Találatok a következő kifejezésre: A pár terhességnél nem (5 db)

A pár hetes terhességnél nem okozhat semmi problémát a szex?

Legjobb válasz: Szia En az elejen nem kivantam a sexet,mert ahogy orgazmusom lett nagyon bekemenyedett a hasam,es borzalmasan elkezdett gorcsolni. Aztan ez mara megszunt,vagyis a gorcsoles,mert a kemenyedes az megvan. Nekem verzes nem volt sex kozben es utan sem.Szeritem,ha az orvosod nem tult el vmi ok miatt,akkor nyugodtan lehet szerelmeskedni a paroddal.

Szia En az elejen nem kivantam a sexet, mert ahogy orgazmusom lett nagyon bekemenyedett a hasam, es borzalmasan elkezdett gorcsolni. Aztan ez mara megszunt, vagyis a gorcsoles, mert a kemenyedes az megvan. Nekem verzes nem volt sex kozben es utan sem.Szeritem, ha az orvosod nem tult el vmi ok miatt, akkor nyugodtan lehet szerelmeskedni a paroddal.
Ha nem tilt el az orvos, és nem fáj neked, ha tényleg kívánod, akkor nem lehet baj!! Jó babavárást!
Ha kívánod, és jó, akkor nyugodtan. Késõbb (néhány hónap múlva) lehet, hogy olyan kívánós leszel, hogy a párod menekülni fog elõled :-)

Többgyerekes anyukák, akiknek az első terhességüknél nem viselkedett "jól" a párjuk! A második terhességnél megváltozott?

Az én párommal rengeteg baj volt. Nem simogatta a hasamat, közönyös volt, rátört vmi "kapuzárási pánik", csavargott, elszórta a fizetését, nem rajongott körbe,... Csak annak köszönheti, h még együtt vagyunk, h szeretem, és tudtam, h csak megijedt.

Legjobb válasz: NEEEEM!!!! Csak terhesség alatt volt vele probléma?

NEEEEM!!!! Csak terhesség alatt volt vele probléma?
A kérdező hozzászólása: Nem terveztük a babát, még "élni" akart bepánikolt. Szeretjük egymást, túléltük. Beszéltünk róla azóta, elmondtam neki, h mennyire rossz volt nekem ez az egész, azt mondta, h tudja, sajnálja, és ennyi, már nem lehet visszacsinálni. Mióta megszületett a lányunk, példásan viselkedik (hónapok óta). Megkomolyodott, nem akar minket elveszíteni, ennek érdekében jól viselkedik. Nem tudom, h az 1. babánál csak ennyire megijedt, a 2.-nál már nem lesz probléma, vagy a terhességem volt rá ilyen hatással, és a 2.-nál is ez lesz majd? Mert ha igen, inkább nem kell még egy gyerek!
Õ mit mondd a második gyerekrõl, szeretné? Mert ha igen, le kell ülnötök beszélgetni, elmondani neki õszíntén az érzéseidet, hogy Te nem szeretnéd úgy vállalni, hogy minden a te válladat nyomja. Ha készen áll rá, szeretne még egy gyerkõcöt, akkor ketten kell vállaljátok, minden nyûgével, boldogságával együtt. Ha erre nem képes, akkor inkább ne vállaljatok gyereket. Ennek az idõnek életed legboldogabb 9 hónapjának kell lennie. Az jó, hogy megváltozott, valószínû tényleg bepánikolt az új helyzettõl. A második terhességet talán már nem így éli meg, hiszen tudja már mit jelent apának, szülõnek lenni.
Az én párom nem változott meg(bocsi tudom régi a kérdés de leírom)az elsõ terhességemnél dettó mint a te férjed!Sõt akkor is lelépett 7hónapra...visszajött, mden tök happy, legyen fiúnk is, elsõre sikerült, és bumm októberbe lelépett, azóta megszültem, és a szüleimnél kötöttem ki 2 gyerekkel!Kutyából nem lesz szalonna, vagy lehet kapuzárási pánik?!Nem tom, mdenestre az biztos h ezt már nem lehet arra fogni h fiatalok vunk!!!

Nem tervezett terhességnél hogy közöljem a párommal, hogy jön a baba?

Abortusz kizárva.... Félreértés ne essék, még nincs baba... gyógyszert szedek, de nem egy ismer?söm esett teherbe mellette!

Legjobb válasz: Egyszerûen csak közlöd a tényeket.

Egyszerûen csak közlöd a tényeket.
Bocsánat, de a tablettának van a legjobb Pearl-index száma, szóval teljességgel képtelenség, hogy nem az elfelejtett tabletták (tehát a rosszul alkalmazás) miatt lettek terhesek. Legalábbis páran biztosan. Amúgy pedig azt gondolom, csak olyan partnerrel kell lefeküdni, aki - ha te nem akarnál abortuszt, és õ errõl már a kapcsolat elején tud-, aki szintén akarja a babát. Mert az egy dolog, hogy ti esetleg nem passzoltok, és ez kiderül egy év, vagy egy évtized múlva: a lényeg, hogy a gyereket mind a ketten akarjátok, és tegyétek meg érte azt, ami a legjobb neki. Szóval egyszerûen csak közöld, hogy: "Drágám, terhes vagyok." Egy jó kapcsolatban meg fogjátok tudni beszélni a továbbiakat.
...akkor tabletta mellé húzzatok gumit. Így már csak azok esnek teherbe, akik szándékosan csinálják. Az esély közel nulla.
kerek perec megmondod hogy mi a helyzet, ez és az van. nekem a párom nem akart még babát, én viszont igen, emiatt volt kisebb vita amikor összejött a kicsi, de aztán jó apára talált és nagy izgalommal várjuk a gólyát :) abortuszról hallani se akartam.
Én épp szakitottam a párommal már összepakltam a cuccaimat hogy költözök..indulás elõtt még lepisiltem a tesztet mert ugy voltunk Vele hogy legalább tudjuk...szoval tervezett babának nem mondható a mienk..egyszerûen oda tettem elé a tesztet..Ezután együtt maradtunk amugy is egyhülye veszekedés vége lett ez a pakolás:) Vszinûleg 2nap mulva amugyis békülés lett volna..:) És igen..éjjel-nappal dolgozik.. nagyon sokszor nagyon nehéz..szinte egyedül nevelem a gyereket..de ez azon nem változtat hogy mit érzünk egymás iránt..majd lesznek könyebb napok is..
A kérdező hozzászólása: És ha még a szüleinél lakunk.. nincs még megalapozva a pici jövõje? Szeretnénk már mind a 2-en.. de még nincs itt az ideje... Félek ha "becsúszik", a párom éjjel-nappal dolgozni fog a pici érdekében, így is keveset vagyunk együtt. Félek felborítana mindent.. :/
A kérdező hozzászólása: :) köszi, aranyosak vagytok! Õ is abortusz ellenes.... És mindent megbeszélünk.. csak így is van egy két nehézség a kapcsolatunkban... és félek h mindent elrontanánk azzal, ha nem vigyázunk eléggé..
4-es nem lehet könnyû, nem volt arról szó, hogy inkább kevesebb legyen a pénz, de több a Veletek töltött idõ? Csak azért kérdem, mert Nálunk is tuti ez lenne és Én nem bírnám...


Tegnapra nem vártam március 10-re és nem is jőtt meg. Ma reggel csináltam tesztet ami megjelent a terhességnél is nagyon halvány csik. Most terhes lehetek? Vagy miért nem mutatta ki erősebben? Pár nap mulva ismételjek?

Most terhes vagyok?

Legjobb válasz: Gratulálok! A halvány pozitív teszt is pozitív!!! Lehet, hogy kicsit korán teszteltél, 2-3 nap múlva erõsebb lesz az a csík :)

Gratulálok! A halvány pozitív teszt is pozitív!!! Lehet, hogy kicsit korán teszteltél, 2-3 nap múlva erõsebb lesz az a csík :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Terhességnél előfordul, hogy napközben hőhullámok törnek rám? Pár napom van a nem vártig. Olyan furán érzem magam, így még soha.

FEszülnek a melleim, ez csak azért érdekes, mert nekem mensi el?tt soha nem volt mellérzékenységem, most meg folyamatosan olyan mindig, mint amikor fázik. Páromnak tetszik :) !Nekem kevésbé kellemes.Meg néha megszédülök.Igazából ennyi ,de van egy olyan nagyon furcsa érzésem, ami eddig soha nem volt :) !!!

Legjobb válasz: én is megéreztem amikor terhes lettem és nekem is a hõhullámokkal kezdõdött. annyira másképp éreztem magam, hogy biztos voltam benne hogy baba van a dologban. a nemvárt mensi napján tesztelj! drukkolok! 9 hetes kismami

én is megéreztem amikor terhes lettem és nekem is a hõhullámokkal kezdõdött. annyira másképp éreztem magam, hogy biztos voltam benne hogy baba van a dologban. a nemvárt mensi napján tesztelj! drukkolok! 9 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi! Köszi! Már alig várom, hogy tesztelhessek!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!