napi mennyiségtõl függõen (nem élünk együtt, ritkán találkozunk, van naponta több menet is) mondjuk, hogy most inkább bújjunk, vagy "evés közben jön meg az étvágy" címszóval hagyom a páromnak hogy beindítson. Amúgy nem kell sokat tenni érte, már a csókjától megõrülök:) Te Kérdezõ? Vesztél már össze a pároddal rajta?
Igen, a szex elsõ csókjáig tartott :)
Nem, mert mindketten meg tudjuk érteni, ha a másik nem szeretné. Ilyenkor kielégítjük saját magunkat, vagy, ha nem olyan vészes a helyzet (pl. betegség miatt nem kívánja), akkor egymást elégítjük ki egyéb módon.
Az ötödik menet után elõfordul, hogy elutasít. Eléggé meg szokott viselni.
én nehezen tûröm, ha ellentmondanak. ha egymás után többször is megtörténik, akkor irány a prosti.

El tilthatja az exnejem a páromat a 2, 5 éves kislányom láthatásától, ok nélkül? Mit tehetnék ez ellen?

A bíróság határozata szerint csak 3 éves kor után hozhatom el a gyereket 1-2 napra. Az exnejem és szülei nem engedik hogy a párom is el jöjjön 2 hetente a láthatásra. Arra nem gondolnak az ostobák hogy a gyereknek sokkal jobb lenne ha fél év múlva nem idegenként tekintene a páromra.

Legjobb válasz: Tudom már most nem olyan jó az idõ, de menjetek el sétálni egy parkba, menjetek állatkertbe stb. Szóval ilyen közömbös helyszínekre, rossz idõben jól felöltözve sem árt a levegõzés. Aztán oda már mehet nyugottan a párod, az exednek semmi beleszólása nincs. De azért legyen olyan is, amikor csak te vagy ott a párod nélkül a gyerek számára.

Teljesen egyetértek az exnejeddel. Minek oda a párod? Azért mész, hogy a gyerekeddel foglalkozz! Az egy teljesen más szitu lesz, ha majd hazaviheted magadhoz.
jah és az új párodnak nem jár láthatás, az exnejednek õ senkije, ha a sarki hobót vinnéd õt se engedné be...
én sem engedtem hadd ne kelljen már beengedni az otthonomba akit nem ismerek/kedvelek vagy épp gyûlölök...
Na azért álljon meg a menet. "El tilthatja az exnejem a páromat a 2, 5 éves kislányom láthatásától, ok nélkül? " Úgy látom, itt eltiltásról szó nincs, és arról sem, hogy bármit ok nélkül tenne. "Az exnejem és szülei nem engedik hogy a párom is el jöjjön 2 hetente a láthatásra." Akkor tehát még sincs tõled eltiltva a kislány, csak azt nem akarják, hogy az új párod oda menjen. Most komolyan, miért is kéne engedniük? Kijük nekik a te új párod? A láthatást neked ítélték meg, nem az új párodnak. Fél év múlva úgyis viheted magaddal a kislányt, akkor meg már azzal találkoztok, akivel csak akartok, de tényleg nem értem, miért is kéne az új párodnak a volt feleségedék lakásába elmenni.
Tudom már most nem olyan jó az idõ, de menjetek el sétálni egy parkba, menjetek állatkertbe stb. Szóval ilyen közömbös helyszínekre, rossz idõben jól felöltözve sem árt a levegõzés. Aztán oda már mehet nyugottan a párod, az exednek semmi beleszólása nincs. De azért legyen olyan is, amikor csak te vagy ott a párod nélkül a gyerek számára.
A kérdésedre a válasz:IGEN.És nem eltiltja, csak egész egyszerûen nem kívánatos személy számukra(ami tekintettel arra, hogy az Õ otthonuk, illetve az Õ lányuk, unokájuk még természetes is).Õszintén, azért ebben van valami, nem?És szerintem nem ostobák...azért arra kíváncsi vagyok, ha majd Nálatok lesz a kislány, az exednek lesz egy új párja, és a pasit küldi majd, hogy hozza el a kicsit, Te mit fogsz a szitura reagálni...
Hát, ha hozzájuk mész (exnejed) azt enged be a saját lakásába, akit akar. Ha viszont te viszed majd el, akkor ugye semmi beleszólása. Így aztán fél év múlva lesz ismerkedés, hacsak nem utcán találkoztok, mintegy véletlenül.
magamból kiindulva én sem örülnék hogy az exférjem új párja is járjon hozzánk. majd ha elviheted a gyereket akkor találkozik vele, azt a fél évet már kibírjátok szerintem.
Mert mégis mi keresnivalója lenne ott a párodnak, meg ne haragudj? Úgy utálom az ilyen minden lében kanál nõket. Ha már nõs, kisgyerekes pasassal kezdenék, az a minimum lenne, hogy csendben meghúznám magam, fõleg az elsõ idõkben. Nem, nem izgat, ki hagyott el kit: akkor is kussolnék, hogyha az asszony lépett le vagy õ kezdeményezte a válást.
Igazából részlet kérdés, hogy most idegen vagy fél év múlva lesz az. Mert mindegyik esetben végül is az lenne nem?
A kérdező hozzászólása: Bocsi, azt elfelejtettem írni hogy a tali semleges helyen szokott lenni.
Kérhet Téged, hogy ne legyen ott a párod, mondjuk, nem ismerem a történeteteket, de azért ha belegondolsz, talán érthetõ, hogy nem kíváncsi az új párodra. Viszont. Anyukaként azt gondolom, hogy valóban a gyerek érdeke volna, hogy az anyukája jelenlétében ismerje meg esetleg az új párodat, ezt viszont nem értem, hogy anyaként miért nem szorgalmazza az exnejed. Értem, én is a szívem mélyén biztos utálnám az új nõt, ha miatta mondjuk elhagytál, még akkor is, ha nem 3.-on múlik egy kapcsolat. De a gyerekem érdeke mindenekfelett állna, így azt akarnám, hogy a jelenlétemben ismerje meg, én is lássam, hogy áll a lányomhoz az a nõ...
Az addig oké, hogy nem az új pár személyével van a gond, én nem is írtam róla semmi becsmérlõt. Csak annyi, hogy a láthatás tényleg nem az apa új párjának a joga, hanem az apáé. És mivel a gyerek még kicsi, az apa az anya jelenlétében találkozik vele, és tökéletesen meg lehet érteni, hogy az anya nem szeretne találkozni a volt férje új párjával. Ha az anyának van új párja, akkor is meg lehet érteni, ha az apa nem szeretne az új férfival találkozni, nem? Ha az anya vinné el a láthatásokra az új párját, akkor az apa lenne rajta kiakadva, ugye? Fél év múlva, ha már nem kell az anya jelenléte a láthatáshoz, csak átadja a gyereket a láthatás kezdetekor, akkor már teljesen mindegy, hogy az apával ki van még ott, az már nem az anya érzékenységérõl szól, de itt teljesen jogos ez a fajta érzékenység szerintem.
amíg anya otthonában van láthatás miért kéne egy idegen nõt beengedni??
Az elsõ 16:18-as vagyok, elnézést, rosszul olvastam a kérdést, úgy olvastam, hogy az exnej téged tilt el, valahogy a "páromat" szó elkerülte a figyelmemet.
Csinálj gyereket az új párodnak is, akkor nem kell ilyen cécó, ha babázni akar a kedves!
ha 2 hetente idõt tölthetnék a gyerekemmel, akkor vele tölteném és nem hármasban az uj asszonyommal..arra ottvan a hét többi napja.Ha együttélsz az új nõddel, akkor kérd meg hogy vonuljon kicsit háttérbe, a gyereknek nem uj pótanyuka kell!!persze azért legyen kedves vele, de inkább kettesben csináljatok programot.Sok apuka itt rontja el, és sok új nõ is!!!hogy már egy családként akarják kezelni egymást meg a gyereket is....
Mert az új párocskád aztán kell oda, mi?
Hát nagyon elszáltál. Mi köze lenne akár a lányodnak is az új választásodhoz? Rá pl. miért erõltetnél egy harmadik személyt? Ha megkérdezhetnéd szted.érdekelné? Max Te érdkled mint az Apja, már ha egyaltalán. Nagyon fura nekem ez a kifogásod. Meg a Párodé is. Ha holnap Ti is szétmentek akkor majd a következõ ésa következõ próbálkozásaid is ott nyomulnak a láthatásokon? Egyet vegyél Te is a Párod is és minden hozzátok hasonlóan, álszent és poftlan módon nyomuló , hogy a KAPCSOLATTARTÁS A SZÜLÕ ÉS GYERMEKE közötti kapcsolatépítésére való. Nem kell mindenkit letuszkolni a gyerekek torkán. Kortól és nemtõl függõen a válásoknak úgy is Õk a 100% -os vesztesei.Egyébként reméle, , lesz a kislányodnak egy igazi, nevelõ, gondoskodó Apukája is. Én a kicsinek drukkolok!
Már miért ne tilthatná el? A kislány a ti gyereketek, annak a nõnek semmi köze nincs hozzá. Majd ha elmúlt 3 éves, ami már csak fél év, akkor elviheted magatokhoz és megismerheti.
16.35ös azért gáz vagy kicsit...! nagyon! Miért lenne õ egy szemét ember? A LÁNYÁNAK akar jót, és nem mindig vinni akarja az új párját, hanem lassan, szépen megismertetni az anyja általi biztonságérzetben vele a kicsit. Ez inkább jó, mint rossz vonás. Nem szar valaki azért, ha egy rossz kapcsolatból kiszáll, és nem tudjuk a részleteket, hogy miért mentek szét. Ja, és marha figyelmetlenek némelyek, nem az anya otthonában, hanem semleges helyen szoktak találkozni.

Örökbe fogadhatja e a párom a fiamat? Ha lemond a gyerekről az apja akkor lehet a jelenlegi párom az örökbe fogadó?

Legjobb válasz: Egy jó tanácsot had adjak, bár lehet, hogy már ezt is átgondoltátok. Az öröklési joghatások gyermeked és vér szerinti apja között automatikusan meg fognak szûnni.Semmilyen várományra nem számíthat, ha a vérszerinti apának gyermeke születik, akkor csak õ egyedül örökölhet, a te gyermeked semmilyen követeléssel nem léphet fel vele szemben.Persze ha nem születik gyermeke, még akkor sem, hiszen a vagyona akkor "felfelé háramlik"(szülei, esetleg testvérei)a törvényes öröklési rendszer szerint.Ellenben új párod és gyermekedviszonyában örökösnek számít, a párodnak ugyanolyan jogai és kötelezettségei lesznek, mint a vérszerinti szülõnek.

Egy jó tanácsot had adjak, bár lehet, hogy már ezt is átgondoltátok. Az öröklési joghatások gyermeked és vér szerinti apja között automatikusan meg fognak szûnni.Semmilyen várományra nem számíthat, ha a vérszerinti apának gyermeke születik, akkor csak õ egyedül örökölhet, a te gyermeked semmilyen követeléssel nem léphet fel vele szemben.Persze ha nem születik gyermeke, még akkor sem, hiszen a vagyona akkor "felfelé háramlik"(szülei, esetleg testvérei)a törvényes öröklési rendszer szerint.Ellenben új párod és gyermekedviszonyában örökösnek számít, a párodnak ugyanolyan jogai és kötelezettségei lesznek, mint a vérszerinti szülõnek.
Igen.
igen, de kell az apa lemondó nyilatkozata. És ezután természetesen semmilyen kötelezettsége sincs, tehát nem kell gyerektartást fizetnie.
Ha az apja hivatalosan lemond róla, akkor igen.
Igen. nálunk is így volt. és így, a gyerek megkaphatja a párod nevét.
Igen. De ha már nagyobbacska a gyerek, úgy 7-8 éves, szerintem kérdezd meg a véleményét. Mert nem biztos, hogy szeretné! És ne ragyogó arccal kérdezd meg, hogy: Kisfiam, mit szólnál, ha örökbe fogadna (párod neve)?
A kérdező hozzászólása: köszi

Tisztelt Doktor Úr! A kérdésem a következő lenne. Babát szeretnénk 2, 5 éve, ez idáig nem jött össze 33 éves vagyok, a párom 49. A párom előző házasságából van egy 21 éves fia. Sok vizsgálat után kiderült, a párom spermái lassúak, inszeminációra mentük, de

Tisztelt Doktor Úr! A kérdésem a következő lenne. Babát szeretnénk 2,5 éve, ez idáig nem jött össze 33 éves vagyok, a párom 49. A párom előző házasságából van egy 21 éves fia. Sok vizsgálat után kiderült, a párom spermái lassúak, inszeminációra mentük, de ezután az orvos lombikra küldött, ahol hormon vizsgálatokat csináltak nekem, ami a következő: TsH 7,00, FSH 9,11, LH 4,78, Prolactin 41,20ng/ml szeretném kérdezni nagyon rossz az eredményem? Lehet ettől még gyermekünk?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Csak a laborleletek ismeretében felelőtlenség lenne arról nyilatkozni, hogy milyen esélyei vannak. Személyes konzultációt javaslok, minden eddigi leletével együtt. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Csak a laborleletek ismeretében felelőtlenség lenne arról nyilatkozni, hogy milyen esélyei vannak. Személyes konzultációt javaslok, minden eddigi leletével együtt. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! A kérdésem a következő lenne. Babát szeretnénk 2, 5 éve, ez idáig nem jött össze 33 éves vagyok, a párom 49. A párom előző házasságából van egy 21 éves fia. Sok vizsgálat után kiderült, a párom spermái lassúak, inszeminációra mentük, de

Tisztelt Doktor Úr! A kérdésem a következő lenne. Babát szeretnénk 2,5 éve, ez idáig nem jött össze 33 éves vagyok, a párom 49. A párom előző házasságából van egy 21 éves fia. Sok vizsgálat után kiderült, a párom spermái lassúak, inszeminációra mentük, de ezután az orvos lombikra küldött, ahol hormon vizsgálatokat csináltak nekem, ami a következő: TsH 7,00, FSH 9,11, LH 4,78, Prolactin 41,20ng/ml szeretném kérdezni nagyon rossz az eredményem? Lehet ettől még gyermekünk?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Csak a laborleletek ismeretében felelőtlenség lenne arról nyilatkozni, hogy milyen esélyei vannak. Személyes konzultációt javaslok, minden eddigi leletével együtt. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Csak a laborleletek ismeretében felelőtlenség lenne arról nyilatkozni, hogy milyen esélyei vannak. Személyes konzultációt javaslok, minden eddigi leletével együtt. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
Nem baj az! :-)
Nincs nagyon oda érte.....már mint a fenekelõs részért. a durva szexért igen.
Az én párom is szereti ha néha "rendesen megdugom" Nem csak szeretkezésbõl áll az élet. :-)

Miért nem támogat a Párom a terveim, álmaim megvalósításában?

Szociális munka szakon kezdtem el a f?iskolát 2010-ben. Ez volt az álmom. El?tte 2 hónappal jöttünk össze. Tudtam, hogy kemény lesz, de hajlandó voltam áldozatokra, és nem t?le, hanem magamtól vontam meg az id?met. Megcsináltam volna, de elkezdett lebeszélni, szerinte ne legyek szociális munkás. Fél évvel kés?bb abbahagytam a sulit, mert annyira fel?rölt a folytonos veszekedés.

Legjobb válasz: Rosszul választottál párt. Ha ennyire zavarja, akkor nem melléd való, nem azt szereti aki vagy.

Rosszul választottál párt. Ha ennyire zavarja, akkor nem melléd való, nem azt szereti aki vagy.
Azért, mert nem vagytok egymáshoz valók. Ha együtt maradtok, egy életen át a szolgája leszel, úgy, hogy nem is veszed észre. Így fogod leélni az életedet egy szociálisan érzéketlen savanyú emberrel.
Rossz párt választottál. Ezen nincs mit szépíteni!
Te nem várhatod el, hogy mindenben egyetértsen veled, õ nem várhatja el, hogy változtass az életeden, csak mert õ nem ért egyet.
A kérdező hozzászólása: Nem kell, hogy mindenben egyetértsünk. Nem is szoktunk. De én elfogadtam az õ hobbiját, és biztatom, ha valamiben tehetséges. Nem kell, hogy támogasson, de legalább fogadja el, amit csinálok, ne szólja le folyton, amit csinálok. :( Rosszul esik. :(

Mennyire gáz, ha a párja a masztiját vebkamba csinálja, vadidegen nőknek?

Legjobb válasz: nemtudom, van párom, de mégis csinálom:D 22/F

nemtudom, van párom, de mégis csinálom:D 22/F
Nagyon gáz. Én sem mutogatom a mellem, meg a puncim idegen férfiaknak. Ha a párom ezt csinálná, hatalmasat csalódnék benne, mert akkor ennyi erõvel már menjen el, aztán dugjon meg egy húsvér csajt, ne camba játszadozzon magával... Mindig úgy gondoltam, hogy akik ezzel a dologgal élnek, azoknak ritka ronda testi adottságaik lehetnek, de a kamerát legalább be tudják állítani úgy, hogy nagyobbnak tûnjön a farkuk, és így van sikerélmény. A páromnak nincs szüksége ilyen dolgokra, kielégítõ a szexuális életünk, ha nem lenne, lenne annyira gerinces, hogy elmondja, vagy szakítson, és utána csetszexeljen valami 120kilós röfivel.
Nagyon gáz. 18L
Menyire? 10/10. Én otthagynám. Ez tök megalázó.
A kérdező hozzászólása: Sztem is megalázó, nagyot csalódtam, kiborultam, és arra, h ha én tettem volna ugyanezt vele, õ már tuti szakított volna velem, de átbeszéltük a-z-ig, és folytatjuk, illetve elõrõl kezdjük, és ez az utolsó esélye, ha eljátsza, ennyi volt. Azért köszi, h egy véleményen vagytok velem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!