Találatok a következő kifejezésre: A párom Ez mennyiben befolyásolja a (4 db)

egy igazi férfit, a sebei tesznek hõssé!!!!!
Az emosok nem emberszámba mennek, szóval ez rájuk nem vonatkozik:D
Nem igazán.
Utolsó akkor szerinted azok az emosok férfiak, akik vágják magukat, szép :D
barátomnak is van egy vágás az állán.na és? egyáltalán nem számít :) . sõt..meséld el, hogy hõsiesen megmentettél egy lányt az éjszakában és ott szerezted azt a vágást :) ..na jó vicceltem. de tényleg nem számít.

A párom dohányzik. Ez mennyiben befolyásolja a teherbe esést?

Legjobb válasz: Az én párom is dohányzik, már több mint 15 éve minimum napi 1 dobozzal. Mégis van 2 egészséges, tökéletes kisfiúnk és útban van a harmadik. Nálunk nem volt probléma.

Az én párom is dohányzik, már több mint 15 éve minimum napi 1 dobozzal. Mégis van 2 egészséges, tökéletes kisfiúnk és útban van a harmadik. Nálunk nem volt probléma.
szerintem nem be folyásolja a dohányzás mert vannak ismeröseim ök is dohányoztak és még is vann gyemekük
Viszont a terhesség során árthat a PASSZÍV dohányzás is a magzatnak, ezt jó elõre is figyelembe venni!

A páromnak időpontja van magán nőgyógyászhoz, de épp akkor fog neki megjönni, ez mennyire befolyásolja majd a vizsgálatot? Szabad így elmenni? Fogamzásgátló szedése miatt menne.

Legjobb válasz: Szerintem rákszûrést egyébként nem is végeznek menzesz ideje alatt, szóval mindenképp azt ajánlom, hogy kérjen másik idõpontot két héttel késõbbre! -Az elõzõ voltam-

Szerintem rákszûrést egyébként nem is végeznek menzesz ideje alatt, szóval mindenképp azt ajánlom, hogy kérjen másik idõpontot két héttel késõbbre! -Az elõzõ voltam-
menjen akkor ha már elmult.
Kérjen másik idõpontot!

Mennyiben befolyásolja egy férfinél a megtermékenyítőképességet ez a pár tényező?

4éve napi szint? alkoholfogyasztás.

Legjobb válasz: Ha egyáltalán lehet gyereke én nagyon csodálkoznék ha egészségesen születne. Kizártnak tartom, hogy ennyi vacaktól, ennyi idõ után nem károsodtak annyira a hímivarsejtek, hogy ebbõl egészséges gyerek szülessen.

Ha egyáltalán lehet gyereke én nagyon csodálkoznék ha egészségesen születne. Kizártnak tartom, hogy ennyi vacaktól, ennyi idõ után nem károsodtak annyira a hímivarsejtek, hogy ebbõl egészséges gyerek szülessen.
Elõzõ, nyiss ki egy bioszkönyvet! A spermiumok folyamatosan képzõdnek még egészen öregkorban is a csírasejtekbõl. Nálunk nem úgy van, mint nálatok nõknél, hogy van x ivarsejtünk és abból gazdálkodunk egy életen át, mi mindig újat termelünk. Ezért tökmindegy, hogy károsodtak e a spermiumai vagy sem, ha most a kérdezõ abbahagyja az egészségtelen életmódját és még normálisan mûködõ csírasejtvonala van, akkor pár hét múlva lesz egy csomó egészséges spermiuma. Kedves kérdezõ neked pedig azt tudom mondani, hogy próba szerencse. Persze, ha gyereket akarsz elõtte célszerû lenne fent említett tevékenységeket zéróra redukálni.
és orvosnál megvizsgáltatni a spermád.
Eü szakra járok, tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal, de csak a mesében vagy úgy ahogyan te leírtad. Az egy dolog, hogy a spermiumok folyamatosan termelõdnek, de azok érése egy 6 hetes ciklus része, mely alatt az egész szervezetre gyakorolt káros hatások is kihatnak rá. És amilyen életmódot él a kérdezõ ezt 6 hét alatt sem lehet helyre hozni. Mivel az egész szervezet egészségi állapota kihat a spermiumok termelõdésére és érésére ezért csupán az, hogy mostantól felhagy mindennel, nem elég. Az egész szervezetének rendbe kell jönnie ahhoz, hogy egészséges spermiumokat termeljen. Az egész szervezetét rendbehoznia pedig nem két perc. Ha valóban ilyen életmódot élt annak súlyos, visszafordíthatatlan következményei vannak.
Kedves elõzõ baromira alábecsülöd az emberi szervezet képességeit. Az az érzésem, hogy te inkább azt SZERETNÉD, hogy a kérdezõnek ne lehessenek mûködõképes spermiumai. Tény a dohányzás és alkoholfogyasztás nem tesz jót hosszútávon, viszont akkor légyszíves írd le nekem, hogy konkrétan melyik az a tényezõ, ami véglegesen és ilyen drasztikus mértékben megakadályozná a kérdezõt, mert te konkrétan kijelentetted, hogy nem lehet életképes hímivarsejtje. Szerintem pedig lazán lehet. Jó lenne, ha megtanulnád, hogy az EÜ-ben dolgozóknak nem feladata ítélkezni. Neked semmi más dolgod nincsen, mint segíteni. Az pedig, ha egyértelmûen kijelented, hogy nem, a legrosszabb, amit tehetsz, mert elveszed a reményt. Egy medikus

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!